|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - luzu i jego problemy, czyli JAK SKONFIGUROWAC Q4 ZEBY SMIGAL
luz - Sob Lis 26, 2005 6:59 pm Temat postu: luzu i jego problemy, czyli JAK SKONFIGUROWAC Q4 ZEBY SMIGAL Mam q4. :)
Zainstalowalem Quake4_1_0_4_Patch.
Zainstalowalem Q4MaxUpdater.
Pozbylem sie ciaglego pytania o cdkey przez dopisek 2 linijek w pliku w windzie.
Po tych wszystkich zabiegach :) ... w AllSeeingEyu widze raptem 4-5 serverow niemieckich gdzie nikogo nie ma, :) oraz w samej grze nie wyswietla mi serverow.
No nie rznijcie glupow i poratujcie ;).
Thx.
Killer - Pon Lis 28, 2005 7:15 am
LOL
vitez - Wto Lis 29, 2005 8:25 am Temat postu: Re: luzu i jego problemy, czyli JAK SKONFIGUROWAC Q4 ZEBY SM
Cytat: |
No nie rznijcie glupow i poratujcie .
|
Mozesz sobie to nazwac rznieciem glupa ale problem jest znany i zwiazany z ... zgadnij ... TAK! zwiazany z nielegalna wersja Q4.
W necie sobie nie pograsz bo nawet jak znajdziesz jakies serwy to cie nie wpuszcza.
Nielegalny Q4 nadaje sie super do singla i LANa... ale nie do grania po sieci.
Wytrzymaj i wysuplaj te 99zl jak juz polska wersja wyjdzie - jesli chcesz grac po necie.
luz - Wto Lis 29, 2005 11:32 am
wole 10x krotnosc tej kwoty przepic niz dac ja na gre. ;)
I KU TWOJEMU ZDZIWIENIU da sie na nielegalu posmigac... ;) trzeba tylko wiedziec jak to zrobic.
Adolf - Wto Lis 29, 2005 3:14 pm
Przesadzasz luzu. Nie szanujesz pracy innych ludzi! :)
Zrozumialbym jakbys wolal 10x krotnosc tej kwoty przepic niz kupic mikrofon, ale Quaka chyba warto miec, dla zasady :D
luz - Sro Lis 30, 2005 11:16 am
Adi, wole tobie 10x MIKROFONOW KUPIC :)))) ....
a q4 , wkoncu mam ! ;) forma jest zachowana, tylko ze zrodlo ''troszeczke'' inne. ;)
szyna^ - Sro Lis 30, 2005 1:26 pm
Luz lamusie ja czekam na and1 kurwa juz 3 miechy...
luz - Sro Lis 30, 2005 2:35 pm
bo ja puscilem TO przez Australie zebys mial fajne znaczki na kopercie. ;)
|
|