|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - Hamstwo na polskich servach ...
WaSyL - Pon Sty 30, 2006 12:42 am Temat postu: Hamstwo na polskich servach ... Wlasnie przed chwila pogrania na "cool`u" pomyslalem sobie zeby napisac ten topic ... a zainspirowala mnie kultura osobista graczy na polskiej scenie Q2CTF ... i moze bedzie to juz powturzenie niektorych glosow .. ale mi sie to juz przejadlo kiedy to jakies fejki typu "lolek" , "a" , "pale" czy inne głupoty zaczynaja jechac tekstami niczym z rynsztoku kogo popadnie ... no wybaczcie ludzie ale to zniecheca niektorych do gry ... prosilbym o jakalkolwiek kulture osobista i reprezentowanie jakichkolwiek wartocsi swoja osoba ... bo to jest zenujace kiedy to jakikolwiek gracz bluzga na lewo i prawo i mysli ze przegada wszystkich w jakichs tekstach niczym z podstawowki
wiec oczekuje od "was" drodzy gracze, ze opamietacie sie i poprostu bedziecie grali, a nie probowali dowalic kazdemu graczowi na servie swoimi tekstami ... bo mysle ze w Q2 chodzi o dobra zabawe .. a nie o uzeranie sie nawzajem ...
Adolf - Pon Sty 30, 2006 12:59 am
ignore player_number ;(
pyz - Pon Sty 30, 2006 1:14 am
witamy na polskim q2ctf, nie pasuje to paszel won.
WaSyL - Pon Sty 30, 2006 1:23 am Temat postu: Re: Hamstwo na polskich servach ... juz sobie ide ...
kazpex - Pon Sty 30, 2006 3:23 am Temat postu: Re: Hamstwo na polskich servach ... Jak ktos Ci ubliza na serwerze (bez powodu) to dzwon do kazpexa!
kogucik - Pon Sty 30, 2006 5:26 am
lol
Grzeczny Wasyl
ChMiElU! - Pon Sty 30, 2006 6:02 am
dzwonisz po kazpexa on wchodzi cool i kopie wszystkich złych z pół obrotu z servera
pyz - Pon Sty 30, 2006 8:39 am
kala, napisz cos!
luz - Pon Sty 30, 2006 8:44 am
stfu noob!
szyna^ - Pon Sty 30, 2006 8:46 am
toz na cool sie rugnac nie mozna... bo msg banned ;/
Ps. Olej cieplym sikiem lub atakuuj! bo taka jest szara Polska rzeczywistosc.
Kribol - Pon Sty 30, 2006 3:31 pm
zamknac kurwa mordy =]
Killer - Pon Sty 30, 2006 3:46 pm
lol
shinoda - Wto Sty 31, 2006 1:15 pm
dzwon po mnie, ja z baranami krotko teraz... :]
/pogarda glupoty
ChMiElU! - Wto Sty 31, 2006 5:04 pm
daj numer
kogucik - Wto Sty 31, 2006 6:38 pm
997
pyz - Sro Lut 01, 2006 2:47 pm
btw. pisze sie "chamstwo"
Kala - Pon Lut 27, 2006 2:28 pm
hahah pyzu juz pisze
btw. nazwy tematu dokladnie pisze sie chamstwo chlopak przez "ch" i powtorzenie przez "ó" sam jestem b00n z ojczystego jezyka, ale takie podstawy trzeba znac
chamsto na serwerach q2 bylo i bedzie nie wytepisz tego od tak sobie.... Tylko Grand Marshale to moga zrobic i High Warlordzi rofl
Jaktam WoW'owniki nazbierali seta z AQ ? ;> jak on jest taki imba mmmMmmm
say: mkay Mr. Mackey pierdnij z cipy. I tak najwiekszy chama z chamow to Diax ;D bauha buahauaa to jest kurwa dopiero cham w szoku ;O
pyz - Pon Lut 27, 2006 3:20 pm
nie, mnie set z AQ kompletnie nie interesuje - to dla banalance/feral druida jest a ja jestem restoration =] narazie zbieram (a raczej chce zbierac, bo nie wypadaja :S) nie setowe itemy z BWL, a potem caly secik szybko dostane.. w sumie dzieli sie teraz t2 druidow miedzy dwoma (moim class leaderem i mna), bo reszta sie przerobila na feral/balance.. to ja passuje cale t2 jemu a potem wszystko bedzie szlo do mnie jak pozbieram to co chce bardziej, czyt. rejuvenating gem, i 1h mace z nefa albo dagger z chromaggusa.. a potem staff z AQ +141 healing xD giev.
Diax - Pon Lut 27, 2006 3:44 pm
domyślam sie ze założyliscie ten topic bo rzekomo niby ja jestem wulgarny tak? Otóż i tu sie kieruje do Viteza , nie przeklinam juz od dawna na serwerze a jezeli chodzi o topic który zalozylem "Vitez" to było tak wszedłem na serwer nickiem "huj" vitez mnie kicknal a jak wrocilem to powiedzial zebym zmienil nick , co też uczynilem zmieniając go na "dick" co na serwerze pokazało "*" a nastepnie dostalem bana~! i przypominam dla policjantów że nie odezwałem sie nawet słowem.Wiec wszechmocny Vitezie podaj teraz swoja definicje na temat dlaczego mnie zbanowales, bo jak powiedzial kazpex (policja) zakładam głupie topiki.
vitez - Pon Lut 27, 2006 8:29 pm
Cytat: | domyślam sie ze założyliscie ten topic bo rzekomo niby ja jestem wulgarny tak? Otóż i tu sie kieruje do Viteza , nie przeklinam juz od dawna na serwerze a jezeli chodzi o topic który zalozylem "Vitez" to było tak wszedłem na serwer nickiem "huj" vitez mnie kicknal a jak wrocilem to powiedzial zebym zmienil nick , co też uczynilem zmieniając go na "dick" co na serwerze pokazało "*" a nastepnie dostalem bana~! |
Na Coolnecie jest automatyczny ban za brzydkie nicki (niestety tylko angielskie i da sie latwo ominac przy odrobinie inwencji) - ja tego nie zrobilem.
Kribol - Wto Lut 28, 2006 1:23 am
Nie ma zadnego automatycznego bana za brzydkie nicki po wpisaniu /nick dick, pussy, fuck itp server zmienia twoj nick na * (nie kopie).. kopnales go 2 raz i tyle.. a drugi raz za co ? za nicka "*" ? ciekawe jakby to powiedzial Szymon "Mamy Cie"
jigsaw - Wto Lut 28, 2006 2:56 pm
chodzi o to, ze Vitez chce zasilic szeregi Pisowskiej inkwizycji (specjalny agent do kultury na serwerach gier sieciowych) majacej na celu ocenzurowanie kazdego mediow i wyplenienie kazdej oznaki "zlych wyrazow"
Bana automatycznego nie ma, ale czekajac na ustawe zawsze mozna to zrobic samemu. Wiec nie pyszcz liberale ;)
Diax - Wto Lut 28, 2006 4:25 pm
No nieźle Vitez i zwyli z ciebie automatyczny ban za nicka? ROFL. Stfu n00b. Już nie masz czego wymyślić , może po prostu zamiast sie wymądrzać że jestes super mega admin któremu wszyscy podlegają to zacznij sam używać tego admina rozsądnie!
Prezes_Kiler - Wto Lut 28, 2006 6:36 pm
[quote="jigsaw"]chodzi o to, ze Vitez chce zasilic szeregi Pisowskiej inkwizycji (specjalny agent do kultury na serwerach gier sieciowych) majacej na celu ocenzurowanie kazdego mediow i wyplenienie kazdej oznaki "zlych wyrazow"
Wiec nie pyszcz liberale [/quote]
o kurwa ale pojechałeś z koksem
serch - Wto Lut 28, 2006 7:44 pm
a po co wogole wchodziles na serwer z taka ksywa ??
mial bys normalny nick i nie bylo by tematu...
Nuclear - Wto Lut 28, 2006 8:00 pm
Diax to po co grasz pod takim głupim fejkiem a potem płaczesz. Fejki psuja tylko dobra gre.
pyz - Wto Lut 28, 2006 10:07 pm
widze tutaj 3 obozy lol
Kribol - Sro Mar 01, 2006 12:25 am
VOTE BAN PYZMEN !!
pyz - Sro Mar 01, 2006 8:33 am
piszac caps lockiem sugerujesz odpowiedz - oszukujesz.
Kribol - Sro Mar 01, 2006 9:49 am
Slowa te brzmia mi znajomo hehe.. widze ze po ostrej reakcji z mojej strony na VO zmieniles Locka w ankiecie.. jednak mam jakis wplyw na te wirtualne dzieciaki..
Killer - Sro Mar 01, 2006 10:17 am
Jestem jush stary i niedlugo wyrusze droga wyznaczona przez portiego... ROTFL
Jezeli chodzi o Viteza to znam go osobiscie jush baaaardzo dlugo i uwazam ze jak wchodzi na serwer q2 to doznaje przemiany niby dr jackyl w mr hide'a i staje sie najpospolitszym kutasem ;]
Jezeli przeszkadzaja wam fejki to poprostu na wieczornych COPikach nie bierzcie ich do teamu. Niestety wiekszosc jak Vitez nie lubi przegrywac wiec bierze fejki w... akcie desperacji(???) ze znow dostana w dupe ;P
kazpex - Czw Mar 02, 2006 5:57 pm
[quote="Diax"] bo jak powiedzial kazpex (policja) zakładam głupie topiki.[/quote]
ja tak powiedzialem??
vitez - Pon Mar 06, 2006 9:34 pm
Cytat: | Nie ma zadnego automatycznego bana za brzydkie nicki po wpisaniu /nick dick, pussy, fuck itp server zmienia twoj nick na * (nie kopie).. kopnales go 2 raz i tyle.. a drugi raz za co ? za nicka "*" ? ciekawe jakby to powiedzial Szymon "Mamy Cie" |
Popros Orlana o loga za dany dzien i wtedy dopiero mi cos udowodnisz. Widzialem jak wlazil nick * i za chwile wylecial. Na moich oczach owszem, ale nie ja go wywalilem, stad moje podejrzenie ze serwer sam wywala za brzydkie nicki (nie testowalem).
Jesli chcesz mnie miec to znajdz dowod a nie poszlaki .
Killus - Wto Mar 07, 2006 7:54 am
[quote="vitez"] Cytat: | Nie ma zadnego automatycznego bana za brzydkie nicki po wpisaniu /nick dick, pussy, fuck itp server zmienia twoj nick na * (nie kopie).. kopnales go 2 raz i tyle.. a drugi raz za co ? za nicka "*" ? ciekawe jakby to powiedzial Szymon "Mamy Cie" |
Popros Orlana o loga za dany dzien i wtedy dopiero mi cos udowodnisz. Widzialem jak wlazil nick * i za chwile wylecial. Na moich oczach owszem, ale nie ja go wywalilem, stad moje podejrzenie ze serwer sam wywala za brzydkie nicki (nie testowalem).
Jesli chcesz mnie miec to znajdz dowod a nie poszlaki .[/quote]
Napewno nie chce cie "miec" ;/
geju ;p
|
|