|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - Vitez !
Diax - Sob Lut 11, 2006 11:58 pm Temat postu: Vitez ! Vitez ty jebany borowiku myslisz ze masz admina to mozesz banowac kogo chcesz , nie kurwa! Jak kazdy rozsadny admin powinienes umiejetnie obchodzic sie adminem ale ty zachowujesz sie jak zwykły CWEL~! banujesz kogo popadnie i cała vectra ma bana, pomysl czasem troche kurwa./
Killer - Nie Lut 12, 2006 12:03 am
Tez dostalem bana i nie wiem za co
pyz - Nie Lut 12, 2006 8:46 am
...ale to juz bylo...
Kala - Nie Lut 12, 2006 9:28 am
buhaaaaaahaha, buhahahahaha awesome ftw ! k,thx
jigsaw - Nie Lut 12, 2006 9:53 am
niektorzy malego pindola lecza duza bryka a inni adminem ;>
Kribol - Nie Lut 12, 2006 10:22 am
Cytat: | buhaaaaaahaha, buhahahahaha awesome ftw ! k,thx |
Elo Druid ..
szyna^ - Nie Lut 12, 2006 10:30 am
Kamedyja ;d
Killer - Nie Lut 12, 2006 2:00 pm
[quote="szyna^"]Kamedyja ;d[/quote]
jak zwykle ;]
SiDq - Nie Lut 12, 2006 2:23 pm
<ziewa>
Nuclear - Nie Lut 12, 2006 3:19 pm
SZOK
vitez - Nie Lut 12, 2006 5:30 pm Temat postu: Re: Vitez !
Cytat: | Vitez ty jebany borowiku myslisz ze masz admina to mozesz banowac kogo chcesz , nie kurwa! Jak kazdy rozsadny admin powinienes umiejetnie obchodzic sie adminem ale ty zachowujesz sie jak zwykły CWEL~! banujesz kogo popadnie i cała vectra ma bana, pomysl czasem troche kurwa./ |
1. Za co? Przeczytaj to ponizej, choc to i tak nic nie da, bo takie mlotki jak ty nigdy sie odrobiny kultury i rozsadku nie naucza, wiec nie wiem po co ja to pisze.
http://ctf.pl/forum/viewtopic.php?t=1002
"Za co mozna zostac wywalonym z servera :
Za uzywanie wszelakiej masci botów ktore same celuja, unikaja strzałow, pokazuja mape z zawodnikami, widza przez sciany, przyspieszaja poruszanie sie. Odliczanie quada i innych artefaktów jest dozwolone w trybie public.
za niesportowe zachowanie np podpowiadanie na specu
za notoryczne i natarczywe obrazanie innych graczy
za dochodzenie do teamu grajacego w liczebnej przewadze.
za spamowanie
za uzywanie tagu klanu do ktorego sie nie nalezy "
Killer - ciebie tez sie to tyczy - nie za stary jestes na takie dziecinne rzucanie kurwami na prawo i lewo na graczy? Czy moze cierpisz na zdresienie mozgu?
2. Nie "cala vectra ma bana" a miala... na jedna mape. Fullban jest zakazany przez Orlana i ja jego zasady respektuje (w przeciwienstwie do wielu innych graczy ktorzy tylko kozaczyc potrafia i plakac po tym jak wylecieli za bluzganie na servie na innych graczy ). Uzywam levelban w przypadku natretnych okazow, lub shutupa w przypadku zmiennych IP rowniez natretnie bluzgajacych.
Jesli Vectra nadal ma bana to ktos na niej uzyl fullbana ale na pewno nie ja - co da sie udowodnic.
Kazwa - Nie Lut 12, 2006 6:17 pm
Muaha :)
Jesli kilka osob jednoglosnie stwierdza, ze banujesz bezpodstawnie to chyba cos w tym jest, nie sadzisz? I prosze Cie, daruj sobie posty na kilka linijek tlumaczace Twoje "odreagowywania" na necie, bo i tak nie sadze, zeby jakos one Cie usprawiedliwialy .. banowales i zawsze bedziesz banowac za byle gowno :P EOT :-)
Prezes_Kiler - Nie Lut 12, 2006 8:02 pm
jedziesz vit, są reguły nie trzymają sie to sraj na vectre i ciśnij ich. NAjpierw drą ryja na serwach bo im sie podoba a pozniej jak słusznie dostana bana [levelban - rotfl o co sprawa] to jeszcze płaczą na forum !
Adolf - Nie Lut 12, 2006 9:14 pm
Sezonowy topic o Vitezie. Chyba czas zalozyc osobny dzial pod pogawedkami ;)
btw. Lord Mucha 4tw!
kazpex - Pon Lut 13, 2006 12:11 am
z tego co zaobserwowalem ostatnio to bez powodu Vitez nikomu bana nie dal
szyna^ - Pon Lut 13, 2006 12:31 am
Jak leci ban na vectre to zmula bo ja edek ziuta taz xman koza i reszta ma rowniez bana ;d
PS. Pozdro dla Lorda Muchy
pyz - Pon Lut 13, 2006 10:34 am
No i idac tym tokiem myslenia, mamy wszystkim z vectry pozwolic na robienie czego im sie zywnie podoba? IMO wlasnie nie, jak vectra przez ktoregos delikweta dostawac bedzie notorycznie bana to moze chlopaki z vectry sie wkurwia i takiemu napierdolom raz drugi i bedzie spokoj ;D podwojna korzysc: brak banow i brak idioty.
GIEV PRZEMOC! GIEV KREF! GIEV MIELONE!
p.s.
i tak dobrze, ze to nie WoW ... bo by sie troche przykampilo cialko takiego gank z 50 razy pod rzad, moze by sie uspokoil lol =] a moja gnomka nabiera powera ciagle i niedlugo bedzie maszynka do mielenia miesa giev honarrrrr!
vitez - Pon Lut 13, 2006 11:18 am
Cytat: | z tego co zaobserwowalem ostatnio to bez powodu Vitez nikomu bana nie dal |
Problem jest prosty. Wg niektorych bluzganie na serwerze na innych graczy to wolnosc slowa, lamienie (szczegolnie pod fejkami), nierowne teamy itp - to tez wolnosc "gram sobie jak chce" .
Na szczescie na Coolnecie to Orlan ustala zasady (ktore tu przytoczylem) i uwaza on nieco inaczej niz wyzej opisani...
Tak wiec Vitez nie banuje bez powodu a pilnuje zasad ustalonych na Coolnecie przez Orlana. Niestety dresomlotki tego nie zrozumieja bo najebia sie tylko i musza ponapierdalac na servie bluzgajac ile wlezie i na kogo sie da - taki lajf nastoletnich graczy... ja sie juz przyzwyczailem i olewam, a reaguje na takie watki czasami tylko po to by sie z debilkami podraznic bo im juz i tak nic nie pomoze.
Kribol - Pon Lut 13, 2006 1:19 pm
Cytat: | Tak wiec Vitez nie banuje bez powodu a pilnuje zasad ustalonych na Coolnecie przez Orlana. |
rofl..
Banowales i zawsze bedziesz banowal za byle gowno.. brzmi znajomo ? -,-
EOT.
Kazwa - Pon Lut 13, 2006 3:05 pm
A powiedz mi Vitez, jakim cudem ja wpadam na serv [no dobra, nie gram od jakis 3-4 miechow, ale byl okres gdy codziennie po kilka h siedzialam na servie z adminem w dloni] i nigdy, absolutnie nigdy nie udalo mi sie kogos zbanowac? Raz kopnelam Kribola, pod fejkiem ;) [wybacz :*] I to tylko dlatego, ze nie chcialo mi sie wpisywac /forceteam.
No to jaki jest wniosek- admini nie pelnia swoich funkcji, i tylko TY jestes jedynym prawdziwym adminem z krwii i kosci na servach czy po prostu, te wszelkie skargi na Ciebie sa bezpodstawne i te X osob, ktore corusz na Ciebie skarzy, to jakies gamonie itp. Jesli wybierzesz ta druga opcje, to przypomne sobie sytuacje Emce, ktory biedaczek stanal na 2 sekundy na mapce i dostal bana za to .. i moja sytuacje z shi, gdy stwierdziles, ze napewno mamy adminy i nas zbanowales [ani ja ani on bylismy bezadminowi w tamtych czasach]. BABAH! :( Smutne, ale prawdziwe. Ale co tam, niech teraz sie mecza tym Ci wciaz grajacy, ze pomimu ubytku graczy, Vitez zawsze bedzie stal na strazy polskich serverow Q2CTF!
przemas - Pon Lut 13, 2006 5:54 pm
Wy chyba innych problemow nie macie tylko narzekanie na adminow? Jakos tak ostatnio sobie przypomnialem o ctf.pl i przegladajac z nudow wiekszosc postow to szczerze powiedziawszy 70% mozna by wladowac do jednego topicu "Dostaleś Kopa/Bana? tutaj mozesz sie wyzalic". No ale co tam przynajmniej forum jest bardziej zywe takze GL, czasem sie mozna niezle posmiac
Grzdyl na admina!
ps. PKS RULEZ! (Podwładni Klanu Slaves)
luz - Pon Lut 13, 2006 10:20 pm
vitez jedziesz z plebsem !!! nie daj sie, nawracaj tych niewiernych, cel uswieca srodki, wkoncu sie naucza!!!
Mianuje ciebie orderem SEDZIEGO DREAD! a komu sie to nie podoba to STFU n00b !!! ;]
Grzdyl - Pon Lut 13, 2006 10:31 pm
co do adminowania viteza...
vit nie zbanowal tylko zlevelbanowal kolesia ktory wpadl na server i bluzgal na wszystkich... elect tego nie jest w stanie zrobic (nie mowiac juz o shutupie i forceteam-ie) wiec dobrze ze ktos byl z adminem bo inaczej taki delikwent (pod nickiem Ojciec Rydzyk - za sam fakt powinien dostac dozywotniego bana - obrazanie naszego skarbu narodowego ) wszedlby to teamu i juz wybieranie mozna smialo zakonczyc matchendem...
w piatek i sobote gralismy do oporu copiki na coolnecie i jezeli to wtedy mialo miejsce to zbanowanie to nie widzialem zadnego problemu z adminowaniem viteza...
przewinela sie tutaj informacja o shi ktory zostal nieslusznie skopany z servera... raz ze admini powinni uzywac kickow/banow w ostatecznosci bo zawsze sa inne metody perswazji (shutup, forceteam) a dwa ze osoby ktore byly traktowane (nawet jednorazowo) w taki sposob wiedza jak bardzo taka sytuacja moze zdenerwowac... napisalem o shi poniewaz innym razem kiedy wpadlem na chwile na coolnet widzialem jak ten admin po pyskowce bodajze busha bez zbednych ceregieli skopal go z servera... raz ze zapominajac o innych mozliwosciach, dwa ze sam powinien byc bogatszy o doswiadczenie wyniesione z wczesniejszych incydentow a trzy ze powinien mimo wszystko pokazac ze sila nic nie wskora... tlumaczyl sie tym ze bush "szargal jego autorytet"... wiec admin z autorytetem powinien zachowac sie na poziomie i zareagowac na poziomie odpowiadajacym jego autorytetowi... i tak sie zastanawiam czy gdzies tu nie brakuje logiki...
reasumujac...
nie chce cywilizowac sceny bo wiem ze kazdy i tak wie lepiej i nei bedzie sluchal niczyich rad, porad, pomyslow czy sposobow... tylko prosze o jedno... niech admini nie psuja gry... jezeli gramy to grajmy... nie raz widzialem jak z-shutup-owana osoba grala ze wzmozona sila i przynosila wiecej korzysci swojej druzynie... tzw. action irytation...
zostawcie problemy za serverem... albo wyzyjcie sie w grze - na mapie... a nie na ludziach bo kiedys nie bedziecie mieli na kim sie wyzywac... i to samo sie tyczy innych sfer nie tylko coolnetowych...
i shi nie bierz tego do siebie ale kazdy admin ma swoja cienka czerwona linie ktorej nie moze przekroczyc...
ps. przemas (pwn) Niewolnik - człowiek, który pozostawał w całkowitej zależności i władzy swego właściciela... calkowita zaleznosc wyklucza niezaleznosc czyli np. wladanie innymi... podejmowanie decyzji... itepe...
dodam tylko ze niewolnik to rzecz...
pyz - Wto Lut 14, 2006 12:49 am
Grzdyl ... http://siodemka.p.lodz.pl/~prezes/ - title strony.. pzdr!
z okazji walentynek chcialbym Grzdylowi zyczyc szczescia w zyciu osobistym oraz powodzenia na q2ctf, my takze Ciebie kochamy!
M!ng - Wto Lut 14, 2006 7:14 am
Slowa najczesciej spotykane w necie: sex, xxx i mp3
Slowa najczesciej spotykana na tym forum: vitez, .... ( macie na inne jakies pomysly ? )
Adolf, a zaloz nowy dzial, Ciekaw jestes az czy bedzie az tak popularny jak naprzyklad temat Kawaly :p
Prezes_Kiler - Wto Lut 14, 2006 7:30 am
jak grzdyl coś napisze to z chęcią później ide do szkoły i siedze na polskim ;d
vitez - Wto Lut 14, 2006 5:57 pm
Cytat: | A powiedz mi Vitez, jakim cudem ja wpadam na serv [no dobra, nie gram od jakis 3-4 miechow, ale byl okres gdy codziennie po kilka h siedzialam na servie z adminem w dloni] i nigdy, absolutnie nigdy nie udalo mi sie kogos zbanowac? |
Proste...
Bo ty to mientka baba jestes po pierwsze by komukolwiek cos zrobic, po drugie tobie bluzgi nie przeszkadzaja bo literki w quaku za male bys mogla przeczytac .
kogucik - Wto Lut 14, 2006 6:01 pm
Mi Kazwa kiedyś kazała zmienić nick jak miałem Matrix_CIPA
SiDq - Wto Lut 14, 2006 6:39 pm
Dobry nick miales, wiec nie wiem ocb
kogucik - Wto Lut 14, 2006 7:44 pm
Syndrom viteza?
serch - Wto Lut 14, 2006 8:20 pm
i dobrze ze bany leca za bluzgi, z tego co pamietam to chyba kazva narzekala na to jak wyglada sytuacja na serwerach ze wszyscy tylko bluzgaja na innych a nie graja i infantylnosc graczy przekracza wszystkie granice.. jezeli chodzi o tego bana co byl w piatek/sobote bylem w tedy na serwerze i zauwazam pewna tendencje Cytat: |
niektorzy malego pindola lecza duza bryka a inni adminem ;>
| a inni wrzutami to im ulzy ? ... jakis porzadek musi byc lepszy taki niz zaden.
Killer - Wto Lut 14, 2006 8:47 pm
Vitez napisales ze rzucam kurwami i bluzgam na serwach...
Hmmm... czyli teraz chcesz mnie pomawiac ??? Otoz uwierz mi ze jeszcze nikogo na serwie nie zbluzgalem ani nie rzucilem zadnej kurwy. No chyba ze teraz podly klamco! Uciekniesz sie do wszystkiego zeby tylko udowadniac swoje racje... no coz cel uswieca srodki! Ale to ci juz nie pomoze bo wszyscy odkryli juz twoja wredna nature i biora cie pol zartem pol serio. Wes se stary na wstrzymanie!
Rezore - Wto Lut 14, 2006 11:07 pm
heh z igly robicie widly
Grzdyl - Sro Lut 15, 2006 1:06 pm
prezes ale ja nie bylem pilnym uczniem na lekcjach jezyka polskiego...
po prostu duzo czytam... a nawet czytam wiecej niz przecietny czlowiek... nie mam tivi i zeby byc na czasie z wydarzeniami na swiecie to musze czytac jeszcze wiecej niz tylko duzo...
a do tego dochodzi moje zboczenie na punkcie poprawnej polszczyzny + wyłapywanie bledow ortograficznych no i mam nadzieje ciagle samoksztalcenie...
polecam!
pozdro
ps seeeeeeeeeerch
Killer - Sro Lut 15, 2006 2:18 pm
[quote="Grzdyl"]prezes ale ja nie bylem pilnym uczniem na lekcjach jezyka polskiego...
po prostu duzo czytam... a nawet czytam wiecej niz przecietny czlowiek... nie mam tivi i zeby byc na czasie z wydarzeniami na swiecie to musze czytac jeszcze wiecej niz tylko duzo...
a do tego dochodzi moje zboczenie na punkcie poprawnej polszczyzny + wyłapywanie bledow ortograficznych no i mam nadzieje ciagle samoksztalcenie...
polecam!
pozdro
ps seeeeeeeeeerch [/quote]
I wogole jestes inny ;] hehehehe
luz - Sro Lut 15, 2006 5:22 pm
a ja dalej twierdze ze vitez dobrze robi, ktos was w ryzach musi trzymac, sami nie umiecie sie kontrolowac to JEDI VITEZ was przypilnuje i sprowadzi na dobra strone mocy. ;P
JEDZIESZ Z NIMI VIT' , ktos musi plebs ogarnac ! ;)
Kazwa - Sro Lut 15, 2006 5:24 pm
Vit to Chuck Norris polskiej sceny ..
szyna^ - Czw Lut 16, 2006 1:26 am
Ta, jak tylko da komus kopa z polobrotu to jakies skargi ;d get used to it!
Prezes_Kiler - Czw Lut 16, 2006 6:32 am
ślimak ślimak wystaw rogi Vit cie kopnie z lewej nogi!
pyz - Czw Lut 16, 2006 9:40 am
a ja tam Viteza rozumiem, wszystko jest zwalane w danej chwili na niego.. kiedys bylo tak i ze mna owszem sporo kopalem, ale bardzo czesto sie zdazalo ze idluje sobie na specu, albo z kims chatuje, ktos dostaje kicka a po chwili z ryjem do mnie.. wtf? zapewne podobne sytuacje sa z Vitezem, dlatego w wielu topicach na jego temat nawet sie nie wypowiada bo nie ma nic do powiedzenia, a jak juz cos zrobil, to tlumaczy (a mi by sie nie chcialo, bym odpisal "bo tak i juz") o co poszlo... a ludzie sa tepi i pierdola 3 po 3 do niego ciagle
i Vitez robi dobrze, a Wy sie chuja znacie. Jestescie banda frajerow a Vit to porzadny gosc, o!
Luzu, zakladamy sztab wspierania Viteza.
Killer - Czw Lut 16, 2006 1:24 pm
Vitezowe dziw... a zreszta niewazne ;] ROTFL!!!!
Kribol - Czw Lut 16, 2006 2:25 pm
No chyba pyz nie probujesz wmowic ze Vitez zawsze zachowywal sie fair.. i kopal bo ktos zlamal zasdy coolnetu.. nie przeginaj. Juz zapomniales jak np kopna Emce ? (ktos tam wyzej wspomina o tym). Do Viteza nic nie mam jak kopie slusznie ale czesto przegina, ktos tam pisal o czerwonej cieniutkiej zylce ktora kazdemu moze peknac..(chyba nawet jakis Podwladny Klanu Slaves =]) no cuz dla Viteza peka za czesto.
Yokai - Czw Lut 16, 2006 7:35 pm
prawda jest taka, ze i tak nigdy nie da sie dogodzic wszystkim. Jezeli Vitez bedzie kopal-beda nadal te jakze intieligientne topiki. Jezeli zaprzestanie czynnosci to beda powstawac topiki odnosnie ograniczania niekulturalnych epitetow.
Spirala sama sie nakreca.
Mam ochote powiedziec"i dobrze, ze dostal kicka skoro bluzgal. Sam tez nienawidze sztucznego kozakowania przed monitorem". Z drugiej jednak strony..nie bylo mnie tam..nie widzailem..skad moge wiedziec jak bylo-a moze wcale nie bluzgal, cholera wie.
Jesli bluzgal-to mysle ze dobrze sie stalo. Jezeli ktos ma ograniczony zasob slownictwa-to czasem trzeba wkuc troche wiedzy na sile.
mozna tak gadac do bolu-i przeciez i tak do meritum nie dojdziemy nigdy . Kazdy czlowiek to inne spojrzenie na sprawe-mimo ze moze nam sie wydawac iz myslimy podobnie
nie widze tez sensu tych topicow-czlowiek, ktory ten topic powolal do zycia jakis powod mial napewno-prawdziwy czy tez nie whatever...przeciez teraz to i tak juz nie ma znaczenia. Bylo minelo-historii nie da sie juz zmienic. Szkoda kolejnych nerwow i czasu na ponowne produkowanie sie-lepiej wrzucic cos do kawalow
Kazwa - Czw Lut 16, 2006 8:49 pm
Dobrze gada, polac mu ! :)
luz - Czw Lut 16, 2006 10:18 pm
nieczytam waszych postow bo sa zadlugie i pewnie nudne...
pyz jak nic, SZTAB OBRONY VITEZIA!. , w skrocie SOVITEZ. ;)
SiDq - Czw Lut 16, 2006 11:36 pm
jebac ; p
jigsaw - Sob Lut 18, 2006 2:53 pm
wiadomo, ze nalezy tepic debli, ktorych stac tylko na kilka podstawowych zaloopowanych bluzg ale prosze nie niszczyc pieknej tradycji flame wars...
Co prawda nadal nie zdazyl sie taki co by mi tym dal rade, ale aby pobic mistrza, trzeba trenowac...
Yokai - Sob Lut 18, 2006 5:36 pm
odnosnie postu Olki ...
nie mam nic przeciwko (byle nie zoladkowa-ilez mozna)
Jig- mysle, ze Pyz jak i Grzdyl moga sie na temat flame'ow cokolwiek wypowiedziec
pyz - Sob Lut 18, 2006 6:00 pm
Yokai
pyz - Sob Lut 18, 2006 6:05 pm
Krib ... no zdazylo sie, trudno - wybaczyc trzeba smiem tez sadzic, ze emce juz o tym zapomnial lub splywa to po nim w chwili obecnej, bo troche zbyt doroslym czlowiekiem jest by bawic sie w zale zlosci i nienawisci.. prawda jest taka, ze kazdemu zdarzy sie wpadka
ja dzisiaj bylem na coolnecie chwile, bluzgi zaobserwowalem od kulfona (sorry ale nigdy nie pamietam jak sie pisze Twoj nick dokladnie a nie chce przekrecic) i jakiegos FaZa .. kopac ani banowac nie chcialo mi sie.. bo:
a) nie pamietam hasla
b) nie chcialo mi sie zmieniac nicka
ale gdybym siedzial z adminem, nie zawachalbym sie uzyc.. i gdybym to zrobil spod fake'a to na bank bylby tutaj juz flame na Viteza, a mnie Orlan by scigal za kopanie spod fake'a ..
kogucik - Sob Lut 18, 2006 6:28 pm
Ja? Nie przypominam sobie Może tylko na lagi.
Dla mnie to się robi trochę pojebane, że nie można sobie w spokoju napisać kurwa.
kazpex - Sob Lut 18, 2006 7:10 pm
ja jak mam zły dzień to wchodze sobie na serwer i banuje wszystkich jak leci
pyz - Nie Lut 19, 2006 8:20 am
zaraz pozwole sobie screena poszukac i uploadnac gdzies, linka dodam w tym poscie
screena zrobilem bo cos mi mowilo, ze dowod rzeczowy sie przyda ;D
dobra - gg WoW. zamiast f12 naciskalem print screen (w WoWie to robi screeny), i chuja mam a nie screena anyway byla lfctf10, mapa skonczyla sie jako 8:8 a w jednej z chwil napisales cos w stylu "kurwa jebane fartuchy", tyczyc sie to musialo do red (czyli miedzy innymi mnie), prawde mowiac splynelo to po mnie bo wiem jak to jest ale ktos mogl sie poczuc urazony ;D
na koniec mapy z kolei ktos rzucil tekstem "kurwa same cipy w red" (bedac w blue) .. krotka wymiana zdan rowniez byla Vitezie.. gdzie jestes? dzialaj!
kogucik - Nie Lut 19, 2006 12:42 pm
Moja wypowiedź się nie odnosiła do całego Red. Zainteresowani wiedzieli o co chodzi. Chodziło o donoszenie flagi w ostatniej sekundzie. Zabrakło mi chyba jednego milimetra. W takich sytuacjach wiadomo, że człowiek się trochę wkurwia.
pyz - Pon Lut 20, 2006 12:34 am
czyli jednak pamietasz
Grzdyl - Pon Lut 20, 2006 3:01 am
odnosnie cip w red wlasciwa riposta byla - pytanie z blu 'to czemu ciebie tam nie ma'
a to ze ktos czasem rzuci miesem to norma... przeciez ta gra sluzy do odreagowania calej negatywnej energii zebranej w ciagu dnia... i z reguly kiedy nie ma adminow ktorzy przeginaja z komendami to bardzo przyjemnie sie pogrywa... czasami tylko poleci mieso z tlumu... do tych ludzi bez rozumu...
ps pyz
wahac...
szybki kurs literki H...
wahadlo sie waha...
nie moze sie zdecydowac
czy sie pohustac... czy zahamowac...
albo z edgara allana poe - studnia i wahadlo...
"Oczy moje biegły za każdym odchyleniem z zapamiętałością obłędnej rozpaczy i zamykały się spazmatycznie, gdy wahadło wracało..."
pzdr
Yokai - Pon Lut 20, 2006 6:10 am
znow sie zaczelo...ech..
;p
Kazwa - Pon Lut 20, 2006 6:16 am
lol Grzdyl ;)
pyz - Pon Lut 20, 2006 9:07 am
no patrzcie no, udalo mu sie mnie zlapac.
kogucik - Pon Lut 20, 2006 9:20 am
No przypomniałem sobie. Mogłem też napisać, że nie masz screenshota i nie masz dowodów Zresztą chyba wszyscy i tak to w dupie mają. Jedynymi osobami, które robią coś w sprawie kultury i którym to się nie podoba są admini Dziwne... Myślałem, że gra jest dla wszystkich
Kribol - Pon Lut 20, 2006 11:03 am
A ja poprostu proponuje bluzgajacych SHUTUP.. komenda doslownie sluzy do tego.. Ale rozumiem lepiej pokazac jakim to sie jest dobrym i waznym adminem i dac kopa by wszyscy widzieli ze cos sie robi. =]
Pozdrawia Prist lvl 25.. xD
Killer - Pon Lut 20, 2006 11:24 am
Swieta racja. Ja tam nie widze zeby ktos bluzgal na serwach. No chyba ze sie jakis Player pluje ze nierowne sklady wychodzi z teamu i jedzie po przeciwnej druzynie... Gra jest dla zabawy i tyle. Trzeba umiec przegrywac.
Nuclear - Pon Lut 20, 2006 11:34 am
"szybki kurs literki H... by BZD"
No rozbiło mnie to heheheheheh
pyz - Pon Lut 20, 2006 2:05 pm
Powiedz mi Kribol, co z tego ze dasz komus shutupa? On o tym nawet nie bedzie wiedzial, bedzie myslal ze wszystko jest ok - bedzie sobie bluzgal nadal (inni tego nie beda po prostu widzieli).. I myslisz ze taki delikwent bedzie wiedzial, ze chodzilo o przeklinanie oraz w ogole sie skapnie, ze ma shutupa? Ja w to watpie. Nastepnie chlopak innego dnia wejdzie na server i dalej swoje, i co znowu shutup? Uwazam ze lepiej dac buta raz, drugi, trzeci - moze sie oduczy i bedzie uwazal nastepnym razem co pisze.
I nie, nie jest to pokazywanie jakim sie jest wielkim adminem. Ja bym nawet chetnie napisal takiego q2 spy, ktory by wisial na serwerze i wylapywal bluzgatorow oraz ich automatycznie kopal.. to by byl fun
Kazwa - Pon Lut 20, 2006 3:10 pm
Na coolnecie obowiazuje jakis beznadziejny 'wykrywacz bluzg', ktory shutupuje automatycznie gamonia na ilestam sekund .. Pozatym, komu to przeszkadza, ze ktos sobie przeklina? Nie widze w tym nic zlego, no chyba, ze wyzywa sie na innej osobie, to wtedy KICKa z checia sama bym sprzedala :)
Nie rozumiem tez istoty tej debaty - zaden z Was praktycznie juz nie gra i tutaj prowadzicie zazarta dyspute na jakis podejrzany temat. Ost klikalam sobie w q2, to oprocz samych fejkow na servie, nowych graczy [btw. skad oni sie biora, jak q2ctf praktycznie juz przestaje iistniec?], dziwnych map i smiesznych shutupow na 60 sek za flooda [chyba za to ;P] to nic dziwnego nie zauwazylam w postepowaniu/zmianie zachowania playersow :)
Yokai - Pon Lut 20, 2006 6:04 pm
problemem jest tak na marginesie (tylko dorzuce) brak (jak juz pisala Olka) adminow na serwach. Od czasu do czasu wpadnie Adi, Vitez no i Kazpex- i to chyba tyle, jesli kogos przegapilem przepraszam. Trzeba tez zauwazyc, ze osoby ktore wymienilem tez niebywaja zbyt czesto-no chyba procz Kaza.
Oczywiscie tym osobom jak najbardziej sie te adminy nalezaly(jak i innym, ktore je posiadaja) i nalezec powinny-to jest wazny fakt. W koncu to przeciez my sami ich wybralismy-wiec teoretycznie do nikogo miec pretensji nie mozna.
Z tym ze..tylko teoretycznie;/...bo w praktyce nie bardzo jest komu pilnowac porzadku. W nocy pewnie sie ludki schodza i admin jest jakis napewno-ale ludzie graja tez i w dzien-i kto ma wtedy pilnowac ogolnie sytuacji skoro na 7 osob(chyba tyle ma admina tak?) widzialem od ostatniego rozdania "przywilejow"(adminow) tylko tych o ktorych napisalem? drobna paranoja...
nie da sie wyczyscic brudow skoro nikt nie sprzata
tak mi sie to widzi
Kribol - Pon Lut 20, 2006 7:05 pm
Cytat: | Powiedz mi Kribol, co z tego ze dasz komus shutupa? On o tym nawet nie bedzie wiedzial, bedzie myslal ze wszystko jest ok - bedzie sobie bluzgal nadal (inni tego nie beda po prostu widzieli).. I myslisz ze taki delikwent bedzie wiedzial, ze chodzilo o przeklinanie oraz w ogole sie skapnie, ze ma shutupa? Ja w to watpie. Nastepnie chlopak innego dnia wejdzie na server i dalej swoje, i co znowu shutup? Uwazam ze lepiej dac buta raz, drugi, trzeci - moze sie oduczy i bedzie uwazal nastepnym razem co pisze. |
Od uczenia kultury jest matka/ojciec nie ADMIN, admin pilnuje porzadku na serverze by ludzie mogli w spokju rozwalac glowy przeciwnego teamu. NIe mozna karac gracza za to ze rodzice nie nauczyli go kultury osobistej i zabraniac mu grania.. wiec uwazam shutup za dobre rozwiazanie.
Cytat: | Nie rozumiem tez istoty tej debaty - zaden z Was praktycznie juz nie gra i tutaj prowadzicie zazarta dyspute na jakis podejrzany temat. Ost klikalam sobie w q2, to oprocz samych fejkow na servie, nowych graczy [btw. skad oni sie biora, jak q2ctf praktycznie juz przestaje iistniec?], dziwnych map i smiesznych shutupow na 60 sek za flooda [chyba za to ;P] to nic dziwnego nie zauwazylam w postepowaniu/zmianie zachowania playersow |
To ze nie gramy zbyt czesto nie oznacza ze nie mozemy udzielac sie na scenie i dyskutowac na rozne tematy zwiazane z nia wkoncu jestesmy z nia zwiazani.
Cytat: | problemem jest tak na marginesie (tylko dorzuce) brak (jak juz pisala Olka) adminow na serwach. Od czasu do czasu wpadnie Adi, Vitez no i Kazpex- i to chyba tyle, jesli kogos przegapilem przepraszam. Trzeba tez zauwazyc, ze osoby ktore wymienilem tez niebywaja zbyt czesto-no chyba procz Kaza.
Oczywiscie tym osobom jak najbardziej sie te adminy nalezaly(jak i innym, ktore je posiadaja) i nalezec powinny-to jest wazny fakt. W koncu to przeciez my sami ich wybralismy-wiec teoretycznie do nikogo miec pretensji nie mozna.
Z tym ze..tylko teoretycznie;/...bo w praktyce nie bardzo jest komu pilnowac porzadku. W nocy pewnie sie ludki schodza i admin jest jakis napewno-ale ludzie graja tez i w dzien-i kto ma wtedy pilnowac ogolnie sytuacji skoro na 7 osob(chyba tyle ma admina tak?) widzialem od ostatniego rozdania "przywilejow"(adminow) tylko tych o ktorych napisalem? drobna paranoja...
nie da sie wyczyscic brudow skoro nikt nie sprzata Wink
tak mi sie to widzi Wink |
Ten problem jest raczej bardzo trudny do rozwiazania jak sam mowisz admini przewaznie bywaja wieczorami w nocy, w sumie takjak wiekszosc graczy. Nigdy nie uda sie doprowadzic do ytuacji ze zawsze bedzie admin online na serverze to jest nie realne bo kazdy zyje tez swoim zyciem. No chyba ze wprowadzic grafik hehe (beznadziejny pomysl) lub dac adminy dzieciakom ktorzy jeszcze nie zaczeli nauke/chodza na wagary dosc czesto (jeszcze gorszy pomysl).
Yokai - Pon Lut 20, 2006 7:16 pm
tzn mi chodzilo nie tyle,o godz dzienne typu np 10-15 ale jakos tak ok np 17-20. Wtedy tez bardzo rzadko trafi sie jakis admin.
No ale w sumie prawda jest taka, ze widze problem..ale nie bardzo tez wiem jak go rozwiazac. I tu jest lipa;/ ...
no ale co zrobic-trzeba sobie jakos z tym radzic(lub olac;p)
kazpex - Pon Lut 20, 2006 10:52 pm
skrucony kórs ortografi by kazp (niepraktykójcie tego w szkulce)
pzdr dla adminów jezyka polskiego bo uwazam że słusznie takie osoby jak prof. miodek czy grzdyl stoja na straży ort. niczym chuck norris strzeze teksasu
Grzdyl - Wto Lut 21, 2006 12:10 am
kazp normalnie chyba jeszcze nigdy nikt nie postawil mnie w jednym szeregu z miodkiem (o chucku nie wspomne )... wielkie dzieki za ten (raczej niezasluzony - ale zawsze) komplement...
co do adminowania... elect w sumie sie sprawdza ale nie mozna nim shutupowac (czyt. cenzurowac) niegrzecznych gosci... kicki tez nie sa potrzebne bo forceteam zaczal dzialac (NoOrlan 2.06?)... wiec poza shutupem jestesmy samowystarczalni...
ale z lockchatem to i shutup nie jest potrzebny...
wlasciwie wszystko jest jak byc powinno...
nikt ukradkiem nie kopie grajacych ani nie forcuje swoich map - mamy pseudo demokratyczny vote... kto chce ten powie jaka mapa sobie zyczy a mc liczy glosy i wybiera najbardziej upragniona...
pozdrawiam i oby tak dalej
pyz - Wto Lut 21, 2006 12:33 am
Kribol .. Kto mowi o wychowywaniu Sam wiesz, ze jak nie pierdolniesz w leb wiekszosci osob to nie dotrze do nich, moze na 20, jeden zrozumie jak sie mu powie "nie klnij na serwerze"... Pozostalych 19 odpowie Ci "stul pizde" albo "sklej wary lachociagu"
Kribol - Wto Lut 21, 2006 1:14 am
Od wychowania sa rodzice a nie ja (czyt. admin) ja tylko pilnuje porzadku umozliwiajac wszystkim graczom wulgarnym lub mniej wulgarnym granie na serverze
btw. Jezeli Grzdyl mowi ze jest tak pieknie serverach to wyglada mi na to ze Adolf tez przestal na nie zagladac
vitez - Wto Lut 21, 2006 2:32 am
Cytat: | prawda jest taka, ze i tak nigdy nie da sie dogodzic wszystkim. Jezeli Vitez bedzie kopal-beda nadal te jakze intieligientne topiki. Jezeli zaprzestanie czynnosci to beda powstawac topiki odnosnie ograniczania niekulturalnych epitetow. |
Orlan nareszcie napisal regulamin serwera ktory juz tu przytaczalem. Nie zamierzam robic nic ponad - np Orlan nie pozwala na kopanie za lamerstwo w stylu przyczepiania sie hakiem do quada... ale nie widze przeciwwskazan by takiemu delikwentowi forceteam spec wpakowac anyway ; jest rowniez zakaz fullbanow. Ale skoro regulamin uzywania servera wyraznie stwierdza ze wyleciec mozna za bluzgi lub dochodzenie do zlych teamow to sorry - nie ma wymowki ze gra jest dla wszystkich, nie ma rowniez plakania na Viteza za to ze pilnuje on regulaminu ustalonego przez wlasciciela serwera... bo serwer jest prywatny i wchodzac na prywatny teren nalezy stosowac sie do regulaminu obowiazujacego na tym terenie... to nie wy placicie za utrzymanie tego serwera dlatego nie ma "wolny kraj, gra dla wszystkich, wolne bluzgi dla wszystkich" (zreszta blokada na bluzgi zalozona na serwerze swiadczy jednoznacznie o podejsciu wlasciciela serwera do bluzgatorow) . Nie podoba sie? --> inne serwery.
Kribol - Wto Lut 21, 2006 3:23 am
A ja nie widze przeciwskazan by takie osoby shutupowac.. tak samo jak ty by na speca wywalic itp.. A ta spiewka o placeniu, nie jest to wolny swiat itp to juz bylo nie raz mowiona przez pyza wiec Ty juz sobie daruj.. I zastanow sie nad tym za kogo jestes uwazany przez graczy, bo kogo nie zapytasz o Ciebie to leca teksty w stylu zjeb, pojeb i duzo wile innych wulgarnych i mniej wulgarnbych =], a dlaczego to wiadome. I nie mowie tu o dzieciakach bluzgajacych na lewo i prawo, a o porzadnych graczach.. cos w tym jest.
EOT odnosnie topicu.. c U
pyz - Wto Lut 21, 2006 4:01 pm
Moim zdaniem Vitez jest OK.
FireBird! - Wto Lut 21, 2006 8:17 pm
[quote="pyz"]Moim zdaniem Vitez jest OK.[/quote]
Zakochales sie w nim czy placi ci za wypisywanie tych glupot ?
Kazwa - Wto Lut 21, 2006 9:02 pm
That was the love at the first sight .. la la la ;)
EDIT:
Poprawilam blad ;)
shinoda - Wto Lut 21, 2006 10:58 pm
Cytat: | That was the love from the first sight .. la la la |
first heal
btw. nie powinno byc "at the first sight" ? czy something like that? ;]
szyna^ - Sro Lut 22, 2006 11:26 am
Dajcie juz zyc.. ile mozna ten sam temat walkowac. Vitez i tak sie nie zmieni!
luz - Czw Lut 23, 2006 11:03 am
vitez juz nie jest moim murzynem, tak dla informacji ogolnej. ;)
ps: UWOLNICK ORKE! , 913sp. :)
Killer - Czw Lut 23, 2006 5:11 pm
[quote="luz"]vitez juz nie jest moim murzynem, tak dla informacji ogolnej.
ps: UWOLNICK ORKE! , 913sp. [/quote]
Nie lapie ?
Kazwa - Czw Lut 23, 2006 6:21 pm
A musisz? ;)
Luza nie trzeba rozumiec, to prosty czlowiek. :)
luz - Czw Lut 23, 2006 7:37 pm
kazwa, prosty ale tresciwy ;))) !
Killer, South Park, season 9, odcinek 13 - i wszystko jasne. :P
SiDq - Czw Lut 23, 2006 10:27 pm
szok w trampkach.
pyz - Pią Lut 24, 2006 9:00 am
ahh ta milosc Oli i Piotrusia
Kazwa - Pią Lut 24, 2006 9:57 am
Se llama obsesion ;)
szyna^ - Pią Lut 24, 2006 3:32 pm
zgadzam sie ze luz to llama ;P
jigsaw - Sob Lut 25, 2006 10:13 am
to ja poprosze admina, abym mogl kickowac tych adminow, ktorzy samowolnie zmieniaja, bo im nie pasuje... Jest mapvote, jezeli wiekszosc zaglosuje na zmiane, to nie mam zadnego problemu, vox populi. Jednak gdy gram na mapce, ktora lubie i ktos mi ja zmienia w srodku akcji, to mnie strzela na miejscu i musze niszczyc flamem a czasami szkoda mi czasu, wiec poprosze o admina do radzenia sobie z takimi osobnikami :>
Kazwa - Sob Lut 25, 2006 12:38 pm
TAK TO BYLAM JA :D
Zmienilam mape w srodku gry, gdy na samuraju graly 4 osoby i wydawalo mi sie to zdeczka bezsensu, kiedy enemy niemoglam znalezc przez 3 minuty.
Wtedy, szanowny pan Jigsaw, zaczal mnie wyzywac od "synow Viteza" i
"zalosnych bachorow" :)
jigsaw - Sob Lut 25, 2006 1:26 pm
to ostatnie to bylo "dorosnij do admina", nie zmieniaj faktow
pozatym chyba sie maskotka przejelas, jak na kazdym kroku posypujesz glowe popiolem :>
a ze nie mozesz kogos znalezdz, bo nie znasz mapy to juz nie moj problem
Kazwa - Sob Lut 25, 2006 1:29 pm
Dobra Jig, skoncz ;) Bo hehe mnie to rozsmiesza co piszesz .. Mapy nie znalam, hehe ... I "dzieciak", "zalosne" bylo .. wiec nie pieprz mi tutaj :)
Ale kurka, pisalam, zebys sie skarzyl na forum, a ty "nie" .. cos nie slowny jestes :(
jigsaw - Sob Lut 25, 2006 1:39 pm
napisalem dlaczego chcialbym admina
czy skarzylem sie na kogos konkretnego, czy sama wyskakujesz jak krolik z kapelusza i robisz z siebie ofiare?
Rozumiem, ze plec Twojego mozgu utrudnia Ci logiczne myślenie, wiec juz nie pisz wiecej, bo tylko bardziej sie pograzasz.
kazpex - Sob Lut 25, 2006 1:59 pm
kłótnia o to że zmieniono mape gdy graly 4 osoby - niezła zieja
jigsaw - Sob Lut 25, 2006 2:14 pm
nastepny, ktory posiada umiejetnosc rozumienia słowa pisanego
Kazwa - Sob Lut 25, 2006 2:54 pm
Nie, nie skarzyles sie na kogos konkretnego, ale wkurza mnie, gdy zaczynasz przywolywac sytuacje identyczna jaka mi sie przytrafila w twojej obecnosci .. I przestan byc sowinistyczna swinia, bo w tym momencie, przeginasz pale sugerujac, ze Ja jako KOBIETa nielogicznie mysle. I nie robie z siebie zadnej ofiary, tylko tlumacze a raczej wyjasniam sytuacje jaka zaszla.
A i jeszcze jedno? Ja sie pograzam?! A niby jak ja mam sie pograzac :D Moze tym, ze staram sie wyjasnic sytuacje, po ktorej mnie zjechales i wyzwales od *pisalam wczesniej* ? A ja ani slowa na Ciebie zlego nie powiedzialam ;) I to by bylo na tyle z mojej strony ..
"Syn Viteza i zalosny bachor", bez odzewu! :P
jigsaw - Sob Lut 25, 2006 3:18 pm
nie dosc, ze problemy z logika, to jeszcze panikara
ok, juz wierze, ze jestes samica :>
(post pod publiczke i aby wkurwic cenzorow)
kazpex - Sob Lut 25, 2006 3:26 pm
a Ty co pan sedzia jestes jakis ze oceniasz ludzi po jednej wypowiedzi? piszesz kto ma dorosnac do admina a kto juz dorosl, wielki kur.... logik sie znalazl ktory sie dowartosciowuje flame'ami na forum... wytykasz komus a swego garba nie widzisz...
jigsaw - Sob Lut 25, 2006 3:33 pm
nie stac Ci na bardziej stereotypowa i bezplodna odpowiedz?
PS.
AFK na kilka godzin, wiec poczekajcie z dalszym hate flame do wieczora !
Killer - Sob Lut 25, 2006 4:12 pm
Kurwa prosze was skonczcie jush bo to topic o tym ze Vitez jest kutasem...
Kazwa - Sob Lut 25, 2006 4:15 pm
Ciez ja jestem "synem Viteza" (c) Jigsaw ;)
jigsaw - Sob Lut 25, 2006 4:20 pm
chcialabym bardzo dac Ci male "sucki-sucki", ale balam sie powiedziec, wiec wale te sery na forum aby zwrocic twoja uwage (C) KAzwa do mnie na GG ;)
pyz - Sob Lut 25, 2006 5:53 pm
zamykam topic bo przeginac pale zaczynacie. pozdro.
Kribol - Nie Lut 26, 2006 11:16 am
A ja otwieram bo wieje nuda.. =] dobry flame nie jest zly
btw. Grzdyl staniesz wkoncu w obronie kobiety?
pyz - Nie Lut 26, 2006 12:28 pm
kurwa nie unlockuj topicow ktore ja lockuje bo Ci dam bana na forum =]
|
|