|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - Q2ctf film
Nuclear - Czw Mar 02, 2006 9:08 pm Temat postu: Q2ctf film Kurcze musze nowy topic bo do tego przyklejonego nikt nie zaglada...
Wziolem za robienie filmu q2ctf, tylko prosba do graczy do dema z ciekawymi akcjami-trikami (całe dema z meczy mnie nie interesuja).
Demka mozecie wysyłać od wczoraj na adres xmnuc@o2.pl.
A jak co odezwijcie sie na gówno gówno (gg) 3091923 to powiem wiecej.
Nuclear - Czw Mar 09, 2006 2:33 pm
No zajebiście jestescie pomocni, ani jednego demka nie dostałem, co za leniwi gracze...
Czuje sie ignorowany a moze, cytuje z poprzedniego posta "tylko prosba do graczy do dema z ciekawymi akcjami-trikami" znaczy, ze nic ciekawego sie nie dzialo? 0 akcji? 0 trików? nawet zadnych ułomnych akcji? Straszne nudy na tych serwach.
pyz - Czw Mar 09, 2006 2:51 pm
ja bym zadal inne pytanie - czy komus sie chce nagrywac demka? a jak juz sie chce, to czy chce mu sie wycinac tylko fragmenty z dobrymi akcjami? mysle ze lepszy by byl efekt jakbys znalazl jakiegos czarnucha do przegladania demek i wycinania akcji niz prosic o to wszystkich =]
ja osobiscie demka nie nagralem zadnego od hohohohoho =]
szyna^ - Czw Mar 09, 2006 3:25 pm
ja mam demek pare ale niechce mi sie ani ich przegladac ani wysylac ;/
kogucik - Czw Mar 09, 2006 3:40 pm
A ja się zgłaszałem na ochotnika do pomocy, ale się wykruszyłem Sorry
Prezes_Kiler - Pią Mar 10, 2006 6:39 am
jak ci odpowiada to gdzieś mam coś kolo gb demek, moge ci jke wyslac na @ jak chcesz ; )
SiDq - Pią Mar 10, 2006 11:23 am
Twoje są czesrtwe
luz - Pią Mar 10, 2006 11:44 am
hehe fajne
Prezes_Kiler - Pią Mar 10, 2006 5:23 pm
jak wyrzuce te w których ciebie chasowałem to nie będzie źle
vitez - Wto Mar 28, 2006 3:37 am
A ja mam mnostwo wlasnych demek bo mam autorecord ale nie mam nawet co zabierac sie do wycinania fajnych akcji bo lamie... no chyba ze glupie teksty ze speca cie interesuja
|
|