Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

pogawedki - Mecz: POLSKA - Ekwador [Ankieta]

shinoda - Czw Cze 08, 2006 11:23 am
Temat postu: Mecz: POLSKA - Ekwador [Ankieta]
jeszcze nie wiem, jaki wynik obstawie. zrobie to jutro pewnie.
moze 2:0 dla Polski? chcialbym...
W postach wpisujcie wyniki.

Polska Gola, Polska Gola!
Taka jest kibicow wola!

(rotfl)

ps. to moja pierwsza ankieta na forum :twisted:

Prezes_Kiler - Czw Cze 08, 2006 1:10 pm

jeżeli polska nie wygra z ekwadorem to zparaszamy na okęcie dlatego patriotycznie zagłosowałem na zwycięstwo...
Adolf - Czw Cze 08, 2006 2:55 pm

2:1 dla Polski
Gole strzela: Smolarek i Zurawski dla nas, Rasiak dla Ekwadoru

Prezes_Kiler - Czw Cze 08, 2006 5:38 pm

:lol:
kogucik - Czw Cze 08, 2006 7:16 pm

http://img458.imageshack....olska0020jy.jpg
emilio - Czw Cze 08, 2006 8:01 pm

nacjonalizm .. ;D
Polska wiadomo :)

SiDq - Czw Cze 08, 2006 8:45 pm

Jestescie zryci w pizdu. Polska wygra Mistrzostwa Świata i za 10pln bede mial swoje 1000 i kij wam w pięte.
kogucik - Czw Cze 08, 2006 8:55 pm

To słaby kurs wzięłeś :]
Adolf - Czw Cze 08, 2006 9:05 pm

Ta, 1:100 to chyba mielismy za czasów Gorskiego :D
Jak wyjdziemy z grupy to bedzie dobrze. Mysle ze Kostaryke napewno zjedziemy, Ekwador tez powinnismy, aczkolwiek znajac nasz zespol to wszystko jest mozliwe. Niemcy nam porzadnie wpierdola, ale Niemcy to inna liga generalnie... a co najsmieszniejsze, ze to polacy grajacych w barwach niemiec nas sklepia lol ;d
Generalnie to mimo w miare czystego awansu do MS, mysle ze Janas i tak nie wie co robi. Tyle ze juz z niego robi sie powoli dobrego trenera. Wystarczy ze trafimy na dobry zespol i tyle pogralismy.
Jak Polska wygra MS to przyjade kurwa na zjazd jakis :D

Killer - Pią Cze 09, 2006 11:19 am

Chyba na zjazd kibicow ;p

Ja sie tylko modle o jak najnizszy wymiar kary jaka nam zaaplikuja niemcy ;/ Na 14 meczow z niemcami 10 porazek i 4 remisy. Ma to swoja wymowe, bo nawet Orly Gorskiego nie daly rady. Ekwador i kostaryka to tak naprawde sredniaki i jezeli ich orly janasa nie pojada to niech sie w Polsce nie pokazuja. Moim zdaniem Janas sie teraz miota i nie wie co robic, bo uzmyslowil sobie ze wtopil powolujac mile i kosowskiego (widac ze dlugo nie grali). Ogolnie Kosiarka to niezly pilkarz, ale sil mu starcza na 2... 3 akcje i zdycha, wiec na wiele sie nam nie przyda.

Mimo wszystko zawsze: POLSKA BIALO CZERWONI!!!!

kogucik - Pią Cze 09, 2006 11:38 am

Kosowski dobry piłkarz? LOOOOOOOOOOOOOL
Adolf - Pią Cze 09, 2006 11:54 am

Kosowski jest dobry, a przynajmniej technike ma bardzo dobra jak na polskiego pilkarza. Myslisz ze czemu go kupowali do zespolow niemieckich i angielskich ( mimo ze nie pierwszej klasy ). Chyba nie za to ze jest pierdolonym leniem :D
Poprostu to zmarnowany talent.

kogucik - Pią Cze 09, 2006 12:08 pm

Ile razy oglądałem z nim mecz, czy to w Wiśle, czy to w Kaisreslautern, czy to w kadrze, to zawsze gdy miał piłkę widziałem, ze będzie strata. I prawie zawsze była :D
shinoda - Pią Cze 09, 2006 12:16 pm

dobra,,, obstawiam ten wynik... 2:0 dla Polski.

ps. jak zobacze kogos w The-All Seeing Eye na Coolnecie podczas meczu, to banuje. to nie zart.

Killer - Pią Cze 09, 2006 12:24 pm

Bedziesz ogladal All seeing eye zamiast meczu ??????

VOTE BAN ;] hehehe

shinoda - Pią Cze 09, 2006 12:26 pm

tak, poswiece sie dla dobra polskiego f00tbolu i CTF!
Killer - Pią Cze 09, 2006 12:27 pm

BTW: Kosowski ma duzo strat to racja, ale to jest zawodnik stricte ofensywny, ktory nie boi sie zagrac jeden na jeden, albo zapoczatkowac indywidualna akcje. Problem polega na tym, ze nie jest w formie ;(((
SiDq - Pią Cze 09, 2006 1:05 pm

POLSKA! CZUJE W KOSCIACH ZE ROZKURWIMY ICH TAK Z KURWA 2:0!!!!!!!!!!!!!!

POLSKA!

kogucik - Pią Cze 09, 2006 7:05 pm

Mecz trwa, a ja na forum śmigam :D
shinoda - Pią Cze 09, 2006 7:39 pm

to wbij na coolnet po swojego bana :twisted:
odbierz osobiscie

kogucik - Pią Cze 09, 2006 7:45 pm

Mój plan był taki:

-HideIP
-toggleconsole
-name CIPKA
-coolnet

Tutaj następuje ban, a ja mam ubaw do rozpuku, ale szkoda mi czasu :]

shinoda - Pią Cze 09, 2006 8:26 pm

nvm.
nasi przegraja :]
dalem sobie fullbana :D
fajne to byly 3 lata w q2ctf :D
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kogucik - Pią Cze 09, 2006 8:28 pm

KURWA CZYTAM TWOJEGO POSTA A TU POPRZECZKA! JA PIERDOLE!!!!!!!
shinoda - Pią Cze 09, 2006 9:25 pm

hehe:D spokojnie, bez nerwow :D

Cytat:
_Marta: (23:34)
jak to jest napisane na niemieckich koszulkach
_Marta: (23:35)
"w 1939 roku potrzeba bylo 28 dni,zeby pokonac polakow, w 2006 wystarczy 90 minut...'

krotkie podsumowanie :d

emilio - Sob Cze 10, 2006 6:54 am

wynik 0:2 ;D
jada nasi jada .... ale do domu ;D

Killer - Sob Cze 10, 2006 7:36 am

Polacy nie zawiedli... Klose i Podolski...

Kurwa Szymkowiaka powinien sciagnac i cofnac Zurawia, Smolarek do ataku a na prawe skrzydlo Jelen... Ja bym tak zrobil juz w meczu z Ekwadorem, ale Janas dalej nie widzi ze jego pupilek jest w katastrofalnej formie...

Prezes_Kiler - Sob Cze 10, 2006 8:28 am

dokładnie jeleń na stałe....

ale co tam, cały peron śpiewa:
Juz za cztery lata, już za cztery lata polska bedzie mistrzem świata!!

kazpex - Sob Cze 10, 2006 8:31 am

Na stojaco sie nie wygrywa meczów na mundialu (moze zabraklo kondycji?), Janas zostawil w studiu TV najepszych pilkarzy kadry i posadzil na lawie tych co mieli checi grac i ktorzy po wejsciu na boisko w koncowce meczu nie zdolali jednak przechylic szali na naszą korzyść (ale przynajmniej sie starali i za to brawa). Jednym słowem kompromitacja.
Adolf - Sob Cze 10, 2006 9:28 am

Jaka kompromitacja. Poprostu media zrobily z polskiej reprezentacji jakas potege europejska. A przeciez dobrze wiadomo, ze do sredniakow nawet nam daleko. Szkoda tylko, ze tak jest co 4 lata :D
15 gramy z niemcami. Czas umrzec.

kazpex - Sob Cze 10, 2006 9:59 am

Uważam że Ekwador byl w zasiegu ale co do tego to fakt ze media robia zamieszanie (szczegolnie wkurwiaja mnie komentarze szpakowskiego i szaranowoicza kiedy mowia ze gramy niezle a mecz w dupe). Moze cos by bylo z tego gdyby inaczej przeprowadzic selekcje i taktyke a nie 4-5-1.
Adolf - Sob Cze 10, 2006 10:30 am

4-5-1 to wogole porazka, nie chce nawet tego komentowac :) Ale Janas wie swoje!
Najbardziej wkurza fakt, ze kondycyjnie nie dajemy rady. Szybkosciowo zreszta tez. Jedynie Smolarek jest dobry, ale to taki sami Polak jak Klose. SBT!

duke - Wto Cze 13, 2006 8:52 pm

wg mnie wynik zero dwa jest bardzo dobry i jestem dumny z naszej reprezentacji ze utrzymali ten korzystny wynik do konca meczu!
Prezes_Kiler - Wto Cze 13, 2006 8:55 pm

LOL