|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Znowu lamerstwo!!!!
Dzidzia - Czw Lut 13, 2003 8:57 pm Temat postu: Znowu lamerstwo!!!! Proponuje w tym topicu zamieszczac zdjeci lamerow
zdjecie to przedstawiabohaterow, ktorzy grali na mnie samego. Jednym slowem lol.
Teodor - Czw Lut 13, 2003 9:26 pm
a przyznaj moze ze to bylo:
1. chwile tylko
2. potem sie wyrownalo
3. sam nawet przeszedlem wkoncu
a moze tak wqrzyles swoich teammates ze cie zostawili :PPP
jigsaw - Czw Lut 13, 2003 10:18 pm
ja jebie, jak mozna grac w takich ciemnosciach :O
vitez - Czw Lut 13, 2003 10:19 pm
Oczywiscie to lamerstwo grac w tylu na jednego... Sama ta sytuacje na screenshocie potepiam ale uogolniajac:
wez taki czynnik psychologiczny: gdybys gral pod real nickiem, to paru "porzadniejszych" z druzyny przeciwnej przekonaloby sie ze warto jednak z toba grac, ze mozna cos zdzialac przeciw liczniejszym wrogom itp. A tak... kto by chcial grac z lamerem ? Wiec nie dziwne ze cie zostawili bo z lama grac w teamie nikt nie chcial :P
bh.0wn3D! - Czw Lut 13, 2003 10:54 pm
ty vitez pojebany jestes
a jak by taka Pamela Anderson nazywala sie Ochuj Chaczy to byla by gorsza?
Teodor - Czw Lut 13, 2003 11:05 pm
heh fotka zrobiona 10 min temu na TPI
lama - lame...
jigsaw:
tak sie wypas gra - jaka widocznosc...
jigsaw - Czw Lut 13, 2003 11:52 pm
ja wole tak :]
Dzidzia - Pią Lut 14, 2003 2:48 am
teodor coty masz za paka??? moze dac jakis namiar na niego??
Vitez ja jestem lamer wiec tak sie podpisuje co za roznica czy lame czy dzidza, dla mnie to samo.
u mnie tak ciemno nie jest tylko tak screen wyszedl
Teodor - Sob Lut 15, 2003 2:46 am
[quote="]teodor coty masz za paka??? moze dac jakis namiar na niego??
[...][/quote]
hehe moj pak jest tak " w artystycznym wymiarze" cienki -> nastawiony tylko i wylacznie na najlepsza widocznosc - dlatego jest w nim pelmo tzw fullbrightow.
link: http://quake2.org/downloads/teopak.rar
heh podziwiam tych z gl_modulate 10... i wiecej (i stala sie jasnosc ) hmm a po co..
jigsaw - Sob Lut 15, 2003 5:04 pm
no coz, widocznosc mozna osiagnac na rozne sposoby...
ja gram z wysokim modulate, bo likwiduje cienie i dzieki rozjasnieniu, wszytsko ma jeden odcien, a zmniejszenie jakosci textur jeszcze bardziej to poglebia (mniej mecza mi sie oczy, gdy tak gram)
vitez - Nie Lut 16, 2003 1:20 am
Kolejny screenshot grania w przewadze... tym razem z coolnetu a nie tpi :>
Brawa dla panow w blue team!
Dzidzia - Nie Lut 16, 2003 2:45 am
teodor thx za paka ale mam prosbe zebys jeszcze raz to wrzucil, najlepiej calego pak09.pak bo jaks blad jest (a jak tak bardzo chcesz pakowac to zipem plz) thx
btw. widze ze ten topic sie rozwija, co mnie wcale nie cieszy bo to znaczy ze co raz wieksze lamki sa
Teodor - Nie Lut 16, 2003 4:23 am
Ja troche inaczej podchodze do "widocznosci" - dla mnie przy gl_modulate 10 wszystko sie zlewa a nie o to chodzi.
Mapy znam na pamiec wiec nie musze widziec wszystkiego - tylko to co potrzebne czyli itemy i wrogow.
prosty przyklad:
1. wszystko gl_modulate "10", gl_shadows "0", gl_dynamic "0"
2. "swiat" gl_modulate "1", itemy i wrogowie gl_modulate "10", gl_shadows "0", gl_dynamic "0"
Widac roznice :))
Dzidzia: WinRAR 3.0 lub wyzszy (zapomnialem napisac poprzednio)
omen - Nie Lut 16, 2003 9:02 am
gr.. jak ciemno? ;d nie boisz sie tak grac?
vitez - Nie Lut 16, 2003 10:53 pm
Ano widac roznice... na pierwszym obrazku wszystko widac a na drugim bardzo niewiele bo jest ciemny wiec... nadal nie wiem jak mozna po ciemku grac... O Teo moze fajne cwiczenie dla ciebie jak lubisz ciemnosci a mapy znasz na pamiec: wylacz monitor (patrzac na drugi obrazek sadze ze niewielka roznica) i graj tylko na sluch liczac na swoja dobra pamiec mapy :>>
Teodor - Nie Lut 16, 2003 11:26 pm
Oh Vitez - co widac..? Ano widac rakiety w narozniku, apteczki pod sciana itp - czyli itemy - wrogow widac tak jak na poprzednim screenie z lf10.
A co chcialbys wiecej widziec na nim?
Faktycznie jest ciemno...no bo o to wlasnie chodzi - zeby bylo idealnie widac to co wazne (itemy i wrogowie).
Ale kazdy gra tak jak lubi - ja gram tak - nie podziwiam scian i zlewajacych sie itemow z nimi - sciany sie nie ruszaja a wrogowie i itemy(one znikiaja i pojawiaja sie jezeli chodzi o dokladnosc) tak i dlatego musza sie jak najbardziej odrozniac od tla(scian).
Ja tylko mowie ze mi tak gra sie po prostu lepiej - a jak juz pisalem poprzednio podziwiam (nie potepiam) tych co graja na maxa jasnosci wszystkiego.
nie mam swiata na maxa zaciemnionego (a mozna do zupelnej "czarnosci")- mam na tyle ze widze gdzie ide a ze gram na wysokim fov'ie to reszta musi sie "blyszczec"
vitez - Pon Lut 17, 2003 12:13 am
Cytat: | podziwiam (nie potepiam) tych co graja na maxa jasnosci wszystkiego.
|
Dziekuje... dziekuje :))) czuje sie zaszczycony :)
(gl_modulate 10, vid_gamma 0.4, intensity 2, cl_lights 1 itp itd - to moje ustawienia, nie narzekam na brak celnosci :) )
Kiler - Pon Lut 17, 2003 5:56 am
rotfl
kfak - Pon Lut 17, 2003 10:54 am
mua ;
rotfl imao, tak bylo i bedzie...
dziwi mnie tylko ze Vitez nie doszedles pomoc tym innym a wolales robic screena
poza tym nie raz widze jak gracze wychodza z teamu, bo przegrywaja...
a co najsmieszniejsze sami glosno potepiaja gre w przewadze...
przyklady? mam podac? bo mi sie wydaje ze nie 3ba, jezeli ktos jest chetny zapraszam na priv.
eot. z mojej strony, zycze milego dnia i wszystkich pozdrawiam bardzo serdecznie
/me uwaza ze nie powinniscie sobie powyzszego brac zbyt do serca...
vitez - Pon Lut 17, 2003 3:52 pm
Cytat: | dziwi mnie tylko ze Vitez nie doszedles pomoc tym innym a wolales robic screena ;)
poza tym nie raz widze jak gracze wychodza z teamu, bo przegrywaja...
|
Zrobilem screenshota a potem doszedlem - nie pomyslales o tym?
Jakbym zrobil PO dojsciu to by wygladalo na mniej radykalna przewage dlatego zrobilem PRZED dolaczeniem do teamu :>
A co do wychodzenia to ja czesto tak robie by zmusic kogos z teamu przeciwnego do zmiany teamu, co zazwyczaj jest skuteczne a potem wracam do druzyny i juz sa rowne (a bylo np 3 czy 4 niedowagi).
Dzidzia - Czw Lut 20, 2003 12:02 am
szkoda ze nie mam zdjecia [3M.KALI] bo bym je tutaj zamiescil !!
Naprawde z jakimi ostatnio prostakami mam doczynienia to mala glowa.
Gralem sobie dzisiaj z kaziem jr i przyszedl kala i zaczal jakies bzdury pisac, sam nie wiem o co mu chodzilo (zarzucil slangiem bialostockim, jakies borowiki i ze sie kumalem czy cos tam takiego - moze chlopak dawno na grzybach nie byl ). Nastepnie grozil kickiem z serwa a bylo to TPI. LOL!
Wiec powiedzialem zeby sie zamknal bo flooduje i ciezko sie skoncentrowac, a on dalej swoje jakies borowiki i tak ciagnal do konca mapy. Wdalem sie z nimi na male potyczki slowne, ale o co mu chodzilo???
KALA : jak chcesz bluzgac to mozesz sie wykazac na IRCu na #bluzgi !!!
Czy to jest normalne czy ja jestem jakis dziwny???
Auchim - Czw Lut 20, 2003 5:38 pm
że jesteś dziwny to za mało powiedziane
Dzidzia - Czw Lut 20, 2003 7:49 pm
a niby czemu???
Kumanus - Sob Mar 01, 2003 9:58 am
[img]C:ctf.jpg[/img] lol
Kumanus - Sob Mar 01, 2003 10:00 am
heh musze sie nauczyc wstawiac fotki [img]C:ctf.jpg[/img]
Kumanus - Sob Mar 01, 2003 10:03 am
oki poddaje sie kto mi to wytlumaczy ???[/img][/url]
Dzidzia - Sob Mar 01, 2003 12:56 pm
musisz to zamiescic gdzies wnecie a nie na C:
Jak juz zamiescisz to podaj adres interetowy!!
|
|