|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - zw vs dwdr
Ziutek - Sob Gru 02, 2006 6:13 pm Temat postu: zw vs dwdr elo, wlasnie przegraliscie pierwszy mecz w cb nawet nie pokazujac sie na ircu wasup? bedziecie grac czy nie? podejrzewam ze komunikacja wam siadla i nie wiedzieliscie o wymuszonym przez lige terminie, ale to was nie usprawiedliwia ;p i niestety lotysze ciesza sie z pierwszego zwyciestwa
matrix? reszta? wasup?
Ziutek - Sob Gru 02, 2006 9:15 pm
"2 Dec 20:24:33
Accepted for 3 Dec 21:00
6184966 Forced by CB Vitez of ClanBase"
widze ze vitek zaliczyl wam dzisiaj wildcarda na jutro sie zbierzecie?
shinoda - Sob Gru 02, 2006 10:29 pm
ziut no³lajfie! nie kazdy siedzi cala dobe na stronie CB
j/k
wiem, ze sa powiadomienia mailem
Ziutek - Nie Gru 03, 2006 12:11 am
lol to mnie masz ;P cos w tym jest ze ostatnio za duzo czasu spedzam przed ekranem ;p ale to efekt dlugiej przerwy ;p
Matrix^^ - Nie Gru 03, 2006 6:56 am
Ziutek daj na luz mi³o ze sie nami interesujecie ale naprawde nie musisz ... " Agreed: Sun 3 Dec 21:00 (forced)" potrafie zadbac o swoje sprawy. elo
vitez - Nie Gru 03, 2006 5:36 pm Temat postu: Re: zw vs dwdr
Cytat: | elo, wlasnie przegraliscie pierwszy mecz w cb nawet nie pokazujac sie na ircu wasup? bedziecie grac czy nie? podejrzewam ze komunikacja wam siadla i nie wiedzieliscie o wymuszonym przez lige terminie, ale to was nie usprawiedliwia ;p i niestety lotysze ciesza sie z pierwszego zwyciestwa
matrix? reszta? wasup? |
Gdyby lotysze byli na swoim kanale klanowym to by sie dowiedzieli o wildcardzie, bo matrix mne o nim uprzedzil przed meczem - ok 12. Niestety chyba dwdr wpisali nazwe klanu ot tak, byle byl, a nie mialem za bardzo czasu im mailowac czy szukac ich po ircu.
szyna^ - Sro Gru 06, 2006 6:54 pm
jak mozna tak possac z lt ;s
Matrix^^ - Piħ Gru 08, 2006 10:15 pm
mozna ;D
|
|