Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

ctf.pl - zostawcie ten temat na jakis czas zeby wszyscy mogli

Bush - Pią Mar 16, 2007 9:49 pm
Temat postu: zostawcie ten temat na jakis czas zeby wszyscy mogli
zobaczyc przeczytac.

poszukuje grafikow webmasterow administaratorow do podjecia wspolnego projektu ktory zaowocuje w niedalekiej przyszlosci korzysciami finansowymi.

Kribol - Pią Mar 16, 2007 10:18 pm

ciekawi mnie co za projekt nasz szef kuchni wymyslil =] ?
Adolf - Pią Mar 16, 2007 11:03 pm

Jak to co? Fansite Agaty Wrobel :D
Bush - Sob Mar 17, 2007 12:24 am

lllooooool Adolf ze nie wpadlem na to pierwszy hehe

no coz jesli wszyscy podejda do tego tematu jak Adoldf i Kribol to chyba pomylilem forum.
Adolf nie glupi pomysl ze zrobieniem strony pt"smieciarze w uk made by Adolf" :P
jak cie ciekawi Kribol oco chodzi to zapraszam jutro na gg pomiedzy 13 a 14 wyjasnie ci
o ile cos potrafisz zrobic w wyzej wymienionym temacie. a ty Adolf po prostu nie nadajesz sie.. :mrgreen:

Kazwa - Sob Mar 17, 2007 1:20 am

ja moge zaowocowac avatarami .. nawet z czyms w ustach lawl
Kribol - Sob Mar 17, 2007 1:43 am

jako ze kazwa zaczela czesto wspominac o ustach itp LOL to pozwole sobie akurat w tym topicku sprawe wyjasnic :) (sorka za offtopic)

nowy avatar kazwy ktorym tak sie szczyci, a ktorego nie wiem z jakich wzgledow nie umiescie !:

ke ke ke

Bush - Sob Mar 17, 2007 2:58 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no ladnie nam kolezanka pokazala :)
ale chyba to nieprawda co???

a tak na powaznie zadne avatary nie wchodza w gre ma byc PROFESJONALNIE.
i takich osob szukam.

pyz - Sob Mar 17, 2007 8:18 am

no ja jestem pr0 adminem. :) kek.

what you need, mate?

shinoda - Sob Mar 17, 2007 9:05 am

kazwa, co zrobilas z palcem wskazujacym prawej reki? zjednoczyl sie z q-tasem? :D

sorry nie moglem sie pohamowac :D zreszta taka rodzinna tu atmosfera.. ;P

szyna^ - Sob Mar 17, 2007 10:39 am

Omg, Ola! Wpadlas :)
Bush - Sob Mar 17, 2007 12:24 pm

re: pyz
a na przyklad postawienie serwera linux konfiguracja i administrowanie baza danych....oczywiscie zdalnie ty z polski tu w uk

Kazwa - Sob Mar 17, 2007 12:27 pm

Taka niespodzianke koledzy z [S] mi zgotowali, gdy zmienilam avatara na forum :D Wpadam o 1:00 a tu takie cos, zamiast wina - czlon :P
pyz - Sob Mar 17, 2007 2:27 pm

Cytat:
re: pyz
a na przyklad postawienie serwera linux konfiguracja i administrowanie baza danych....oczywiscie zdalnie ty z polski tu w uk

Linux nie. Nie przepadam za tym OSem :> a DB to MySQL, Postgresa nie kminie pojebane to jest - brzoza jest specem od tego :)

a administracja zdalna to zaden problem - mialem pod soba serwery w US, UK, NL, SE i NO. ;)

Krsnick02 - Sob Mar 17, 2007 5:27 pm

A w pkp, pzu, pmb i zokm ? ;P

Bush, domyslam sie ze nie chcesz nic placic za ta pomoc? bo jezeli stac Cie na conieco to moge CI podac namiar do bardzo dobrych dwoch grafikow, jeden robil grafe do ostatniej strony FF, o ile ktos ja widzial ;] (mam na mysli ta ff multiclan).

Bush - Sob Mar 17, 2007 7:16 pm

czekam na kontakt gg:3388359 najlepiej w przyszlym tygodniu od poniedzialku wieczorem bo juz wiecej wolnego bede mial.
wyjasnie oco mi dokladnie chodzi.
szukam ludzi ktorym bede mogl zlecac zrobienie stron.oczywiscie za pieniadze, i dla tego szukam powaznych ludzi ktorzy sa zainteresowani zarobieiem jakichs dodatkowych pieniedzy.jest konkretne zlecenie na www ma to trwac np 7 dni i jesli klient bedzie zadowolony, zatwierdzi projekt i zaplaci automatycznie przelewam pieniadze na konto wykonawcy strony.

takich ludzi szukam na wczoraj....
a odnosnie serwera jesli bedzie porzeba postawic gdzies te strony nie ma innego wyjscia jak wykupienie za 75 funtow netu z 7 stalymi ip i postawienie serwera ale narazie chce sie skupic na sprzedazy www.

Bush - Nie Mar 25, 2007 2:28 am

ok wiec w tym momencie szukam webmastera do robienia stron z gotowego laya chodzi o pociecie na czesci i zrobienie z tego strony

a i dzieki za pomoc choc nie wiem kto dal moje namiary do sebastiana :)

Krsnick02 - Nie Mar 25, 2007 10:03 am

Sciagnij se dreamwave i sam Ci potnie -.-
Kribol - Nie Mar 25, 2007 10:35 am

jak juz cos to do pociecia Adobe ImageReady, bo jak wiadomo programy typu combo takie jak dreamweaver (bo chyba o niego Ci chodzilo) nie sa az takie supe =]
Bush - Nie Mar 25, 2007 11:47 am

[quote="Tygrys"]Sciagnij se dreamwave i sam Ci potnie -.-[/quote]

poco mam sciagac skoro mi sam potniesz??? :)

Krsnick02 - Nie Mar 25, 2007 7:42 pm

W robienie stron nie bawilem sie dluzszy czas juz wiec nie wiem czy to taki dobry pomysl :> no ale jak mi w koncu powiesz co z tym Twoim projektem (na gg, odzywalem sie do Ciebie w tej sprawie ale widac se olales...) jest grane to sie zastanowie ;)

Krib jak ostatnio uzywalem tego typu programow to jednym z najlepszych byl DW, ale to bylo zdziebko czasu temu wiec sie napewno pozmienialo w tej kwestii.

Bush - Nie Mar 25, 2007 7:52 pm

niemozliwe ze sie odzywales
odzywaj sie jak jestem dostepny bo cos z serwerem gg nie tak ak jestem off to wiadomosci nie dochodza

Krsnick02 - Nie Mar 25, 2007 7:57 pm

Ze dziesiec msgow Ci wyslalem przez caly dzien, ilekroc Cie widzialem online, pozniej juz se darowalem jak sie nie odzywales ... jak dalej chcesz pogadac to na PM Ci nr gg wysle bo nie chce mi sie Twojego znowu szukac, dzisiaj juz spac ide bo jutro do roboty o 4 musze wstac :/ ale jutro bede po 4pm CET online zapewne to sie odezwij.
Bush - Pon Mar 26, 2007 12:46 am

ja pewnie spalem i jak bylo gg wlaczone to moze doszly tyle ze zonka zmienia na swoje gg i nie informuje mnie ze cos do mnie przyszlo.

szykuje sie bacikiem w tyleczek :)

shinoda - Pon Mar 26, 2007 5:31 am

[quote="Bush"]ja pewnie spalem i jak bylo gg wlaczone to moze doszly tyle ze zonka zmienia na swoje gg i nie informuje mnie ze cos do mnie przyszlo.

szykuje sie bacikiem w tyleczek :) [/quote]

za duzo pracujesz i tluczesz hajs, a zony zapomniales wychowac :D

wolasz ludzi do powaznego (?) projektu, a pozwalasz zonie wylaczac gg? :D
komorki Twojej nie odbiera za Ciebie chyba?

no offence, ale troche smiesznie to brzmi.

hint: sprawdz w archiwum wiadomosci od uzytkownikow spoza listy to sie dowiesz, czy doszlo :D

kogucik - Pon Mar 26, 2007 10:45 am

A ja wiem, że dochodzą do ciebie wiadomości, gdy jesteś niedostępny :)
Krsnick02 - Pon Mar 26, 2007 3:04 pm

Coolfon a Ty dochodzisz jak przychodza wiadomosci -.-
kogucik - Pon Mar 26, 2007 3:50 pm

Ja tam nic będę mówił, ale w Kubusiu Puchatku Tygrysowi zawsze tak jakoś łapa chodziła :]
Krsnick02 - Pon Mar 26, 2007 8:08 pm

Cos Ci sie bajki pomylily, Tygrys zawsze brykal na ogonq, bo brykanie to jest to co Tygryski lubia najbardziej lol 8)
WaSyL - Pon Mar 26, 2007 8:25 pm

"brykałsobie na ogonku" taka przenosnia nie ?
Krsnick02 - Wto Mar 27, 2007 2:57 pm

A moze przepowiednia :> ?
Prezes_Kiler - Wto Mar 27, 2007 3:12 pm

chcesz nam opowiedzieć o swoich problemach damsko-męskich ? :D
WaSyL - Sro Mar 28, 2007 1:49 pm

Tygrys chyba nie ma stosunków damsko-męskich ... wiec nie ma problemu :wink:
Krsnick02 - Sro Mar 28, 2007 7:02 pm

Nie, ale moge wam powiedziec co mialem wczoraj na obiad ;)
Prezes_Kiler - Sro Mar 28, 2007 7:35 pm

jadą jadą z ormianami !!!!!!
kogucik - Sro Mar 28, 2007 8:24 pm

Cytat:
Nie, ale moge wam powiedziec co mialem wczoraj na obiad ;)

Kanapki z bromem?

Krsnick02 - Czw Mar 29, 2007 3:29 am

Nie, brom sie skonczyl. Jadlem potatosy z kotletosy bez surufkosy.
shinoda - Czw Mar 29, 2007 5:31 am

a moja córka miala 2 borda... bo jej krew przetaczali i teraz ma prąd w różu
Krsnick02 - Czw Mar 29, 2007 2:23 pm

Czym przetaczali ? walcem z kwadratowymi kolami :D ?