Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

ctf.pl - czy qrwa jest dostepny jakis admin?

Bush - Sro Maj 02, 2007 11:45 pm
Temat postu: czy qrwa jest dostepny jakis admin?
sroda 3.5.07 g 01.43
wiec chcialem tylko powiedziec ze niejakiemu berniemu nalezy sie fullban za notoryczne wyzywanie.bator kilka razy mu dal kicka ale to go nie nauczylo gdy czlenio wyczuje ze admina nie ma wali miechem na lewo i prawo.

Yokai - Czw Maj 03, 2007 9:14 am

zlej go seemen;)
przecie to jakis dzieciaczek maly..niech sie wygada-nauczy sie asertywnosci ;)

nie no zart-ignore him

Krsnick02 - Czw Maj 03, 2007 10:42 am

Chyba dziala funkcja ignore_player na coolnecie ? czy juz nie :( ? :P
kogucik - Czw Maj 03, 2007 10:44 am
Temat postu: Re: czy qrwa jest dostepny jakis admin?
Cytat:
sroda 3.5.07 g 01.43
wiec chcialem tylko powiedziec ze niejakiemu berniemu nalezy sie fullban za notoryczne wyzywanie.bator kilka razy mu dal kicka ale to go nie nauczylo gdy czlenio wyczuje ze admina nie ma wali miechem na lewo i prawo.

Kurwa, zaraz się zleję ze śmiechu :lol:

Adolf - Czw Maj 03, 2007 10:58 am

Prawie jak Seeman. Tylko ze on najezdza zawsze, niezaleznie od tego czy sa admini czy ich nie ma.
Wiec komu nalezy sie fullban? Proponuje zrobic ankiete. One zawsze sa sluszne :D

kazpex - Czw Maj 03, 2007 1:25 pm

chyba musze wrocic do q2 i zrobic tam porzadek :)
Prezes_Kiler - Czw Maj 03, 2007 4:48 pm

eee gdyby było tak źle to Bator dawno by go zbanował
ignore NICK albo
ignore playerid

na say_team z tego co pamietam nie działa...

SiDq - Czw Maj 03, 2007 9:59 pm

ja to bym sida zbanowal
Bush - Czw Maj 03, 2007 10:23 pm

a ja proponuje zeby zbanowac Adolfa za brak swiezych informacji i jego ankiete rowniez :mrgreen:
a pozatym Bator juz go wywalil z serwera a ten wlazl znowu i go od chuji zwyzywal wiec do zabawy wlaczyl sie Vidmo i mu walnal fullbana.
berni musial komus dobrze korzonka ociosac skoro zdjeli mu bana po 2 dniach :mrgreen:

Krsnick02 - Czw Maj 03, 2007 11:09 pm

Cytat:
Proponuje zrobic ankiete. One zawsze sa sluszne :D

ZmiaRZdzyles mnie Adi :]

kazpex - Pią Maj 04, 2007 4:56 am

z tego co pamietam to fullbany przepadaly po restarcie serwera ale pewny nie jestem...
Prezes_Kiler - Pią Maj 04, 2007 11:23 am

są levelbany i fullbany to po pierwsze
są chyba tez bany dopisane bezposrednio do cfga z tego co pamuetam
pozatym nie wiem czy bany są tylko na ip czy tez jest mozliwosc na maca

SiDq - Sob Maj 05, 2007 6:42 am

sa tez banany

.edit ps. omfg, jak patrze na swoje posty to boje sie siebie ; o

Bush - Sob Maj 05, 2007 7:43 am

sidq ignoruj :P
Krsnick02 - Sob Maj 05, 2007 10:10 am

Sa tez niestety barany :/
Kribol - Nie Maj 06, 2007 11:35 pm

dzisiejsi adminie nie maja JAJ !
Krsnick02 - Pon Maj 07, 2007 12:46 am

Bo to cipki :> ?
Kribol - Pon Maj 07, 2007 12:58 pm

nie odrazu cipki, trzeba pamietac ze na forum pojawia sie plec slabsza gatunkowo =], bardziej pasuje okreslenie mieczaki :P
Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 2:50 pm

Cytat:
plec slabsza gatunkowo =]

Moj geograf z podstawowki Mr Paprocki zwany tez Popolarna Paprotka (ze wzgledu ze spalal popka bez filtra w 3 wdechac :D ) zwykl mawiac ze to nie ludzie, to podludzi :] bo z mezczyzny stworzone :]

kogucik - Wto Maj 08, 2007 5:14 pm

Cytat:
Cytat:
plec slabsza gatunkowo =]

Moj geograf z podstawowki Mr Paprocki zwany tez Popolarna Paprotka (ze wzgledu ze spalal popka bez filtra w 3 wdechac :D ) zwykl mawiac ze to nie ludzie, to podludzi :] bo z mezczyzny stworzone :]

O do chuja :D Uczyłeś się w SP20? :D KURWA JAKI MOTYW :D

Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 5:34 pm

no ba sie wie :D ja kolo sp20 mieszkam, tzn mieszkalem ;P
kogucik - Wto Maj 08, 2007 5:37 pm

Ja w bloku na Leśnej :P

BTW
Paprocki ostry typ był (najebany lekcje prowadził albo na klasówce wyjebał w gazecie dwie wielkie dziury na oczy i patrzył przez nie czy nikt nie ściąga :) ), ale ja młodsze pokolenie i z nim rok tylko miałem :] Potem odszedł.

Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 5:46 pm

e to ty ze 3 lata mlodszy ;p ale moja starsza to pewnie znasz w koncu jest pedagogiem w sp20 :D <lol> hehehe
kogucik - Wto Maj 08, 2007 5:57 pm

To ty Wróbel, a nie Tygrys :P
Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 5:58 pm

Jak zwal tak zwal, zalerzy dla kogo, w sumie to mam kilka ksywek ;P A Ty kto swoja droga -.- ?
kogucik - Wto Maj 08, 2007 5:59 pm

BTW
Twoja babcia kiedyś przychodziła do mnie po suchy chleb i winogron dawała :P

Hehe i przypomniało mi się jak ci facet z WF-u złamał obojczyk ;)

kogucik - Wto Maj 08, 2007 6:00 pm

Brat Lewego :P

A i brat cioteczny Macieja W. z twojej klasy z LO :)

Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 6:07 pm

Lol zwala :D to wiem kto Ty nawet :)
kogucik - Wto Maj 08, 2007 6:16 pm

A to wszystko przez Paprockiego ;D
Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 6:17 pm

Fasola to byl gosc ;P nas rozjebal jak mial zastepstwo na WFie i wyciagnal recznie zrobione kartoniki zolty i czerwony, wszyscy na boisku plakali ze smiechu :D
kogucik - Wto Maj 08, 2007 6:26 pm

Hehe no z Fasolą to miałem już do końca. Ostre gnicie u niego było :) Ale najlepszy i tak był Kierejsza. U mojego brata na WFie w środku zimy (śniegu było po kolana) mówi, że dziś będą biegali na kilosa :D Myśleli, że to żart, ale nie. Mówili, że będą potem chorzy itp. On mówił, że nie, bo to tylko zahartuje organizm i będą zdrowsi. Pobiegli. Następnego dnia pan Kierejsza nie przyszedł, bo miał zawał. Ale widziałem go dosyć niedawno, więc ma się chyba dobrze ;)
Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 7:00 pm

Kierejsza spoko ziom, zawsze mi dawal klucze do sali gimnastycznej i magazynq, z dyrkiem se zawsze smigalismy jak juz lekcji nie bylo :D
kogucik - Wto Maj 08, 2007 7:05 pm

Hehe, a Dyrek w USA siedzi teraz jakbyś nie wiedział ;)

W ogóle z twojego rocznika to wszyscy wyjechali prawie. Mrówa się trzyma tylko :P

Prezes_Kiler - Wto Maj 08, 2007 7:06 pm

hehe i po wielu latach TYGRYS okazał się WRÓBELKIEM ;)

apropo nauczycieli to koleś od historii wciąga tabake, chodzi z kijami [trenuje jakies tam sztuki walki]

Środek zimy, temperatura na minusie wszyscy w kurtkach czpakach itd a on idzie sobie do szkoły Grunwaldzką [taka główna ulica] w glanach, czarnych jeansach do tego biały/czarny tshirt i szelki.
Pomiedzy lekcjami potrafił wyjsc na zewnatrz, zdjac koszulke wziasc śnieg, ponacierać sie i wrocic do szkoły.

Jest jeszzce jedna babka ale to inna bajka :D

kogucik - Wto Maj 08, 2007 7:56 pm

W Białymstoku jest taki dziadek z brodą co zimą nawet w największy mróz chodzi z rozpiętą kurtką Z GOŁĄ klatą na wierzchu :]
Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 9:27 pm

I tak dziada z naszego osiedla nic nie przebije i wojny na sloiki z balkonu :P pewnie wiesz o ktorym mowie bo mieszka przy lesnej :D z przeciwnej strony przedszkola, przynajmniej kiedys tam mieszkal i ostre fazy, gnilce z nim byly jak mial fazy na komunistow :], ni pamietam juz jak sie nazywal ale powinienes wiedziec ktory to :], drugi mega wykret to byl heniek kineskop (stary dzielnicowy) z ktorym dla Kurzeleskiej ukradlismy 3 przesla z plotu bo nam sie drewno na ognisko konczylo a duzo wody jesio bylo wiec trza bylo czyms palic :] ten nowy to jakis konfident cholerny ... :]
kogucik - Wto Maj 08, 2007 9:42 pm

Pan Danek rulez. Powiem tylko, ze koleś oblewał samochody kwasem solnym za to, że ktoś zaparkował pod jego balkonem, rzucał w dzieci doniczkami i słoikami :D Spłodził kultowe na osiedlu teksty typu "a ludzie mówią, że moje jajca leżą za szafą", "i gdzie tu miłość", czy "lepiej chujem mieszać ciasto". Od 3-4 lat jest całkowicie spokojny i nic nie robi, tylko stoi na balkonie.

Dla Heńka Kineskopa amputowali całą nogę, ale dalej zbiera puszki i chodzi najebany non stop.

O jakiego nowego ci chodzi?

Teraz doczytałem, że Heniek dzielnicowy :D No ni chuja, żarcik chyba taki z twojej strony? :>

A nowego nawet na oczy nie widziałem.

Krsnick02 - Sro Maj 09, 2007 3:48 am

Noo Danek spoko wykret :D

Co do nowego dzielnicowego to nie masz co zalowac :P przychlast na maxa :], chyba ze znowu zmienili -.- bynajmniej jak ostatnim razem widzialem to byl przychlastem :D a stary widze za wiele sie nie zmienil :D hehe wogole dzieje sie jesio cos na osce ? ludzie z getta daja sie wyznaki :D ? jakis czas temu slyszalem ze jesio tam maja dostawic blokow ... eh zjebala sie przez nich dzielnica :/ starsza az sie wiecorem boi chodzic po niej, nie to co kiedys ... no ale mojej starszej to nie rusza bo wiedza co ich czeka :D juz jeden z getta probowal skroic moja starsza -.-, slyszalem ze ze schodow spad :D i 2 miechy w szpitalu lezal bo sie mocno poobijal o sciany jak spadal :D , cwok :D niebezpieczne te schody w socjalkach :D , qfa 4:48 trza sie do roboty zbierac... :/

shinoda - Sro Maj 09, 2007 6:42 am

Cytat:
Mówili, że będą potem chorzy itp. On mówił, że nie, bo to tylko zahartuje organizm i będą zdrowsi. Pobiegli. Następnego dnia pan Kierejsza nie przyszedł, bo miał zawał.

chyba zmeczyl sie patrzeniem jak biegliscie :-)

kogucik - Sro Maj 09, 2007 1:06 pm

Nie no slamsy tam u siebie siedzą. Dla mojej starszej prawdopodobnie ktoś stamtąd zajebał wszystkie kołpaki z samochodu. Ale w dzień to co najwyżej do sklepu przyjdą. Nie wiem czego twoja starsza się boi, ale na pewno tam w rejony twojego domu nie chodzą. Do bloków praktycznie nie dochodzą - do marketu czasem. Przynajmniej ja ich nie widzę.

A co się dzieje na osiedlu - nic chyba :P Na tym wielkim parkingu koło Dyrka bloku będą nowy blok stawiać, ale luks malinka, a nie slamsy. Ale to pewnie za parę lat (na 100%, bo w gazecie już było ogłoszenie ze sprzedażą mieszkań i wizualizacja :) ). Slamsy to budują przy browarze, u nas już nie będą z tego co wiem. Aaaaa i najważniejsze - już robią asfalt na Baranowickiej :D Pozamykali fragmenty i przy Nowowarszawskiej już jest asfalt, ale jeszcze nie można jeździć, bo jeden pas dopiero :D

Kazwa - Sro Maj 09, 2007 2:37 pm

rozbudowa Bialegostoku prze pelna para, lol ;)
kogucik - Sro Maj 09, 2007 2:46 pm

No a jak :)

Ostatnio śmietnik pomalowali ładnie ;]

Prezes_Kiler - Sro Maj 09, 2007 2:48 pm

o kurwa najbardziej podoba mi się to:

Cytat:

JUŻ jest asfalt,

pełen wypierdol :D

Krsnick02 - Sro Maj 09, 2007 3:27 pm

Ano JUZ bo baranowicka, dawniej Armi Radzieckiej byla budowana za stalina ... troche niewolnikow sie nameczylo nad brukiem :D normalnie taki zabytek asfaltem pokrywaja, ale good w koncu te mega dziury na X baranowickiej i cialkowskiego znikna, tam to mozna bylo podwozie zostawic takie dziury glebinowe -.-

Nowy blok hyh, to widze juz nie buduja centrum handlowego jak kiedys zamierzali :D jak to sie wsio zmienia :D

Co do slamsow to ja tam nie wiem, kiedys cos probowali wbijac na osiedle ale widze odmanilo im sie, pewnie starszyzna sie wtracila i slamsy za duzo nie mialy do powiedzenia, w sumie to nic nie mialy :D

Kiler zapomniales dodac:

Cytat:
ale jeszcze nie można jeździć, bo jeden pas dopiero

kogucik - Sro Maj 09, 2007 3:28 pm

Nie wiecie o so chozi, to się się nie udzielajcie :P

Baranowicka - tylko mały fragment na naszym osiedlu jeszcze jest z kostki granitowej. Kiedyś po prostu budowali takie drogi. Od nas aż do ruskich była droga z bruku. Od paru lat został tylko kawałek u nas, który właśnie skończą.

A u was w myślach pewnie obrazy jakiejś wiejskiej drogi z piachu :)

Tak wygląda bruk jakby ktoś nie wiedział: http://www.bialystokonline.pl/galerie/4/1.jpg ;)

Mamy ludzi - mamy rozwój 8)

http://www.youtube.com/watch?v=1ZbEs6fayX4

Krsnick02 - Sro Maj 09, 2007 3:30 pm

O lipowa, hehe :D

Baranowicka leci az do granicy w Bobrownikach -.- hyh, ladna dluga prosta, mozna ladnie posmigac jak sie ma szybka syrenke :)

Hahaha ten obok konona zdziebko jak hitler wyglada, tylko fryz nie tak uczesany i wasa brak :D :D:D:D:D:D:D:

Rofl rozjebalo mnie to :D

kogucik - Sro Maj 09, 2007 3:35 pm

Heh do slamsów starszyzna nie była potrzebna, bo tam tylko same gnojki cwaniackie są.

A na Branickiego przy rondzie z Piastowską budują zajebistą galerię. Jak ze 3-4 Oszołomy. Mają być tam jakieś kina niekina, MediaMarkt (na otwarcie chyba pójdę nagrać filmik :D ) i Real. Piętrowe to jest i mają na jesień otworzyć słyszałem. Nawet zamknęli rondo i łączą drogę z galerią.

Krsnick02 - Sro Maj 09, 2007 3:38 pm

Jak bylem na swieta to widzialem juz szkielet, a przebicie z ronda do Mickiewicza robia juz od paru lat zeby nie sklamac :D hehe
kogucik - Sob Maj 12, 2007 1:11 pm

A we Wrocławiu nawet wody nie mają ;D
Kazwa - Sob Maj 12, 2007 4:13 pm

:P
Juz mam :D
Dobrze, ze wstalam o 14, to juz leciala .. ale co sie dowiadywalam, to niektorzy do teraz jej nie maja :P