Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

ctf.pl - Adolfowa ankieta :)

Bush - Pią Maj 04, 2007 7:16 am
Temat postu: Adolfowa ankieta :)
po rozmowie z papciem Orlanem skladam nastepujacy wniosek w postaci slusznej(Adolfowej)ankiety czy przyznac nowego admina w celach porzadkowych jednemu z nocnych graczy,czyli mi.
tak czy nie???

kazpex - Pią Maj 04, 2007 8:05 am

a po co Ci admin, czyzby nie bylo porzadku w nocy? 8)
Yokai - Pią Maj 04, 2007 8:07 am

jak dla mnie to kilku osobom przydalyby sie adminy-znow wrocilismy do czasow kiedy znalezc admina na serwie to niemal cud...byly wybory..i nic nie zmienily..

Pewnie ze gra bator czasem pyz..ale to sie nie sprawdza-mowiac dokladniej..zbyt malo ich

bushu- ja tam jestem na tak

ps- tylko badz grzeczny i nie banuj bernich bo w czerwcu jak wrocisz do polski to Cie kopne w zyc ;)

kazpex - Pią Maj 04, 2007 8:08 am

Wystarczy podbic do mnie na gg jak jestem dostepny i ja juz robie porzadek 8)
Wcale nie musze grac przeciez.

Yokai - Pią Maj 04, 2007 8:26 am

hm..a to ja nie wiedzial:) mowiles ze nie masz q2..ale jak masz-to git
ps- wracaj do q2 ;)

ps2- wyaje mi sie ze jeszcze adm by nie zaszkodzil..

no ale- vox populi bedzie decydujacy

Krsnick02 - Pią Maj 04, 2007 10:54 am

Ja to bym zabral dla all adm i dal dla Coolfona, on zawsze "madRZe" gada :D lol

Serio mowiac to jakos takos potrzebny ten admin ? bo ja tego jakos nie zauwarzam zeby byl potrzebny kolejny gosci ktory moze co to nie on -.-, dla mnie wystarcza banda zdegenerowanych pijaczkow [S]zydercow, nawet qrde o dziwo przestalem na nich psioczyc :D moze dlatego ze gram w wowa wiecej niz w q2 ^.- hehe.

For The Horde!

kogucik - Pią Maj 04, 2007 11:13 am

"Serio mówiąc" przestaw na sam początek i będzie git ;]

Jak ktoś komuś ma dać admina, to na pewno nie może to być Bush. Przecież to Lepper polskiej sceny Q2CTF. NIE I CHUJ! Bo jebnę z dyni.

omen - Pią Maj 04, 2007 1:59 pm

[quote="kazpex"]Wystarczy podbic do mnie na gg jak jestem dostepny i ja juz robie porzadek 8)
Wcale nie musze grac przeciez.[/quote]

tak samo :) msg na GG i jestem.

vote no. ;p

widmo - Pią Maj 04, 2007 8:21 pm

lepiej ustawic server bo znowu ktos pozmienial ... a nie dawac adminy
Bush - Pią Maj 04, 2007 11:45 pm

KAZPEX:a po co Ci admin, czyzby nie bylo porzadku w nocy?
wlasnie jakos tak nie ma i nie bardzo sa chetni zeby go zaprowadzic

TYGRYS:zauwarzam zeby byl potrzebny kolejny gosci ktory moze co to nie on
mi nie chodzi oto jesli dostane admina co to nie ja, mam to w ...uchu.
czasem zachodzi potrzeba szybkiej zmiany mapy czy 1 v1 i nie ma kto ustawic serwera a slyszalem ze "zdegenerowani [S]" zadko pojawiaja sie w nocy poniewaz pod przywodzctwem herszta Adolfa zwijaja siec trakcyjna kolejek podmiejskich :P

culfon:Jak ktoś komuś ma dać admina, to na pewno nie może to być Bush. Przecież to Lepper polskiej sceny Q2CTF. NIE I CHUJ! Bo jebnę z dyni.

to typowy przyklad na zastanowienie sie czy aborcja w polsce powinna byc dozwolona

nie mam kontaktow na gg do wszystkich ktorzy maja admina wiec nie bede latal i szukal o 2 w nocy, bez sensu

a tak na marginesie naprawde przydalo by sie troche porzadku na serwie jesli ktos sie nie potrafi zachowac jak bialy czlowiek inaczej mu sie nie da wyjasnic zasad.posiadanie admina nie polega na podniecaniu sie ze sie kogos wywalilo.jak dla mnie to do czegos zobowiazuje.prawda culfon?czy sie myle? :mrgreen:

Adolf - Sob Maj 05, 2007 12:13 am

Nie wiem czy Bush jest odpowiednia osoba na admina, ale wiem ze na pewno trzeba admina komus dac, bo zerkajac teraz na osoby grajace na serverach mozna zauwazyc jedno wielkie bezprawie, a tak byc nie moze. Teksty o szukaniu adminow na GG mozna sobie darowac. Zazwyczaj odsiecz nadchodzi po czasie... nie wspominajac o tym, ze GG ma tendecje do padania. Zreszta kto sie przelacza podczas gry na GG, jak w q2 jest taki zajebisty kolorowy chat :D
Swoja droga to ja bym Bushowi dal tego admina, pomijajac fakt, ze sam z checia bym go zbanowal pare razy, ale nie o to chodzi. Tutaj glownie w gre wchodzi sporadyczna zmiana map czy uspokojenie co bardziej krzykliwych ludzi. Mozna porozdawac adminy bez dostepu do fullbanow i bedzie ok, to na pewno nikomu nie zaszkodzi.
Wazne jest zeby dostep do admina miala osoba w miare aktywna i czasami zerkajaca na forum, bo mimo wszystko duzo spraw sie tutaj omawia. Pozostale rzeczy mozna pominac, bo admini zawsze byli lekko pokreceni, ale byli! Wiec takie osoby jak Bush czy Coolfon ( dla rownowagi :P ) chyba nadaja sie do tego idealnie.

Prezes_Kiler - Sob Maj 05, 2007 6:26 am

vote yes dla admina seemana.

p.s Adi z coolfonem to już by było jednak przegięcie ; )

Bush - Sob Maj 05, 2007 7:32 am

Adolf powiedz mi tylko jedno.za co chiales mnie zawsze zbanowac?czyzby ktos ci naopowiadal bzdur ze chcialem zbierac sloiczki po musztardzie na twoim terenie?? :mrgreen:
spokojnie podzielimy sie sloiczki twoje puszki moje hehe

nOnAm3 - Sob Maj 05, 2007 7:51 am

Jesli nocami nie ma adminow na serwerze to w czym problem aby Bush ktory gra noca zostal nocnym strozem? :)
Krsnick02 - Sob Maj 05, 2007 10:09 am

Ta i damy mu czapke sekjurity :]

Jak juz tak rozdajecie adminy to i dla mnie jakiegos dajcie :] chetnie wowywalam spamerow :] jak juz jestem wieczore/ranoo na servie bo popoludniu zazwyczaj pracuje, wogole nawet mily jestem i nie bluzgam ludzi bez powodu ... juz :D lol :] Baton tzn Bator widzial :P hehe

kogucik - Sob Maj 05, 2007 12:53 pm

Po pierwsze to mi admin nie potrzebny, bo nie nadaję się i prawie w ogóle nie gram. Byłbym takim samym szyną, kazpexem, omenem, czy innym adminem dyżurującym na GG, więc skończmy temat.

Po drugie admin chyba powinien mieć jakieś podstawy kultury i przynajmniej kilka szarych komórek, których boosh niestety nie posiada. Niech ruga, jak zostanie sprowokowany, niech banuje w tym momencie, ale niech sam nie wszczyna kłótni. Ja naprawdę takiego imbecyla w życiu nie widziałem. Stopień jego pierdolnięcia w czaszkę przekracza chyba wszystkie normy medyczne.
Ten typ zakłada temat, że jakiś berni go zrugał. Jak to przeczytałem to naprawdę prawie posikałem się z wirtualnego śmiechu. Kiedyś nagram demko z jego wystąpieniami. Teksty niczym z rynsztoka.

Z tym, że trzeba pozmieniać/porozdawać nowe adminy to chyba każdy się zgodzi. Co to będzie za admin, który ruga wszystkich w około dosłownie za nic, a jak jego ktoś rugnie to będzie banował? Jest wielu lepszych kandydatów jak choćby Jagi, Yokai, czy Tygrys (chłopak nie rozumie żartów i ma poczucie humoru 6-latka, ale imo by się nadawał). Nie wiem, czy nikt z tych osób nie ma admina, ale jak nie to należy dać.

Takie moje zdanie.

VOTEADMIN boosh

VOTE NO

Nuclear - Sob Maj 05, 2007 12:54 pm

Vote yes
Bush na prezydenta :)

jeszcze wystawiam kandydature szczecha (organizatorowi ostatniej ligi) i whito/chromowi

Bush - Sob Maj 05, 2007 3:52 pm

no cufon popisales sie jak babcia na pastorce.i wlasnie podajesz typowy przyklad na to zeby cie banowac nie tylko na serwie ale takze tu na forum.co odnosnie mojego poczucia humoru znajdz mi jedna osobe ktora bedzie cie cieszyla jak ty, gdy ktos jej napisze "ruchaj matke". gdy ewentualnie dostane admina nie bede sie zaglebial w bezsensowna prostacka(w twoim przypadku)pogawedke tylko zastosuje pierwsza zasade spalonej kaszy czyli kick.proste jak pierdzenie. jesli wchodzisz na serwer poto zeby kogos powyzywac zrob to poza nim.ja osobiscie mam juz dosyc chamstwa ludzi podobnych tobie chcesz sie wykazac?przeprowadz staruszke przez jezdnie.
jeszce nie mam admina wiec moge pisac czyt. mowic to co mi sie podoba do takich jak ty
jesli ktos ma admina nie musi rugac bo nie moze tego robic, wiec dziala tak jak mowi regulamin.gdyby wszyscy mogli wszystkich kickac nikt by sie nie bluzgal bo by sie kazdy bal kicka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jeszcze odnosnie szarych komorek zamiast ich masz sznurek w glowie a poco? znasz odpowiedz?? ale o tym w nastepnym poscie..
:mrgreen:
a Tygrysowi nie dawajcie admina bo sie sam zbanuje i bedzie mial pretensje :mrgreen:

kogucik - Sob Maj 05, 2007 4:35 pm

Hehehe no żal mi cię po prostu. Z każdym postem pokazujesz jak kosmicznym imbecylem jesteś. Radzę przeczytać mojego posta co najmniej 50 razy, bo po 49 nadal nie będziesz rozumiał.
Albo nie. Nie czytaj. Szkoda czasu.

Co do dowcipu starszego od węgla, to ci odpowiem - ja sznurka w głowie nie mam, ale ty go posiadasz przywiązany do uszu żeby ci nie odpadły.

Miałem tego nie robić, ale sprowokowałeś mnie. Znalazłem w aktach Strefy 11 zdjęcia twojego mózgu:

WoLF - Sob Maj 05, 2007 4:43 pm

...Vote yes!! admin for WoLF! :D

pEaCe!

...chyba sie przeprowadze do Krakowa...ahhh:) pozdro!

Krsnick02 - Sob Maj 05, 2007 6:26 pm

Flame !!!! .... 8)
Bush - Sob Maj 05, 2007 8:43 pm

:mrgreen:
widmo - Sob Maj 05, 2007 11:10 pm

a ja byłbym za ELECTEM na coolnecie i to rozwiąże sprawę raz na zawsze
Krsnick02 - Nie Maj 06, 2007 12:43 am

Jest teraz elect ale co z tego ? ja se moge odpalic 10+ q2 i wejsc jednoczesnie na cool, walnac electa, przewotowac itd ... dalej sam se dopisz co mozna zrobic ... jest duzo opcji do wyboru ;)
Bush - Nie Maj 06, 2007 1:35 am

tygrys madrze gada flache mu
widmo - Nie Maj 06, 2007 9:30 am

dzieciaki nie znają sie na elekcie ;p taki bush może walnąć electa i zmienić sobie wieczorem mapę i głupot nie będzie wyprawiał, a ty tygrysie może jak nudzisz sie to lubisz innym psuć zabawę.. nie wiem
szczecho - Nie Maj 06, 2007 10:29 am

[quote="Nuclear"]
jeszcze wystawiam kandydature szczecha (organizatorowi ostatniej ligi) i whito/chromowi[/quote]
I jak tu sie z tym nie zgodzic:P
A tak serio to imo bush wprowadzilby troche ozywienia na scene. Bo od razu ludize zaczeliby sie zalic na forum jak to ich taki jeden banuje za nic:P Niestety moze to tez kilku ludzi zniechecic ale " ta scena umarla" :P wiec co tam przynajmnie bedzie wiecej flamow do przeczytania na forum

Qlimax - Nie Maj 06, 2007 3:17 pm

Szczecho, Yokai, Jagi vote yes, ale nie bush :o
Bush - Nie Maj 06, 2007 4:41 pm

czyzbys qlimax cos mial na sumieniu i sie boisz? :wink:
powiem tyle porzadek trzeba zaprowadzic na serwerze bo czasem dzieja sie cuda niewidy, a ze czesto nie ma kto tego robic ja podejmuje sie wyzwania.powtorze jeszcze raz:prostactwu i chamstwu stanowcze nie na serwerze!!wiekszosc graczy pomimo tego ze maja rozne haraktery gdy wejda na serwer probuja stworzyc mila atmosfere do grania przeciez w koncu to rozrywka,a niektorzy za wszelka cene probuja to zaklocic.tego to ja nie zrozumie nigdy.przytocze kolejny fakt z serwera godny pozalowania zawodnika:team blue blisko fc lezy tech,wchodzi nowy zawodnik bierze techa i zmienia team na red i pewnie dla niektorych jest wszystko cool no nie?

kogucik - Nie Maj 06, 2007 5:00 pm

Cytat:
[...]prostactwu i chamstwu stanowcze nie na serwerze!!wiekszosc graczy pomimo tego ze maja rozne haraktery gdy wejda na serwer probuja stworzyc mila atmosfere do grania przeciez w koncu to rozrywka,a niektorzy za wszelka cene probuja to zaklocic.tego to ja nie zrozumie nigdy[...]

Człowieku, zrozum raz na zawsze, że przyczyną takich zajść na serwerze jesteś ty!

Prezes_Kiler - Nie Maj 06, 2007 6:20 pm

powiem wam ze kiedyś wierzyłem w ideologie typu:
Admin powinien stać na straży prawa. Nie powinien załatwiać adminem prywaty.
Gdy ktoś przeklina admin zobowiązany jest wyprostować jego język :mrgreen:
Zmiana mapy tylko i wyłacznie gdy większość jest ZA

Patrząc wstecz, stwierdzam że kilku adminów z wielu faktycznie tak się zachowywało.
Ale zastanówmy się czy rszta była zła ?
Historia naszego ctfa [życie... :D ] pokazało ile beki przynosiło kilkukrotne forceteam pomiedzy druzynami jak jakiś fake ginął aż w koncu strzelał do swoich :D
Ile śmiesnzych akcji było przez to że ludzie sie bluzgali :d
miażdżące txty i nowy temat na forum :d
Sam pamietam jak ktoś mnie po pijaku wyzywał to się smuciłem i pół sceny musiało czytać żale :d
Takie momenty są nie do wyjebania :wink:
I dlatego zmieniłem swój swiatopogląd.
Precież najlepszym przykładem są niewolnicy. Popatrzcie w archiwum. A to że niby mapy zmieniali jak ludzie chcieli zeby sławne lfctf10 zostało i takie tam kiki chociaz "poszkodowany" "nie wiedział" za co. Ile tematów było "orzez" Viteza. Przynajmniej było wesoło!
To takie małe spostrzeżenia na temat tego co było ;p
<łezka w oku>

Bush - Nie Maj 06, 2007 6:45 pm

[quote="CooLFoN"]
Cytat:
[...]prostactwu i chamstwu stanowcze nie na serwerze!!wiekszosc graczy pomimo tego ze maja rozne haraktery gdy wejda na serwer probuja stworzyc mila atmosfere do grania przeciez w koncu to rozrywka,a niektorzy za wszelka cene probuja to zaklocic.tego to ja nie zrozumie nigdy[...]

Człowieku, zrozum raz na zawsze, że przyczyną takich zajść na serwerze jesteś ty![/quote]

culfon taki "intelygentny" z ciebie gosc a nie rozumiesz jednego. przeczytaj moze nie, przejrzyj wszystkie posty i zobacz kto najwiecej na mnie najezdza pomysl swoim mozgiem wielkosci pilki plazowej mysle ze cie to nie zaboli.probujesz ze mnie zrobic zakale polskiego ctf'a.pomysl nad tym jak cie odbieraja inni....

"Nikt tylko TY!!!" - Obywatel G.C

jak juz napisalem kiedys tam na twoje chamstwo w stosunku do mnie odpowiedzialem tak samo, niestety znizajac sie do twojego poziomu i stwierdzam ze juz nigdy wiecej.
i takich jak ty trzeba wyeleminowac z zycia ctf.ja osobiscie tego nie zrobie ale trafisz w koncu na kogos kto po twoich textach czy postach powie DOSC!!!
i to bedzie dzien swiety :mrgreen:

a co do Berniego koles sie podnieca ze wygral ze mna przy moim pingu 70 i lagu jak chuj a potem gdy probowalem mu wytlumaczyc dlaczego mu sie udalo zaczal mnie od lam wyzywac i polecial z textami rodem twoich wiec stwierdzam ze czlenio powinien odpoczac troche i przemyslec pewne sprawy.pomogl mu w tym Bator. :mrgreen:

culfon gdybys mial prawdziwe jaja a nie wydmuszki dawno probowalbys zazegnac ten durny konflikt ale widac nie dorosles do powiedzenia slowa PRZEPRASZAM

np RAUL zrobil to nastepnego dnia

od teraz nie bede komentowal twoich smieci

kogucik - Nie Maj 06, 2007 7:29 pm

Śmieszny jesteś, bo nasz konflikt rozpocząłeś ty i mówisz, ze ja mam cię przeprosić. Pamiętasz może od czego się zaczęło? Jeżeli nie to ci przypomnę.

Wchodzę na serwer, patrzę na teamy i wynik. Nie pamiętam już dokładnych danych, ale było coś w stylu:
-red - 4 osoby
-blue - 5 osób
Wynik: red [5-2] blue.

Doszedłem do red. Nagle patrzę a w konsoli już kilka linii wyjątkowo burackich bluzgów pod moim adresem, że nie doszedłem tam gdzie trzeba. Już dawno bym o tym zapomniał, gdyby sytuacja nie powtórzyła się kilkakrotnie. Ostatnio jeszcze nie wiedziałeś, ze gram po Kogucik. Wszedłem, wynik był równy, doszedłem tam gdzie było o jednego mniej. Gram sobie, wygrywamy. Nagle bluzgi w moją stronę (wulgarne i burackie ofkors), że przeze mnie team nierówny :D No do chuja. Żałosny jesteś i tyle.

Jeszcze takie pytanko: pamięta ktoś żebym kogoś zaczął pierwszy rugać na serwerze? Teksty typu "fartuch jebany" ,czy jechanie po Matrixie się nie liczą :P

A teraz pytanko numer 2: pamięta ktoś żeby boosh kogoś zaczął pierwszy rugać na serwerze?

kazpex - Nie Maj 06, 2007 7:46 pm

Widze ze moja propozycja "szukania" adminow na komunikatorach zostala przeforsowana wiec mozemy rozwiazac inaczej problem. Chcialbym przekazac swojego admina jakiejs aktywnej osobie bo ja juz w to raczej nie bede gral (chyba ze kiedys sie zbierzemy z grupka znajomych z ctfa i dla draki popykamy). Takze mozna pyknac jakas ankietke jak chcecie, mysle ze ta opcja nie nagina zasady przydzielania adminow na serwerze zwanym coolnetem 8)
szczecho - Nie Maj 06, 2007 7:54 pm

coolfon bush dzieki wam q2.ctf.forum is alive:)
Bush - Nie Maj 06, 2007 8:56 pm

szczecho o oto chodzi aby sie cos dzialo zyc trzeba a nie mulic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mysle ze tyle Orlanowi juz wystarczy bo jak bedzie wiecej osiwieje biedny.. :mrgreen:

admin forum prosze o zamnkiniecie
dzieki za za i przeciw
bedzie luzno :mrgreen:

Kazwa - Nie Maj 06, 2007 9:02 pm

Niechce mi sie tego czytac wszystkiego, ale Bush nie powinnien miec admina, chyba ze juz ma, to sorrry :P
Coolfon vote yes!

widmo - Nie Maj 06, 2007 10:11 pm

vote yes Donald Duck ;P
Kribol - Nie Maj 06, 2007 11:33 pm

dajcie admina komus kto bedzie banowal zagraniczniakow, panosza sie strasznie wszedzie ..POLSKA DLA POLAKOW! =]
Krsnick02 - Nie Maj 06, 2007 11:43 pm

Invigilacje przeprowadzcie, nie chce mi sie juz zabardzo tego topica czytac, za dlugo i wogole jakis taki ... bez flame :/
Bush - Pon Maj 07, 2007 12:18 am

ja tam jestem happy czy dostane admina czy nie.kurczak jak zwykle polknol gliste razem z wedka :mrgreen: :mrgreen:
i czego tu do szczescia potrzeba?
...............dobrego skreta....heh :mrgreen:

kribol nie da rady o tak o madmax wqrwia z granatami:))

Bush - Pon Maj 07, 2007 12:20 am

kaz zaraz powiedza ze wlaze w dupe czy cus ale do twarzy bylo ci z tym.... tzn butelka...
hehe

Krsnick02 - Pon Maj 07, 2007 12:45 am

Takie zasadnicze pytanie, w temacie topicku jest ze ankieta jest jakas, ale gdzie Uona :> ?
SiDq - Pon Maj 07, 2007 6:09 am

nie macie problemow chyba, he?
Bush - Pon Maj 07, 2007 7:16 am

z tym to juz do admina forum dodalem przy zakladaniu topca ankiete ale chyba ona jest gdzies w kosmosie
kazpex - Pon Maj 07, 2007 8:17 am

Abstrahując nieco od tematu to swoja droga dobrze by bylo przydzielac adminy od nowa po jakims czasie (roku lub 0,7) ;)
Yokai - Pon Maj 07, 2007 9:03 am

przepraszam ze sie wtrace ;)

a czy nasza dyskusja ma pokrycie w rzeczywistosci i nie jest bezowocna?- tzn czy Orlan tak naprawde wyrazi zgode na przydzielenie nowego/nowych adminow?

bush/ ktos wie?

widmo - Pon Maj 07, 2007 10:56 am

nikt nic nie wiem orlan nie żyje ;p a po co wam adminy dobrze było do tej pory jak juz ktoś gra w nocy to zawsze jest to z 6 osobowa grupa i zawsze można użyć map vote i po kłopocie, a co do tych sreli co chwalą sie i rugają na serverze to na nich jeszcze przyjdzie czas i pora ;d
Krsnick02 - Pon Maj 07, 2007 11:20 am

Ignore blogoslawienstwem :] nauczy sie ingnorowac niewartych sluchania ludzi i bedziesz mial swiety spokoj :]
Bush - Pon Maj 07, 2007 2:59 pm

Tiger a czy jak zignoruje twoje posty na forum bedziesz o tym wiedzial?
tzn podaje tak tylko dla przykladu nie to ze cos mam do ciebie bo juz jeden jest na mojej liscie :mrgreen:

btw:orlan (3-05-2007 0:52)

ctf.pl wrzuc topic neich sie wypowiedza ludzie jak wiekszosc bedzie pozytywna dam ci

Bush - Pon Maj 07, 2007 3:04 pm

[quote="kazpex"]Abstrachując nieco od tematu to swoja droga dobrze by bylo przydzielac adminy od nowa po jakims czasie (roku lub 0,7) ;) [/quote]
ale co 0.7 na glowe?

Prezes_Kiler - Pon Maj 07, 2007 4:41 pm

tu chodzi o przydzielanie adminów więc 0,7 na Orlana ;) )
Nuclear - Pon Maj 07, 2007 10:41 pm

bana orlanowi ;)
Krsnick02 - Wto Maj 08, 2007 2:48 pm

Barana dla Orlana ? ale po co mu Baran ? mleko bedzie doic z niego :D ?

Bush a ja na to jak na 0.7 ;)

Prezes_Kiler - Wto Maj 08, 2007 7:11 pm

jeden rolnik mówił że z mleka piniędzy ni ma, futro barana lepsze, będzie niczym janosik!
Bush - Sro Maj 09, 2007 10:49 am

a jak ktos powiedzial: poco rolnicy choduja marchewke skoro mozna ja kupic w sklepie??
Bush - Sro Maj 09, 2007 10:52 am

[quote="Prezes_Kiler"]tu chodzi o przydzielanie adminów więc 0,7 na Orlana ;) )[/quote]

agdzie te 0,7 dla Orlana kupic??na Orlenie??? :mrgreen:

Krsnick02 - Sro Maj 09, 2007 3:37 pm

A moze my zle zrozumielismy i to nie my tylko Orlan ma kupic 0.7 ;>?
Bush - Sro Maj 09, 2007 5:29 pm

taaaa ja mam koniec na ta 0.7 a kto ma poczatek??
szyna^ - Sro Maj 09, 2007 5:35 pm

Albo ja nie w sosie, albo wasze rozmowy sa totalnie nie na temat i pierdolicie aby pierdolic.
Bush - Sro Maj 09, 2007 5:54 pm

szynex daj w pluco i kolorowo bedzie :mrgreen:
Krsnick02 - Sro Maj 09, 2007 8:24 pm

Szyna, jesio powinienes powiedziec ze posty nabijamy :D tego tematu dawno nie bylo :D hyhy... jak na wakacje przyjade do pl to szynex swoja droga trza jakas buteleczke osuszyc :D albo moze nawet i cos skopcic :D hehe
szyna^ - Czw Maj 10, 2007 5:09 am

Ja nie pije i nie jaram juz ;)
kazpex - Czw Maj 10, 2007 6:45 am

musze Ci przyklasnąć z tego powodu :)
widmo - Czw Maj 10, 2007 7:08 am

szok o; a cos nie chce mi sie wierzyć szyna ;D pic każdy musi :D
Kazwa - Czw Maj 10, 2007 9:53 am

ta, ja tez na detox przechodze .. Czas wyzwolic sie z niebezpiecznych ramion nalogu! ;)
Bush - Czw Maj 10, 2007 10:01 am

co sie z wami dzieje???przesilenie wiosenne??nie pija, nie pala, nie wala.a gdzie tance :mrgreen: hulanki swawole???
Krsnick02 - Czw Maj 10, 2007 2:38 pm

Co to starosc was dopadla czy jak :D ? szok w trampkach normalnie ...
szyna^ - Czw Maj 10, 2007 7:47 pm

Jawnie mowie juz chyba z miecha nie jaram i z tydzien nie pije :P
widmo - Czw Maj 10, 2007 8:39 pm

pierdzielenie o szopenie i tak im nie wierze
Bush - Pią Maj 11, 2007 12:14 am

wyslac Szyne do lekarza bo oslepnie bez tankowania galek ocznych i kto bedzie non stop oknem na ctf1 wchodzil???
widmo - Pią Maj 11, 2007 7:44 am

on i tak juz nie gra ;P wiec spookojnie mozesz zajac jego miejsce [;
Krsnick02 - Pią Maj 11, 2007 2:43 pm

A lyzka na to niemozliwe 8)
widmo - Pią Maj 11, 2007 7:57 pm

ty tu nie łyżkuj tylko koluj nr do orlana moze yosarian ma ? nie wiem skad mogłby miec ale moze przypadkiem ma ;d
Krsnick02 - Nie Maj 13, 2007 1:21 am

Czego numer ? buta :D ?

GG orlana 162949 ;P

Kazwa - Nie Maj 13, 2007 3:14 pm

Gram od 4 dni codziennie wieczorami, i co ? jakos oprocz forceteam niewidze uzytkowania mego admina ..
kazpex - Nie Maj 13, 2007 7:10 pm

moze jestes taka fameuska ze kazdy sie boi jak Ciebie widzi na serwerze 8)
Kazwa - Nie Maj 13, 2007 9:34 pm

Ta, to musi byc to ;>