Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

ctf.pl - mapa lfctf2

pietrucha - Sro Maj 23, 2007 3:36 pm
Temat postu: mapa lfctf2
Cześć!

Czy tylko ja nie moge sie dostać na serwer (coolnet), kiedy jest "grana" mapa lfctf2? Za każdym razem jets napsiane, ze nie moze ściagnać jakiegos pliku z serwera... Zassałem "recznie" tą mape z internetu i to samo... a widze, ze ludzie na tej mapie grają.

Adolf - Sro Maj 23, 2007 3:40 pm

Hmm, a co dokladnie pisze?
Najlepiej wywalic ta mapke i ustawic:
allow_download "1"
allow_download_maps "1"
Powinno possac z servera, chociaz nie wiem czy juz nie wylaczyli tego, ale warto sprawdzic. Zazwyczaj to dziala. Czasami wersje map na serverze sa troche inne niz te standardowo dostepne.

pietrucha - Sro Maj 23, 2007 3:57 pm

[quote="Adolf"]Hmm, a co dokladnie pisze? [/quote]
downloading textures/tomi/(tu różne)
server does not have this file

[quote="Adolf"]Najlepiej wywalic ta mapke i ustawic:
allow_download "1"
allow_download_maps "1" [/quote]

tak mam ustawione, z innymi mapkami nie było problemu.

szyna^ - Sro Maj 23, 2007 6:01 pm

Popros niech ktos Ci udostepni z tych co graja ;P
pietrucha - Sro Maj 23, 2007 6:56 pm

niby z internetu ja ściagnąłem, ale właśnie, moze ktoś by mi podrzuciał na emalię?
Kazwa - Sro Maj 23, 2007 7:43 pm

byloby prosciej gdybys go podal .. ;)
Adolf - Sro Maj 23, 2007 7:51 pm

w profilu jest jego mail
Kazwa - Sro Maj 23, 2007 8:42 pm

inteligencja nie zgrzeszylam widze :P

btw. Idzie Pietruch na pietrucha2000@interia.pl

kogucik - Sro Maj 23, 2007 10:13 pm

Dzisiaj jakiś cymbał (BrokenChainGun) dostał pewnie w elekcie admina i ustawił sobie lf7 na 60 minut, zablokował teamy i sobie nabijał. 3 osoby na specu, a ten kretyn sobie biega z flagami.

voteban BrokenChainGun
vote yes!

I następnym razem niech ci, którzy dają electa zastanowią się nad głosem, bo czasem jakiś debil zaczyna urządzać prywatę.

Kazwa - Sro Maj 23, 2007 11:26 pm

rotfl :)
Dobre hehe

Prezes_Kiler - Czw Maj 24, 2007 2:57 am

coolfon robisz nowa elekcje na specu wygrywasz,
dajesz forceteam brokechchaningun spec i traci wszystkie pkty
easy ;]

Bush - Czw Maj 24, 2007 2:27 pm

ta tylko elect go ratuje :) )
kogucik - Czw Maj 24, 2007 2:39 pm

Cytat:

Chcesz o tym porozmawiać?

pietrucha - Czw Maj 24, 2007 4:07 pm

Kazwa, wielkie dzieki ale...

bez jaj nic z tego nie kumam, dalej to samo... moze do złego katalogu te mapę wrzucam???
C:Quake2ctfmaps

??

kazpex - Czw Maj 24, 2007 5:03 pm

zainstaluj jeszcze raz q2 8)
Adolf - Czw Maj 24, 2007 7:49 pm

Musisz wrzucic do takiego katalogu w jakim brakowalo tych plikow, czyli textures/tomi/
Bush - Czw Maj 24, 2007 10:22 pm

[quote="CooLFoN"]
Cytat:

Chcesz o tym porozmawiać?[/quote]

nie sadze zebys byl odpowiednim "sparingpartnerem" do rozmow :mrgreen:

kogucik - Czw Maj 24, 2007 11:38 pm

A no tak. Z głąbami nie dyskutuję. Dzięki za troskę :*
Bush - Czw Maj 24, 2007 11:43 pm

troske??? "glabie" :mrgreen:

tu sobie mozesz pisac na mnie co chcesz,bawi mnie to twoje rynsztockie wychowanie. a na serwerze jedno krzywe slowo i pozegnaj sie na dluzszy okres.zeby nie bylo ze zrobilem cos celowo bede nagrywal kazdy twoj pobyt na serwerze. :P

kazpex - Pią Maj 25, 2007 6:04 am

znowu sie zaczyna 8)

wyluzujcie sie troche...

widmo - Pią Maj 25, 2007 6:30 am

wescie ich zablokujcie na forum bo to zal sluchac juz , niby wydja as ie normalni a nie sa daliby sobie spokoj
Bush - Pią Maj 25, 2007 7:00 am

ja jestem na looz ale on widocznie za kazdym razem szuka zaczepki tymi swoimi komentarzami.
widmo :mrgreen:

Adolf - Pią Maj 25, 2007 7:00 am

Raczej nikogo nie bedziemy blokowac na forum, szczegolnie osob ktore aktualnie aktywnie uczestnicza w zyciu sceny. Malo nas zostalo, po co jeszcze ta ilosc zmniejszac. Poza tym na tym forum zawsze panowala praktycznie calkowita wolnosc slowa, wiec nie ma sensu tego zmieniac :)
Bush - Pią Maj 25, 2007 7:22 am

proponuje zbanowac wszystkich na forum i oglosic ankiete kto powinien zostac odbanowany.moze ta droga przyniesie jakis pozytywny rezultat??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

culfon gratulacje!!!! widzialem ci w telewizji..jestes gosc :mrgreen:
http://www.smog.pl/wideo/..._kultowe_wideo/

Killer - Pią Maj 25, 2007 7:29 am

[quote="Adolf"]Raczej nikogo nie bedziemy blokowac na forum, szczegolnie osob ktore aktualnie aktywnie uczestnicza w zyciu sceny. Malo nas zostalo, po co jeszcze ta ilosc zmniejszac. Poza tym na tym forum zawsze panowala praktycznie calkowita wolnosc slowa, wiec nie ma sensu tego zmieniac :) [/quote]

Np. ja aktywnie uczestnicze w czytaniu forum ;D Pozdro dla wszystkich ziomkow ;p

kogucik - Pią Maj 25, 2007 8:09 am

Człowieku (?), ty jesteś ostro pierdolnięty w swój mały czosnek. Ty mówisz o rynsztockim zachowaniu? Jesteś żałosny.

BTW ciebie też widziałem w necie: http://youtube.com/watch?v=d59LCIwy3zE

Kazwa - Pią Maj 25, 2007 11:21 am

Bush, lol, straszysz go adminem ;) dobre ..
Ale jestem pewna, za jak go za texty zbanujesz, to nie smiem watpic, kto bedzie nastepny w kolejnosci z banem na kólu :D

Bush - Pią Maj 25, 2007 11:45 am

kaz ja nikogo nie strasze.nie poto dostalem admina zeby wysluchiwac textow typu "ruchaj stara" albo "ciagnij staremu" i to sie tyczy nie tylko kulfona ale innych ktorzy nie potrafia sie zachowac jak normalni ludzie podczas gry.rozumiem ze komus moze adrenalinka skoczyc ale sa granice ktorych sie nie przekracza.
poczytaj sobie dokladnie powtarzam dokladnie posty kulfona.i pomysl czy slyszac czytajac cos takiego na ql sama bys mu nie dala bana.podaje go tu jako przyklad.tu niech pisze co chce leje na to.ale na qlu nie to nie przejdzie ot tak o nikomu.jesli ktos chce sobie pobluzgac to do lasu

Kazwa - Pią Maj 25, 2007 12:00 pm

Juz lepiej zshutupowac, tudziez kicknac .. a nie bany .. Ja go lubie =]
kogucik - Pią Maj 25, 2007 1:14 pm

Cytat:
kaz ja nikogo nie strasze.nie poto dostalem admina zeby wysluchiwac textow typu "ruchaj stara" albo "ciagnij staremu" i to sie tyczy nie tylko kulfona ale innych ktorzy nie potrafia sie zachowac jak normalni ludzie podczas gry[...]

Zamknij ryj, bo nigdy do nikogo nie powiedziałem ani nie napisałem takiego tekstu. Jedyny tekst o czyjejś starej, to było skierowanie w twoją tekstu do mnie "suko jebana" - żeby była jasność dla czytających, to boosh do mnie napisał "suko jebana", ja mu odpisałem "twoja stara". Nigdy więcej, ani przed tym ani po tym nie napisałem nic na czyjąś matkę czy ojca (chyba, że byłem baaaardzo pijany lub ktoś mnie nafaszerował jakimś gównem i kazał napisać ;) - piję rzadko, a druga sytuacja jest raczej niemożliwa).

Cytat:
[...]poczytaj sobie dokladnie powtarzam dokladnie posty kulfona.i pomysl czy slyszac czytajac cos takiego na ql sama bys mu nie dala bana.podaje go tu jako przyklad.tu niech pisze co chce leje na to.ale na qlu nie to nie przejdzie ot tak o nikomu.jesli ktos chce sobie pobluzgac to do lasu

Kaźwa (i inni też), wczuj się w taką sytuację. Pojawia się jakiś typ na serwie i cię niemiłosiernie ruga. Jest gorszy od wrzodu na dupie. A później na forum robi z siebie anioła, a z ciebie największego chama polskiego ctfa. Wmawia wszystkim, że to ty zaczęłaś go rugać. Nadal pisałabyś do niego normalnym językiem? Ja się dałem sprowokować. Może jesteś w tym względzie silniejsza. Ja nie wytrzymałem.

To, że Adolf (gra trochę dłużej ode mnie) coś gdzieś pisał o jego "kulturze" świadczy, że moja przygoda z nim nie była jakimś wyjątkiem.

I powtarzam jeszcze raz: nigdy nie zacząłem pierwszy sprzeczki.

Yokai - Pią Maj 25, 2007 2:03 pm

o zesz kutfa macie zdrowie ...

:P

widmo - Pią Maj 25, 2007 2:23 pm

sorry walnijcie sobie odzielny temacik bosh vs coolfon , bo tu z tego co mi wiadomo był inny watek , czy sie myle?
Bush - Pią Maj 25, 2007 2:28 pm

ok cala naga prawda :mrgreen: :mrgreen:
kulfonie pomimo twojego wiejskiego zachowania sie i braku kultury powiem tylko tyle ze dales sie wciagnac w bardzo smieszna zabawe.

po pierwszej sprzecce na serwie moglem zapomniec o tym ze wchodzac do teamu nie zwracasz uwagi na fc i biegnac przed nim zwijasz wszystko co jest na drodze(armor ammo itd) a pozniej jak ci ktos zwraca na to uwage slowami:zacznij troche myslec jak grasz a w odpowiedzi pada wal sie postanowilem ze publicznie osmiesze takiego delikwenta ktorym okazales sie ty.ze 2 miesiace temu kiedy nasza "klotnia"nabierala odpowiednich kolorow do dalszych debat wiedzilem ze dasz sie wkrecic jak ja sie dalem Adolfowi :mrgreen: w punkcie kulminacyjnym odpuscilem dalsze dyskusje z toba pozostawiajac tobie pole do popisu co zreszta zrobiles uzywajac gnoji,debili ryjow itd,itd...
no coz dales sie wkrecic jak mlody leszcz przysparzajac mi i nie tylko nielada rozrywki, i nie pozostaje mi nic innego jak tylko cie przeprosic i prosic o wybaczenie :mrgreen:

kaz sory pomylka zamias ban mialem na mysli kick zmeczenie daje znac o sobie :mrgreen:
widmo z dniem dzisiejszym temat culfona dla mnie jest definitywnie zamnkniety wiec ja juz sie nie udzielam

kogucik - Pią Maj 25, 2007 2:54 pm

Kocham cię.

To mój ostatni post w tej całej sytuacji, więc możecie odetchnąć.

Dodam na zakończenie, że każdy FC z teamu, który biegnie koło mnie ZAWSZE dostaje ode mnie doca lub te niebieskie gówienko. Może miałem wtedy zły dzień i zabrałem armora, a może biegłem przed FC i nie patrzyłem do tyłu.

Niemniej nadal będę uważał, że jesteś poważnie chorym człowiekiem. Twój powyższy post tylko mnie utwierdził w moim przekonaniu.

THE END

Bush - Pią Maj 25, 2007 3:22 pm

ciesze sie ale szkoda bo znowu bedzie cisza na forum :|
WaSyL - Pią Maj 25, 2007 3:30 pm

Bush ma admina ?!?!?!?!?!?

No nie ... koncze z Q2. :wink:

szyna^ - Pią Maj 25, 2007 3:48 pm

Beka niesamowita ;x czasem tesknie za q2 :)
Bush - Pią Maj 25, 2007 4:06 pm

szyna to ze nie pijesz i nie palisz nie oznacza ze nie mozesz grac
graj z nami do konca swiata i jeden dzien dluzej :mrgreen: