Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - WTF ?

brzoza - Pią Maj 02, 2003 12:43 am
Temat postu: WTF ?
"CTF.PL is dead"

explain ???

D3aTh` - Pią Maj 02, 2003 1:40 am

lol :[
Tur!n - Pią Maj 02, 2003 6:36 am

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Icer - Pią Maj 02, 2003 8:08 am

ja niponimaju !
Kiler - Pią Maj 02, 2003 8:38 am

hyhy hackers show?
chyba neee bo by gridsy byly ;/
no fiec co jest panofie?

kaszub - Pią Maj 02, 2003 9:16 am

wszelkie uwagi odnosnie dzialania ctf.pl prosze zglaszac do viteza (http://vitez.ceron.pl), poniewaz to na jego adres zostala przekierowana strona www jako obecnie najwiekszego znawcy tematu i osoby, ktora jako jedyna czynnie udzielala sie na polskiej scenie.

dlaczego? bo nie mam ochoty klocic sie ani sluchac konstruktywnej krytyki, skoro ma tyle uwag i ciagle cos do powiedzienia to prosze bardzo, ma domene u siebie, niech stworzy swoj wlasny serwis, niech ma admina na wlasnym forum i niech moderuje sobie kazdego tak jak administrowal serwerami q2ctf

niech "w pelni rozwinie skrzydla"

ze mna prosze kontaktowac sie tylko w sprawie domen lub forum dopoki nowy serwis viteza ctf.pl nie uzbroi sie w takie narzedzie.

Kiler - Pią Maj 02, 2003 8:14 pm

ostro........
no dobra
mi to tam sczerze rypka u kogo www stoi tyle zeby dzialalo ;]
ale to oznacza koniec hostingu przez ciebie?

kaszub - Pią Maj 02, 2003 8:57 pm

jak najbardziej nie

do viteza zostala przekierowana tylko strona www
caly hosting a raczej domeny dalej leza na moich dnsach
i od wczoraj istnieje automat dla wshsytkich aby sami sobie zakladali i zarzadzali subdomenami w domenie ctf.pl

na razie "panel" do zarzadzania jest w fazie testowej i na biezaco poprawiane sa zglashane bledy jednak mysle ze juz teraz spokojnie spelnia swoje zadanie :)

adres do rejestracji http://domeny.ctf.pl

i wyjasniam jeshcze raz, ctf.pl jako domena nie przestaje istniec, bedzie dalej obslugiwana i kazdy kto posiadal adres maskowany lub rekordy A i MX w tej domenie dalej to beda posiadac i proshe sie o to nie bac :)

Adolf - Pią Maj 02, 2003 11:51 pm

.. wiec zakladajcie domeny, puki kaszub ma dobry humor - zreszta i tak jestem pewien, ze wszystko potem skasuje - tylko po to, zeby was wkurwic haha ;-)
Kiler - Sob Maj 03, 2003 11:05 am

hehe moze tak byc ;]
kiler-awf - Nie Maj 04, 2003 1:21 pm

A mialem juz zadnego postu nie pisać, ale się nie powstrzymałem.
Brawo Kaszub i fajnie jest

Pozdrowionka :P :D :D

Krsnick02 - Pon Maj 05, 2003 10:14 pm

Cytat:
hehe moze tak byc ;]

Dobrze gadasz :P