|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - WTF ?
brzoza - Pią Maj 02, 2003 12:43 am Temat postu: WTF ? "CTF.PL is dead"
explain ???
D3aTh` - Pią Maj 02, 2003 1:40 am
lol :[
Tur!n - Pią Maj 02, 2003 6:36 am
Icer - Pią Maj 02, 2003 8:08 am
ja niponimaju !
Kiler - Pią Maj 02, 2003 8:38 am
hyhy hackers show?
chyba neee bo by gridsy byly ;/
no fiec co jest panofie?
kaszub - Pią Maj 02, 2003 9:16 am
wszelkie uwagi odnosnie dzialania ctf.pl prosze zglaszac do viteza (http://vitez.ceron.pl), poniewaz to na jego adres zostala przekierowana strona www jako obecnie najwiekszego znawcy tematu i osoby, ktora jako jedyna czynnie udzielala sie na polskiej scenie.
dlaczego? bo nie mam ochoty klocic sie ani sluchac konstruktywnej krytyki, skoro ma tyle uwag i ciagle cos do powiedzienia to prosze bardzo, ma domene u siebie, niech stworzy swoj wlasny serwis, niech ma admina na wlasnym forum i niech moderuje sobie kazdego tak jak administrowal serwerami q2ctf
niech "w pelni rozwinie skrzydla"
ze mna prosze kontaktowac sie tylko w sprawie domen lub forum dopoki nowy serwis viteza ctf.pl nie uzbroi sie w takie narzedzie.
Kiler - Pią Maj 02, 2003 8:14 pm
ostro........
no dobra
mi to tam sczerze rypka u kogo www stoi tyle zeby dzialalo ;]
ale to oznacza koniec hostingu przez ciebie?
kaszub - Pią Maj 02, 2003 8:57 pm
jak najbardziej nie
do viteza zostala przekierowana tylko strona www
caly hosting a raczej domeny dalej leza na moich dnsach
i od wczoraj istnieje automat dla wshsytkich aby sami sobie zakladali i zarzadzali subdomenami w domenie ctf.pl
na razie "panel" do zarzadzania jest w fazie testowej i na biezaco poprawiane sa zglashane bledy jednak mysle ze juz teraz spokojnie spelnia swoje zadanie
adres do rejestracji http://domeny.ctf.pl
i wyjasniam jeshcze raz, ctf.pl jako domena nie przestaje istniec, bedzie dalej obslugiwana i kazdy kto posiadal adres maskowany lub rekordy A i MX w tej domenie dalej to beda posiadac i proshe sie o to nie bac
Adolf - Pią Maj 02, 2003 11:51 pm
.. wiec zakladajcie domeny, puki kaszub ma dobry humor - zreszta i tak jestem pewien, ze wszystko potem skasuje - tylko po to, zeby was wkurwic haha
Kiler - Sob Maj 03, 2003 11:05 am
hehe moze tak byc ;]
kiler-awf - Nie Maj 04, 2003 1:21 pm
A mialem juz zadnego postu nie pisać, ale się nie powstrzymałem.
Brawo Kaszub i fajnie jest
Pozdrowionka
Krsnick02 - Pon Maj 05, 2003 10:14 pm
Cytat: | hehe moze tak byc ;] |
Dobrze gadasz
|
|