Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - :P

[cth] - Sro Maj 07, 2003 11:56 pm
Temat postu: :P
Ale widzicie da sie usunac wszystko wiec jeden chuj kaszub :)
hyh pisze ze edytowany ale w sumie usuniety :)
tak ale nie to samo kumam 8)

Icer - Czw Maj 08, 2003 5:54 am

alt + ctrl + del(x5) :arrow:
vitez - Czw Maj 08, 2003 6:03 am
Temat postu: Re: :P
Cytat:
i nie wiem jak go usunac ;O

Cytat z FAQ tego forum :
"Jak mogę zmienić lub usunąć post?
Jeżeli nie jesteś administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jakiś czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli ktoś już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany jeśli ktoś już odpowiedział na post, lub jeśli został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który ktoś już odpowiedział."

:P

[cth] - Czw Maj 08, 2003 12:28 pm
Temat postu: yh
No Vitez ale tam pisze ze moge ale nie pisze jak mam to zrobic :o chyba ze ja gdzies zle patrze.. no i pisze ze nie moge jak ktos juz odpowiedzial ale wtedy jeszcze nikt nie odpowiedzial ;p
:roll:

Krsnick02 - Czw Maj 08, 2003 2:51 pm

Cth kolo przycisku quote masz taki "X" lub "DELETE" badz "DEL" w zaleznosci od thema forum ] no i nim mozesz kasowac :p ale tylko swoje posty :]
[cth] - Pią Maj 09, 2003 10:58 pm

Hm w moim profilu nie ma takiego przycisku (coldsteel) albo nie wiem co mi jest ;s
Krsnick02 - Sob Maj 10, 2003 5:24 am

Moze poprostu go nie zauwarzasz, albo jest tak malo widoczny ze nie pogadasz :D tym themie co go uzywam to dobrze go widac.
vitez - Pon Maj 12, 2003 10:08 pm

Na tym forum (ctf.pl) nie wolno usuwac swoich postow wiec nie ma ani tego krzyzyka ani tej opcji w "Edit" postu. Poproboj na swoich postach w Oborze np...
Kumanus - Wto Maj 13, 2003 12:21 pm

edit jest przynamnjej ja mam :>
kaszub - Wto Maj 13, 2003 7:00 pm

usuwanie zostalo wylaczone (przynajmniej taki byl zamiar ale czy dziala nie wiem) z prostego powodu - na wczesniejshym forum czesto gracze "obrazali sie" i usuwali swoje posty po czym "rezygnowali z q2ctf" lub wymyslali inna to historyjke.

bylo to nie fair w stosunku do innych, bo najlepiej narobic syf lub zrobic z siebie idote a pozniej "zniknac"... pojawiajac sie po 2 miesiach znowu z czystym kontem tak aby kazdy zapomnial o naszych przewinieniach

przykro nam ale to jest forum i to co zostalo powiedziane lub skomentowane nie powinno byc usuniete, jezeli kce sie zabierac glos proshe bardzo ale nalezy sie liczyc z tym, ze ktos inny moze to skomentowac i nalezy wziasc pelna odpowiedzialnosc za swoje slowa teraz jak i za rok czy 2

vitez - Wto Maj 13, 2003 10:42 pm

Cytat:
nalezy sie liczyc z tym, ze ktos inny moze to skomentowac i nalezy wziasc pelna odpowiedzialnosc za swoje slowa teraz jak i za rok czy 2

O to to... popieram w 200% :D

Kiler - Sro Maj 14, 2003 8:51 pm

aaa tam za 2 lata bedzie new board :D [mam nadzieje kashub :P ]
[cth] - Czw Maj 15, 2003 6:38 am

A tygrys cos gada o jakichs krzyzykach ;D
A serio to moze ty masz a ja nie mam bo juz po wylaczeniu usuwania rejestrowalem czy co tam :P a tobie ta opcja zostala... ne fiem
a po co niu bord?

Krsnick02 - Pią Maj 16, 2003 12:36 pm

Mowilem bo tak jest defaultowo a nie ze napewno na 100% jest, myslalem ze kaszbu wylczyl tylko dla mnie ta opcje jak to mi kiedys cos mowil ale widze ze dla wszystkich to dziala, eh niech i tak bedzie mi tam to rybka...
Kiler - Czw Cze 12, 2003 5:44 pm

[quote="Tygrys"]Mowilem bo tak jest defaultowo a nie ze napewno na 100% jest, myslalem ze kaszbu wylczyl tylko dla mnie ta opcje jak to mi kiedys cos mowil ale widze ze dla wszystkich to dziala, eh niech i tak bedzie mi tam to rybka...[/quote]

hehe rotfl :D ;] bekowy txt