|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Gdybyscie nie zauwazyli...
vitez - Sro Paź 15, 2003 1:00 pm Temat postu: Gdybyscie nie zauwazyli... Nowe ctf.pl . Milego rejestrowania sie :) , a dla chetnych i jakies dzialy do organizowania sie znajda...
Grzdyl - Sro Paź 15, 2003 1:31 pm
moja ty wisienko...
kaszub - Sro Paź 15, 2003 1:50 pm
o qwa zapomnialem, zeby na forum dac info )) przeciesh duza czesc ludzi nawet na ctf.pl nie wchodzi tylko od razu na forum.. ale falstart
thx vitez !
(ctf.pl i www.ctf.pl)
omen - Sro Paź 15, 2003 2:05 pm
nice ;d
gooooood jooob.
brzoza - Sro Paź 15, 2003 5:05 pm
nowe ctf.pl jest milion razy lepsze od poprzedniego ...
Good work .. nie wiem kto ... moge pisac newsy jak bardzo chcecie ...
Icer - Sro Paź 15, 2003 5:23 pm
elo warjaty dzieki za info bo nie pamientam kiedy ostatnio na ctf.pl zajrzałem jeszcze raz thx
btw niezłe jest gratulacje dla twórców !
kaszub - Sro Paź 15, 2003 6:33 pm
dziekujemy za mile swola powinny one trafic do autorow tego silnika.. my tylko przerobilismy troche, pewnie niedlugo zamiescimy info kto to napisal
co to lepshosci tego ctf nad tamtym to mam prosbe aby w ten sposob nie oceniac tych stron, to sa zupelnie inne www.. a zmiana byla podyktowana tym, ze dostalem kilka maili od ludzi chcacych cos zmienic/poprawic.. ale z braku super kontaktu z mookeem postanowilem postawic cos na kszlt portaliku z masa opcji, tak aby mookiego nie zadreczac co kfilek pytaniami itp. nie mozna porownywac tych dwoch silnikow.. bo ten co jest teraz w uzyciu pishany jest od bardzo dawna przez mase ludzi z calego swiata.. a ten co byl do tej pory pisala 1 (jedna) osoba.. i uwieshcie, ze jakby miala czas to zapewne nie bylby problem aby napisac cos takiego samemu.. chodzilo tylko o czas nie ma sensu budowac czegos od nowa skoro jush jest kilka opcji gotowych do wyboru, dlatego proshe o tym nie zapominac
ale nie wszystko jest tak piekne jak to wyglada.. to ze jest gotowiec nie oznacza, ze problemy rozwiazaly sie dlatego dalshy rozwoj ctf.pl bedzie uzalezniony i tak i tak od washej pomocy czy chcecie tego czy nie
brzoza - Sro Paź 15, 2003 8:17 pm
ja znam odpowiedz na pytanie zamieszczone w stopce kaszuba moze ankiete przeporowadzimy ?
kaszub - Sro Paź 15, 2003 9:38 pm
mmmm na prawde ? qrcze myslalem, ze to niemozliwe
ale mam prosbe.. nie zdradzaj kto to jest bo dostane mase zje*** a moze kiedys zrobimy ankiete whoiswho
brzoza - Sro Paź 15, 2003 10:32 pm
powiedzmy ze mam oryginal zdjecia ... ale spoko twoje tez mam ... to jak grzebiesz patykiem w jeziorze .. co ty ropy szukasz ?
vitez - Czw Paź 16, 2003 4:26 pm
Dorzucam do whoiswho ;) :
http://vitez.ceron.pl/gal...es/IMG_8380.jpg
brzoza - Czw Paź 16, 2003 5:00 pm
mi osobiscie bardziej sie podoba to:
http://vitez.ceron.pl/gal...es/image061.jpg
ciekawe kto to ?
omen - Czw Paź 16, 2003 5:08 pm
sosen!
kaszub - Czw Paź 16, 2003 5:22 pm
LOL )))) kto to taki "zmiażdzony" ?
Grzdyl - Czw Paź 16, 2003 7:57 pm
nieeeezla impreza...
vitez - Czw Paź 16, 2003 9:41 pm
Cytat: | nieeeezla impreza... :) |
Obejrzales wszystkie? :D ...
brzoza: rzeczywiscie lepiej wyszedles na tym drugim :>
brzoza - Czw Paź 16, 2003 10:40 pm
a to ja jestem na tych zdjeciach ?
Tur!n - Pią Paź 17, 2003 1:59 pm
co do ctf.pl
gooood work!
Tur!n - Pią Paź 17, 2003 2:55 pm
ja mam taka fajne fote w helmie ( co nie grzdyl?) jak znajde jakiegos ftp-a to wam pokasze... zieja przednia
|
|