Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - Może Reaktywacja FORUM :D

Neo - Pią Paź 24, 2003 4:56 pm
Temat postu: Może Reaktywacja FORUM :D
mało sie dzieje ostanio na FORMUM wiec może ktoś ma jakies ciekawotki na temat ctf a może się zaczniemy bardziej interesować zagranicznymi ligami ??
Tur!n - Pią Paź 24, 2003 6:35 pm

ok to mam nowine gram pod nickiem iLOVEangela.... wiec to nie FEJK!
i pod TuR!n
taksze...

8)

Icer - Sob Paź 25, 2003 8:50 am

ty turin niezartui sobie neo ma racie cos trzeba zrobic zeby cos sie dzialo !
Tur!n - Sob Paź 25, 2003 9:05 am

nie... no ja nie mowie ze nie... CZAS ZMIAN NADSZEDL... ale po prostu korzystajac z okazji... chcialem napomniec o zmianie nicka :?
Magnus - Sob Paź 25, 2003 12:32 pm

Zeby juz nie zakladac nowego topica to napisze tutaj moze mi pomozecie. :) No więc znudziło mi sie ciagłe dostawanie banów...I postanowiłem sobie zainstalować ten gówniany no cheat..Lecz ni cholery nie działa na moim qeju.Mianowicie przy urochaminiu no cheata wyskakuje mi taki error: "error during initialization".Próbowałem prawie wszytkiego...Pytając orlana oto powiedział:"wywal zbota bedzie działać". Moze wy pomozecie(przez jakie ż to sie pisze?:))...
Tur!n - Sob Paź 25, 2003 1:13 pm

ja mam BiteMe! i nikt mnie jak na razie nie kopie...
albo po prostu trafiam na momenty kiedy nie ma "tych zlych adminuf"

wiec Magnus z checia bym CI pomogl... ale nie wiam jak...

brzoza - Sob Paź 25, 2003 1:24 pm

magnus sluchaj sie orlana! poprostu wywal zbota i ci zacznie dzialac :)

a tak serio czekaj az vitez tu sie odezwie i ci powie co masz zrobic bo vitez to ekspert anty-czitowy i anty-fejkowy

omen - Sob Paź 25, 2003 2:05 pm

goru przemow! ;--)
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 1:17 am
Temat postu: ;]
lol :)
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 1:21 am

no prawda malo sie ostatnio dzieje w scenie ctf :( przydalby sie jakis maly turniej albo liga ale to tylko plany a co do forum to sam ostatni raz tu zagladalem 2 tygodnie temu :lol:
vitez - Nie Paź 26, 2003 2:27 pm

Cytat:
Mianowicie przy urochaminiu no cheata wyskakuje mi taki error: "error during initialization".

Znasz angielski?
Sproboj poczytac:
http://www.bryceinc.com/i...pe=html#Install

Nie znasz? To sproboj odpalic nocheat na czystym quaku a nie na "twoim" quaku.
Hint na czystego quaka: z download.ctf.pl sciagnij quake2demo i patcha 3.20ctf i potem nocheat.
Jesli na czystym quaku nie dziala to masz cos z kompem nie tak (system zwalony ze zle wybiera biblioteki graficzne, albo wirus jakis co psuje pliki).

Wlasnie poczytalem forum nocheat o tym errorze. Nie jest to spowodowane obecnoscia nocheat a ogolnie cos nie tak z inicjowaniem bibliotek graficznych... ustaw pulpit na 16 kolorow moze wystarczy.

brzoza - Nie Paź 26, 2003 4:02 pm

yea guru przemowil :) dzieki vitez :)
Magnus - Pon Paź 27, 2003 10:58 am

O kurde thx... :)
Krsnick02 - Wto Lis 04, 2003 12:08 am

Qrde kiler dogania mnie w ilosci postow, trzeba ich pare anbic bo lipa bedzie jak mnie przegoni ^^
Kiler - Wto Lis 04, 2003 6:22 am

I'LL DEFEAT YOU TIGER...
:wink: :wink: :wink:

Grzdyl - Wto Lis 04, 2003 7:19 pm

uuu... u mnie jeszcze daleka droga... ale staram sie... staram... ;)