|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Może Reaktywacja FORUM :D
Neo - Pią Paź 24, 2003 4:56 pm Temat postu: Może Reaktywacja FORUM :D mało sie dzieje ostanio na FORMUM wiec może ktoś ma jakies ciekawotki na temat ctf a może się zaczniemy bardziej interesować zagranicznymi ligami ??
Tur!n - Pią Paź 24, 2003 6:35 pm
ok to mam nowine gram pod nickiem iLOVEangela.... wiec to nie FEJK!
i pod TuR!n
taksze...
Icer - Sob Paź 25, 2003 8:50 am
ty turin niezartui sobie neo ma racie cos trzeba zrobic zeby cos sie dzialo !
Tur!n - Sob Paź 25, 2003 9:05 am
nie... no ja nie mowie ze nie... CZAS ZMIAN NADSZEDL... ale po prostu korzystajac z okazji... chcialem napomniec o zmianie nicka
Magnus - Sob Paź 25, 2003 12:32 pm
Zeby juz nie zakladac nowego topica to napisze tutaj moze mi pomozecie. No więc znudziło mi sie ciagłe dostawanie banów...I postanowiłem sobie zainstalować ten gówniany no cheat..Lecz ni cholery nie działa na moim qeju.Mianowicie przy urochaminiu no cheata wyskakuje mi taki error: "error during initialization".Próbowałem prawie wszytkiego...Pytając orlana oto powiedział:"wywal zbota bedzie działać". Moze wy pomozecie(przez jakie ż to sie pisze?:))...
Tur!n - Sob Paź 25, 2003 1:13 pm
ja mam BiteMe! i nikt mnie jak na razie nie kopie...
albo po prostu trafiam na momenty kiedy nie ma "tych zlych adminuf"
wiec Magnus z checia bym CI pomogl... ale nie wiam jak...
brzoza - Sob Paź 25, 2003 1:24 pm
magnus sluchaj sie orlana! poprostu wywal zbota i ci zacznie dzialac
a tak serio czekaj az vitez tu sie odezwie i ci powie co masz zrobic bo vitez to ekspert anty-czitowy i anty-fejkowy
omen - Sob Paź 25, 2003 2:05 pm
goru przemow! ;--)
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 1:17 am Temat postu: ;] lol
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 1:21 am
no prawda malo sie ostatnio dzieje w scenie ctf przydalby sie jakis maly turniej albo liga ale to tylko plany a co do forum to sam ostatni raz tu zagladalem 2 tygodnie temu
vitez - Nie Paź 26, 2003 2:27 pm
Cytat: | Mianowicie przy urochaminiu no cheata wyskakuje mi taki error: "error during initialization". |
Znasz angielski?
Sproboj poczytac:
http://www.bryceinc.com/i...pe=html#Install
Nie znasz? To sproboj odpalic nocheat na czystym quaku a nie na "twoim" quaku.
Hint na czystego quaka: z download.ctf.pl sciagnij quake2demo i patcha 3.20ctf i potem nocheat.
Jesli na czystym quaku nie dziala to masz cos z kompem nie tak (system zwalony ze zle wybiera biblioteki graficzne, albo wirus jakis co psuje pliki).
Wlasnie poczytalem forum nocheat o tym errorze. Nie jest to spowodowane obecnoscia nocheat a ogolnie cos nie tak z inicjowaniem bibliotek graficznych... ustaw pulpit na 16 kolorow moze wystarczy.
brzoza - Nie Paź 26, 2003 4:02 pm
yea guru przemowil dzieki vitez
Magnus - Pon Paź 27, 2003 10:58 am
O kurde thx...
Krsnick02 - Wto Lis 04, 2003 12:08 am
Qrde kiler dogania mnie w ilosci postow, trzeba ich pare anbic bo lipa bedzie jak mnie przegoni ^^
Kiler - Wto Lis 04, 2003 6:22 am
I'LL DEFEAT YOU TIGER...
Grzdyl - Wto Lis 04, 2003 7:19 pm
uuu... u mnie jeszcze daleka droga... ale staram sie... staram...
|
|