|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Pożądki :[[[[
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 1:28 am Temat postu: Pożądki :[[[[ ostatnio czyli wczoraj i dzis spotkaly mnie 2 bardzo nie przyjemne a zarazem bulwersujace sprawy siedze se na qlnecie jak zawsze a tu koles patrze wypierdala pol serwa i co z tym zrobic oficjalnie adminy ma oczywiscie sta Grzydl omen diax ziut taz szyna tiger i ja :/
a dzis jeszcze prawdopodobnie ten sam koles banowal pol serwera nawet (ziuta,brzoze)
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 1:33 am Temat postu: Kubusie i to samo sie tyczy z kubusiami
brzoza - Nie Paź 26, 2003 2:17 am
vitez ma admina nieoficjalnie ? ooo to hakjer ...
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 9:01 am
i co dalej robimy ?
Magnus - Nie Paź 26, 2003 1:07 pm
Nie pierwszy raz takie rzeczy sie zdarzaja i zapewne nie ostatni...
vitez - Nie Paź 26, 2003 2:21 pm
To samo bylo z piatku na sobote... ktos pod nickiem Adolf (ale to nie byl Adolf) dal bootlevelbana najpierw mi potem reszcie servera, zdazylem wrocic gdy sie dwie osoby ostaly, pseudo Adolf dostal od razu fullbana ale jak widac nieskutecznie jesli to samo w sobote w nocy sie dzialo.
Xerot jak masz takie znajomosci - popros yosariana o logi z coolnetu z trzech ostatnich dni i sie dowimy byc moze kto to (a przynajmniej czyjego admina uzywa).
Kiler - Nie Paź 26, 2003 2:24 pm
hmm mnie wtedy nei było jak były te bany, kicki itd.
Co do kubusia to ja mam tam admina [żeby nie było jakichś jaj od razu mowie]
A jaki problem zobaczyc w logach kto miał wtedy admina i kickal? [w obu przypadkach i zobaczyc skad te ip jest]
Rezor - Nie Paź 26, 2003 2:38 pm
ja nie widzialem zeby ktos ostatnio banowal
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 3:42 pm Temat postu: ;/ kurwa ludzie trzeba cos z tym zrobic bo dzis dostalem bana na coloneta od lepka o nicku [S]Adolf kurwa o co chodzi
n0ois - Nie Paź 26, 2003 3:58 pm
i znowu chyba ta akcja sie powtarza... ze 2 godz temu nagle posypaly sie bany o co chodzi
brzoza - Nie Paź 26, 2003 4:01 pm
po pierwsze to nie adolf ... mam nadzieje ze wszyscy to rozumieja... po drugie ... odebrac wszystkim adminy i rozdac je na nowo ... osobom ktore maja je miec ... (rozdac na nowo oczywiscie nowe hasla itp.)
i bedzie pozadek...
a i ograniczyc ilosc tych adminow do minimum... i wlaczyc elekta na coolnecie i innych serwerach ...
pozatym imho powinen sie wypowiedziec orlan jako osoba ktora bezposrednio sie coolem zajmuje ...
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 4:39 pm Temat postu: ;/ mi tam nikt nie zabierze admina o to sie nie boje
n0ois - Nie Paź 26, 2003 4:43 pm
bozee i znowu ta sama akcja.. kick - reconnect - ip is banned :/ trzeba to jakos wyjasnic
Xerot^ - Nie Paź 26, 2003 5:44 pm
max za 4 dni bede mial logi !
Tur!n - Nie Paź 26, 2003 9:28 pm
brzoza... z electem na coolu byla cieszka przeprawa sam doskonale pamietasz...
a co do adminuf... masz sporo racji rozdac na nowo tylko pytanie... komu? sedziom, cl-om?
zreszta niech Orlan sie wypowie... w koncu to jego server...
brzoza - Nie Paź 26, 2003 10:31 pm
nie wiem komu rozdac .. mi napewno...
Kiler - Pon Paź 27, 2003 5:52 am
jedno maUe pytanko:
skasować i rozdać ponownie -=> co to nowego wniesie do sprawy ???
te same osoby będą miały admia ipewnie ta jedna perfidna poda kumplom i historia się powtórzy...
Tu trzeba zobaczyć w logach z jakiego ip on to robił [oby nie był w caffe]
i banować ;p
Icer - Pon Paź 27, 2003 7:06 am
w koncu sie cos ozywiło
|
|