Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - szeF reprezentacji

pH - Nie Lis 23, 2003 5:17 pm
Temat postu: szeF reprezentacji
dopra robie taka ankiete ...z powyzszym pytaniem odpowiadac ...
vitez - Nie Lis 23, 2003 5:38 pm

Zle zadane pytanie... a co jesli wyjdzie ze nie? Powinienes albo podac powody takiego glosowania (votum zaufania?) albo podac ewentualna alternatywe jesli jednak wyjdzie ze nie.
pH - Nie Lis 23, 2003 5:43 pm

vitez ja cie prosze skoncz swoje gadki ... pytaine jest wyrazne ... czy ziutek nadaje sie na cl reprezentacji ... jezeli wyjdzie ze tak to wtedy raczej nim zostanie ... i wtedy podejmie stosowne decyzje ... jezeli nie to bedzie trzeba szukac innej osoby
Icer - Nie Lis 23, 2003 6:23 pm

hehe bosh nie macie juz pomyslów na ankiety ??? i po co te pytanie ?? wescie ejszcze zaluzcie czy coca cola jest lepsza od pepsi ..
Kribol - Nie Lis 23, 2003 6:30 pm

puchu troche ona niepotrzebna przeciez w innym topicu jest glosowanie na Cl reprezentacji..

jak zetnie wlosy to moze byc Cl'em :)

Kumanus - Nie Lis 23, 2003 6:43 pm

cola jest lepsza :)
Auchim - Nie Lis 23, 2003 7:03 pm

Pepsi jest lepsza ale na zapoje wole Cole :)
Grzdyl - Nie Lis 23, 2003 7:40 pm

jezeli bedzize w stanie pogodzic wspouprace w pucharze... cl'owanie ewc i cl'owanie RP i nei bedzie zaniedbywau zadnych spraw to bede mile zaskoczony... :wink:

ziut dasz rade?

vitez - Nie Lis 23, 2003 10:37 pm

Cytat:
vitez ja cie prosze skoncz swoje gadki ... pytaine jest wyrazne ... czy ziutek nadaje sie na cl reprezentacji ... jezeli wyjdzie ze tak to wtedy raczej nim zostanie ... i wtedy podejmie stosowne decyzje ... jezeli nie to bedzie trzeba szukac innej osoby

"Przezorny zawsze zabezpieczony" dlatego ja wole gdybac i juz przed zamieszczeniem takiej ankiety pomyslal "a co jesli odpowiedza tak, a co jesli inaczej" . Dlatego od razu proponowalem podanie alternatyw a nie "jesli nie to zobaczymy co sie bedzie dzialo" .

szyna^ - Nie Lis 23, 2003 10:51 pm

Ej Puch daj na luz..... i tak ZIuta moim zdaniem best CL i tyle.
vitez - Pon Lis 24, 2003 12:56 am

Wlasnie mnie takie podejrzenie naszlo - a moze to puch chce na CL ewc/reprezentacji? ;)
Kiler - Pon Lis 24, 2003 10:50 am

z tego co wiem to zeby byc cl reprezentacji to trzeba chyba w niej być...
puch [sory za szcerosc] raczej nei bedzie w rp 8)

Icer - Pon Lis 24, 2003 4:49 pm

kiler zebys sie nie zdziwil ..:D
kfak - Pon Lis 24, 2003 5:52 pm

tak, proste ze tak
Kumanus - Pon Lis 24, 2003 8:38 pm

glupi temat .. zupelnie zbedny :>
Grzdyl - Pon Lis 24, 2003 11:02 pm

bo ziut sie nie wypowiedziau...
czyli albo go to nie obchodzi albo nie podoua... ;)

szyna^ - Wto Lis 25, 2003 4:29 pm

ziuta chce tylko sie wstydzi :P
Ziutek - Wto Lis 25, 2003 5:08 pm

wypowiadam sie i szczerze musze wam powiedziec, ze masa rzeczy sie zwalila nagle... puchar (w ktorym pomoze mi grzdyl! tak masz pomagac ;p i vit) ewc (spoko spoko) cb (kancza sie) i reprezenatacja... no nie mowie juz o normalnym zyciu ;/ coz... musze pomyslec.
omen - Wto Lis 25, 2003 5:17 pm

pierdzielisz farmazony ;> srom Ci pomoze! ;)
szyna^ - Wto Lis 25, 2003 5:34 pm

Ta Ziuta jak cos to wal do mnie, ja mam w chuj czasu itp ;]
Grzdyl - Sro Lis 26, 2003 3:18 pm

czekaj czekaj... mowimy o TYM sromie :D
Ziutek - Sro Lis 26, 2003 3:35 pm

no grzdylu. a o jakim?! znasz inne sromy? jak tak to im zaraz wpierdolimy, taz wezmie cegle i bedzie krotka pilka ;)
Grzdyl - Sro Lis 26, 2003 10:32 pm

cegua w srom... no to juz wiem czemu wy cauy czas przed kompem siedzicie... zadna baba was nei chce :D
ryq - Czw Lis 27, 2003 10:31 am

dobre :lol:
pH - Czw Lis 27, 2003 1:43 pm

do grzdyla w celu wyjasnienia
sorm - sluzba ochronno-ratownicza murku ...
murek to miejsce gdzie spotykaja sie najfajniesi ludzie na tym swiecie czyli my ...

do kilera ...
nie bede gral bo jestem za cienki ...

ale mam swoj plan :)

pH - Czw Lis 27, 2003 1:44 pm

okej w tej wlasnie chwili nastepuje koniec tej ankiety ;p wyniki sa jak widac zadowalajace dla ziutka ;)

tak wiec ziutek oficjalnie zostajesz cl;'em reprezentacji i masz calkowita mozliwosc wyboru graczy ...

ps. :) plan sie udal :>

Ziutek - Czw Lis 27, 2003 2:16 pm

hehe... :) pH rzadzi ;p dobry plan miales ;p muhahaha, teraz wasze dusze sa moje... a oto squad reprezentacji:

stasio, czarny, orlos, fryzjer adas, kaczan i caly 5 komisariat ;p

Icer - Czw Lis 27, 2003 3:04 pm

jawnie kaczan zadzi hehe :D nasz b-stoki ochroniaszi jego załogi :P