|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Full Quake II in Da Cd Action :]
Kiler - Sro Gru 03, 2003 4:34 pm Temat postu: Full Quake II in Da Cd Action :] dzięki piśmie CD - Action,
w numerze "EXTREMALNA GRYWALNOŚĆ"
poświęconemu tylko wyjątkowej grze Quake II.
Full q2 +
- polska instrukcja Quake II
- szczegółowy opis występujących w niej broni , przeciwników i przedmiotów
- przewodnik po wszystkich sekretach
+bonus plakat Q2!
Cena pisma wynosi 7.90.
Ja już wcześniej kupilem q2 full w jakiejś gazecie [chyba wlasnie cdaction] ale i tak kupię te za 8zł :]
w końcu q2 rula !
Wspolnik - Sro Gru 03, 2003 5:33 pm
Ej ja juz wczoraj to zobaczylem jak dreptalem pod Centralnym, zkupilem (bo do tej pory nie mam q2 instalki na plycie) i w drodze do domu studiowalem. Generalnie plakata jest najfajniejszy. Simeszne opisy worgow, broni i itemow (najlpsze jest to " panczerz energetyczny-energy armor. Gdyby nie obrazek PS to bym sie chyba nie domyslil o co chodzi ) Generalnie nie polecam nie ma nic ciekawego poza plyta na ktorej jescze nie wiem co dokladnei jest, ale nie zanosi sie na nic ciekawszego niz instalka q2 (za to cena jest przystepna 7.90), ale wlasnie wczoraj jak to ogladalem wpad mi do glowy pomysl zeby wyslac e-mail do cd action z zapytnaiem czy by nie chcieli zrobic relacji ze zlotu q2 w wawie !! tak to by bylo dobre... ide pomyslec nad tym listem chyba, tylko jak to ujac w slowa hmm...
vitez - Sro Gru 03, 2003 5:54 pm
Cytat: | wpad mi do glowy pomysl zeby wyslac e-mail do cd action z zapytnaiem czy by nie chcieli zrobic relacji ze zlotu q2 w wawie !! |
I to jest najlepszy pomysl... skoro juz drugi raz wydaja Q2 to ktos tam w cd-action musi lubic ta gre :) . I nie tylko relacje ale jakies nagrody mogliby zasponssorowac. Chyba do nich napisze, ale dopiero po wyborze lokalu i terminu zeby jakies konkrety podac. A ty Wspolnik lepiej nie pisz... z taka gramatyka i literowkami niezbyt powaznie twoje pismiennistwo wyglada ;)
Wspolnik - Sro Gru 03, 2003 6:40 pm
Vitez zaloze sie ze wyczarowalm bym lepszy list niz ty moja gramatyka w powaznych pismach stoi na bardzo wysokim poziomie a literowki to dlatego ze to wszystko na predce pisze i myla mi sie te przyciski, no ale dobra ja dalem pomysl ty napisz (kiedys tam) ja postaram sie popytac gdzie indziej
Kiler - Sro Gru 03, 2003 9:22 pm
[quote="vitez"] Cytat: | wpad mi do glowy pomysl zeby wyslac e-mail do cd action z zapytnaiem czy by nie chcieli zrobic relacji ze zlotu q2 w wawie |
psypominam ze jush wyszly 2 numery o q2 wiec raczej nie wypali
chociaz z drugiej strony mogliby wlasnie kontynuować ;p
trzeba sproobowac;p
zarzuccie listem na forum pozniej wszyscy sie podpisza nickami [bedzie ponad 200] to sie wysle i wtedy zarzuca moze nawet i nagrodami ;]
ryq - Czw Gru 04, 2003 10:53 am
o killer ma dobry pomysl tylko znajdziesz 200 podpisow?
Kumanus - Czw Gru 04, 2003 3:14 pm
aktywnych na naszym forum jest nie wiecej (tak mi sie wydaje) niz 60 :/
szyna^ - Czw Gru 04, 2003 3:22 pm
O kurwa to ja rwe do kiosku naaaaarn
Icer - Czw Gru 04, 2003 4:57 pm
oo jawnie trzeba kupic
Kiler - Czw Gru 04, 2003 6:11 pm
jutro kupuję :]
Grzdyl - Czw Gru 04, 2003 8:00 pm
ja moge cos skrobnac do cd actiona... zobligowauem sie wczesniej do sciagniecia prasy i tivi... moze cos wyjdzie... jezeli propozycja pasuje dajcie znac...
Ziutek - Czw Gru 04, 2003 8:20 pm
spokojnie, vitez dobrze mowi, najpierw trzeba dokladnie ustalic gdzie i jak, potem zbierac ludzi i poslac do nich list... chill out ;p
Adolf - Czw Gru 04, 2003 8:28 pm
wstyd ! .. nie miec oryginalnego q2 .. wstyd ..
teraz juz po fakcie, zadna gazeta was nie uratuje - chyba ze to wszystko jest spowodowane ta nagonka policji na "piratuf"...=]
Kiler - Czw Gru 04, 2003 9:14 pm
ej ale oni do porządnych ludzi nie wchodzą tylko do dużych sieci :]
czytaj: papa vectra :DDDD
Kribol - Czw Gru 04, 2003 9:28 pm
Cytat: | czytaj: papa vectra :DDDD |
wtf?
szyna^ - Czw Gru 04, 2003 9:39 pm
Ostro ;S Kribol luzno ;;D
Kiler - Pią Gru 05, 2003 6:12 am
smerfy ładują się do sieci, gdzie jest kupa nielegalnych progzow itp
wy pewnie tesh macie na servie z terabajta udostępnionych plikow cio :]?
Kribol - Pią Gru 05, 2003 9:11 am
ani kb nie udostepnionego.. czegokolwiek.
szyna^ - Pią Gru 05, 2003 1:17 pm
Sa udostepnione Krib, ale to wersje freeware.
kozako - Pią Gru 05, 2003 2:43 pm
eee to znaczy ze cos psuje nam ping ? ;]
niach niach)
szyna^ - Pią Gru 05, 2003 4:18 pm
Ne koza to jest ftp gdzie mozesz czaic ftp://bialystok.bsk.vectranet.pl
|
|