|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - po raz n-ty .. "nowy server, hurra!"
pyz - Sob Maj 22, 2004 1:00 pm Temat postu: po raz n-ty .. "nowy server, hurra!" Jak już niektórzy z Was wiedzą, postawiłem dziś (po pijaku, piszę teraz też pijany jeszcze, fuck!) nowy server q2ctf, mieści się on w Warszawie, ma fajne łącza i w ogóle jest super cacy i w ogóle oh ah eh, jakbym mógł to bym z nim sypiał Miłego klikania życze na nim: 195.177.211.227:27910 (PROZAC się nazywa, ponoć już w Eye jest)
Adolf - Sob Maj 22, 2004 11:36 pm
ProZaC rula!
Dobry server, napewno lepszy niz coolnet - ping jest stabilniejszy i praktycznie zero lostow (chociaz pare osob z euro-netu narzekalo na lagi, ale sam nie wiem czy to jest wina servera :/ ). Czasami wtyka sie pojawia :) Ale to taka uczciwa wtyka, bo wszyscy maja ;) No i sa old schoolowe mapy...
Kazwa - Nie Maj 23, 2004 12:22 am
Ping lepszy od qlnetu, fair wtyka dla wszystkich i mam admina .. Gramy tam od dzis
Tur!n - Nie Maj 23, 2004 9:48 am
jesce ne gralem ale zagram..... i napisze co i jak.....
q2 forever dobrze ze sa jeszcze ludzie ktorzy "czynia" dla nas maluczkich miejsca do grania:) BIG THX!
Kribol - Nie Maj 23, 2004 9:50 am
Server ogolnie dobry (tylko ta wtyka jest zjebana, pyz zrob cos), ja chyba nie mialem lagow albo z pewnych wzgledow nie zauwazylem ;/
Tur!n - Nie Maj 23, 2004 1:25 pm
pogralem chwilke... jestem konserwatysta nie lubie zmian lf4 na tym servie SUX... ale to tylko moja opinia.... no i czasem ta dziwna wtyka potrafi wybic z "rytmu" ale na pewno lepszy od coola...
pozdrawiam
Blade - Pon Maj 24, 2004 9:40 am
lf4 z quadem wszdzie!! To jest to
pyz - Pon Maj 24, 2004 11:16 am
Myśle nad wprowadzeniem lfctf4 z quadem jako podstawowej oraz lfctf4a albo jakoś tako, jako lfctf4 bez quada, tylko to się będzie wiązało ze skopiowaniem pliku lfctf4.bsp do tego samego katalogu ale jeszcze bonusowo z nazwą lfctf4a.bsp lub zassaniem mapy z servera, może to spowodować trochę zamieszania..
jak macie jeszcze jakieś sugestie co do map to ślijcie mi maile lub info na gg, a mapy to proszę pakować zip/gzip/bzip2 a nie gołe .bsp
brzoza - Pon Maj 24, 2004 12:47 pm
gołe .bsp ? to jakis nowy format ? bo ja mam na dysku tylko "gołe .jpg"
pyz - Pon Maj 24, 2004 2:53 pm
"Ale się ubawiłem, HAHAHAHA"
brzooz brzooz .. odejdź no bo Cię z piłą motorową dopadne i się skończy ;>
pyz - Wto Cze 01, 2004 7:34 pm Temat postu: Zmiana IP :P No ok, zmiana IP nastąpiła - stare IP jeszcze działa ale jak pewnie niektórzy z Was zauważyli, odpowiedź dostajecie z zupełnie innego adresu Nowy adres IP to: 83.238.13.126 - oczywiście działa też po hoście (prościej ) prozac.bsdzine.org w ASE jest, ale w RIPE nie ma porobionych wpisów i nie rozpoznaje ASE tego servera jako polskiego
pyz - Nie Cze 20, 2004 9:32 am
No ok, że na tamtym IP (83....) było chujowo, gdyż było to osobne łącze 1.5Mbit/s z jakiejś tam śmiesznej sieci, to postanowiłem załatwić aby był znowu na starym łączu server No i tak oto prozac znajduje się znowu pod adresem: 195.177.211.227:27910 - miłego lamienia
|
|