Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - po raz n-ty .. "nowy server, hurra!"

pyz - Sob Maj 22, 2004 1:00 pm
Temat postu: po raz n-ty .. "nowy server, hurra!"
Jak już niektórzy z Was wiedzą, postawiłem dziś (po pijaku, piszę teraz też pijany jeszcze, fuck!) nowy server q2ctf, mieści się on w Warszawie, ma fajne łącza i w ogóle jest super cacy i w ogóle oh ah eh, jakbym mógł to bym z nim sypiał :) Miłego klikania życze na nim: 195.177.211.227:27910 ;) (PROZAC się nazywa, ponoć już w Eye jest)
Adolf - Sob Maj 22, 2004 11:36 pm

ProZaC rula!
Dobry server, napewno lepszy niz coolnet - ping jest stabilniejszy i praktycznie zero lostow (chociaz pare osob z euro-netu narzekalo na lagi, ale sam nie wiem czy to jest wina servera :/ ). Czasami wtyka sie pojawia :) Ale to taka uczciwa wtyka, bo wszyscy maja ;) No i sa old schoolowe mapy...

Kazwa - Nie Maj 23, 2004 12:22 am

Ping lepszy od qlnetu, fair wtyka dla wszystkich i mam admina .. Gramy tam od dzis :twisted:
Tur!n - Nie Maj 23, 2004 9:48 am

jesce ne gralem :) ale zagram..... :) i napisze co i jak.....

q2 forever :) dobrze ze sa jeszcze ludzie ktorzy "czynia" dla nas maluczkich miejsca do grania:) BIG THX!

Kribol - Nie Maj 23, 2004 9:50 am

Server ogolnie dobry (tylko ta wtyka jest zjebana, pyz zrob cos), ja chyba nie mialem lagow albo z pewnych wzgledow nie zauwazylem ;/
Tur!n - Nie Maj 23, 2004 1:25 pm

pogralem chwilke... jestem konserwatysta nie lubie zmian lf4 na tym servie SUX... ale to tylko moja opinia.... no i czasem ta dziwna wtyka potrafi wybic z "rytmu" ale na pewno lepszy od coola...

pozdrawiam

Blade - Pon Maj 24, 2004 9:40 am

lf4 z quadem wszdzie!! To jest to :D
pyz - Pon Maj 24, 2004 11:16 am

Myśle nad wprowadzeniem lfctf4 z quadem jako podstawowej oraz lfctf4a albo jakoś tako, jako lfctf4 bez quada, tylko to się będzie wiązało ze skopiowaniem pliku lfctf4.bsp do tego samego katalogu ale jeszcze bonusowo z nazwą lfctf4a.bsp lub zassaniem mapy z servera, może to spowodować trochę zamieszania..

jak macie jeszcze jakieś sugestie co do map to ślijcie mi maile lub info na gg, a mapy to proszę pakować zip/gzip/bzip2 a nie gołe .bsp ;)

brzoza - Pon Maj 24, 2004 12:47 pm

gołe .bsp ? to jakis nowy format ? bo ja mam na dysku tylko "gołe .jpg" :D
pyz - Pon Maj 24, 2004 2:53 pm

"Ale się ubawiłem, HAHAHAHA"

brzooz brzooz .. odejdź no bo Cię z piłą motorową dopadne i się skończy ;>

pyz - Wto Cze 01, 2004 7:34 pm
Temat postu: Zmiana IP :P
No ok, zmiana IP nastąpiła - stare IP jeszcze działa ale jak pewnie niektórzy z Was zauważyli, odpowiedź dostajecie z zupełnie innego adresu ;-) Nowy adres IP to: 83.238.13.126 - oczywiście działa też po hoście (prościej :P ) prozac.bsdzine.org ;-) w ASE jest, ale w RIPE nie ma porobionych wpisów i nie rozpoznaje ASE tego servera jako polskiego
pyz - Nie Cze 20, 2004 9:32 am

No ok, że na tamtym IP (83....) było chujowo, gdyż było to osobne łącze 1.5Mbit/s z jakiejś tam śmiesznej sieci, to postanowiłem załatwić aby był znowu na starym łączu server ;) No i tak oto prozac znajduje się znowu pod adresem: 195.177.211.227:27910 - miłego lamienia ;)