Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - Kto wygra Euro ?

kozako - Wto Cze 15, 2004 8:41 pm
Temat postu: Kto wygra Euro ?
To moj pierwszy topic i nie dotyczy q2 ;] ale co nie moge ? od dwoch lat albo wiecej(lub mnie :) ) nic nie zalozylem to se strzele ;] wiec kto wygra Euro 2004 ?
Moim zdaniem Francja chociaz ich nie lubie ale oni jak narazie pokazuja "cos" , wczesniej myslalem ze holandia cos nafika ale po dzisijeszym meczu watpie, a i wierze w Czechow !

wegorz - Wto Cze 15, 2004 9:16 pm

ja stawim na bułgarie choc wtopiła mecz ale to nic da rade...:ppppppppppp
Adolf - Wto Cze 15, 2004 11:04 pm

lol bulgarie .. powiedz mi co oni tam wogole robia ? bo napewno nie graja
a wygra francja albo szwecja, reszta to pionki :P

Tur!n - Sro Cze 16, 2004 6:36 am

panowie Anglia.... ANGLIA:) albo Grecja widzieliscie ich styl? ewentualnie caly team mial niezlego farta i na pocztaku meczu zgraneli wszystkie techy: PPPP
Magnus - Sro Cze 16, 2004 8:05 am

Ja kibicuje Włochom i Szwedom, a Francja to fartuchy; w swojej drużynie może maja 2 rodowitych Francuzów i ich nie lubie. To tyle.
Kribol - Sro Cze 16, 2004 11:24 am

Pewnie wygra Francja albo Niemcy.. osobiscie jestem za Szwecja i (piznolem sie) Portugalia
brzoza - Sro Cze 16, 2004 11:57 am

mi tam wszystko jedno kto wygra byle by to nie byly zabojady (Francuzi jedza zygi!) no i zeby to nie byli makaroniarze.
PIELUCHA - Sro Cze 16, 2004 12:04 pm

hmmm to moze jaki znawca futbolu ;P i byly pilkarz przeprowadze mala analize....grupa po grupie... :
w a :
hiszpania portugalia grecja i rosja.....
hmm dzis pewnie hiszpania wygra z grekami....a co za tym idzie awans zapewniony...wiec...pozostale druzyny:
portugalia rosja....w zasadzie obie druzyny musza wygrac zeby...miec szanse na wyjscie..osobiscie stawiam na remis...choc wieksze szanse ma portugalia....wlasne bosiko robi swoje.... :)
czyli reasumujac grupa a wychodza HISZPANIA i PORTUGALIA (ew. GRECJA :P )

w b:
szwajcaria chorwacja aniglia i francja....
patrzac na to co zrobila anglia (porazka na wlasne zyczenie) jakos trace co do nich nadzieje na jakis sukces....chorwacja - szwajcaria...grajac ponad 30 min w przewadze nie potrafili tego wykorzystac chorwaci -dobrze pamietam :P - w zasadzie cicho licze na sukces chorwacji (bo zawsze kibicuje teoretycznie slabszym druzyna)
ale ...
kolejne mecze to :
anglia szwajcaria...w zasadzie napewno zwyciestwo angli...a co do chorwacja francja...stawiam na remis albo zwyciestwo chorwacji...malo wierze we francje...sa slabi....wg mnie...stare nazwiska i wogole....w zasadzie to co pokazali w meczu z anglia to ...porazka...coz...jeden zawodnik to nie wszystko...reasumujac stawiam na hmmm
i tu bedzie ciezko..pewnie walka do konca...mysle ze chorwacja w ostatniej kolejce wywalczy awans po zwyciestwie nad anglia... a jako 2 wejda francuzi :)

c:
dania wlochy szwecja bulgaria....
tutaj krootko....
wlochy szwecja....chodz wlochy niewiele pokazali...ale jak sie juz rozkreca...bedzie dobrze....

:)
a szwecja masakra...niby ich chwala za to dopracowane na maxa ustawnienie 442 ale...bulgaria...co to za przecwinik...brak nazwisk...jak ogladalem mecz....zastanawialem sie co to za jedni :D

d:
czechy lotwa niemcy holandia....
nawiasem mowiac postawilem wczoraj na prowadzenie lotwy do poolowy :P
nieco kasy wpadlo...ale...czechy...wiadomo...jesli bede grac tak jak w eliminacjach...dojda daleko...co do reszty zaskoczyli mnie niemcy....bylem pewien (po tym co bylo w towarzyskim meczy z rumunia -5:1- ) ze niemcy dostana przynajmniej ze 3 bramiki a tu remis...
hmmm
holandi zostaly czechy i lotwa...7 punktow beda miec....i pewnie wyjda na 2 miejscu ...bo niemcy pewnie pokulaja i czechoi i lotyszy...
hmmm
moze nie wszyscy maja dostep do tego kto z kim i kiedy bedzie gram w sensie zwyciestw w grupach...:
1/4 finału

24 czerwca, 20:45 1A- 2B / Lizbona, Novo Estádio da Luz
25 czerwca, 20:45 1B - 2A / Lizbona, Estádio José Alvalade XXI
26 czerwca, 20:45 1C - 2D / São João da Venda, Estádio Algarve
27 czerwca, 20:45 1D 2C / Porto, Estadió do Dragão

czyli jak by nie patrzac

albo nie bede sie juz rozpisywal...:)
jak juz pozanmy zwyciezcow grup podam kolejne typowania btw gra ktos na zakladach ?
:P
hmmm
moi faworyci (po cichu chorwacja) a tak ogolnie hiszpania lub...mimo wszystko holadndia....
pozdrawiam :P
a tak nawiasem mowiac
Lech lech kolejorz :P

omen - Sro Cze 16, 2004 12:20 pm

HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND HOLAND
;PPP

kozako - Sro Cze 16, 2004 3:14 pm

nom zapomnialem dodac Szwecji, sa naprde dobzi i zawsze nam conajmniej 2 gole wpierdola ;]
Kazwa - Sro Cze 16, 2004 4:01 pm

Teraz moja opinia .. zajebiscie sie znam na pilce noznej, ale co tam <nie om? 8) >

Kibicuje i zawsze bede kibicowac Anglii .. ta przegrana z Francja, to jakis przypadek :wink: ... Trenera UK tez bym zmienila, bo kto to widzial by przy stanie 1:0 dla GB grac w defensywie caly czas! Zero ataku + napor Francuzow musialy dac takie rezultaty jak 2:1 ... :cry:

Jeshcze lubie Holendrow, ale to tylko dlatego, ze w tym roku zdaje na niderlandystyke i wypada mi im kibicowac :roll:

UK UK do boju :idea:

chrom - Sro Cze 16, 2004 5:56 pm

Grecja 1-1 Hiszpania
Grecja moze pomieszac troche w tej grupie lecz potem nie ma sznas na dojscie do finalu

Mysle ze euro wygra Francja chociasz pasowalo by mi to zeby holandia szwecja lub czechy wygraly te euro

ziuum - Sro Cze 16, 2004 6:28 pm

szwecja i czechy zajda daleko..
chrom - Czw Cze 17, 2004 8:23 am

Tesz tak mysle.... Szwecja Czechy :P P
Ziutek - Czw Cze 17, 2004 12:15 pm

apropo szwecji to dzis sie okaze... mecz z wlochami poka ze czy ich stac na cos :D
kozako - Czw Cze 17, 2004 4:32 pm

Dzisiaj "o czym ty do mnie rozmawiasz" szwecja gra jutro czyl iw piątek, ziomuś :D coś Ci sie pomylilo ;]
btw. kto wygra ziutkowa lige ?

Sensei - Czw Cze 17, 2004 5:58 pm

Wiadomo x|M :D :D :D :D :D
chrom - Czw Cze 17, 2004 6:00 pm

Dzis francja Chorwacja :p
Kumanus - Czw Cze 17, 2004 9:53 pm

opytmista :D
Ziutek - Pią Cze 18, 2004 9:45 am

wygra ja tajny klan Viteza ;)
chrom - Nie Cze 20, 2004 7:03 pm

Niestety wlasnie dowiedzialem sie ze Gracja przegrywa 2-0 z Rosja
chrom - Nie Cze 20, 2004 7:52 pm

Jusz troche mi lepiej gracja strzelila bramke :P
chrom - Nie Cze 20, 2004 7:53 pm

gracje to pewnie ze szczescia grecja mialo byc : ' ]
chrom - Nie Cze 20, 2004 7:55 pm

portugalia 1-0 hiszpania
brzoza - Sob Cze 26, 2004 11:19 am

pielucha zapodaj swoje nastepne typy na cwierc finaly i polfinaly.. przynajmniej bedziemy wiedziec kogo napewno tam nie bedzie :) ...

nie wiem z jakim skutkiem grasz na tych zakladach ale sadzac po twoich typach poprzednich to troche kasy straciles :)

PIELUCHA - Nie Cze 27, 2004 6:17 pm

wiec brzoza jak by nie bylo przez 3 dni tylko wtapialem...ale ...na meczu czechyu niemcy i holanida lotwa udalo mi sie odbic calkowicie...a co do typow...za chwilke czechy dania...postawilem 100 zeta na czechow ...i kilka spotkan z wimbledonu :P
do wygrania niecale 300 :P
trza trzymac kciuki ...jak dla mnie final ...hmmm
holandia czechy :)
i holendrzy odegraja sie za porazke 2:3 na ktorej tez nieco wtopilem...ale co za tym idzie caly czas czekam na zwyciewstwo van nisterlooja w klasyfikacji krolow strzelcow...postawilem przed mistrostwami na niego 30 zeta....
:P
wiec...dzis trzymam kciuki za czechow...w polfinalach za holendrow (powinni pokulac portugalie...Ci juz dosc daleko zaszli...) oraz za czechow...grecja juz nie da rady....

ziuum - Nie Cze 27, 2004 7:10 pm

ja stawiam finał portugalia-czechy
vitez - Wto Cze 29, 2004 6:42 am

[quote="ziuum"]ja stawiam finał portugalia-czechy[/quote]
Ja tak samo i dodatkowo na zwyciestwo Czechow w finale 8)

PIELUCHA - Czw Lip 01, 2004 8:56 pm

[quote="vitez"][quote="ziuum"]ja stawiam finał portugalia-czechy[/quote]
Ja tak samo i dodatkowo na zwyciestwo Czechow w finale 8) [/quote]

Tu vitez podobnie jak ja nie trafiles....

portugalia grecja...tego nawet ja sie nie spodziewalem...
to moze mala ciekawostka...
znalazlem wlasnie oferte z zakladow sportowych z pocztaku mistrrzostw

stawiajac na final grecja - portugalia ...i stawiajac jednoczesnie 10 (slownie dziesiec) zlotych do wygrania bylo 1188 zlotych LOL :)

Grzdyl - Czw Lip 01, 2004 9:33 pm

ale final bedzie...
ojojojoj...
az sie nie moge doczekac tego pasjonujacego pojedynku...
grecja bedzie stala na obronie a portugalia urzadzi sobie konkurs strzelecki...

3-0 dla portugalii...

brzoza - Czw Lip 01, 2004 9:46 pm

1-0 dla grecji w finale
Grzdyl - Pią Lip 02, 2004 6:28 am

co ty...
portugalia juz wie ze grecy graja maja taktyke "jak najdalej od wlasnej bramki"... i a noz trafimy w tego przydupasa z przodu... ;)

a co do rzutow wolnych / roznych (czyt. stalych fragmentow gry) to na forum pilkarzy reprezentacji portugalii wyczytalem ze maja nowa taktyke... jak bedzie jakas akcja na polu karnym gospodarzy to obroncy (zanim pilkarz przeciwnej druzyny zdazy wyskoczyc w powietrze) maja im wlozyc palca w dupe... tak delikatnie na pol dlugosci zeby pozniej sladow nie bylo... zanim grek sie upora z obcym cialem w "jego brameczce" pilka zdazy juz poleciec dalej... ;)

grecy maja szanse strzelic gola tylko glowa... Bo tylko glowa duza i kwadratowa a nozki maja za krotkie i za krzywe zeby w cokolwiek trafic poza przeciwnikiem...

wynik?
3-0 w bramkach i 0-10 w hemoroidach... ;)

vitez - Pią Lip 02, 2004 7:14 am

No po takim polfinale...
1:0 dla Grecji w dogrywce 8)

xman - Pią Lip 02, 2004 8:00 am

grecja pojedzie portugalie :P ...
a jak obstawiacie Holandia vs Czechy o 3 miejsce ??

duke - Pią Lip 02, 2004 11:46 am

http://www.pokiprog.republika.pl/

thx Pyz duzo mi pomogles w tym he he ;]

Kumanus - Pią Lip 02, 2004 1:05 pm

Ja jak narazie ogladalem ino 1 mecz w calosci - rozpoczecie (por - gre)
No i mam zamiar zobaczyc final (por - gre)
CZyli bede ogladal 2x ten sam mecz .. i znowo wygra grecja ;]

mero - Pią Lip 02, 2004 8:58 pm

Grecja niema jaj natyle duzych by wygrac final i takiego dosiwadczenia jak portugalia wiec bez szans
fartem czechy rozwaliala - to i tak zaduzo jak nanich

Blade - Sob Lip 03, 2004 8:50 am

xman jezeli sie dobrze orientuje to w ME nie ma meczu o 3 miejsce :P
kozako - Sob Lip 03, 2004 12:34 pm

jak xman to deibl od ponad tygodnia pyta ludzi czy jest mecz o 3 miejsce i kazdy mu odpowiada ze nie ma a on dalej pyta... trzeba miec miva zeby byc takim deklem
omen - Sob Lip 03, 2004 3:05 pm

koza, a jest w ME mecz o 3 miejsce? ;/
PIELUCHA - Sob Lip 03, 2004 5:27 pm

mecz o 3 miejsce grany jest tylko na mistrzostwach swiata
ne mistrzostwach europy przyjelo sie ze druzyny pokonane w polofinale maja brazowy m,edal :)

brzoza - Nie Lip 04, 2004 10:56 pm

no i tak jak mowilem 1-0 dla grecji :)
Adolf - Nie Lip 04, 2004 11:21 pm

ty zawsze dajesz 1:0 na gorszego, wiec sie nie ciesz :P
brzoza - Pon Lip 05, 2004 12:12 am

ta adolf ma racje... 1:0 dla niego :D
pyz - Wto Lip 06, 2004 6:53 am

Cytat:
duke:
http://www.pokiprog.republika.pl/

thx Pyz duzo mi pomogles w tym he he ;]

ja Ci tylko powiedziałem zasadę działania, kod to już Ty napisałeś ;-)

p.s.
kodowanie znaków popraw na ISO-8859-2 na tamtej stronie