Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - cześć ...

omen - Sob Paź 30, 2004 7:20 pm
Temat postu: cześć ...
... skąd kilkacie, ile macie lat, jakie jest wasze hobby, jakiej muzyki słuchacie?

oo fajnie, kilkam z komórki, mam 11lat, intersesuje sie kreceniem włosów, najchętniej słucham Arke Noego.

a ty? ; )

ps. zmua mnie zjadaaaaaaaa ...

pyz - Nie Paź 31, 2004 10:12 am

cze
kozako - Nie Paź 31, 2004 11:51 am

ja slucham glosow w glowie i zajmuje sie robieniem przedluzaczy do siekiery, ewentulanie migaczy do lodowki ale to sporadycznie gdy zamulam i klikam z szopy za stodola bo tylko tam kabla straczylo za 15zl 29gr
szyna^ - Nie Paź 31, 2004 4:55 pm

czesc
ja np. bardzo lubie dlubac w nosie i obgryzac paznokcie na nogach, nie tylko swoich :>
zeby grac to wkladam palec w gniazdko a 2ga reka lapie za kabel od kablowki sasiadow, nie stac mnie ;(

pyz - Nie Paź 31, 2004 5:23 pm

ale energia świetlna monitora jest proporcjonalna do nałęczowianki przez onet do wp na tlenie spod quake'a w telewizji na radio maryja przez matrixa 2 w kiblu na wawelu w poznaniu obok manhattanu w chinach na marsie pod słońcem na księżycu w pudełku od zapałek pod wodą na niebie
szyna^ - Czw Lis 04, 2004 3:23 pm

ale czy przed czy potem jak to sie stalo ?
omen - Czw Lis 04, 2004 6:26 pm

jak mysle ze to bylo po tym jak to sie wtedy tam o tam stalo kiedy on z nim biegali tam i spowrotem.
Tur!n - Czw Lis 04, 2004 6:33 pm

...
Qnik - Pią Lis 05, 2004 6:45 am

A ja bardzo lubie jeść kozy z nosa ale sie do tego nie przyznaje.. O i miód z uszu też jest dobry.. :)
WoLF - Pią Lis 05, 2004 12:39 pm

...no iiiasnnnee Ty tu nam nie sciemniej....ostatnio na serwerze mówiles ze cisniesz koziolka codzinnie wieczorem w kiblu :) :) :) bo dziewczyne to tylko za reke mozesz trzymac... :lol: :lol: i buzi w policzek dac :lol: :lol:
..ah biedny ten KONIK Qnika :lol:

Qnik - Pią Lis 05, 2004 1:00 pm

:
Cytat:

...no iiiasnnnee Ty tu nam nie sciemniej....ostatnio na serwerze mówiles ze cisniesz koziolka codzinnie wieczorem w kiblu bo dziewczyne to tylko za reke mozesz trzymac... i buzi w policzek dac
..ah biedny ten KONIK Qnika

To niebylem ja :lol: :D :lol: :D :lol: :D Musiales mnei z kims pomylic :lol: :) :lol: :D :lol: :shock: ( joke :shock: )

szyna^ - Pią Lis 05, 2004 1:19 pm

wolf a Ty cos mowiles ze lubisz facetow.... nie wiem czemu sie akurat mi przyznales ale cos ;P
WoLF - Pią Lis 05, 2004 2:45 pm

:lol: :lol: buhahaha..ciekawe kiedy....ale lol z Ciebie i wkrecasz takie bajki :( :( ....facetow lubie...bo mam fajnych ziomkow...proste!...a kobiet kocham!..logiczne jestem hetero i chyba Ty boisz sie do czegos przyznac..i szukasz bratnej duszy..zeby Ci bylo razniej :lol: :lol: ..ALE SORRY SZYNA JA GEJEM NIE JESTEM...szukaj dalej :P :lol: :twisted:
kozako - Pią Lis 05, 2004 5:00 pm

ja lubie male zwirzatka, najlepiej chomiki, ktore obklejam tasma zeby nie pekly jak laduje ...
Qnik - Pią Lis 05, 2004 7:02 pm

Cytat:
ja lubie male zwirzatka, najlepiej chomiki, ktore obklejam tasma zeby nie pekly jak laduje ...

W chomiki ładuj sobie, ale on qników won :P Zwłaszcza tego najmądrzejszego ze wszystkich :D Nie będę pokazywać palcami, który to.. : :lol:

Kumanus - Pią Lis 05, 2004 11:25 pm

probojecie byc smieszni ?
szyna^ - Sob Lis 06, 2004 12:33 am

wolf nie ciezko Ci z tym ? ps. kuman cignij flaka.
Kumanus - Sob Lis 06, 2004 5:27 am

Cytat:
ps. kuman cignij flaka.

ya talkin' to me ? :>

WoLF - Sob Lis 06, 2004 3:49 pm

:lol: :lol: ...lepiej zrzuc z siebie ten Ciezar..jak nam wszystko powiesz to bedzie Ci lepiej :wink:
szyna^ - Nie Lis 07, 2004 12:11 am

WORD! :>
Ps. wolf no wiem ze Ci ciezko :P

WoLF - Nie Lis 07, 2004 4:58 pm

:) :) ..nie powtarzaj sie po mnie...jak nie umiesz czegos wymyslec sam...to idz pogadaj z ksiedzem :twisted: oni jak czytalem w gazetach tez lubia ten S.P.O.R.T..musisz sie z tym pogodzic!

the End! :wink: