Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - New clan :D

Rezor - Wto Lis 09, 2004 8:18 pm
Temat postu: New clan :D
;s
WoLF - Wto Lis 09, 2004 8:28 pm

:) :) ..heheh wlasnie tak jak napisal Rezor :) cos zaczelismy tworzyc..moze nie bedzie to od razu piekne i booom..ale sprobowac mozna:)))...licza sie w sumie dobre checi...no ale z czasem z czasem..jak przetrwamy i bedzie ktos chetny zeby w nim grac..i pomoc w robieniu strony..to bedziemy zadowoleni..w koncu CZAS na jakies swierze mieso..heheh...no i czas najwyzszy aby troche pomieszac w Polskiej scenie Ctf...mam nadzieje ze w mniejszym lub wiekszym stopniu nam sie uda 8) 8) :lol: :lol: :twisted: :twisted: ..heheh...a pozniej co ??...jak to CO??...POWER OF GOWNO..hahaha(to tylkoja JAJA)..hehe..nie no nie ma za duzo klanow w Polsce..a jak sa to maja zamkniete sklady..i tyle..zreszta nie daja szans za badzo...MY WAM TAKA DAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...a wiec kto bedzie zainteresowany GRAC u WOLFA & REZORA...piszcie PISZCIE i jeszcze raz PISZCIE!!....beda oczywiscie mecze rekrutacyjne :) :) ..najpierw zagram z Rezorem i zobaczymy kto lepszy..a pozniej NAJLEPSZY bedzie Rekrutowal...no i Robcie PAnowie jakas POLSKA lige..niech sie zacznie "ZIMOWY SEZON ala' ZIUTEK" hehehe i mam nadzieje ze do tego czasu damy rade wystartowac i sie sprawdzic hehe...no a w pozniejszym czasie prosze o Admina dla mnie:):):) hehehe...nie no wyglada to bardzo kolorowo..ale wiadomo ze tak neijest...ale nie bede pisal wiecej!!!....jak pozyjemy to zobaczymy!!

p.s X|M sie udalo to i nam sie uda :roll: :roll: :lol: :lol:

WIELKIE PEACE!!

szyna^ - Wto Lis 09, 2004 9:35 pm

Powodzenia :>
PogromcaDziewic - Wto Lis 09, 2004 9:42 pm

a jak się wogole zwiecie?;d
jaki tag ?

brzoza - Sro Lis 10, 2004 12:37 am

pewnie [ziom] albo cos takiego
Kribol - Sro Lis 10, 2004 8:09 am

KULA pewnie bedzie chętny :) tylko że on tu nie zagląda.
Ziutek - Sro Lis 10, 2004 8:27 am

u ;) gl... wolf, ja niestety polskiej ligi nie zorganizuje... matury sa wazniejsze niz q2 ;) a liga to czasochlonna sprawa
Qnik - Sro Lis 10, 2004 8:28 am

Ja moge zrobic www :)
WoLF - Sro Lis 10, 2004 9:28 am

:) :) ..heheh...Ziut spoko!..ja mature tez pisalem..ale uczyc sie zaczalem 10 dni przed:D i zdalem dobrze:))...ale powodzenia!!!! zdasz spokjnie przeciez matura to bzdura:D:D:D...!pEaCe
Qnik na Ciebie zawsze mozna liczyc heheeh!! pozdro hehe

p.s. Brzoza klan nie bedzie sie nazywal [ziom]....no ale LIPA to juz lepiej....a moze WALIBRZOZA..albo WYRWIDEBY...sie pomysli :lol: :lol:

WoLF - Sro Lis 10, 2004 10:31 am

8) 8) ...nazwa klanu to SM -> speed MotHerFucKers!... :o jesli jest ktos zainteresowany to moje gg 1218695!!..
brzoza - Sro Lis 10, 2004 10:51 am

Cytat:
8) 8) ...nazwa klanu to SM -> speed MotHerFucKers!... :o jesli jest ktos zainteresowany to moje gg 1218695!!..

W sensie ze ty jestes matka i podajesz gg zeby zebrac ludzi o takich zainteresowaniach ? Czy chcesz zebrac ekipe ziomow ktorzy maja podobne zainteresowania ? Bo to co napisales brzmi jak anons z agencji. Pozatym tag SM kojarzy mi sie z czym innym ... pomysl (czasami sie przydaje).

Co do lesnych propozycji tagow to mi osobiscie najbardziej przypadl do gustu WALIBRZOZA.

szyna^ - Sro Lis 10, 2004 11:34 am

SM-erfy wam lepiej bedzie pasowac ;P
WoLF - Sro Lis 10, 2004 11:58 am

:) :) ..kojarzy Ci sie zapewne z SADO-MASO :D :D:D..hahaha ale tam....tak jak napisalem szukam ludzi narazie jestem ja Rezor, Hypia,Gonzo...jest kawalek strony SM-speedy motherfuckers....na stronie lekki blad "speed" ale to poprawimy :wink: :wink:

p.s http://smq2.w.interia.pl/

gacu$ - Sro Lis 10, 2004 2:22 pm

moim zdaniem świetny jest napis "menu" oraz "buttony" podoba mi tez sie napis " speed motherfucker" ;] kozacka grafika ;] btw zróbcie juz lepiej cos takiego jak strona Shinodowego duala ... bez obrazków a fajne i proste w obsłódze.
Magnus - Sro Lis 10, 2004 2:43 pm

Nie no powodzenia. Ale szczerze mówiąc po nazwie klanu, w którym jest wolf spodziewałem się czegoś orginalniejszego. GL&HF
WoLF - Sro Lis 10, 2004 2:58 pm

..hehe..no MAgnus..ale orginalnego w sensie strony czy jak...jak to rozumiec...co do strony to ja sie na tym nie znam i biore to co mi daja:):):)...ale i tak niejest zle...ucze sie powoli i z czasem ja przerobie:):)..hehe PeaCe
Magnus - Sro Lis 10, 2004 4:38 pm

Nazwy klanu no!
Ziutek - Sro Lis 10, 2004 5:32 pm

fakt, nazwa jest malo Wolfa ;) np. radosne grzybki ;) to jest nazwa
rg ;P

Magnus - Sro Lis 10, 2004 6:02 pm

CHYBA WOLFOWA ANALfabeto
WoLF - Sro Lis 10, 2004 8:15 pm

hmmm......ja chcialem tez w sumie SŁUDZY MARYI!! :lol: :lol: ale jest chrzescijaninem i nie bede naduzywal imienia Matki Boskiej nadaremnie....mialo byc tez SMOKERS MARIHUANA :lol: :lol: ..heh...no zreszta nazw to moze byc Miliony hieh hieh....wazne aby klan zaistnial :roll: ..pEacE
brzoza - Sro Lis 10, 2004 10:03 pm

Super Matołki ?
WoLF - Sro Lis 10, 2004 11:59 pm

....Brzoza :evil: aaaaaa idz Tyyyyyy w kat....i policz ile masz palcow jak Ci sie nudzi :twisted: :twisted: a nie tu zasmiecasz posta...idz tam swojego pouzupelniaj..jaki to Grzdyl artysta....hgw o co chodzi<widac nudzi mu sie> :? :lol:
kfak - Czw Lis 11, 2004 12:19 am

jezu, juz skonczcie z tymi klotniami.

ps. zyjecie :P ?

vitez - Czw Lis 11, 2004 1:47 am

Cytat:
policz ile masz palcow jak Ci sie nudzi :twisted:

Rozwalil mnie :D

brzoza - Czw Lis 11, 2004 2:05 am

jak mi sie nudzi to ide sie bawic ptaszkiem.

e-LO kfak. U nas po staremu. Co u ciebie ?

Kumanus - Czw Lis 11, 2004 7:31 am

Cytat:
W sensie ze ty jestes matka i podajesz gg zeby zebrac ludzi o takich zainteresowaniach ? Czy chcesz zebrac ekipe ziomow ktorzy maja podobne zainteresowania ? Bo to co napisales brzmi jak anons z agencji. Pozatym tag SM kojarzy mi sie z czym innym ... pomysl (czasami sie przydaje).

ludzie sa najwazniejsi .. bo to ma byc super klan z tradycjami tak jak [s] .. tam sie nie liczy kto jak gra tylko kto jest kto ..

luz - Czw Lis 11, 2004 8:25 am

kumanus, a ja mam na ciebie wyrok. ;D ;)))
pyz - Czw Lis 11, 2004 9:55 am

niech zbiorą ekipe, będzie nowy klan do sparów :)

p.s.
luz ;) rozjebałeś mnie, hehe, good going :)

WoLF - Czw Lis 11, 2004 10:53 am

8) mamy juz 6:
ja czyli WoLF=Gi3Nia 8)
Rezor
Hypia
Gonzo
Farciash
Egzekutor

ps. jak ktos chce posparowac bo my chetnie to pisac mi na gg 1218695
wielkie PeaCe!

Magnus - Czw Lis 11, 2004 11:24 am

Fejkowato troche, albo sie nie znam.
WoLF - Czw Lis 11, 2004 11:57 am

hmmmm no Hypia to ziomus z bloku...rezor wiadomo:), Gonzo..nie gral 2 lata ma nowe lacze i jest po przerwie...ale git;..farciash'a i egzekutora bral rezor..ich nie znam:D:D..hehe..ale no niech chlopaki graja :D

ja osobicie chcialbym Z-factora 8) jeszcze..ciekawe czy by chcial grac :roll: pozdro! :arrow:

mero - Czw Lis 11, 2004 1:05 pm

SM - Ssijcie Mi ?:P
jak ssijcie mi to ja moge grac :P

WoLF - Czw Lis 11, 2004 1:28 pm

....hah....SLIN MI parnik :lol: ...pieniedzy ani przyjemnosci za gre nie dostaniesz :) ..jedyna przyjemnoscia bedzie sama gra..pEacE
pyz - Czw Lis 11, 2004 8:34 pm

WoLF, czemu pozwalasz na fakeów w Twoim klanie? zrób porządek...
WoLF - Czw Lis 11, 2004 10:27 pm

:cry: ...dalem sie wkrecic....przez niby GOnza...a farciasha to przyjmowal Rezor ale on podobnie jak ja nie wiedzial....za wszystko przepraszamy :lol: :lol: ...wkurzylem sie bo myslalem ze juz mam ludzi..i to dobrych..a teraz trzeba dalej szukac..no ale czlowiek uczy ie na bledach...:)...i fejkow no more!
2 strona klanu Sm http://rezorek.fm.interia.pl

pyz - Pią Lis 12, 2004 11:34 am

jeszcze jakiś fake u Was był.. ;) tylko nie pamiętam już który

[edit]
yokai - wtf? wyjeb, jakiś fake..

WoLF - Pią Lis 12, 2004 12:37 pm

..Yokai....to nie jest fejk..to jest Wojtek z fallenow..przeszed do naszego klanu i zmienil ksywe bo mowil ze Wojt biedna :) hehe...wiec spox..w fallenach nie gra..bo fallen nie zyje..co tu mowic:) :wink: pozdro
Rezor - Pią Lis 12, 2004 1:15 pm

:o
PIELUCHA - Pią Lis 12, 2004 1:22 pm

ale lol z tym newsem ..wygralismy 15-0 :) ale sta mialo ping 100 ehhhh...szkoda ze macie po 15 lat i nie rozumiecie pewnych rzeczy ;)
WoLF - Pią Lis 12, 2004 2:12 pm

..sorrka Pieluch ale to Rezor pisal to jego strona..ale powiem mu zeby to zmienil! :)
bo w sumie wygralismy...no ale mieliscie laga..no i NAsi grali z fejkami..bo ja nie gralem...ale o fejkach nikt nie wiedzial z nas bez kitu :) sami sie przyznali :)

RYQ I CHROM >> NA POCHYBEL>>hehe joke SYTUACYJNY :)ALE SZKODA ZE GONZO I FARCIASH TO FEJKI
:roll: :roll: :roll: :lol: :P :P

mero - Pią Lis 12, 2004 2:48 pm

zle mnie wolfik zrozumiales :P
WoLF - Pią Lis 12, 2004 3:19 pm

..heheh a no tak :lol: :lol: sorrki :P ...zabiegany jestm i nie czytam uwaznie pEaCe..chcesz do klanu?:D :lol: :lol:

p.s JEST JUZ OSTATECZNA STRONA KLANU!!
http://smq2.w.interia.pl/...wieczorem bedzie juz w domenie ctf.pl
wiec www.sm.ctf.pl..:D zapraszam! hehe

DZIEKOWA QNIAS !!! MUSZE SIE NAUCZYC TYCH SZTUCZEK...PIELUCHA TO JAK NAUCZYSZ MNIE:d:d FLASH'A:D HEHE
PeACe ...Q2-PRZYGODA PRZYGODA KAZDEJ STRANONEJ CHWILI SZKODA!

brzoza - Pią Lis 12, 2004 3:30 pm

"best viev in 1024*768"

to formalnie bardzo interesujace.

PogromcaDziewic - Pią Lis 12, 2004 4:24 pm

:lol: :lol: :lol:
dobra ziomki zakładają owy klan chcą być fajni i wogóle trzeba dać im spokój.

ale nie moge :D :D :D
nicki typu farciash czy gonzo którzy "WRÓCILI" do gry :]

WoLF - Pią Lis 12, 2004 5:14 pm

killer :P
hehe..przyjalem do klanu nowe osoby:
alien3
i ziut...chcial honorowo ponosic taga wiec oka:D:D:D..ale rac nie bedzie:P w klanowych
<<<POZDRO ZIOMS>>>

WoLF - Pią Lis 12, 2004 5:16 pm

a..zapomnialem..killer co sie czepiasz...tam za oknem dziewice lataja:D:D:D...idz:P:P

ps.no i ZIut to tylko honorowo:D

PogromcaDziewic - Sob Lis 13, 2004 8:26 am

ziut to fake wywal go :D :]
WoLF - Nie Lis 14, 2004 1:56 am

:) :) :) hehehe wlasnie sie dowiedzialem od nucka ze stracilem jednego Playera :lol: :lol: wcale nie bede plakal...jest w sumie nim Rezor...ale tam nie potrzebuje mlodego, pyskatego, zarozumialego, nie majacego szacunku gnoja...GL--------->rezorek :lol: :lol: :twisted:

p.s
klan bedzie istnial nadal..zostaje jedynym CL i zacznie sie jazda:) Juz postanowilem wyjebujac Harnasia "egzeg" mlody tez nie wie co to szaczunek, i nie mam ochoty grac z 13-latkami w teamie.....(sa wyjatki)..ale z tymi dwoma to mozna jednynie na cukierki isc..phi :twisted: strzala

WoLF - Nie Lis 14, 2004 2:00 am

:) :) ..tak w ogole to ja nie jestem swiety jesli chodzi o "respect"..bo tez mialem kilka spiec ze starszymi (prawda Luz :wink: )...ale troche sie nauczylem...koniec. pEaCe -->keept it real! respecta
pyz - Nie Lis 14, 2004 8:11 am

EgZeK to był real player, w skrócie Harna$ fakeował, a wręcz podszywał się - vote ban harna$ ze wszystkich serwerów na miesiąc :)
white05 - Nie Lis 14, 2004 11:04 am

lol hmm..pyz mylisz sie,z tego co zrozumialem egzek to harnas,a to nie jest tak ! ;d
white05 - Nie Lis 14, 2004 11:11 am

Raczej sie za niego nie podszywal, ani odwrotnie. :D
WoLF - Nie Lis 14, 2004 12:08 pm

..phii harnas fejk...po co mi taki fejk...hahahahah<lol>...zreszta rrezor go wzial..a ja i tak go nie lubie WIELKA NABITA..dzieciak sobie zmienil ksywe..bo myslal ze jak pidolnie EGZEKUTOR..to kazdy bedzie sie bal :o :lol: :lol: .. :twisted: :)
Kumanus - Nie Lis 14, 2004 3:18 pm

wolfenstein sie wkurzyl ;) :>
WoLF - Nie Lis 14, 2004 5:05 pm

..hehehe...sie lekko zdenerwowalem :twisted: ..bo on nie wiem myslal chyba ze od razu pojedziemy wszystkich czy co :? ..troche czasu i nam sie uda...a jemu GL!...heh..

sklad jest: JA EDDIE YOKAI(byly fallen wojt:P)LESZQ HYPIA BARTO ALIEN3 i ZIUTEK :lol: 8) ..ale on to tylko honorowo :wink: :twisted: :P :o co nie? haha...no SWIDNIK W $// przewaga:) pozdro! damu rade!

WoLF - Nie Lis 14, 2004 6:08 pm

heheh jak sie dzis dowiedzialem...to jednak jest taki gracz jak GONZO...tyle ze wtedy jak szukalem ludzi to wpadlem na Qlnet..zeby ktos poszedl grac...bo mowilem ze nie mamy skladu nie ma Gonza i w ogle i chrom to podlapal zmienil nick i wbil sie na icp..hehe sQbany!!...ale teraz tego Gonza cus nie widze wiec powiedzcie mi gdzie on jest!!??..bo dobry byl..ale teraz to zamieszane....gonzo zyje czy umarl czy spi..kto rozwiaze ta zagadke:D:D??
PogromcaDziewic - Nie Lis 14, 2004 9:05 pm

na ctfie od paru ladnych lat nie było żadnego gonza
fake ? ;d

Qnik - Nie Lis 14, 2004 10:03 pm

To ja juz niewiem.. Byl Gonzo czy nie :?: :?
PIELUCHA - Pon Lis 15, 2004 5:22 am

byl i byla pozniej rozmowa o tym na servku wiec nie poruszajmy juz tego tematu ;) fejk z bialego...tyle starczy :)
luz - Pon Lis 15, 2004 12:06 pm

Cytat:

By Wolf:
:) :) ..tak w ogole to ja nie jestem swiety jesli chodzi o "respect"..bo tez mialem kilka spiec ze starszymi (prawda Luz :wink: )...ale troche sie nauczylem...koniec. pEaCe -->keept it real! respecta

no stary, bylo minelo, keep it real. ;) jedz z tymi scierwami, ;) .

PogromcaDziewic - Pon Lis 15, 2004 1:54 pm

luźny a ty już sobie kupiłeś hdd? czy klikasz z dekoderu polsatu ? :wink:
luz - Pon Lis 15, 2004 2:07 pm

hehe, smiejesz sie a ja poznalem jak wyglada hdd dzieki temu w srodku ;) , z tym ze jak poskladalem to do kupy, to duzo czesci "niepotrzebnych" zostalo.

A jest XIX wiek, ;) teraz wszedzie jest internet i komputery, nawet w miejscu gdzie pracuje. ( odziwo )

Ale dziekuje za troske, pozdro. ;)

WoLF - Pon Lis 15, 2004 2:24 pm

juz wiem jak to bylo GONZO->white, a pozniej pod white podszyl sie chrom..czyli FUZJON-scalili sie i dlatego:D...the end of this history! pEace.

hmmm..ciezkie zycie byc cl'em:) ale DAMY RADE!yo!

PIELUCHA - Pon Lis 15, 2004 3:20 pm

wiesz...z tego co wiem white i chrom to rodzenstwo...w sumie pewnie ciezko bylo im sie pod siebie podszywac :D
WoLF - Pon Lis 15, 2004 6:05 pm

...ja o tym nie wiedzialem :) :):)..heheh...ale tam..kijek z tym:)
white05 - Czw Lis 25, 2004 6:20 pm

hmm..Jakie bzdury;),wyssane z palca.To bylo tak,chrom gral na servie i zobaczyl,ze nie bedzie gonza,wiec dla 4fun sie podszyl.Pretensje prosze zglaszac do chroma. :lol:
Qnik - Czw Lis 25, 2004 7:12 pm

to troche nie w porzarku :S
Mr. Kato - Czw Gru 02, 2004 8:45 pm

ja chcę do klanu:)
WoLF - Wto Gru 07, 2004 3:17 pm

dawno mnie tu nie bylo..hehe porobie porzadkiw klanie i na stronie...:))) jest git!!!

GenTleMan łoooooooooooooooooooo!

kfak - Wto Gru 07, 2004 7:37 pm

Cytat:
BRZOZA: e-LO kfak. U nas po staremu. Co u ciebie ?

siema siema, spoko, wpadlem wlasnie pisze te wypociny i stwierdzilem ze ten temat to typowy BLOG z poczatkow 16tego wieku, zachowujecie sie jakbyscie pierwszy raz byli na internecie (pozdro wolf)

dobra dobra bo to gadu gadu a tu mi parowki stygna.
u mnie wporzadku, gram sobie od czasu do czasu w CS: S
jak zobaczylem ten temat to pomyslalem czas na powrot ;) 3M żondzi :P ale po przeczytaniu CALEGO (IMHO!) stwierdzilem ze nie... :)

taki spontano - post. spieprzam do nauki @medycyna wzywa

pozdro fajv
odzywajcie sie lamy czasem na gg ;)

Rezor - Pią Gru 10, 2004 6:33 pm

drogi ty moj wolfie.ja czegos nie rozumiem dlaczego siebie dales to 1 squady a innych na rezerwe jak polowa z nich cie jedzie :D :P

p.s przepraszam ze sie odzywam :P

WoLF - Pią Gru 10, 2004 8:45 pm

...heh nie wiem wlasnie po co sie odzywasz phii,,zazdrscisz czegos..w x:m grasz to sie nie odzywaj :P :P ..zreszta nikt z rezerwy mnie nie jedzie..nie wiem jak shogun.....ale mniejsza o to..gram w 1 bo tak mi sie podoba a Ty sie nei odzywaj 8)
WoLF - Pią Gru 10, 2004 8:46 pm

P.S...smieszny jestes i brak mi slow :lol: :lol: :lol:
gacu$ - Pią Gru 10, 2004 9:40 pm

łodezwał sięł rezor rozpierdalacz z xm ;p
Kribol - Pią Gru 10, 2004 11:49 pm

idzcie sobie na gadu gadu
shinoda - Pią Gru 10, 2004 11:56 pm

chyba pomylilem forum... :D
najs :twisted:

Kazwa - Pią Gru 10, 2004 11:59 pm

Niewiem, moze sie nie znam .. ale wydaje mi sie, ze to wolfa sprawa gdzie gra, z kim gra, i dlaczego .. On jest w koncu cl'em, jakos gracze z SM nie maja nic przeciwko .. wiec co to ma byc ;)

Btw. Na tym forum zajety jest flame Grzdyla-Pyzmena-Viteza, wiec idzcie sobie gdzies indziej :)

pyz - Sob Gru 11, 2004 9:42 am

Elroy was here..
WoLF - Sob Gru 11, 2004 10:29 am

.....WIELKIE LOL! :lol:
Rezor - Sob Gru 11, 2004 11:00 am

posty skasowane :D :p
WoLF - Czw Gru 16, 2004 5:13 pm

..chcialem powiadomic ze zakonczylem zbieranie ludzi...troche ich bylo...troche odpadlo..ale jest juz czolowa 10....i na tym koniec..teraz bedziemy polerowac:)))) nasz gre razem..i sie zobaczy co z tego wyjdzie WIELKIE PEACE!!!!!

sM poWer of MetAnaBOl :lol:

bandit - Pią Gru 17, 2004 4:20 pm

nawet nie glupi to pomysl z klanem...:) mam nadzieje ze powiedzie sie i dacie rade.. :) powodzenia zycze.... btw.wolf ... fallen nie umarlo... mysle ze gdyby znowu wrocilo to mielisbyscie z nami nie lada problem.. takie klany jak GD, PnM, ff, Kai czy fallen i.... nigdy nie umieraja,...:> pozdrowwka.. 8)
WoLF - Pią Gru 17, 2004 4:40 pm

heheh..no no no...reaktywuj a zobaczymy 8) 8) 8) .....znaczy odwrotnie takie kalny jak " GD, PnM, ff, Kai czy fallen..nigdy nie umieraja"..i mialyby z nami niezly problem :P 8) pozdro ziomu$
pyz - Pią Gru 17, 2004 5:27 pm

Dla KAI lepsza byłaby śmierć niż ludzie jacy w nim jakiś czas temu grali
GD istnieje tylko w pamięci, podobnie PnM, a z ff ("starego") to chyba tygrysek/nope czasami grają.. no i Jezus w barwach PKS :)

a co do fallenów -- chętnie bym zobaczył Wasz powrót i konfrontacje z sM :-)

WoLF - Pią Gru 17, 2004 6:37 pm

..hehehe...nie dali by rady :P :P :twisted: :twisted:
bandit - Sob Gru 18, 2004 3:02 am

puzys....sam wiesz jak to wyglada a jesli nie wiesz to moge ci powiedziec.. jeden nie ma kompa.. drugi do wojska.. trzeci w anglli siedzi... 4 tata nie pozwala mu na dobrym kompie grac a na zlym nie chce grac:) wiec takie to zycie.. mi sie nie chce ..:)ale sam wiesz ze kiedys wielu mialo z fallenami problem :) poza tym teraz big S rzadzi ;] pozdrow czlowiek .. a co do Kai to nie przesadzaj ... bo kiedys byli liczaycym sie klanem i jednak wielu ich pamieta.. a o to wlasnie mi sie rozchodzilo w tym messie.czesc
pyz - Sob Gru 18, 2004 9:19 am

ale nie widziałeś jak wyglądało KAI rok temu -- aż żal było patrzeć na "ten" klan w odniesieniu do tego, jacy byli 5 lat temu. A [S] wcale nie rządzi, ewc od daaawna rządzi, [S] tylko biega za ewc i sprząta po nich, podaje ręczniki i napełnia bidony ;-)
bandit - Sob Gru 18, 2004 12:32 pm

:) hehe no moze i sprzatacie.. ja tam nie wiem, nie znam sie na tym:) a jesli chodzi o rok temu to nie bylo mnie jednak jescze tutaj i nie mam pojecia jakie bylo KAI ale pamietam jakie bylo kiedys i zawsze bede pamietal..niestety to byly stare dobre czasy ktore juz nigdy nie wroca.. ale takie zycie:) i chyba zostalo malo osob ktore jescze pamietaja ... a jesli sa to sie czesto dostosowuj ado obecnej sceny q2:/ smutne ale prawdziwe... pozdro 2400:)
Yokai - Sob Gru 18, 2004 12:50 pm

no wiesz Ty co bandyto jeden ...a S[ł]ONICACH to jush zapomniales?? :) wiesz co lukasz ..nie gadam z Toba :wink: