Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - flood vs boot

pyz - Nie Lis 21, 2004 9:28 am
Temat postu: flood vs boot
mój wieloletni e-przyjaciel, aka Z-Factor, miał wczoraj założyć topic na forum, czego nie zrobił, fakt ten mnie głęboko zasmucił zatem ja to zrobię za mojego e-drucha i napiszę o co chodzi..

Wczoraj, wieczorem, wchodzę sobie na coolnet, dzień jak codzień... aż tu nagle:
The Final Frontier 2
Welcome to COOLNET: STa-Q2CTF! [12/108 players, 0 minutes into game]
smutny troll entered the game (4 red, 4 blue, 4 spectators)
<RED> Z-Factor: moze ctf1 ?
Map vote for lfctf10 has failed.
A map vote for q2ctf1 has been started by Z-Factor.
Type "vote yes" or "vote no" to vote.
Voting period is 30 seconds.
<RED> Z-Factor: VOTE na ctf1
<RED> Z-Factor: VOTE na ctf1..
<RED> Z-Factor: VOTE na ctf1....
<RED> Z-Factor: VOTE na ctf1......
<RED> Z-Factor: Przepraszam ze gadam za duzo...
Z-Factor cannot talk for 10 seconds.
<SPEC> smutny troll: kurwa nie flooduj
(mija 10 sekund)
<RED> Z-Factor: VOTE na ctf1...........
<RED> Z-Factor: VOTE na ctf1.............
<SPEC> smutny troll: NIE FLOODUJ
<RED> Z-Factor: VOTE na ctf1..............
<SPEC> smutny troll: ostatni raz prosze
Map vote for q2ctf1 has failed.
<RED> Z-Factor: nie pierdol
Z-Factor was kicked.
Z-Factor disconnected (4 red, 5 blue, 4 spectators)
[to była scena #1]

[scena #2]
zatankowal changed name to wesoly troll
zatankowal has changed her name to wesoly troll.
(wesoly troll): spod fejka brutal :)
(smutny troll): ;0
(smutny troll): prosilem go
(smutny troll): dwukrotnie
(wesoly troll): ta
<SPEC> pale: nie prosiles
(wesoly troll): zrobilbym to samo

[scena #3]
Z-Factor entered the game (4 red, 5 blue, 5 spectators)
Z-Factor resumed with the RED team (5 red, 5 blue, 4 spectators)
<RED> Z-Factor: co to kurwa bylo ?
<SPEC> smutny troll: to byl boot
<SPEC> smutny troll: i uspokoj sie
<RED> Z-Factor: smutny trolu daj real nicka
<SPEC> smutny troll: pyz, idz naskarz na forum.
<RED> Z-Factor: bonie wiem co za ciota mnie kopnela
<RED> Z-Factor: a.. pyz i wszystko jasne
<SPEC> smutny troll: ciota?
<SPEC> wesoly troll: nie ciota tylko flodowales
<SPEC> smutny troll: misiu
<SPEC> smutny troll: uspokoj sie
<SPEC> smutny troll: z laski swojej
<SPEC> smutny troll: dziekuje.
<RED> Z-Factor: stfu
<SPEC> smutny troll: uwazaj na slowa
<SPEC> smutny troll: bo skoncze prosic.
<SPEC> smutny troll: i bede niemily dla ciebie
<SPEC> smutny troll: jako ty dla mnie
<RED> Z-Factor: walnij sie w lep
[..tutaj leci głupia wymiana zdań..]
<SPEC> smutny troll: a teraz, zapraszam na 3 minuty dla ochlody ;*
Z-Factor was kicked.
Z-Factor has been banned for 3 minutes.

[scena #4]
Z-Factor entered the game (5 red, 4 blue, 5 spectators)
(smutny troll): factor, przeanalizowales sytuacje?
(smutny troll): ochlonales? ;)
<SPEC> Z-Factor: Pyz jebany zlamasie, nudzi ci sie ? i znowu kurwa banujesz ludzi za nic ?
/* ah tak, znów zły niedobry pyz banuje za nic (póki co - wyzywanie, nie stosowanie się do próśb, mimo reakcji admina ciągłe nieładne zachowanie) */
(wesoly troll): nie za nic
(smutny troll): to sie kwalifikuje na kolejnego bana ;)
(wesoly troll): jestem swiadkiem :)
[..tutaj leci kolejna głupia wymiana zdań..]

sądze, że to wystarczy.
generalnie z-f argumentował, że floodować może, jest kneblowany na 10 sekund, i potem może robić to znów. Z technicznego punktu widzenia, ma racje, ale jadąc tym torem - ja mam admina, mam komende boot, *mogę* go kopać, prawda? ;)

Drogi e-przyjacielu Z-Factorze. Czy jeśli ktoś robi coś źle, i jest za to karany (czyt. flood i kneblowanie) to jest to po to, by później on znowu to robił? Kara raczej ma na celu nauczenie winowajce, że tak się *NIE ROBI*, po użyciu drastyczniejszych środków (boot, bootban - 3 minuty na ochłonięcie, wiesz, fajka czy cuś) stajesz się jeszcze bardziej agresywny - ja nie rozumiem, czy zwrócenie uwagi, a następnie proszenie to za mało? Jak mam się do Ciebie zwrócić, jak mam Ci powiedzieć byś nie floodował i byś tego nie robił? Mam Cię shutupować? Potem będziesz płakał, że nie możesz grać bo ludzie bindów Twoich nie widzą... Drogi e-druchu Z-Factorze, piszę to po to, byś Ty, i inni, zajęli jakieś stanowisko - mam nadzieje, że sytuacje naświetliłem wystarczająco obiektywnie - jeśli coś się nie zgadza, condumpy leżą u mnie na dysku + zapewne logi na serverze ;-)

[wystąpili]
pale - zippo (chyba)
Z-Factor - Z-Factor
wesoly troll - Kribol
smutny troll - Pyzmen

podczas tworzenia tego filmu żadne zwierzęta nie zostały skrzywdzone, zniewolony ani nic co mogłoby zakłócić pokój duchowy ludzi wrażliwych na krzywde zwierząt, twórcy filmu pragną podziękować firmie COOLNET za umożliwienie zrealizowania powyższego filmu.

Cheers!

Magnus - Nie Lis 21, 2004 12:20 pm

Śmieszne :D :D Więcej takich smaczków! No, chyba raz pyz miał racje. :wink:
Kazwa - Nie Lis 21, 2004 12:30 pm

hehe .. Ty to Pyz umiesz prosic : "kurwa nie flloduj" :lol:
widmo - Nie Lis 21, 2004 12:48 pm

dla mnie to nie byl flood :/ jak banda debili bo inaczej ich nie nazwe nie potrafia wpisac vote bo leci jakas ostro czerstwa mapa to tzreba jakos zachecic ich do wpisania !? ja tez tak czesto robie bo jak graja to nie widza co jest pisane wiec tzreba po kilka razy ...
Grzdyl - Nie Lis 21, 2004 1:03 pm

znowu zaczyna narzucac innym swoje zdanie...
to mi przypomian syndrom viteza - - kolejny ktory stworzyl *swoj* porzadek i chce byc jego straznikiem...
zabierzcie mu admina i sie skoncza skoki napiecia...

brzoza - Nie Lis 21, 2004 2:04 pm

pyz wystarczylo dac shutupa, ban w 90% przypadku poteguje konflikt /problem zamiast go zalagodzic.
Adolf - Nie Lis 21, 2004 2:14 pm

vidmo - n/c - niektorym sie czerstwe mapy podobaja :P
btw. pyz dobrze zrobil... flood smierdzi, a druga sprawa, ze w mapvote ciagle widac te same mapy i to jest naprawde dobijajace ( lf10, lf4, ctf1 )

ziuum - Nie Lis 21, 2004 4:24 pm

8)
ziuum - Nie Lis 21, 2004 4:25 pm

:lol:
pyz - Nie Lis 21, 2004 6:16 pm

brzoza, co do shutup kontrargument jest w wypowiedzi na którą odpowiedziałeś..

widmo, tak jak Adolf napisał, ciągle lfctf4, lfctf10, q2ctf1, czasami lfctf1 się przemija.. ileż można? no kurwa, ile? ja np chce pograć sobie q2ctf05b (bo na tej mapie miało miejsce tamto zdarzenie) a jakiś koleś mi napierdala floodem "vote yes".. no sorry gregory, ale to zdeka wkurwia.

Grzdyl, u mnie syndrom Viteza, super.. Ty za to się uwsteczniasz do ludzi typu Skalar, stfu n00b.

Kazwa, to było zwrócenie uwagi, później prosiłem, polecam czytać dokładniej ;-) (co jest napisane w pierwszej wypowiedzi)

szyna^ - Nie Lis 21, 2004 6:34 pm

heheheh Pyz ale Ty masz problemy ;d ja nie moge ..... wystarczylo olac.
pyz - Nie Lis 21, 2004 6:52 pm

olewałem przez dłuuuuuuuugo, w końcu się wkurwiłem ;) wszak jestem tylko człowiekiem, i moja cierpliwość ma granice..
-=ff=-alien3 - Nie Lis 21, 2004 7:58 pm

hahhahah
lol dawno sie tak nie smialem

pyz do Spielberga ci daleko, ale to bylo niezle ;)

[ co do meritum sie nie wypowiadam ]

vitez - Nie Lis 21, 2004 8:47 pm

Ja tam daje shutupa. Twoj kontrargument odbijam tym: bardziej ludziom przeszkadza jego floodowanie niz brak jego bindow.
I jest cisza, spokoj a nie kolejne flejmy "A Vitez/Pyz/Adolf/Orlan jest zly" (pewnie kogos pominalem) 8)

Grzdyl - Nie Lis 21, 2004 11:55 pm

...az wam scieka po nogawce...
Tur!n - Pon Lis 22, 2004 7:31 am

[quote="szyna^"]heheheh Pyz ale Ty masz problemy ;d ja nie moge ..... wystarczylo olac.[/quote] GooD talking =)
Z-Factor - Pon Lis 22, 2004 7:34 am

test
Z-Factor - Pon Lis 22, 2004 7:37 am

Pyz... nie pierdol

lepiej od razu daj caly, niepociety log. bo jak zwykle manipulujesz.
ja nie mam sie czego wstydzic. a Ciebie wkurzylo to ,ze pomimo nieuzasadnionego kicka
(w dodatku spod fejka) gralem dalej, totalnie olewajac twoje zaczepki.
i tak gralem dobre poltorej minuty, kiedy Ciebie cos zabolalo i postanowiles pokazac kto tu ma wladze ..
to dostalem kick + ban na 3 min.

no i dopiero wtedy Pyzocentryk zwrocil na siebie moja uwage.

a moje argumenty ktore wycial byly takie: (zaczynajac od konca)
"Pyz i tak straciles moj szacunek do Ciebie, eot"
"a wali mnie to, mozesz publikowac na forum, kablu jeden"
"Pyz ty pieprzony hipokryto, bylem swiadkiem jak floodowales Grzdylowi na priva"
"od tego jest zabezpieczenie w Q2admin - antyflood, nie wyreczaj tego"

kurwa PYZ dawaj tu calego loga i wszytko bedzie jesne !!
wiecej powiem ! stary, ukreciles bicza na samego siebie ! a przy okazji na polowe [S]
bo wiesz co .. ja jestem przekonany, ze prawda wyjdzie na jaw, a Orlan jest bystrzejszy
niz Ci sie wydaje. (nawet mimo tego, ze Orlan nie lubi przeklenstw i kiedys wprowadzil cenzure)

fakty sa takie:
znudzony Pyz pod nickiem "zatankowal" siedzial sobie na SPECU, i nagle zauwazyl 4 linijki pt.
"VOTE na ctf1" no to sie koles dojebal do mnie i tyle.
ja akurat gralem w Red, i widzialem duzo raportow o techach, PSach, Armorach, Quadach itd.
i bynajmniej nie floodowalem !
jedynie co, to dawalem info ze jest glosowanie !!!

ALE !!!
musze wrescie powiedziec to co wszyscy wiedza:

uno) [S]... imho, Pyz nie zaslugujesz na bycie w [S] ...
za duzo smrodu tam robisz, a co najdziwniejsze, wydaje Ci sie ze jestes CL'em [S] ..
wake up .. Ty nie jestes CLem [S] !!! i miej szacunek, bo rozpierdolisz ten klan od wewnatrz.
i zapamietaj.. dowodca jest jeden. aka CL. a wszyscy wiedza kim jest CL S'ek.

due) nie ciesz japy, ze tez masz wladze nad Orlanem .. bo jej nie masz, tylko o tym nie wiesz.

trzy) Pyz ty pieprzony hipokryto, pouczasz innych a sam ZLOSLIWIE i HAMSKO !!!!!!!!!!
FLOODUJESZ !!!!!

bylem swiadkiem jak chlopaki grali spara, 3vs3 na ctf2
a ty kurewsko zlosliwie przeszkadzales !!!

najpierw no ogolnym, zapodawales obelzywe texty
pozniej jak ktostam dal "locked spec chat"
to hamsko zmieniales nicka ! a na sam koniec floodowales
Gdzdyla na priv msg ...
kurwa ! co to kurwa bylo ???
co ty se myslisz ? ze mozesz bezkarnie przeszkadzac ludziom i nie poniesc zadnej konsekwencji ?!
kim ty tutaj jestes ?

ah.. i niby wedlug ciebie hamskie floodowanie gracza podczas sparu nie rowna sie
dawaniu infa o glosowaniu ,....
(Pyz daj caly log!!!!)

--------------------

ale wiecie co mnie najbardziej wkurwia.
najbardziej wkurwia mnie bezkarnosc postepowania Pyza ...

ten koles mysli sobie ze moze zrobic wszystko,
ze ma Orlana rozpracowanego, i ze Orlan tak czy siak bedzie mu jadl z reki.
no bo w koncu .. "HAHAHAHA" Pyz moze sobie pozyczyc haslo na Admina od innego
i zawsze wyjdzie ze de facto to Pyz ma wladze ...
a Orlan jest marnym pionkiem w rekach Pyza..
smutne ale prawdziwe. :( ((

pozdro
Z-Factor

Kumanus - Pon Lis 22, 2004 10:37 am

Ja oczywiscie popieram z-f
ale to nie ma sensu klucic sie z pyzem poniewaz on ma swoje racje a pozatym proponuje mu odpuscic bo komputer to jego jedyny swiat wiec niech przynajmniej tutaj ma ucieche. ;)

Qnik - Pon Lis 22, 2004 1:39 pm

Byłem na serverze kiedy ta sytułacja miała miejsce i uważam że Pyz znowu chce sie poskarżyć jaki on jest biedny i chce pokazać jaką on ma władze..

Vote Yes na zabranie admina Pyzowi na coolnet..

shinoda - Pon Lis 22, 2004 3:40 pm

z-f - co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie :D

a tak serio to zgadzam sie z Toba - bezkarnosc tego gnoja jest rozwalajaca. ale co zrobisz... ja polecam olanie cieplym moczem. ktos, kto wzywa do przestrzegania pewnych zasad a sam lamie je jak tylko widzi grzdyla i zachowuje sie jak lama, jest po prostu SLABOLEM.

a [S] ... nic pyzowi nie zrobi. tutaj kazdy sie go chyba boi /niestety/ albo po prostu lubi jak on dopierdala komus. bo to takie fajne. to jest quake2 i tu sie tyra ludzi.

-----------------
shinoda

edit.

p.s.
mnie tez wkurza jak ktos pisze
'vote yes ctf1!
vote yes ctf1!!
vote yes ctf1!!!'

to tez jest slabe :( co nie zmienia faktu ze pAn pYzmen zawsze szuka okazji do zaczepki :twisted: obys sie nacial kiedys...

Kribol - Pon Lis 22, 2004 4:08 pm

Cytat:

znudzony Pyz pod nickiem "zatankowal" siedzial sobie na SPECU

"zatankowal" to bylem ja nie pyz.

Pyz postapil dobrze i nie mowie tego bo to kolega z klanu ale tak samo uwazam ze flood'erow trzeba tepic, tak samo jak ludzi gadajacych ze soba na specu przy uzyciu komendy say a nie say_team. Te dwie sprawy potrafia zdenerwowac.

Co do CL'ow [S], to pyz jest Cl'em tak samo jak Adolf i ja i klanu nie rozpierdala od wewnatrz to akurat robi Adolf :)

Cytat:

a [S] ... nic pyzowi nie zrobi. tutaj kazdy sie go chyba boi /niestety/ albo po prostu lubi jak on dopierdala komus.

raczej to drugie :) i nie lubi tylko bawi,

pyz - Pon Lis 22, 2004 4:14 pm

Cytat:
Pyz... nie pierdol

I Ty śmiesz odemnie wymagać kultury? :>

Cytat:
lepiej od razu daj caly, niepociety log. bo jak zwykle manipulujesz.
ja nie mam sie czego wstydzic. a Ciebie wkurzylo to ,ze pomimo nieuzasadnionego kicka
(w dodatku spod fejka) gralem dalej, totalnie olewajac twoje zaczepki.
i tak gralem dobre poltorej minuty, kiedy Ciebie cos zabolalo i postanowiles pokazac kto tu ma wladze ..
to dostalem kick + ban na 3 min.

Bzdury, zajżyj tutaj

Cytat:
no i dopiero wtedy Pyzocentryk zwrocil na siebie moja uwage.

:oops:

Cytat:
a moje argumenty ktore wycial byly takie: (zaczynajac od konca)
"Pyz i tak straciles moj szacunek do Ciebie, eot"
"a wali mnie to, mozesz publikowac na forum, kablu jeden"
"Pyz ty pieprzony hipokryto, bylem swiadkiem jak floodowales Grzdylowi na priva"
"od tego jest zabezpieczenie w Q2admin - antyflood, nie wyreczaj tego"

1. Wali mnie co o mnie myślisz
2. "kablu" :-) )
3. ciekawe co widziałeś jako świadek? moją obecność na serwerze? say_person != say, pozatym, e-przyjaciel Grzdyl gdyby był inteligętny, użył by cudownej funkcji ignore w NoCheat ;-)
4. "Jasiu zajebał cukierki w sklepie, dostał po dupie, że ma tego nie robić.. Ale spoko, dostał po dupie, a dzień później znów poszedł zajebać - ma dostać taką samą kare czy surowszą?"
a) wersja dla Z-Factora - POGRATULOWAĆ MU!
b) wersja dla Grzdyla - dać mu admina
c) wersja dla shinody - "chciałbym być PANEM MAGISTREM, vel [PKS]magister"
d) wersja dla ludzi z mózgiem - surowszą kare

Cytat:
kurwa PYZ dawaj tu calego loga i wszytko bedzie jesne !!
wiecej powiem ! stary, ukreciles bicza na samego siebie ! a przy okazji na polowe [S]
bo wiesz co .. ja jestem przekonany, ze prawda wyjdzie na jaw, a Orlan jest bystrzejszy
niz Ci sie wydaje. (nawet mimo tego, ze Orlan nie lubi przeklenstw i kiedys wprowadzil cenzure)

Proszę, dałem, link wyżej.

Cytat:
fakty sa takie:
znudzony Pyz pod nickiem "zatankowal" siedzial sobie na SPECU, i nagle zauwazyl 4 linijki pt.
"VOTE na ctf1" no to sie koles dojebal do mnie i tyle.

zatankował to był Kribol... "Ty i Twoje fakty v1.0"

Cytat:
ja akurat gralem w Red, i widzialem duzo raportow o techach, PSach, Armorach, Quadach itd.
i bynajmniej nie floodowalem !
jedynie co, to dawalem info ze jest glosowanie !!!

W pastaci 4 msgów "vote yes!!!!!"

Cytat:
ALE !!!
musze wrescie powiedziec to co wszyscy wiedza:

Ja nie wiem, Adolf nie wie... Kurde, "Ty i Twoje fakty v2.0"

Cytat:
uno) [S]... imho, Pyz nie zaslugujesz na bycie w [S] ...
za duzo smrodu tam robisz, a co najdziwniejsze, wydaje Ci sie ze jestes CL'em [S] ..
wake up .. Ty nie jestes CLem [S] !!! i miej szacunek, bo rozpierdolisz ten klan od wewnatrz.
i zapamietaj.. dowodca jest jeden. aka CL. a wszyscy wiedza kim jest CL S'ek.

Spytaj się, tego, co "wszysyc wiedzą kim jest CL S'ek" jaka jest moja, Kribola, Adolfa i Kazwy funkcja w tym klanie.

Cytat:
due) nie ciesz japy, ze tez masz wladze nad Orlanem .. bo jej nie masz, tylko o tym nie wiesz.

Kto Ci takich bzdur nagadał, że mam władze nad nim? Kiedy cokolwiek takiego napisałem? "Ty i Twoje fakty v3.0"

Cytat:
trzy) Pyz ty pieprzony hipokryto, pouczasz innych a sam ZLOSLIWIE i HAMSKO !!!!!!!!!!
FLOODUJESZ !!!!!

say_person != say, funkcja ignore wita, floodowanie ogółu (say) jest do wglądu admina, wedle Orlana, zareagowałem zbyt surowo ale dobrze zrobiłem, że w ogóle zareagowałem, umówiłem się na wersje shutup :-) (czekaj chłopcze niech no zobacze Twój flood :>)

Cytat:
bylem swiadkiem jak chlopaki grali spara, 3vs3 na ctf2
a ty kurewsko zlosliwie przeszkadzales !!!

"Ty i Twoje fakty v4.0" - nagrywaj demka, rób condumpy, albo wymień swój płat mózgowy odpowiadający za pamięć bo się zdeka psuje ;-)

Cytat:
najpierw no ogolnym, zapodawales obelzywe texty
pozniej jak ktostam dal "locked spec chat"

Wystarczyłoby shutup ;-) najwyraźniej PAN MAGISTER nie był na tyle inteligętny :(

Cytat:
to hamsko zmieniales nicka ! a na sam koniec floodowales
Gdzdyla na priv msg ...

Ty to lubisz tą samą rzecz napisać 20 razy by było w pizdu tekstu a mało wartości merytorycznej? ;-)

Cytat:
kurwa ! co to kurwa bylo ???
co ty se myslisz ? ze mozesz bezkarnie przeszkadzac ludziom i nie poniesc zadnej konsekwencji ?!
kim ty tutaj jestes ?

Mylisz się, dostałem bana na serwerze (ba, moim serwerze) -- a teraz spytaj się PANA MAGISTRA, jaka była moja reakcja na to (odwet? brak admina? cokolwiek? ciekawe....)

Cytat:
ah.. i niby wedlug ciebie hamskie floodowanie gracza podczas sparu nie rowna sie
dawaniu infa o glosowaniu ,....

Powtażasz się, jesteś strasznie monotematyczny

Cytat:
(Pyz daj caly log!!!!)

j/w

Cytat:
ale wiecie co mnie najbardziej wkurwia.
najbardziej wkurwia mnie bezkarnosc postepowania Pyza ...

odpowiedź wyżej, jakieś 3~4 fragmenty temu.

Cytat:
ten koles mysli sobie ze moze zrobic wszystko,
ze ma Orlana rozpracowanego, i ze Orlan tak czy siak bedzie mu jadl z reki.
no bo w koncu .. "HAHAHAHA" Pyz moze sobie pozyczyc haslo na Admina od innego
i zawsze wyjdzie ze de facto to Pyz ma wladze ...

JESTEM ZŁYM IMPERATOREM, OBAL MNIE O WIELKI BUNTOWNIKU!! ;(

Cytat:
a Orlan jest marnym pionkiem w rekach Pyza..
smutne ale prawdziwe. :( ((

Tam gdzieś wyżej mówiłeś zupełnie co innego, zdecyduj się...

p.s.
na reszte postów nie odpisuje bo jak zwykle argumenty są powielane a kontrargumenty można znaleźć w moich wypowiedziach wcześniejszych, nie będe zaśmiecać forum powielaniem tego co już napisałem :)

Grzdyl - Pon Lis 22, 2004 4:28 pm

lol... czlowieku p oco sie produkujesz i tak tych bzdur nikt nei bedzie czytal bo NIKT (poza eSkami) sie nie liczy z tym co mowisz...
lec do watykanu i staraj sie o audiencje bo tylko to ci pozostalo...

krib.. ty slepy czy glupi jestes? zachowujesz sie jak wierzacy w ojca Rydzyka... (czyt. Ojciec Pyzmen...)

Kazwa - Pon Lis 22, 2004 4:34 pm

Ey, mnie nie bawi co Pyzmen robi .. To jego sprawa .. czasem sie na niego wsciekam, czasem na niego nakrzycze, czasem tupne noga, a czasem nie zwracam uwagi ..

ale co jak co, ja sie go nie boje :oops:
To Wasza wojna, nie Nasza, prosze Nas [ogol -S-ek] nie wplatywac.

Kribol - Pon Lis 22, 2004 4:35 pm

Cytat:

krib.. ty slepy czy glupi jestes? zachowujesz sie jak wierzacy w ojca Rydzyka... (czyt. Ojciec Pyzmen...)

ocb?

jezeli o to ze bronie pyza to chyba nie doczytales mojej wypowiedzi, w wielu kwestiach sie z nim nie zgadzam w tej akurat tak.

Ziutek - Pon Lis 22, 2004 4:43 pm

gdybyscie czas spedzony nad tym forum poswiecili organizacji ligi, granie sparingow, pieczenie pierogow czy cokolwiek innego juz dawno mielibysmy zajebisty final ligi z darmowa porcja pierogow dla kazdego...

zgadzam sie z grzdylem - to nie ma najmniejszego sensu... o swojego admina na coolnet nie chce mi sie juz nawet starac, bo prawdopodobnie moglbym go uzyc tylko do samoobrony (kickowac viteza po tym jak mi jebnie etc.)

'ta kraina to ruina'

zamiast sobie na leb wlazic i na forum wyliczac (tutaj chodzi mi o kriba) co to mi sie nie podoba na scenie i jakie to kurwa zle i tragiczne zrobcie cos pozytecznego...

tyle... jesli ktos chce sie ustosunkowac bezposrednio do mojej wypowiedzi to prosze o kontakt na GG, bo tutaj moze mi to umknac

ps: wiem ze teraz trendy sa komisje i wogole.... moze sobie jakas powolamy? z pyza zrobi sie kulczyka, krib bedzie alganowem... role kwacha zagra orlan... ktos ma ochote na 'giertychowanie'... bo wkoncu trzeba sie rozprawic z "grupa trzymajaca wladze" i "mafia ciasteczkowa z coolnetu" :/

Grzdyl - Pon Lis 22, 2004 4:47 pm

krib ty w jakis kwestiach sie z nim nie zgadzasz? jakos ciezko to zauwazyc szczegolnie na tym forum...

i nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek ktorys z was naciskal na Ojca Pyzmena zeby ten zachowywal sie odpowiednio/wlasciwie/inaczej...

Adolf - Pon Lis 22, 2004 4:49 pm

alez ..
pyz zachowuj sie inaczej ^^

pyz - Pon Lis 22, 2004 4:56 pm

dobrze ojcze Adamie
shinoda - Pon Lis 22, 2004 5:15 pm

Cytat:
c) wersja dla shinody - "chciałbym być PANEM MAGISTREM, vel [PKS]magister"

och drogi pyzmenie, tak bardzo cie wtedy ubodlo ze gralem w [pks] ? ojej, gdybym wiedzial ze sie tak bardzo na to obruszysz, to nigdy bym tego nie zrobil. serio. przysiegam.

ach, a moze poczules sie urazony po tym, jak WYPIERDOLILEM cie z twojego wlasnego serwera na ktorego admina - w bratniej komitywie - mi kiedys dales? przepraszam, wiem - mea culpa. jak moglem to zrobic?! jak moglem ci wsadzic noz w placy?! sam nie wiem..., nie spie odtad po nocach i mam ciagle koszmary... jak moglem tego spokojnego mlodego chlopca tak bezczelnie potraktowac :( przez ponad 10 min myslal ze ma we mnie przyjaciela, bo pomimo prosb grzdyla, nie chcailem go wywalic. a tu nagle shinoda okazal sie draniem i go wykopal. z JEGO serwera! nie moze byc!

kajam sie przed toba, juz nigdy nie bede szpanowal MAGISTREM w twojej obecnosci. bede twoim majsta i bede cie ticzowal czego tylko zapragniesz ze wspanialej i rozleglej dziedziny informatyki (tak jak sobie tego juz kilkakrotnie zazyczyles).

twoj unizony sluga - shinodus

p.s.
mam nadzieje ze nie zywisz do mnie urazy za moje godne pozalowania zachowanie wobec ciebie. wybaczysz mi? PROSZE!!!

Kribol - Pon Lis 22, 2004 5:17 pm

Cytat:

krib ty w jakis kwestiach sie z nim nie zgadzasz? jakos ciezko to zauwazyc szczegolnie na tym forum...

http://ctf.pl/forum/viewt...er=asc&start=60

Ale co z tego jestes anty-Pyzmen i jezeli ktos ma podobne zdanie co on to odrazu to wezmiesz za obrone Ojca Pyzmena.

Cytat:

i nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek ktorys z was naciskal na Ojca Pyzmena zeby ten zachowywal sie odpowiednio/wlasciwie/inaczej...

nie chcemy mu nic narzucac :)

Magnus - Pon Lis 22, 2004 5:59 pm

Logi brzmią miejscami jak spotkanie kółka wzajemnej adoracji czyli śmiesznie :) Btw ja chce być Giertychem. Choć ten postępek pyza był wg mnie w miare uzasadniony, nie zmienia faktu, że hipokryzja jego wielką jest. Zresztą nie będe sie powtarzał...
Ziutek - Pon Lis 22, 2004 6:46 pm

no magnus zbieraj swoja komisje ;)
pyz - Pon Lis 22, 2004 6:47 pm

Adolf jest Miller
Kribol jest Auganov
ja jestem Kulczyk

reszta stanowisk wolna póki co ;-)

ziuum - Pon Lis 22, 2004 7:29 pm

grupa trzymająca władze
brzoza - Pon Lis 22, 2004 7:36 pm

ja chce byc błochowiak
Magnus - Pon Lis 22, 2004 8:15 pm

już jesteś ;)
Magnus - Pon Lis 22, 2004 8:16 pm

brzoza vel Błochowiak czekamy na raport. A póki co działaj spec-komisjo!
-=ff=-alien3 - Pon Lis 22, 2004 8:45 pm

hahaha

grupa trzymajaca wladze na a czele "Pyzocentryk" :lol:

to lepsze niz topic kawaly ;)

Ziutek - Pon Lis 22, 2004 11:20 pm

panie Kulczyk, pan nie wkreca, co pan robil przy Jasnym PSie na mapie q2ctf1 z panem Giertychem? i nie chce slyszec znow tej bajki, ze to bylo przypadkowe spotkanie... bo was ksiadz widzial jak sie cellsami wymienialiscie!
Grzdyl - Pon Lis 22, 2004 11:25 pm

celsami :?: macali sie po rejlach :!:
Ziutek - Pon Lis 22, 2004 11:52 pm

jestem tego pewien.. wiem co widzialem!
Grzdyl - Wto Lis 23, 2004 6:54 am

renata... uspokoj sie... bo cofniemy ci zapomoge na owies... ;)
Nuclear - Wto Lis 23, 2004 7:07 am

Do pyzogejatora: Widzisz sznurku jestes twardy tylko tam gdzie masz admina. Jestes poprostu nieudanym wytryskiem. Watpie zebys mial dziewczyne, albo w ogole wiedzial co to kobieta. Pozostan w swoim urojonym e świecie i baw sie e-klackami.

Ps. Wali mnie odpowiedz.
Ps2. Sram na to <- to do twoich przyszlych wypowiedzi e-geju.

Magnus - Wto Lis 23, 2004 7:10 am

Romuś "Koński Łeb" Giertych: Dementuje te pogłoski chciałem tylko by Pan K. przeszedł do team blue, o żadnych cellsach czy też rejlach nie było mowy!
vitez - Wto Lis 23, 2004 7:37 am

Nocheatowe ignore nie dziala na say_person i say_team a tylko na say ... przynajmniej u mnie :roll: . Fajniej dziala msg 4 ;)
pyz - Wto Lis 23, 2004 8:57 am

no to pora się skontaktować z autorami by to poprawili, wszak nie wiele zmianek w kodzie ;)

Nuclear <przytul>

ziuum - Wto Lis 23, 2004 1:27 pm

vitez pewnie ma zbindowane
bind f1 ignore; say "nie gadam z fejkami"

Adolf - Wto Lis 23, 2004 1:31 pm

ignore ziuuum akurat warto miec :/
Ziutek - Wto Lis 23, 2004 1:43 pm

warto miec zawsze w zapasie coca cole ;p
kozako - Wto Lis 23, 2004 2:16 pm

Pan doktor Jan naklanial mnie do zdjecia armora za skrzynka przy chainie ...
ziuum - Wto Lis 23, 2004 2:16 pm

z wartą warto
ziuum - Wto Lis 23, 2004 2:17 pm

koza wciales mi sie z postem
vitez - Sro Lis 24, 2004 9:40 am

Cytat:
vitez pewnie ma zbindowane
bind f1 ignore; say "nie gadam z fejkami"

komende ignore trzeba podawac z parametrem $nick , wiec nie da sie zbindowac :P , podobnie jak say_person sie nie da i jeszcze wielu innych.

Grzdyl - Sro Lis 24, 2004 11:13 am

szczerze?

tyle szumu a i tak plotki zostana spuszczone w klozecie jak to mialo miejsce z rywingejt... poza tym teraz prawica i lewica teoretycznie walczy o podwojna kadencje... ludziom bedzie dobrze bo wzrost gospodarczy swiadczy o tym ze idziemy do przodu... a jak wiadomo jezeli pod wladza Władzia jest dobrze to po co Władzia zmieniac... nic tylko rozgrywki polityczne i "fikcyjna" chec ukazania rzeczywistosci bo i tak pokaza tylko to co moga... pamietam jak krzaklewski wyciagnal brudy podczas kampanii prezydenckiej i prawica nie potrafila wykorzystac tych argumentow... to samo sie tyczy Kluczyka... prawda jest taka ze ze guru zarabiania pieniedzy najwiecej majatku zbil za panowania łoBuzka (cos tam mowili o 7000zl na minute (:?: - not sure) bo powygrywal praktycznie wszystkie rzadowe przetargi... a oni trabia o tym ze to lewica go ochraniala i pomagala mu dorobic sie majatku... to samo z millerem... absolutnie nieprzygotowani do rozmowy z "tak waznym swiadkiem"... kolejna wpadka... Giertycha... :) o tym panu nie bede sie wypowiadal... powiem tylko ze ma mocno narabane w glowie jak macierewicz niesiolowski lopuszanki... koles reaktywowal mlodziez wszechpolska i teraz skini biegaja z flagami i napierdalaja kazdego kto mysli inaczej i nie boi sie tego powiedziec... czy to bylo z kobietami na falii czy z ojcem jankowskim czy z manifestacjami o zalegalizowanie zwiazkow homoseksualnych... to troche przypomina bojowki hitlera... w ogole... przed uzyskaniem mandatu poselskiego ewentualni kandydaci powinni byc badani przez psychologa... ;) albo przynajmniej powinni miec jakies minimum do spelnienia... IQ... Savoir-vivre... (majac na uwadze czeste wyjazdy w delegacje - za nasze pieniadze) i ogolnie powinni reprezentowac jakis poziom a nie sloma niektorym wychodzi z butow...

A co sie teraz na ukrainie dzieje? W jakich czasach my zyjemy...

Adolf - Sro Lis 24, 2004 12:21 pm

Wlasnie .. w jakim czasach my zyjemy, ze jakies grzdyle chodza po powierzchni ;-)
btw. nice OT ! =]

Yokai - Sro Lis 24, 2004 12:59 pm

Zyjemy w czasach w ktorych bez zachowania duzej dozy dystansu do wszystkiego co nas otacza....mozna zwariowac....

Ps. ten dystans wypadaloby takze przeniesc na q2....

ziuum - Sro Lis 24, 2004 2:39 pm

a adolf podobno popełnil samobojstwo...
pyz - Sro Lis 24, 2004 5:38 pm

jakieś pogłoski...
Ziutek - Sro Lis 24, 2004 7:14 pm

to jego zona spiskowala z komuchami i go zabila! adolf mial zamiar sie wysadzic gdy tylko przyjda! ale wy w to nie wierzycie... bo wam juz komunisci namieszali w glowach i ksiazkach! :P
Yokai - Sro Lis 24, 2004 8:19 pm

wiesz ziut....niektorzy "madrzy" ludzie uwazaja ze za komuny bylo lepiej...:)
Grzdyl - Sro Lis 24, 2004 11:06 pm

adolf nie mogl popelnic samobojstwa... w pierwszej wojnie swiatowej on byl pierwszy ktory sie rwal na linie ognia... taki szajbus... ;) a jak uslyszal ze jakis zolnierz strzelil sobie w stope zeby uniknac sluzby/pojsc do szpitala na wakacje to tak go zbesztal ze musieli go sila odciagac od inwalidy... wszyscy przyjeli ze popelnil samobojstwo bo taka opcja jest najlatwiejsza do wyjasnienia... no ale skoro popelnil to musialo gdzies byc cialo... (nie slyszalem zeby znalezli jakies spalone szczatki) a prawda jest tez taka ze juz od dluzszego czasu po inwazji wojsk sprzymierzonych nie bylo o nim ani widu ani slychu... on sam nie mial kontaktu z pozostalymi przy zyciu oddzialami bedacymi w rozsypce po calym berlinie ktory walczyl zaciekle o kazdy budynek... moze ogolil wasy... wlosy zrobil na zel i wmieszal sie w tlum wystraszonych niemcow ktorzy uciekali przed ruskami - ktorzy z kolei - [gwalcili wszystko co sie ruszalo... (dziewczyny same sie tez dawaly bo ile lat mozne wytrzymac kobieta "w wieku produkcyjnym" bez mezczyzny)... pili na maxa nawet topiac sie w wielkich kadziach z alkoholem (z ktorych inni dalej pili)... kradnac wszystkie mozliwe kosztownosci i strzelajac do kogo popadnie] (szrapnel Whartona) - mowie tutaj o ruskach oczywiscie... szczerze mowiac co do adolfa to jestem jak niewierny tomasz... jezeli nie mam namacalnych dowodow (faktow historycznych) ze adolf popelnil samobojstwo to jestem sceptycznie do tego nastawiony...
z jezusem tez slyszalem smieszna historie ale to juz zupelnie inna bajka... ;)

pyz - Czw Lis 25, 2004 8:58 am

.... z życia wzięte o tamto tam o na górze ;)