|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - ...jak zarejestrowac taga??
WoLF - Sro Gru 08, 2004 11:03 am Temat postu: ...jak zarejestrowac taga?? ...sieeeema Emmm )..mam taki problem..bo chcialbym zarejestrowac taga sM .. tak jak maja inne klany, ze jak sie wpisze to kick ..bo jest paru gosci, ktorzy czasami mnie wQwiaja:)..i robia to specjalnie..wpisujac sobie taga sM i graja pod fejkami ...HELP ME!!!
pozdrawiam...pEaCe!
Tur!n - Sro Gru 08, 2004 11:19 am
Wolf...nc.
ale bede mily i odpowiem
Do Orlana z ta prosba jezeli chodzi o coolnet.
WoLF - Sro Gru 08, 2004 1:15 pm
.. ..kto ma jakies namiary na niego bo nie wiem gdzie i jak:D
WoLF - Sro Gru 08, 2004 1:21 pm
juz maila mam i skrobnalem...hehe zobaczymy co to bedzie z tego peace!
pyz - Sro Gru 08, 2004 7:23 pm
jak jakiś uporczywie Cię tym wkurza to wołaj na gg/irc, jeśli będe to wejde i zareaguje -- trzeba oduczyć frajerów że nie wolno się śmiać ze słabszych/nowych/początkujacych klanów (niepotrzebne skreślić)
Kazwa - Sro Gru 08, 2004 9:00 pm
W takiej sytuacji tez moge pomoc
Prezes_Kiler - Czw Gru 09, 2004 5:37 am
kazwa, pyz nie borucimy :]
Kazwa - Czw Gru 09, 2004 1:36 pm
Nawet mi to przez mysl nie przeszlo!
WoLF - Czw Gru 09, 2004 2:22 pm
..heheh co od razu slabszych ..hehe wcale nie jestesmy tacy zli ...jedziemy z tym koksem ..a taga chce zarejestrowac...tylko pisalem do Orlana na maila..a tu wiadomosc zwrocona i big shittttttttttttttt!!!.....łobu DU!! helpp!!
Yokai - Czw Gru 09, 2004 5:45 pm
hm....dobrze ze chociaz e[S]ki sa nam zyczliwe
Kribol - Pią Gru 10, 2004 12:22 am
nie wszystkie
szyna^ - Pią Gru 10, 2004 1:27 pm
heheh Kribol ;D jak cos to nr gg Orlana:162949
white05 - Pią Gru 10, 2004 3:20 pm
No wybacz wolf ,bierzesz ludzi,a puzniej mowisz im ze nie sa w klanie bylem przy takiej sytuacji...
pyz - Pią Gru 10, 2004 3:57 pm
name sM.WoLF
connect coolnet.ctf.pl:27913
say Kto chce do sM?
---
byłeś świadkiem *takiej* sytuacji? :>
szyna^ - Pią Gru 10, 2004 4:24 pm
Wolf czasem wymyslasz glupie fazy ;D
WoLF - Pią Gru 10, 2004 5:33 pm
ale kiedy to bylo kutwa:))..a chodzilo o to ze jakby ktos chcial...to wtedy gadka na gg ja go obczajam i looz..ale nie takie sytuacje jak..np...wchodz 3 gosci...widza ze gram...cos im sie nie podoba...i nagle wala nabite..i zmieniaja..name i wala moim tagiem...i mowia ze oni w sm...chyba w dupie nie w sm..dlatego chce to zrobic...tak samo jak probuje zarejestrowac...moja strona na ctf.pl..w domenie..i nikt mi nie odpisuje...a kij tam kurwa..o dupe potluc:]]
Kumanus - Sob Gru 11, 2004 12:18 pm
bo widzicie chlopaki .. wolf to taki koles ktory sie strasznie napialil (bez obrazy) na q2. i wszystko mu sie podoba i chce cos zrobic (zaczol od klanu) ale nie udalo sie wolfkofi jeszcze poznacz zadzacej czesci tej sceny .. chyba czas aby ktos oswiecil wulfiątko i poiwedzial mu ze ma sobie dac spokuj
:]:]:]:]
Prezes_Kiler - Sob Gru 11, 2004 2:11 pm
wolf pomęcz się trochę i pogadaj zteodorem.
będziesz miał miejsce na www i adres nazwa.quake2.org
wejdz na http://teo.quake2.org tam gdizes powinnny byc namiary na niego
Yokai - Sob Gru 11, 2004 2:12 pm
hm...ciekawe:
"wolf to taki koles ktory sie strasznie napialil (bez obrazy) na q2" Kumanus.....
mam takie pytanko-dlaczego wypowiadasz sie o czlowieku o ktorym nic nie wiesz? to Jego "napalenie" jak to ujales, trwa jush od jakichs 6 lat mniej wiecej(z mniejsza lub wieksza przerwa)...wiec uwaga jest calkiem nie na miejscu...
a to ze nie otrzymujemy pomocy w zwiazku z zarejestrowaniem strony klanu na ctf.pl to swiadczy jedynie o, jak to ujales "zadzacej czesci tej sceny"....
milego dnia
Adolf - Sob Gru 11, 2004 2:27 pm
Yokai nie bluznij :)
To, ze nie macie zarejestrowanej strony na ctf.pl nie swiadczy o "rzadzacej czesci tej sceny", ale o braku czasu kaszuba, dzieki ktoremu mozesz tutaj pisac i wogole ten servis istnieje :/
WoLF - Sob Gru 11, 2004 3:04 pm
...oj Kumanus Kumanus.....dziwny jestes i gowno wiesz:]]]
Yokai - Sob Gru 11, 2004 4:31 pm
sorki Adi... postaram sie wiecej nie bluznic ..poprostu odnioslem sie do tego co napisal Kumanus....no ale mniejsza z tym
odnosnie Kaszuba-masz racje..wiem dobrze ze dzieki niemu moge tu pisac...sprobuje zlapac go na miescie i powiedziec oco chodzi-obaj zaoszczedzimy czasu
vitez - Sob Gru 11, 2004 6:48 pm
Domene w ctf.pl zaklada sie tak:
1. Najpierw musisz zalozyc konto uzytkownika na ctf.pl : http://ctf.pl/index.php?o...n&task=register
2. Po zalozeniu konta (nie pamietam dokladnie jak to sie odbywa i ile trwa) i udanym zalogowaniu sie w serwisie ctf.pl w menu pojawi ci sie opcja "Domeny ctf.pl" .
3. Po kliknieciu na opcje "Domeny ctf.pl" pojawi ci sie okienko w ktorym mozesz kliknac "nowa domena"
4. Dalej to sie pan zapyta albo poprobuje bo ja nie probowalem
5. Powod powyzszej instrukcji: kaszub wiele razy mi i nie tylko mi pisal ze SAMI MOZECIE SOBIE ZALOZYC DOMENE W CTF.PL i nie truc mu dupy o to
WoLF - Sob Gru 11, 2004 9:25 pm
..Wielkie Dzieki Vitez....pokombinuje troche i moze sie uda
Kumanus - Nie Gru 12, 2004 10:11 pm
"wolf to taki koles ktory sie strasznie napialil (bez obrazy) na q2" ok wycofuje, sorx jesli sie ktos za to obrazil ale ja takie wrazenie odnioslem sadzac po wypowiedziach na forum itd itp....
WoLF - Nie Gru 12, 2004 11:09 pm
....napalil....ja wiem...na pewno cos w tym jest ..ale to logiczne bo jak sie cos robi..to na poczatku zawsze czlowiek sie napala...podjara sie..no ale u mnie to wszystko ugaslo hehe bo otworzylem oczy..nie da sie od razu zrobic z malucha --> BMW...ale probuje..moze kiedys sie uda..ZNACZY na pewno sie uda...!!respect
kfak - Pon Gru 13, 2004 9:07 pm
[quote="Adolf"]Yokai nie bluznij
To, ze nie macie zarejestrowanej strony na ctf.pl nie swiadczy o "rzadzacej czesci tej sceny", ale o braku czasu kaszuba, dzieki ktoremu mozesz tutaj pisac i wogole ten servis istnieje :/[/quote]
kaszub teraz pracuje w tej samej firmie co ja "pracuje"
czasami sie widujemy przez 3 lata umawiania sie na piwo poznalismy sie niechcacy
czekajcie jeszcze ja mam gdzies jakies hasla, tylko malo pamietam co i jak i gdzie :]
WoLF - Wto Gru 14, 2004 12:32 am
heheh...to loozik...wiec jakby co to daj mi znac na GG #1218695
D Z I E K O W E C Z K A Z I O M! ! ! ! ! ! respect!
kfak - Czw Gru 16, 2004 8:48 pm
Vitez, to nie dziala
domeny.ctf.pl
TO DZIALA
WoLF - Pią Gru 17, 2004 12:37 am
..czekam juz z tydzien na autoryzacje
kfak - Nie Gru 19, 2004 2:54 am
LOL
|
|