|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Nosz qrwa rece opadaja...
FireBird! - Pon Sty 31, 2005 8:33 pm Temat postu: Nosz qrwa rece opadaja... Gram sobie na coolnecie pod fakiem "a" nie odzywam sie ani slowem. Wpada ViPez przypadkiem mnie zabija ( tej qrwie zawsze brakowalo skilla ) i pisze "fejk jebany" ( albo "jebany fejk" - nie pamietam... )
Jako, ze Vitez i jego teoria wyzszosci RN nad fejkiem ( imo chory wymysl warszawskiej szmaty, majacej wiecej niz 25 lat, pracujacej, z w miare ulozonym zyciem i z zasadami przystajacymi 10-letniemu niedorozwinietemu dziecku ) zawsze mnie denerwowaly, nie pozostalem dluzny i cos tam odpowiedzialem ( mozesz zacytowac ViPez, bo dokladnie nie pamietam ).
Efektem tego jest ban na coolnet ( nie wiem na jak dlugo, co mnie oczywiscie jebie bo mam neo : ), ktorego dostalem od nietykalnego viteza ( zabierzcie mu admina bo sie grac odechciewa z nim na servie ).
btw. Topic ten ma na celu zwrocenie uwagi na problemy emocjonalne oraz zbiorke pieniedzy na dobrego psychologa dla viteza ( liste osob chcacych wspomoc ten jakze szczytny cel bede update'owal na biezaco w tym topicu )
kat - 20 zl
Kribol - Pon Sty 31, 2005 8:35 pm
rotfl
SiDq - Pon Sty 31, 2005 8:56 pm
Grzdyl - Pon Sty 31, 2005 11:40 pm
nasza scena
Kribol - Pon Sty 31, 2005 11:47 pm
Cytat: | nasza scena |
Chyba nasz Vitez
szczekus - Wto Lut 01, 2005 9:23 am Temat postu: Heh wedlug mnie vitez nie powinine banowac ludzi za to ze lamy fejki sa jacy sa ale zdrugiej strony kazdego wkurwiaja takie lamy co chodza i kurwa przeszkadzaja wszedzie ale vitez IGNORA im a jak juz sie wkurwisz to kick a nie ban... a;e luz tam :/ .
Grzdyl - Wto Lut 01, 2005 10:34 am
nie tylko vitezovi odbija...
Kazwa - Wto Lut 01, 2005 11:26 am
:/
Ale to akurat temat o Vitezie, wiec bez zadnych zaluzji tutaj Wojtas .. ;)
btw. Jak Stata poszla? Ja szykuje sie na dogrywke =]
vitez - Wto Lut 01, 2005 2:58 pm
Nie ma litosci dla skurwysynow. Jestes fejkiem , nie chcesz podac real nicka, kozaczysz bluzgami spod fejka = gratuluje odwagi i sam jestes sobie winien.
Next tajm pomysl 10 razy zanim bluzniesz spod fejka bo konsekwencje juz znasz.
I tak - zabierzcie mi admina, lepiej by was idioci spod fejkow wyzywali o byle gowno a pozniej plakali na forum przyklask sobie zdobywajac - mi to wsio ryba, ta scena jest na dnie i sie nie podniesie gdy fejki zdobywaja taki poklask, wiec bede gnoil fejkow za ich "odwage" poki moge - nie ma litosci.
Krucjata mode on.
Wasze szczescie fejki ze dosc rzadko zagladam na Coolnet
Kumanus - Wto Lut 01, 2005 3:04 pm
huj z fejkami ja tez ich nie lubie ....
grzdyl i nie mow ze teraz nie prowokujesz ...
ba bla bla
Kazwa - Wto Lut 01, 2005 3:55 pm
Uh Kat, i tak powinnienes byc szczesliwy, ze za samo zabicie Szanownego Pana V. nie dostales bana! Tutaj widze, ze probowales cos mu odsapnac, a to zaowocowalo banem, wiec sie nie dziw. Bedac membersem na tym forum, powinnes wiedziec, ze Vitez ma troche 'inne' zasady niz reszta i jesli wierzysz, ze jakakolwiek wladza moze byc mu zabrana, to sie mylisz :)
szyna^ - Wto Lut 01, 2005 4:52 pm
Kurwa ja czasem np nie mam ochoty grac pod RL i se wymyslam jakis na bierzaco kogo TO JEBIE NA CO JA MAM OCHOTE
PS. VItez nie kazdy jest tak wspanialomyslny jak Ty zeby grac pod RL
FireBird! - Wto Lut 01, 2005 5:28 pm
[quote="vitez"]Nie ma litosci dla skurwysynow. Jestes fejkiem , nie chcesz podac real nicka, kozaczysz bluzgami spod fejka = gratuluje odwagi i sam jestes sobie winien.
Next tajm pomysl 10 razy zanim bluzniesz spod fejka bo konsekwencje juz znasz.
I tak - zabierzcie mi admina, lepiej by was idioci spod fejkow wyzywali o byle gowno a pozniej plakali na forum przyklask sobie zdobywajac - mi to wsio ryba, ta scena jest na dnie i sie nie podniesie gdy fejki zdobywaja taki poklask, wiec bede gnoil fejkow za ich "odwage" poki moge - nie ma litosci.
Krucjata mode on.
Wasze szczescie fejki ze dosc rzadko zagladam na Coolnet [/quote]
Kozaczysz adminem, bluzgasz kogos bo nie stosuje sie do twoich chorych zasad - jestes zwykla szmata ( jakich wiele w Warszawie... ). Czy ja cie zaczalem wyzywac ? nie ? to wypierdalaj. Tylko admin daje ci w tym momencie wladze, bo poza tym jestes zalosnym smieciem. Moje bluzgi sprowadzily sie do zapytania ( moze niezbyt kulturalnego co chyba jest zrozumiale po twoim glupim tekscie ) "na chuj sie odzywasz" wiec wyjasnij mi gdzie tu kozaczenie ?
Jak w takim razie wytlumaczysz "jebany fejk" (c) vitez a pozniej ban za probe jakiejkolwiek odpowiedzi ? ( kozaczenie adminem/wladza ? ).
Czy ja qrwa zaczalem wyzywac ? Zapytales mnie o RN ?
Ty sobie czlowieku powinienes zrobic jak najszybsza krucjate do wybitnego psychiatry. Moze da sie cos jeszcze zrobic z twoim spierdolonym muzgiem.
Btw. idioty szukaj w swoim otoczeniu ( najlepiej spojz w lustro )...
Grzdyl - Wto Lut 01, 2005 5:42 pm
admina mu zabrac...
(ja to juz gdzies slyszalem) ...
mero - Sro Lut 02, 2005 9:36 am
standart :}
shinoda - Sro Lut 02, 2005 11:15 am
^^
pyz - Czw Lut 03, 2005 1:47 am
Grzdyl, clock is ticking...
szyna^ - Czw Lut 03, 2005 11:11 pm
Juz dawno powinien skonczyc tikowanie! nie sadzisz Pyza ?
|
|