|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - DOMENA CTF.PL
WoLF - Czw Mar 10, 2005 11:36 pm Temat postu: DOMENA CTF.PL ...hmm czesc Kaszub:)) ten post kieruje do Ciebie ..no albo do kogos kto moze mi pomoc:))..ja jak wiadomo jestem WoLF..chlopaczyna ze Świdnika....a czekam i czekam..wiem ze jestes mocno zajety heh..ale czy ja doczekam sie kiedys w koncu domeny dla mojej strony:))..bardzo mi by sie ona przydala..heh interia scierwi...:(..i w ogole...jesli kiedys znajdziesz czas...to Zrob to czlowieku...nie wiem kto ma taka mozliwosc jeszcze..Vitez?..jak tak to bardzo prosze...szacunek dla Was!!pEaCe
spider] - Pią Mar 11, 2005 6:58 am
moze cie nie kochaja?
Dev - Pią Mar 11, 2005 7:10 am
popieram wolfowy apel
Matrix^^ - Pią Mar 11, 2005 9:55 am
Ta ja tez jestem za
Kazwa - Pią Mar 11, 2005 10:44 am
eh .. wolf .. domene sie samemu zaklada .. wchodzisz na ctf.pl .. logujesz sie na stronce, i ukazuje ci sie na stronce w MENU - DOMENY CTF.PL .. dajesz nowa domena .. i lecisz co tam pisze ;)
WoLF - Pią Mar 11, 2005 11:21 am
[quote="Kazwa"]eh .. wolf .. domene sie samemu zaklada .. wchodzisz na ctf.pl .. logujesz sie na stronce, i ukazuje ci sie na stronce w MENU - DOMENY CTF.PL .. dajesz nowa domena .. i lecisz co tam pisze [/quote]
ta juz tak robilem i nic...:/
system rejestracji subdomen ctf.pl
z racji licznych naduzyc zwiazanych z rejestracja subdomen ctf.pl zostala wprowadzona weryfikacja.
domena zostala zgloszona do rejestracji, w ciagu 48 godzin zostanie zweryfikowana. dziekujemy i zyczymy owocnego uzytkowania.
czekam juz z pare miesiecy i nic
Kazwa - Pią Mar 11, 2005 11:57 am
hehe =] to napisz maila moze do kaszuba, a najlepiej to popros Rudolfa zeby sie za Toba wstawil .. on ma wtyki, w koncu nasz kochany moderator :D
kaszub - Pią Mar 11, 2005 12:25 pm
juz
Matrix^^ - Pią Mar 11, 2005 1:23 pm
thx kaszub..Wolfie zostaw te ciastka i idz dzialaj
vitez - Pią Mar 11, 2005 3:38 pm
Wow... a jednak zaglada codziennie na forum
WoLF - Pią Mar 11, 2005 3:42 pm
Wielkie Dzieki
Joseph - Nie Mar 13, 2005 9:58 pm
Vitez wrote:
Cytat: | Wow... a jednak zaglada codziennie na forum
|
Ej no... ale patrz - ty też zaglądasz codziennie...
...niestety...
|
|