Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

ctf.pl - Wladca polskiego kanalu na quakenecie

vitez - Nie Kwi 10, 2005 10:11 pm
Temat postu: Wladca polskiego kanalu na quakenecie
Zakladam ten topic aby pochwalic postawe Azesa - naszego Pana i Wladcy kanalu #ctf.pl na quakenecie.
Kopanie ludzi po przegranym meczu zdecydowanie zasluguje na pochwale.
GG Azes z tym twoim dzieciecym podejsciem "ja zalozylem ten kanal i co mi zrobisz" .
Gratulacje :) - oby tak dalej, trzymaj ten kanal twarda reka i nie pozwalaj by jakies mendy co smialy wygrac z Rc sie szwendaly po nim ;)

-rc-AZES - Nie Kwi 10, 2005 10:25 pm

:oops:
szyna^ - Pon Kwi 11, 2005 12:34 am

i po chuj ten topic Vitez, imo jestes zalosny. Dla mnie ciec o malych mozliwosciach...... nie bede sie rozpisywal bo mysle ze zlapales... a tak apropo to zeby po meczu z omen ktos wszedl na moj kanal to bym olal a nie banowal :P
luz - Pon Kwi 11, 2005 11:52 am

NA STOS! Obojetnie kogo, ale na stos! Tylko ne Szyne, bo takich malych palów twórcy nie przewidzieli. ;D :)*
SiDq - Pon Kwi 11, 2005 2:15 pm

Azes łobuziaku :wink: : P Ty... Ty... Nie dobry jesteś chyba :wink:
vitez - Pon Kwi 11, 2005 7:27 pm

Cytat:
i po chuj ten topic Vitez, imo jestes zalosny

A czemu tak nie pisales w topikach gdzie lamy plakaly ze dostaly ode mnie kicka/bana/shutupa na serverach? Taki sam sens tego topiku jak i tamtych. Ot mialem taki kaprys - by pokazac choc raz ze i ja potrafie plakac na kicki a nie ze tylko na mnie mozecie sobie bezsensownie wsiadac.
Tak - topic JEST bez sensu, tak jak rozne poprzednie topiki z plakaniem ze JA kopalem.
A jak ktos chce ponarzekac ze zalozylem ten topik tak jak ty szyna narzekasz, to opodwiadam - a po chuj byly topiki o tym ze Vitez kopnal/zbanowal kogos?
Roznica zadna, sens taki sam, przydatnosc zadna... no jest jedna roznica - ja czasem kopalem bo powod byl... to ze Rc przegralo z TIC to zaden powod do kopania.

Cytat:
Dla mnie ciec o malych mozliwosciach...... nie bede sie rozpisywal bo mysle ze zlapales...

Oczywiscie ze zalapalem. Zalapalem jeszcze zanim napisalem ten topic. tylko mialem kaprys sie poskarzyc tak jak wczesniej na mnie skarzono - specjalnie napisac taki "pochuj topik" by pokazac jaki to jest bezsens - i kopania i skarzenia na kopanie.

Cytat:
a tak apropo to zeby po meczu z omen ktos wszedl na moj kanal to bym olal a nie banowal :P

Ja nie wszedlem na kanal, ja na nim bylem. I nie byl to ban a kick... ot musial se ulzyc. Bana sam sobie dalem bo nie wejde wiecej na kanal Wielkiego Pana i Wladcy - Ojca Zalozyciela #ctf.pl ktoremu nikt nie moze podskoczyc.

SiDq - Wto Kwi 12, 2005 6:35 am

foch z przytupem wyczułem :shock:
Qnik - Wto Kwi 12, 2005 6:40 am

vitez smieszny jestes :D :D:D
Nuclear - Wto Kwi 12, 2005 12:02 pm

Vitez teraz poczules sie jak ci wszyscy których sam wykopales z serwera. Miłe uczucie ?
:arrow:

Joseph - Wto Kwi 12, 2005 1:20 pm

O to to... trafna uwaga nuc :)
Tylko po co... ? pan V jeszcze większego focha szczeli i naflejmuje jeszcze ze 2 posty :)

gacu$ - Wto Kwi 12, 2005 9:10 pm

Jak ktoś z was bedzie mieć podobny problem może zawsze napisać list do ... ( patrz mój avart)
vitez - Sro Kwi 13, 2005 8:24 pm

Cytat:
Vitez teraz poczules sie jak ci wszyscy których sam wykopales z serwera. Miłe uczucie ?
:arrow:

Nic Nuc nie zrozumiales... ale nie spodziewalem sie i tak :>

szyna^ - Sro Kwi 13, 2005 8:56 pm

Ahahhahhahhah dobre Vitez raz mnie rozsmieszyles ;>
pyz - Pią Kwi 15, 2005 9:36 am

Cytat:
gacu$:
Jak ktoś z was bedzie mieć podobny problem może zawsze napisać list do ... ( patrz mój avart)

pwned!

Joseph - Sro Kwi 20, 2005 7:41 am

Cytat:
Nic Nuc nie zrozumiales... ale nie spodziewalem sie i tak :>

Nic Nuc? To jakaś nowa gra? ;) Mi się wydaje, że to się nazywało Tic Tac ... i chyba jeszcze Toe :| No ale ja się nie znam...

A tak na serio... ja myślę Viteziu, że to Ty nic a nic nie zrozumiałeś :) Ale widzę, że nie ma szans na to... więc zmykam - cya :P

pyz - Sro Kwi 20, 2005 12:33 pm

Joseph, szkoda, że nie mam zapisków jak to kiedyś Ty napisałeś "mnie się czepiają to i ja się poczepiam" ... a był taki okres w Twojej historii... "zapomniał wół jak cielęciem był" :-P
Joseph - Czw Kwi 21, 2005 6:43 am

No to szkoda, że nie masz... pewnie wyrwane kompletnie z kontekstu ;-)

Zbierasz cytaty czy jak ?;-) A tak w ogóle topic jest o Vitku i Azesie... czemu się mnie "czepiasz" ?:D

pyz - Czw Kwi 21, 2005 8:07 am

Mam zakładać osobny topic by się czepić tego co Ty napisałeś tutaj? :-P
Mr. Kato - Czw Kwi 21, 2005 11:55 pm

Fajnie:)