|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Stare tematy
Adolf - Sro Maj 18, 2005 2:29 pm Temat postu: Stare tematy Pytanie czysto porzadkowe. Wiadomo ze niektorzy z przywyczajenia wola niektore tematy na glownym forum, ale skoro juz powstal ten dzial, to mozna przeniesc tutaj wiekszosc offtopicowych tematow do tego dzialu ( np. kawaly ). Dlatego tez prosta ankieta, 3 dni :)
Vea - Sro Maj 18, 2005 2:39 pm
Przeniesc tu... na glownym juz sie polapac nie da... ;]
i zalozyc tu jakis temat ogolny... bo czasem ludzie dla jednego pytania czy zdania zakladaja nowy temat... ;] np. temat "vitez" "hehehe" ktore w ogole nie wiem po co zostaly stworzone...
Prezes_Kiler - Sro Maj 18, 2005 3:48 pm
zrób kategorię Archiwum
i tam wrzucaj :]
załóżmy 10 tematów zostaje
a reszta leci systematycnzie do archiwum !
MoRo - Sro Maj 18, 2005 6:52 pm
To jest dobry pomysl. Bo jak chce cos znalesc z tamtych miesciecy ...... To musze przegladac XX stron zeby cos znales :E
vitez - Czw Maj 19, 2005 7:03 pm
Przeniesc... ale czy bedzie ci sie chcialo?
M!ng - Czw Maj 19, 2005 9:00 pm
Vitez, Adolf jak widac i tak sie nudi, i ma duuzo czasu
Oczywiscie jak najbardziej jestem ZA przeniesieniem
pyz - Pią Maj 20, 2005 10:35 am
czemu przenosić do działy pogawędki? IMHO prościej jest przeszukując forum przeszukiwać tylko konkretny dział (aka ctf.pl) niż całe forum (vide zużycie zasobów systemowych na serverze )
lub tak jak Kiler proponuje, archiwum..
[edit]
uprzedzając pytania mniej myślących osób -- czemu archiwum a nie pogawędki? bo w archiwum nie będą generowane nowe tematy nie związane z tematyką i będzie ich mniej...
[/edit]
p.s.
MoRo... MAGICZNA, super ukryta, ciężka do zrozumienia i zauważenia, że nie wspomne o domyśleniu się jej znaczenia... opcja "Szukaj" !
Yokai - Pią Maj 20, 2005 4:37 pm
vote for przeniesienie
M!ng - Sob Maj 21, 2005 12:18 am
Sorki ze tak oftopic.....
Ale Krb daj czasem siostrze usiasc na kompie Masz taka fajna siostre i jescze ja z kompa zganiasz wrrrr Wsydzil by sie, Staruszku P
vitez - Sob Maj 21, 2005 12:26 am
Cytat: | Sorki ze tak oftopic.....
Ale Krb daj czasem siostrze usiasc na kompie Masz taka fajna siostre i jescze ja z kompa zganiasz wrrrr Wsydzil by sie, Staruszku P |
No to czekamy na kolejny link do sympatii ?
sie qrka wiosna zaczyna na dobre i chlopakom w glowkach szumi
Kribol - Sob Maj 21, 2005 5:50 am
Cytat: | Sorki ze tak oftopic.....
Ale Krb daj czasem siostrze usiasc na kompie Masz taka fajna siostre i jescze ja z kompa zganiasz wrrrr Wsydzil by sie, Staruszku P |
CHwila co jest grana.. co ja robie w tym topicu i to jeszcze z siostra? =]
SiDq - Sob Maj 21, 2005 1:30 pm
Chcemy zdjęcie! Chcemy zdjęcie! :']
Yokai - Sob Maj 21, 2005 3:53 pm
...albo choc adres strony z Jej zdjeciem
pyz - Sob Maj 21, 2005 5:52 pm
odczepcie się od siostry kribola bo Was zrailuje chłopak
M!ng - Nie Maj 22, 2005 5:59 am
Oj, ale zem narobil zamieszania, Wybacz Kribol A wy qrde tylko o jednym byscie mysleli, Do roboty lepiej sie wezcie jakiejs
Kribol - Nie Maj 22, 2005 9:17 am
aha juz rozumiem
btw. jak chcecie jakies zdjecia tomoge wam dac zdjecia pyza =]
shinoda - Nie Maj 22, 2005 9:21 am
przygarnij kropka
Yokai - Nie Maj 22, 2005 9:23 am
Ming-wlasnie nad tym pracuje ..nie no zart
ps - krb ..zdjecie pyza?...hm...ja jednak pozostane przy upodobaniach hetero
Prezes_Kiler - Nie Maj 22, 2005 7:57 pm
tez jestem hetero a pomimo teo jestem ciekawy jaky pyzuch wygląda ;]
a jeszcze bardziej nurtuje mnie wygląd adolfa :]
shinoda - Nie Maj 22, 2005 8:23 pm
nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz
Yokai - Nie Maj 22, 2005 8:45 pm
Kiler..jesli chcesz zobaczyc "pyzucha" to Rojter dawal ostanio zdjecia na glownym forum ...tzn-tak tylko przypominam bo nie wiem czy je moze przegladales czy nie..jesli nie to zajrzyj do topicu "stare demka" bodajze..
pyz - Pon Maj 23, 2005 10:55 am
http://pyzmen.kam.pl/ja.jpg
Yokai - Pon Maj 23, 2005 12:15 pm
y...ten no...troche sie zmieniles pyz..
ps;
Kazwa - Pon Maj 23, 2005 12:41 pm
Mi sie wydaje, ze wyrosl ;)
Yokai - Pon Maj 23, 2005 2:02 pm
rozumiem ze mialas na mysli "w pasie" Olu ?
coby nie mowic to trafnego okreslenia uzylas...
shinoda - Pon Maj 23, 2005 5:05 pm
Cytat: | http://pyzmen.kam.pl/ja.jpg |
pyz, jaki to set? i z kogo leci ten chest ^^
WoLF - Pon Maj 23, 2005 6:38 pm
heh najlepiej wklejajcie wszyscy swoje foty...hah..o to jaaaaa
Prezes_Kiler - Pon Maj 23, 2005 7:05 pm
[quote="pyz"]http://pyzmen.kam.pl/ja.jpg[/quote]
fajne buty, and1 ?
pyz - Pon Maj 23, 2005 10:20 pm
Cytat: | shinoda:
Cytat: | http://pyzmen.kam.pl/ja.jpg |
pyz, jaki to set? i z kogo leci ten chest ^^ |
to jest kawałek legendary seta "Centurions Armor", dropuje się z Ragnarosa, ma 0.01% szansy dropa każdy jeden item.. nawet na allakhazam nie ma go jeszcze bo jestem chyba pierwszym komu wypadł, ale co tam się chwalić.. wczoraj skoczyłem na szybką solówke z nim i mu naklikałem na whispie, że ma to dać albo poszczuje go moim worg pupem
Yokai - Wto Maj 24, 2005 11:26 am
sadzac po wypowiedziach pyza " ŁaŁ " jest bardzo wciagajacy ...
ps- ale zadne komputerowe rpg nie dorowna normalnemu rpg pod postacia ksiazki - taka moja skromna opinia
Adolf - Wto Maj 24, 2005 12:03 pm
Yokai to nie tylko twoja skromna opinia, ale po prostu tak jest. PnP to esencja rpg i to wszyscy wiedza, developerzy gier rpg nawet nie probuja temu zaprzeczac ( przeciez przy serii Baldur's Gate pracowali autorzy systemu ad&d ). Gierki RPG to po prostu jedno wielkie uproszczenie. Nie kazdy ma czas na dlugie sesje irl, nie kazdy tez potrafi sie w to bawic - dla takich osob wlasnie sa gierki rpg ... chociaz nie zupelnie, niektorzy po prostu lubia klimat danej gierki i nawet nie patrza czy to jest rpg czy fps.
Ja tam lubie pograc sobie na kompie w dobre RPG i nawet nie przychodzi mi do glowy to, ze w PnP bylaby lepsza zabawa. Jedyne co boli to liniowosc ( oczywiscie nie mam na mysli mmorpg ), ale przy odpowiedniej ilosc % nie znam tego slowa ;)
Wracajac do WoW. WoW to po prostu dobra gra, z ciekawa grafika i bogatym swiatem, a przy tym strasznie uproszczona w porownaniu do innych mmorpgow, dlatego tez odniosla taki sukces, prawie wszedzie sie mowi o WoW :) Inna sprawa, ze Blizzard ma maniakalnych fanow, ktorzy beda grali w kazda gierke przez nich zrobiona, niezaleznie od tego czy jest dobra czy nie ( vide warcraft3 ).
No ale nie bede robil OT :) Musze w koncu przeniesc te tematy do archiwum, w koncu po to zrobilem ta ankiete. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, kto glosowal w tej ankiecie ? Bo aktywnych osob na forum jest moze 10, wiec gdzie jest reszta ?
Yokai - Wto Maj 24, 2005 12:17 pm
Cytat: | niektorzy po prostu lubia klimat danej gierki i nawet nie patrza czy to jest rpg czy fps. |
zgadzam sie...chocby np q2-pod wzgledem grafiki i efektow jak powszechnie wiadomo dno (oczywiscie lekka przesada zamierzona) -ale pod wzgledem grywalnosci i klimatu - cos pieknego !
Cytat: | Inna sprawa, ze Blizzard ma maniakalnych fanow, ktorzy beda grali w kazda gierke |
oj fakt...blizzard to bardzo dobra firma-klasa sama w sobie ..gry w jej wykonaniu (w wiekszosci) sa super
Cytat: | Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, kto glosowal w tej ankiecie ? Bo aktywnych osob na forum jest moze 10, wiec gdzie jest reszta? |
olewka-wazne ze ktos glosowal-liczy sie jakosc a nie ilosc ..btw-ja glosowalem
Cytat: | ale przy odpowiedniej ilosc % nie znam tego slowa |
LOL--no comment
pyz - Wto Maj 24, 2005 12:30 pm
"Prywatne forum Panadolfa i jego wiernego wasala Yokaia" ))))
Yokai - Wto Maj 24, 2005 4:37 pm
spadaj ...podyskutowac nie mozna skoro fajnie sie gada?...wkoncu poto to forum....chyba
|
|