|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - hehehe
sHogun - Sro Maj 18, 2005 2:36 pm Temat postu: hehehe to byl napewno vitez zawsze duzo pisze i znam jego pdejscie jak siedzi na specu o kazdym tak duzo gada ...... i tak bylo wczesniej ... chociaz raz bys sie przyznal i ciebie nikt nie nawidzi kazdy po tobie jedzie .... a co do spotkania to cie czasem dorwe moze na zjezdzie czy jak ... moze w grze mi nie wychodzi bo malo czasu spedzam na q2 ale w zyciu codziennym heheh... zobaczysz chyba ze mnie przeprosisz narta
Vea - Sro Maj 18, 2005 2:41 pm
:E
Czemu nie piszesz w juz raz zalozonym temacie tylko tu...?!
Cytat: | a co do spotkania to cie czasem dorwe moze na zjezdzie czy jak ... moze w grze mi nie wychodzi bo malo czasu spedzam na q2 ale w zyciu codziennym heheh... zobaczysz chyba ze mnie przeprosisz narta |
n/c
zal
Adolf - Sro Maj 18, 2005 2:42 pm
OMG! Nie mogles odpowiedziec w poprzednim temacie ? Po co zakladac nowy, jak juz jest jeden na ten sam temat i w dodatku zalozony przez ciebie?
Na przyszlosc pamietaj o tym i patrz na co ciskasz ;) ( prawdopodobnie nacisnales na New Topic zamiast Post Reply ), chyba ze to zrobiles umyslnie, a wtedy bede zly ;D
Masz szczescie ze jestes tutaj nowy, bo inaczej bylby banik na powiedzmy tydzien hehe, ale aktualnie jestesmy w fazie rekrutowania nowych userow na forum, wiec bana nie bedzie :(
Heh..
Magnus - Sro Maj 18, 2005 3:42 pm Temat postu: Re: hehehe [quote="sHogun"] i ciebie nikt nie nawidzi kazdy po tobie jedzie ....:[/quote]
Czyli że wszyscy go lubią i po nim jadą? Bo jak kogoś nikt nienawidzi to ma fajnie chyba ze ktoś jest nikim i go nienawidzi , albo "Ciebie "nikt"(w domyśle vitez to nikt) nienawidzi kazdy" - hmm wtedy to ma sens(bez obrazy). Ach te gry słowne
MoRo - Sro Maj 18, 2005 6:53 pm
Ja mysle ze koles poprostu klikna zeby dodac nowego posta, i wpisal do tego temat wtedy powstaje nie post, tylko TOPIC :E
shinoda - Czw Maj 19, 2005 5:20 pm
[quote="Adolf"]Masz szczescie ze jestes tutaj nowy, bo inaczej bylby banik na powiedzmy tydzien hehe, ale aktualnie jestesmy w fazie rekrutowania nowych userow na forum, wiec bana nie bedzie
Heh..[/quote]
Adi co Ty taki miekki ;/ banuj! <zacznij ode mnie jesli musisz sie rozgrzac : )) >
vitez - Czw Maj 19, 2005 7:24 pm Temat postu: Re: hehehe
Cytat: | to byl napewno vitez zawsze duzo pisze i znam jego pdejscie jak siedzi na specu o kazdym tak duzo gada ...... i tak bylo wczesniej ... chociaz raz bys sie przyznal |
Podaj date, popros Orlana o logi, udowodnij mi ze to bylem ja, wtedy pod przymusem moze sie przyznam.
Bo ja chyba lepiej od ciebie wiem kiedy zaharowuje sie po 12 godz dziennie i jedyne o czym marze w domu to lozko a nie banowanie ludzi na servach (pon-sr w tym tyg), albo kiedy ide chlac na koncerty Juwenaliowe (piatek-niedz zeszly tydzien).
Dorosniesz, zaczniesz pracowac to wtedy pogadamy. A na razie to milego plakania na bany i "jezdzenia" zycze.
Bo troszke sie mylisz z tym ze kazdy po mnie jedzie - tylko takie dzieciaki jak ty ktore o byle gowno placza, i defaultowo (choc niezasluzenie, bo fullbanow nie daje) na mnie probuja zwalac.
A poza tym naucz sie korzystac z forum jak juz chcesz tu zagoscic na stale
pyz - Pią Maj 20, 2005 10:49 am Temat postu: Re: hehehe
Cytat: | sHogun:
a co do spotkania to cie czasem dorwe moze na zjezdzie czy jak ... |
a jak to będzie zjazd na którym ja będe miał coś to gadania to szybko Cię z niego wyniosą... wkurwiasz mnie tym kozaczeniem chłopczyku, odkąd Cię pamiętam to grozisz wpierdolem Vitezowi, jesteś conajmniej żałosny a stary Ci musiał wchodzić do wanny i mówił, że tak trzeba. stfu n00b.
[edit]
kurwa, sorry, pomyliłeś mi się z którymś z xM.. Nuclear albo ten drugi ciągle groził, anyway i tak jesteś n00b ja groziłem komuś wpierdolem IRL za q2 jak miałem 15 lat i ta gra była dla mnie czymś wielkiem.. teraz spójrz na siebie i pomyśl.
[/edit]
pyz - Pią Maj 20, 2005 10:50 am
Cytat: | Adolf:
Masz szczescie ze jestes tutaj nowy, bo inaczej bylby banik na powiedzmy tydzien hehe, ale aktualnie jestesmy w fazie rekrutowania nowych userow na forum, wiec bana nie bedzie
Heh.. |
/rotfl
/laugh
/drool
/cry
/target sHogun
/golfclap
gacu$ - Pią Maj 20, 2005 1:22 pm
pyza może wy sie z vitezem na stare lata zaprzyjaźnicie jeszcze ;]
(odrazu mówie na wypadek jakbyś mi chciał tłumaczyc ze czy to byłby vitez czy nie napisałbys to samo - że załapałem ale nie mogłem sie powstrzymać zeby nie napisać tego ;] )
pyz - Pią Maj 20, 2005 6:11 pm
ale ja do Vitez'a nic nie mam .. to że darłem na niego ryja to inna kwestia, ale osobiście nadal go lubie
vitez - Pią Maj 20, 2005 7:42 pm
Cytat: | ale ja do Vitez'a nic nie mam .. to że darłem na niego ryja to inna kwestia, ale osobiście nadal go lubie |
Przeca my sie zawsze lubilismy, tyle ze pyza mial humorki typowego 15latka ale to jak z kobiecymi syndromami - da sie przetrzymac
Prezes_Kiler - Pią Maj 20, 2005 8:58 pm
Cytat: |
ale ja do Vitez'a nic nie mam .. to że darłem na niego ryja to inna kwestia, ale osobiście nadal go lubie
|
Cytat: | Przeca my sie zawsze lubilismy, tyle ze pyza mial humorki typowego 15latka ale to jak z kobiecymi syndromami - da sie przetrzymac
|
Vitez & Pyz te forum bez was byłoby niczym
<love> nie mogę ;dddd
p.s i'm not gay
p.s2 ostatnie literki waszych nicków to chyba skrót od zły !!
p.s3 u mnie r oznacza rules jakbyście nie mogli wykombinować ;p
pyz - Pią Maj 20, 2005 9:15 pm
vitez - Sob Maj 21, 2005 12:23 am
Cytat: |
p.s2 ostatnie literki waszych nicków to chyba skrót od zły !! |
Pudlo. Pyz to fejk, jego real nick to Pyzmen
pyz - Sob Maj 21, 2005 9:32 am
jaki fake, jaki fake.. to shortcut
|
|