|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - Logitech - nowe myszki i klawiatura ;)
Adolf - Pi± Sie 12, 2005 11:10 am Temat postu: Logitech - nowe myszki i klawiatura ;) Niedawno Logitech wypuscil na swiat 2 nowe myszki laserowe ( podobno dla graczy ) i klawiature ( podobno tez dla graczy ). Jakby ktos byl zainteresowany, to macie linki :)
Logitech® G7 Laser Cordless Mouse
Logitech® G5 Laser Mouse
Logitech® G15 Gaming Keyboard
Pojawily sie tez informacje o nowej myszce z serii MX, ale tym razem bezprzewodowej. Logitech MX610. Nie wiem na ile to sa prawdziwe info, bo na stronie logitecha nie ma nic a nic o 610, no ale popatrzec mozna :)
http://www.fscomputer.de/...te/15419992.pdf
http://www.fscomputer.de/...rticle=15419992
vitez - Sob Sie 13, 2005 12:15 am Temat postu: Re: Logitech - nowe myszki i klawiatura ;)
No nareszcie laserowka na kablu (tansfer bezprzewodowych myszek nadal za niski jak dla mnie ... a tu USB z 500rps :> ) ... 518 nie jest zla ale chyba na G5 sie jednak przesiade ... ciekawe jak wspolpraca z Icematem bedzie sie ukladala.
Klawiatura tez fajna ale niestety nie dla mnie - WinXP wymaga :/
Prezes_Kiler - Sob Sie 13, 2005 5:31 pm
g5 laser mouse -
Kod: | Adjustable weight cartridge
Adjust the G5s weight and balance (up to 36 grams) for the control you need to dominate the competition.
|
G7 Laser Cordless Mouse
Kod: |
Battery-level indicator
The five-level gauge tells you exactly how much game time remains.
|
g15 keyboard
Adjustable-tilt, backlit LCD display
The GamePanel™ LCD shows you crucial system information during gameplay.
|
Pro Gaming dopiero siê zaczyna...
vitez - Nie Sie 14, 2005 8:49 pm
Cytat: |
g15 keyboard
The GamePanel™ LCD shows you crucial system information during gameplay.
|
Pro Gaming dopiero siê zaczyna... |
Akurat ten wyswietlacz to rzecz gustu... ja tam nie patrze na klawiature jak gram (chyba ze zapomne gdzie mam jakiegos binda) i gdybym musial patrzec na klawiature by sprawdzac swoj status (niz na hudzie na ekranie monitora) to by mnie strasznie rozpraszalo.
f3jk - Pon Wrz 05, 2005 7:55 pm
ja jestem Adi zainteresowany ale jak mi dasz kase
szyna^ - Wto Wrz 06, 2005 11:21 am
klawiaturka niezla jest ;d
vitez - Sob Pa¼ 29, 2005 1:37 am
Kupilem Logitech G5 ale sie troszke pospieszylem i zonka mam... nie dziala na Icemat .
A moglem wczesniej sprawdzic... nie - nie zrezygnowalbym z jej zakupu tylko razem z nia kupilbym od razu podkladke a tak musze szurac do sklepu drugi raz.
No i pytanie o podkladke (choc z tu obecnych chyba tylko Adolf sie zna): ktos bawil sie, cos wie o tej?
fUnc F-SERIES F-30R
Jak nie bedzie zadnych wielkich glosow sprzeciwu to judro ide ja kupic (hehe mam ten sklep jeden przystanek od siebie: http://h4g.pl/ )
A co do samej mychy - lepsza od MX518 (btw chce ktos kupic komplet MX518+Icemat z logo Clanbase? ) i to sporo... jak sie ciezarkow dorzuci to dokladnosc baaardzo fajna.
Nie ma juz ze myszka albo jest powolna, ciezka i precyzyjna albo delikatna, lekka i szybka - na tej myszce mozna miec i to i to - powolna i precyzyjna na 400dpi i max obciazeniu, obciazenie mozna w ciagu sekundy wyjac, w ciagu drugiej sekundy mozna przelaczyc na 2000dpi i smiga jak wariatka.
|
|