Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

pogawedki - MŚ

SiDq - Sro Paź 12, 2005 8:26 pm
Temat postu: MŚ
Dobra. Jedziemy teraz z mś. Co do dzisiejszego meczu to brak słów... Frankowski pokazał, że coś gra... Baszczyński też wymiatał w defensywie razem z BORUC'em - żeby nie oni to tragedia.
na 0 zagrał Drewninio i Kosowki. Szkoda gadać o nich. Tragedia KURWA ich mać. :cry:
Oby Janas do tej pory zmądrzał i wypuszczał w napadzie Żurawia i Franka to może zacznie coś się dziać z przodu... Bo tył wcale tragiczny nie był. :wink:

Yokai - Sro Paź 12, 2005 8:52 pm

Ty sie Sid za nauke cholera bierz a nie mecze bedziesz ogladal-nowy semestr sie zaczal !

:wink:

a tak powaznie-ja tam kibic zaciety nie jestem..ale walic w sumei mecz-jest jak jest-fakt ze przegrana i szkoda..liczy sie jednak to ze jestesmy w mistrzostwach..chyba ze cos pomieszalem :wink:

pyz - Sro Paź 12, 2005 10:37 pm

i jako jedyni strzeliliśmy gola anglikom na ich boisku ;)
Prezes_Kiler - Czw Paź 13, 2005 9:40 am

co kurwa rasiak robił na boisku to wogóle nc
i jeszcze janas go wrzucił w drugiej połowie też [rotfl no bez kitu]
już dudek lepiej by poicsnął niż rasiak ;d

jedno wielkie DREWNO

Yokai - Czw Paź 13, 2005 9:48 am

Dudek..to ma teraz inne zajecia-albo siedzi w necie albo rozmawia przez telefon...

a obiad stydnie..fe dudek fe

:wink:

Prezes_Kiler - Czw Paź 13, 2005 1:00 pm

1. Rasialdo
2. Drewnialdo
3. Gregor van der Drwal
4. Stumilowy Las
5. Rasiakopulos
6. Pinokio
7. Gregson Drevniantes de Ekscremento
8. Drewnolainen
9. Drevninho
10. Kazuyoshi Drewnaki
11. Ko-Uek
12. Grigoriy Drewnonodze
13. Drewnienko
14. Drewnientes
15. Boazerio
16. Drewnoglu
17. Drewnopulos
18. Gregory Woodgate
19. de la Kłoda
20. Rasialdo (skrót od Rasialdo de Souza Drevinho)

szczecho - Czw Paź 13, 2005 8:25 pm

ogolnie rasiak rox;] koles mial kilka "udanych" rajdow "celnych" podan a tak serio to na 90 minut tylko raz nie stracil pilki w 75 minucie po zagraniu pietka wywalczyl aut za co naleza mu sie brawa
f3jk - Pią Paź 14, 2005 5:03 pm

a ja na to... "prut" 8) powinni to wygrac :roll:
SiDq - Pon Lut 13, 2006 9:50 pm

Nie nie nie nie nie. Kurwa, nie wierze. Mam nadzieje, ze onet i wp sciemniaja, ide poczytam jeszcze pare serwisow informacyjnych i to z 3 razy kazdy bo nie wierze. Wybieram sie na mecz z Niemcami, ale widze tu, ze chyba nie bedzie poprostu kurwa na co. Rasiak jest w skladzie na mecz sparingowy z USA. Ja poprostu kurwa mac nie wiem juz, Piechny nie ma, jest Rasiak.
NIE WIERZE! Ide szukać dalej w nadzieji że te portale mnie oszukują :( :( :( :( :( :( :( :(

luz - Pon Lut 13, 2006 10:24 pm

jebac ta szmacianke , za ktora biega 20 graczy a 2 idotow broni 3 polaczonych ze soba palikow ;O)
SiDq - Wto Lut 14, 2006 12:51 am

luz. twoj podpis, a raczej 'malunek' tlumaczy wszystko. :roll:
Killer - Wto Lut 14, 2006 8:54 pm

NIe ma co komentowac rasiaka. Przejadlo sie...