Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - Kandydaci na administratorow coolnetu - wasze propozycje ?

orlan - Sob Paź 23, 2004 12:14 pm
Temat postu: Kandydaci na administratorow coolnetu - wasze propozycje ?
prosze zglaszac kandydatow najlepiej z krotkim uzasadniniem.
Jezli ktos ma jakies uwagi odnosnie zgloszonych kandydatow tez moze o tym napisac. Osoby z tzw czarnej listy lub ponizej 17 r zycia wlasciwie nie maja szans.
Pozdrawiam Orlan

Grzdyl - Sob Paź 23, 2004 1:26 pm

brzoza...
jak sam powiedzial zostal wybrany przez "glos ludu" i wydaje mi sie ze ten mandat zaufania jest dalej aktualny... nie naduzywa mocy... jest aktywny... wlasnie odzyskal net... wiec skoro wczesniej sie sprawdzil to czemu nie... ;)

ziut...
aktywny... pracowity... pomaga scenie... juz za same "zaslugi" zasluzyl sobie na damina... poza tym chyba raczej tez nie naduzywa mocy...

Magnus - Sob Paź 23, 2004 1:32 pm

jak wyżej
orlan - Sob Paź 23, 2004 2:10 pm

jedna z propozycji

1. vitez
2. ziutek
3. brzoza
4. pielucha
5. adolf
6. kribol
7. omen
8. szyna
9. pyz

omen - Sob Paź 23, 2004 2:21 pm

[quote="orlan"]jedna z propozycji

1. vitez
2. ziutek
3. brzoza
4. pielucha
5. adolf
6. kribol
7. omen
8. szyna
9. pyz[/quote]

vote yes.

Adolf - Sob Paź 23, 2004 2:29 pm

Propozycja Orlana jest w miare sensowna, chociaz kontrowersyjna mozna by powiedziec :)
Ja bym dopisal jeszcze Grzdyla ...

brzoza - Sob Paź 23, 2004 2:30 pm

lista ok. ale trzeba dopisac grzdyla, badz co badz to CL jednego z 3ech polskich klanow CTFa (no z 5ciu powiedzmy) ;)

pozatym musi sie jakos przed adolfem bronic ;P

orlan - Sob Paź 23, 2004 2:40 pm

nie jest to moja propozycja :-) . MOje osoby sie w niej zawieraja:
pielu
ziutek
brzoza
szyna
vitez

Adolf - Sob Paź 23, 2004 2:42 pm

No jezeli usuwany kozakow ;), to szyna tu napewno nie pasuje :D
btw. moze nam napisz kto jest na "czarnej liscie" ;), zwykla ciekawosc mnie zzera heh

Grzdyl - Sob Paź 23, 2004 2:51 pm

mala uwaga...

poniewaz mialy miejsce kick-i/bany (nie tylko spod fejka - ale i otwarta "wojna" miedzy starymi adminami) proponuje wyciagac konsekwencje z niewlasciwego zachowania adminow...
jezeli "uprzywilejowani" gracze beda wiedzieli ze przez swoja zabawe i uprzykrzanie gry innym beda tracili adminy moze wiecej nie bedzie takich sytuacji jakie ostatnio mialy miejsce na coolnecie...

i tak glownie adminy sluza do zmiany mapy (ale tylko w tym "odpowiednim" momencie a nie dlatego ze mam takie "widzimisie") do matchsetupa (COPiki na coolnecie nie naleza do rzadkosci) poniewaz kick-i (wykopac czitera, wulgarnego gracza) i tak naleza do rzadkosci dobrze by bylo zeby Orlan uslyszawszy o niewlasciwym zachowaniu admina wyciagal konsekwencje a nie zwlekal dajac w ten sposob mozliwosc zaistnienia bezsensownego flamewar-ra...

Grzdyl - Sob Paź 23, 2004 2:54 pm

ci ktorzy graja wieczorami i wiedza jak korzystac z admina powinni go miec... :)

ale lista wydaje sie w 90% trafiona... ;)

Magnus - Sob Paź 23, 2004 2:57 pm

Myśle, że vitez i pyz odpadają bo są zbyt kontrowesyjni i radykalni w swoim adminowaniu.
Adolf - Sob Paź 23, 2004 3:00 pm

Raczej zbyt konsekwentni w tepeniu lamerstwa, a co za tym idzie, dla lamek sa kontrowersyjni :P
btw. Vitez jest adminem CB, wiec admina tak czy siak powinien miec, to dla dobra naszej sceny i jej udzialu w cb ;)

orlan - Sob Paź 23, 2004 3:05 pm

ciebie Adi tam nie ma (B.L.) chodz kiedys byles.
Kazdego czasmai nerwy poniosa i kiknie kogos niewinnego czasami dziaje sie to przez pomylke. W przypadkach psychopatycznego zachowania (bootban-addiction) napewnokonsokwencje beda wyciagane.

Grzdyl - Sob Paź 23, 2004 3:19 pm

magnus dobrze mowi... ale w sumie tez zasluzyli... moze dac im okrojona wersje ;)

tylko z shutupem ;)

WoLF - Sob Paź 23, 2004 3:19 pm

:) :) dopiszcie jeszcze do tej listy mnie...a za co:P:P??...za to ze jestem :lol: :lol: hehehe :wink: no i jak nie ma kogos z adminow to zawsze jest WoLF hahaha... :)

pEaCe..jA To sIe ZnaM na zArTaCH :lol:

brzoza - Sob Paź 23, 2004 3:34 pm

dajcie admina wolfowi, a qlnet zacznie rymowac, tagowac i chuj wie co jeszcze robic.. znaczy sie ze z ziomali sie
PIELUCHA - Sob Paź 23, 2004 4:09 pm

ja bym to tak widzial...podpierajac sie jednym z poprzednich postow:
1. vitez z racji CB zasloog itd
2. ziutek z racji zasloog i EWC
3. brzoza -zaslugi EWS
4. pielucha z racji STa
5. adolf z racji S
6. pyz z racji zasloog (bo i tak jak nie dostanie to skas wytrzasnie ;) )
7. grzdyl zasloogi i PKS
8. ktos z XM
9.
10.
11.
reszta CL'ow bo wydaje mi sie ze kazdy powinien miec gdzie potrenowac or cos...oczywiscie jeden admin dla celow CB i electboot bym proponowal czy jak to sie zwalo :)

kozako - Sob Paź 23, 2004 8:20 pm

JA Z RACJI ZE PALI BOLEC I MAM CZERWOAN SONIE I JAK NIE BEDE MIAL ADMINA TO WPIERDOLE SIE WAM NA CHATE I POGRYZE ZA USZY ;] WIEC NIE MACIE WYBORU ...
-rc-AZES - Sob Paź 23, 2004 8:23 pm

Ja tez chce ! :o
Grzdyl - Sob Paź 23, 2004 8:44 pm

lepiej nie dawac admina za to ze jest sie cl-em w jakims klanie tylko za staz/zasloogi/aktywnosc/trafnosc podejmowanych decyzji... ;)
-rc-AZES - Sob Paź 23, 2004 10:21 pm

a mozna kupic admina ? :)
PIELUCHA - Sob Paź 23, 2004 10:38 pm

grdzylu ja mysle ze cl-om mozna dac adminy jakies okrojone (zmiany mapy,bootlevelbany i takie tam) a co do tych zasloozonych to te "nieco" wieksze
Nuclear - Nie Paź 24, 2004 12:09 am

Itak skonczy sie na tym ze adminy beda mieli ci co zawsze je mieli, a jesli i x|M przydzielisz admina, to nie odmowimy, chociaz da sie bez tego tez żyć i miec zabawe z gry.
Grzdyl - Nie Paź 24, 2004 12:19 am

ktos napisal ze adolf jest zasluzony...

przed chwila na lf4 kiedy przeciwna druzyna praktycznie przez wiekszosc mapy grala w przewadze (maxymalnie WIDOCZNY text ze "teams are uneven")... poniewaz NIKT z przeciwnej druzyny nie przeszedl do naszego teamu tylko "czekali" az ktos laskawie wejdzie na server i dolaczy sie do "gnojonych" przez mase... po mapie stwierdzilem fakt ze w przeciwnej druzynie graja lamy (i tu chyba nie musze argumentowac bo sprawa jest oczywista)... i oczywiscie dostalem kicka od "wielce zasluzonego" Adolfa... Pewnie poruszyl go fakt ze nazwalem go lama ale gre fair mial w dupie przez 15 min wiec stwierdzenie jak najbardziej sluszne...

I teraz prosze o odpowiedz co to oznacza ze dany gracz jest "zasloozony" i jakie z tym wiaza sie przywileje/obowiazki...
Bo pewnie jestem w bledzie ze taki gracz powinien dawac przyklad mlodszym graczom (niekoniecznie wiekiem ale stazem)...
I oczywiscie kolejny moj blad ze nie powinien uzywac admina bez uzasadnionej przyczyny (i tym faktem tez dawac przyklad przyszlym adminom)... Ale jezeli zasluzeni sa burakami i chca tylko pokazac ze kazdy moze im skoczyc bo przeciez JA mam admina to czy taki "zasluzony" powinien byc tym zasluzonym czy nie... Czy ta sytuacja ktora opisalem mozna podsumowac ze "kazdy zasluzony moze sobie pozwolic na wszystko i kopac szaraczkow na prawo i lewo" czy moze ze "zasluzony powinien dawac dobry przyklad innym: albo przejsc do drugiego teamu albo wyjsc na speca" (bo przeciez i tak juz kilka setek razy gral ta mape)...

BTW...
Orlan skoro wszyscy stracili admina jakim prawem Adolf moze kopac ludzi z servera?

Kiedys przez takie akcje umre przed tym kompem...

Adolf - Nie Paź 24, 2004 12:28 am

Grzdyl ... czy ktos tu napisal, ze ja jestem w jakikolwiek sposob zasluzony ?:/
Ja jestem zwyklym szkodnikiem, nie chcem dawac przykladu dla ludzi :D
btw. kicka dostales pewnie za czity jakies - nie dorabiaj teori prosze ;)

Adolf - Nie Paź 24, 2004 12:31 am

Aha, jeszcze jedno ... poruszyla mnie ta twoja historia o lf4. Az sie wierzyc nie chce, ze ludzie sa tak obludni i graja w przewadze! Przeciez to nie do pomyslenia jest, paranoja jakas!
Tylko kurwa .. kogo to obchodzi ?:/

Grzdyl - Nie Paź 24, 2004 12:31 am

najpierw sie zastanow a pozniej uzyj admina... w ogole nie powinienes go miec ale to juz inna para kaloszy...

taka prawidlowosc ze tylko ludziom z waszego klanu flamewarry umilaja zycie... :/

[edited]

"hehe wylecial przez przypadek" - duzo wczesniej ale tak czy tak to ty chciales kogos kopnac... :/

Grzdyl - Nie Paź 24, 2004 12:34 am

kogo to obchodzi?

ja chcialbym miec z kim grac w ta gre a twoje zachowanie na pewno nie przysparza nam graczy... :P

Adolf - Nie Paź 24, 2004 12:34 am

Grzdyl dzialasz pod wplywem emocji, to zrozumiale po przegraniu mapy, w dodatku w nierownych skladach, ale o czym ty do mnie piszesz ?;) Wiadomo ze na coolnecie teraz nikt nie ma admina, wiec przecz z klamstem.. napraw se q2 lepiej ;)
btw. tutaj napisanie czegokolwiek jest uznawane za flamewar, wiec stfu :/

Grzdyl - Nie Paź 24, 2004 12:36 am

ty nie myslisz...
Adolf - Nie Paź 24, 2004 12:36 am

Cytat:
Grzdyl :
kogo to obchodzi?

ja chcialbym miec z kim grac w ta gre a twoje zachowanie na pewno nie przysparza nam graczy... :P

Masz przeciez cale stado fajnych ludzi w [PKS], wiec chyba masz z kim pograc ? Chyba ze oni z toba nie chca grac, co wcale nie wydaje sie byc dziwne ;)

Grzdyl - Nie Paź 24, 2004 12:41 am

adolf zaczynasz sie zachowywac jak kolega z klanu....

myslisz ze mozesz sobie pozwolic na wszystko...

brzoza - Nie Paź 24, 2004 1:23 am

grzdyl vs adolf to lepsze niz miller vs ziobro....

PAN JEST ZEREM PANIE.....

GODZINA DWUNASTA ZIOBRO ZIOBRO

to taka faza ;) ide spac modlac sie o brak kaca rano :)

Adolf - Nie Paź 24, 2004 1:43 am

Grzdyl nie ladnie tak edytowac posty .. i przy okazji zmieniajac calkowicie jego tresc :)
pyz - Nie Paź 24, 2004 7:58 am

Adolf, Grzdyl chyba już przestał "myśleć że go lubisz" :(

co do tej sytuacji Grzdyl - podziękuj swoim ukochanym kolegom którzy w topicu obok udowodnili, że granie w równych składach (lub proszenie o wyrównanie składów) conajmniej mija się z celem bo "to jest q2 i tu się strzela". Pozatym, Grzdyl, "dorośnij i nie płacz" .. I jeszcze jakiś tam był fajny tekst, yy, zapomniałem - ale zerknij sobie i poczytaj - stfu n00b.

co do kryteriów przydzielania adminów:
- w dupie mam czy ktoś jest CL
- liczy się *WIEDZA* na temat q2 od strony serwera
- liczy się odpowiedzialność, obecność na serwie i ogólne IQ które musi przekraczać 110 (w moim skrombym mniemaniu, wiem, odpadam, mam 109 a Grzdyl 111, zajebał ten mój jeden punkt :( )
- za wszelką cene należy unikać n00bów
- pozatym decydują też znajomości, dobrze o tym wiecie, tak było jest i będzie :>

Zatem dochodzę do wniosku:
x|M admina?! no ja przepraszam bardzo, banda cheaterów którzy sobie na legalu grają z timerem który ma team sync? proszę, PIELUCH, spoważniej - masz 23 lata a takie bzdury wypisujesz..

p.s.
"To jest q2 i tu się strzela..." - ja bym dodał "... a nie używa admina" ;-)

Grzdyl - Nie Paź 24, 2004 10:13 am

Cytat:

By Adolf...
Grzdyl nie ladnie tak edytowac posty .. i przy okazji zmieniajac calkowicie jego tresc :)

no rzeczywiscie jest ogromna roznica pomiedzy "mam cie obrazic" a "nie myslisz"...

a co do moich kolegow ktorzy graja w nierownych skladach to sobie takowych nie przypominam za to widze ze szukasz wirusa u wszystkich dookola a tego ktory toczy twoj klan "masz w dupie"... Najpierw napraw swoj swiat a pozniej zacznij pomagac innym...

pyz - Nie Paź 24, 2004 10:16 am

mój klan ma Was w dupie jako i Wy macie mnie w dupie ;-)

z jakiej racji, o wielki Grzdylu, my mamy być lepsi, kiedy próby naprawienia są obalane, obrzucane wyzwiskami i flame war się rozpoczyna? chłopczyku, jeśli uważasz, że to takie złe - spróbuj ty coś naprawić :>

PIELUCHA - Nie Paź 24, 2004 10:17 am

wydaje mi sie (moze tylko mi sie wydaje) ze jestem powazny...pisalem wyzej ze dla CL'ow okrojone adminy mozna dac....w xm jest jeden taki co gra juz ladne pare lat....a i IQ zapewne ma niemale :)
co do unikania n00bow zgodze sie z Toba.
Wiesz gdyby patrzec na to kto o kim i co mysli (tak jak Ty powyzej o XM) to zapewne niekt by nie mial admina bo w zasadzie kazdy do kogos i na kogos cos ma (patrz jeszcze wyzej - adolf-grdzyl).
Wiec pominmy mysle te klootnie i postarajmy sie stworzyc grupe osob ktorym sie nalezy admin. Kazdy (no nie kazdy) zlozyl jakies propozycje - moja jak pisalem wczesniej CL'owie z okjrojonymi wersjami i zasloozeni wymienieni powyzej.
Czekam z niecierpliwosscia na next propozycje

Grzdyl - Nie Paź 24, 2004 10:52 am

pyz co innego kiedy zmiany/przykazania sa sila narzucone i nie mamy zadnego innego wyjscia tylko je przyjac... (wiadomo rodzi sie bunt i zaczyna sie flamewar... na zywym przykladzie twoje zachowanie i twoje texty prezentuja taka sytuacje kiedy admin mowi ze tak ma byc i on bedzie tak robil... no bunt i asertywnosc to jest normalny bieg wydarzen w takiej sytuacji...)
a co innego kiedy oldboje (w tym i ja) daja dobry przyklad i zachowuja sie jak na gracza fair przystalo... to wlasnie admini powinni dawac przyklad dobrej gry/zachowania a nie za kazdym razem uzywac mocy bo przecicez w ten sposob jak juz wczesniej napisalem za pare lat nie bedziemy mieli z kim grac... :/ i tutaj nie ma podzialu na S czy PKS czy STa... to jest walka z naszym wspolnym wrogiem czyli przemijaniem... bo jaka mamy pewnosc ze za 3/4 lata ta gra/scena dalej bedzie zyla?
cala nasza proba edukowania mlodszej sceny skonczy sie fiaskiem jezeli beda buraki ktore nie rozumieja tej "misji"...

Ziutek - Nie Paź 24, 2004 12:13 pm

jedno mnie dziwi - po kiego grzyba grzdyl gada z adolfem i pyzem? przeciez oni nastawieni sa tylko na jechanie i wkurwianie ludzi, daruj sobie grzdyl, szkoda twoich nerwow...
Kazwa - Nie Paź 24, 2004 1:02 pm

Hmm .. wiem, ze tutaj rozgrywa sie powazny flamewar .. ale coosh, musze zauwazyc i wytknac pewne niedopatrzenie, ktore wdarlo sie do tego topicu!

Czemu nikt mnie nie uwzgednia w adminowaniu ? :lol:

brzoza - Nie Paź 24, 2004 1:11 pm

Kazwa, odpowiedz jest prosta: Meski szowinizm.
Ziutek - Nie Paź 24, 2004 2:02 pm

no tak, rzeczywiscie odjechalismy od topicu... imho kazwa bardziej zasluguje na admina niz np. pyz i adolf. czemu? gdyz ci panowie znani sa ze swej stronniczosci i nieco "wywrotowych" pogladow, zas kazwie ciezko cos zarzucic... wiec jesli juz mamy dzielic adminy to ja o wiele bardziej wolabym zeby dostala go kazwa :)
Magnus - Nie Paź 24, 2004 2:06 pm

No to wyszedłeś na lamkę ;) Vote yes Kazwie,, Grzdylowi no i jeszcze Kurzowi.
Kribol - Nie Paź 24, 2004 2:07 pm

Nikomu nie dawac admina i sprawa jasna.
pyz - Nie Paź 24, 2004 2:12 pm

Grzdyl, mówie to z ciężkim sercem ale zgadzam się z tobą, że to admini powinni dawać dobry przykład - tylko drogi wojtku, powiedz mi, dlaczego jak przez wiele lat starałem się dawać przykład, zmieniałem ciągle teamy, prosiłem o wyrównanie składów, czasami siłą przenosiłem ludzi [forceteam] .. to nadal jest burdel? no powiedz mi, czemu? czasami mnie chuj strzela jak muszę zmienić team 7 razy w ciągu mapy bo kretyni dochodzą MASOWO ... jest np. wynik 9:2 (10 minut do końca), jest 6 graczy kontra 7 - wchodzi np. taki Pan X i co robi? automatycznie, bez myślenia wchodzi do teamu przegrywającego - mimo, że ich więcej - ale już przelecieć po graczach i popatrzeć kto ma inicjatywe to mu nie łaska - bo on chce sobie postrzelać .. i tak się robi 6vs8 i z 9:2 w ciągu 5 minut będzie 9:10 - HURA, super gra, a blue zajebiści bo wygrali mape mimo, że przegrywali 7 flagami... Tak właśnie wygląda tok rozumowania przeciętnego polskiego gracza q2ctf - owszem, jestem za, pod warunkiem, że admini ustalą jakieś zasady, będą się ich trzymać i będą egzekwować je masowo - tj. nie że tylko ja użyje forceteam na tego, który ostatni wlazł do teamu i są nierówne składy - ale każdy to będzie robił, a ludzie się nauczą może z biegiem czasu, żeby kurwa zmieniać team (a powinien zmienić ten, który ostatni doszedł).

p.s.
ziut, sugerujesz, że ta stronniczość jest w odniesieniu do całej strony q2ctf? jeśli tak to idź się leczyć...

Ziutek - Nie Paź 24, 2004 2:22 pm

pyz umiesz rozmwiac z ludzmi i zarazem ich nie obrazac?

a co do stronniczosci pyz... to ogolnie ty i adi skupiacie sie na tym jak komus dowalic, posmiac sie lub zrobic sobie zarcik... a o mass bootach grzdyla nie wspomne... zadna ze stron w tego "nieporozumienia" nie jest bez winy, ale to co odpierdzielacie na coolnecie to po prostu zalosc.

ps: cos czuje ze klatwa boot'a niedlugo i mnie dosiegnie za te "oszczerstwa" nieprawdaz?

pyz - Nie Paź 24, 2004 2:29 pm

ziut, jak czujesz to się umyj ;-) skończ się denerwować mały bo przestaniesz rosnąć :twisted:
Ziutek - Nie Paź 24, 2004 2:32 pm

dzieki pyz :] ja juz nie mam pytan...

tak oto pyz pokzal nam ze gdy nie wie co powiedziec to po prostu jedzie po prywacie :P congratz! ambitne

pyz - Nie Paź 24, 2004 2:55 pm

nie, tak oto pyz pokazał, że nie chce mu się tłumaczyć przez kimś, który doskonale wie jak jest, tylko prowokuje do bezsensownej dyskusji na forum - bywałeś z nami na kanale i nie raz widziałeś jak to jest naprawdę, a jeśli serio odebrałeś to tak jak napisałeś tutaj, to przykro mi ale jesteś kolejnym który wierzy we wszystko co widzi ;) (czyt. pokemon który pochłonie wszystko, co cynik mu pokaże :>)

p.s.
dopiero teraz Cię obraziłem i pojechałem nazywając pokemonem, wcześniej była to wymiana zdań (przynajmniej z mojego punktu widzenia)

Magnus - Nie Paź 24, 2004 3:23 pm

Ech pyz ty naprawde wierzysz w to co mówisz?! Widziałem dziś Cię na serwie. blue wygrywali, aczkoliwek mieli o 3 graczy mniej. Wtedy zacząłeś rozkosznie prosić swoją drużynę o przejście do przeciwnej drużyny w stylu: kurwa wypierdalać do blue pojoby. Chyba każdy choć troche inteligentniejszy człowiek powinnien się domyślić, że prośba tego typu nie odniesie skutku. Wtedy wykopałeś z serwa pół teamu red. I ty śmiesz mówić coś o kulturze, o byciu przykładem (zakładając, że taki powinien być admin) ROTFL!! Czysty absurd i hipokryzja. Twoją jedyną bronią(argumentami) są jakieś żałosne szczeniackie odzywki, które nie świadczą najlepiej o stopniu rozwoju twojej psychiki. Radze popracować nad sobą, bo nie długo nie będziesz już miał kolegów/koleżanek. Posłuchaj raz co ci ludzie mówią i nie bądź ślepym oportunistą bo jest to całkowicie bezcelowe i poprostu głupie.
Ziutek - Nie Paź 24, 2004 3:35 pm

pyz swietnie bawisz sie slowami i ogolnie w flamewarach jestes zajebisty, ale szczerze mowiac nie sadze by to przynioslo jakakolwiek korzysc naszej scenie...

tak wracajac do jakosci rozmowy z toba, to razi mnie jedna rzecz, zawsze stawiasz sie 'nad' rozmowca, nie na rowni... twoja wola, ale nie spodziewaj sie innej reakcji niz wrogosc...

co do twojego wkladu, napewno jest przeogromny i zaslug masz co nie miara (to nie jest ironia), ale nadal kultura, przynajmniej z mojej perspektywy, nie grzeszysz... stac cie na wiecej niz nam pokazujesz... (i nie odnosi sie to wcale do tego ze moglbys sprytniej mnie pojechac, wrecz przeciwnie, moglbys byc bardziej kreatywny w pozytywnym tego slowa znaczeniu)

co do rozmow na kanale i klimatu [S]owego... zawsze byliscie 'alternatywni' w stosunku do sceny, szczegolnie ty i adolf, doskonale sie nawzajem nakrecacie... czasem jednak moglibyscie zmiarkowac i 'dac sobie siana', bo wkoncu ile czasu mozna dawac upust wszystkim zachciankom?

moja opinia sie nie zmienila, ci dwaj panowie raczej nie powinni miec adminow, bo po co nam powtorka z bootlandi?

Kumanus - Nie Paź 24, 2004 3:39 pm

pyz i tak jest fajny i nie wmowisz mu ze tak nie jest :D
Ziutek - Nie Paź 24, 2004 3:54 pm

ja nie proboje go zmieniac, raczej staram sie uwidocznij pewne aspekty jego samego innym... on sam doskonale wie jak jest i jak to wyglada, ale chyba nie chce mu sie nad tym zastanawiac...
Kazwa - Nie Paź 24, 2004 5:03 pm

Ja bym sie zastanawiala nad adminem dla Viteza ... Oczywiscie, jego zaslugi dla sceny q2ctf sa wielkie .. ale, ost mialam przyjemnosc zobaczenia, co Pan Vitez wyprawia na serverze :) Wszedzie zauwaza zboty, kicka i banuje za nic. Mnie i Shinode zbanowal nie wiadomo czemu. Zbanowal jakiegos Madmaxa, ktory 1 railem na rail arenie zestrzelil 2 kolesi [w tym Viteza] na pingu 200. Dla Viteza- oczywiscie, musi miec zbota! -> ban! .. Niewazne, ze kolesiowi sie fuxnelo i mial zeza maxymalnego.
Jak dla mnie, admini :
-Grzdyl
-Ziutek
-Kribol
-Pielucha

i moze i ja, okrojonego of korz :twisted:

pyz - Nie Paź 24, 2004 5:11 pm

Magnus, gdybyś był od początku mapy, byś mógł się wypowiadać - byłeś od połowy, nie widziałeś co się działo wcześniej i jak wcześniej to wyglądało. Wbrew twoim, n00bie, wyobrażeniom, jestem tylko człowiekiem i również mogę się zdenerwować. Nie będe z tobą dyskutował bo twoja wiedza zawsze jest szczątkowa na dany temat. psik.

p.s.
normalne prośby nie skutkowały.

ziutek, nie stawiam się nad, Ty to tak widzisz, przykro mi, taki już mam sposób bycia. Co do mnie Adolfa - my mamy super polewke, bo jak mówiłem - łykacie wszystko, co się Wam pokaże, może jak dorośniecie mentalnie to zrozumiecie, że cyników jak ja i Adolf należy albo ignorować, albo zrozumieć - jak nie umiecie zrozumieć, ignorujcie - chcecie się denerwować? tylko bardziej nas śmiieszycie :-)

p.s.
mi bardzo odpowiada to, jaki jestem. mam wszystko czego mi potrzeba, nie musze się zmieniać.

Kazwa, a Ty napisz jeszcze 100 razy jaki to Vitez jest zły, oh ah eh, proponuję w każdym topicu albo dopisz sobie to do sygnaturki.

p.s.
tak wiem, czepiam się, ale to tylko tak dla zabawy :)
p.s.2.
nikt z w/w osób przez Ciebie nie byłby w stanie postawić serwera od 0, nie mają takiej wiedzy - IMHO wiedza jest podstawowym wyznacznikiem dla sprawowania funkcji administratora/operatora , a taką osobe ocenia się na podstawie akcji jako admina, nie jako osoby (ciekawe, czy chociaż rozróżnić to potraficie).

Reasumując:
Większość z polskich graczy q2ctf nawet nie umie sobie konfiga napisać, mają przekonanie "ja jestem kozak bo mam ping 20 i umiem strzelać" - owszem, tak można istnieć, ale na xs4all gdzie Vithar ma głęboko w dupie skomplenie szarych graczy, a nie tu, gdzie admin serwera stara się zrobić serwer dla ludzi i słucha ich sugestii odnośnie ustawień map i adminów. Strasznie się rozbyczyliście, tyle Wam powiem :>

na tym kończe mój cudowny monolog, który jest "manipulacją słów", "czepianiem się", "obrzucaniem mięsem" itd. itp. - jestem za głupi i za prosty by rozmawiać z jaśnie mościami o tak daleko rozwiniętej inteligencji jak wy, przepraszam, że żyje.... postaram się w ciągu 20 lat dorównać waszym piętom.

Kazwa - Nie Paź 24, 2004 5:28 pm

Pisze o Vitezie, bo w tym topicu jest to akurat na temat. I mysle, ze to moze pomoc w dobieraniu adminow.
Przykro mi, ze Cie urazilam piszac to po raz 2.

omen - Nie Paź 24, 2004 5:40 pm

Wyluzujcie ;)
orlan - Nie Paź 24, 2004 7:56 pm

Emocji duzo a konkretow malo. Sklad sie powoli rysuje.
Wiem ze pyz jest psychgopatą adi jego supportem wlasciwie to jedna osoba w dwoch postaciach powinnismy ich nazywac pyzadi :-) bez urazy. CHlopaki graja juz troche czasu znajac sie na servachoraz ustawieniach. Dzieki temu ze sami sa psychopatyczni na serve nie ma innych psychopatow :) co ma swoje dobre strony. Postaram sie aby nie szkodzili tytlko pomagali. Wiec nie dyskutujmy wiecej na ich temat.
Ostatnio zeczywiscei nie bywalem na servie malo sie coolem zajmowalem ale to sie zmieni. Wiec jak beda jakies przegieca z adminami to prosze do mnie pisac na maila. Idea ze cl maja adminow nie sprawdzila sie wiec bedzi ich teraz mniej.

CZy kazwa to kurz ?

Kribol - Nie Paź 24, 2004 8:11 pm

Daruje se wchodzenie w ten flame, ale powiem tylko tyle: pyz myslisz sie w kilku kwestiach.
PogromcaDziewic - Nie Paź 24, 2004 8:24 pm

proszę o admina dla kilera
niebędize niepotrzebnie używany [czytaj wg mojego widzi mi się]
miałem już adminy na serverach pksów, ceronie i jeszcze na jakims ktorego nazwy nie pamietam :]
Skarg nie było.

pyz - Nie Paź 24, 2004 8:45 pm

nie jestem nieomylny - jak każdy z nas.. a skoro nie chcesz wchodzić w flame, to chociaż mi na gg napisz w których kwestiach wg Ciebie się myle
Kumanus - Nie Paź 24, 2004 8:57 pm

Cytat:
Nie będe z tobą dyskutował bo twoja wiedza zawsze jest szczątkowa na dany temat. psik.
jaki narcyz o ja pie**** stary jestes cudowny, niebo w gebie w pelej okazalosci, dalej dalej moze uda ci sie zmienic swiat a co za tym idzie zostaniesz prezydentem !!
jestes zalosny

btw. ja powinienem miec admina :) jestem obiektywny, moze malo sie znam ale to idzie zmienic :) a pozatym nie lubie pyza wiec nie bedzie nudno :D

szyna^ - Nie Paź 24, 2004 9:24 pm

ee ja chcialbym byc adminem i swiecic przykladem na coolnecie. ;D
Kazwa - Pon Paź 25, 2004 1:12 am

Kazwa to kurz? No moze gramy tak samo 8) .. Ale bede szczera, nie jestesmy tym samym playerem w swiecie q2ctf :( .. Ja jestem kobieta, a Dusty jest mezczyzna...

Ale fakty faktami, nie mozesz miec swojego zdania (ziut alleluja), jesli rownoczesnie nie kcesz byc obrazanym za swoja poglady.

pyz - Pon Paź 25, 2004 6:29 am

Kazwa, smutno Ci? ;-)
orlan - Pon Paź 25, 2004 7:37 am

PO zebraniu i skompilowniu rezultatow dyskusji lista wstepna:
1. vitez
2. ziutek
3. brzoza
4. pielucha
5. pyz-adi
6. grzdyl
7. omen
8. szyna
9. turin
10. kiler o ile zna komendy ???
11. NUklear do dyskusji o ile ma wiecej niz 16 lat ???
12. kurz o ile gra i chce ???

+ ja al i kilku z CB

Prosze juz nie zglaszac kandydatow a raczej wypowiedziec sie o tych ze znakem zapytania

pyz - Pon Paź 25, 2004 8:32 am

Cytat:
Orlan:
1. vitez
2. ziutek
3. brzoza
4. pielucha
5. pyz-adi
6. grzdyl
7. omen
8. szyna

vote yes.
Cytat:
Orlan:
9. turin
10. kiler o ile zna komendy ???
11. NUklear do dyskusji o ile ma wiecej niz 16 lat ???
12. kurz o ile gra i chce ???

ad 9. on w ogóle kiedykolwiek miał admina? :> mam poważne wątpliwości co do jego umiejętności w posługiwaniu się nim ;-)
ad 10. z kiwaniem nosa, ale ostatecznie vote yes
ad 11. "to jest q2 i tu się strzela" - zdecydowanie vote no.
ad 12. kurz to ograniczy się do changemap ze swoim adminem ;-)

Sensei - Pon Paź 25, 2004 9:02 am

Cytat:

ad 11. "to jest q2 i tu się strzela" - zdecydowanie vote no.

Pyz a co twoim zdaniem powinno sie robić?

Ps. Nuclear ma 22 lata i siedzi w q2 dość długi kawał czasu. Zna się na rzeczy.

Cytat:

ad 12. kurz to ograniczy się do changemap ze swoim adminem ;-)

A co ma robić? Kickać i banować jak ty?

Pyz vote no.
To że ktoś umie postawić server od 0 nie znaczy że odrazu powinien mieć admina. Najpierw trzeba mieć we łbie poukładane i dorosnąć do swojego wieku.
A pyz jak narazie pokazuje się tylko ze strony zakompleksionego dzieciaka...

Ziutek - Pon Paź 25, 2004 9:11 am

Cytat:
pyz:
nikt z w/w osób przez Ciebie nie byłby w stanie postawić serwera od 0, nie mają takiej wiedzy - IMHO wiedza jest podstawowym wyznacznikiem dla sprawowania funkcji administratora/operatora , a taką osobe ocenia się na podstawie akcji jako admina, nie jako osoby (ciekawe, czy chociaż rozróżnić to potraficie).

moze sie myle, ale komendy admina sa tak banalnie proste, ze nawet czlowiek ktory nigdy nie postawil servera od 0 jest w stanie je zrozumiec, ba, nawet zapamietac w ciagu max 2 dni ;)

pozatym pyz prosze zmien ton swoich wypowiedzi, chociaz nie, czekaj, pisales ze z tym ci dobrze, wsumie racja... wazne jest to by bylo nam dobrze :) conie? heh...

ps: niestety pyz pare osob z tej listy potrafiloby postawic server od 0 ;) ale wkoncu to ty jestes majster, nieprawdaz?

szyna^ - Pon Paź 25, 2004 11:24 am

hm.. co do znakow zapytania to czemu nie dac im szansy ? moze na poczatek jakis skromny admin a potem juz pelny .... jak sie beda dobrze spisywac.
Ziutek - Pon Paź 25, 2004 12:03 pm

a tak serio to do czego tych adminow ludzie maja uzywac?:) bo poza liga 1v1 w polsce teraz niewiele sie dzieje ;) COPy zdarzaja sie juz sporadycznie... :)

a co do '???' to rzeczywiscie mozna dac im szanse

Kazwa - Pon Paź 25, 2004 12:05 pm

lol ..
8)

kurz - Pon Paź 25, 2004 12:22 pm

:twisted:
orlan - Pon Paź 25, 2004 12:43 pm

wlasnie jeszcze doszla propozycja aby Kazwa tez nabyla uprawnienia w koncu kto powiedzial ze kobiety sie do tego nie nadaja. Kazwe zaproponowal Kurz.
Kazwa - Pon Paź 25, 2004 12:53 pm

Hmm .. Kurz, juz obieram ziemniaki 8)
Adolf - Pon Paź 25, 2004 12:53 pm

Kazwa moze byc, ona raczej jest nieszkodliwa ;)
No .. i jakies rownouprawnienie musi byc, nie ?:/

brzoza - Pon Paź 25, 2004 1:04 pm

Kazwa i admin ???
VETO!

Wystarczy ze baby moga juz glosowac... dawanie im admina na coolnecie to stanowczo za duzo!!

;) ;)

pyz - Pon Paź 25, 2004 1:36 pm

co ma jeszcze robić admin?

1. pilnować aby składy były stosunkowo równe (nie tylko ilościowo, ale trzeba też wrócić uwage na pingi i skill, przy fake to stanowi nie lada problem)
2. upominać graczy przeciwnej/własnej drużyny do zmieniania teamów (IMHO powinna być zasada, że jeśli jest wyrównana gra, to zmienia team *bezdyskusyjnie* ten, który ostatni wszedł).
3. NIE bawić się w boga dyktującego jaka ma być grana mapa - nie słuchać próśb "zmień mape" - od tego jest mapvote i decyduje tam większość.
4. pilnowanie by nie było lamerstwa, np.:
red (5 graczy) 6 : 5 blue (4 graczy)
wchodzi pan x, wchodzi do red
powinien dostać ostrzeżenie - brak reakcji? kick.
wraca i pyskuje? krótkie wyjaśnienie + ban - niech przemyśli swoje postępowanie, ma na to 3 minuty.
5. wchodzi gość z nickiem "kij ci w ryj" - upomnienie o zmiane nicka, brak reakcji? ban, 3 minuty na przemyślenie swojego postępowania.

Ale co się oszukiwać - wchodzi taki pokemon na serwer, nic nie czyta, dostaje kicka i wraca i pyskuje - dostaje bana to wyłącza q2 - ale jak takie coś się będzie powtarzało (bo wszyscy admini będą wyciągać z tego konsekwencje) to może z czasem się taki pokemon nauczy.

to takie wstępne założenia które miałby pomóc nauczenia ludzi na scenie q2ctf, że to jest gra dla ludzi myślących, polegająca na taktycznym rozgrywaniu sytuacji ale i również na współistnieniu i czerpaniu przyjemności z gry a nie naćpany małolat w domu siedzi i "kill kill kill !!" - takie coś jak ktoś chce to zapraszam na DM, gdzie grasz sam, a nie z drużyną, która od Ciebie oczekuje współpracy..

p.s.
ziutek, nie każdy tak jak ty, żyje ligami - niektórzy wolą free for all.

Kribol - Pon Paź 25, 2004 1:49 pm

I bedzie pewnie taka sytuacja jak kiedys ze adminy beda uzywane do spraw prywatnych pod jakims tam pretekstem.

Zdecydowanie jest ich za duzo, moim zdaniem max 3-4 osoby powinny miec.

Orlan
Al
Ziutek
Brzoza

shinoda - Pon Paź 25, 2004 2:00 pm

Cytat:
Hmm .. Kurz, juz obieram ziemniaki 8)

lepiej mu sajgonki zrob albo zlap jakiegos PS'a :)

a co do adminow....

vitez? spoko ale z kickiem i banem 3-minutowym bo na wieksza wladze imho nie zasluguje - do CB na pewno nie jest mu potrzebne wiecej :)
a co do reszty... to chyba nikt nie powieniem miec prawa do pelnego bana procz orlana. jesli ktos bedzie na niego zaslugiwal /a kick/ban 3 min nie zdaja rezultatu - niczego nie ucza/ to wtedy wysyla sie maila do orlana i on robi z tym porzadek.

ewentualnie tak jak napisal kribol:

Cytat:
I bedzie pewnie taka sytuacja jak kiedys ze adminy beda uzywane do spraw prywatnych pod jakims tam pretekstem.

Zdecydowanie jest ich za duzo, moim zdaniem max 3-4 osoby powinny miec.

Orlan
Al
Ziutek
Brzoza

vote yes

Grzdyl - Pon Paź 25, 2004 3:13 pm

no mam nadzieje ze to przyniesie jakis skutek...
dzieki za szczerosc bo bez tego raczej bylyby problemy z koegzystencja... i dzieki tez za wszystkie slowa: i te konkretne i z usmiechem bo z kazdym wpisem zabieramy "moc swoim watpliwosciom"... ;)

co do adminow...

kazwa jest czesto na necie i raczej nie naduzywalaby przyznanej jej mocy...

kurz bez obrazy ale za czesto nie gra a jak gra to jest raczej chlopcem do "rozpierdolki" i nie bedzie sie bawil adminem bo po co...
ziut brzoza vote yes tak jak juz wczesniej mowilem...

co do admina dla pyzy i adiego... o ile sie nie myle adolf moze restartowac server i kiedy wszyscy inni admina stracili on mogl kopac ludzi z servera... do tego "w przeszlosci" byly "drobne" skargi pod ich adresem wiec moja propozycja brzmi nastepujaco: dac adolfowi i pyzmenowi jednego admina i jezeli rzeczywiscie cos przeskrobia i przekrocza swoje "kompetencje" to automatycznie im go zabrac... bez zadnych zoltych kartek ktore w ogole nie spelniaja roli i sa tylko bezsensownym pogrozeniem palcem... poniewaz sa do siebie bardzo podobni i jeden nakreca drugieego moze wspolna odpowiedzialnosc przyniesie jakis skutek...

pieluch... jak najbardziej... juz kilkakrotnie dawal przyklad wlasciwego zachowania na serverze...

kribol... nie raz mialem okazje grac z nim COPika wiec jezeli innych zabraknie wiem ze zawsze moge na niego liczyc... ;) tylko obawiam sie zeby przypadkiem nie byl pod zgubnym wplywem swoich qmpli i nei zrobil jakiegos glupstwa...

myslalem tez o shinodzie bo chlopak sie stara... umie obslugiwac admina... czesto wpada na net... i raczej nie ma zadnych obiekcji co do jego ewentualnej stronniczosci...

bundy-ego nie ma za czesto na necie... a poza tym ze jest w STa na pewno ma takowy przedmiot porzadania (czyt. my Preszessss... :) )

i nie obraze sie jezeli tez dostane admina na obsluge wieczornych imprez...

shinoda - Pon Paź 25, 2004 3:22 pm

Cytat:

myslalem tez o shinodzie bo chlopak sie stara... umie obslugiwac admina... czesto wpada na net... i raczej nie ma zadnych obiekcji co do jego ewentualnej stronniczosci...

vote no ;)
mnie w to nie mieszajcie, i tak na coolnecie nie da sie rozgrywac ligi 1v1 bo nie ma lf4 z Quadem, a poza liga nie potrzebuje adminow i moich z icp/prozac zrzekne sie po lidze. :idea:

Grzdyl - Pon Paź 25, 2004 3:42 pm

i wlasnie dlatego powinnismy mu go dac...

bo wcale o to nie zabiega... a i tak czesto jest na serverze i moglby pomoc w rozkreceniu copika...

moze edek jeszcze bo tez czesto operowal przy COPikach ;)

pyz - Pon Paź 25, 2004 4:26 pm

Grzdyl, jak ty coś czasem napiszesz to poezja ;> restartować server może kilka osób =] a ten admin którego obecnie używa Adolf to jest stary jak świat, ale bardzo przydatny czasami :> a co do 'zwykłego' admina - odpowiedzialność zbiorowa, rotflmao ... a przepraszam, myślisz, że adolf miał osobnego admina niż ja ? :> heh.. omfg, "jak coś przeskrobią to odrazu zabrać" - szczerze to kij ci w odbyt synuś, łaske to ty możesz robić swoim kolegom, nie nam :>

teraz wkraczając w temat wieczornych imprez - a od czego, do kurwy nędzy, jest elect, he? takie preteksty "żeby można było grać sparingi, albo żeby można było obsługiwać copy" - ile tych copów niby jest, przepraszam? albo czy naprawdę tak bardzo jest ci potrzebny osobny admin skoro jest elect? zresztą nawet jeśli - zawsze wieczorem jest brzoza, kazwa, ziutek czy też ktoś inny.. argumentacje grzdyl masz nieprzeciętną po prostu ;>

pieluch i właściwe zachowanie - przepraszam grzdyl, mógłbyś przytoczyć przykład tego "właściwego" zachowania? jakbyś był łaskaw i podać conajmniej dwa to byłbym bardzo zobowiązany że zaszczycisz mnie, o wielki, nauką, jakie to jest "właściwe zachowanie" admina - może się czegoś naucze od tak wielce doświadczonej osobowości jak ty :>

Grzdyl - Pon Paź 25, 2004 4:54 pm

1. admin ktoreg mam zostal stworzony tylko dla mnie wiec nie spodziewaj sie ze mam pojecie o zbiorowych adminach co poza waszym przypadkiem jest bezsensownym przedsiewzieciem... (i przez to administrator servera ma wiecej roboty bo musi usunac stare i napisac nowe - miedzy innymi przez takich ludzi jak ty)

2.QRWA KULTURY TROCHE BO DOPIERO CI WSADZE W ODBYT PROSTAKU JEDEN!! nic... kompletnie nic do ciebie nie trafilo... swiadectwo sam sobie wystawiasz...

3.o ile sie nie myle na coolnecie nei ma electa a ludzie ktory juz wyladuja na jakims serverze maja drobne problemy przetransportowac swoja laskawa dupe na inny server z electem...

4. kazde inne zachowanie niz twoje jest wlasciwe... i nie chce sie rozpisywac bo szkoda na to co jest wszystkim wiadome tracic czasu... a na glupie pytania nie bede odpowiadal... bo nie ma sensu gadac zeby gadac... no.. moze czasami ale tylko z inteligentnym przeciwnikiem/rozmowca (zalezy od sytuacji)...

ps...
wlasnie bylem na coolnecie... nie ma electa...
po co mi admin? bo ja jestem gwarancja ze nikt nie bedzie sie bawil w Pana Boga na serverze... Quis custodiet ipsos custodes?

pyz - Pon Paź 25, 2004 5:01 pm

ad.1 Orlan sam powiedział "daj mu swojego admina" - więc stfu, bitch. po raz n-ty jestem obrzucany obelgami za coś, co kompletnie nie jest moją winą :> fajnie być fajnym *g*
ad.2. kryj się, bo widzę twój dom.
ad.3. co nie zmienia faktu, że może zostać włączony, a że ludzie mają problemy z przeniesieniem się to nie mój problem, ja miałem na to radykalne, ale skuteczne, sposoby =]
ad.4. czyli o wielki pan nie chce zaszczyć prostaka jak ja szczątką wiedzy, no cóż, pozostanę jaki jestem :< pójde się poskarżyć Zoidowi :/

ad. ps. look pkt. 3

PIELUCHA - Pon Paź 25, 2004 5:36 pm

krzysiek moglbys przytoczyc przykaldy mojego niewlasciewgo zachowania ?
Z tego co pamietam bylo hcyba tylko jedno w ktorym Ty brales udzial...

PogromcaDziewic - Pon Paź 25, 2004 5:47 pm

"Kandydaci na administratorow coolnetu - wasze propozycje ?"

Zluzujmy panowie z adminami 2in1, z niewlasciwym zachowaniem itd.

Od tego czy i jaki admin bedzie przyznany to Admin zadecyduje,
a wy już tutaj się kłocicie :]
mają być tylko propozycje ;d

pyz - Pon Paź 25, 2004 5:48 pm

Ani razu nie napisałem, że zachowujesz się niewłaściwie. Przy mnie to fakt, raz, zmieniłeś sobie mape według widzimisię, ale to nie jest aż takie straszne. Natomiast ciekaw byłem co w Twoim zachowaniu jest takiego *właściwego* jak na admina, skoro szanowny kolega grzdyl tak mówi to coś w tym musi być, jednakże nie raczył zaszczycić mnie odpowiedzią na tak nurtujące mnie biednego pytanie :(
orlan - Pon Paź 25, 2004 7:09 pm

Amen
szyna^ - Pon Paź 25, 2004 9:13 pm

Pyza poprosze kolejny flamewar bo juz sie nudze ;D
luz - Wto Paź 26, 2004 8:09 am

wprawdzie nie czytalem wszystkiego, bo niebardzo mi sie chce wasze wywody czytac, jednakze robicie problem w MIEJSCU gdzie go nie ma. Skoro nie jestescie w stanie dosc do porozumienia w kwesti KTO POWINNIEN MIEC A KTO NIE, sprawa jest dosc prosta, wystarczy ustalic ELECTA. ;) i w tym momencie nie bedzie problemow. Wkoncu demokracja jest tym co funkcjonuje na calym swiecie, ktos bedzie chcial grac copa, to da vote yes, ktos kto nie bedzie chcial grac, to da vote no. :)
Ziutek - Wto Paź 26, 2004 11:34 am

luzu a kto ci takich durnot nagadal?
szyna^ - Wto Paź 26, 2004 2:20 pm

hehehhe dobre Ziutek ;D
vitez - Wto Paź 26, 2004 4:12 pm

Heh, usmialem sie przynajmniej 10 razy przy calym topiku. Ladny flejmwar :)
pyz - Wto Paź 26, 2004 4:16 pm

a ja nadal nie wiem jaki to jest dobry admin :-( Vitez, może Ty mi powiesz? bo grzdyl nie rozmawia z takimi niedorozwiniętymi prostakami ze wsi jak moja skromna i brzydka osoba :(
luz - Wto Paź 26, 2004 4:45 pm

Cytat:
by Ziutek:
luzu a kto ci takich durnot nagadal?

to ze demokracja jest ok, czy to ze elect jest dobrym pomyslem? ;)

kozako - Wto Paź 26, 2004 6:12 pm

Janusz Wujcik i orły Górskiego
Kribol - Wto Paź 26, 2004 6:56 pm

100 :roll:
Ziutek - Wto Paź 26, 2004 7:22 pm

"Wkoncu demokracja jest tym co funkcjonuje na calym swiecie" (c) luz

o tym mowilem ;) z tego co wiem (a malo wiem) przynajmniej polowa ludzi na tym swiecie nie ma bladego pojecia o demokracji :) pozatym imho jest to najlepsze z najgorszych rozwiazan... no i co wazniejsze nawet w europie zaczyna przezywac kryzys ;)

Kazwa - Wto Paź 26, 2004 7:47 pm

Fakt faktem, ale w kazdym kraju jest wiecej idiotow niz ludzi inteligentnych :roll:
vitez - Wto Paź 26, 2004 7:50 pm

Cytat:
a ja nadal nie wiem jaki to jest dobry admin :-( Vitez, może Ty mi powiesz?

Spojrz w lustro i olej Grzdyla ;)

pyz - Wto Paź 26, 2004 9:04 pm
Temat postu: parę słów nt poważnego x|M
sdl2k4 -> WoLF vs Nuclear, na specu m.in. noname. Wchodzę sobie na konsole, żeby sprawdzić hasło, a tam widzę flooda po say_person:
(]KUP[nOnAm3)(private message to: NuC) podawac ci jego hlt/arm ?
(]KUP[nOnAm3)(private message to: NuC) podawac ci jego hlt/arm ?
Po chwili odpowiedź:
<BLUE> NuC: ta

Nie tak dawno był poruszany temat timera x|M, odnośnie synchronizacji teamowej i automatycznego włączania się... Też przedstawiono wiele dowód, że tak właśnie jest.

Ja przepraszam bardzo, ale czy Ty Orlan poważnie chcesz dać komuś takiemu admina? Jeśli tak, to szykuj się na zabranie mi mojego bo będe go banował za każdym razem gdy on tego admina użyje.

Nuclear - Wto Paź 26, 2004 9:22 pm

Pyz nie zmieniaj faktów powidz co naprawde sie dzialo. To ze spamowal noname to jedno, Ale moja odpowiadz byla kierowana do ziuta - pytal czy gotowi, wiec zarowno wolf jak i ja dalismy odpowiedz, ja dalem Ta. Wiec nie pierdol tu głupot chlopcze ze jakiesz oszustwo było.
szyna^ - Wto Paź 26, 2004 9:25 pm

OSTRO......... nie pokazywac mi sie na oczy sierscie.
pyz - Wto Paź 26, 2004 9:25 pm

Dobrze, załóżmy, że tak było - ale zdążył na say_person napisać Ci dwa razy helth/armor Twojego przeciwnika. Nie zaprzeczyłeś, czyli nie miałeś nic przeciwko. Pozatym, shinoda dostał logi z tego incydentu, są publicznie dostępne, pewnie pojawi się link tutaj na forum, ciekaw jestem jak się z tego wytłumaczycie?
Ziutek - Wto Paź 26, 2004 9:28 pm

nuc, pyz ma racje... calkowita... owszem twoje 'ta' pewnie sie tyczylo ready, ale jako przytomny i szczery gracz, ktory nie chce oszukiwac powiniennes zrugac sojwego 'amigo' za takie rzeczy... to moja opinia i nie sadze bym przesadzil z kara (walkover 3:0 na mapie)... to i tak malo...

ta gra ma byc przyjemna, a kiedy sie oszukuje, to zabiera sie ta przyjemnosc innym... mysle ze tego trzeba sie trzymac, prosze, nie karzcie nam udowadniac sobie rzeczy, o ktorych doskonale wiecie...

szyna^ - Wto Paź 26, 2004 9:33 pm

Nuc juz sie nie kompromituj.. bo komedia.
WoLF - Wto Paź 26, 2004 9:38 pm

....ja chcialem byc dobry i pozwolilem specom zostac...a tu patrz!! taki NONAM3....KIKI....no zwykly jasiek...Qrwa czy Wy gracie o zlote kalisony????..heh..bo ja gram dla zabawy....przeciez to nie BAR..tu nie ma do wygrania porshe!!!!..ja pidole...noname...jestes ZWYKLA PIPA!!!!

do Nucka nic nie mam...bo w sumie chlopak...kija winny :( no moze troche...mo mogl powiedziec!! ale tam...mi to zwisa i powiewa!ale tak czy siak to gra byla dobra i nawet jak by nie bylo pierwszej mapy dla mnie...to i tak bym wygral...wiec...Thx za gre...i pEacE

shinoda - Wto Paź 26, 2004 11:23 pm

ja moja opinie o zaistnialej sytuacji na meczu wolf-nuclear zmiaescilem w topicu mojej ligi - jesli jakies komentarze sa to prosze tam pisac by tu nie zasmiecac. blah, pozdro 942

edit. kurwa jak mogliscie oszukac biednego, Bogu-ducha-winnego WolFiaczka? widisz wolf? takie zycie...

WoLF - Wto Paź 26, 2004 11:47 pm

:cry: :cry: :cry: :cry: ....zemsta bedzie slodka..ale nie zasmiecajmy
:lol:

...PozDro!!!pEaCe dLa PRAWDZIWYCH!!!

vitez - Sro Paź 27, 2004 4:34 pm

A moze by tak wylaczyc say_person na servach?
pyz - Sro Paź 27, 2004 4:40 pm

z powodu oszukujących lam? a tam, lepiej je tępić .. :) czemu mam sobie zabierać możliwość prywatnej rozmowy z kimś na serwerze, bo jakiś frajer wykorzystuje to do oszukiwania? to tak samo, jakbym miał sobie powiedzieć "nie kupie sobie samochodu bo niektórzy powodują wypadki".. bezsens IMHO :>
Ziutek - Sro Paź 27, 2004 5:33 pm

raczej zabrac wszystkim samochody bo jakis debil jechal pijany :D
PIELUCHA - Sro Paź 27, 2004 6:45 pm

a skoro mowa o samochodach...moze ma ktos znajomego co sprowadza ? please PW to me :)
WoLF - Sro Paź 27, 2004 7:40 pm

:) :) ...no ja Ci moge sprowadzic...z Francji cus :lol: a co chcesz??heh 8)
szyna^ - Sro Paź 27, 2004 8:50 pm

wolf sprowadza uzywane ledwo jezdzace ;P
orlan - Czw Paź 28, 2004 8:45 am

1. vitez
2. ziutek
3. brzoza
4. pielucha
5. pyz-adi
6. grzdyl
7. omen
8. szyna
9. turin
10. kiler
11. kurz
12. Kazwa

Tak wiec elekcja jest juz zamknieta. Mamy 3 nowe osoby zobaczymy jak sie sprawdza. Bardzo prosze o kontakt ze mna na gg 162949 lub orlan@wp.pl.usun.to i przyslanie mi swoich mail CV listu motywacyjnego etc. :-) przez osoby wymienione i zainteresowane poto abym mogl odeslac w liscie haselko. Nowe osoby t.j. kiler kazwa moga sie spodziewac iz przepytam je ze znajomosci komend wiec prosze sie przygotowac. Materialow nie udostepniam bo mam nadzieje iz googlem umiecie sie poslugiwac.

shinoda - Czw Paź 28, 2004 10:28 am

oni umieja tylko komendy z 'boot' & 'ban' w skladni :D miej to na uwadze :D btw. nie wiedzialem kogo wpisac na moja czarna liste :D teraz juz mam 12 chetnych :P pozdro & GL_HF dla nowych 'adminow'. oby Wam sie chcialo chciec :twisted:
Tur!n - Czw Paź 28, 2004 2:35 pm

Thx :)