|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - ClanBase - team zajebistych graczy
kogucik - Sro Lis 15, 2006 5:19 pm Temat postu: ClanBase - team zajebistych graczy Dobra kurwa! Koniec żartów. Kto chętny do gry w cb to się wpisywać i koniec! Nic nie będzie! Zlikwidujemy wszystko!
Co ja pierdolę...
Yokai - Sro Lis 15, 2006 5:23 pm
vivat kononowicz
----------------------
jam chetny do gry..racja..kto chce niech sie wpisuje
kogucik - Czw Lis 16, 2006 9:50 pm
Shinoda, wpisuj się!
kogucik - Czw Lis 16, 2006 10:10 pm
Zmieniłem tytuł tematu, bo może niektórzy się wstydzą.
shinoda - Pią Lis 17, 2006 8:25 am
moge grac, jesli bede mial chwilke czasu. i zakupie mica wstepnie sie wpisuje, ale nie obiecuje 100% obecnosci
kogucik - Pią Lis 17, 2006 9:56 am
To jest nas 3-4 z Killerem (ping mu ścierwi :/ ). Kurde zgłaszać się :p
vitez - Sob Lis 18, 2006 1:42 pm
Jutro deadline o polnocy. Pospieszcie sie.
SiDq - Sob Lis 18, 2006 4:28 pm
Kurde mol, a kto jest w waszym skladzie?
Kaziu - Sob Lis 18, 2006 6:33 pm
ja jestem chetny ping na xs mam 30 wiec wrescie normalny i bardziej skillowy takze wpisujcie mnie jak chcecie... Pzdr.
kogucik - Sob Lis 18, 2006 10:18 pm
Ja, Kaziu, Shinoda, Yokai, Rezor, Bandit (raczej, jak czas pozwoli) Killer by pograł, ale ma za duży ping. Więc na razie pewnych można liczyć pięciu. Więc jeszcze ze 3 osoby by się przydały.
SiDq - Nie Lis 19, 2006 9:55 am
Deadline jest kiedy? Dziś? Czy wczoraj był?
Killer - Nie Lis 19, 2006 11:17 am
to wpiszcie mnie polamie
Kaziu - Nie Lis 19, 2006 1:34 pm
tylko wogule nie liczyl bym na wiele jesli mam byc szczery w takich skladach to mozemy sie powkurwiac co najwyzej takze jesli chcecie poprzegrywac spoko...
kogucik - Nie Lis 19, 2006 2:19 pm
Sid wpisuj się, deadline za niecałe 9 godzin :p
vitez - Nie Lis 19, 2006 6:38 pm
Deadline dzis o polnocy. Jesli do tego czasu nie zdazycie stworzyc klanu/zapisac sie to uda mi sie pewnie dodac manualnie, tylko potrzebuje potwierdzenia (numer/nazwa klanu).
kogucik - Nie Lis 19, 2006 10:31 pm
Ten interfejs na stronce CB dziwny jakiś, nieintuicyjny jest. Dodałem nowy klan i chyba czekać muszę na potwierdzenie.
Kaziu, Shinoda, Yokai, Rezor, Killer, WolF, Fartolini i jeszcze kogoś znajdziemy.
PS. Nie wiem kto jest CLem lub zbierał skład dla ssij, ale jak to robił Wasyl, to cóż... Frajerstwo nie zna granic (Bandit misiu). Jeżeli nie ty to robiłeś to nieważne :]
WoLF - Nie Lis 19, 2006 10:47 pm
...ja moge?;)
SiDq - Nie Lis 19, 2006 11:22 pm
rotflmao kurwa, Ja tylko pytalem sie co i jak
Bedzie zgloszony jutro nowy - stary team. Vitez dopiszesz recznie.
>> - Ja, Chrom, Bzd, Heaven, Prostak - czy ktos jeszcze? zobaczymy.
kogucik - Pon Lis 20, 2006 6:16 am
No kurwa to mów to od razu, a nie interesujesz się jakbyś chciał się dopisać!
kogucik - Pon Lis 20, 2006 11:44 am
Vitez, dostałem maila, że klan nie został utworzony, bo nie mamy stronki. Jeżeli nie jest za późno to dopisz... hmmm... nie wiem jaka nazwa. Może Zjebiści gracze, tag Zg-
Yokai - Pon Lis 20, 2006 3:16 pm
co do cl'a - jest mi obojetne kto nim zostanie..kazdy zasluguje
co do nazwy- moze cos bardziej niecodziennego ?;)
np Apocalypsis - chyba wiadomo co to znaczy ..lub moze..
Summa Imperii - najwyzsza wladza.
moze cos z tego?
kogucik - Pon Lis 20, 2006 3:31 pm
No to niech będzie SI (nie wiedziałem co wymyślić :]). Mi też obojętne kto będzie CLem, nawet lepiej dla mnie żebym ja nie był :p
chrom - Pon Lis 20, 2006 5:02 pm
Sid wysli mu prywatna wiadomosc albo cos a no dogadaj sie z grzdylem bo na stronie jest ze gra z "ssij" wiec bez niedomowien
vitez - Pon Lis 20, 2006 8:26 pm
Cytat: | Vitez, dostałem maila, że klan nie został utworzony, bo nie mamy stronki. Jeżeli nie jest za późno to dopisz... hmmm... nie wiem jaka nazwa. Może Zjebiści gracze, tag Zg- |
Nie moge dopisac niedodanego do CB klanu. Wyslij aplikacje jeszcze raz ale najpierw zrob banalna strone ze skladem, podstawowymi kontaktami itp.
Tu masz przyklad wlasnie takiej zrobionej "na odwal sie" stronki: http://northpole.dx.am/
Potem podaj mi cid i/lub nazwe klanu (maile najczesciej odbieram). Ale pospiech bo w srode najpozniej powinienem Roster zrobic.
Dodam rowniez ze zapisany klan nie musi miec pelnego skladu, ale sklad musi zostac uzupelniny do min 5 graczy do najblizszej niedzieli do polnocy.
kogucik - Pon Lis 20, 2006 8:28 pm
Ok zaraz to zrobię :]
EDIT
Yokai jest CLem, założył klan i czekamy na potwierdzenie. Jutro powinno już wszystko być załatwione.
Yokai - Wto Lis 21, 2006 8:23 am
jak ja bede mial za duzo roboty czy cus..zastepuje mnie Coolfon(on jest 2cl), wiec na niego tez krzyczcie
btw-mail od cb doszedl o rejestracji klanu..ale mam taka odp.
"Otrzymali?my Twoje podanie o stworzenie nowego klanu.
Niestety, strona kt?ra zosta?a zg?oszona:
www.tugok.republika.pl/si.txt
nie jest prawid?owo stworzona (zobacz w FAQ jak powinna wygl?da?),
nie istnieje, aktualnie jest nieczynna lub nale?y do innego klanu.
Klan kt?ry chce gra? w ligach Clanbase'u musi mie? dzia?aj?c? stron?
klanow?,
wi?c jeste?my zmuszeni odrzuci? Twoje podanie.
"
boze...same problemy tylko-a to ponoc jest for fun prawda?
kogucik - Wto Lis 21, 2006 8:44 am
Kurwa,co za typy. Po powrocie z uczelni zrobię jakieś gówno żeby się już nie czepiali.
A taka zajebista stronka była
kazpex - Wto Lis 21, 2006 10:07 am
hehe tosz to plik textowy w zasadzie nie stronka nie to co bym sie czepial
ale co za roznica...wazne ze sklad napisany ale chyba kontaktu nie podaliscie...
Nuclear - Wto Lis 21, 2006 10:39 am
macie strone www, 25 sekund roboty
http://republika.pl/nuc/si/
taka powinna wystarczyc do rejestracji, wiem bo sam taka zrobilem dla ssij ;>
kogucik - Wto Lis 21, 2006 1:24 pm
Heh, dzięki NuC. Kazpex nie czepiajta się Plik tekstowy to też strona NuC, może i 25 sekund, ale dla osoby, która zna przynajmniej podstawy htmla :] Ja bym zrobił we FrontPage'u (tam nie muszę znać żadnej komendy do tworzenia prostych stronek). Jeszcze raz dzięki :]
Aha i jeszcze jedno, stronka może poleżeć na twoim koncie czy wrzucić gdzieś indziej mamy?
WoLF - Wto Lis 21, 2006 2:46 pm
...jak cos to moge przerobic swoja stara strone Sm...:)
kogucik - Wto Lis 21, 2006 2:57 pm
To gogogo :] Do jutra musi wszystko być gotowe,bo inaczej nici z cb.
I jeszcze taka informacja :] Dołączył do nas koleś z BRO, nick Fat Bastard.
vitez - Wto Lis 21, 2006 3:13 pm
Cytat: |
I jeszcze taka informacja :] Dołączył do nas koleś z BRO, nick Fat Bastard. |
Nie znam wiec pewnie fejk
kogucik - Wto Lis 21, 2006 3:24 pm
Jego real nick zaczyna się na "M". Powiedział, że będzie grał pod Fat Bastard. Jak chcesz to na priv mogę ci podać real.
WoLF - Wto Lis 21, 2006 4:11 pm
oki narazie takie cus..proste ale chyba spoko http://smq2.w.interia.pl/Si.html
Fartolini zrob jakies logo to wrzuce:) <peace> a i co do pozycji to nie wiem na jakich kto gra:P wiec pisalem tak ooooooooo:D hehe niech ktos sie odezwie na gg to sie zmieni ..Yokai daj znac;)
Yokai - Wto Lis 21, 2006 5:15 pm
hm..powinienem niby napisac na priv Coolfon..ale ze dotyczy to calego teamu..
ten fat bastard to jest za przeprszeniem pipa... ja znim gralem 1/1 i wygralem chyba 10/2 bez jakichs wiekszych problemow..wiem ze ctf to team play itd itp a nie 1 vr 1..ale on naprawde nie umie grac
skoro nawet ja go leje to wogole musi byc lama;) moze warto by to przemyslec raz jeszcze
Yokai - Wto Lis 21, 2006 5:17 pm
ps- dobrze by tez bylo spotkac sie czy na serwie czy gdzies tam i obgadac kto gdzie chce grac, zeby potem nie tracic czasu na ustalanie pozycji etc..
Wolf narazie Ci tego nie powiem, bo sam nie wiem;)
kogucik - Wto Lis 21, 2006 5:40 pm
Wolfie chodzi ci o baner na stronkę, czy logo zwykłe?
Yokai, szczerze mówiąc to nie wiem jak on gra, ale warto by go mieć chociażby z tego względu, żeby zawsze mieć skład na mecz. Najwyżej będzie grzał ławę. Z tego co NuC mówił to ten koleś kilka razy już grał w cb, więc cienki pewnie nie jest, może dawno nie grał i sobie zaraz przypomni? A jaki miał ping jak graliście? Bo on z Holandii jest.
Yokai - Wto Lis 21, 2006 7:20 pm
ping mial lepszy ode mnie;) jakies 30-40 ok..
no nic..zreszta niech bedzie-tak jak mowiles...bedzie grzal lawe jak cos
Prezes_Kiler - Wto Lis 21, 2006 9:15 pm
[quote="CooLFoN"]Jego real nick zaczyna się na "M". Powiedział, że będzie grał pod Fat Bastard. Jak chcesz to na priv mogę ci podać real.[/quote]
co to kurwa ma być ?
pewnie Vitez sie ucieszy jak bedzie znał tego fejka :d
kogucik - Wto Lis 21, 2006 9:25 pm
A co, koleś nie może sobie nowego nicka wymyśleć?
Matrix^^ - Wto Lis 21, 2006 9:25 pm
Wklejcie mnie gdzieś
kogucik - Wto Lis 21, 2006 9:33 pm
Co?
Rezore - Sro Lis 22, 2006 9:09 am
no wlasnie wezmy matrixa;]
kogucik - Sro Lis 22, 2006 9:25 am
Wzięty :] Módlmy się żeby idioci (Vitez nie bulwersuj się) z CB przyjęli zgłoszenie naszego klanu. Już podjęliśmy 3 próbę. Jak nie zarejestrują nam klanu to nie zagramy. Idioci robią problem ze stronką.
Prezes_Kiler - Sro Lis 22, 2006 9:45 am
[quote="CooLFoN"]A co, koleś nie może sobie nowego nicka wymyśleć?[/quote]
żałosne jest jego podejsćie ale chyba bardziej twoje
ty jak baton zaczął grać pod SID'em to kazdy wiedizal ze baton to sid.
To jest zmiana nicka.
A nie że gra w lidze pod fejkiem a ty go jeszcze kryjesz :d Pewnie gra też winnej drużynie pod innym nickiem :S
To jest mega żałosne tak samo jak to że maice problemy z dołaczeniem do clanbase przez brak strony www.
Co to za filozofia poświęcić max 15min zeby mieć tą stronke z graczami i kontaktem do nich ?
Dobra ja rozumiem że po huju z tymi stronami jest, nie do końca widać sens ich "wymogu".
Ale jenak są ludzie którzy będą pilnowali tej ligi. Będą sędziowali mecze, pisali z nich raporty. Czyli włożą w tą lige jakąś pracę więc tylko z tego powodu chyba można poswiecic te 15min na zrobienie strony, której wymagają....
kogucik - Sro Lis 22, 2006 10:00 am
Nick kolesia mnie nie interesuje. Jego broszka. Żeby był jakimś mega wymiataczem to wiadomo, że każdy chciałby znać nick. Ale koleś ponoć lami niemiłosiernie :] A zresztą chuj, chcesz znać to masz: Macros.
Co do stronki, to nie miałem 15 minut nawet żeby zrobić to gówno. A dokładniej to jest tak, że wysłałem zgłoszenie - trzeba było czekać do 24 godzin. W tym czasie nie wiedziałem, czy przyjęli czy nie, więc nie robiłem nowej. Tak mieliśmy już 2 razy. Info o odrzuceniu zgłoszenia przyszło jak byłem na uczelni. Jak wróciłem to nie miałem czasu żeby to zrobić (następnego dnia 2 kolokwia i spora rzecz do napisania :] ). Teraz zajął się tym Yokai, który też nie ma za dużo czasu, bo większość czasu jest na uczelni. Zapewne pomyślisz teraz, że jak nie mamy czasu to po co się za to bierzemy. A no, bo chcemy sobie pograć i jeżeli ktoś chce to może przejąć moje obowiązki - ucieszę się niezmiernie
A poza tym to mogliby przyjąć to jebane zgłoszenie i napisać info, że mamy zrobić nową stronkę czy coś, a nie odrzucają.
Yokai - Sro Lis 22, 2006 3:30 pm
wczoraj wyslalem kolejne juz zgloszenie..z nowa strona itd..wszystko wypelnione jak trzeba- i co? nic...0 odp..skoro wymagaja od innych takiej skrupulatnosci, to najpierw niech sami swieca przykladem
ps- a co niby bylo takiego zlego w tamtej stronie?
odp z cb"strona nie jest prawid?owo stworzona, nie istnieje, aktualnie jest nieczynna lub nale?y do innego klanu.Klan kt?ry chce gra? w ligach Clanbase'u musi mie? dzia?aj?c? stron?
klanow?"
co to za bzdury-nie istnieje? to co omamy mam jakies? istnieje...jest nieczyna..co za pierdoly skoro dziala itd...
smiechu warte- jestem za zasadmi i porzadkiem..bez tego sie nie da zyc itd- ale sory..to jest tylko gupia gra..gowno mnie obchodza(jak i zapewne team) jakies puchary..ludzie chca sobie pograc for fun..
ale widac tak sie nie da
vitez - Czw Lis 23, 2006 3:58 pm
Pociesze was ze trwa dyskusja nad darowaniem sobie wymuszania stron WWW i tak najprawdopodobniej bedzie od przyszlego sezonu. Wejdzie nowy system loginow itd. No ale czy q2ctf bedzie w przyszlym sezonie to nie wiadomo. Czy bedzie w tym sezonie to to tez nie wiadomo .
EDIT: a nie mozecie wziac juz istniejacego klanu a potem tylko wyedytowac graczy/CL/nazwe?
Np xM ?
Yokai - Czw Lis 23, 2006 7:02 pm
hm Vitez..dostalem potwierdzenie o rejestracji klanu
badz tak mily i powiedz mi (nam) co dalej.. co mam teraz zrobic zeby w koncu klan mogl grac w cb
vitez - Czw Lis 23, 2006 7:55 pm
Podaj cid , nazwe klanu czy cos - zebym mogl was znalezc i dodac.
Yokai - Czw Lis 23, 2006 8:57 pm
oki
a wiec..to jest stronka (thx wolf)
http://smq2.w.interia.pl/Si.html
a klan zowie sie Summa Imperii ... skrot SI
dzieki Vitez, mam nadzieje ze to wystarczy
SiDq - Czw Lis 23, 2006 10:58 pm
Gitez, stronka bedzie zapewne jutro, ale sluchaj
Jest nowy team do cb, a mianowicie stary
Ja, Chrom, Prosto, Z-Factor, Grzdyl, Heaven - jednoczesnie tych 2 ostatnich odchodza z ssij i graja z nami jako >> jak potrzeba cos wiecej to pm, a link podam jutro.
widmo - Pią Lis 24, 2006 6:01 am
ale wy mieszacie o ja ;o
Matrix^^ - Pią Lis 24, 2006 10:12 am
No fakt mieszamy ZW też zagra bo z dodaniem 3m sa kłopoty
widmo - Pią Lis 24, 2006 11:08 am
a nie lepiej napisac ze 3m to tylko pic na wode i nie miało byc zadnej reaktywacji ?
Matrix^^ - Pią Lis 24, 2006 11:12 am
Miała być
Rezore - Pią Lis 24, 2006 11:41 am
matrix ty chodzis w ogle do szkoly??
Yokai - Pią Lis 24, 2006 11:51 am
to ja juz nic nie rozumiem...ZW ma grac...3m ma grac..o ile wiem to Ty jestes w tych klanach..a chciales grac z nami
hm..moze to ja mam problemy z mysleniem-ale o co tu w konuc chodzi? z kim Ty chcesz grac?;)
Matrix^^ - Pią Lis 24, 2006 12:09 pm
Tak rozor chodze Tyle ze teraz jest chory ;/
Yokai oświece Cie ;D Chciałem zapisać 3m ale zostalo usuniete z rejestru cb wiec aby dodac 3m trzeba sie bawic od nowa w tworzenie a ze łatwiej jest dodac zw poniewaz nie trzeba sie bawic w dodawanie clanu , tak tez zrobilem. Mowile ze moze zagram a teraz sie okazuje ze gram w zw^ i tak zostanie.
kazpex - Pią Lis 24, 2006 12:23 pm
haha ale was w ch... zrobil
kogucik - Pią Lis 24, 2006 12:27 pm
To chuj ci w dupę borowcze.
Matrix^^ - Pią Lis 24, 2006 12:59 pm
Macie prawo być zfrustrowani
Yokai - Pią Lis 24, 2006 1:45 pm
szkoda gadac....
widmo - Pią Lis 24, 2006 2:20 pm
ja bym go zbanował na forum i na miejscu jego timu sam bym matrixa wychujał i poszedł do innych klanów ;D, a w tedy zostałby sammmmmmmm
WoLF - Pią Lis 24, 2006 3:05 pm
...nic ten Typ sie nie zmienil heh!
Matrix^^ - Pią Lis 24, 2006 3:06 pm
Smutno mi przez was
Rezore - Pią Lis 24, 2006 3:54 pm
bo zes w huja polecial jak nic
vitez - Pią Lis 24, 2006 4:24 pm
Cytat: | Gitez, stronka bedzie zapewne jutro, ale sluchaj
Jest nowy team do cb, a mianowicie stary
Ja, Chrom, Prosto, Z-Factor, Grzdyl, Heaven - jednoczesnie tych 2 ostatnich odchodza z ssij i graja z nami jako >> jak potrzeba cos wiecej to pm, a link podam jutro. |
Nie mogliscie sie ruszyc 2 tyg temu z tymi skladami a nie teraz burdel robicie? Deadline na zapisy byl w zeszla niedziele, ja teraz wam specjalnie laske robie i czekam z przygotowaniem grup, recznie was dopisuje i w zamian dostaje jeszcze wiekszy burdel.
W danym momencie sa zapisane nastepujace klany:
- ewc
- ssij
Za chwile dopisuje zw ktore bedzie mialo niby sklad 3M.
Summa Imperii nie moge znalezc - WYRAZNIE PROSZE o cid.
Gdy probuje szukac po nazwie klanu : "No clans matching criteria (name contains 'Summa', Poland, order by prefix"
cid to takie gowno na koncu adresu w pasku przegladarki gdy ogladasz w Clanbase strone jakiegos klanu - niezbyt trudno znalezc. Jednak z tego co widze i probuje znalezc to jednak wasz klan nie istnieje w Clanbase.
Czekam do jutra (SOBOTA) do godz 10 rano na:
- cid klanu Summa Imperii
- potwierdzenie ze mam dopisac tez i >> - tych znajde bez problemu
- potwierdzenie czy ssij bedzie gralo.
Niewazne czy te info dostane czy nie - jutro o 10 rano (3 dni po terminie) robie grupy i je publikuje.
Moze kiedys sie nauczycie na czas organizowac teamy i sie zapisywac zamiast burdel robic... ale chyba nie w tym zyciu
Dodatkowo jakiekolwiek klany jakie zostana do jutra zapisane i umiesczone w grupach maja czas do TEJ NIEDZIELI godz 24 na ustalenie swojego ostatecznego skladu (usunac/dodac graczy ze stron klanowych w Clanbase).
Matrix^^ - Pią Lis 24, 2006 5:00 pm
Cytat: | ja teraz wam specjalnie laske robie | Vitez nie musisz nam robić laski Ale dziekujemy za twoj trud ;D
vitez - Pią Lis 24, 2006 5:08 pm
Cytat: | Cytat: | ja teraz wam specjalnie laske robie | Vitez nie musisz nam robić laski Ale dziekujemy za twoj trud ;D |
Wy mi zrobicie jak juz wszystkich dopisze ;P
kogucik - Pią Lis 24, 2006 5:21 pm
Matrix jak oglądasz "Na wspólnej" to wiedz, że przypominasz mi psa Brzozowskich.
Killer - Pią Lis 24, 2006 5:28 pm
[quote="CooLFoN"]Matrix jak oglądasz "Na wspólnej" to wiedz, że przypominasz mi psa Brzozowskich.[/quote]
lol
kogucik - Pią Lis 24, 2006 6:23 pm
Osoby z drużyny mają zarejestrować się jak najszybciej na stronie clanbase.com i podać Yokaiowi swoje ID.
Yokai - Pią Lis 24, 2006 6:32 pm
otoz to,
oto osoby, ktore niech uwijaja sie w miare mozliwosci wiem ze jest pt i wodka stygnie..ale czas nagli
WoLF
ReZor
Shinoda
KiLLer
Kaziu
Vitez-teraz powinno byc juz ok...chyba
Yokai - Pią Lis 24, 2006 6:33 pm
pies brzozowskich...
kogucik - Pią Lis 24, 2006 6:48 pm
Vitez, klan jest już dodany, ID nie znam, ale nazwa to Summa Imperii. Wcześniej faktycznie nie było na liście.
vitez - Pią Lis 24, 2006 8:42 pm
Cytat: | Vitez, klan jest już dodany, ID nie znam |
Opisalem ci jak znalezc cid - idziesz w Clanbase na strone swojego klanu i w okienku adresu w przegladarce na samym koncu masz cid=... i o ten wlasnie numerek mi chodzi.
Tu masz screenshot pogladowy o jaki numerek mi chodzi, tak na przyszlosc bo juz znalazlem :
vitez - Pią Lis 24, 2006 8:45 pm
Last update - wszyskite klany dodane, zaraz robie grupy. Niestety bedzie 1 Liga bo sie szefostwo burzy na uklad "dwie ligi po 1 grupie" i kaza robic "jedna liga po dwie grupy" niezaleznie od roznicy poziomow - byle wiecej meczy (nawet rape'ow) bylo. Niestety nic glupkom nie przetlumacze - albo tak albo cancel rozgrywek... to juz lepiej tak - miec wyzszy poziom trudnosci ale grac.
widmo - Pią Lis 24, 2006 9:04 pm
i co myslicie ze zarejestruja sie dzis hahaha! wolne zarty ja radzilym dla Yokaia sam ich zarejestrowac tylko pozniej dac im ten login i hasło ... bo onie tego nie zrobia ;D
tak na marginesie moze tak łaskawe ZW^ powywala ze swojego squadu co po niektórych graczy jak np. Omen , blady czy vbot ? bo to przegiecie
Matrix^^ - Pią Lis 24, 2006 9:21 pm
Ja sie opierdalam na kompie a chłopaki ratują syjon Ide im pomoge
Yokai - Pią Lis 24, 2006 10:02 pm
czesc osob juz dodalem
pozostaly jeszcze:
ReZor
Shinoda
KiLLer
niestety ani gg nie mam...ani icq czy innego tlena;/.. wiec jesli mozna to albo niech ktos odezwie sie do mnie( 1700177 nr gg) lub tez poda id tu/ ewentualnie da znac ze ma konto na cb-sam go znajde i dodam
Matrix^^ - Sob Lis 25, 2006 7:20 pm
My juz sie tam szykujemy
vitez - Sob Lis 25, 2006 11:08 pm
Cytat: | czesc osob juz dodalem
pozostaly jeszcze:
ReZor
Shinoda
KiLLer
|
Jak ci sie nie uda ich dodac do niedzieli godz 24:00 to pozniej ten link polecam:
http://www.clanbase.com/cupplayer_add.php?lid=2747 (tylko badz zalogowany jako CL SI) i na specjala prosbe moge zezwolic grac juz w pierwszym tyg. (choc oficjalnie to taki dodany po terminie gracz powinien pauzowac tydzien).
shinoda - Sob Lis 25, 2006 11:54 pm
Kod: | shinoda Edit
ID 3502498 (hid: 2524191)
Nick shinoda
Country Poland
Connection Modem
Birthday 1 January
Created on 23 Aug 2004 15:15
Last modified on 23 Aug 2004 17:31 |
Yokai - Nie Lis 26, 2006 1:59 pm
dzieki Vitez / Shi
Yokai - Nie Lis 26, 2006 2:02 pm
hm..tak sie tylko zastanawiam..
dodalem juz chyba wszystkich, ale wyswietla mi w klanie jedynie 3 osoby- czyzby kazdy dodany czlonek teamu musial potwierdzic to mailem czy cus?
jesli tak to prosze-zrobcie to
kogucik - Nie Lis 26, 2006 2:08 pm
Musi potwierdzić :]
vitez - Nie Lis 26, 2006 4:01 pm
Cytat: | hm..tak sie tylko zastanawiam..
dodalem juz chyba wszystkich, ale wyswietla mi w klanie jedynie 3 osoby- czyzby kazdy dodany czlonek teamu musial potwierdzic to mailem czy cus?
jesli tak to prosze-zrobcie to |
Tak, musi. I jeden kruczek - wiele skrzynek pocztowych zaznacza listy z Clanbase jako spam. Chyba niezbyt fortunnie dobrany temat/tresc automatycznej wiadomosci. Tak wiec czasem trzeba przegrzebac smieciowy folder spamu by znalezc mail z linkiem potwierdzajacym od CB.
Rezore - Nie Lis 26, 2006 5:47 pm
jest jeden problem ja konto na cb zakladalem 2 lata temu i nie pamietam hasla do tamtego maila
Prezes_Kiler - Nie Lis 26, 2006 5:57 pm
to zaloz nowe o tym samym nicku
ia zeby dodac d o klanu nie podajesz nicka a id [numer]
taki myk :]
kogucik - Nie Lis 26, 2006 6:07 pm
Cytat: | jest jeden problem ja konto na cb zakladalem 2 lata temu i nie pamietam hasla do tamtego maila |
Rezor, ja na następny dzień już zapomniałem i przez to Yokai musiał zakładać klan :]
vitez - Nie Lis 26, 2006 7:54 pm
Cytat: | jest jeden problem ja konto na cb zakladalem 2 lata temu i nie pamietam hasla do tamtego maila |
http://www.clanbase.com/doc.php?did=20#pass
"If you didn't enter a valid e-mail address then please do the following:
make a post on the helpdesk forum. Include in that post: your (new) e-mail address and your ID (pid). Then ask your clanleader to reply to that message (logged in) to confirm your new email. If you are the clanleader ask a trustee or two clanmembers to reply to the message."
Przetlumaczyc?
Rezore - Nie Lis 26, 2006 8:01 pm
jakbys odrazu w 1 poscie nie mogl:P ale nie musisz az taki glupi nie jestem;]
shinoda - Pon Lis 27, 2006 9:15 am
mam majka i teraz bede zajebiscie gral
skromnosc ftw!
Yokai - Pon Lis 27, 2006 9:56 pm
sorki..ale pisze to poraz ostatni
jak narazie maila od cb potwierdzili: Wolf, Fartolini, Fat bastrad i ja..
ktos jeszcze zamierza?
badzmy konsekwentni..to tylko glupi mail-wystarczy kliknac..ja niestety tego za Was nie zrobie, wiec jak tak dalej pojdzie.. = nie pogramy
vitez - Wto Lis 28, 2006 12:40 am
Cytat: | sorki..ale pisze to poraz ostatni
jak narazie maila od cb potwierdzili: Wolf, Fartolini, Fat bastrad i ja.. |
Fat Bastard potwierdzil na ircu ze gra z ecf. Wiec ja go wam z Allowed Players usuwam a wy go sobie usuncie z listy graczy. To daje wam na razie 3 potwierdzonych graczy w 'Allowed Players' . Jak juz dopiszesz reszte to podaj mi tu/na maila sklad to ich dorzuce do Allowed.
shinoda - Wto Lis 28, 2006 7:00 am
juz, potwierdzilem rzadko sprawdzam starego maila... dobrze, ze zauwazylem, ze cos tu yokai napisales :d
Yokai - Wto Lis 28, 2006 5:11 pm
dziekuje
Kaziu - Sro Lis 29, 2006 11:56 pm
fat bastard hmm ja nie wiem wogule skad go wzieliscie w kazdym razie z nudow ogladnalem demko jak gral przeciwko [omen] koles cienki jak barszcz taka 1/4 jokaja dobrze ze niebedzie gral... ale to i tak nie zmienia faktu ze bedziemy po pizdzie dostawac ostro... ja to realista jestem... sory. ale co tam gramy for fun
shinoda - Czw Lis 30, 2006 7:22 am
rotflnalem
no offence yokai
Yokai - Pią Gru 01, 2006 10:33 am
lol heh:)
niezle porownanie
spox no offence- mowielm ze ten bekart to miernota..nawet ja go pobilem
Kazik- coz ja tez jestem realista..i wiem ze masz racje-ale coz...jak sam zauwazyles..for fun-ponabijamy sie z ewc na vo i innych noobow i jakos pojdzie
WoLF - Pią Gru 01, 2006 2:02 pm
...ja tam bede probowal ugryzc isch najmocniej jak potrafie ...az zawyyyyja z bolu hehehe
Kaziu - Pią Gru 01, 2006 3:58 pm
to jest mysl moze jakos psychicznie damy rade... w kazdym razie takie np [omen] oni skilla maja tylko przy dwoch graczach reszta to takie kampy maja swoje miejsce na mapie i widac zajebiste zgranie... to 50% powodzenia... wiec tak se mysle zeby sie skupic jakos na taktyce:) anyway moim zdaniem da sie wygrac z kazdym nawet takie [ewc] niestraszne przy dobrym zgraniu calego teamu...
WoLF - Sob Gru 02, 2006 7:06 am
...zeby sie zgrac..to trzeba potrenowac...a wiec Yokai:> kiedy trening?:))
omen - Sob Gru 02, 2006 8:05 am
to zobaczymy czy 'takie [ewc]' nie jest straszne
Yokai - Sob Gru 02, 2006 9:08 am
Wolf i reszta...moze w niedz 21 albo 22, zebrac sie na serwie i poskakac razem?
co myslicie?
Killer - Sob Gru 02, 2006 10:05 am
Zgadzam sie z Kaziem, tak realnie patrzac to powinnismy ograc takie ewc do zera. Przeciez mamy "team zajebistych graczy", a kogo maja ewc? lol same kampy i lamusy
Matrix^^ - Sob Gru 02, 2006 10:25 am
o noskillach zapomniales w ewc
Kaziu - Sob Gru 02, 2006 1:26 pm
propozycja niedzieli wieczorem jest ok dla mnie moze jakiegos nieoficjalnego copa sie zagra w kazdym razie trzeba cos ustalic przed meczem z ewc... mam kilka pomyslow
kogucik - Sob Gru 02, 2006 1:49 pm
Wstępnie powinienem być, ale może się zdarzyć, ze mnie zabraknie.
WoLF - Sob Gru 02, 2006 9:39 pm
mi pasi..ale konkret..21 czy 22:) bo to roznica:P
pEaCe!
shinoda - Sob Gru 02, 2006 10:27 pm
to mial byc jakis lamersi team, zdaje sie? ja bym sie skupil na tym jak najwyzej przegrac
bo widze, ze tu jakies podchody o zwyciestwo... chill... wg mnie wazne, zeby bylo wesolo na VO - jakas dobra muza i spoko ludzie. a wynik? who care 'bout that??
Kaziu - Nie Gru 03, 2006 4:13 pm
ja se wypraszam nie mam zwyczaju grania w lamerskich teamach z kazdego nawet hujowego da sie cos wycisnac
Killer - Wto Gru 05, 2006 3:43 pm
no masz racje kaziu na lf10 wycisnelismy 4 flagi, a na ctf05b wycisnelismy kilka quadow, dzieki czemu zdobylismy pare fragow ;]
Kaziu - Sro Gru 06, 2006 4:32 pm
no sory no nastepnym razem bede na bank wyciagnie sie wiecej... a z ewc nietrudno przegrac... w tym cb jest kilka teamow ktore mozna zjechac latwo takze badzcie dobrej mysli i ja chce shinode!
Yokai - Sro Gru 06, 2006 5:20 pm
ze kogos nie ma - normalna rzecz ludzka..zdarza sie z roznych powodow i nikt sie tlumaczyc nie musi..ale na przylosc jezeli wszyscy zapowiadaja ze beda, a na meczu jest 4-5 osob...to sytuacja jest troche lekko mowiac dziwna..jeden team czeka..2 tez..czas leci..nerw bierze..
na przyszlosc wystarczy zrobic jedna rzecz- napisac .."yokai/eddie ty palo dzis mnie nie bedzie" ..lub cos w tym stylu i jest git
to tyle;p
Killer - Sro Gru 06, 2006 6:30 pm
czemu palo zaraz ? moze jeszcze "palko" ??? ;P palka is reserved ;D
Yokai - Sro Gru 06, 2006 7:39 pm
moze byc i palczusia ! muaa.. ;*
bleh ale spedalone;p
shinoda - Czw Gru 07, 2006 7:33 am
Cytat: | no sory no nastepnym razem bede na bank wyciagnie sie wiecej... a z ewc nietrudno przegrac... w tym cb jest kilka teamow ktore mozna zjechac latwo takze badzcie dobrej mysli i ja chce shinode! |
heh, ja teraz sse bardziej niz zwykle, bo zmienielm system i cos kijowo dziala no ale... ostatecznie wloze stary dysk i jeszcze poszczelam z wami :]
dajcie next termin, postaram sie znalezc czas... bo ostatnio mialem "kryzys"
Kaziu - Czw Gru 07, 2006 8:21 pm
dobrze by bylo slabym ogniwem nie jestes przyda sie dodatkowa celna rakieta jokai dawaj termin rozjebac trza kogos!
Yokai - Czw Gru 07, 2006 10:24 pm
spox
jakies dupki z dwdr sie odezwaly i ustalily termin na sob nastepna godz 19...LOL ..pogielo ich
musze przestawic mecz na jakas niedz np godz 22.-ale cus sie zjebalo z cb..nie moge wejsc na swoje konto..nie wiem wczym rzecz. Pisalo na stronie ze sa jakies problemy-sprobuje jeszcze raz jutro..moze podziala to ustale nowy termin..bo mysle ze tak mi jak i Wam godz 19 w sob nie odpowiada (i polowie [p]olski;p)
a kazik dobrze gada- z kazdego teamu mozna cos dobrego wycisnac..fan fanem..po to gramy, ale mozna chlopakom zapasc w pamiec;) niech sobie nie mysla
vitez - Pią Gru 08, 2006 5:30 am
Cytat: | cus sie zjebalo z cb..nie moge wejsc na swoje konto..nie wiem wczym rzecz. |
Wystarczy czytac...
http://www.clanbase.com/news.php?nid=232673
Killer - Pią Gru 08, 2006 8:08 am
[quote="shinoda"] Cytat: | no sory no nastepnym razem bede na bank wyciagnie sie wiecej... a z ewc nietrudno przegrac... w tym cb jest kilka teamow ktore mozna zjechac latwo takze badzcie dobrej mysli i ja chce shinode! |
heh, ja teraz sse bardziej niz zwykle, bo zmienielm system i cos kijowo dziala no ale... ostatecznie wloze stary dysk i jeszcze poszczelam z wami :]
dajcie next termin, postaram sie znalezc czas... bo ostatnio mialem "kryzys" [/quote]
...który miał brata i nazywał się... ramzes... albo to na odwrót było ?;]
shinoda - Pią Gru 08, 2006 12:30 pm
lol, wtf? :]
kogucik - Czw Gru 14, 2006 6:10 pm
Vitez, da się zmienić termin sobotniego meczu? Sobota nie wszystkim pasuje, a Tokai nie może się zalogować na cb i nie wiemy co robić.
Yokai - Czw Gru 14, 2006 11:05 pm
tokai
wlasnie..tak powaznie mowiac-mam problem z tym cholernym kontem..nie wiem w czym rzecz-gadalem juz z ziutem..ale nadal lipa..narazie coolfon (wybacz) ale musisz cos poradzic;/.. mam nadzieje ze to tylko na jakis czas
kogucik - Czw Gru 14, 2006 11:15 pm
Może zapominasz w hasła, że jedna litera musi być wielka. Ja miałem ten sam problem
Tokai Nawet nie zauważyłem :]
Yokai - Pią Gru 15, 2006 11:46 am
wlasnie..chlopaki z DWDR ustalili mecz na sobote godz 19... termin jest porazajacy;p
Vitez- czy daloby sie to przeniesc na poniedzialek godz 21;30 lub 22 ? czy jest juz za pozno..?
jesli mozesz cos poradzic...- poradz
masz u nas piwo jak wypali zjazd
vitez - Pią Gru 15, 2006 6:58 pm
Cytat: | wlasnie..chlopaki z DWDR ustalili mecz na sobote godz 19... termin jest porazajacy;p
Vitez- czy daloby sie to przeniesc na poniedzialek godz 21;30 lub 22 ? czy jest juz za pozno..?
jesli mozesz cos poradzic...- poradz |
Na sile wam nie moge przeniesc, tylko jesli dogadacie sie z przeciwnikiem o zmiane terminu to maila do mnie z informacja o nowym terminie.
kogucik - Sob Gru 16, 2006 7:54 pm
Zgwałcili nas!
WoLF - Nie Gru 17, 2006 12:24 am
..wesolych swiat:d
Kaziu - Nie Gru 17, 2006 4:11 pm
to kurwa jakis mecz byl wczoraj ? zero msg na gg ja nie mam czasu tez codziennie na ctf.pl siedziec lub wchodzic na clanbase... nastepnym razem prosze o jakis msg a nie ze ktos kogos gwalci pod moja nieobecnosc;/
kogucik - Nie Gru 17, 2006 4:19 pm
Na maila musiałeś dostać info od Viteza :p
Następnym razem będę pisał na GG.
vitez - Czw Gru 21, 2006 2:06 am
Cytat: | Na maila musiałeś dostać info od Viteza :p
|
Hm?
Ja tam nic nie sle na maila. Co najwyzej ClanBase automatyczne info wysyla... ktore niestety czesto lubi w spamie ladowac - trzeba sie dogrzebywac i odznaczac ze to nie spam.
Prosze nie kojarzyc tych automatycznych maili ze mna :p
kogucik - Czw Gru 21, 2006 8:46 am
W tytule maila jest vitezz, ale od razu widać, że to automat ;]
shinoda - Czw Gru 21, 2006 9:49 pm
[quote="CooLFoN"]W tytule maila jest vitezz, ale od razu widać, że to automat ;][/quote]
automat... do banow chyba lmao
|
|