|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - Nabor na nowych adminow coolnetu
orlan - Pon Paź 17, 2005 9:21 am Temat postu: Nabor na nowych adminow coolnetu prosze zglaszac propozycje z uzasadneineim na nowych adminow coolnetu bedzie to 6 osob ktore graja + admini clanbase etc. Nie bedzie adminow klanowych bo dyfuzaj haslel jest wtedy zbyc szybka co prowadzi do skasowania wszytskich uprawnień. osobu ze zemienymi iP nie dostana prawa do kikowania i i banowania. Prosze ewentualnei zglaszac swoje RZECZOWE negatywne uwagi ( posty w stylu bo on jest glupi albo lysy czy ma rudego psa beda pomijane). Bez FALMEWAROW please ! kandydaci MUSZA ZNAC KOMENDY LFIRE 2.0 co bedzie sprawdzane.
Nabor zostanie zamkniety 1 listopada (lub wczeniej o ile przez 5 dni nie bedzie nowych postow)
pyz - Pon Paź 17, 2005 9:36 am
1. adolf (gra, jest pr0 specem, zna się)
2. kribol (gra, jest pr0, zna się)
3. pyzmen (wkurwia grzdyla, jest pr0 specem, zna się)
4. ziutek (nie wkurwia grzdyla, jest pr0, zna się)
5. vitez (gra, tępi lamerie, zna się) [kick emce zostaje mu wybaczony, tymczasowo ]
6. szyna (gra, jest pr0, nerwus, kopie jak popadnie )
Prezes_Kiler - Pon Paź 17, 2005 12:33 pm
1.adolf
2. krib
- oboje są w porządku ludźmy ale wystarczy im jeden admin [100% że się podzielą, także z pyzem ;])
Na szczęście mają coś między uszami więc admin u nich = bez obaw.
3.pyzmen - [to samo z adnotacją - Nie grasz wiec po kij ci ;p na WOWie nie działa ? ]
4.ziutek - białyustok, ulegnie i podzieli sie z ziomami i bedzie to co jest od zawsze ;/
6.szyna - fajnie gra ale admin vote no. Za luźny kolo z niego Cały bstok bedzie miał adminy, dalej kicki za 'widzi mi się' Pozatym ile razy dawał już znaki co do tego że admina nie powinien mieć ?
Vitez - dziwak z deczka ma swoje czasem niezrozumiałe zasady ale zawsze jak coś robi wbrew woli to można z nim o tym pogadać i wyjaśnić sprawę. Zatem jest to chyba jedyna osoba z wymienionych która powinna mieć admina [aczkolwiek rzadko go widze ;p, chyba że się mijamy ]
[chłopaki no offence ;d]
Ja sowich kandydaów nie mam bo sobie nikogo nie przypominam kto powinien na bank mieć admina, ale mam nadizeje ze jak ktoś tu skrobnie to mi się rozjasni ;p
p.s Na bank ludzie z vectry odpadają a sam bstok powinien być pod szczególnym rozmyśleniem bo chłopaki jakieś lewe są ;d
[cze speed ;d ]
p.s2 Admini ligi z teorii powinni mieć adminy na cool bo to [imho] najlepszy server do klanówek [prozac laguje przy wiekszej ilosci osób, euro to rotfl, tpi jakoś tam jeszcze kuleje]
Natomiast są tak dobrani że kilku z nich może borucić wg własnych konfliktów ;d
Czytaj jeżeli adminy mają być na ligę to najlepiej dać tylko sędziom ligówym [jeden na wszystkich czy poszczególne whatever]
Bo ogólnie ustawiłbym electa na 2 osoby i z bańki.
Admin jest rzadziej potrzebny niż korzysta ze swoich przywilejów ;d
omg ale napisałem ide spać cze oł
p.s3 tylko bez jaj typu matrix, smark czy takie ciekawe kandydatury bo to wogóle nie ta impreza ;d
pyz - Pon Paź 17, 2005 12:57 pm
ja gram codziennie ostatnio
SiDq - Pon Paź 17, 2005 1:00 pm
sid, jest sedzia, jest fajny i taki troche 4fun, kribola tez jest fajny i w ogole peace, love ; )
Nuclear - Pon Paź 17, 2005 1:17 pm
Ja na twoim miejscu Orlan zostawil bym coolnet bez adminów, tera chociaz "grópa trzymajaca władze" nie podskakuje, nie ustawia po swojemu wszystkich, nie zmienia na siłe ludzi grających sobie na serwie, według mnie dlatego ze nie maja adminów. Zawsze było tak "nie podoba Ci sie cos??? to spierdalaj ... i kick, ban" albo coś w tym stylu. A jak juz chcesz zmienic cos na coolu na lepsze to powaznie sie zastanów nad swoim wyborem zeby znowu syfu na coolu nie bylo.
kazpex - Pon Paź 17, 2005 2:10 pm
Popieram kandydatów tych co wymienił pyz.
Ziutek - Pon Paź 17, 2005 2:17 pm
Cytat: | Prezes_Kiler wrote
4.ziutek - białyustok, ulegnie i podzieli sie z ziomami i bedzie to co jest od zawsze ;/
|
zdradz mi przyjacielu na czym opierasz swoje podejrzenia jakobym dzielil sie adminem?
wstarczy ze powiem iz w 'ostatniej edycji adminow na coolnet' owszem przyznano mi go, ale ja jako jedyny sie po niego nie zglosilem, gdyz uznalem wtedy to za zbyteczne... ale pewnie to umknelo twojej uwadze nieprawdaz? ;p
szyna^ - Pon Paź 17, 2005 2:42 pm
Killer mojego admina uzyczylem tylko Kribowi jezeli chodzi o coolnet, bo swojego nie pamietal czy jakos tak. A co do tej listy calej to Adi/Pyz/Krib/Ziuta/Vitez/
Ps. A co do kopania to kopalem jak albo ktos mnie obrazil albo czasem za fejki ;>
orlan - Pon Paź 17, 2005 3:31 pm
rozmowa z gg z zw^matrix lat 15
Cytat: | 8694638 :: 17:37:07 / S 17:37:06
Siema...zapewniam Cie , ze danie admina np: adolfowi bedzie najgorszym bledem jak mozesz popelnic ponownie...ja jestem zablokowany na forum( adolf mnie nie lubi)...moim zadniem kribol i tylko kribol powinniem miec wladze (admina) na tym servie....
Wyniki szukania:
UIN: 8694638
Pseudonim: mandi
Imię: Mateusz
Urodzony(a): 0
Miasto: Lublin
Status: dostępny
Orlan :: 17:37:54
dlaczego cie zablokowal ?
8694638 :: 17:38:14 / S 17:38:14
bo popelniam bledy ortograficzne:(
8694638 :: 17:38:26 / S 17:38:25
dziwny ten adolf
8694638 :: 17:39:17 / S 17:39:16
gram na serverze 4-5 godzin dziennie w sobote niedziele wiecej i uwazam ze tylko kribol nadaje sie na admina
8694638 :: 17:39:53 / S 17:39:52
pozatym jesli adolf otrzyma admina grzdyl nie ma zycia
8694638 :: 17:39:59 / S 17:39:58
a ten serv jest dla kazdego
|
pyz - Pon Paź 17, 2005 3:38 pm
Cytat: | Orlan:
8694638 :: 17:39:53 / S 17:39:52
pozatym jesli adolf otrzyma admina grzdyl nie ma zycia |
ROFL
[edit]
wracając do tematu bana dla matrixa - polecam ten topic
[/edit]
Muniek - Pon Paź 17, 2005 3:47 pm
Powinieneś być wdzięczny za blokowanie "mandi" ilośc błędów ortograficznych zmniejsza się proporcjonalnie do czasu jaki nie udzielasz się an forum.
ADOLF NA MINISTRA KULTURY!!!!! (w rządzie Marcinkiewicza )
Adolf - Pon Paź 17, 2005 4:28 pm
Matrix nie badz smieszny. Gdybym za bledy ortograficzne rozdawal bany, to mysle ze jeszcze pare osob by je dostalo. Niestety ty nie dostales bana za bledy ( mi to jest obojetne jak ktos pisze... liczy sie sens zdania ), a za nagminne spamowanie wszystkich topicow. Gdybys ty jeszcze wyciagnal z tego jakies wnioski... dlatego to byl juz twoj 3 ban z rzedu :) Pewnie za jakis czas cie odblokuje. Kazdemu trzeba dac mozliwosc odkupienia grzechow :D Zreszta ja tu jestem tylko administratorem. Nie traktuje tego forum jak wlasne podworko. Staram sie zeby wszystkim bylo dobrze, a skoro wiekszosc narzekala na twoje bezsensowne posty to co mialem zrobic ? ;)
Wracajac do adminow. Jak zwykle mozemy liczyc na fajny topic z kilkoma podstronami. Dlatego co by nie zasmiecac... :
1. Kribol - chyba najaktywniejsza osoba w tej chwili na scenie. Dodatkowym argumentem jest to, ze prowadzi lige i napewno admin na coolnet mu sie przyda.
2. Pyzmen - lata praktyki i wlasny server ( prozac ). Admini z adminami innych serverow powinni sie obdarowywac prezentami :)
3. Ziutek - to chyba nie jest zaskoczenie.
4. Kazpex - aktywny i spokojny. Bez emocji podchodzi do tej gry. Mysle ze jak najbardziej powinien miec admina.
5. Shinoda - bo ktos z 'nad morza' musi miec tez dostep do roznych tam przywilejow :)
6. Muniek - pewnie i tak nie bedzie chcial, ale kto powiedzial ze trzeba sie go o to pytac =]
wegorz - Pon Paź 17, 2005 4:44 pm
A ja tam dałbym dla siebie admina bo kiedys juz miałem i nic złego sie nei dzialo
Prezes_Kiler - Pon Paź 17, 2005 5:27 pm
ziutek: ok, a czy przypadkiem poprzednio nie dizeliłeś sięadminem? btw skoro ostatnio go odrzuciłeś więc chyba teraz ci nie jest tymbardziej potrzebny? Niemniej ejdnak jeśli się pomyliłem to sorx
szyna: wyraziłem swoje zdanie, nic do ciebie nie mam ale wiem jak to bywa
matrix: ten kolo zbluzgał mnie na pół serwa, później topic na forum za nie wiadomo co, czego nie zrobiłem, co mu udowodniłem więc 0 autorytetu ;d
węgorz: białystok i z tego co obiło siętu i tam o uszy lubisiępodlizywać do znanych/dobrych graczy, adminek - neee ;d
Shinoda - kurcze, to dobry typ. Więcej gra niż gada, jak mówi to sensownie ;d. 0 minusów
Kazpex, Muniek - nie kojarze na tyle dobrze by coś powiedzieć ;p
p.s Fajnie jest tak oceniać ludzi
vitez - Pon Paź 17, 2005 10:26 pm
Cytat: |
5. vitez (gra, tępi lamerie, zna się) [kick emce zostaje mu wybaczony, tymczasowo ] |
Errata - nie gram tylko biegam... raz na tydzien max wpadne
Gralem caly wrzesien cwiczac do CB a tu CB nie bedzie i mi motywacja siadla. Cale wakacje za to i do konca wrzesnia grzalem Dooma3 przygotowujac sie do Quake4
A co do kopania - mam zmienne IP (Neostrada) wiec nie dostane takich uprawnien wiec no worry .
Zostanie mi tylko wnerwianie shutupami
pyz - Pon Paź 17, 2005 10:33 pm
i forceteam na speca
Nuclear - Pon Paź 17, 2005 11:42 pm
A ja widze tylko 2 normalne z calej waszej listy ktore zasługuja na admina:
1.Krib
2.Ziut
i jeszcze w roli admina dobrze sprawdza sie:
3. Sid
Kazwa - Pon Paź 17, 2005 11:54 pm
Z tym Vitezem to swietny pomysl [ironia :/], koles wpada, banuje, pokikuje, probowano mu zabrac tego admina juz n-razy i gdy w koncu sie udalo [fakt faktem, wszystkim zabrano :P], znow chcecie mu go zwrocic :)
Moim skromnym, niegrajacym zdaniem, admin should go to:
1. Krib
2. Ziut.
Styknie.
p.s. obiektywna opinia niegrajacej :P
Ziutek - Wto Paź 18, 2005 12:01 pm
ja sie nigdy z kobietami nie sprzeczam ;]
a killer twoje oskarzenia wloze miedzy bajki, bo w tamtym okresie adminow z vectry bylo bodajze 3-4... sam tego nie pamietam i nie mam ochoty grzebac w pamieci za czyms co nie ma, przynajmniej wg mnie, najmniejszego znaczenia...
pis !
ps: i tak niestety beda rzadzic nami kaczki... coolnet zamkna, net ocenzuruja i zamkna tak jak chinczycy ;P i chuj co nam z zabawy zostanie )
elo...
Yokai - Wto Paź 18, 2005 12:55 pm
Dolaczam sie w zasadzie do ogolnie panujacej opinii iz adminami poslugiwac sie powinni Ziutek, Sid, Krib, Adolf, Killer, takze gdyby grala- Kazwa(olka wracaj dostaniesz admina ) ..i mysle ze warto dodac do szanownego grona osobe Kazpexa( byly czlonek np klanu DW-jesli ktos nie zna-widac nie gra zbyt dlugo-sorry) . Facet jest powazny, gra juz od 7-8 lat z "mala" przerwa, ale jednak doswiadczenie ma i gra, ma takze 23 latka wiec do dzieciakow sie nie zalicza. Znam tego czlowieka osobiscie wiec wiem co mowie.
jest jeszcze agrument przemawiajacy za tym wyborem-otoz nie bardzo pojmuje sens i przeslanie tego topicu..teoretycznie-wszystko jest jasne..ale jednak nie do konca-bo przeciez z gory wiadomo kto te adminy dostanie-nie oszukujmy sie. Wiec poco ten topic-chyba na pokaz..coz. Nie mowie ze to zle czy dobrze-nie mi to oceniac...ale troche to dziwne - nazwijmy to naciagana demokracja
mysle, ze osoba kazpexa dodala by troche swiezosci w szeregach adminowcow
ktos szefowac musi-moje propozycje przedstawilem
Kazwa - Wto Paź 18, 2005 1:27 pm
Jak dostane admina to wroce ;D
pyz - Wto Paź 18, 2005 2:05 pm
"po co ten topic" .. to po co się wypowiadasz?
szczekus - Wto Paź 18, 2005 2:37 pm
1:krib poniewaz robi lige i czesto siedzi
2:Hammer spokojny nie wadzi nikomu
3:zdrajca (aka omeś) czasem tylko wpada na server zmienia bez ostrzezenia mape ... ale na + bo ile mozna na lf10 i 4 grac .... Padalcuu ty ;p
4:kazwa bo wrocila by na scene
5:zastanawialbym sie nad shinoda , szyna , grzdylem , luuuzem a kims z zem i zw :d to tyle ..
ale i tak pewnie cale S otrzyma admina i pol bialego to po co to glosowanie :X ??
Ziutek - Wto Paź 18, 2005 3:44 pm
kolejny mitoman widze ze wielu wsrod nas juz w nic nie wierzy szkoda...
jesli chodzi o kazpexa to ciezko nie zgodzic sie z yokaiem mysle ze to dobry pomysl... kazwa tez moze dostac admina, szczegolnie jesli ma wracac... (wkoncu musimy miec jakies kobiety na scenie!)
jesli chodzi o admina dla mnie, bo na ten temat sie jeszcze nie wypowiadalem, to milo bedzie jak orlan cos mi rzuci nie ukrywam ze pisze to tylko po to by moc potem podzielic sie nim z moimi 12 bracmi, 3 siostrami, wujkiem, caly podworkiem, panem z okienka na statoilu i basia
a tak naprawde to wierze, ze polska scena zasluguje na dobrego i rozsadnego admina, ktory pochyli sie nad losem prostego fragera i zajmie sie uprzyjemnianiem sobie zycie (no przeciez nie mu;p) elo ;p
SiDq - Wto Paź 18, 2005 4:20 pm
Lubie Yokai'a i Nucler'a juz ; p blachara ze mnie taka jest ; p
Ziutek - Wto Paź 18, 2005 4:27 pm
to lubisz ich czy ich fury? bo tutaj jakas niezbornosc widze w twej wypowiedzi
SiDq - Wto Paź 18, 2005 5:50 pm
To, ze glosuja na mnie xM sM power, pzdr pielucha ;p
Ziutek jaki Ty sie aktywny zrobiles : )
szyna^ - Wto Paź 18, 2005 5:58 pm
dajcie wszystkim adminy.... przynajmniej nie bedzie problemu kto ma a kto nie.
shinoda - Wto Paź 18, 2005 10:04 pm
vote yes:
1. krib - robi duzo dla sceny
2. ziut - robil duzo dla sceny -> moze cos jeszcze zrobic dla sceny. ma olej w glowie i afaik postepuje fair
3. kazwa - bo jest fajna i trzyma sie regul, nie jest stronnicza.
4. prezes_kiler - bo chce zbym ja mial admina, a tak serio to z tego co wiem, juz go mial w czasach gry w STa i z tego co pamietam, to calkiem OK wypadl w tej roli. jedna z bardziej 'wporzo' osob na tej scenie.
5. muniek - no ale on przeciez nie grywa
6. kazpex - ktos, kto z duzej odleglosci (orbita okoloziemska) jest w stanie dobrze ocenic sytaucje oraz podjac sensowne i trafne decyzje
.
.
.
9. pyzadi - wzglednie pyzadishi - sa w stanie zrobic cos dla sceny (na plus i na minus)
co do mnie - nie mi oceniac moje plusy i minusy, ale ewentualna nominacje przyjme z radoscia
ps. oni wszyscy sa FAJNI... i co z tego?
NIC, bo admin ma nie byc fajny, tylko robic porzadek na serwerze
pyz - Sro Paź 19, 2005 5:43 am
admin ma być fajny, bo ludzie są fajni, i serwer jest fajny, i w ogóle jest fajnie
Grzdyl - Sro Paź 19, 2005 10:15 am
krb
shi
sid
pod warunkiem ze nie beda dawac adminow innym...
ziuta i tak zaraz wetnie gdzies w bialostockie lasy wiec nie widze sensu...
krb bywa i zachowuje sie odpowiedzialnie...
shi jest neutralny=obiektywny...
sid sie sprawdzil...
reszta jest umoczona...
pzdr.
Ziutek - Sro Paź 19, 2005 10:52 am
hehe grzydlu owszem czesto pocinam w plener ale nie to bylo przyczyna mojej absencji w ostatnich tygodniach primo wakacje, secundo studia w wawie bez netu (co doslownie 10min temu stalo sie przeszloscia, bo grimi wlasnie podlaczyl NEO ;p)... tak wiec mam nadzieje ze bede mial chwile by was potorturowac (znajac siebie zamiast sie uczyc znow bede napierdalal w q2 elo ;p
luz - Sro Paź 19, 2005 11:21 am
oddajmy wladze w rece konsolowcow! q2 na padach to przyszlosc! vote yes na wladze dla mnie! ;-)
ryq - Czw Paź 20, 2005 3:00 pm
mi dajcie admina bo ja jetem zajebisty i tyle
KrAiK - Czw Paź 20, 2005 11:22 pm
Widzę, że macie spory problem.. Dajcie mi admina i tyle.
Grzdyl - Pią Paź 21, 2005 6:49 pm
ryq jestes podatny na sugestie - co automatycznie cie wyklucza poniewaz nie jestes bezstronny... domena wiekszosci starych adminow...
shinoda - Sob Paź 22, 2005 7:31 pm
Cytat: | ryq jestes podatny na sugestie |
a kto nie jest?
gorsza cecha jest np. jesli ktos broni swoich przekonan nawet jesli udowodni mu sie ze nie ma racji... to bylaby zla cecha admina
Yokai - Nie Paź 23, 2005 4:31 pm
z czystej(lub brudnej ;p) ciekawosci ludzkiej zapytam
no i jak- sa juz jakies ustalenia odnosnie dyskusji w danym topicu? wiemy juz czy Olka wroci czy zostanie na obczyznie ?
Prezes_Kiler - Nie Paź 23, 2005 7:02 pm Temat postu: Re: Nabor na nowych adminow coolnetu
Nabor zostanie zamkniety 1 listopada (lub wczeniej o ile przez 5 dni nie bedzie nowych postow) |
Yokai - Nie Paź 23, 2005 8:07 pm
slepota nie boli
thx
vitez - Nie Paź 23, 2005 8:43 pm Temat postu: Re: Nabor na nowych adminow coolnetu
Nabor zostanie zamkniety 1 listopada (lub wczeniej o ile przez 5 dni nie bedzie nowych postow) |
Ostatni merytoryczny post (lista propozycji+uzasadnienie) byl Grzdyla, 19.10... wiec jutro moze byc koniec.
budzik - Pon Paź 24, 2005 1:04 pm
a ja uwazam ze z okregu dolnego slaska admina powinien dostac ktos z PKSow. a kto z PKSow mial juz admina?? no tak ten nie lubiany przez was Grzdyl
szyna^ - Pon Paź 24, 2005 2:03 pm
Musi Cie pogielo ;D
budzik - Pon Paź 24, 2005 2:07 pm
no o co chodzi szynka. po co ci np admin. jestes nerwowy, dobry z ciebie gracz, taki ktos jak ty nie powinien miec admina. jestes maszyna do zabijania i niech tak zostanie. dowodzenie zostaw innym ;-D
szyna^ - Pon Paź 24, 2005 4:23 pm
ale czy ja sie pcham na tego admina czy cos ? bo nie czaje....
pyz - Pon Paź 24, 2005 10:00 pm
ja się zastanawiam czemu wypowiadają się ludzie, którzy nie grają ;>
budzik - Wto Paź 25, 2005 9:11 am
a uwazasz pyza ze ja nie gram ?? czy to taka mala dygresja wzgledem innych osob??
szyna^ - Wto Paź 25, 2005 9:26 am
Pewnie pisze ogolem.
odb - Wto Paź 25, 2005 8:25 pm
Oto Moje Propozyje Do Admina Coolnetu:
1. KRIBOL
Najbardziej Aktywny i Kreatywny, Prowadzi Lige w Koncu Admin Konieczny Dla Niego..
2. ADOLF
Jeden z Najdłużej Działających Ludzi Na Scenie Polskiego ctfa
3. Pyzmen
Doswiadczony - Admin Prozaka
4. SHINODA
Zrównoważony I Odpowiedzialny
5. SZYNA
Sędzia Ligi, Sprawdził Się Ponieważ Nie Boi Się Podejmować Sensownych Działań
6. KAZPEX
Mysle Że Sprawdził By Sie Jako Admin Coolnetu , Aktywny Spokojny, Podzielam Zdanie Adolfa Że Bez Emocji Podchodzi Do Tej Gry...
Killer - Sro Paź 26, 2005 1:56 pm
No widzicie pierwszy post a jaki konkretny hehehehe ;P
P.S.: Ja tesh chce admina !;]
Nuclear - Czw Paź 27, 2005 6:07 pm
Cytat: | ja się zastanawiam czemu wypowiadają się ludzie, którzy nie grają ;> |
No właśnie pyz po co sie wypowiadasz, przeciez grasz w WoW a nie q2 (czasami afk na specu to nie gra).
pyz - Czw Paź 27, 2005 11:23 pm
nuc, tobie ta bomba z awatara chyba wybuchla w dupie ze nie mozesz grzecznie usiedziec na miejscu...
Kazwa - Pią Paź 28, 2005 2:50 am
ajjj .. dajcie spokoj panu P. .. zdzialal tyle na scenie, ile ty nie zdolalbys przez te wszystkie lata ... alzo, Pyz needs admin ;)
budzik - Pią Paź 28, 2005 7:58 am
i tradycyjnie jak to na forum wiecej postow z najazdami niz madrych wypowiedz.
Adolf - Pią Paź 28, 2005 9:51 am
Myslisz ze to tylko przypadlosc tego forum ? Zreszta nie musisz czytac ;)
budzik - Pią Paź 28, 2005 10:16 am
adolf... twoje 3 grosze sa niepotrzebne zazwyczaj wiec trzymaj je kieszeni... napisalem co mysle a nie zeby kogos pojechac. ale widzisz tak to juz jest z niektorymi ludzmi co wrogo nastawieni sa do swiata... tak jak ty... najbardziej smieszne jest to ze chyba dlatego tak sie zachowuja bo ich swiat nielubi...
Adolf - Pią Paź 28, 2005 11:04 am
Nie pal tyle ?
Rownie dobrze twoje 3 grosze sa tez niepotrzebne, bo to ty zmieniles temat jako pierwszy. Zreszta gdzie ty KURWA widzisz wrogosc w moim poscie ? Czy ja kogos jade ? Chyba zaczyna sie syndrom grzdyla u ciebie pojawiac. Wpierw przeczytaj, a potem komentuj.
pyz - Pią Paź 28, 2005 12:31 pm
ja bym na Twoim miejscu nie podskakiwał do Adolfa
Prezes_Kiler - Pią Paź 28, 2005 3:38 pm
weekend chłopaki weekend REALAX !!!
budzik - Sob Paź 29, 2005 1:13 pm
pyza mam prosbe przestan mnie straszyc. co adolf da mi bana. mam sie przerazac dziecinnymi chwytami... po 2. to zawsze na mnie dziwnie musicie wjechac... "syndrom grzdyla" bosze ale wy jestescie nudni...
jedyna racje jaka tu widze to ma Killer. Weekend. docencie te wolny czas napijcie sie i bedzie git. i zadnych straszen... bo to idiotyczne.
pozdro lamki z polskiej scianki.
Kribol - Nie Paź 30, 2005 12:20 pm
Adolf - ma pojecie, wiedze, siedzi w tym gownie od samego poczatku i moze uzdrowic Coolnet (nie lubi Grzdyla, ale czy kazdego trzeba lubic?)
Pyzmen - dokladnie to samo co adolf.. + da mi golda w wow'e i zrobi kilka skorek heh
Ziutek - duzo zrobil dla sceny, zero stronniczosci, spokojny (no fakt raz byl na dolku, ale kazdy popelnia bledy =] )
Shinoda - pocina w wow'a a takich trzeba dowartosciowywac
Kazpex - jak najbardziej trafione, potzebny madry admin w godzinach 3-6 rano
Kiler J. - co tu duzo mowic sprawdzil sie chlopak w poprzedniej ekipie rzadzacej.
Kazwa - bo jest kobieta, a im trzeba dawac prezenty
budzik - Pon Paź 31, 2005 8:41 am
nie bede robil zametu i sie zgodze z tym co napisane. tylko zacznijcie tego admina dawac tym ludziom bo jak narazie to tylko gadamy... moze jak dostana 2/3 osoby na dziendobry to bedzie przyspieszony tryb rozdawania.
duke - Pon Paź 31, 2005 9:05 am
Ja bym dal admina dla Aciego ; p, swoj wiek ma, jest bezstronny i wiecznie radosny
pyz - Pon Paź 31, 2005 9:57 am
Radosny Grzesiu
kogucik - Pon Paź 31, 2005 2:35 pm
Kribol
Szynoda
Szyna
Kazpex
Aktywni i się nadają.
budzik - Sro Lis 02, 2005 12:42 pm
no to mamy przykladowe postacie ktore nadawaly by sie na adminow. teraz zakonczmy juz temat. wystarczy ze ktorys bOs zrobi ankiete... z najczesciej urzywanych xyw w tym temacie. wiec... adolf upierdliwy jestes wiec wez sie za to hihi... tylko bez focha... to taki zart... ;]
teraz bede zaznaczal kiedy zartuje zeby nie bylo...
albo ja sprobuje... ;] jak mi nie wyjdzie Adolf poprawi. bardziej opcykany w tym Forum jest. i nawet ma obrazek Gif. Ę, Ą... hihi (joke)
budzik - Sro Lis 02, 2005 12:54 pm
ok zalozylem ankiete... nie wiem do konca jak to bedzie dzialac ale fajna zabawa. oddalem swoj glos na szyne... uwazam ze jest jaki jest lami czasami tak jak reszta ale co do meczy, sparingow, ligowek to trzyma fason i zarzadza jak sendzia na boisku. wiec ma moje uznanie.
orlan - Sro Lis 02, 2005 5:15 pm
OK NABOR ZAKONCZONY . Jak przeczytam wszytskie posty wrzuce propozycje na forum.
Nuclear - Sro Lis 02, 2005 6:06 pm
i po co ta komedia, itak admini beda ci sami co zawsze i syf bedzie...
kazpex - Czw Lis 03, 2005 11:42 am
Nuc co Ty taki pesymista jesteś
Nuclear - Czw Lis 03, 2005 2:54 pm
hehehe pesymista... ja juz troche w ctf gram i juz nie 1 raz widzialem jak rozdawane byly prawa administratora na coolu. Zawsze mialo być tak pięknie, a tu hujnia z nędzą wychodziła. 80 % podanych tu kandydatów nie nadaje sie na to. Zawsze załatwiane sa prywatne porachunki adminów z jakimś graczem. Przykład ciągłego kickania np. Grzdyla pokazuje inteligencje niektórych "adminów". Zresztą sam zobaczysz niedługo, jak tylko dostaną haselka na cool.
szczekus - Czw Lis 03, 2005 3:40 pm
niektorzy mysla ze sa fajni i tyle...
szyna^ - Czw Lis 03, 2005 4:17 pm
Nuc no ludzie mogli podac inne xwy...
Grzdyl - Pią Lis 04, 2005 12:52 pm
nuc Twoj 'przypadek' zawsze mnie zastanawial... starszy koles ktory dlugo juz siedzi na scenie ale jednak woli sie z nia za bardzo nie socjalizowac... zawsze moze nie pesymistycznie ale racjonalnie patrzysz na to co sie dzieje... chyba zauwazasz ekipe z amici ale wychodzisz z zalozenia ze betonu sie nie rusza... troche to takie krotkowzroczne bo w tej sytuacji indywidualizm jest raczej skazany na porazke... ale kazdy wybiera swoja droge... ja zyje nadzieja (w zwiazku z ta scena) ze moze kiedys obiektywizm bedzie górą...
i tym optymistycznym akcentem pozdrowie cichych obiektywow...
emilio - Pią Lis 04, 2005 3:08 pm
i dac za to grzdylowi admina :D .. musi byc jakas opozycja we wladzy ;)
pozdro
pyz - Sob Lis 05, 2005 12:00 am
mnie zastanawia następujący przebieg wydarzeń....
1) Quake2 to frajda, gra dla przyjemności a nie życie.
2) KURWA TY CHUJU DAŁEŚ MI KICKA! CHUJ CI W RYJ SPALE CI DOM I WYRUCHAM MATKE
3) ej no co Ty stary, żarowałem, przecież q2 to fun.
pytanie za 100 punktów - o kim mowa? aby wziąść udział w tym audiotele wyślij SMS na nr 7997 o treści WIEM.<nick kandydata>, trafne odpowiedzi czeka losowanie w postaci darmowego bana.
Z-Factor - Sob Lis 05, 2005 6:43 am
a mnie zastanawia następujący przebieg wydarzeń....
Orlan - "osobu ze zemienymi iP nie dostana prawa do kikowania i i banowania"
ktos moze mi to wytlumaczyc ? bo cos tu smierdzi ustawionym votem ..
bo przeciez powszechnie wiadomo, ze Grzdylu ma zmienne IP ..
mimo wszystko mam szczera nadzieje, ze szukam dziury w calym a Orlan
nie jest zrytym deklem, ktory dal sie w to wmanipulowac.
i imho Grzdylowi tez nalezy sie admin.
po pierwsze do obrony .. to chyba oczywiste.
po drugie pamietam zajebiste COPiki animowane wlasnie przez Grzdyla.
a po trzecie, nie pamietam, zeby Grzdyl kogokolwiek kicknal, nie wspominajac o zbanowaniu.
(oprucz Adolfa .. ale to taka mala tradycja )
natomiast przyznaje ANTY-adminy dla: Viteza, Pyza i Szyny
glownie dlatego, ze puszczaja im nerwy i kieruja sie emocjami. a to nie jest wskazane u adminow.
pozatym przychylam sie do listy adminow zaproponowanej przez Kribola.
tylko, ze zamiast Pyza powinien byc wlasnie Krib
i zamiast Killera Juniora powinien byc Grzdyl.
emilio - Sob Lis 05, 2005 12:19 pm
q2 to fun.. ale przestaje nim byc kiedy jakas pierdola bez powodu daje kicka... mi sie wydaje to oczywiste ale jak widac nie u wszystkich ;)
vote admin grzdyl on :)
say yes my friends :P
pyz - Sob Lis 05, 2005 3:15 pm
A ja Ci powiem Z-Factor, że to jest tak, że tylko Szyna, Vitez i ja się otwarcie przynajemy do kopania. Wielkokrotnie byłem oskarżany o to, że kogoś kopnąłem, za samą obecność na serwerze. Wniosek? Tępi ludzie każdy "niewyjaśniony" kick przypisują Szynie/Vitezowi/mi, wedle tego kto jest akurat na serwerze. Nie chciałbyś wiedzieć ilu powszechnie uwielbianych osób, również i przez Ciebie, wielkokrotnie kopie "bo tak mi się podoba" albo "bo on mnie wkurwił" i siedzi cicho jak mysz pod miotłą.
Kilka razy już o tym pisałem, ale cóż zrobić, na kogoś trzeba zwalić ;>
feed teh troll, feed, feed!
vitez - Sob Lis 05, 2005 4:22 pm
Cytat: | Nie chciałbyś wiedzieć ilu powszechnie uwielbianych osób, również i przez Ciebie, wielkokrotnie kopie "bo tak mi się podoba" albo "bo on mnie wkurwił" i siedzi cicho jak mysz pod miotłą. |
Dopisze do tego teorie spiskowa - i robia to czesto wlasnie jak ja/pyz/szyna sa na serwerze a oni pod fejkami byle se ulzyc i narobic kolo dupy wlasnie nam :>
A propos zarzutu o kick/ban vs zmienne IP to bezsensowny bo:
- ja tez mam zmienne IP a wcale mnie ten wymog nie dziwi
- wymog nawet rozsadny bo latwiej namierzyc czy ktos sie podszywal pod danego admina czy tez to naprawde on sam zrobil cos zlego.
- sporny wyjatek od tej reguly - gdy daje sie personalnego admina osobie o ktorej sie wie ze na pewno nikomu swojego hasla nie poda to mozna wtedy uczynki tego admina weryfikowac po uzytym hasle, niezaleznie od IP czy nicka spod jakiego gral, a jesli jednak komus podal swoje haslo to niech ma swiadomosc ze uczynki tej osoby beda szly na jego konto.
Dlatego jednak wymog zmiennego IP nie jest wg mnie konieczny ale weryfikowanie uczynkow admina powinno byc robione wlasnie wg logow na dane haslo admina a nie na dany nick/IP . Problem moze byc tylko z dostepem do danych logow...
W przypadku adminow ligowych (PL, Clanbase) odpowiedzialnym jest oczywiscie organizator Ligi i to on rozlicza sedziow, chyba ze przydzielony zostal admin nie ogolny-ligowy a personalnie oddzielny dla kazdego z sedziow.
Prezes_Kiler - Sob Lis 05, 2005 4:46 pm
Orlan potrafi trzymać w napięciu co : )
Grzdyl - Nie Lis 06, 2005 12:57 am
"wielkokrotnie kopie" - to chyba nie jest stosowne nazewnictwo...
a usprawiedliwienia admina(!) - "bo tak mi się podoba" albo "bo on mnie wkurwił", "bo go nie lubie" - to chyba swiadczy o calej scenie a nie tylko o konkretnej osobie...
"powszechnie uwielbianych osób" (posiadajacych adminy) - adolf szyna ryq pyz vitez sid kribol i reszta- z czego pierwsza dwojka to chyba sciga sie w skopaniu jak najwiekszej liczby osob... tragiczna w skutkach zabawa...
itepe.
Adolf - Nie Lis 06, 2005 2:28 am
Nie przypominam sobie, zebym procz ciebie kopal kogos innego =[
Grzdyl - Nie Lis 06, 2005 10:21 am
(sM) Matrix (10:54)
to do forum ze strony Adolfa
"Nie przypominam sobie, zebym procz ciebie kopal kogos innego =[" napisz mu ze ja sobie przypominam
|
Adolf - Nie Lis 06, 2005 10:34 am
Co innego ban za robienie syfu na servie, a co innego ban bez powodu. Piszac, ze nie przypominam sobie banowania innej osoby niz ciebie, mialem oczywiscie na mysli banowanie bez powodu, for fun :D
Yokai - Nie Lis 06, 2005 2:09 pm
Termin wybierania adminow uplynal. Co prawda wybrancow nie znamy( oficjalnie sie rozumie ;p ) ale chcialbym sie do grona zwrocic w sprawie pewnej rzeczy.
Mianowicie...admin ma pilnowac porzadku na serwie sie rozumie samo przez sie..ale tak sobie mysle, ze nie glupio by bylo gdyby dorzucic do tego dbanie o troche kultury. Ci co graja to sami widza co sie dzieje..przeciez to jest zenada i tyle..;/ co innego kiedy ktos sobie bluzgnie Kurwa, albo ja pierdole ale sam do siebie, pod nosem nie obrazajc innych..co innego kiedy nawet zrobi to raz moze i 2-ok olewka, walic to..ale kiedy na serwie jest 15 osob..i pol gry internetowe kozaki(ktore jak przyjdzie co do czego gdzies nagle znikaja..) jada sie nawzajem w stylu "ciagnij laske flecie swojej matce" (jazke logiczny to przeciez bluzg) noto rece opadaja...Nie mowie juz o tym, ze nie da sie grac poczas fluda..ale tez o tym jak to wyglada np dla nowych graczy(albo starych ktorzy wracaja i odchodza widzac to przedszkole) .. ja tez klne - swietoszkiem nie jestem-ale to co sie dzieje na serwie(1;/) to jzu przekracza granice i jest niestety zalosne...
gralem troche w coda-i tarfilem na nieglupia rzecz. Otoz, na niektorych serwach za ZBYTNIE bluzganie lub obrazanie graczy nastepuje automatycznie kick..w q2 pewnie to by nie przeszlo...ale jest to mysle pomysl z ktorego napewno mozna by wziasc przyklad..
sorki, ze katuje moimi wypocinami forumowiczow(dla wiekszosci to pewnie glupoty-trudno) ale mysle, ze napewno ctf polski nie stracil by a wrecz przeciwnie gdyby chamstwo ciut ograniczyc
jak ktos ma ochote pobluzgac sie troszeczke i dowartosciowac -to ma do tego chaty i inne mirce itd..itp..etc..
Kazwa - Nie Lis 06, 2005 2:43 pm
Yokai, to co piszesz, nie jest wcale stekiem bzdur :P Admin zawsze pilnowal, zeby ludziskom sie w glowie nie przewracalo przeklinajac co niemiara, przynajmniej ja to egzekwowalam zawsze ;)
Niech tylko adminy sie pojawia i odrazu ludzie wytypowani przez Orlana wezma sprawy w swoje rece. Powiem Ci, ze tydzien temu zaczelam grac po 3 miesiecznej przerwie i juz mam paru kandydatow na bana, conajmniej kicka. Jeden koles, o dzwiecznej xywie, Kunikofon [cos takiego, chyba fejkuje tez pod xywa sarcia], ktory bezczelnie przyblokowal mnie w tuneliku do megasa na ctf3, piszac "zabij sie" :( Myslalam wtedy, ze go przejade walcem conajmniej .. No, ale tak ogolnie, to nic sie nie zmienilo :) sporadyczne "kurwa" pod nosem, to nawet mi sie zdarza, wiec to nie jest jakis tam *wybryk* ;) Ale fakt faktem, nie widzialam jakis tam sporow na servie z bluzganiem sie pomiedzy graczami .. :( Moze malo gram ;)
Prezes_Kiler - Nie Lis 06, 2005 2:44 pm
admin posiada komendę shutup, dzięki której może zamknąć buśke bluzgatora, w innym wypadku jest kick albo level ban [ban na mape]
skutkuje ; )
shinoda - Nie Lis 06, 2005 3:10 pm
Yokai - tez nie lubie tego chamstwa... mam nadzieje ze nowi Admini to ukroca w miare skutecznie
szyna^ - Nie Lis 06, 2005 3:18 pm
tak naprawde to tylko ja jestem ten zly i tylko ja kopalem i banowalem
przyznaje sie do tego.
Ja nie wiem co Wy tak sie przejmujecie.... nie macie ciekawszych rzeczy do roboty ?
Yokai - Nie Lis 06, 2005 4:16 pm
fajnie widziec, ze jednak ludzie sie jeszcze interesuja tym co sie dzieje . Jest nadzieja ;]
szyna-w zasadzie racja ... moze i przesada-ale to jednak jest wkurzajce musisz przyznac kiedy jakis nastoletni lebek kaze ciagnac laske swoim starym polowie serwa ;p
moze i sie czepiam-to byla tylko propozycja z moje strony nic ponad to..ale trudno sie gra for fun kiedy ci psuja krew zamiast sie bawic(bo chyba do tego to sluzy ostatecznie;p)..
btw-widzisz banowales i kickowales jak sam mowisz-wiec jednak Ciebie tez to mniej lub bardziej wkurzalo prawda?;]
szyna^ - Nie Lis 06, 2005 4:41 pm
zaleznie od nastroju czasem olewalem czasem dzialalem
Yokai - Nie Lis 06, 2005 5:30 pm
heh.. grunt to szczerosc ;p
no nic - ja swoja propozycje przedstawilem. Moze jakis admin sie przejmie/ a i moze nie ;]
HF
vitez - Nie Lis 06, 2005 8:45 pm
Yokai - ja tak zawsze robilem, tzn shutupy za nadmierne bluzganie. Probowalem nawet tlumaczyc dlaczego... dzieki temu wiekszosc naszej cool-ziomalskiej sceny mnie teraz nienawidzi, bo przeciez "zyjemy w wolnym kraju, wchodze na serv se poskakac for fun, polamic i pobluzgac i zaden Vitez nie bedzie mi mowil co mam robic wiec spierdalaj Vitez" . I wez tu gadaj z takimi .
Adolf - Nie Lis 06, 2005 9:12 pm
ale emce nie musiales banowac :)
vitez - Pon Lis 07, 2005 1:00 am
Wg mnie musialem, wg ciebie nie musialem.
Killer - Pon Lis 07, 2005 4:08 pm
Adi fajny avatar hehehe
Z-Factor - Wto Lis 08, 2005 6:10 am
a wlasnie.. bo tak naprawde to zaczelismy od dupy strony.
czyli od personali, a nie programu! (prawie jak rzad RP )
dlatego proponuje, uniewaznic wybory adminow, i zaczac od programu.
czyli po prostu zaczac wymieniac to czego oczekujemy od adminow.
najpierw stworzmy zasady, a pozniej dobierajmy do tego osoby.
bo w sumie moze nawet dla takiego nerwusa jak Szyna tez znajdzie sie stolek
Lepper bedzie rzadzil, to czemu nie Szyna heheh (no offence)
do takiego wniosku sklonily mnie posty Pyza i Yokai.
Pyz:
"A ja Ci powiem Z-Factor, że to jest tak, że tylko Szyna, Vitez i ja się otwarcie przynajemy do kopania. Wielkokrotnie byłem oskarżany o to, że kogoś kopnąłem, za samą obecność na serwerze. Wniosek?"
a wniosek i zarazem postulat jest taki, ze admin ZAWSZE, ale to ZAWSZE powinien uzywac REAL nicka.
i absolutnie kurwa nie wolno kopac spod fejka. (tak jak to robil np. Szyna)
bo kopac to tylko osobiscie, i trzeba za to wziasc odpowiedzialnosc.
bo faktycznie inni admini moga za to beknac .. np. Vitez, na ktorego kazdy kick byl zwalany.
Yokai:
"admin ma pilnowac porzadku na serwie" ... "ze nie glupio by bylo gdyby dorzucic do tego dbanie o troche kultury"
... "jada sie nawzajem w stylu "ciagnij laske flecie swojej matce""
i z tym sie absolutnie nie zgodze ! admin nie jest od tego rzeby kogos wychowywac !
jak ktos kogos jedzie z takiej rury, to jego sprawa, i to tylko ZLE o nim swiadczy.
kurcze, wszyscy jestesmy ludzmi, i adrenalinka oraz testosteron robi swoje
czasami komus puszcza nerwy, np. po zlym dniu or smt. trza sie wyzyc.
ja to rozumie, i nie widze powodu, rzeby kogos za to kopac.
ale z drugiej strony cos w tym jednak jest, wezmy np. Kazwe, ktora Sarcia zablokowala w tunelu
z megalifem. oj... to moze wkurwic pewnie tez poleciala sroga wiacha
no i co w takim wypadku ma zrobic admin ?
ja nie widze innego rozwiazania jak zapytanie sie innych grajacych osob na serwie.
niech to bedzie taki mini vote, czy kogos kopnac i zbanowac, czy nie.
np. Kazwa krzyknie: kurcze jakis lamer mnie blokuje w tunelu, admnie pomoz.
no i admin slucha innych. 4 ZA kicknieciem, 2 przeciw .. przeglosowane i basta.
admin robi egzekucje (spod real nicka) i ostro jedzie, levelban od razu.
albo np. Yokai pisze na servie, ze jakis fejk zwyzywal go od najgorszych. i znowu
admin slucha innych co zrobic z takim delikwentem. jesli wieszosc bedzie za kickiem, to
nie ma co sie obcyngalac i kicka mu !
a wiec proponuje zaczac dyskusje nad tym co admin powinien i czego nie powinien robic.
generanie nad "programem"
moje propozycje:
1) Admin zawsze, ale to zawsze musi uzywac REAL nicka.
2) Admin powinien wysluchac opini innych osob grajacych na serwerze,
przed podjeciem decyzji. (tyczy sie kickniecia, bana, a takze np. zmiany mapy)
3) Admin nie ma prawa toczyc osobistych wojenek z kimkolwiek.
4) Admin to nie zasluga, tylko obowiazek.
5) Admin nie jest na zawsze, i ludzie (wiekszosc) moze odebrac admina komus
6) po szuste nie kradnij (adminow) nie morduj i nie cudzoloz
7) Admin ma pelne prawo byc bezlitosnym wobec fejkow. oraz ma pelne prawo olac
prosbe kazdego fejka (no chyba, ze kilka osob na servie powie, ze to jednak nie jest fejk)
wtedy znaczy ze admin sie nie zna na fejkach
itd.
dawajcie swoje propozycjie
Yokai - Wto Lis 08, 2005 6:26 am
hm..to troszeczke nie tak Factor
Mi nie chodzilo o to azeby nie przeklinac. Slowa typu "o zesz kurwa, "ja pierdole", czy polish przecinek "kurwa" (na przyklad) wcale mi nie przeszkadzja. Zadna to chluba ale tez ich uzywam. Mowilem tylko o czestych, niepotrzebnych irytujacyh fludach. Zwroc komus o cos uwage(tez na przyklad) a konczy sie to tak"
"wypierdalaj huj ci w dupe smierdzisz idz caignac fleta i wypierdalaj"
albo
"buahahahhaah (inteligenty okaz smiechu) a pote pauza grozy... i zniw buahahhahah"
albo
"wy kurrwa cwele pierdolone grac nie umiecie" , "ty jebany cwoku odawaj kurwa moego pierdoloonego psa jhuju"
no Factor-kiedy tak z ok 15 osob na serwie komentuje hm...8..noto gra zaczyna denerwowac nawet mnie spokojnego ;p nie mowiac ze dla mnie to jest zenada i tyle-sorki. Mi naprawde nie chodzi tylko o Yokaia, czy ktos do mnie bedzie "mowil" czy nie, ale glownie o caloksztalt.
Ale jesli Tobie lub innym to nie przeszkadza...no coz..jak tam chcecie. To Wasz wybor-ok, kazdy gra jak lubi
to tyle co chcialem powiedziec ;]
odnosnie Twojego pomyslu. Jest dobry, propozycje tez jak najbardziej..ale nie wiem czy sie to odbije w rzeczywistoci wiec narazie sie wstrzymam z wymienianiem swoich propozycji
HF
Prezes_Kiler - Wto Lis 08, 2005 4:22 pm
[quote]ale z drugiej strony cos w tym jednak jest, wezmy np. Kazwe, ktora Sarcia zablokowala w tunelu
z megalifem. oj... to moze wkurwic Smile pewnie tez poleciala sroga wiacha Smile[quote]
Słabo gniłem gdy właczyłem chase kazi ;d ;d ;d
Ja bym na to nie wpadł ;d
JA bez admina wszedłem do lbue i zabijając sarcie [apropos podobno to był jakiś fake a nie ona...] uwolniłem kazwe ;d [bohater ;d ]
Admin by kicknął albo zrobił forceteama blokującego i po ptakach...
pyz - Wto Lis 08, 2005 11:58 pm
Cytat: | Z-Factor:
moje propozycje: |
Koncert zyczen mode: on
Cytat: | 1) Admin zawsze, ale to zawsze musi uzywac REAL nicka. |
Jak tego sprawdzisz? Myslisz, ze bedzie sie komus chcialo ciagle wertowac logi?
Cytat: | 2) Admin powinien wysluchac opini innych osob grajacych na serwerze,
przed podjeciem decyzji. (tyczy sie kickniecia, bana, a takze np. zmiany mapy) |
Gdzie co 3, w porywach co 4 gracz, gra w q2 pod wplywem alkoholu, narkotykow lub ma strasznego dola bo dziewczyna go rzucila i ma nerwa. Co za tym idzie pierdoli go co ludzie pisza. I co? Admin ma sie takich pytac "przepraszam, czy powinienem dac <nick> kicka?"... Czlowieku, get real, 3/4 ludzi sra na to co sie dzieje, wpada poszczelac sobie do ludzikuff ....
Cytat: | 3) Admin nie ma prawa toczyc osobistych wojenek z kimkolwiek. |
Nie da rady temu zapobiec, natura czlowieka jest zupelnie inna. Mozesz sie Ty, Yokai i kazdy inny zarzekac, ze nigdy Wam nerwy nie puszcza i sie powstrzymacie, a ja dam sobie reke uciac ze predzej czy pozniej cos Wam sie wymsknie.
Cytat: | 4) Admin to nie zasluga, tylko obowiazek. |
No, a jak admin czyni swoja powinnosc - najpierw prosi, zostaje zignorowany, prosi znowu, ignore znowu, kopie, zostaje obrzucany bluzgami.. po kilku takich sytuacjach przestaje prosic tylko dziala, wszak tez jest czlowiekiem i ma granice swej wytrzymalosci... to potem sa takie posty typu 3/4 w tym topicu.
Cytat: | 5) Admin nie jest na zawsze, i ludzie (wiekszosc) moze odebrac admina komus |
Moze z 50% osob grajacych w q2ctf w polsce ma pojecie o istnieniu tego forum, z czego polowa regularnie je czyta. Rozpromowac forum? Dzialaj. Have fun, good luck.
Cytat: | 6) po szuste nie kradnij (adminow) nie morduj i nie cudzoloz |
Toc to q2 a nie The Sims.
Cytat: | 7) Admin ma pelne prawo byc bezlitosnym wobec fejkow. oraz ma pelne prawo olac
prosbe kazdego fejka (no chyba, ze kilka osob na servie powie, ze to jednak nie jest fejk)
wtedy znaczy ze admin sie nie zna na fejkach |
Ta? I co wpadnie jakis typ "f3jk" i powie "ej ziomy to moj real nick", bo sobie zmienil pol roku temu? (czysty przyklad, a mamy kilka takich kwiatkow na naszej scenie.. ja moge zmieniac mojego real nicka codziennie!)
Cytat: | itd.
dawajcie swoje propozycjie |
Lepiej nie. IMO takie cos powinno sie odbyc wsrod zamknietego grona, wybranego przez zwierzchnika coolnetu, aka Orlana, a nie "dajcie wladze masom". Pomijam fakt, ze nigdy nie dogodzisz wszystkim. Lepiej Ci powiem - jacykolwiek admini nie beda, zawsze znajdzie sie jakas grupa narzekajacych.
Kod: | Disclaimer
Powyzsza tresc jest moja subiektywna opinia na wypowiedz Z-Factora, wszelkie kopiowanie, cytowanie, powielanie, udostepnianie i rozpowszechnianie bez zgody autora jest zabronione. |
pyz - Sro Lis 09, 2005 12:01 am
Cytat: | Prezes_Kiler:
Admin by kicknął albo zrobił forceteama blokującego i po ptakach... |
a potem na forum flame "Ty lamo kopnales mnie jak mnie nie bylo przy klawiaturze jebany chuju kurwa zabierzcie temu frajerowi admina!!!!!!! noob kurwa pedal jebany w pizde szmaciarz".
A tak btw.
Mnie zajebiscie irytuje to jak Z-Factor ciagle wylatuje z coolnetu za flooda, mowilem mu by naprawil config "nie chce mi sie" ... Jak dostane admina to Z-Factor'a bede banowal dopoki nie naprawi configa, bo spamuje mi chat tym wylatywaniem z servera i wracaniem, a wina jest ewidentnie po jego stronie a nie servera. No i co, zrobie tak.. To potem Z-F wpadnie tutaj plakac, jaki to pyz niedobry bo bezpodstawnie banuje Z-F'a
Grzdyl - Sro Lis 09, 2005 12:39 am
-na wulgarne odzywki proponuje zastosowanie kar panujacych na boisku pilki noznej - zolta kartka (shutup) dla obu panow... przy kolejnej probie (np wyjscie i wejscie z servera i w dalszym ciagu jazda) - red one...
-q2ctfpl jest tak mala scena ze zawsze mozna dojsc do tego kto uzyl admina... jezeli raz spod fejka admin zostal uzyty to po interwencji taki delikwent wiecej juz uzywac go nie bedzie...
jasne i surowe kary za zlamanie zasad powinny byc najlepsza przestroga dla osob ktore chca przekroczyc granice 'dobrego smaku'... i adminow i grajacych...
1.ciagle wertowac logi? raz zostanie zlapany i po ptakach... (przy zastosowaniu wlasciwych kar za przegiecie paly)
2.mala scena/admin zna praktycznie wiekszosc grajacych i zawsze sie trafi ktos kto nie bedzie zaaferowany TYLKO gra... odpowie i zgoda - pomysl dobry...
3.admin powinien byc czysty jak łza... a pod osobistymi wojnami i stwierdzeniem nie da rady kryja sie kicki bez powodu...
4.znowu chowanie sie za slabosciami czlowieka... uwazasz ze nie sprostasz? powiedz ze nie chcesz admina bo nie dasz rady...
5.jezeli interesujesz sie ta gra-scena wiesz o istnieniu tego forum... nie chce ci sie zalogowac/wypowiadac - twoja strata... bedziesz mial pretensje do admina i bedziesz chcial cos z tym zrobic? musisz sie tutaj wypowiedziec... sprawa oczywista...
6.factor mial na mysli chyba przekazywanie innym swoich hasel...
7.admin chyba wie kto jest fejkiem a kto nie... watpie zeby zielony koles dostal admina...
btw mozna zrobic oddzielny topic dlaczego admin kopnal kolesia... zawsze okazja do przeczytania ciekawego flame-a
zawsze istnieje dobre rozwiazanie... trzeba tylko chciec...
yokai... 'przecinek' - kurwa to niestety smutna rzeczywistosc slyszana w pojazdach komunikacji miejskiej...
Prezes_Kiler - Sro Lis 09, 2005 5:37 am
z argumentami pyza w większości się zgadzam,
tylko nie z tym ostatnim ;d
bo wiesz co mi mógłby zrobić koleś który wpierw stojąc utrudnia gre apóźniej jeszcze mnie bluzga na forum za zrobienie porądku ;d
<naskoczyć> ;]
emilio - Sro Lis 09, 2005 8:23 am
pyzusiu. czy ty jestes naprawde wrózką ? bo 3/4 twojej wypowiedzi jest pisana w czasie przyszlym...
piszesz ze 3/4 osob zlewa i bla bla bla - z kad wiesz ?? dalej utrzymujesz ze wróżką jestes ? ofkoz masz kilku znajomych co i tak sie za toba stawia jak stare babcie za Rydzykiem i r.Maryja... to elo! ale nadal to nie jest 3/4 skoro 50% sie nie wypowiada ;) a czy sa najebani, zacpani? ,mi sie nie wydaje gdyz malo kto siedzi przed kompem i pije/cpa... ludzie wola robic to w pubie/klubie itd (topic w pogawedkach)
Popieram wypowiedzi facta i grzdyla
pozdro... y0
Killer - Sro Lis 09, 2005 8:41 am
[quote="emilio"]pyzusiu. a czy sa najebani, zacpani? ,mi sie nie wydaje gdyz malo kto siedzi przed kompem i pije/cpa... ludzie wola robic to w pubie/klubie itd (topic w pogawedkach)
[/quote]
No chyba ze jest to Ziuta ;]]
P.S. Starasz sie o przyjecie do PKS ?;/
szyna^ - Sro Lis 09, 2005 10:38 am
Ciagle roztrzasacie gowno... chillout.
budzik - Sro Lis 09, 2005 11:32 am
kiler... moze wam trzeba lizac dupe zeby przyjac osobe bo nam nie... to ze sie zgadza z naszymi niektorymi pogladami to juz od razu nie musi oznaczac tego co napisales...
szyna ma racje zjem go na kolacje ;/
shinoda - Sro Lis 09, 2005 1:26 pm
Cytat: | szyna ma racje zjem go na kolacje ;/ Very Happy |
wtf?
... kanibalizm? zmien forum
Killer - Sro Lis 09, 2005 3:14 pm
[quote="shinoda"] Cytat: | szyna ma racje zjem go na kolacje ;/ Very Happy |
wtf?
... kanibalizm? zmien forum [/quote]
Jush mu to zasugerowalem heh
BTW: Zeby kogos do [S] przyjeli to nie trzeba sie podlizywac, ani prosic... sami biora ;]
budzik - Sro Lis 09, 2005 4:26 pm
ten rym mial na celu przedstawienie co bede jadl na kolacje... Kanapki z szynka... eh udajecie baranow czy naprawde tacy jestescie?? zero tworczego calokrztaltu... ale fajnie wiedziec ze umiecie sie lapac pojedynczych zdan i wymyslac swoja interpretacje ich. niestety bledną.
emilio - Sro Lis 09, 2005 5:25 pm
tak czy owak budziku dostales miano kanibala ;) nie proboj sie klucic ;}
pyz - Sro Lis 09, 2005 6:45 pm
Kabanosku, tak - jestem wrozka.
shinoda - Sro Lis 09, 2005 11:27 pm
Cytat: | budzik:
ten rym mial na celu przedstawienie co bede jadl na kolacje... Kanapki z szynka... eh udajecie baranow czy naprawde tacy jestescie?? zero tworczego calokrztaltu... ale fajnie wiedziec ze umiecie sie lapac pojedynczych zdan i wymyslac swoja interpretacje ich. niestety bledną. |
szyna = szynka? faktycznie jestem baranem... ze tez sie nie domyslilem.... my bad...
ale z drugiej strony... skoro ja udaje barana (badz nim jestem?), nie potrafiac ogarnac moim zerowym tworczym calokRZtaltem Twoich wypowiedzi drogi kolego... to co mam napisac o Tobie... kims, kto nie potrafi pisac w jezyku polskim? (tak, wiem... uwazasz ze umiesz... przykro mi... nie umiesz:D )
widzisz, przez takich jak Ty, ostatnio takze i moja ortografia ulegla pogorszeniu, wlasnie przez czytanie tych durnych (badz mniej durnych) postow nasyconych bledami ortograficznymi. czlowiek czyta. czyta i mu wlaza do glowy takie "calokrztałty". wiec mowie wprost - wkurwiaja mnie bledy Twoje i innych. naucz(cie) sie pisac albo korzystajcie z Worda. przestancie kaleczyc nasz jezyk. o, i tyle. krotko zwiezle na temat.
pozdro
ps. smaczna szynka byla?
ps2. ustawa o jezyku polskim
ps3. nie uzywam polskich znakow diakrytycznych na internecie /tylko w wyjatkowych okolicznosciach, badz przypadkiem/.
Z-Factor - Czw Lis 10, 2005 9:44 am
Pyz .. kurde, ja uwazam Ciebie za inteligentnego i chyba kreatywnego czlowieka.
a Ty zamiast wniesc cos nowego, przypierdalasz sie do kazdej mojej propozycji (7na7)
a tu nie o to chodzi,.. naprawde...
imho, trzeba WSPOLNIE wypracowac jakis kodeks, ktorym moglby sie podpierac Admin.
bo ja jestem za opcja silnego Admina, z pelnia wladzy. ale tylko wtedy gdy
zasady gry sa jasne i sa zaakceptowane przez wiekszosc. bez dyktatury.
a Ty Pyzmenie majac doswiadczenie w adminowaniu powinienes cos zaproponowac.
a nie krytykowac kazda propozycje .. nie idz na latwizne, bo kazdy potrafi krytykowac,
i malo jest takich, ktorzy podchodza do problemu kreatywnie.
tak naprawde tu chodzi o filozofie.. ideologie .. czyli po ludzku, podejscie
do sprawy.
najwyrazniej widac, ze Pyz jest za opcja dyktatury.: "wybierzcie mnie na admina.
to dopiero wam wpierdole, i bede rozkazywal, a wy mi nawet nie podskoczycie, Buhahha
a juz na pewno nie bedziecie mogli zabrac mi mojego slusznego admina Buhahah"
natomiast moje podejscie do sprawy jest takie:
najpierw zasady, pozniej ludzie.
bo zasady sa najwazniejsze !!
dla przypomnienia powtorze, proponowane zasady dla adminow.
1) Admin ZAWSZE, ale to Z_A_W_S_Z_E_ !!! MUSI uzywac REAL NICKA !!!
1.a) admin podszywajacy sie pod innego Admina, ewentualnie podszywajacy sie
pod innego gracza, z miejsca musi byc pozbawiony tego przywileju, czyli Admina!.
1.b) admin podszywajacy sie pod innego admina jest zwyczajna, nieodpowiedzialna
ciota, a admin podszywajacy sie pod innego gracza jest totalnie GLUPIA nieodpowiedzialna ciota.
1.c) sami admini powinni dbac o przestrzeganie tych zasad, czyli powinni kontrolowac siebie nawzajem.
bo moze byc tak, ze wszystkim adminom zostana odebrane prawa admina. przez jedna czarna owce.
1.d) PROPOZYCJA: jesli Admin w wyniku glosowania, raz zostanie pozbawiony funkcji administratora servera.
to jest to dozywotnie !
czyli, jesli ktos raz stracil zaufanie spoleczne, to po prostu koniec. i nie ma przebacz.
taki ktos musi sie z tym pogodzic, LUDZIE mu odebrali status zarzadcy i KONIEC !
napewno zmobilizuje to innych Adminow, i bedzie to pewna przestroga. coby nikt nie poczul sie bogiem.
przeslanie jest jasne: OK ufamy CI (nowy Adminie) ale uwazaj! jesli popelnisz blad to stracisz zaufanie
i juz nigdy nie bedziesz mial prawa ubiegac sie o status admina. masz tylko 1 szanse, a kolejka jest dluga.
2) Admin nie ma prawa toczyc osobistych wojenek z kimkolwiek.
3) status Admina moze byc odebrany, poprzez zwykle glosowanie na forum.
(nic nie jest dane na zawsze) i wiekszosc przesadzi o losie admina.
szyna^ - Czw Lis 10, 2005 1:36 pm
W imie zasad ......synu.
A co do tego to uwazam za malo prawdopodobne ze cos CI z tego wyjdzie Factor to jest zwykla szara Polska rzeczywistosc.
pyz - Czw Lis 10, 2005 9:35 pm
Kodeks? Jedyne co by bylo sensowne to "rob tak, by bylo dobrze", co jest wzgledne. Nie jestes w stanie przewidziec wszystkiego.
Kiedys probowalem 'naprawiac' ta scene, sorry ale sie nie da.
Naprawianie adminow... Zawsze komus nie bedzie pasowal jakis admin, zawsze komus nie bedzie pasowala jakas decyzja, zawsze ktos bedzie plakal i whinowal. Sprawa jest prosta, admin robi co ma robic i tyle, tj. tepic lamerie (wedle wlasnego uznania), pilnowac w miare porzadku i byc bezlitosnym skurwysynem, chociaz i to nie pomoze
vitez - Pią Lis 11, 2005 3:45 am
a Ty Pyzmenie majac doswiadczenie w adminowaniu powinienes cos zaproponowac.
a nie krytykowac kazda propozycje .. nie idz na latwizne, bo kazdy potrafi krytykowac,
i malo jest takich, ktorzy podchodza do problemu kreatywnie. |
Za to ty takiego doswiadczenia nie masz i stad twoje neico pozbawione sensu postulaty/propozycje "co admin robic powinien" .
To co pyz napisal to nie krytyka. To realizm. Bo podchodzac realistycznie do tego typu postulatow to trzeba by od nowa scene zbudowac, od zera zmieniac mentalnosc ludzi, postawic od nowa serwery i dac dostep do logow/zmiany konfiga/maplist itp nieograniczony a nie mocno utrudniony (bo taki utrudniony dostep jest na Coolnecie).
Nie da sie tego zrobic, wiec realistycznie patrzac - nie da sie spelnic wiekszosci z twoich pomyslow Z-Factor.
wyborca - Pią Lis 11, 2005 9:51 am
Admini :
1. Kazpex- spokojny , pewnie by się sprawdził
2. Yokai- gra długo w tą gre , bardzo spokojny Nie ma konfliktów.
3. Kribol- Wiele mu ta scena zawdzięcza , prowadzi lige
4. Cazwa- Kobieta , jako jedna z nielicznych potrafi powstrzymac sie od k*******a.
5. Sid- Bo sie sprawdził
6. Kreigus- Gra b.długo w tą gre i napewno sprawdził by sie w roli admina coolnetu.
orlan - Pią Lis 11, 2005 11:02 am
Posty po 1 listopada sa ignorowane.
Wyniki glosy = gl. pozytywne - negatywne:
Kribol - 12
ziutek - 8
kazpex - 7
shinoda - 7
pyzadi - 7
kazwa - 5
vitez - 4 (neostrada ale OK)
reszta ponizej 3 glosow odpada.
Osoby wymienione prosze o wymyslenie sobie username (min 4 znaki) i hasla (min 6 znakow) oraz podanie IP z ktorego bedą graly na orlan malpa o2 pl lub orlan malpa wp pl lub na gg 162949
ADMINOM:
ZABRANIA SIE GRAC POD FEJKAMI Z JEDNOCZESNYM URZYWANIEM UPRAWNIEN.
ZABRANIA SIE KOPAC, BANOWAC INNYCH ADMINOW (wyjatek stanowia mecze ligowe)
ZABRANIA SIE PRZEKAZYWANIA HASEL
ZABRANIA SIE UBLIZANIA NIESPOTRTOWEGO ZACHOWANIA.
ZABRANIA SIE UZYWANIA UPRAWNEIN Z INNEGO IP NIZ WCZESNIEJ PODANE
ZABRANIA SIE KOPANIA/BANOWANIA BEZ POWODU ORAZ BEZ WCZESNIEJSZEGO OSTRZERZENIA GRACZA. (wyjatek stanowia mecze ligowe)
ZABRANIA SIE ZMIENIANIA MAPY JEZLI WIEKSZOSC GRACZY AKTUALNIE GRA.
PODSTAWA DO FULLBANA (ban po IP do restartu serwera) MOZE BYC TYLKO I WYLACZENIE GRA Z BOTEM
ADMINI SPECJALNI:
admini CB (w trybie match), rosarian, bundy, orlan: moga wszytsko co powyzej jest zabronione.
Za co mozna zostac wywalonym z servera :
Za uzywanie wszelakiej masci botów ktore same celuja, unikaja strzałow, pokazuja mape z zawodnikami, widza przez sciany, przyspieszaja poruszanie sie. Odliczanie quada i innych artefaktów jest dozwolone w trybie public.
za niesportowe zachowanie np podpowiadanie na specu
za notoryczne i natarczywe obrazanie innych graczy
za dochodzenie do teamu grajacego w liczebnej przewadze.
za spamowanie
za uzywanie tagu klanu do ktorego sie nie nalezy
WSZELKIE SKARGI NA ADMINOW PRZEZ GRACZY LUB INNYCH ADMINOW PROSZE KIEROWAC DO MNIE. WOJNY ADMINOW NA SERWERZE SA NIEDOPUSZCZALNE. Skargi powinny byc poparte logami lub demami. Zastrzegam sobie prawo podawania skarg (logow oraz dem) do publicznej wiadowmosci na tym forum
Ustawienia servera lfire.ini
Kod: | [admin]
=fool please_ban_my_ip/ BCGLMPSTVY
[changemap]
=q2ctf1
=q2ctf2
=q2ctf3
=q2ctf4
=q2ctf5
=3botctf
=rtctf2
=bloctf1
=brick3b
=bw
=clones3b
=graphap
=holywars
=lfctf1
=lfctf2
=lfctf3
=lfctf10
=lfctf4
=lfctf5
=lfctf6
=lfctf7
=lfctf8
=lfctf9
=mcd2m1
=mcshmin5
=q2ctf05b
=q2ctf3b
=q2ctf4a
=q2ctfw4
=q2ctfw5
=rtctf1a
=sctf6
=starctf1
=sumactf5
=sumactf6
=wtfctf1a
=wtfctf6a
=as2m7
=ctffive
=2sides
=sludctf1
[maplist]
=q2ctf1
=q2ctf2
=q2ctf3
=q2ctf4a
=q2ctf5
=as2m7
=lfctf1
=lfctf2
=lfctf3
=lfctf4
=lfctf5
=lfctf6
=lfctf7
=lfctf8
=lfctf9
=lfctf10
=rtctf1a
=sumactf5
=sumactf6
=bw
=q2ctf05b
=sludctf1
[motd]
=C
=CCoolnet: STa-CTF
=C*Abuse & comlains
=C*send to orlan at o2 pl
=Cgadu-gadu 162949
=CTO LIVE IS TO DIE!
[ipfilter]
;=192.168.1.0 255.255.255.0
;=10.0.0.0 255.0.0.0
[shutup]
;=Player
; =newbie
[ipshutup]
; =192.168.10.40 255.255.255.255
[textfilter]
# Variations on the F word
=fuck
=fuk
=phuck
=phuk
=fucking
=phuking
=phucking
=fucken
=fuckin
=fuck you
=fuk you
=fuck u
=fuk u
=fuq
=fuq
=fucker
# Variations on the S word
=shit
=bullshit
=bulshit
# Variations on the N word
=nigger
=niger
=nigr
# Female genitalia
=cunt
=kunt
=pussy
=pusy
=clit
=vagina
# Male genitalia
=cock
=!cocktail
=!Hitchcock
=cok
=dick
=dik
=suck my
=suk my
# Other body parts
=asshole
=asshol
|
ustawienia dla server.txt oraz q2admin.txt wkrotce
wyborca - Pią Lis 11, 2005 12:51 pm
Zobaczymy jak będzie , oby było dobrze
Grzdyl - Pią Lis 11, 2005 1:28 pm
zobaczymy czy bede musial sie skarzyc a jezeli tak to co zostanie zrobione w kierunku rozwiazania problemu....
pyz - Pią Lis 11, 2005 2:50 pm
cry more, bitch.
Grzdyl - Pią Lis 11, 2005 4:15 pm
normalnie poprawiles mi humor...
juz mi sie zdawalo ze sie zmieniles ale nie... ty dalej jestes glupi...
Prezes_Kiler - Pią Lis 11, 2005 4:57 pm
dla mnie adminami wątpliwymi są ziutek i kazpex
ziutek - to co pisałem wcześniej [obym się mylił]
kazpex - niby gra długo ale jakoś umknął mojej uwadze
reszta spx ;]
Yokai - Pią Lis 11, 2005 6:03 pm
Cytat: | kazpex - niby gra długo ale jakoś umknął mojej uwadze |
hm ... moze to dlatego, ze on gral non stop(jak i pol naszego miasta ;p) ale w latach 98-2000/1 .. moze to dlatego
ale oczywiscie to tylko moja mala teoria spiskowa ;]
szyna^ - Pią Lis 11, 2005 6:36 pm
GIN GRZDYL!
emilio - Pią Lis 11, 2005 6:49 pm
tylko tych adminow spotkac na servie bedzie nielada problemem.. mi sie zdaje =]
Grzdyl - Sob Lis 12, 2005 12:49 am
oj... szyna stal sie pospolitym graczem bez przywilejow?
qrcze jaka szkoda stary... serio... pozostaje pokazanie jak bogatym slownictwem potrafisz sie poslugiwac bo skopac z servera juz nie mozesz... ale... moment przeciez na tym gruncie tez nie mozesz sie popisac... czyli... przeniesiesz sie na inna gre? jakie to smutne... oj oj oj...
wyborca - Sob Lis 12, 2005 8:00 am
Wiem z kąd u szyny ta frustracja ... szyna nie ma admina smutne
pyz - Sob Lis 12, 2005 8:59 am
Grzdyl, mowisz o mnie a spojrz na siebie - pierwszy Twoj post po ogloszeniu adminow to odrazu whine "ojej ciekawe czy bede musial sie skarzyc" ... No kurwa mac czlowieku, jak widze cos takiego to az sie zeby zaciskaja by na zlosc Tobie zrobic sobie pare aliasow fajnych, ale chuj - nie jestes tego wart, bo jestes zalosnym smieciem i zerem ktory tylko umie whinowac, ktory na 'boot' odpowiada 'bootban' i potem sie dziwi, ze ktos inny zaraz go banuje i leci whinowac na forum skoro juz na q2 nikt mu nie pomoze, bo gdzies trzeba sie poskarzyc. Zatem, rodem z WoW'a - "cry more, bitch" - a my i tak bedziemy Ciebie zlewac, bo szkoda naszego kalu by na Ciebie srac.
p.s.
a od szyny nie odjebcie bo do piet mu nie dorastacie
Z-Factor - Sob Lis 12, 2005 9:15 am
Orlan: pelne uznanie, za wyposrodkowanie tego wszystkiego.
ale z malymi zastrzezeniami (odnosnie kodeksu) - zabraklo:
1) - przedewszytskim, nie wiadomo co grozi Adminowi za zlamanie zasad??
2) - jakie sa procedury wybrania nowego Admina (na miejsce wyrzuconego) ?
3) - JAK wywalic Admina, ktoremu (nie daj Boze) woda sodowa uderzyla do glowy ?
(kompleks Boga, itp, itd.)
bo bez tego ani rusz. musza byc jakies procedury. (aka. KONSTYTUCJA)
--------------------------------------------------
Orlan: pamietaj ustanawiasz precedens, piszac:
"osoby ze zemienym iP nie dostana prawa do kikowania i banowania"
a pozniej: "Vitez - 4 (neostrada ale OK)"
ja tez mowie OK, ale teraz trzeba byc KONSEKWENTNYM !!!
------------------------------------------------------
Orlan: jeszcze jedna kwestia, w sumie najwazniejsza.
Dodaj jeszcze jednego Admina do aktualnej listy.
(co juz RAZ uczyniles - bo z 6ciu Adminow uroslo do 7dmiu!)
a tym nadprogramowym 7dmym Adminem jest Vitez, ktory przeszedl 4rema glosami.
doslownie rzutem na tasme. ,, i teraz trzeba byc sprawiedliwym....
(tak naprawde potrzebujemy conajmniej z 10ciu zaufanych Adminow.)
dlatego 1 Admin wiecej nie zrobi roznicy.
a tym dodatkowym Adminem, o ktorego tak bardzo sie upominam ..
wcale nie jest Grzdylu... (chociaz zasluguje) tylko chodzi o Pyza.
Pytam sie, co do k.. nedzy oznacza Admin pt. "PyzAdi" ???
bo chyba oni nie sa GAYowska para .. a tym bardziej nie sa malzenstwem.
a wiec niech kazy z nich odpowiada za siebie oddzielnie i indywidualnie.
1 Admin dla Adolfa, a 2gi Admin dla Pyzmena.
nie tworzmy tutaj jakiejs schizofrenicznej odpowiedzialnosci.
niech kazdy odpowiada za siebie.
wyborca - Sob Lis 12, 2005 9:55 am
z-factor nie chce być złośliwy ale przyjebałeś sie do orlana , albo mi sie zdaje... pyz to ma być wypowiedz admina
emilio - Sob Lis 12, 2005 10:14 am
pyt. nie za duzo juz tych postow twoich??
szyna^ - Sob Lis 12, 2005 10:36 am
Grzdyl nieskomentuje Twego posta bo waski w pasie jestes kolezko...
PS. Ja nie musze miec tam Adma wazne ze ma Go Adi/Pyz.
wyborca - Sob Lis 12, 2005 11:38 am
Ale i tak będzie brakowało "Akcji Fejk" autora : Szyny ...
szyna^ - Sob Lis 12, 2005 12:06 pm
a kto TY kurwa jestes? wyborca wtf.... i akcje beda ;D BO VITEZ MA ADMINA. ALLELUJA.
Grzdyl - Sob Lis 12, 2005 12:19 pm
hehe... rozbrajasz mnie pyz... widze ze nie tylko prostak ale i mitoman... 'odpowiadam bootbanem'... o lool
tak moj ty super administratorze zrob specjalnie dla mnie pare aliasow zebys nie musial tak mocno sciskac zebow... wtedy juz bez zadnego skrepowania bedziesz mogl rozrzucac swoj kał na prawo i lewo...
i pokaz no jaki potrafisz byc kulturalny i jak potrafisz dawac dobry przyklad innym... qrcze teraz bez admina to moge podchodzic do tego w taki sam niszczycielski sposob jak wy wczesniej... flame ooooon...
szyna ty nie tylko w pasie ale i w obwodzie czaski jestes cienki jak najcienszy barszcz wiec pozostaje ci nadrabiac klatka i biodrami (SHAKE THAT ASS!)...
juz wiem czemu prostactwo wsrod 'naj[s]tarszych tej sceny' (jak ktos to tak szumnie nazwal) bylo takie popularne... bo to jest najprostsza metoda... zniszczyc jest najlatwiej... zbudowac cos od nowa to rzecz niewiadoma dla najstarszych (co nie idzie w parze z doswiadczeniem)...
sad but true...
teraz przechodze do opozycji wiec prosze sie spodziewac...
Prezes_Kiler - Sob Lis 12, 2005 12:20 pm
hehehe ostatnie posty fajne ;d
szyna^ - Sob Lis 12, 2005 2:10 pm
LOL Grzdyl jednak tragiczny jestes niesamowicie...
Ps. Z glowa mam wszystko wporzasiu i o to sie nie musisz martwic, w przeciwienstwie do Ciebie nie musze niczym nadrabiac.
budzik - Sob Lis 12, 2005 2:37 pm
pyzaty... ;] jak bedziesz rzucal kalem to tak wiesz... nie w kierunku wroclawia hehe. dobry text...
szyna nie ma admina, to co z tego i tak mu sie ta robota nie podobala... kopna tu i tam ale to nie jego revir...
grzdyl, trzymam twoja strone bo jestes PKS... ale nie lepiej by bylo odpuscic... wsumie to sie tyczy wszystkich... [S] & [PKS].... po co sie klucic... nie rob drugiemu co tobie nie mile... taka chyba powinna byc podstawowa domena Prawdziwego Admina. nie zaleznie czy jest z [S] czy z innej (ze tak powiem) Gildii...
baj de wej... admin powinien byc bezstronny tak jak to ktos wspomnial. no wiec w naszej sytuacji CTF'a nikt go nie powinien miec. bo nie ma bezstronnych osob. kazdy ma jakis zal, niechec do kogos... Na H*pip* sie chlopaki klucicie. dajcie sobie po razie. i tyle. czasami sie sracie jak dziecko o cukierka. a zeby to bylo malo to jeszcze taka zaje*pip* zawisc... ja mam cukierka i cie rzuce jeszcze papierkiem. hehehe. polefka z 1 kl. a ponoc macie ponad 20/tke. i narzekacie na mlodych.
jedno co moge powiedziec.
Zachowujecie sie jak najprawdziwsze lamy swoim zachowaniem. jak slysze te wasze wypominanie ty taki ty siaki. ja jebie.
pyz - Sob Lis 12, 2005 5:34 pm
Z-Factor... To nie kraj, to nie swiat realny, to wirtualne spoleczenstwo ktore jest udostepnione tylko i wylacznie dzieki zyczliwosci niektorych osob, bo bez nich gowno bys mial. I nie Tobie, ani nikomu innemu *wymagac* czegos od administratorow, bo to oni/my robia/robimy Wam/nam przysluge, nie Wy/my im/nam. Takze spasuj z tonem, a konstytucja to mnie powaliles na lopatki, procedury... Idz na polityka W ogole to uwazam, ze powinienes sie cieszyc, ze w ogole Orlan pozwolil ludziom sie wypowiedziec na temat adminow... Kurde, daj palca to upierdola reke az ramie. :/
Grzdyl, >click<.
Rezore - Sob Lis 12, 2005 6:08 pm
hieh budzik dostal bana fajny ma avatar:P
shinoda - Nie Lis 13, 2005 10:47 am
mnie interesuje kwestia fejkow... nie zauwazylem zadnego punktu dotyczacego fejkow. czyli co, nie mozna ich prosic o zmiane nicka? wiem, ze nie kazdy fejk jest tak w istocie fejkiem, bo pojawiaja sie nowi gracze- ale czasem od razu widac ze jakis 'ziomek', ktory jest pierwszy w teamie i niszczy wszystkich innych skillem, musi byc fejkim, bo nie ma innej opcji wiec jak, nie mam prawa wymagac od niego zmieny nicka, badz podania reala? moze na say_person ?
pytam zawczasu, gdyz nie lubie fejkow, szczegolnie tych dobrych /tak, bo mnie klepia:)/ i wole od razu wiedziec, jak sprawy stoja
a co do bezproduktywnej dyskusji powyzej... to chyba juz koniec
--
Yokai - Nie Lis 13, 2005 2:21 pm
fejkostwo to chyab jedno z najgorszych zjawisk na kazdej scenie-nie tylko w q2
osobiscie najchetnej wyjebal bym wszystkich(fejkow) z serwera i dal bana do 28 wieku!
ale przeciez tak sie nie da.. i nie mozna ;/ (niestety)
fejk to ostatecznie tez czlowiek-czy sie to komus podoba czy nie on tez ma prawo do grania jak kazdy inny. trzeba tez spojrzec z jego perspektywy...trudno z niej patrzec ale chyba wypada sprobowac;/
z fejkiem zawsze jest problem bo trudno okreslic czy to nowy gracz czy "ziomek" ;/.. ale fakt, ze mozna by jakos pomyslec jakby ten problem rozwiazac..calkiem nizly jest pomysl z ztym say_pearson i namawianie/zmuszanie do przybrania real nicka
ale moim skromnym zdaniem mozna walczyc z tym( i trzeba!) , vide fejkostwem aczkolwiek uwazam, ze nie da sie problemu rozwiazac do konca wyrzucajac ich z serwa lub banujac. Wyrzuci sie jednego-przyjdzie nastepny albo ten sam tylko pod innym fejkiem. A jesli powyrzuca sie ich za duzo zostanie nas garstka-a chyba nie oto chodzi prawda?
juz to kiedys pisalem ale powtorze-mysle ,ze jedynym wyjsciem jest granie. Granie adminow, granie starych graczy od ktorych oczekiwalo by sie rozsadku i konsekwencji w nickach m.i.n - jest nas jeszcze troche. Jezli wszyscy starsi beda grali na real nickach to moze wkoncu mlodsi wezma przyklad albo sami dojda do tego, ze cos robia zle. Jesli nie? to trudno-milo bedzie chociaz popatrzec, ze jest stara paczka z ktora mozna pograc pogadac i posamiac sie z fejkowania ;]
ps-mysle, ze jezeli musialo by dojsc do kickow-to mozna by pokopac typkow o ksywachw tym stylu: kurwa, chuj, nosze dresy , pierdole was ,huj wam w dupe... takich bym kopnal ;/..reszta niech se gra
wszystko co tu napisalem to tylko moje osob. zdanie ;]
HF
szyna^ - Nie Lis 13, 2005 6:44 pm
Now it's the time for ET!
pyz - Nie Lis 13, 2005 7:26 pm
Cytat: | Yokai:
fejk to ostatecznie tez czlowiek-czy sie to komus podoba czy nie on tez ma prawo do grania jak kazdy inny. |
Przywilej, przywilej. Nie mylmy pojecia "prawo" i "przywilej"...
Cytat: | ale moim skromnym zdaniem mozna walczyc z tym( i trzeba!) , vide fejkostwem aczkolwiek uwazam, ze nie da sie problemu rozwiazac do konca wyrzucajac ich z serwa lub banujac. Wyrzuci sie jednego-przyjdzie nastepny albo ten sam tylko pod innym fejkiem. A jesli powyrzuca sie ich za duzo zostanie nas garstka-a chyba nie oto chodzi prawda? |
Vitez kopal "chamskich" i "wrednych" fakeow - co z tego wyniklo, widzisz sam.
Cytat: | ps-mysle, ze jezeli musialo by dojsc do kickow-to mozna by pokopac typkow o ksywachw tym stylu: kurwa, chuj, nosze dresy , pierdole was ,huj wam w dupe... takich bym kopnal ;/..reszta niech se gra |
Za takie cos to banuje z miejsca, na 3 minuty, do przemyslenia. Aczkolwiek taki typek wraca z seria wyzwik, za co znowu dostaje bana, a potem flame na forum. I nie, nie mowie "zmien nicka drogi graczu o nicku chuj, bo nie podoba mi sie on", tylko dzialam, bo to chyba logiczne ze tego typu nick jest conajmniej nie na miejscu, ale jak typ ma 13 lat, IQ<60 .. to czego oczekiwac?
Cytat: | wszystko co tu napisalem to tylko moje osob. zdanie ;] |
Nie malpuj! xD
vitez - Nie Lis 13, 2005 8:42 pm
Vitez kopal "chamskich" i "wrednych" fakeow - co z tego wyniklo, widzisz sam. |
Ty tez to robiles/robisz i co z tego wynika?
Dokladnie tylko to co ponizej:
Cytat: | za co znowu dostaje bana, a potem flame na forum. |
Skarzy sie takie cos, ze niby wolnosc slowa, ze nikt mu nie bedzie kazal pod jaka ksywa ma grac, ze jest w olnym czlowiekiem w demokratycznym kraju (takie argumenty juz na forum padaly wielokrotnie) przez co wolno mu jechac po wszystkich bluzgami i miec debilne nicki.
Niestety... debilkow-fejkerow o parametrach jakie podal pyz - nic sie nie da nauczyc.
Dlatego ciagle mam ten sam podpis
Grzdyl - Nie Lis 13, 2005 9:29 pm
nie no... pierwszy normalny zwrot w moja strone pyś... to chwilowy stan czy moze dluzsze zaplanowane i kontrolowane dzialanie? bo rozumiem ze kalem juz sie narzucales...
szyna... miernik wulgarnizatora wypadl fatalnie... cos sie ostatnio nie starasz... rzuc jakims miesem bo ludzie pomysla zes sie zrobil wegetarianin i trzeba bedzie ci nowa xywe wymyslic np. Burak albo Ogórek czy moze... kapusta?
no i czemu zbanowaliscie ludzika? chlopak sie rozkrecal... a wy zescie go zastopowali...
szyna^ - Nie Lis 13, 2005 9:31 pm
Grzdyl alez masz zart, poprostu w zyciu lepszych grypsow nie slyszalem....pomysl czy nie wziac udzialu w jakims konkursie .... szok.
Ps. Matrix idziesz w zla strone...
pyz - Pon Lis 14, 2005 12:06 am
Grzdyl, bo doszly nas przecieki, ze budzik nie ma w sobie baterii duracel, a nie chcemy by padl z przemeczenia.
orlan - Pon Lis 14, 2005 12:30 pm
Wszyscy sie do mnie zglosili oprocz ziutka. Jak ktos ma z nim kontak to moze niech mu przekaze zeby sie do mnie zglosil z haselkiem oraz IP.
szyna^ - Pon Lis 14, 2005 3:30 pm
Ziutek krazy miedzy wawa a bialym...
wyborca - Pon Lis 14, 2005 4:09 pm
krąży czy sie zatacza?
Grzdyl - Pon Lis 14, 2005 7:25 pm
pyz a ty always przeciekasz...
78% kobiet w Polsce potwierdzi ze budzik nie pada ze zmeczenia...
szyna popatrz popatrz... troche pokory to zdradze ci sekrety grypsowania cobys w przyszlosci jak juz pojdziesz w swoja strone mogl sie dogadac z kolegami z celi... rownie dobra metoda jest obejzenie symetrii ale watpie w twoje mozliwosci interpretacyjne...
pyz - Pon Lis 14, 2005 7:27 pm
Cytat: | Grzdyl:
(...) obejzenie (...)
ale watpie w twoje mozliwosci interpretacyjne... |
a ja watpie w twoja znajomosc ortografii. stfu.
Grzdyl - Pon Lis 14, 2005 9:50 pm
ja przynajmniej wyciagam wnioski a ty idziesz w zaparte...
chociaz zdajesz sobie sprawe z bledu (przynajmniej tak sugerowalo twoje zachowanie) ale dalej - mimo przeprosin i obietnicy zweryfikowania swojego zachowania w stosunku do mojej osoby - robisz ciagle to samo...
i to jest smutne... zaden ortograf nie przebije twojego zachowania...
pyz - Wto Lis 15, 2005 12:07 am
nie mam za co ciebie przepraszac. moge conajwyzej przytulic cie misiu
Prezes_Kiler - Wto Lis 15, 2005 5:52 am
ja jestem ciekawy jednego
jak byście sie zachowywali po realnym spotkaniu 1/1
szyna^ - Wto Lis 15, 2005 7:13 am
;O Grzdyl lubi uciekac....
Grzdyl - Wto Lis 15, 2005 8:21 am
nie po tylko na...
a poza tym z kazdym juz sie widzialem in real...
pyz sie zmienil po burzy hormonow...
a szyna zawsze byl prostakiem
szyna jest fizyczny wiec pewnie chcialby zalatwic sprawe silowo...
z pyza kazdy musialby byc przywiazany do krzesla zeby w chwili zlosci strony nie rzucily sie na siebie... ale jesli mialbym wybierac to bardziej chcialbym podyskutowac z pyzmenem ktory ma swoj punkt widzenia (nie zawsze sluszny) i stara sie uzyc wlasciwej riposty a szyna bazuje na prymitywnym i prostym zarcie + rzuci 'przecinkiem'...
emilio - Wto Lis 15, 2005 8:33 am
more more more more
shinoda - Wto Lis 15, 2005 11:17 am
coz za wnikliwa analiza grzdyl
a moze zrobie lige 1v1 K1-ctf_players ? :d
Adolf na pewno bylby zywo zainteresowany opisywaniem nadchodzacych pojedynkow bo on sie tym interesuje
Grzdyl - Wto Lis 15, 2005 1:34 pm
misiu to mow sobie do swoich pluszowych przyjaciol...
a przepraszac to mnie nie musisz bo i tak mam w dupie twoje przeprosiny... sa warte tyle co nic... raz juz przepraszales i pusciles wiazanke ze wiecej nie bedziesz itepe... po powrocie z wow znowu zaczales wiec biore poprawke bo jeszcze nie dorosles do konsekwentnego realizowania postanowionych celow/zadan...
orlan - Wto Lis 15, 2005 3:52 pm
jak Ziutek sie nie zglosi w ciagu 3 dni to go wykreslam.
Yokai - Wto Lis 15, 2005 10:03 pm
drobna sugestia- moze warto jeszcze poczekac ... ziutek zasluguje i nadaje sie na admina
btw-jesli nie on to kto na jego miejsce ;/
Ziutek - Sro Lis 16, 2005 10:10 pm
mam nadzieje ze moje info o adminie dotarlo;p elo !
orlan - Czw Lis 17, 2005 10:33 pm
Cytat: | "Ziutek" mam nadzieje ze moje info o adminie dotarlo;p elo ! |
nie dotarlo! wyslij jeszcze raz na orlan malpa o2.pl
SiDq - Pią Lis 18, 2005 7:06 am
Zdjecie elo wyluzowane se zapodał ; PP
|
|