|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - Clanbase sezon jesienny
vitez - Czw Lis 02, 2006 5:30 pm Temat postu: Clanbase sezon jesienny Mimo ze nie spodziewam sie wielu zapisow to jednak mozna dac graczom znowu szanse.
Najprawdopodobniej w ta niedziele rusza zapisy do sezonu jesiennego Clanbase Q2CTF.
Ze trzy zagraniczne teamy juz sie zainteresowaly. Jesli i wy macie jakies skladne teamy to smialo sie szykujcie
Wszelkie info - u mnie ( #clanbase.q2.ctf na quakenecie IRC lub vitezz at gmail.com ).
Matrix^^ - Czw Lis 02, 2006 8:02 pm
Może coś uzbieramy :]
Matrix^^ - Pią Lis 03, 2006 12:09 pm
Może zrobmy 3 teamy z najleprzych ludzi ;]
Killer - Pią Lis 03, 2006 3:26 pm
albo zglosimy teamy z ligi cop hehehehe ale by sie zdziwili wszyscy ze tyle teamow z polski hehehe
vitez - Pią Lis 03, 2006 6:40 pm
Cytat: | albo zglosimy teamy z ligi cop hehehehe ale by sie zdziwili wszyscy ze tyle teamow z polski hehehe |
O tym wlasnie myslalem :>
Bo jak nie to ten cup pobije (swoj wlasny niestey) rekord ilosc klanow. Oficjalny minimalny rekord CB to 12 klanow. W Q2CTF w zeszlym sezonie bylo 10 z czego 3 odpadly po drodze .
vitez - Pią Lis 10, 2006 12:22 am
Az jeden klan sie zapisal (tych z CS nie licze) :/ .
A niby tylu graczy na XS/Coolnet/Łotwa biega jeszcze...
Z naszej strony proponowalbym ze dwa teamy zebrac - jeden PRO ktory sprobowalby zloic 1dt i drugi '4fun' byle poskakac.
Jak bysmy dali dobry przyklad i zapisali takie dwa teamy to moze i reszta (jakies tam DTF czy BtB czy szwedy/norwegi jeszcze zyja i graja) by sie dopisala.
Killer - nie mialbys ochoty zlozyc takich skladow? Z Liga COP jakos idzie
kurz - Pią Lis 10, 2006 9:27 am
imho
pr0: duke, faya, himself, matrix, omen, szyna, vidmo
pr02: nuc, heaven, koza, grzdyl, sid, kazwa, white
chyba ze wyrownac te 2 teamy i pociwczyc ze soba
SiDq - Pią Lis 10, 2006 10:14 am
dotyk raila?
shinoda - Pią Lis 10, 2006 11:25 am
Cytat: | pr0: duke, faya, himself, matrix, omen, szyna, vidmo |
+ kurz megaskromnis sajgonka
Matrix^^ - Pią Lis 10, 2006 11:44 am
Ta Kurz ty tez sie nadasz
Rezore - Pią Lis 10, 2006 1:54 pm
ja bym jeszcze chroma proponowal;>
kogucik - Pią Lis 10, 2006 1:57 pm
To ja daje pomysł zebrania drużyny lamuchów, bo gówno mnie obchodzi wygrana. Po prostu chcę sobie w czymś takim pograć :]
omen - Pią Lis 10, 2006 2:20 pm
a ja chce wyrac ! juz wsztkie pucharki mamy tylko brakuje tego zlotego
Matrix^^ - Pią Lis 10, 2006 3:18 pm
Omen zbieraj sklad ;D
vitez - Pią Lis 10, 2006 11:42 pm
Cytat: | a ja chce wyrac ! juz wsztkie pucharki mamy tylko brakuje tego zlotego |
I to jest podejscie! :>
Zapisal sie rowniez klan (heh) omen... w poprzednim sezonie roznie bylo z ich forma. Wiec wlasciwie 1dt do pobicia. A zgrac sie ze soba smialo mozecie :> .
Updejty skladow:
pr0: duke, faya, himself, matrix, omen, szyna, vidmo, kurz
pr02: nuc, heaven, koza, grzdyl, sid, kazwa, white, chrom
shinoda - Sob Lis 11, 2006 9:34 am
Cytat: | To ja daje pomysł zebrania drużyny lamuchów, bo gówno mnie obchodzi wygrana. Po prostu chcę sobie w czymś takim pograć :] |
jestem z Toba
Killer - Sob Lis 11, 2006 12:28 pm
eee lamusy ja tesh chce grac, dopiszcie mnie do pro ;] hehehe
no dobra to chociaz do lamusek ???? plizzz
Yokai - Sob Lis 11, 2006 5:52 pm
do lamuchow to i ja bym sie dopisal jakby ktos mnie przyjal oczywiscie ;p
btw Vitez-na jakich serwerach rozgrywa sie mecze? cool wchodzi w rachube czy tylko serwy zagraniczne etc.?
Killer - Nie Lis 12, 2006 8:02 am
haha edi za cienki jestes hehehe
Matrix^^ - Nie Lis 12, 2006 10:01 am
φΘζδωχβλ ΦφΩµΓ ψλΨΘτρ
A tak na polski to pr0 sie już zbiera
Yokai - Nie Lis 12, 2006 12:42 pm
kurwa..killer foch..nie gadam z Toba..nie to nie
Matrix^^ - Wto Lis 14, 2006 10:42 am
Przygarnij matrixa
omen - Wto Lis 14, 2006 1:54 pm
wczoraj rozmiawiajac z ziutkiem postanowilismy zglosic team do cb.
squad: szyna, kusz, widmo, koza, faja, ziut, taz ( jak wroci zza miedzy ;> ) i ja
team bedzie sie nazywac najprawdopodobniej ewc
kogucik - Wto Lis 14, 2006 1:58 pm
A Killer coś zamula z teamem lam, chyba że poszedł do drugiego. Yokaie i reszta bandy, organizujemy coś?
Yokai - Wto Lis 14, 2006 4:54 pm
yokaie sa za
ktos chetny..? moze ludki z DV i nie tylko?
kazpex - Wto Lis 14, 2006 6:53 pm
ja nie gram hehe, chce sobie pograc a nie stac w miejscu gdy nie mozna przejsc nawet m etra na mapie
Matrix^^ - Wto Lis 14, 2006 7:26 pm
5 clanow narazie sie zapisało szkoda ze tylko 1 polski
vitez - Wto Lis 14, 2006 11:41 pm
Cytat: | yokaie sa za
ktos chetny..? moze ludki z DV i nie tylko? |
No smialo sie zapisywac choc konkurencja ciekawa.
Dziwny ten team z mohaa sie zapisal ale gosc mi na maila potwierdzil ze chca grac w q2ctf... szczegol ze w historii klanu jak i CLa widac kilka banow za spamy/bluzgi/cheaty jak i usuniecia z cupow... wg mnie jacys sciemniacze.
Ziutek - Wto Lis 14, 2006 11:41 pm
elo, no nie zastanawiajcie sie dlugo bo nie ma nad czym... nie ma co sie bawic na wlasnym podworku, gdy jeszcze mozna pozabijac lotyszy... jedyny wymog to sprawe lacze na xs ;p ja sam jeszcze nie sprawdzalem, ale pewnie ponizej 60 sie nie spadnie ;P
mam nadzieje ze jeszcze z 2 druzyny(z polski) sie uzbieraja... 8 klanow?:P ja moge zagrac tylko z ta 4ka co juz jest, ale nie zaszkodzi tez jakis lokalny konflikt
milego
SiDq - Sro Lis 15, 2006 7:19 am
tutaj bylo cos glupiego : d
Yokai - Sro Lis 15, 2006 8:14 am
hm..a takie pytanko natury organizacyjnej- czy mecze cb odbywaja sie tylko na zagranicznych serwerach(a jesli tak to jakich?) ? czy ewentualnie mozna np ustalic ze mcz odbedzie sie na cool/pro ?
jak to jest?
ps- kazpex graj:) wasyl tez cos tamw wywaidzie mowil ze by zagral...chetnys Wasylu? for fun of korz
Matrix^^ - Sro Lis 15, 2006 9:57 am
Luźna guma
vitez - Sro Lis 15, 2006 11:42 am
Cytat: | hm..a takie pytanko natury organizacyjnej- czy mecze cb odbywaja sie tylko na zagranicznych serwerach(a jesli tak to jakich?) ? czy ewentualnie mozna np ustalic ze mcz odbedzie sie na cool/pro ?
jak to jest?
|
Upewnij sie najpierw ze pytania natury organizacyjnej zadajesz juz po tym jak przeczytales regulamin organizacyjny .
No chyba ze nie znasz angielskiego na tyle by pare zdan poczytac
W skrocie - mozna ale pod warunkiem ze... i tu sam sprawdz :>
Yokai - Sro Lis 15, 2006 2:01 pm
znam angielski ale regulaminu nie czytalem jeszcze...nie mialem czasu-dlatego pytam madrzejszych ode mnie
sam sobie juz doczytam
kogucik - Sro Lis 15, 2006 3:40 pm
Yokaiu, Wasyl jest chyba w innym teamie już. Z tego co wiem to skład już mają pełny, więc trza organizować drugi!
kazpex - Sro Lis 15, 2006 4:08 pm
yokai, jak mac i odb beda grac to mozemy zglosic DV...
Yokai - Sro Lis 15, 2006 4:15 pm
hm..kurde..
wasyl ty zdrajco!
kaz- hm..no trzeba pogadac
vitez - Sob Lis 18, 2006 1:44 pm
Przypomnam ze deadline zapisow jest jutro (niedziela) o 24:00. Mam nadzieje zobaczyc przynajmniej 3 teamy z Polski
kazpex - Sob Lis 18, 2006 4:12 pm
e to za pozno ;]
Nuclear - Nie Lis 19, 2006 4:47 pm
"Sign up
Q2 CTF OpenCup Fall 2006
Sorry.. This cup is for Europe residents only..."
Vitez przetłumacz mi to prosze bo nie rozumie. A moze ja nie mieszkam w europie (polska) ;>
nie uzywam zadnych proxy itp.
Prezes_Kiler - Nie Lis 19, 2006 5:29 pm
zobacz jaki kraj podałeś w profilu ;]
vitez - Nie Lis 19, 2006 6:36 pm
Cytat: | "Sign up
Q2 CTF OpenCup Fall 2006
Sorry.. This cup is for Europe residents only..."
Vitez przetłumacz mi to prosze bo nie rozumie. A moze ja nie mieszkam w europie (polska) ;>
nie uzywam zadnych proxy itp. |
A jaki kraj masz podany w klanie, ktory chcesz zapisac?
Podejrzewam ze myslicie ze to bardzo dowcipne podac jakies Chile czy inny Tajwan .
Zmien kraj pochodzenia klanu, podaj mi clan id i nazwe klanu a pewnie uda mi sie dorzucic manualnie nawet po signupach.
vitez - Nie Lis 19, 2006 7:06 pm
Czesciowo sie wyjasnilo - klan Nuca mial Polske... wiec dziwny blad, ktory nie powinien sie pojawic. Dodalem recznie.
Nuclear - Nie Lis 19, 2006 8:29 pm
ssij.dl.pl Nasz team
serch - Nie Lis 19, 2006 9:08 pm
uuu fajny sklad =)
kurz - Nie Lis 19, 2006 10:04 pm
no calkiem ladny sklad.... pocwiczymy razem?
|
|