Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - Bany na Coolnecie wyjasnione

orlan - Wto Lis 18, 2003 12:56 pm
Temat postu: Bany na Coolnecie wyjasnione
Witam wszytskich
Wyjasnila sie sprawa banow na coolnecie. Sprawca byl nie jaki Xerot osoba wyjatkowo zlosliwa i namolna. Nietety osoba ta lat nascie ze wzgledu na swoje uprawnienia na kubusiu i na coolnecie wykozystala je do swojej prywatnej wojny przeciw Adolfowi z S. Podzszywajac sie pod jego nick utrydniala gre przez pare miesiecy na coolnecie fragemnt z logo
11/01/03 03:28.10 217.96.187.210:27901 Xerot^
matchsetup
11/01/03 03:29.35 217.96.187.210:27901 Xerot^
matchend
11/01/03 15:11.34 217.96.187.210:27901 Adolf
bootfullban [STa]cichy_bob
11/01/03 15:11.34 217.96.187.210:27901 Adolf
Player 5 ([STa]cichy_bob) was kicked.
etc.
Bezczelnosc tej kreatury pobila wszelkie rekordy wczesniej ustanowione na serverze. Rozmawialem z nim parkrotnie w tej sparwie zanim wszystko wszyslo na jaw. byl to jeden z adminow coolentu przydzielony z gory tzn niezaleznie ode mnie nadal jest a moze juz byl admnem na kubusiu, wykozystal perfidnie informacje ktore mu przekalem w zaufaniu myslac ze stoi po wlasciwe stronie. Dodatkowo jak sobie przejrzec forum uda sie znalezc jego wypowiedzi potepiajace banowanie ludzi przez nieodpowiedzialna osobe na coolnecie.
Tu musze publicznie przeprosic Adolfa za ban ktory mu kontrolnie zalozylem zresztra wiem ze i tak go obchodzi kosztem pingu :-) .
JAk by ktos chcial Xeroto^wi podziekowac osobiscie za bany to podaje jego IP:

217.96.187.210
(pa210.szprotawa.sdi.tpnet.pl)

Poza banami na coolnecie apeluje do innych adminow serverow aby zalozyc mu bany na CS, q3, dod etc :-) Zby nie myslal iz robienie graczy polskiej sceny CTF w ... sie oplaca

Pozdarwiam Orlan

Rezor - Wto Lis 18, 2003 1:16 pm
Temat postu: dobrze orlan dobrze
wreszcie qrwa:)bany wyjasnione:)nigdy bym nie podejrzewal ze to xerot ale takie rzeczy sie zdazaja wiec 3eba bedzie mu dac bana zeby sobie za duzo nie myslal :!: :!: Xerot^ bedziesz miał za swoje :) :P
Kumanus - Wto Lis 18, 2003 1:44 pm

no to se chlopak pogral w q2ctf'a ;)
wyrzuciliscie go juz z sta ? ;p

Rezor - Wto Lis 18, 2003 1:48 pm
Temat postu: on nie jest w [STa]
on nie byl w [STa] on zalozyl wlasny klan 2a w ctfa:!:
Rezor - Wto Lis 18, 2003 1:50 pm
Temat postu: s
chlopak se juz nie pogra w q2 ani w cs ani w q3:P 8)
Kumanus - Wto Lis 18, 2003 2:12 pm

Cytat:
[STa]
cl: AL_BUNDY
squad (18): AL_BUNDY, cichy_bob, CiEnKi, cr3w, k2, Officerrr, Orlan, ozzy, PIELUCHA, r3!W3n, Spidi, Venit, aron, frozen, morti, osiolek, Xerot, Rezor

tak napisal zuit w topicu o puchar polski .. calkiem nie dawno ;p

Tur!n - Wto Lis 18, 2003 2:22 pm

podejrzewam ze on jusz nie jest w STA... :P ale to tylko moje domysly :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
orlan - Wto Lis 18, 2003 2:34 pm

Spoko nie bedzie STa
Grzdyl - Wto Lis 18, 2003 3:26 pm

no dobra... to sprawa niewyjasnionych banow jest juz zauatwiona...
ale co z zabraniem wszystkich adminow i przydzieleniem ich od nowa... zeby w przyszlosci nie byuo takiej sytuacji... oraz zeby nie byuo tzw. "walki miedzy adminami"... to co sie teraz dzieje na coolnetcie to lekka przesada... adminy miauy byc przyznawane tylko jednej osobie z klanu... a tutaj poza tym ze ta reguua nie jest przestrzegana to jeszcze sa jacys kolesie ktorzy nie sa w klanach a bawia sie adminem... i jeszcze maua sprawa... z jakiej racji STa ma byc na uprzywilejowanej pozycji i kazdy z klanu ma admina? to wuasnie tez jest przyczyna wielu konfliktow i nieporozumien... pije tutaj do STa Cichego Boba ktory moim zdaniem nie zasluguje na admina poniewaz uzywa go do porachunkow ze swoimi wrogami... a poza tym przy zmianie mapy nie sugeruje sie glosami graczy tylko wuasnym widzimisie... :!: co jest strasznie irytujace i powoduje do pustoszenia (czasami) servera...

reasumujac...
1. rozdanie adminow od nowa...
2. mozna zrobic publiczna debate co do przyznawania adminow...
3. reprezentatywana grupa a nie szara masa powinna posiadac admina...
4. 1 wspolny admin dla ZAUFANYCH sedziow...

bo inaczej dalej bedzie wolna amerykanka...

szyna^ - Wto Lis 18, 2003 3:45 pm

Zgadzam sie z Grzdyla madrym postem. Peace! ;]
Rezor - Wto Lis 18, 2003 3:48 pm
Temat postu: prośba
ja jako członek [STa] chiałbym a raczej prosze o admina :) dlatego też prosze o pozwolenie od tych ważnych ci którzy przyznawaja admina:)iz chce zostac sedzia :P
orlan - Wto Lis 18, 2003 3:51 pm

Grzdyl twoja antypatia do cichego boba jest ogolnie znana i nawet wchodzaca nowa ustawa chyba nie bedzie w stanie jej zmienic :D . Jak bys uwaznie czytal to bys wiedzial iz Xerot^ dostal admina nie ode mnie. Wiec niejako ja za niego odpowiadac nie moge. Klotnie adminow na coolu rzeczywiscie sie zdarzaly glownie pomiedzy gwiazdami naszej sceny ctf :) ktore byly sedziami. Zwykle w takich wypadkach upomnienie obu graczy wystarcza. Wiadomoiz q2 ctf jest emocjonujaca gra co czasami przenosci sie na niesportowe zachowanie nawet w srod adminow. Ztym zabieraniem i dawanie uprawnien nawet niewiesz jakie sa problemy i niechodzi tyu tylko o dopisanie linijki ale o weryfikacje osob wiekszosci trzeba odmowic w mily sposob i umotywowac. jezlei w polsce gra 300 ozob nbiech 50 z nich zglosi sie po uprawniena to ile czasu bedzie trzeba z nimi konwersowac wyjasniac pytac co znaczy itemflags a co weaponflags. Przydzielanie uprawnien jest dynamiczne tzn ci co sie sprawdzili zostaja ci co nie wypadaja brani sa nowi. Dlatego mysle ze to po wymianie adminow i tak maly by tesame osoby i nic by sie niezmienilo oprocz hasel.
AAaa bym zapomial grzdyl jak nie bedziesz urzywal z Nocheat to admna zabiore. Juz ci to nieraz obecywalem tak jak i ty obecywales ze bedziesz sie trzymal regulaminu obowiozujacego cie.

Rezor - Wto Lis 18, 2003 4:09 pm
Temat postu: orlan
aaa orlan i nie zapomnij xerota dac na czarna liste adminow gdyby jakis cudem go odbanowali :P i przypominam o mojej prosbie :P
brzoza - Wto Lis 18, 2003 4:34 pm

"gra? ... to skad te dziury po kulach w moim brzuchu?"
ctf to nie gra .. to wojna .. "musisz zabijac"... przerzuccie to do obory ;)

ryq - Wto Lis 18, 2003 5:21 pm

orlan: cichy_bob tez nie uzywa NC, czemu jemu nie zabierzesz admina?
kfak - Wto Lis 18, 2003 6:17 pm

ja raczej proponuje nie dawac sedziom jednego admina ;>

adminy powinny miec osoby odpowiedzialne, nie ulegajace wplywom kolegow a raczej wplywom ogulu. do tego powinni byc sprawiedliwi i nie powinni kickac na lewo i prawo...

pozdrawiam

Magnus - Wto Lis 18, 2003 6:42 pm

Xerot od początku wyglądał mi na borowika...Do więznia go i kuratora :D :lol: :lol:
ryq - Wto Lis 18, 2003 6:43 pm

[quote="kfak"]ja raczej proponuje nie dawac sedziom jednego admina ;>[/quote]

ke? :shock:

ryq - Wto Lis 18, 2003 6:44 pm

Xerot ma 12 lat 3ba mu to wybaczyc :wink: najwyzej poprawczak :lol:
Rezor - Wto Lis 18, 2003 8:18 pm
Temat postu: r
tez mam 12 :lol: i co?? :P : ja jestem odpowiedzialny zawsze jak mialem electa to sie grzecznie pytalem po mapie czy zmienic czy nie
Tur!n - Wto Lis 18, 2003 8:31 pm

jest szansa dla sceny... mlode pokolenie... rosnie : )))) rezor wybacz ale 12 lat i odpowiedzialnosc nie pasuje do siebie : )))) ja mam 19 i boje si brac zapalki do rak ( joke) hihihih :)

pozdro : )))))))))

szyna^ - Wto Lis 18, 2003 8:32 pm

Rezor brawo za samoocene..... normalnie coraz gorsze mam zdanie o niektorych ...... bosh..... "jak mam electa to costam" - komedia :S
Magnus - Wto Lis 18, 2003 8:42 pm

Odrazu jedziecie po chłopaq. Nawet 12 latek moze byc odpowiedzialny,ale czysto teoretycznie :lol: :roll: :o
Kala - Wto Lis 18, 2003 10:12 pm

I Ci da tego admina tak ? pffffffffffff kogo jeszcze z dupy dasz POLICJA ! Kurwa jak sie ludzie zmieniaja
kiler-awf - Wto Lis 18, 2003 11:01 pm

Ja powiem pare słów z woli tego że 1 odpaliłem lfire 2.0 na servie w Polsce
(po faq viteza i swoim chęciom) i już trochę pamiętam jak to było i jak to jest obecnie w CTFie

1. Adminy na Colnecie to porażka ( jest ich za dużo,
nie są rozliczni admini za własne fanaberie i ogólnie adminy mają osoby co nie wiedzą co się z nimi robi i po co są.) ale Orlan jest niereformowalny więc to postulat w błoto.

2. Grajac pod fejkami (OPENBSD NETBSD Leonek [PL]Pokemon) Widać w całej okrasie jak wiecy są panowie admini
a)- Orlan kopie za brak NC (dziwne tylko że wtedy jak mocno dostaje w dupe) większość adminów zreszta też tak postępuje. Bo jak się jest chłopakiem do bicia to NC nie potrzebny. Jak się bije to już potrzebny

Wogóle dyskusja o NC to farsa.. Albo powinno być NC all time na serverze albo żadnego kicka za NC ale jak powiedziałem Orlan jest niereformowalny i tak jak jest teraz bardzo mu pasuje i tego nie zmieni.
Bo kopie się tych co jest to wygodne a "NC to gówno" i nie ma to jak q2 mający 60mb a z tym świństwem to nierealne . Bo na pewno ani Orlan ani Vitez tym swoim NC sceny CTFa nie uleczą bo też jest już nieuleczalna jak rak.

3. Teraz ctf to dm. każdy tłucze na punkty a nie na teamplay. ale trudno to jest jak gra po 20 na servie.
Może pare ludzi pomyśli o graniu 5 na 5 ? na innym serverze niż coolnet
bo może sprzetowo i łącze ma ok ale nic pozatym.( to taka mała dygresja)

4. A wogole to moim skromnym zdaniem i tak macie to wszystko w dupie
więc za mocno się nie angażujcie. Bo ja tak mam i bardzo mi z tym dobrze.
Ze sportowym pozdrowieniem Kiler-awf

vitez - Wto Lis 18, 2003 11:27 pm

Cytat:
Dlatego mysle ze to po wymianie adminow i tak maly by tesame osoby i nic by sie niezmienilo oprocz hasel.

Alez wg mnie dokladnie o to chodzi. Niech beda i ci sami, do tej pory w miare sprawdzeni admini ale z NOWYMI haslami. Dla kazdego oddzielne nowe haslo, i jak potem ktos dostanie nielegalnie (czyli nie od Orlana) od kogos admina "w prezencie" (no nie Diax? :P ) to bedzie wiadomo od kogo (po hasle uzytym w logu).

Osoby ktore moim zdaniem na dzien dzisiejszy naduzywaja admina:
- Cichy bob - gra w toku, wszyscy ladnie biegaja a ten sobie z wlasnego widzimisie zmienia mape (np z lfctf3 na q2ctf1)
- Diax - nielegalnie ma admina, banowal pare osob "bo go wkurzaly" , czy tez przy mnie ktos go zwyzywal (a juz byl po ostrzezeniu ode mnie ze ma nielegalnie admina ale go nie banuje bo jest z vectry) i cytat Diaxa "gdyby nie Vitez to juz mialbys bana" .

Wiem ze jeszcze pare osob ma goscinnego, cudzego a tym samym nielegalnego admina dlatego bylbym za wyczyszczeniem listy i rozdaniem nowych hasel - osobiscie dla kazdego od nowa. Po tym opublikowanie listy adminow. I jak ktokolwiek zauwazy ze ktos nie z tej listy uzywa admina to niech zglosi, sprawdzic i zablokowac dane haslo - do wyjasnienia z "wlascicielem" (bo niekoniecznie musial podac haslo, ktos mogl podpatrzec w kafejce np przewijajac konsole po kims itp).

orlan - Sro Lis 19, 2003 12:11 am

Odnosnie Kilera-awf
kilus prawda jest iz kikam za brak NC chodz wlasciwie powinien to skryp robic automatycznie ale nie mam go jak napisac potem testowac. Tak wiec wlasciwie maja szczescie ci ktorzy nie maja NC i nie sa kikani. Moglbym rzec ze to moje niedopatrzenie. Pzzyjalem zasade ze skoro nieche mi sie juz kikac wszytskich za brak NC to bede kikal najlepszych czyli pierwszych na liscie. Druga zasada to tajka ze NC maja posiadac admini i osoby czesto dobrze grajace aby dawac przyklad i niewzbucac watpliwosci. Naprawde czasmi to mi sie juz zygac chce prosze pewnei osoby o to by zamienily biteme na NC a one mowia tak tak i olewaja sprawe. Wszyscy wiedza skad mozna boty sciaganc ile razy zlapalem dobrych gracz grajacych na dopalkach. Wszyscy mowia ze graja czysto a szczegolnie ci co cheatuja. Jezli ktos tego by niepilnowal tobysmy mieli piekna bot arene na coolnecie. Wszyscy znaja strone www.unknowncheats.com (zamknieta) wiec tematu dalej chyba niemusze rozwijac dlaczego NC. By the way kiler to jak by nie gral pod fejkiem to penie bym cie nie banowal (pokemon) co do BSD to zaden problem masz NC server pod linuxa pewnie jako klient tez bedzie chodzil. quake z NC zajmuje tyle samo miejsca co normalny q2 wic niewiem oco sie czepiasz , pozatym nigdy nie mowiles ze to grasz na BSD. Widc i nigdy tego klienta nieurzywales nawet nie probowales.
Zawzsde nazekales tylko jak pamietam nawet swego czasu obraziles sie na ctf. JAk sie chcesz do czegos przydac napisz skryp sprawdzajacy NC na IP/maska pod lin.

Do viteza
Dyfuzja adminow mimo ogolnego wrazenia jest niewielka, wlasnie dlatego iz 1 admin jedna osoba no czasami dwie, Dzis al B przejrzal logi i wyplynelo kilka adminow ale byly to glownie adminy sedzow CB! Skoro tak nalegacie zostanei zrobiona nowa zredukowana lista. Puplicznie adminy zostana podane aby osoby grajace wiedzialy kto ma uprawnienia. Liste vit. umiescisz na ctf.pl i bedziesz ja aktualizowal oki ?
postaram sie ja robic juto moze zalozcie jakis topic kto ma miec uprawnienia na coolu aby wybrac pare osob

vitez - Sro Lis 19, 2003 4:50 am

Cytat:
co do BSD to zaden problem masz NC server pod linuxa pewnie jako klient tez bedzie chodzil.

NC server chodzi bez problemu bo nie wymaga sterownikow graficznych. Z NoCheat klient pod linuxa/unixa jest podobno jakis problem w BSD wlasnie ze wymaga starszych jakichs sterownikow ktore nie istnieja pod jakies wersje BSD. Szczegolow nie znam, ktos (moze wlansie kiler-awf? ) o tym marudzil kiedys na servie.

Cytat:
Liste vit. umiescisz na ctf.pl i bedziesz ja aktualizowal oki ?
postaram sie ja robic juto moze zalozcie jakis topic kto ma miec uprawnienia na coolu aby wybrac pare osob

Zaden problem, mail czy ICQ do mnie masz :) . W tej liscie adminow umieszcze rowniez kontakty do nich (gg/icq/mail) w razie gdyby komus sie nie podobalo ich zachowanie niech im wjezdza na priv a nie na serwie ryzykujac rozjuszeniem admina ;) . Tak samo kontakt do Orlana - jak ktos zauwazy "obcego" admina to niech zglasza - najlepiej od razu do Orlana nie do mnie bo ja tylko przekazac moge a nic zrobic, albo jak sie komus nie spodoba zachowanie jakiegos admina.
Ostatnio na mnie pare osob marudzilo ze smiem kopac/banowac za brak NoCheat... coz, mam nadzieje ze w swoim powyzszym poscie Orlan jasno sie wyrazil odnosnie Coolnetu a NoCheat - to dla tych ktorzy welcome message nie umieja czytac.

Kumanus - Sro Lis 19, 2003 8:33 am

Cytat:
- Diax - nielegalnie ma admina, banowal pare osob "bo go wkurzaly" , czy tez przy mnie ktos go zwyzywal (a juz byl po ostrzezeniu ode mnie ze ma nielegalnie admina ale go nie banuje bo jest z vectry) i cytat Diaxa "gdyby nie Vitez to juz mialbys bana" .

hehe .. ale zamiast upominac go to odrazu powini mu zabrac admina .. bo jak ciebie na serverze nie bedzie to diaksiu zrobi spustoszenie .... zaczynajac odemnie :D ;]

orlan - Sro Lis 19, 2003 9:04 am

Co do diaksa to za urzywanie nielegalne admina dostal bana na miesiac. Tak wiec nawet jak ktos udostepni swojego admina "koledze" a w logach to wyplynie oba gaye dostaja bana.
ryq - Sro Lis 19, 2003 10:04 am

dobre :lol:
Grzdyl - Sro Lis 19, 2003 1:26 pm

Drogi Orlanie...

Po pierwsze... Moja antypatia do Boba jest spowodowana tym ze nie trawie folkloru na polskich serverach a fakt ze folklor dysponuje adminem (ktory w gruncie rzeczy powinien byc przyznawany reprezentatywnej grupie osob - a nie wiem czy folklor boba reprezentuje inne zespoly folklorowe) powoduje zintensyfikowanie mojego aversu do tego osobnika... Jezeli jedna osoba o tym mowi to mozna to olac... Ale jezeli 2 osoby posiadajace admina (Vit i ja... i na pewno jeszcze pare osob by sie znalazuo) to juz powinienes to przemyslec...

Po drugie... Przyznawanie adminow od nowa MA sens... Wreszcie unormowauaby sie sytuacja z adminami... Za ewentualna zabawe adminem byloby wiadomo do kogo miec pretensje i byloby wiadomo ze dany jegomosc moglby zostac pociagniety do odpowiedzialnosci za zabawe i niuzasadnione uzywanie admina... Te osoby ktore miauyby admina dwa razy by sie zastanowiuy przed uzyciem... Poza tym nie wymiguj sie argumentem ze 50 osob musiaubys przepytac o ewentualna znajomosc hasel... Prawda jest taka ze admina w wiekszosci miauby te same osoby... Nowi admini tez pewnie dzieki dlugoletniemu doswiadczeniu bez problemu mogliby sie nim poslugiwac... (Np. Brzozik ktory moim zdaniem powinien dostac admina za swoj wkuad uatrakcyjnienie gry na pewno zna sie na komendach... A jezeli nie to bez problemu w godzine sie ich nauczy... Poza tym gdyby chciau uzyc admina musiayuby byc pod swoja orginalna xywa co w pewnym stopniu ograniczyuoby fale durnych fejkow...)...

Po trzecie... Na dzien dzisiejszy nie moge sobie zainstalowac NC... Pisauem juz o tym n-razy wiec nie bede sie powtarzau... Jezeli strace admina to swiat sie nie skonczy... A ja na tym nie strace tylko ludzie grajacy na serverze... Moze jestem kontrowersyjnym adminem... Ale nie robie nic na sile i staram sie uzywac swoich "zdolnosci" pod publike... Oczywiscie zawsze sie znajda glosy na nie dla mojego adminowania ale nie urodziu sie taki ktory podpasowau wszystkim...

Po czwarte jeszcze raz wnosze o nie faworyzowania STa w sprawie adminow... Bo wyglada to na "karte przetargowa" w przynaleznosci do klanu... ("bede w STa jezeli dostane admina") a to nie wyglada z uadnie... Poza tym wracajac do tego co wczesniej napisauem administratorzy powinni byc reprezentatami jakiejs grupy... A czyimi reprezentantami sa WSZYSCY gracze STa? Ze jeden reprezentuje pasozyty w swoim ukuadzie pokarmowym to wiem... A co z reszta? :wink:

NO i racja... Jeden admin dla jednego sedziego a nei tak jak pisauem wczesniej ze jedno haslo dla wszystkich... Troche roboty ale pozniej uatwiej bedzie z rozliczeniem danej osoby...

PS.
Jezeli nameczyuem sie na darmo to sie wkurze...

Xerot^ - Sro Lis 19, 2003 2:10 pm
Temat postu: ok
przepraszam ! :oops:
Xerot^ - Sro Lis 19, 2003 2:11 pm

:cry:
Tur!n - Sro Lis 19, 2003 2:25 pm

teraz przepraszasz... lol... 3ba bylo pomyslec przed swym zjebanym czynem...
duke - Sro Lis 19, 2003 2:33 pm

Xerot powinienem Ci morde obic za te wszystkie bany, masz szczescie ze mam neo+.
Tur!n - Sro Lis 19, 2003 2:38 pm

no no ja tesz tego nie odczulem... bo mam neo ale wyobrazam sobie rekacje ludzi np. z Vectry...
orlan - Sro Lis 19, 2003 3:10 pm

Adminy lada dzien zostana zmienione wszytskie poza rejvem i acim
Co do seesownych ludzi calkiem prawdopodobne ze Brzoza do nich nalezy. Jezli opinia pupbiczna wytypuje sensowne osoby to bedzie szansa ze dostana one uprawnienia ale to moze w nowym topiku ktory zaraz stworze.

duke - Sro Lis 19, 2003 3:16 pm

Zglaszam kandydature na 'dobrego admina' (ten ktory nie ma opcji kick, bootlevelban, bootfullban) :E
szyna^ - Sro Lis 19, 2003 3:47 pm

Heh :D Orlan a co Rejv inny i Aci ;O (Adzia!) ;S
Kala - Sro Lis 19, 2003 3:49 pm
Temat postu: eh
Z tego co widac to sa inni pffffffffff czy to sie moze nazywa hmm [DUPOWLAZ] Joke :]
AL_BUNDY - Sro Lis 19, 2003 3:57 pm

[quote="Grzdyl"]Drogi Orlanie...
Po czwarte jeszcze raz wnosze o nie faworyzowania STa w sprawie adminow... Bo wyglada to na "karte przetargowa" w przynaleznosci do klanu... ("bede w STa jezeli dostane admina") a to nie wyglada z uadnie... Poza tym wracajac do tego co wczesniej napisauem administratorzy ...[/quote]

W sumie admina z STa uzywa tylko Orlan i cichy_bob...i ja jak jest mecz klanowy.
Klanowy admin nie pozwalala kickac/banowac ani zmienic mapy bez wejscia do matchsetup....czyli jak widac do niczego sie on nie nadaje :)

cichy_bob mam innego admina ale sam wiesz ze jak on go straci to i ty :)

cichy_bob - Sro Lis 19, 2003 4:10 pm

GRZYL SMIECIU IDZ SOBIE TRAWKI ZAPAL NARKOMANSKA SZUMOWINO!
ODPIERDOL SIE NARKOMANIE! ZA DUZO SIE RZADZISZ! MOGLEM CI WPIERDOLIC NA PRZYSTANKU JAK BYLEM Z KOLESIAMI! SKURWYSYNU!

Adolf - Sro Lis 19, 2003 4:40 pm

bobek siedz cicho, bo tutaj jestes nikim :P
Xerot^ - Sro Lis 19, 2003 4:43 pm

ok przepraszam :( i oczekuje na pokute i rozgrzeszenie :cry:
xman - Sro Lis 19, 2003 4:55 pm

Xerot idz sie zakop i lopate przynies :P

A tak wogule to smieszny jestes :P :twisted:

brzoza - Sro Lis 19, 2003 5:02 pm

pokuta juz jest zadana przez orlana ... o rozgrzeszeniu mozesz zapomniec ... watpie zeby ktorys z nas mial tego typu uprawnienia :) (zaden ksiadz nie gra w ctf'a prawda ? )

aaa kriba nie licze ... ;)

szyna^ - Sro Lis 19, 2003 5:45 pm

Ja tam licze na Kriba :D
A tak ps Bob kazdy ma ziomow ;] pamietaj o tym... ;P

Peace! (Trzymaj sie broda) :D

Kala - Sro Lis 19, 2003 5:46 pm
Temat postu: ;o
sztynx o co Ci lazi ? ;]
Tur!n - Sro Lis 19, 2003 6:00 pm

Xerot nie ma wybaczenia... idz pograc w sapera... tam moze nie ma bana na twoje ip :P :P :P :P :P :P :P
vitez - Sro Lis 19, 2003 6:03 pm

Chcialem tylko zauwazyc ze swego czasu Skalar tez przepraszal a potem bluzgal i czitowal dalej... tutaj widze bardzo podobny przypadek. Tylko zamiast czitowania mamy adminowanie a bluzgi bez zmian (w ktoryms tam watku).
Cichy Bob - takim slownictwem i inteligentnymi tekstami bardzo ladnie udowadniasz jak bardzo nadajesz sie na admina ... az sie dziwie Orlanowi i Alowi ze cie tak kryja :(

orlan - Sro Lis 19, 2003 6:27 pm

ja z alem kryjemy cichego boba bo STa to gay club jak by to pyz powiedzial. Wiec sami rozumiecie :D . Wiemy tez napewno z forum ze grzyl nie kryje juz cichego bo po takej ilosci blantow co pali to nawet nie moze i wlasciwie to oto cala rzecz sie rozchodzi :D . Jak vitez viagre zalatwi to moze i on zmieni swoj do cichego stosunek i milosc ogolna zapanuje i baraterstwo jakiego jeszcze na ctf.pl nie bylo....

A tak powaznei to Cichy mial jakas tam jakas lige organizowac na tym samym configu co ctf tylko inny server i tak juz zostalo.

Kribol - Sro Lis 19, 2003 6:46 pm

Cytat:
pokuta juz jest zadana przez orlana ... o rozgrzeszeniu mozesz zapomniec ... watpie zeby ktorys z nas mial tego typu uprawnienia :) (zaden ksiadz nie gra w ctf'a prawda ? )

aaa kriba nie licze ... ;)

szachuj.. :)

Grzdyl - Sro Lis 19, 2003 7:01 pm

taaaak...
no i chyba wszystko jasne...
prowokacja to najlepszy sposob na pokazanie prawdziwego folkloru...
lepiej bym tego nie zrobiu...

Al... Moge stracic tego admina tylko zeby on go nie miau bo juz do konca strace szacunek do STa...

Orlan... To jest chore... :wink:
A od moich mozliwosci prosze sie trzymac z daleka...
Publicznie dementuje plotke ze thc negatywnie wplywa na prostate... 8)

szyna^ - Sro Lis 19, 2003 7:48 pm

Chore to jest to wszystko ;S
Kumanus - Sro Lis 19, 2003 7:55 pm

thc jest bardzo dobre i zdrowe ... jak by wszyscy polacy mieli dostep do thc (legalizacja) to polska byla by najspokojniejszym krajem swiata ... full peace :D
Grzdyl - Sro Lis 19, 2003 9:58 pm

marzenia stary... :?

jedyne na co stac polski rzad to fakt ze marihuana jest legalna ale nie mozna jej legalnie kupic...

To tak jak za czasow komuny... W Pewexach mozna byuo kupowac za dolary... Ale posiadanie dolarow byuo zabronione... :roll:

n/c... nie no czit ale no comments... :wink:

Wspolnik - Czw Lis 20, 2003 9:05 am

[quote="cichy_bob"]GRZYL SMIECIU IDZ SOBIE TRAWKI ZAPAL NARKOMANSKA SZUMOWINO!
ODPIERDOL SIE NARKOMANIE! ZA DUZO SIE RZADZISZ! MOGLEM CI WPIERDOLIC NA PRZYSTANKU JAK BYLEM Z KOLESIAMI! SKURWYSYNU![/quote] :D bob jak sie obozyl jak dziecko. "NARKOMANSKA SZUMOWINO" o nie to juz bylo bezczelne, przesadziles bob przesadziels.

[quote="orlan"]Jak vitez viagre zalatwi to moze i on zmieni swoj do cichego stosunek i milosc ogolna zapanuje i baraterstwo jakiego jeszcze na ctf.pl nie bylo.... quote]

Oraln a fuuuuuu :?

Icer - Czw Lis 20, 2003 3:34 pm

a słyszleliscie ze w wielkiej brytanii chcą zlegalizowac wszystkei dostępne narkotyki ... i jakas tam baba sie wypowiadla to powiedizla ze slabi ludzie wygina i zostanie tylko pozadny naród ... hehe dobre ;p zacpają sie na smierć!
Grzdyl - Czw Lis 20, 2003 6:00 pm

icer... ogladasz za duzo mauych wiadomosci DeDe...

wspolniku... ty wiesz o co chodzi...

Kala - Czw Lis 20, 2003 6:55 pm
Temat postu: ;]
ty ja juz na to patrzec nie moge , ty masz jakas dyslekcje czy co do huja "u" ="ł"? Grzdyl typie opanuj sie !
szyna^ - Czw Lis 20, 2003 9:58 pm

LOL ;S