Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - Bstok!

szyna^ - Wto Sty 27, 2004 6:15 pm
Temat postu: Bstok!
Tu prosze wpisywanie sie ludzi ktorzy z bialego beda pociagiem smigac, a ktorzy furami.
duke - Wto Sty 27, 2004 7:24 pm

chyba pociag
Kribol - Wto Sty 27, 2004 10:45 pm

jw
Kumanus - Sro Sty 28, 2004 6:29 am

a kto furmankami :P
Grzdyl - Czw Sty 29, 2004 2:56 am

a z bialego nikt nie jedzie...
ich wszystkich zasypalo i zapadli w zimowy sen...

Spidi - Czw Sty 29, 2004 8:05 am

grzdyl powiedz na jakiego huja tutaj posta pisales ?
kozako - Czw Sty 29, 2004 1:21 pm

ja i srom to chyba pociag ;]
Grzdyl - Czw Sty 29, 2004 1:58 pm

spidi na jakiego huja?

na takiego zeby moze wreszcie ktos sie obudzil i cos zdecydowal bo zostaly niecale 2 tyg do zjazdu a jeszcze nie wiadomo czy bialystok jedzie...
ja mam w dupie ilosc postow i pisze albo dla checy albo dla draki albo dlatego ze uwazam ze trzeba cos w jakims kierunku zadzialac...
wiec czep sie kogos innego...

Spidi - Czw Sty 29, 2004 2:47 pm

w dupie mam nabijanie
chodzi mi o takie bzdury jak ty tam napisales... co ty myslisz ze po tym poscie all zaczna tu pisac ze jada i wogole ?

Grzdyl - Czw Sty 29, 2004 7:25 pm

...

Kto jeszcze jedzie z bialego?
Jakies PKSy sie pisza?

Adolf - Czw Sty 29, 2004 8:02 pm

spidi powiedz na jakiego huja tutaj posta pisales ?
w dupie mam nabijanie
chodzi mi o takie bzdury jak ty tam napisales... co ty myslisz ze po tym poscie all zaczna tu pisac ze jada i wogole ?

Zostawic Grzdyla! Vote yes!

pyz - Pią Sty 30, 2004 9:46 am

jw

jesli ktos opierdala za glupi post niezwiazany z tematem, piszac dodatkowego glupiego posta, to jest x2 glupszy ;)

greetz!

Grzdyl - Pią Sty 30, 2004 11:26 am

ej... ale moj post byl do tematu... w ten sposob pokazalem wam przyczyne milczenia white-stoku... ;)

jezu... ale ten dzien to chyba sobie zapisze w swoim prywatnym kalendarzyku... eSki sie za mna wstawily... :shock: teraz to juz moge umrzec w spokoju... ;)

Jimi - Pią Sty 30, 2004 11:51 am

oTakO: wybaczcie - zaoferowalem sie choc nie bylem pewien w zupelnosci czy przyjade, teraz jest to samo - nie wiem czy nieprzyjade. Mam nadzieje ze nmoje zachowanie nie wplynie na przebieg i odbycie sie zjazdu...
Na swoje usprawiedliwienie moge powiedziec tylko tyle ze zycie se ukladam i ten kierunek bedzie wymagal odemnie kilkukrotnego odwiedzenia Gdanska... Bilety sa drogie a i jesc by sie cos przydalo... takze jak sie uda to przyjade i zabawie sie z Wami jak nie prosze nie miejcie mi tego za zle .

pyz - Nie Lut 01, 2004 3:16 pm

Grzdyl, to kiedy moge przyjsc po Twoja glowe? Kolekcjonuje glowy fajnych ludzi, a skoro Ty juz mozesz umrzec w spokoju ;)

Jimi, na chwile obecna zjazd sie nie odbedzie, czekam na odp od yoshiego, w nim ostatnia nadzieja.

Grzdyl - Nie Lut 01, 2004 4:59 pm

pyz zabij mnie to sie odrodze w jeszcze bardziej upierdliwej postaci...

juz taka moja natura ze potrafie sie podniesc po kazdej porazce z jeszcze wiekszym zapasem doswiadczenia i jeszcze wiekszym przekonaniem ze wszystko jest do zrobienia...

a poza tym mozliwosc do zadania mi jakiegokolwiek bolu trafia sie raz na 3 lata kiedy mars i neptun sa w jednakowej koniunkcji wzgledem pasa oriona... ;)

ale zawsze mozesz sprobowac... :)

pyz - Nie Lut 01, 2004 5:33 pm

ja znam czarodziejke z ksiezyca ;)
takze mi tu nie podskakuj

Adolf - Nie Lut 01, 2004 5:44 pm

pyz - Nie Lut 01, 2004 5:47 pm

no i co Grzdyl, dalej jestes taki pewny siebie ? ;)
szyna^ - Czw Lut 05, 2004 11:24 pm

Bstok chuj wam w pempek.... daliscie dupy.... jak tak to kazdy 'no ja jade na bank' a teraz w chuja tniecie!
Icer - Pią Lut 06, 2004 6:20 pm

heeh wszyscy pobalowani na ferje kazsa sie skonczyla to co siedziwisz:P
szyna^ - Pią Lut 06, 2004 11:57 pm

A Ty Icer cipa jestes ;/ nawet dla mnie zaproszenia nie dalesz oj wstydz sie.
Grzdyl - Nie Lut 08, 2004 7:26 pm

Adi... Miazga... :D

Przypomnialy mi sie cudowne lata dziecinstwa i dojrzewania w otoczeniu pieknych czarodziejek z Ksiezyca... No i oczywiscie Cubasa z ekipa... ;)
Japonskie bajki to kawalek mojego dziecinstwa... ;)
Az mi sie łezka w oku zakrecila... ;)

Co do zjazdu to bialystok dal dupy ale w sumie nie dziwie sie ze ludzie sie zaczeli wahac bo cos nam organizaja szwankowala... Nie bede wskazywal na nikogo palcem ale ten kto jest po czesci winny wie ze mogl zrobic wiecej... Mogl cos zrobic... Ale nie zrobil... Wszystko padlo na tydzien przed faktem chociaz ze zaczelismy gadac o tym ponad 2 miesiace temu... Nie ma to jak organizacja... ;)

A bialystok tak czy tak mogl przyjechac... Nie stwarza sie takiej sytuacji ze najpierw cos mowicie a pozniej milczycie i udajecie glupa... Trzeba byc konsekwentnym a nie POTWIERDZAC SWOJ PRZYJAZD a pozniej olewac wszystko myslac ze to Was nie dotyczy... Chociaz nie tylko Bialy tutaj zawinil... Ale macie nauczke na przyszlosc... Chcecie turnieju... Chcecie zjazdu a pozniej dajecie dupy na calej dlugosci... KONSEKWENCJA... Dziady... Wszystkim cos nagle wypadlo... NAGLE... Tak sie nie robi... :p

Kribol - Nie Lut 08, 2004 9:33 pm

Cala Polska dala DUPY.. idzcie glosowac na forum "Turniej" cos Jezus chyba bedzie planowac.
pyz - Pon Lut 09, 2004 2:08 am

jw
Icer - Pon Lut 09, 2004 7:52 pm

szyna ja w ostatniej chwili dolonczylem sie do koelsi z klasy jakso nie pomysalem ale puchy itp miel izaproszenai mogi cos powiedziecd .. ale cos poradzic no zjebalem przyznaje sie !
szyna^ - Wto Lut 10, 2004 6:24 am

Wybaczam ;] dopsh ze sie choc przyznales ;d