Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - Polskie servery ctf (ad.1)

wegorz - Wto Kwi 27, 2004 2:46 pm
Temat postu: Polskie servery ctf (ad.1)
Pyzu ma całkowitą racje po co wy ludzie idziecie na xs ???? jak w polse w huja servów ale pyzu zapomniał o jednym najwazniejszym servie
Euro-net.pl:27913
(195.177.196.4:27913)
ZAPODAWAC I GRAC BO COOLNET LAGUJE COS CHYBA......;PPP

ziuum - Wto Kwi 27, 2004 3:06 pm

napisalem juz o tym ale i tak wszyscy wola grac na spierdolonym coolnecie
wegorz - Wto Kwi 27, 2004 3:11 pm

zium dobrze mowi cool laguje ale wy i tak twardo kacicie go ja nie wiem co to za problem wpisac alias en "connect euro-net.pl:27913" w execu ????? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Adolf - Wto Kwi 27, 2004 3:40 pm

jest problem - 90% ludzi grajacych na coolnecie nawet nie wie o istnieniu tego forum, wiec skad maja wiedziec, ze jest jakis euro-net ??:/
vitez - Wto Kwi 27, 2004 4:07 pm

1. zamknac Coolnet - wtedy moze znajda euro-net (All seying eye)
2. Zrobic w confie Coolnetu przekierowanie na euro-net :> (reconnect adress). Milsze rozwiazanie ale kto sie na to z adminow coolnetu zgodzi? ;)

wegorz - Wto Kwi 27, 2004 4:15 pm
Temat postu: Zgroza
2. Zrobic w confie Coolnetu przekierowanie na euro-net :> (reconnect adress). Milsze rozwiazanie ale kto sie na to z adminow coolnetu zgodzi?

Vitez w sprawie przkierowania nie ma problemu gdyz orlan sie zgodził ale kto to umie zrobic jesli umiesz to zrobic to zrób to
2.Zgadzam sie z adolfem ze te lamy nie wiedzą co to euro bo penwie nie wiedzą wogule co to exec :idea: a na zamkniecie coolnetu orlan sie nie zgodzi bo przeciez postawil go zeby na nim grali ludzie ale ogulnie zgorza bo na euro lepsze pingi...

wegorz - Wto Kwi 27, 2004 4:29 pm

oczywiscie chodzi mi o przekierowanie gdy jest full coolnet.....:PPPPP :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kribol - Wto Kwi 27, 2004 5:54 pm

odezwala sie nie lama :shock:
wegorz - Wto Kwi 27, 2004 6:35 pm

odezwala sie nie lama :shock:

kribu a czy ja kiedys powiedziałem ze ja dobrze gram w q2 ???
toz to jasne ze ja lamka jestem.....nie da sie ukryc ale wiem co to exec.....:PPPPPP :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Adolf - Wto Kwi 27, 2004 7:56 pm
Temat postu: Re: Zgroza
Cytat:
Zgadzam sie z adolfem ze te lamy nie wiedzą co to euro bo penwie nie wiedzą wogule co to exec :idea: a na zamkniecie coolnetu orlan sie nie zgodzi bo przeciez postawil go zeby na nim grali ludzie ale ogulnie zgorza bo na euro lepsze pingi...

Jakie lamy ? Nigdzie tak nie napisalem ...
Wracajac do topicu, to mi euro-net nie pasi wogole, bo jak widze tam gosci grajacych z pingiem ponizej 10 to mi sie zbiera na wymioty i dlatego wole coolnet. Z drugiej strony pogrywam na coolnecie tylko w godzinach pozno-wieczornych i raczej nie mam problemow z lagami... takze cool rox i orlan tez :P

wegorz - Wto Kwi 27, 2004 8:26 pm

przepraszam wszytkich ktrorych nazwałem lamami z wyrazami sznacunku wegorz
Spidi - Sro Kwi 28, 2004 10:31 am

on nawet nie wie jak sie pisze swojego nicka :o
jezzzzuuuu :shock:

vitez - Sro Kwi 28, 2004 5:34 pm
[quote="wegorz"]Vitez w sprawie przkierowania nie ma problemu gdyz orlan sie zgodził ale kto to umie zrobic jesli umiesz to zrobic to zrób to
[/quote]

Mi chodzilo o calkowite przekierowanie z coolnetu gdzie indziej, by sie ludzie nie wysilali poszukiwaniami. Niestety nie umiem tego zrobic, orlan tez, umie Vithar z XS ale nia jest sklonny do wspolpracy.

wegorz - Sro Kwi 28, 2004 7:27 pm

wiem niestety nie chce pomoc "pedał"...;pppjoke :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kazwa - Sro Kwi 28, 2004 9:28 pm

Czemu nie kce pomoc? Ma jakis powod, ze nie kce z nami [wami raczej] wspolpracowac?

Dzivny koles .. :roll:

Ale jesli nawet nie uda sie zrobic tego przekierowania, to moze chociaz walnac w tym 'message of the day' na qlnecie adres: ctf.pl .. zeby ludzie wchodzili tu i wiedzieli co jest grane .. ;)

ziuum - Czw Kwi 29, 2004 8:30 am

to nic nie da
jezeli ktos pamieta, to byla identyczna sytuacja jak wszyscy grali na zlagowanym tpi a coolnet wtedy byl chyba najlepszym serverem ale i tak stał pusty bo wszyscy woleli grac na tpi. coolnet zaczal byc grywalny dopiero po zamknieciu tpi, i tak samo teraz na euro-necie dopiero wszyscy zaczeliby grac jakby coolnet padl calkowicie..

wegorz - Czw Kwi 29, 2004 12:58 pm

no tak racja ale czy orlan sie na to zgodzi....??? nie sądze.....;//// :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kazwa - Czw Kwi 29, 2004 1:28 pm

hyhyhy .. napiszmy do Orlana mail'a zeby zamknal coolnet na tydzien/dwa ... i moze wtedy ludzie zaczna chodzic na to wasze euro :)

Juz widze jego mine ... :?

:twisted:

vitez - Czw Kwi 29, 2004 3:40 pm

[quote="Kazwa"]hyhyhy .. napiszmy do Orlana mail'a zeby zamknal coolnet na tydzien/dwa [/quote]

Nie musi zamykac, wystarczy by na tydzien wstawic wlasnie przekierowanie na euronet np.

n0ois - Czw Kwi 29, 2004 6:42 pm

A moze ktos poprostu wszystkich pobanuje :twisted: ?
Wtedy ludzie nie beda mieli wyboru - pojda na Euro-net :) joke :]

ziuum - Czw Kwi 29, 2004 7:34 pm

zamkniecie ql to zly pomysl bo sa tez ludzie ktorym bardziej odpowiada ten serv niz euronet.. ale te przekierowanie.. czemu nie.. tylko i tak watpie zeby to doszlo do skutku
wegorz - Czw Kwi 29, 2004 7:59 pm

nom ja tez ale jesli ktos moze to zrobic to bardzo prosze....:PPPPP :arrow: :arrow: :arrow:
Ziutek - Czw Kwi 29, 2004 9:12 pm

mnie ciekawi tylko jedna rzecz... dlaczego cala ta kampanie "chodzmy na euronet" prowadza ludzie, ktorzy maja tam ping 8-10 (wegorz, ziuum), a zarazem na coolnecie maja calkiem dobry ping... no to tylko takie luzne mysli...

pozatym zium, automatyczne przekierowanie na inny server = zamkniecie servera = zbanowanie wszystkich ludzi... ten sam skutek, czyli: NIE ZAGRASZ NA COOLu... ;) [/i]

wegorz - Pią Kwi 30, 2004 11:20 am

nie mow ziuta ze masz lepszy ping na cool a dla euronetu coolnet laguje przynajmiej dla mnie :arrow: :arrow: :arrow:
ziuum - Pią Kwi 30, 2004 12:02 pm

cokolwiek
jezeli ktos woli grac na coolnecie pelnym wtyk i lagow to milej gry zycze

Adolf - Pią Kwi 30, 2004 1:08 pm

przynajmniej jest rowny poziom, bo kazdy ma tak samo zjebane warunki :P
btw. ja na coolnecie nie mam lagow :/

wegorz - Pią Kwi 30, 2004 2:20 pm

ale ty i tak nie grasz to wiesz a ja np mam w netgraphie takie bambusy ze szok..... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Adolf - Pią Kwi 30, 2004 4:45 pm

no jakto nie gram ? do specowania tez trzeba miec dobre warunki :)
a bambusy w netgraphie masz bo masz zjebane lacze i tyle :P

Kazwa - Pią Kwi 30, 2004 5:22 pm

co to sa bambusy ? :lol:
Spidi - Pią Kwi 30, 2004 6:48 pm

wegorz no to chodz na ten euro-net przeciez nikt z nas ci nie broni. A z tym ze my nie chcemy to sie musisz pogodzic bo mamy dobre pingi na coolu a tam jest wiecej os
wegorz - Pią Kwi 30, 2004 8:18 pm

spidi a czy ty czytałes pierwszą wiadomośc jaka tu napisałem ???? chyba nie wszystko rozbiega sie o to ze pyz nie napisał w ogłoszeniu adressu euro więc ja go tu napisałem a ze temat zszedł na to zeby grac na euro to nie moja wina, a ty jesli nie chcesz grac na euro to kto ci kaze tam grac ??? bo ja nikomu nic nie kazałem więc se graj gdzie chcesz mi to <><
pyz - Sob Maj 08, 2004 3:30 pm
Cytat:
Vitez:
Niestety nie umiem tego zrobic, orlan tez, umie Vithar z XS ale nia jest sklonny do wspolpracy.

Moze Was nie lubi ;P

co do listy - spojrz na date kiedy byla ona robiona wegorz, zaraz dopisze euronet.

wegorz - Sro Maj 12, 2004 7:15 am

luzik ...:Pp