Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - MAM NET!

brzoza - Sro Paź 13, 2004 5:50 pm
Temat postu: MAM NET!
;) tak chcialem tylko powiedziec... WROCILEM!!!!!!
luz - Sro Paź 13, 2004 6:03 pm

ten topic jest prawie tak zalosny, jak informacje o powrocie skalara. ;D
kozako - Sro Paź 13, 2004 6:32 pm

brawa brzoza !!!
Adolf - Sro Paź 13, 2004 6:49 pm

grats =]
brzoza - Czw Paź 14, 2004 1:11 am

Cytat:
ten topic jest prawie tak zalosny, jak informacje o powrocie skalara. ;D

tylko "prawie" ? :( a tak bardzo sie staralem

Trigger - Czw Paź 14, 2004 6:19 am

:/
szyna^ - Czw Paź 14, 2004 6:51 am

heheehheh ;D
pyz - Czw Paź 14, 2004 7:24 am

ok, skoro brzoza ma net, to ja proponuję zorganizować strajk - nie grajmy w q2 dopóki brzoza ma net, mam dość biegających drzew po serverach, kurwa, potem w parku po pijaku rozmawiam do drzewa żeby nie waliło w chuja bo wiem, że umie biegać bo znam taką brzoze co nawet w q2 gra.. ni chu ja brzoza źle wpływa na umysły młodych ludzi, on jest EVIL :twisted:
vitez - Czw Paź 14, 2004 8:29 am

Jak dziecko brzoza...
brzoza - Czw Paź 14, 2004 9:22 am

Vitez pewnie ze jak dziecko ja przeciez mam 15 lat. Swoja droga wczoraj pierwsze nagranie projektu bylo extra ;) masz jeszcze 4y koncerty zeby sie przejsc. Plyta ma byc w marcu pt. "cala prawda, Projekt 15 minut live w punkcie"

pyz. Ja jestem evil ? I kto to mowi!

Jak byscie bujali sie z TPSA przez miesiac o internet i jeszcze na dodatek TPSA by twierdzila ze ci internet dziala (mimo ze im nawet powiedzialem co maja zrobic zeby to naprawic) to tez byscie napisali takiego fajnego posta jak ja!

o!

omen - Czw Paź 14, 2004 10:03 am

fajnieee he fajnieeee ;)
vitez - Pią Paź 15, 2004 7:23 am

Cytat:
masz jeszcze 4y koncerty zeby sie przejsc. Plyta ma byc w marcu pt. "cala prawda, Projekt 15 minut live w punkcie"

Zamierzam na co najmniej 2 sie przejsc 8) - zgramy sie jakos. Plytke pewnie tez kupie.

Cytat:
Jak byscie bujali sie z TPSA przez miesiac o internet i jeszcze na dodatek TPSA by twierdzila ze ci internet dziala (mimo ze im nawet powiedzialem co maja zrobic zeby to naprawic) to tez byscie napisali takiego fajnego posta jak ja!

Ze bysmy co napisali? Mi przez pol roku net dzialal jak skaczaca zaba na patelni - rozlaczal sie w dowolnej chwili (najchetniej w samym srodku gry gdy np juz mialem FC na celowniku majac ampa ;) ) az sie koty chowaly za wersalke tak dom huczal od bluzgow. Po ponad pol roku bujania sie z reklamacjami, dzwonieniem co najmniej raz w tygodniu itp - w koncu naprawili.
I co? Napisalem posta? Nie :P , dzieciaku :P ;)

Btw dzieki temu mam teraz pol roku darmowej neostrady :>

brzoza - Pią Paź 15, 2004 8:56 am

O boze !!? Jak zes wytrzymal pol roku bez kobiet ? Ja bym sie zastrzelil ;D
Kumanus - Pią Paź 15, 2004 3:15 pm

tu pasuje <pulana> :d
Wujek Jamal - Pią Paź 15, 2004 5:06 pm

Welcome Back!
szyna^ - Sob Paź 16, 2004 1:17 pm

Brzoz i tak Ci odetna soon net ;P
Qnik - Pią Paź 29, 2004 12:35 pm

ja tez tak chcialem powiedziec..MAM NET :]]]
Trigger - Pią Paź 29, 2004 12:51 pm