Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

ctf.pl - Wiec Komu dac?? audiotele??

budzik - Sro Lis 02, 2005 12:51 pm
Temat postu: Wiec Komu dac?? audiotele??
Ta ankieta ma na uwadze wybrac 5 adminow ktorzy beda chronic Server przed nooobami, lamami... beda sie starac zeby scena ctf'a w polsce byla czysta, przejrzysta, nieograniczona, zeby byla po prostu GIT ;-)

oczywiscie prawa admina i inne duperele zwiazane co moze a czego nie... co wypada a co nie poda reszta rady ktora zasiadzie na dniach...

pozdrawiam

szyna^ - Sro Lis 02, 2005 1:55 pm

Po primo czemu jest 2 Ziutkow ?!
Po senkundo to bezsens.

Adolf - Sro Lis 02, 2005 2:36 pm

1. Jaki server ?
2. Pewnie coolnet, a tym sie raczej Orlan zajmuje :)
3. W ankietach mozna wybrac tylko 1 osobe.
4. Jezeli tu chodzi o coolnet, to juz mamy taki topic przeciez :/

btw. Czemu piszesz, ze maja chronic server przed noobami. To cos zlego ze ktos zaczyna grac w q2 ?

budzik - Sro Lis 02, 2005 2:43 pm

adolf majac na uwadze stwierdzenie noob nie chodzi mi tylko o poczatkujacych graczy...

szyna nie narzekaj...

budzik - Sro Lis 02, 2005 2:44 pm

a po due to pisalem w innym temacie ze nie zakladalem jeszcz ankiety i moga byc male problemy... heh...
Kazwa - Sro Lis 02, 2005 3:52 pm

I ocb w tej ankiecie? Czemu mnie nie ma np? ;)

I jeszcze drugie primo, Budziu musisz odswiezac kazdy temat jakims postem, cale forum mi sie swieci na czerwono, a ty odpisujesz na jakies posty z maja .. :(

budzik - Sro Lis 02, 2005 3:55 pm

hihi wybacz kazwa... siedze w jOb a tu nuda i az tak daleko mnie zarzuca... wybacz juz nie bede... a ciebie kaziu nie ma w ankiecie bo wiadomo ze ty bedziesz mogla tyle co admin... jako nieliczna a moze nawet i jedyna Kobietka na Scenie... ;] apropo we Wro scena to taki klub dla gejów... wiec jak uzywacie panowie tego slowa to mnie troszke obrzydzenie bierze... a to taka mala dygresja. ;/
Adolf - Sro Lis 02, 2005 3:58 pm

Cytat:
Budzik:
apropo we Wro scena to taki klub dla gejów... wiec jak uzywacie panowie tego slowa to mnie troszke obrzydzenie bierze... a to taka mala dygresja. ;/

To tam nie chodz ?

Kazwa - Sro Lis 02, 2005 3:59 pm

Hehe, juz nie przesadzaj z ta "Scena" ;) Niekiedy jest fajnie tam, a ze zbieraja sie homoseksualne pary, to nie jest wyznacznik zlej imprezy.
Fakt, kiedys jakis koles wysunal niemoralna propozycje do mnie i kolezanki [udawalysmy lesbijki, zeby wmieszac sie w tlum ;)] ale milo to wspominam :D A mniej milo, spieprzanie stamtad ile sil w nogach, z przerazenia :/

budzik - Sro Lis 02, 2005 4:01 pm

hehe... kaziu z tej strony imprezowej oli cie nie znalem ;-) ja tam nigdy nie bylem i nie bede... slyszalem tylko o tym klubie to i owo. i widze ze ludzie nie klamali.

adolf... no coment.

pyz - Sro Lis 02, 2005 7:58 pm

kurwa, budziu ... weź lepiej nic nie pisz, spamujesz nam forum

voteban budzik
vote yes

budzik - Sro Lis 02, 2005 11:33 pm

kurwa, pyz. nic nie spamuje... raz wymiana zdan z sauronem i od razu najazd.
vote no.

Kribol - Czw Lis 03, 2005 12:12 am

ocb? ja nic z tego nie rozumiem i kto to jest budzik ? =]
Killer - Czw Lis 03, 2005 7:05 am

[quote="Kribol"]ocb? ja nic z tego nie rozumiem i kto to jest budzik ? =][/quote]

Krib rlz :D

Czemu mnie nie ma w ankiecie ?;/

budzik - Pią Lis 04, 2005 2:07 pm

killer przeciez po co ci admin. tak szczerze nikt cie nie wymienial w temacie wyzej... i dlatego. a pozatym to jest moja taka o... ankieta i fajnie ze chcialo sie wam ponaciskac w kropeczki i OK ;-)

Krib prosze cie... ale wsumie to skad mozesz mnie znac.

Kribol - Czw Lis 10, 2005 6:40 pm

Posty nie zwiazane z tematem przeniesione do Pogawedek, dokladniej "Jakies bzdury z Audiotele".

A ja jeszcze zapytam w jakim celu jest ta ankieta, bo naprawde nie lapie tu czegos, a kto pyta nie bladzi :)

budzik - Sob Lis 12, 2005 2:21 pm

drogi kribolu chyba lepiej ze jest ankieta do tematu kto admina powinien dostac... a nie zrobiony zwykly topic... bo tu wystarczy nacisnad guziczek. a wiem dobrze ze moje zdanie najmniej sie liczy, ale np Orlan moze wziac ankiete pod uwage. bo to wkoncu nie jakies jaja ale oddanie swojego glosu. tak jak na wyborach prezydenckich :-)
pyz - Sob Lis 12, 2005 5:26 pm

voteban budzik
vote yes

wyborca - Sob Lis 12, 2005 7:10 pm

Vote no ... Pyz jeśli ktoś Ci sie nie podoba czy odrazu musisz go banować?? Może i masz spór z Budzikiem no ale ban nie jest wyjśćiem w tej sytułacji ...

VOTE NO

Adolf - Sob Lis 12, 2005 7:37 pm

Matrix czy ty przypadkiem nie powinienes miec tutaj bana ? O_o
Rezore - Sob Lis 12, 2005 7:58 pm

heheh:>nie pomyslalbym ze to on
Prezes_Kiler - Sob Lis 12, 2005 8:03 pm

imgo lipe robicie z banem budzikensa ale i was i mnie i pewnei jego i kazdego innego to jebie ;d
szyna^ - Sob Lis 12, 2005 10:38 pm

Matrix cos patrze zla droge obierasz to musi przez Grzdyla... w miare przystopuj albo zyskasz Grzdyla za przyjaciela a mnie za wroga ;>
Rezore - Sob Lis 12, 2005 10:50 pm

chyba pol sceny za wroga :)
SiDq - Sob Lis 12, 2005 11:00 pm

rezor a Ty pucerem już jesteś, no albo sie stajesz... :wink:
pyz - Nie Lis 13, 2005 9:58 am

a IMO dobry flame nie jest zly, jakby bylo tutaj "peace, love, extasy" to o czym bysmy pisali na tym forum? a dzieki wojnom, "wladzy i opozycji" - jest co poskrobac na forum :D

p.s.
mozna powiedziec, ze budzik dostal headshota i adolf zaminowal spawna.. ale po jakims czasie w koncu sie budzik zrespawnuje :) lol

wyborca - Nie Lis 13, 2005 6:57 pm

Mi Grzdyl w niczym nie przeszkadza , nawet przeciwnie 8) Pomógł mi :P
Szyna ja nikogo nie mam za wroga ( no może cOOlfOn ).

kogucik - Nie Lis 13, 2005 7:10 pm

Może? :lol:
Grzdyl - Nie Lis 13, 2005 9:31 pm

szyna popracuj nad skladnia... (tj. 5 czy 6 klasa szkoly podstawowej)