|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - overtime i kill
pyz - Wto Maj 25, 2004 9:56 am Temat postu: overtime i kill Sprawa wygląda krótko.
Ustawienia server mówią o *JEDNEJ* rundzie, chyba, że będzie remis. Ale remis często sobie 'cfaniaki' wymuszają o tak żeby postrzelać.
Więc zapamiętajcie jedno - każdy jeden kill w przypadku gdy jesteś ostatnim graczem w teamie (a przeciwny wybity) skończy się zamiana mapy (nextmap) i levelbanem dla Ciebie. Jeśli będziesz wyjątkowo upierdliwy, będzie to fullban (chłopaki z sieci Białostockich niech uważają, bo przez nich może ucierpieć wielu innych ).
Chcecie sobie postrzelać dłużej z raila? Śmiało - ale wypierdalać na railarene.
Kumanus - Wto Maj 25, 2004 10:51 am
bezsens ... ty sie chlopcze zastanow
Blade - Wto Maj 25, 2004 11:03 am
Pyza dobrze mowi (i nie tylko)! Piwo dla niego
Nuclear - Wto Maj 25, 2004 12:55 pm
Ach te restrykcje wszedzie...
Kala - Wto Maj 25, 2004 1:24 pm
pyz dobrze mysli jestem za
Kazwa - Wto Maj 25, 2004 1:31 pm
A ja tak lubilam te kill'e ..
tfu Pyz ..
omen - Wto Maj 25, 2004 3:11 pm
Nalejcie mu wódki
Sensei - Wto Maj 25, 2004 3:25 pm
Lepiej nie bo już bredzi
Magnus - Wto Maj 25, 2004 6:32 pm
Vote no ale to i tak nic nie zmieni jak sadze
wegorz - Wto Maj 25, 2004 6:53 pm
mnie to osobiscie wkurwija te kille a jak sie nei piznie kila to pozniej od lam wyzywają zgroza pyzu jak masz jakis program co by automatycznie banował to mi zapodaj to na euro go wzuce
Tur!n - Wto Maj 25, 2004 6:58 pm
zalosne...... serverek jest po to zeby grac...... akurat "gracze" chca sie pokillowac to czemu nie? ludzie nie przesadzajcie Rozumiem postawiliscie servy i WIELKIE dzieki wam za to ale hyh co tu sie bede produkowac i tak to nic nie da....... wegorz ty chociasz nie psuj euro!
pozdrufka...
Kumanus - Wto Maj 25, 2004 7:36 pm
quake dla ludzi, a nie na odwrot aight ?
jak chca to niech se wala kille , smialo czemu nie ...a ra sie calkiem przyjemnie gra .. okoz do czasu .. wiadomo 10x RA sie nudzi ale jak tam powtorza ja z 2,3 razy to sie chyba nic nie stanie ?
Tur!n - Wto Maj 25, 2004 9:09 pm
pyz zrobi co bedzie uwazal... wiec wiemy co ;///
ale z wegorzem chyba da sie podyskutowac on jest reformowalny i "naklonimy" go zeby nicu nie zmienial na serverku
pozdrufka
pyz - Wto Maj 25, 2004 10:06 pm
Nie mam źródeł L-Fire CTF'a :/ Jakbym miał to bym napisał do tego patcha, nie jestem jeszcze na tyle dobry w te klocki by napisać osobny moduł który by to sprawdzał, także cieńko.to widzę, ale z palca napewno zrobię zadyme
p.s.
chcecie więcej rund ? napiszcie podanie do Orlana by zwiększył, ja na PROZAC/UAM nie zwiększe, o ile w ogóle nie usunę tego, jeśli zauważę, że będziecie przeginać .. zastanówcie się co lepsze - kompletny brak, czy jedna zapewniona ? pomyślcie choć raz sensownie, wiem, że o wiele Was proszę, ale kurwa wyrośnijcie z pieluch. (no offence PIELUCHA )
vitez - Sro Maj 26, 2004 2:53 am
[quote="pyz"]ale kurwa wyrośnijcie z pieluch.[/quote]
Marzenie... te dzieciaki juz dawno zapomnialy ze graja w CTFa, wchodza tylko na servy w stylu "najebac sie, zjarac i se poskakac i postrzelac" .
Vote yes oczywiscie i wooda dla pyzy.
Chcecie powodow? Powod jest prosty, ale dla was nieznany - KULTURA.
Gra w TRYBIE CTF to gra wg konkretnych zasad tego trybu - teamplay etc, i odpowiednia kultura takiej wlasnie gry.
Quake dla ludzi owszem - ale freestyle deathmatch (sa jeszcze takie serwery), bo gdy wchodzicie na CTF to musicie jednak uznac ze juz specjalizujecie sie w pewnym trybie gry, i w tym trybie jednak rzadza pewne zasady, wazniejsze niz "quake dla graczy" czyli tak znana narodowa duma i dazenie do wolnosci Polaczkow.
A w CTF rzadzi akurat zasada "gracze dla siebie nawzajem- czyli teamplay - czyli capture the FLAG not the FRAG" i granie na okraglo strzelankowych rundek na raile/wszystkie bronie itp na pewno nie spelnia tej zasady i nie poprawia umiejetnosci teamplaya.
Rozpisalem sie ale pewnie pieluszkarze i tak nic nie sczaja 8)
Tur!n - Sro Maj 26, 2004 7:05 am
tak tak... ja chce bobiko...
ludzie zrozumcie to tylko GRA! ZZZAAAAABBBBAAAWWWAAAA jezeli WIEKSZOSCI chce do siebie postszelac tak dla relaxu to czemu nie?!?! ludzie opanujcie sie.... boze pyz z igly widly robisz LOL... vit ok taka jest POLSKA mentalnoc i co? zle Ci? jezeli tak to po prstu nie graj, jezlei nie odpowiada Ci kultura POLSKICH graczy... a granie ctfa na servach otako dla zabawy i tak zawsze bylo bardziej dm-em nisz " trybem Capture The Flag" i gra sie FOR FUN! jezeli chcesz sobie pograc wg. "zasad" to prosze bardzo klanufki/sparingi/puchar u nas tego nie brak... grasz wg. "zasad" masz sedziego ktory pilnuje i w ogole wszytsko fajnie.... ale na servach przy ukladzie sil 7 na 8 trudno takowe zachowac....
pozdrawiam
Magnus - Sro Maj 26, 2004 8:09 am
a) praktycznie na Uamie i Prozacu nikt nie gra(moze sie myle), wiec moze sie tam dziac co chce.
b) Vitez aż mnie krew zalewa gdy czytam Twoje posty, mam rozumiec ze kazdy który chce miec rail arene na servie jest "pieluszakiem" i nie kulturalnym osobnikiem. Stary zastanów się nad sobą bo to co napisałeś w całości jest stekiem(?) bzdur!! Ale może poprostu nie zrozumiałem głęmbokiego przesłania i mądrości w nim płynącej z Twej wypowiedzi bo woże się jeszcze w pieluszcze i jestem nie kulturalny. LOL!!
pyz - Sro Maj 26, 2004 8:25 am
Turin, CTF != rocket/rail arena, zrozumiano? Dodanie overtime, było tylko i wyłącznie urozmaiceniem na MAX 2-3 minuty między mapami, a nie męczenie tego w kółko. Lepieje Ci powiem, to tak jakbym ja sobie przedłużał czas w trakcie mapy (zmieniam/obchodze) ustawienia servera bo mi się tak podoba. A "większość" jak to ujmujecie, to nigdy nie więcej niż 3 graczy na serverze. Co lepsza, za każdym razem jak wypierdalam takich ludzi z servera, to spotyka się to z aprobatą pozostałych graczy (nie wszystkich, rzecz jasna), więc gdzie ta "większość" ?! Załóż sobie server Tur!n's CTF overtime server i ustaw 99 rund overtime, będziecie mieli takiej strzelanki do woli, ale dopóki ja mam coś do powiedzenia na servach to Wy nie będziecie wkurwiać ludzi tym.
Magnus, jak ostatnio włączałem q2, non-stop ktoś na prozac'u grał no chyba, że ja jestem ślepy czy coś ?
p.s.
Turin, kim Ty kurwa jesteś żeby dyktować jak mamy grać? No offence, ale taki Vitez, zrobił w swoim czasie o wiele więcej niż Ty dla CTFa
p.s.2.
a kim ja? takim wrednym skurwysynem który na Wasze nieszczęście ma władze
Nuclear - Sro Maj 26, 2004 9:17 am
HAAAAAAAAAAAAHEHEHAHHAAHHAHH AHHAH pyz rozbawiłeś mnie to władzą heheh. Mam pytanie to po co stawiasz serwer??? dla ludzi czy tylko dla siebie i viteza??? Vitez właśiwie nie gra wiec?? A jeśli ktoś chce sie pobawić w rail arene to czemu nie. Od tego masz admina i mozesz mape zmienic kiedy chcesz.
Ja nie widze tu problemu.
Tur!n - Sro Maj 26, 2004 9:18 am
hm... kilka postwo wyzej jest moja wypowiedz w ktorej pisalem ze z Toba nei da sie dyskutowac... a czy ja komus mowie jak ma grac? ty Ty sie rzadzisz... i starasz sie pokazac "jaki to ja zajbisty jestem" wyrazam swoej zdanie... i tyle...
pozdrufka
brzoza - Sro Maj 26, 2004 12:08 pm
Ja sie zgadzam z pyza ... przeciez jest insta-gib na ktorym mozna poskakac i porailowac... bardzo fajna zabawa i jak chcecie to idzcie sobie tam grac... ja tak robie,
a na ctfa przychodze po to zeby pobiegac za szmatami... oczywiscie jedna rundka intermission jest wporzo tak zeby sie rozerwac... ale granie w kolko tego samego to nuda.. naprawde sprobujcie instagiba tam bedziecie mieli tego mase tylko rail i insta gib
Pyz postawil serwer dla mnie ... to takie info dla Nucleara
pyz - Sro Maj 26, 2004 3:36 pm
Cytat: | Nuclear:
Od tego masz admina i mozesz mape zmienic kiedy chcesz.
|
Chujowe masz pojęcie o adminach.
Cytat: | Tur!n:
hm... kilka postwo wyzej jest moja wypowiedz w ktorej pisalem ze z Toba nei da sie dyskutowac... a czy ja komus mowie jak ma grac? ty Ty sie rzadzisz... i starasz sie pokazac "jaki to ja zajbisty jestem" wyrazam swoej zdanie... i tyle...
|
Bo jestem bezwzględnym chamem A przeczytaj co pisałeś, dokładnie post wcześniej A ja zajebisty jestem i o tym wiem, pokazywać nie muszę niczego zwłaszcza Tobie :>
Cytat: | brzoza:
Pyz postawil serwer dla mnie ... to takie info dla Nucleara
|
Święte słowa ;> w końcu i brzoza i server w Warszawie. A tak ogólnie to weźcie sobie do serca co napisała wierzba, bo on umiał to po ludzku Wam wyjaśnić, może jego zrozumiecie ;>
Kribol - Sro Maj 26, 2004 4:33 pm
omg :/
wegorz - Sro Maj 26, 2004 4:35 pm
racja racja kurwa swieta racja pyzu i inni dobrze mówią CTF to ctf a nie jakis dm ;/ jest was malo na serie to idzcie na instalgib tak jak brzoza mowił
ps. pyzu jak uda ci sie zrobic moda lub w lfire to mi mów odrazu
ps2. u nas w polsce i tak juz sie w ctf nie da grac bo ludzie z teamów uciekają i by tlko lf10 grali zgrozaaaaa....:pppp
Pozdro 600
Tur!n - Sro Maj 26, 2004 5:32 pm
Widzisz to i nie grzmisz....
Kazwa - Sro Maj 26, 2004 9:21 pm
Dobra ..
Vitez, nie sadzisz, ze lekko przesadzasz z tym textem ?
"Marzenie... te dzieciaki juz dawno zapomnialy ze graja w CTFa, wchodza tylko na servy w stylu "najebac sie, zjarac i se poskakac i postrzelac" "
Pozatym, zupelnie nie przeszkadza mi to kill'owanie .. 2-3 razy max jest ciekawym urozmaiceniem podczas grania w kolko tych samych (kilku) map .. nie kce isc na instagib, kce postrzelac w ludzi z ctf'a na ctf'owych mapach ... Gram dosyc czesto [ktos zaprzeczy?] i jakos dopiero tutaj na FORUM sie dowiedzialam, ze komus ten precedens przeszkadza ..
Ja rozumiem, macie wladze .. ale loodzie, jesli sie nie myle, to rzadzi demokracja! Przestancie byc tacy despotyczni ... to, ze macie adminy, stawiacie servy nie znaczy, ze mozecie robic wlasciwie wszystko co kcecie ..
Najbardziej ciekawy jest fakt, ze Pyziaku nie za czesto pojawiasz sie na serverach (no od jakiegos tygodnia to sie zmienilo) .. od czasu do czasu wypowiesz sie na forum, przekazesz ludziom swoje wymagania/żądania i kazesz sie zastosowac szantazujac banem ... pff, zenada [po raz 2 ]
Zdaje sobie dobrze sprawe z tego, ze zaraz tak pieknie mnie pojedziecie na Forum, zabierzecie mi moje adminy i wogole bede ble, ale cooz, nie moglam sie powstrzymac ... I tak wiem, ze to goovno da ...
TFU FU I BLE!
pyz - Sro Maj 26, 2004 9:32 pm
No więc tak:
obecność na servach: fake powah wpadałem często na chwil pare popatrzeć i wychodziłem
demokracja: ciekawe kurwa, gdzie? w polsce? to tylko tak się nazywa
zabranie admina: obrażasz mnie.
a to, że Ty chcesz, to mnie to jebie. jest tak samo wielu zwolenników jak i przeciwników mojej "wojnie z killami" .. więc nie pierdol, że nikomu to nie przeszkadza.
p.s.
ja w przeciwieństwie do przeciwników, jako zwolennik, umiem spojrzeć optymistycznie i przyznać, że wiele osób myśli inaczej, tylko problem w tym, że ja mam władze, a co lepsze - mam to w dupie że Wam się to podoba - mnie to irytuje i koniec kropka :>
zacytuję tutaj coś ... "daj palca, a utną Ci ręke" ... [dla tych mniej inteligętnych: tyczy się to wprowadzenia overtime rounds na serverach CTF ..]
Tur!n - Sro Maj 26, 2004 9:38 pm
ok dla swocih zwollenikow badz sobie GURU... mnie to jebie... jebaz Prozac czy jak to sie zwie... euro/cool...
pyz ty musisz miec problemy in real life skoro sie tu wyzywasz... przykre
pozdrufka
Kribol - Sro Maj 26, 2004 9:46 pm
Pokaz wladze pyz =] Zamknij Topic ..
Kazwa - Sro Maj 26, 2004 9:46 pm
Eh .. mi to nie przeszkadza w zupelnosci (te kille, of korz) .. i mysle, ze wiecej by sie znalazlo zwolennikow mojego spojrzenia na ta sprawe, niz przeciwnikow ...
Oczywiscie, jakakolwiek ankieta bylaby w tym temacie kopletna bzdura, bo i tak i tak to goovno da, jak juz powiedzialam wczesniej ..
Zakoncz lepiej ten topic, nie bede sie bila o to .. robcie co kcecie .. Fuck it .. Po prostu poczulam nie odparta chec na wypowiedzenie sie w tym temacie ..
brzoza - Sro Maj 26, 2004 10:00 pm
Wy to naprawde macie problemy... wiecie co to kompromis ?
Tak jak mowie...
jedna rundka jest ok zeby sie rozerwac miedzy mapami...
jak chcecie grac dluzej sobie raila to naprawde idzicie na railarene. I naprawde polecam fajna zabawa... to chyba nie problem w jednym momencie rzucic haslo 'chodzcie na railarene popykac'... i ci co naprawde chca isc to pojda...
- kubus2.rulez.pl
- 195.136.250.220:27911 (Telbank)
macie adresy...
i wilk syty i owca cala....
powtorzylem jeszcze raz bo moze poprzedni moj post do was nie trafil...
koniec tematu...
Pyz uzyj wladzy i zamknij ten topic...
Asta!
Grzdyl - Sro Maj 26, 2004 11:25 pm
chcialbym tylko napisac ze mam taka sama wladze na coolnecie jak pyz... on jest definitywnie anty dodatkowy bonus... ale szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi bo od kilku tygodni nasz drogi "dyktatorek" najadl sie szaleju i zaczyna naduzywac swoich mozliwosci... ja z kolei uwazam ze to jest dobra okazja zeby pocwiczyc celnosc na tych mapach bo czasami zabraknie tych slugow... poza tym fajnie sie gra taka dogrywke bo nigdy nie wiadomo kto tym razem wygra... dlatego jezeli ktos bedzie naduzywal admina i PSUL ZABAWE innym a ja wtedy tez bede wsrod tych bawiacych sie to tez uzyje swoich mozliwosci zeby popsuc zabawe temu ktory nam wczesniej popsuje zabawe...
To ze koles ktory wpada na server i kopie ze speca grajacych TYLKO DLATEGO ze przedluzyli gre na jednej mapie o 2/3 min to juz jest porabane i swiadczy o glupocie i prostocie owego delikwenta...
glowny glos powinnien nalezec do tego kto zostaje ostatni na placu boju po rozjechaniu wszystkich przeciwnikow a nie do tego ktory siedzi na specu i udaje cwaniaka... BO MOGE... BO JESTEM GLUPI... BO MUSZE SIE WYROZNIC JAKAS IDIOTYCZNA AKCJA... QRWA... CZUJE SIE JAK W PODSTAWOWCE...
szlag czlowieka trafia jak spotka na swojej drodze takiego upartego buraka ktory chce udowodnic ze moze...
ja tez moge ale folklor mnie nie bawi...
pozdrawiam tych ktorzy potrafia sie bawic...
Kribol - Sro Maj 26, 2004 11:39 pm
miales sie nie wypowiadac :/
w00t
Tur!n - Czw Maj 27, 2004 6:25 am
krib ja odzyskalem konto!
pyz - Czw Maj 27, 2004 9:09 am
Cytat: | Tur!n:
pyz ty musisz miec problemy in real life skoro sie tu wyzywasz... przykre |
Zafunduj mi psychologa A co do euronetu, poczytaj co pisał admin euronetu odnośnie tego co ja wymyśliłem, zastanów się nim coś napiszesz.
Cytat: | Kribol:
Pokaz wladze pyz =] Zamknij Topic .. |
Jest śmiesznie
Cytat: | Kazwa:
Oczywiscie, jakakolwiek ankieta bylaby w tym temacie kopletna bzdura, bo i tak i tak to goovno da, jak juz powiedzialam wczesniej .. |
Dokładnie, ponieważ jakieś 40% ludzi grających w CTF tutaj zagląda Ale o tym pewnie nie wiedziałaś?
Cytat: | brzoza:
Pyz uzyj wladzy i zamknij ten topic... |
j/w jest śmiesznie, zobaczymy co będzie dalej, a co do railareny, od początku im to mówiłem, że jak chcą poćwiczyć raila, to mają do tego specjalne servery
Cytat: | Grzdyl:
ja z kolei uwazam ze to jest dobra okazja zeby pocwiczyc celnosc na tych mapach bo czasami zabraknie tych slugow... |
Postawie specjalnie dla Ciebie server railarena z mapami CTF Przeczytaj sam co piszesz, człowieku.
To ze koles ktory wpada na server i kopie ze speca grajacych TYLKO DLATEGO ze przedluzyli gre na jednej mapie o 2/3 min to juz jest porabane i swiadczy o glupocie i prostocie owego delikwenta... |
Udowodnij
glowny glos powinnien nalezec do tego kto zostaje ostatni na placu boju po rozjechaniu wszystkich przeciwnikow a nie do tego ktory siedzi na specu i udaje cwaniaka... BO MOGE... BO JESTEM GLUPI... BO MUSZE SIE WYROZNIC JAKAS IDIOTYCZNA AKCJA... QRWA... CZUJE SIE JAK W PODSTAWOWCE... |
To brzmi jakbyśmy mieli jakąś wojne na serverze Jejku, Grzdyl, opanuj się! Pozatym nie ubliżaj mi :>
ja tez moge ale folklor mnie nie bawi... |
Możesz bo Cię nauczyli komend kilku A tak naprawdę jakbyś miał sam coś zrobić to byś zajebał wyjebanego karpia i nie wiedział od czego zacząć :>
Magnus - Czw Maj 27, 2004 10:39 am
Pyz kurde trroszke to załosne z tą Twoją władza. Chyba skończy sie tak że Twoje królestwa/servy będą puste. No ja już tam nogi nie postawie bo nie chce miec jakiegoś absolutystycznego obłąkanego monarchy nad głową.
Adolf - Czw Maj 27, 2004 2:08 pm
Magnus czas isc do lekarza od glowy :P
FireBird! - Czw Maj 27, 2004 2:17 pm
[quote="Adolf"]Magnus czas isc do lekarza od glowy [/quote]
Zabierz ze soba turina
pyz - Czw Maj 27, 2004 2:22 pm
Magnus, to z polskich serverów zostaje Ci tylko TPI, i euronet, ale admin euronetu mnie popiera, do tego kribol ma tam admina, a ja powiem "krib, ban magnusa" to krib Ciebie ban w związku z tym, będziesz grać tylko na TPI z polskich od dzisiaj? good luck! :]
Grzdyl - Czw Maj 27, 2004 2:42 pm
zalosna jest ta koalicja lepperow[S]ka...
nie ma sensu dyskutowac z niereformowalnymi ludzmi...
pyz - Czw Maj 27, 2004 2:54 pm
Czemu obrażasz cały klan?! Ty chuju!! Wyzywam Cię na "WOJNE" pomiędzy [S] a [PKS] w obronie godności [S], Ty szmaciarzu wiejski... Kurde, odstawiasz jackass przed monitorem jak grasz w q2 i jeszcze śmiesz obrażać [S]? Chyba Jerry Springer musi Cię zaprosić do siebie, pasujesz do pokroju jego gości
Kazwa - Czw Maj 27, 2004 3:08 pm
Ale jestescie zalosni .. ZENADA!
Vote yes dla Grzdyla .. chociaz go nie lubie i jest wielka lama, czuje ze musze go poprzec
Pozatym Pyz.. Wegorz nie jest glownym adminem na euro, ani takze Kribol, wiec daj se spokoj.. Jak bedzie mi sie chcialo strzelic kill'a to go zrobie i goovno mnie powstrzyma to, ze dostane bana .. Trudno, XS tez fajny server ..
Ciekawe jaki bedzie nastepny powod banowania ludzi ..
wegorz - Czw Maj 27, 2004 3:22 pm
ehhehehehehhe no ladnie
1. jak to kaz nei jestem glownym adminem euro-netu ??? jak chcem to wylacze serv albo bede kickowac ludzi co killuja bo ozzy jak brat i mnie poprze wiedz mam pelna wladze na euro
2.Ludzie dobra niech bedzie 1-2 razy pograc railarene ok ale kurwa 6-9 jak to czasem bywa i pozniej od ciot wyzywaja ze sie killa nie wpisalo to juz skandal i zgroza i obiecuje jak ktos walnie wiecej jak 2 razy railarena ban na euro
3.Pyzu troszke przesadzasz bo malo naprawde grasz jak codzienie gram i wiedze kto gra a kto nie.
4.Na euro se grajcie pare tych railaren ale nie wiecej jak 3 tosh to zmuuua ile mozna
5.coolnet smierdzi a i tak tam ludzie grają a po co ?
i hapcie dzide wszyscy i walcie kille z glową a nie na hama na maxa...:ppp
wegorz - Czw Maj 27, 2004 3:24 pm
aha i kazwa ja ci bana nie dam....:pppp wiec spoko majonez
Kazwa - Czw Maj 27, 2004 3:32 pm
Wiec wychodzi na to, ze calkowitego bana dostaniesz tylko na Prozaku za kill'owanie i na UAM'ie, na ktorym nikt nie gra ..
Przynajmniej cos sie udalo wywalczyc tymi naszymi wypowiedziami, a nie brnac dalej w bezsensowna klotnie i wymiane wulgaryzmow z niektorymi ludzmi, ktorych i tak przekonac sie nie da...
Ave!
vote yes za zamknieciem topicu!
Temat zakonczony, wiemy jak jest, a dalsza wymiana 'argumentow' bedzie po prostu nic nie wnoszacym elementem, ktory doprowadzi do tego, ze wszyscy sie skloca i pobanuja nawzajem ... EOT![/b]
Adolf - Czw Maj 27, 2004 4:35 pm
Po co odrazu zamykac topic ? Przeciez po to jest forum zeby sie wypowiadac, a lekki flamewar jeszcze nikomu nie zaszkodzil ( no moze procz tygryska :P ).
Magnus - Czw Maj 27, 2004 4:47 pm
Dziwny jest ten świat!! A do lekarza i tak nie pójde no chyba że pyz pójdzie ze mną bo on jest chyba jednak bardziej potrzebujący.
pyz - Pią Maj 28, 2004 10:28 am
rotfl do kwadratu magnus
duke - Pią Maj 28, 2004 2:18 pm
ot macie problemy ; p
|
|