|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Admini i MApy na coolnecie
orlan - Sro Lis 19, 2003 3:43 pm Temat postu: Admini i MApy na coolnecie Idac za glosem graczy wszytskie adminy lada dzien na coolu zostana zmienione za wyjatkiem rejwa i aciego tak wiec te osoby ktore mialy moga zglosiuc sie po nowe wymienie je. bardzo prosze o wyslanie adresu email i numeru GG/ICQ na moj mail.
Oto aktualna lista uprawnionych
//orlan orlan.at.sta.ctf.pl
//blass
//al_bundy al_bundy.at.sta.ctf.pl
//taz taziasty.at.o2.pl
//vitez vitez.at.ceron.pl
//cichy bob
//theodor
//jezus
//rejv
//ziutek ziuti.at.wp.pl
//kurz
//Aci
//grzdyl jak zainstaluje NC
REGULAMIN uzywania adminow na coolnecie nie tylko dla adminow
1. Admini urzywaja nikow ktore sa zgodne z lista na ctf.pl lub pochodnych ktore jednoznacznie umozliwiaja identyfikacje. Niezastosowanie sie do tego zolta kartka.
2. Admini nie przekazuja uprawnien swoim znajomym kochankom rodzicon czy nawet swoim psom. Przekazanie uprawnien czerwona kartka.
3. Admini obowiazani sa informowac o zmianach numerow IP z których graja. Nie poinformowanie o nowym ip zolta kartka.
4. Admini obowiazani sa do pilnowania porzadku kulturalnego zachowania sie i nie przerywania gry kiedy wiekszosc gra a nie specuje.
5. Admini obowiazani sa znac komendy stosowne do ich uprawnien. Ich nieznajomosc to zolta kartka.
6. Admini obowiazani sa do zostawiania servera bez hasla po skonczonym meczu oraz ustawienia zmiennych standardowych. Zostawienie hasla po meczu zolta kartka.
7. Admini musza uzywac nocheat w czasie gry w trybie public. Brak zolta kartka lub ban.
8. Admini uzuwajacy cheatow: autoaim wallhack speed proxy etc. beda karani czerwona kartka i wpisani na czarna liste i banowani po IP na czas nie krotszy niz 1 tydzien.
9. Admini kikujacy innych adminow w szczegolnosci Orlana lub Ala Bundiego, Viteza beda karani czerwona kartka i banowani po IP
trzy zolte kartki = czerowna
czerwona kartka = skasowanie admina
Osoby uzywajace uprawnien zdobytych nielegalnie dostaja bana na czas nie krotszy niz 1 tydzien po IP i zostaja wpisane na czarna liste osob bez prawa na uzyskanie uprawnien w przyszlosci.
Jezli ktos zauwarzy na serverze jakies nieprawidlowosci i lamanie regulaminu przez adminow prosze o kontakt na orlan.at.sta.ctf.pl lub do al_bundy.at.sta.ctf.pl
Osoby ubiegajace sie o uzyskanie uprawnien musza spelnic nastepujace warunki:
1. Muszą umotywowac swoja prosbe, byc clan liderem klanu ktory jest aktywny i istnieje przynajmniej 4 miesiace lub byc sedziom lub byc popieranym przez fotum ctf.pl
2. Musza znac komendy modu lfire ctf 2.0
3. Musza znac ten regulamin i sie z nim zgadzac.
4. Nie moga znajdowac sie na czarnej liscie.
5. Musza sie zglosic do mnie osobiscie (email) lub do Ala Bundiego.
6. Posiadac wazne konto email oraz podac nicka i IP z ktorego beda grali oraz wiek.
7. Osoby ponizej 13 roku zycia adminow nie dostaja.
granie na coolnecie bez nocheat w trybie public zabronie !
oto czarna lista IP nick przewinienie kara:
12.180.147.130:1164 r0a.WsP0Lnik nielegal.CB BAN do 19-12-03
217.97.164.140:27901 Diax[ewc] nielegal CB BAN do 19-12-03
195.116.69.191:1414 EmT nielegal. CB BAN do 19-12-03
217.97.164.140:2145 Omen przekazal admina dla vektry
217.96.187.210:27901 Xerot^ zlosliwe utrudnianie gry ban na pare miesiecy
212.244.224.6/24 pyz nielagal admin adolfa do 19-12-03
212.33.81.2:1231 ewc^ ip vektry przekazywanie adminow CB
217.96.211.37 Adolf przekazywanie uprawnein pyzowi
212.160.46.245:3347 [roa]levy nielegal admin nofiego
217.97.76.83 nofi przekazanie admina
80.134.202.183:62319 [BtB]BA przekazanie admina CB
194.47.255.30:1813 [SmR]KSMB tosamo
213.51.24.8:4564 [KfK]Guido! j.w.
212.33.81.2:1524 [STa]crEw pogszywka pod crewa ?!
czarna liste nalezalo by gdzies umiescic
Teraz co to map na coolnecie.
Bardzo by bylo dobrze aby umiesscic te mapy ktore sa popularne i maja duza grywalnosc. Niech osoby zainteresowane wysla swoje propozycje.
Zeby niebylo burdelu naleze to zrobic w odpowiedni sposob a mianowicie proposycja powinna zawierac dwie listy pierwsza to lista wszytskich map dostepnych na serwerze dla administratora przec komende changemap druga to lista map ktore sa w obrocie normalnie na serverze. Zbey byla jasnosc lista pierwsza musi zawierac druga a nie na odwrot. Przy tworzeniu list mozna pominac mapy q2ctf1-5 lfctf1-10
aktualna lista w dziale [changemap] na coolu czyli lista wszytskich dostepnych map
=q2ctf1
=q2ctf2
=q2ctf3
=q2ctf4
=q2ctf5
=3botctf
=rtctf2
=bloctf1
=brick3b
=bw
=clones3b
=graphap
=holywars
=lfctf1
=lfctf2
=lfctf3
=lfctf10
=lfctf4
=lfctf5
=lfctf6
=lfctf7
=lfctf8
=lfctf9
=mcd2m1
=mcshmin5
=q2ctf05b
=q2ctf3b
=q2ctf4a
=q2ctfw4
=q2ctfw5
=rtctf1a
=sctf6
=starctf1
=sumactf5
=sumactf6
=wtfctf1a
=wtfctf6a
lista w dziale [maplist] aktualnei grana i rotowana
=q2ctf1
=q2ctf2
=q2ctf3
=q2ctf4
=q2ctf5
=lfctf1
=lfctf2
=lfctf3
=lfctf10
=lfctf4
=lfctf5
=lfctf6
=lfctf7
=lfctf8
=lfctf9
=bw
=graphap
=holywars
=mcd2m1
=mcshmin5
=q2ctf05b
=q2ctf3b
=q2ctf4a
=q2ctfw4
=q2ctfw5
=rtctf1a
=sctf6
=starctf1
=sumactf5
=sumactf6
No i to chyba na tyle
brzoza - Sro Lis 19, 2003 4:55 pm
czekam na glosy opinii publicznej na wytypowanie sensownej osoby...:D bo bedzie bicie i ruchanie
szyna^ - Sro Lis 19, 2003 5:46 pm
Brzoza sie nada :*
omen - Sro Lis 19, 2003 5:55 pm
'217.97.164.140:2145 Omen przekazal admina dla vektry'
lol? mialem admina tego samego co ziut, a wiec komu moglem go przekazac? a moze to nie ja a ziutek?
omen - Sro Lis 19, 2003 5:59 pm
no loll!!!!!
'217.96.129.100:27901 RoA.Grimlok nielegal admin omena '
to TAKZE BYL Admin ziutka czyli i grima! ;>
vitez - Sro Lis 19, 2003 6:05 pm
Opinia publiczna w mojej osobie typuje dwie osoby: Brzoza, Kribol . Zgloscie sie panowie do Orlana na maila :>
Tur!n - Sro Lis 19, 2003 6:09 pm
brzozke lubie:)))Vote Yes i w ogole odpowiedzialna jest z niego bestia: )))
KaZmI - Sro Lis 19, 2003 6:15 pm
brzoza adminem;]
vote yes
Adolf - Sro Lis 19, 2003 6:28 pm
vote yes
ja stracilem, wiec brzoza mi da swojego
brzoza - Sro Lis 19, 2003 6:33 pm
dobra dobra nie macie co sie podlizywac ... nawet jak dostane admina to bede do was strzelac ...
a tak powaznie to:
<zawstydzony>
szyna^ - Sro Lis 19, 2003 6:34 pm
Ta ;D a tak apropo Orlan to co za roznica z jakiego Ip gram ? skoro to ja gram. Bylem we Wrocku to gralem od Kazwy i od Lectera......
Grzdyl - Sro Lis 19, 2003 7:09 pm
jaaaaa... orlan... mozesz mi odpowiedziec na pytanie czy cichy bob bedzie miau admina?
taaaaa... brzozik na prezydenta...
mapy:
=q2ctf1
=q2ctf2
=q2ctf3
=q2ctf4
=q2ctf5
=lfctf1
=lfctf2
=lfctf3
=lfctf10
=lfctf4
=lfctf5
=lfctf6
=lfctf7
=lfctf8
=lfctf9
=q2ctf3b
=q2ctf4a
=rtctf1a
=sumactf5
=sumactf6
... reszta do obory...
szyna^ - Sro Lis 19, 2003 7:44 pm
Ta zgadzam sie choc raz z Brzdylem
Rozek ! Rlz.
Grzdyl - Sro Lis 19, 2003 10:16 pm
odczep sie od moich rozkow...
mam Cie pojechac w siatkowke?
vitez - Czw Lis 20, 2003 3:06 am Temat postu: Re: Admini i MApy na coolnecie
Cytat: | czarna liste nalezalo by gdzies umiescic
|
Wszystko zostalo umieszczone - http://ctf.pl/index.php?o...id=42&Itemid=52 .
Mam nadzieje ze sie podoba? :)
W razie niescislosci walic do mnie.
Rano napisze tu moja sugerowana mapliste.
Wspolnik - Czw Lis 20, 2003 10:06 am Temat postu: Re: Admini i MApy na coolnecie [quote="orlan"]oto czarna lista IP nick przewinienie kara:
12.180.147.130:1164 r0a.WsP0Lnik nielegal.CB BAN do 19-12-03
No tak... zgoada ale... na miesiac Orlan. Jak bys mi powiedzial ze dostane bana na miecha to bym z 10 razy pomyslal za nim bym go uzyl a njaprawdopodobniej nie uzyl bym go wcale Orlan miesiac czasu za w wikeszosci przypadkow zmienianie mapy to jest przykre i naprawde rani mnie to
Po drugie jest napisane czarna lista: IP nick przewinienie kara. No ale z tego co widze jako jeden z nieliczynych dostalem najwyzszy wymiar kary. A reszta ?? I nie chodzi mi o sytuacje szynkosa z nieprawidlowym ip czy tak jak omen pisze ze tego admina mialo kilak osob no ale miesieczny ban dla mnie kiedy ja w sumie mieszkam na coolnecie a ty mi zabierasz dom na miesiac ?? Moze da sie jakos zmniejszyc ta kare ??? np. 2 tyg, to i tak dal mnie bedzie meczarnia! Gdzie ja teraz znajde taki ping ??
S.O.S
Skladam oficjalne podanie o zmienjszenei kary dla mojej osoby wedle uznania admina.
I uprzejmie prosze kazdego kto chcial by mi pomoc o wstawienie sie za mna u admina (Orlana) w dowolny sposob np. piszasc na koncu posta Wspolas vote yes lub (e-mail orlan@sta.ctf.pl ; icq 13119659 ; gg 162949) z gory wszstkim szczerz dziekuje !
pyz - Czw Lis 20, 2003 11:14 am
Hi Oral! Wiesz stary, polubilem Cie, hehehe
"212.244.224.6/24 pyz nielagal admin adolfa do 19-12-03" -- tam bylo 's' a nie adolf, jakoze jestem rowniez w 's' dostalem tego admina .. pozatym brzydko wyglada 212.244.224.6/24, 212.244.224.0/24 jest piekne, 212.244.224.6/32 jak juz tak offtopic a jak juz pewnie wiesz moj drogi ulubiencu, mam teraz innego ISP (niestety, zmienne IP, przeprowadzilem sie itd) .. I co, zabanujesz cala siec? Zreszta wali mnie to :]
Przejzyj lepiej logi z wczoraj, bylo smiesznie, hehe :] I wiesz co Ci powiem ? Wez lepiej powiedz temu komus tam co sie zajmuje games.coolnet.pl zeby on pilnowal coolnetu albo Tobie dal dostep, bo glupi nie jestes, jestes psychiczny (nakazywanie ludziom NoCheat) i nie mozesz tez sie popisac tym co umiesz ;] A i oducz sie wyzywac fake'a od botow ..
kurde gadam w miedzyczasie na gg i zapomnialem co jeszcze chcialem Ci napisac .. :/
p.s.
pozdrowienia dla tych co ssaja oralowi - votez! (my hero, rycerz!) i inni, ale tych jeszcze w miare lubie wiec przemilcze
p.s.2
zrob sobie jak votez nicka na pass, bo wczoraj wisialem chyba z 1h jako "oral to gej" a potem "orlan jest spox"
p.s.3
lubie Cie
pyz - Czw Lis 20, 2003 11:16 am
aaaa zapomnialem .. dalem Ci ctffive i 2sides, miales zalatwic zeby byly na servie i co ? pfff .. cipa z Ciebie a mapki fajne ..
Wspolnik - Czw Lis 20, 2003 11:27 am
Pyz zapomniales dodac na konac posta Wspolas vote yes ale nic nie szkodzi ja zaglosuje za ciebie Wspolas vote yes !
pyz - Czw Lis 20, 2003 11:54 am
nie badz wata, nie poddawaj sie walcz o swoje, hehehe
Wspolnik - Czw Lis 20, 2003 12:25 pm
Pyz a mam inne wyjscie. Co bys zrobil jak by ci dom zabierali ?? ale co to ?? znow zapomniales zaglosowac nie szkodzi weim ze chciales Wspolas vote yes !
orlan - Czw Lis 20, 2003 1:08 pm
Co do szyny przyjmuje wyjasnienie jego po ponownym przepatrzenu logow. Sprawa Omena jest wyjasniana. Sedziowie CB sa ogdzielnie traktowanie.
Co do pyza
Abuse bylo na 212.244.224.6 (niewlasciwe IP adolfa)
Tu wyjasniam iz kontrola uprawnien odbywa sie po haslo/IP a nie haslo/nick. Tak wiec co z tego iz grales jako S (wlasnie sie do tego przyzanales ) z ip 212.244.224.6 ktore nie nalezy do Adiego tylko wlasnie do ciebie. Uprawneinia byly przyznane dla niego a nie dla calego S. Co do maski to jest 212.244.224.0/24 literowka .Ostatnie twoje nowe IP 62.21.0.0/17 zarejestrowane (Poznan). Jezeli Adi urzywal proxy ktore zmienia IP to juz jego problem - w logach bedzie ip proxy oraz jego login. Nie moge wyciagac konsekwencji w stosunku do nikow tylko do IP niestety.
Tak przy okazji to pyz to masz juz swoje lata i moglbys zmienic troche swoje podejscie do innych ludzi oraz styl wypowiedzi. Naprawde myslisz ze twoje teksty moga robic wraznei na osobach pow 13 roku zycia ?! Jezeli bys sie zmienil moglbys byc bardzo pozyteczny na polskiej scenie CTF.
Nie wyobrazam sobie jak mozna byc szczesliwym widzac wszedzie gejow, glupkow i keretynow....
pyz - Czw Lis 20, 2003 1:22 pm
abuse? jakie abuse? chociaz w sumie po czesci masz racje, uzywanie uprawnienien mi nie przydzielonych, ale takie abuse to wiesz, w koncu "dostalem od kogos" te uprawnienia ktore wczesniej komus Ty dales - a ja sie nie kryje z tym, ze mialem admina [S] duzo osob IMHO o tym wiedzialo..
a moje podejscie do Ciebie jest jakie jest poniewaz jak dla mnie jestes paranoikiem na punkcie botow i narzucania czegos z gory a ze jestem czlowiek ktory nie lubi jak mu sie cos narzuca, to sie buntuje ;p proste i logiczne ..
p.s.
nie lubisz mnie az tak bardzo, ze wytniesz 32768 adresow z mojego powodu?
Rezor - Czw Lis 20, 2003 3:10 pm
a co mi szkodzi wspolnik vote yes
Icer - Czw Lis 20, 2003 3:26 pm
pyz dobrze muwisz i vote yes wspólnik niewiem jak to mozna nazucac z no cheat ... i neiwiem kto teraz uzywa jakis czitów zbotów itp te lata chyba mineły wiec neiwiem orlan o co ci chodzi ;p
vitez - Czw Lis 20, 2003 5:45 pm
Cytat: | a ja sie nie kryje z tym, ze mialem admina [S] ;) duzo osob IMHO o tym wiedzialo.. |
Tez o tym wiedzialem i w porownaniu do innych nie mialem nic przeciw adminowi pyza (choc wiedzialem ze to Adolfa... ) bo w przeciwienstwie do innych nielegalnie (prezent, kradziez, podpatrzenie itp) zdobytych adminow pyz chyba jako jedyny uzywal go po pierwsze sporadycznie, po drugie rozsadnie a nie wg wlasnego widzimisie (czyli jak Diax np - banowanie ze ktos smial na niego bluznac). Gdyby nie to ze sie chopaki nie lubicie wystawilbym i pyza do uprawnien admina bo sie zna i czasem potrafi byc porzadny... i poza tym latwo wykryc momenty kiedy lubi byc nieporzadny ;>
brzoza - Czw Lis 20, 2003 5:56 pm
po pierwsze .. vitez ... wielki brat jest pod wrazeniem twojej wypowiedzi...
po drugie nic juz nie pisz na to forum bo masz zajebista ilosc postow:)
pyz - Czw Lis 20, 2003 5:59 pm
Vitez ale zajechalo wazelina przyznaj sie, co chcesz odemine ?
brzoza, ownage txt ;D;D ale sluszna uwaga :]
Grzdyl - Czw Lis 20, 2003 6:08 pm
orlan...
Nie odpowiedziaues mi na pytanie...
"Czy ciechy bob bedzie miau admina?"...
orlan - Czw Lis 20, 2003 6:21 pm
vitez szyne wykresl z czarnej listy
duke - Czw Lis 20, 2003 7:52 pm
Vitez nie pisz juz nic.
Wspolnik - Czw Lis 20, 2003 9:54 pm
quote="orlan" Cytat: | vitez szyne wykresl z czarnej listy |
Vitez mnie tez !! Nie zpomnij
No a po drugie
quote="vitez" Cytat: | Tez o tym wiedzialem i w porownaniu do innych nie mialem nic przeciw adminowi pyza... |
Votez o moim tez wiedziales, sam ci o tym powiedzialem i tez nie miales nic przeciwko (tzn. ja to tak odebralem ). No ale nic nie mowlies.
szyna^ - Czw Lis 20, 2003 9:57 pm
;S Wspolnik Vote yes ode mnie calego roa i all moich ziomow!
tylko nie wiem czemu bylem na tej liscie ..... to znaczy ze np z cafe nie moge grac i uzywac admina bo mam inne ip ? co za roznica skad skoro to ja gram .....
Grzdyl - Czw Lis 20, 2003 10:10 pm
to smutne orlan...
kolo siebie stawiasz takich kolesi jak vitez ziut brzoza... i bob...
widze ze nic nie wskoram... a ja nie chce byc porownywany do osob TAKIEGO pokroju... dlatego strzelam focha i pokazuje Ci dupe...
bo nie mam zielonego pojecia jakiego kryterium uzywasz wybierajac adminow na coolnet...
wole bronic swojego honoru niz zostac kupionym przywilejami...
a ty nie wyciagasz zadnych wnioskow z wpisow na tym forum... tylko bronisz swoich niezrozumiauych racji i brniesz w zaparte w to gowno...
Kumanus - Pią Lis 21, 2003 7:45 am
ja domagam sie (tak jak pyz) aby na qlnecie byla mapa CTFFIVE ..!!
jest to duza mapa dzieki czemu gdy bedzie duzo ludzi na servie bedzie sie "luzno" grac
2. jest quad,ps,bodyarmor,megahealth, :>
mapa jest rownie dobra jak q2ctf1
! ! -> VOTE NA CTFFIVE <- ! !
i ofkoz VOTE NO dla lfctf10
Kiler - Pią Lis 21, 2003 10:29 am
vote yes dla ctffive
vote no dla lf10
Icer - Pią Lis 21, 2003 3:16 pm
co wy macie do tej lf10 od czasu do czasu mozna pograc for fun !
Kala - Pią Lis 21, 2003 3:19 pm
lfctf10 vote yes ,
ctffive vote yes !
fr0z3n - Pią Lis 21, 2003 3:57 pm
[quote="Grzdyl"]to smutne orlan...
kolo siebie stawiasz takich kolesi jak vitez ziut brzoza... i bob...
widze ze nic nie wskoram... a ja nie chce byc porownywany do osob TAKIEGO pokroju... dlatego strzelam focha i pokazuje Ci dupe...
bo nie mam zielonego pojecia jakiego kryterium uzywasz wybierajac adminow na coolnet...
wole bronic swojego honoru niz zostac kupionym przywilejami...
a ty nie wyciagasz zadnych wnioskow z wpisow na tym forum... tylko bronisz swoich niezrozumiauych racji i brniesz w zaparte w to gowno...
[/quote]
mazgaisz sie jakbys mial 11 lat i ktos ci zabral cukierka.
Wspolnik - Pią Lis 21, 2003 4:10 pm
[quote="fr0z3n"] Cytat: |
mazgaisz sie jakbys mial 11 lat i ktos ci zabral cukierka. |
Frozen ja bym tego tak nie nazwal. Grzdylu nie przepraszam Narkomanska Szmata ma racje czemu cichy bob'ek ma byc faworyzowany i ma miec admina ?? Mnie to osobiscie bedzie wisialo dopoki bob'ek nie zacznie sie panoszyc i bedzie jak to mialo miejsce zmienial sobie mapki np. na ctf1 zaraz po tym jak przyjdzie na serwer i nie bezie sluchal nikogo kto mu mowi ze ta mapa byla przed chwila. Tutaj akurat zgadazm sie z Grzdylem. Czas pokaze kto ma racje
Kiler - Pią Lis 21, 2003 10:36 pm
ja nie wiem z jakiej okazji mialby brzoza miec admina?
mikolajki, swieto lasu ??
ale jak tak syscy bardzo chca itd itp
to od razu mowie ze ja nic do brzoozki zastrzezen nie mam ;]
tylko nie czaje why on ?
brzoza - Pią Lis 21, 2003 10:48 pm
kiler .. przez rok lizalem wszystkim dupe zeby mnie lubili co kosztowalo mnie mase wyrzeczen... wysylalem co miesiac browary w paczkach, cukierki i viagre... robilem mnostwo rzeczy na ktorych nie mialem ochoty .. a Ty, kiedy moj zyciowy cel (dostanie admina na coolnecie) jest tak blisko, zaczynasz zadawac niewygodne pytania...
... dzieki ...poprostu dzieki...
.. a pozniej sie dziwia ze jesien jest okresem wzmozonej aktywnosci samobojcow...
Grzdyl - Pią Lis 21, 2003 11:25 pm
frozen... wstyd...
najpierw przeczytaj... pozniej pomysl... a na koncu pisz...
jezeli nie wyciagnaues tej wiedzy ze szkoly to widze cie jako pracownik fizyczny... czyt. kopacz rowow...
zanim zaczniesz bronic kolege z klanu zastanow sie kogo bronisz... i czy po wuasciwej stronie stoisz... bo w ten sposob robisz sobie wrogow...
jezeli nie jestes do konca pewien jaka decyzje podjac to lepiej przemilcz niz masz "brnac dalej w to gowno"... to chyba u was jedna z regul klanowych...
wiec zastanow sie... wiem ze w twoim przypadku moze to stwarzac problemy i powodowac konflikty miedzy obiema polkulami... ale czuowiek ewoluowau... wiec moze ty tez to zrobisz...
btw. ja tylko odpowiadam na akcje zaczepna...
wspolnik... ja cie prosze... zart opowiadany wiecej niz 1... 2 razy nie jest juz smieszny...
Icer - Sob Lis 22, 2003 8:56 am
kiler jak nie rozumiesz czemu np. brzoza to trudno ... bo to psoko koles nikmu nie szkodzi odpowiedialny itd. co do boba to mi sie nei zdazylo zeby zmienial mapki nie pytającsie ale jak tak mówicie to chyba prawda .. wiec jak trzeba zabrac admina to trzeba:p
Kribol - Sob Lis 22, 2003 1:17 pm
Cytat: | wysylalem co miesiac browary w paczkach, cukierki i viagre... |
a ja myslalem ze zartowales i podalem ci zly adres
Kiler - Sob Lis 22, 2003 1:29 pm
tak tak vote yes dla brozy............
[bzUska dopisz mnie do listy paczek z browarami]
fr0z3n - Sob Lis 22, 2003 2:40 pm
grzdyl n/c
gdzie ja napisalem ze bronie boba lol?
"najpierw przeczytaj... pozniej pomysl... a na koncu pisz..."
z tego co piszecie wynika ze z cichego kawal sk*.* jest, ale ja tam nic do niego nie mam, nawet go lubie bo mnie wylapal do STa.
grzdyl ty taki przewrazliwiony nie badz nic do ciebie nie mam, po prostu momentami zalosne jest do czego ludzie sie potrafia posunac i jak sie zachowuja zeby dostac admina etc. jak cie ktos wqrwil to go olej czy to naprawde jest najwazniejsza rzecz na swiecie? imo adminow powinno byc ~5-6, ew. CL-e najlepszych pl klanow. by nie bylo takiego burdelu.
hmm btw serv nazywa sie Coolnet: STa-q2ctf...
Kazwa - Sob Lis 22, 2003 2:53 pm Temat postu: e eh, tez mi sie wydaje, ze najlepiej by bylo, by tylko cl'e z klanof mialy adminy.. niewiem z jakiej racji Cichy Bobs ma miec admina... Zgadzam sie z Grzdylem..
ps. Wspolnika,Orlan, zle oceniles.. wez zmniejsz ta jego kare... mial admina nielegalnie-fakt, ale nie uzywal go do swoich prywatnych rozrachunkow, jak Diax.. Zmienial sobie chlopak mapki, robil msetupy, a ty go porownujesz do Diaxa.. insane?
VOTE YES dla Wspolnika ;)
Tur!n - Sob Lis 22, 2003 2:59 pm
VOTE YES dla WSPOLNIKA!!!!
kurz - Sob Lis 22, 2003 3:16 pm
o so chozi z tymi vote yes na brzoze? hrhr dobra do rzeczy
btw. zgadzam sie z kazwa ... wspolnik nie uzywal adminow do swoich rozrachunkow ... a cichy_bob , uwazam ze admina nie powinien dostac , to moje zdanie -> powod prosty -> chociazby ze zmienia sobie mapy na ktore niektorzy nie maja ochoty (po to jest mapvote ) , co czasem wielu denerwuje, co do innych adminow nie mam zastrzezen bo nie naduzywaja admina
Kala - Sob Lis 22, 2003 3:39 pm
Ej nie wiem nie znam Cie Wspolniku Nie udzielam sie w twojej sprawie.
Diax - Sob Lis 22, 2003 4:02 pm
Kazwa mozesz mi wytlumaczyc co to mialo znaczyc ze orlan mnie poruwnuje do wspolnika ???za kogo ty mnie masz co???co ja jestem jakis najgorszy cham co wszystko robil beszczelnie???przestan farmazony zaczynacie pierdolic!!!a tak wogle to ja niewiem o co wam chodzi przyjebaliscie sie tylko do mnie jakbym wam kurwa rodziny pozabijal nie wiem moze i kogos zabilem a moze nie !!!!ale zrobiliscie z tego taka afere ze xerot siedzi w domu zdolowany i konia wali przy saperze(joke) hehe!!!Orlan ty tez jestes jakis dziwny!!o grzdylu juz nic nie mowie bo z nim wogle nie mozna sie dogadac !!!piznie wypracowanie ze gwiazdozbiór fiezdy równa sie gwiazdozbiorowi miezdy a fiezda jest wieksza niz miezda i co kurwa chodzi chlopakowi???kamanus to nie dlugo bedzie obciagal wszystkim byle tylko go lubili!!!A ja mam wszystko w dupie zbanujecie mnie pojde gdzie indziej albo wogle rzuce to wpizdu!!!A kamanus a ty nie jestes synem viteza bo tak samo pierdolisz jak on??sprawdz to lepiej !!!nie swiruje Vitez nie moze miec dzieci bo on nie jest czlowiekiem !!!vitez to jest chlopak policjant ktory do wszystkiego by dochodzenie robil!!!przykład na czarnej liscie ewc^ przekazywanie adminów CB!!odp. guwno prawda to jest wyssane z palca !!!
P.S. mozecie mnie banowac kickac a ja i tak wróce i sie zemszcze wiec nie radze mnie straszyc i gadac farmazony!!!
vitez - Sob Lis 22, 2003 5:29 pm
Cytat: | za kogo ty mnie masz co???co ja jestem jakis najgorszy cham co wszystko robil beszczelnie??? |
Wiele osob sie na ciebie skarzylo ze banujesz na nic, jak ci zagrozilem ze uzyjesz admina przy mnie to dostaniesz bana to sam potem groziles komus, cytuje "gdyby nie Vitez to juz mialbys bana" . Ergo - uzywales admina do swoich wlasnych prywatnych porachunkow bo ktos smial cie zbluzgac na coolnecie. I to admina zdobytego nielegalnie. Ale ty i tak tego nie zrozumiesz tylko dalej bedziesz pokazywal na jak niskim poziomie intelektualnym stoisz pod wzgledem kultury wypowiedzi.
Cytat: | vitez to jest chlopak policjant ktory do wszystkiego by dochodzenie robil!!!przykład na czarnej liscie ewc^ przekazywanie adminów CB!!odp. guwno prawda to jest wyssane z palca !!! |
Dochodzenie robil Orlan nie ja.
Diax - Sob Lis 22, 2003 5:44 pm
hmm Vitez mam nie pokazuje swojego poziomu poprostu to jest smieszne co wy tutaj piszecie i nie kozacz tymi swoimi mądrymi zdaniami bo polowe co piszesz nie wiesz nawt co znaczy !!!wszyscy na forum uwazaja sie za inteligentnych i supermózgów co wszystko wiedzą ,a ja czy ja pisze ze jestem inteligetny ze wszystko wiem nie nie pisze tak bo wiem ze wielu rzeczy nie wiem i nie rozumiem a wy macie siebie za jakis bogów ze jestescie inteligetni wysoko postawieni i wogle przestan vitez z tym intelektem bo inni zaczynaja tak samo jak ty bez urazy ale to zaczyna robic sie nudne !!!!
pyz - Sob Lis 22, 2003 5:47 pm
dajcie admina Adolfowi, katowi i mi, wprowadzimy terror na serverze i bedzie porzadek, hehehehehe
pH - Sob Lis 22, 2003 5:55 pm
proste ze tak .. i dla ziutka jednego zeby potem nam przekazal ...
btw jak wy popierdolone gadki prowadzicie ... kala ma racje ... zacznijcie grac a nie pierdolic glupoty ;0
Grzdyl - Sob Lis 22, 2003 8:36 pm
sorry frozen... wkurzyuem sie i napisauem glupiego posta...
[quote="fr0z3n"]
Cytat: |
momentami zalosne jest do czego ludzie sie potrafia posunac i jak sie zachowuja zeby dostac admina etc. jak cie ktos wqrwil to go olej czy to naprawde jest najwazniejsza rzecz na swiecie?
|
nie chce admina zabrac bobowi DLA SIEBIE... tylko nie rozumiem z jakiej racji on ma miec przywileje... poza tym jego adminowanie nie podoba sie nie tylko mnie ale duzej liczbie osob... w tej chwili na to zeby bob nie miau admina guosowauy 23 osoby... zgadzaja sie 3 osobyz czego omen i rezor zadeklarowali ze popeunili buad przy guosowaniu... 25/1... no stosunek mowi sam za siebie i to nie jest jakies moje widzimisie...
co do olewania osob ktore mnie wkurwiaja to widzisz chyba ze nie probuje gadac z prostakami... (z kim? zainteresowani wiedza...)
wspolnik... jak podasz swoja wczesniejsza xywe to powiem ci co o tym sadze...
Wspolnik - Sob Lis 22, 2003 8:42 pm
[quote="pH"]
[quoet] btw jak wy popierdolone gadki prowadzicie ... kala ma racje ... zacznijcie grac a nie pierdolic glupoty ;0[/quote]
No no pH dobre dobre tylko ja bym chial ale nie moge za bardzo bo mam bana wiec mi pomz i nastepnym razem wpisz "wspolas vote yes" ( oczywiscie pogrywam na xs ale tam mi troche laguje i nie ma takiej frajdy z raila jak na cool) eh ...
Wspolnik - Sob Lis 22, 2003 8:48 pm
[quote="Grzdyl"]
Cytat: | wspolnik... jak podasz swoja wczesniejsza xywe to powiem ci co o tym sadze... |
O czym sadzisz ?? Stary ja gram na tej xywce od 1,5 roku (z 4 miesieczna przerwa w wakacje) czyli od kiedy wrocilem po 2 letneij przerwie. A jak ci chodzi o porzednai ksywe to byla "niedzwiadek".
To o czym co sadzisz ??
Nie wiem jeszcze o czym chcesz mowic ale jak masz zamiar walnac mi jakias wydumana filozoficzna gadke to sobie odpusc .
Powiezd o czym chcesz mowic to sie domysle reszty
Grzdyl - Sob Lis 22, 2003 8:52 pm
sadze ze jezeli bedziesz zle uzywau admina to juz go nigdy wiecej nei dostaniesz... jezeli w ogole go dostaniesz... ale ok... wydajesz sie byc wporzo kolesiem wiec mowie ci Vote Yes...
tylko jakos tak z rok temu nie widziauem cie za czesto na necie...
Wspolnik - Sob Lis 22, 2003 8:57 pm
No i masz ci babo bobek. Przeciez ja nie zbieram glosow na to zeby dostac admina tylko po to zeby mi skrocic czas zbanowania na cool !! : Mnie admin nie jest potrzebny tylko serwr z dobrym pingiem
A wiesz ze ja ciebie tez nie zaczesto widywalem rok temu na serwerze
Moze dlatego ze grales sobei w dm za duzo
THx za twoj glos ( tym sposobem dolaczyles do grona sczesliwcow ktorym jestem mega wdzieczny )
A to dla tych ktorym sie nei chce czytac calego topica http://ctf.pl/forum/viewt...er=asc&start=15 ----------> setno sprawy w I poscie z gory dzieki !
Kala - Sob Lis 22, 2003 9:48 pm Temat postu: :) A co tam mi "wspolas vote yes" ! Widze jak sie meczysz na xs heh
Wspolnik - Sob Lis 22, 2003 10:22 pm
Thanks kala. -----> ta wszyscy mnie obserwuaj z pod fejka chyba ze grasz jako kala a ja jestem tak zaaferowany tym ze mi rail nie wpada ze nie zuwazam ludzi
Tak to byl dobry dzien z 5 glosw dzis dostalem ( A na zakonczenie dodam ze od przybytku glowa nie boli to dla tych ktorzy jescze nie glosowali) Thx to you all.
Auchim - Sob Lis 22, 2003 10:26 pm
hehe nie chce mi sie czytac całego topiku i nie wiem o co biega ale jak kala dał vote yes to ja tez
Grzdyl - Sob Lis 22, 2003 10:45 pm
ejjj... no to tym bardziej vote yes...
btw... ja w dm'a nie gram...
Magnus - Nie Lis 23, 2003 8:53 am
Vote yes dla Wspólasa człowieka o najniższym pingu w Polsce
omen - Nie Lis 23, 2003 10:13 am
vote yez - wspolnik
Kazwa - Nie Lis 23, 2003 11:59 am Temat postu: :) Dobra, dobra, panowie.. my tutaj gadu-gadu VOTE YES DLA WSPOLA (2x, moze nikt nie przyuwazy..), a Orlana czy kogos odpowiedzialnego za zalozenie bana, nie ma ... :(
*_*
ciauko...
szyna^ - Nie Lis 23, 2003 12:23 pm
Orlan co z moim adminem ? ;S
Kumanus - Nie Lis 23, 2003 7:34 pm
[quote="Diax"] Cytat: | Kazwa mozesz mi wytlumaczyc co to mialo znaczyc ze orlan mnie poruwnuje do wspolnika ???za kogo ty mnie masz co???co ja jestem jakis najgorszy cham co wszystko robil beszczelnie??? |
TAK - jak najbardziej
Cytat: | A kamanus a ty nie jestes synem viteza bo tak samo pierdolisz jak on?? | nie .. a ze mam podobne poglady to zanczy ze jego syn ?
rotfl .. jestes po prostu zajebisty.. brak mi juz slow.
vote yes dla wspolasa (powtarzam sie?)
fr0z3n - Nie Lis 23, 2003 7:36 pm
"wszyscy jestescie pojebani"
vitez - Nie Lis 23, 2003 10:34 pm
Cytat: | "wszyscy jestescie pojebani"
:lol: :wink: |
Przeczytaj pierwsze zdanie z mojego podpisu :>
szyna^ - Nie Lis 23, 2003 10:59 pm
Vitez moze Ty wiesz co z moim adminem ?
vitez - Pon Lis 24, 2003 12:58 am
Cytat: | Vitez moze Ty wiesz co z moim adminem ? |
Za zacytuje jakis polski film...
"zupelnie nie mam pojecia o czym ty do mnie rozmawiasz?!" :D
szyna^ - Pon Lis 24, 2003 11:35 am
To czemu stracilem admina skoro nic zlego z nim nie robilem itp ?
Icer - Pon Lis 24, 2003 4:47 pm
szyna a tako zeby smiesnziej i ciekawiej bylo ..:D
vitez - Pon Lis 24, 2003 6:40 pm
Cytat: | To czemu stracilem admina skoro nic zlego z nim nie robilem itp ? |
Bo jest zmiana hasel... zapytaj Orlana o nowe haslo.
szyna^ - Wto Lis 25, 2003 4:28 pm
Ta zapytam sie dzieki.
SkalarzEk - Sro Gru 17, 2003 8:22 am
[quote="pyz"]dajcie admina Adolfowi, katowi i mi, wprowadzimy terror na serverze i bedzie porzadek, hehehehehe [/quote]
to wam admin potrzebny na 3 osoby zeby był porządek ?
Dajcie admina mi , to zrobie porządek szybko, sprawnie, i niezawodnie Skalar admin ... vote yEs )
Grzylu Pałko Wracam ze zmiennym IP =]
Magnus - Sro Gru 17, 2003 3:25 pm
Może i ze zmiennym adresem zamieszkania
szyna^ - Sro Gru 17, 2003 3:45 pm
Skalar wyjdz......
ryq - Sro Gru 17, 2003 4:59 pm
hehe nie jedz go odrazu a tak w ogole to pewnie nie on ;p
szyna^ - Sro Gru 17, 2003 8:27 pm
Typ za doozo przeskrobaszwy ;]
Grzdyl - Pią Gru 19, 2003 8:57 pm
raczej nie on...
a jak on i bedzie bruzdzil to sie dowiem skad gra i z nim porozmawiam...
szyna^ - Wto Gru 30, 2003 11:01 am Temat postu: MAŁA PROŚBA ;] Czy ktos np Orlan moglby tu dac liste adminow ?
vitez - Wto Gru 30, 2003 8:22 pm Temat postu: Re: MAŁA PROŚBA ;]
Cytat: | Czy ktos np Orlan moglby tu dac liste adminow ? |
http://ctf.pl/index.php?o...id=43&Itemid=53
Jak zachodzi jakas zmiana to Orlan sle mi maila by updejt robic... od dawna nie bylo zmiany w tej liscie.
Kumanus - Wto Gru 30, 2003 9:02 pm
bleh.. lista z deczka stara... wiecej ludzi ma admina :]
ryq - Sro Gru 31, 2003 4:37 am
no sedziowie z pucharu dostali adminy to pare ludzi doszlo do tej listy
Kiler - Sro Gru 31, 2003 10:13 am
na tej liście nie zauważyłem sub'a a on tesh ma adminka
szyna^ - Sro Gru 31, 2003 10:51 am
Dzieki Kiler.
|
|