|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - nastepny/a puchar/liga?
Ziutek - Sro Kwi 21, 2004 11:00 pm Temat postu: nastepny/a puchar/liga? wsumie mam teraz nieco czasu i moglbym sie czyms zajac...
prosze o wstepne zglaszanie klanow.
a co do ostatniego pucharu to chyba wygralo [ewc], bo reszta sie porospadala (w tym -zim-) - szkoda, ale tak to juz jest w polsce.
tak czy siak czekam na posty CLow.
Pozdrawiam,
Michal 'Ziutek' Skorko
Nuclear - Czw Kwi 22, 2004 7:22 am
Dopisz x|M
Kazwa - Czw Kwi 22, 2004 1:08 pm Temat postu: :) -roa- oczywiscie zglasza sie takze Tym razem pokazemy co umiemy
mam nadzieje ...
Ziutek - Czw Kwi 22, 2004 5:43 pm
heh, tylko odrazu prosze, jesli nie jestes pewien tego czy twoj klan wytrzyma 7-8 meczy z rzedu na przestrzeni 2 miechow, to nie dopisuj go do pucharu.
narazie 3: ewc, xm, roa...
ps: wielka prosba do adminow forum, wykazcie nieco dojrzalosci i zmiencie ten zalosny opis do mojego usera, z gory dziekuje
brzoza - Czw Kwi 22, 2004 8:11 pm
dobra to siusiaki tez dopisz warunkowo, reszta via gowno-gowno ;P
szyna^ - Czw Kwi 22, 2004 10:25 pm
Dobre z tym harrym :>>>>>>>
Ziutek - Czw Kwi 22, 2004 11:16 pm
Cytat: |
Szyna:
Dobre z tym harrym :>>>>>>> |
slyszalem kiedys ze zart jest dobry raz, moze dwa razy... ale nie x razy... oczywiscie moge sie mylic, wszystko zalezy od podejscia... wydaje mi sie jednak ze sluchanie w kolko jednego 'zartu' jest bez sensu...
ps: adi juz opowiedziales swoj dowcip, teraz zmien to na cos normalnego... jak juz mowilem dziekuje...
Spidi - Pią Kwi 23, 2004 2:39 pm
Ale ziut przyznaj ze mu sie udalo z ta wisienka :]
Kribol - Nie Kwi 25, 2004 9:50 am
zgłaszam [S] do pucharu czy tam ligi..
Ziutek - Nie Kwi 25, 2004 1:47 pm
Cytat: | zgłaszam [S] do pucharu czy tam ligi.. |
to juz chyba nawet 6...
pks xm ews ewc roa s, czekam dalej... ci co sie zglosili podajcie teamy, dziekuje
Wspolnik - Nie Kwi 25, 2004 8:51 pm
A ja namawaim szyne zeby zglosil {o} !! szyna zamiast sie smiac z ziutka zglaszaj tim !! ino migiem
Ziutek - Nie Kwi 25, 2004 9:21 pm
Wspolnik:
A ja namawaim szyne zeby zglosil {o} !! szyna zamiast sie smiac z ziutka zglaszaj tim !! ino migiem |
Najwazniejsze jest to by ludzie grali... odrazu zaznaczam - ta liga ma sluzyc tylko i wylacznie rozrywce...
ps: brzoza pracuje wlasnie nad strona
Kazwa - Nie Kwi 25, 2004 10:11 pm Temat postu: Squad :) RoA: teammmmz .. ::::
kazwa, lec, wegorz, nope, kurz, mag, aron, spawn, mkuh, bre,sub :)
chyba to wszystko, jak cos to dopiszeeeeeee ... :)
brzoza - Pon Kwi 26, 2004 12:25 am
dopisz jeszcze pksy bo przeciez ten sie nie odzywa na forum (mowie o grzdylu), a zaden inny autobusiaz nie wpadl na to zeby tutaj cos wpisac,....
Ziutek - Pon Kwi 26, 2004 11:30 am
brzoza:
dopisz jeszcze pksy |
przciez juz ich dopisalem ;]
brzoza - Pon Kwi 26, 2004 12:21 pm
przciez juz ich dopisalem ;] |
Myslisz ze ja czytam twoje posty ?
Kazwa - Pon Kwi 26, 2004 12:51 pm
ayy .. i dopisz jeshcze do -roa- : szyne i bladego :)
Ziutek - Pon Kwi 26, 2004 6:50 pm
wszystko zaczne umieszczac na www jak tylko brzoza skonczy dzial klany (w tej edycji ma dzialac 100x sprawniej, chce uniknac takich pomylek jak ostatnio)...
Spidi - Pon Kwi 26, 2004 8:54 pm
przeciez to jest nie mozliwe jak sosen jest webmaster
Ziutek - Pon Kwi 26, 2004 9:19 pm
dobra dawac mi squady ! :p
roa, ewc, ews mam ... czekam na reszte
no i jeszcze mala zmiana... [s] wypisalo sie z ligi a beta wersje naszego www (autorstwa brzozy) mozecie zobaczyc pod tym adresem:
http://ligactf.passnet.pl/new/
SEBbull - Wto Kwi 27, 2004 4:59 am
Dzial klany jest troche nie czytelny przez ta biala czcionke...
Kribol - Wto Kwi 27, 2004 8:54 am
Na stronie brak jest akcentu dotyczacego naszego wejscia do UE..
wegorz - Wto Kwi 27, 2004 2:54 pm
cos ja czerstwo widze ta lige ale cóż....:PPPP zagłaszac klany ludzie i jedziemy
Ziutek - Wto Kwi 27, 2004 3:34 pm
SEBbull:
Dzial klany jest troche nie czytelny przez ta biala czcionke... |
bs... imho jest ok, pozatym nie sadze by to sie zmienilo, a co do czytelnosci to radze kupic lepsze szkla (przetestowalem to na sobie - pomaga!
wegorz:
cos ja czerstwo widze ta lige ale cóż....:PPPP zagłaszac klany ludzie i jedziemy |
gdybym nie byl czescia tej sceny od dluzszego czasu to pomyslalbym ze twoje narzekania wynikaja z jakis okreslony powodu, aczkolwiek wiem ze to prostu zwykle dobre q2ctf pierdolenie pozdrawiam
vitez - Wto Kwi 27, 2004 4:04 pm
Zastanawiam sie nad tymi kropkami na stronie testowej... w menu przy nazwac dzialow... przy nicku piszacego njus, przy nazwach klanow... potrzebne toto?
wegorz - Wto Kwi 27, 2004 4:21 pm
nie no ja myśle ze to wypali bo ten nasz polski ctf to zgroza nom ale lepiej ziutek szybko ruszaj z ta liga bo na wakacje ludzie wyjezdzją i wątpie zeby grali.....pozdro from rybak...:PPPP
Adolf - Wto Kwi 27, 2004 7:45 pm
Cytat: | Zastanawiam sie nad tymi kropkami na stronie testowej... w menu przy nazwac dzialow... przy nicku piszacego njus, przy nazwach klanow... potrzebne toto? |
presja srodowiska ... strona musi byc trendy, k ?:P
Ziutek - Sro Kwi 28, 2004 4:48 pm
vitez - taka wizja artystyczna nie narzekaj...
a adi jak zawsze maci !
vitez - Sro Kwi 28, 2004 5:36 pm
[quote="Ziutek"]vitez - taka wizja artystyczna ;) nie narzekaj...
[/quote]
Jasssnee... brzoza spierdolil cos w kodzie i teraz kombinuje jak (i czy) to naprawic ;)
brzoza - Sro Kwi 28, 2004 9:50 pm
heh taaa spierdoliloem cos w kodzie.. cos tak czuje ze spierdole jakos tak ze przed kazdym stringiem "Vitez" na stronie bedzie sie minus pokazywal
tak btw. slyszalem ze idziesz jutro na demonstracje robic zdjecia ? Ja bede z moja ekipa zadymiarzy mozesz nam cykac foty, przynajmniej slawny bede
Adolf - Sro Kwi 28, 2004 10:06 pm
nie no .. zle sie dzieje
binarny brzoza antyglobalista ?:/
vitez - Czw Kwi 29, 2004 3:38 pm
[quote="brzoza"]
tak btw. slyszalem ze idziesz jutro na demonstracje robic zdjecia ? Ja bede z moja ekipa zadymiarzy mozesz nam cykac foty, przynajmniej slawny bede :D[/quote]
Cos was nie znalazlem - trzeba bylo dzwonic i mowic gdzie jestescie... zrobilem ok 220 fot :> ale demonstracja i tak byla nudna - zero zadym itp :(
Ziutek - Czw Kwi 29, 2004 6:35 pm
bo to antyglobalisci a nie pseudokibice bylo wpasc na mecz jaga vs legia
Kazwa - Czw Kwi 29, 2004 10:45 pm
Wielka kupa .. 1300 policjantow stojacych na bacznosc i oczekujacych na jakikolwiek ruch ze strony antyglobalistow, myslac ze moze DZIS beda brali udzial w najwiekszej krajowej zadymie, ale niestety ... marzenia prysly
Wiem, w koncu widzialam na TVN'ie
Tak odbiegajac od tematu .. kiedy zacznie sie ta liga?
Spidi - Pią Kwi 30, 2004 7:59 am
moglismy napuscic sosena zeby rzucil kamieniem w jakas szybe
wtedy od razu all zaczeli by cos rozpierdalac :]
vitez - Pią Kwi 30, 2004 3:52 pm
Cytat: | 1300 policjantow stojacych na bacznosc i oczekujacych na jakikolwiek ruch ze strony antyglobalistow |
Na samej trasie przemarszu policjantow bylo ponad 4 tys. W calej Warszawie porzadku pilnowalo ponad 13 tys policjantow... podejrzewam ze zjadlas jedno 0 :>
Kazwa - Pią Kwi 30, 2004 5:24 pm
Nom zjadlam .. z keczupem .. Smaczne byuo ...
Przepraszam
Kribol - Pią Kwi 30, 2004 7:01 pm
zapisuje [s] do ligi
squad:
Adolf
Kribol
Warrior
Scooby
Taz
Spidi
Kala
no i reszta [S].. (tych najbardziej znanych nie bede wymienial):)
Ziutek - Sob Maj 01, 2004 12:29 pm
liga nie ruszy dopoki nie bede pewny ze juz wszystkie klany sie zglosily, co oznacza ze jeszcze z tydzien poczekamy... ponadto musimy dac brzozie nieco czasu na ukonczenie prac nad www... spokojnie narazie zajmijcie sie sparami ! przyda sie mala rozgrzewka przed liga...
Spidi - Sob Maj 01, 2004 12:53 pm
krib jaki patriotyczny avatar
chrom - Sob Maj 01, 2004 3:19 pm
dopisz wN
squad
chrom
d3vi
burza
szczecho
m4
rezor
cth
chrom - Sob Maj 01, 2004 6:28 pm
no i jeszcze jedno nie chrome tlyko chrom !!!
Ziutek - Nie Maj 02, 2004 2:11 pm
moze podalbys tez nazwe klany i www jesli je posiadacie? to tylko taka sugestia wiesz, moze sie przydac!
ps: ponawiam prosbe o zmienie tego durnego podpisu przy moim userze...
Spidi - Nie Maj 02, 2004 8:10 pm
ziut nie zwracaj na to uwagi :]
przynajmniej sie wyrozniasz nie masz tak jak my wisienki :/
Ziutek - Nie Maj 02, 2004 11:38 pm
coz... moze nie chce sie wyrozniac? a juz napewno nie w ten sposob...
Kribol - Pon Maj 03, 2004 9:53 am
do squadu [S]
Tiga
Luz
Ziutek - Pon Maj 03, 2004 9:56 am
Cytat: | kribol:
do squadu [S]
Tiga
Luz |
tiga i tigger to dwie inne osoby?
edit:
juz mnie brzoza oswiecil nvm
Ziutek - Pon Maj 03, 2004 4:02 pm
ekhm... no wiec... na dzien dzisiejszy do ligi zglosilo sie 7 klanow (xm, wn, ews, ewc, s, pks, roa)... oto terminarz ligi:
runda 1 (10 maja - 16 maja):
ewc v ews
roa v s
wn v xm
p:pks
runda 2 (17 maja - 23 maja):
ewc v wn
ews v pks
xm v s
p:roa
runda 3 (24 maja - 30 maja):
ewc v s
ews v roa
wn v pks
p:xm
runda 4 (31 maja - 6 czerwca):
ewc v roa
ews v wn
pks v xm
p:s
runda 5 (7 czerwca - 13 czerwca):
ewc v pks
wn v s
roa v xm
p:ews
runda 6 (14 czerwca - 20 czerwca):
ewc v xm
ews v s
roa v pks
p:wn
runda 7 (21 czerwca - 27 czerwca):
ews v xm
roa v wn
pks v s
p:ewc
wszystkich CLi prosze o to by juz zaczeli umawiac mecze! nie mamy zbyt wiele czasu, a wszelkie opoznienia beda karane walkoverami (liga skonczy sie czy tego checie czy nie dokladnie 27 czerwca, do tego dnia bedzie mozna rogrywac zalegle spotkania etc.)... jesli juz uda wam sie umowic na jakis termin dajcie mi znac via gg (#2033258) lub mail (mskorko@o2.pl).
www powinno byc gotowe do 10, jesli jednak nastapia jakies opoznienia to poprostu bedziemy musieli cierpliwie poczekac...
przypominam ze tymczasowy adres www ligi to:
http://ligactf.passnet.pl/new/
Spidi - Pon Maj 03, 2004 8:12 pm
jak cos na 11 i 12 powinienes zrobic przerwe - matury :]
przynajmniej w tych 2 dniach nie powinno sie grac :]
Kribol - Pon Maj 03, 2004 8:51 pm
i jeszcze 15,16 bo jade na 2 dni do cieoci
n0ois - Pon Maj 03, 2004 9:11 pm
A co do demek... Beda one na bierzaco wrzucane na www ligi ?
Ziutek - Pon Maj 03, 2004 9:37 pm
n0ois:
A co do demek... Beda one na bierzaco wrzucane na www ligi ? |
ftp ktorego podarowal mi pyza nadal dziala, wiec z demami nie powinno byc problemu...
Ziutek - Pon Maj 03, 2004 9:38 pm
Spidi:
jak cos na 11 i 12 powinienes zrobic przerwe - matury :]
przynajmniej w tych 2 dniach nie powinno sie grac :] |
jak juz mowilem strasznie goni nas czas... to tylko i wylacznie kwestia tego by klany sie dogadaly... mysle ze nie bedzie z tym problemow
vitez - Wto Maj 04, 2004 7:15 pm
A z tymi kropkami to da sie cos zrobic?
brzoza - Wto Maj 04, 2004 8:15 pm
nie
Ziutek - Wto Maj 04, 2004 8:15 pm
vitez:
A z tymi kropkami to da sie cos zrobic? |
22:14:55 ziutek (2033258)
vitez: "A z tymi kropkami to da sie cos zrobic?'
22:14:59 ziutek (2033258)
22:15:42 Brzoza (4118247)
nie
wegorz - Wto Maj 04, 2004 8:25 pm
bedzie wymagany NC 2.40(tzn jaki kolwiek NC bo wiele osób kaci na bitme a wszyscy wiemy co bitme daje) bo ten NC wykrywa czy ktos ma trajektorie....taka sugestia ze powinien być
i gramy tylko na cool ? bo cos ostatnio cool scierwi...
Adolf - Wto Maj 04, 2004 9:22 pm
.czytaj .regulamin
vitez - Sro Maj 05, 2004 1:55 am
Sugeruje NC 2.34 bo 2.40 zostal tylko testowo wypuszczony i spoooorooo osob ma z nim problemy :?
P.S. wow... "edit" wrocilo na forum :>
Ziutek - Sro Maj 05, 2004 2:22 pm
do ligi zapisalo sie jeszcze 3m, co za tym idzie nastapily zmiany w terminarzu:
runda 1 (10 maja - 16 maja):
ewc v ews
roa v s
wn v xm
3m v pks
runda 2 (17 maja - 23 maja):
ewc v wn
ews v pks
xm v s
3m v roa
runda 3 (24 maja - 30 maja):
ewc v s
ews v roa
wn v pks
3m v xm
runda 4 (31 maja - 6 czerwca):
ewc v roa
ews v wn
pks v xm
3m v s
runda 5 (7 czerwca - 13 czerwca):
ewc v pks
wn v s
roa v xm
3m v ews
runda 6 (14 czerwca - 20 czerwca):
ews v xm
roa v wn
pks v s
3m v ewc
runda 7 (21 czerwca - 27 czerwca):
ewc v xm
ews v s
roa v pks
3m v wn
mam nadzieje ze to wszystkie klany tzn. na wiecej miejsca juz nie ma, niestety z dniem dzisiejszym zamykam zapisy do ligi
omen - Sro Maj 05, 2004 6:44 pm
to moze wczesniej zaczniemy ta lige?
peace.
Ziutek - Sro Maj 05, 2004 7:59 pm
omen:
to moze wczesniej zaczniemy ta lige?
peace. |
dlatego edek mozecie juz w ten weekend zagrac meczyk, to od was zalezy tempo tego pucharu
vitez - Sro Maj 05, 2004 11:58 pm
[quote="Ziutek"]do ligi zapisalo sie jeszcze 3m[/quote]
Moze to dzieki mojemu slicznemu njusowi ;)
brzoza - Czw Maj 06, 2004 12:01 am
Cytat: | Moze to dzieki mojemu slicznemu njusowi |
.watpie
Ziutek - Czw Maj 06, 2004 12:01 pm
oby twoj news juz nie dzialal na nikogo ;p bo glupio bedzie mi odmawiac ;p
vitez - Czw Maj 06, 2004 11:33 pm
Cytat: | :) oby twoj news juz nie dzialal na nikogo ;p bo glupio bedzie mi odmawiac ;p |
.przeciez .zmodyfikowalem .ze .zamknales .zapisy .nawet .cytujac .ciebie .:P
P.S. wiem, xeroboy jestem :>
brzoza - Pią Maj 07, 2004 12:24 am
Cytat: | P.S. wiem, xeroboy jestem :> |
Do boju Xeroboyu!!
Ziutek - Pią Maj 07, 2004 12:26 am
tudziez
".ssij"
kozako - Pią Maj 07, 2004 4:09 pm
albo "proszę ssać "
omen - Pią Maj 07, 2004 6:30 pm
cześć Maciek ,)
xman - Sob Maj 08, 2004 6:02 am
omen o ktorej do centrum naszej wsi jedziemy ??
aaaa i zagadka
Jak część ciała u kobiety jest najsilniejsza?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
odp: Usta................takie małe a konia pociągną
Ulalalalala ... wszystkie cycki w gore i machamy
Spidi - Sob Maj 08, 2004 6:58 am
Kala - Sro Maj 12, 2004 11:49 am
he to nice
Kazwa - Nie Maj 16, 2004 11:02 am
xman ty to masz zarty ..
Tur!n - Nie Maj 16, 2004 12:34 pm
hahaha:)
wegorz - Nie Maj 16, 2004 5:53 pm
jawnie i bez kitu .....:ppppppppppppppppppheheheheh
Ziutek - Pon Maj 17, 2004 5:30 am
na stronie pojawily sie raport z meczow pierwszej rundy...
Tur!n - Pon Maj 17, 2004 7:15 am
fajnie sie je czyta
GOOD WORK:)
FireBird! - Pon Maj 17, 2004 4:00 pm
[quote="Ziutek"]na stronie pojawily sie raport z meczow pierwszej rundy...[/quote]
Zapomniales dodac w raporcie, ze kat zostal uznany ( przez siebie samego ) za najlepszego gracza tej rundy
Kazwa - Pon Maj 17, 2004 4:03 pm
Ta liga to jedna wielka KUPA .. Ale i tak sie ciesze, ze ja zrobiles ...
Ziutek - Pon Maj 17, 2004 6:06 pm
kat, zawodnika rundy wybiore dopiero po wszystkich czterech meczach
kazwa, coz, nie moja wina, w duzej mierze o tym jak milo sie gra decydujecie sami...
FireBird! - Pon Maj 17, 2004 7:23 pm
[quote="Ziutek"]kat, zawodnika rundy wybiore dopiero po wszystkich czterech meczach [/quote]
Zawodnika rundy wybierze specjalnie powolana do tego komisja, w sklad ktorej wchodza : kat, Tiga i FireBird!
Ziutek - Wto Maj 18, 2004 8:10 am
hehe spoko...
daj znac jak juz sie dogadacie i wybierzecie kogos
Tur!n - Wto Maj 18, 2004 9:04 am
skoda ze na stonce ziutowej ligi nie da sie pisac komentarzy ale nic i tak jest fajnie!
pozdro ;d
vitez - Wto Maj 18, 2004 12:34 pm
Raporty tam gdzie njusy a linki do raportow i tabeli nie dzialaja. eh... "ja tu widze niezly burdel" . Przynajmniej alias puchar.ctf.pl dziala :> .
Aha... i screenshoty jakos przydaloby sie usystematyzowac, bo raz jest pojedynczy, raz jakis posklejany, inny znow dziwnie ciachniety. Nie da sie takiej kolejnosci w raporcie:
1. Skrot raportu (kto z kim, kto wygral, w jakich warunkach, jak wybrane serwery i sklady, zachowanie graczy)
2. Screenshot z 1 mapy
3. Raport z 1 mapy.
4. Screenshot z kolejnej mapy
5. Raport z kolejnej mapy.
6. Podsumowanie, wybranie gracza meczu/akcji meczu/najbardziej uzytecznego techa/najmniej itp pierdolki. Wypisanie ewentualnych wskazowek (np ze ten i ten gracz mial Biteme i musi doslac demka). Podanie linkow do demek (edytowane pewnie pozniej przez Ziutka/brzoze jak juz demka sie pojawia gdzies).
Ogolnie stronka wyglada... nieco chaotycznie i amatorsko przez niewystarczajaco wyraznie od siebie oddzielone poszczegolne raporty, poszczegolne czesci raportow, zbyt jednolita szate graficzna.
Jesli ktos mi odpowie w stylu "taki madry jestes to sam zrob" to ja moge odpowiedziec - nie, bo sie nie znam na robieniu stronek a oceniac kazdemu wolno.
Dodatkowo jesli komus sie nie chce robic (zrobiony szkielet a burdel pozostal) to dlaczego nie skorzystac z juz gotowych, dobrze dzialajacych wzorcow jak np Clanbas oferta 'Hosted Cups' ? :P
Od razu odpowiem dlaczego: bo to NASZA Liga. Ale jak juz cos robimy, to robmy to dobrze a nie po lebkach.
Tak wiec prosze - da sie cos zrobic z tym burdelem, nie dzialajacymi linkami i niezbyt czytelnie ulozonymi raportami/screenshotami?
Tur!n - Wto Maj 18, 2004 2:10 pm
vitez masz sporo racji........ale czy to nie czepanie sie szczegolow? stronka dziala spelnia swoja role wszystko da sie wyczytac..... choc brzuzka mogl by "dorobic reszte"<---to o czym Virtez mowil
wegorz - Wto Maj 18, 2004 3:27 pm
jest dobrze ale moze byc lepiej.....vitez ma racje
brzoza - Wto Maj 18, 2004 3:55 pm
Cytat: | Tak wiec prosze - da sie cos zrobic z tym burdelem, nie dzialajacymi linkami i niezbyt czytelnie ulozonymi raportami/screenshotami? |
Nie w tej chwili... nie mam na to kompletnie czasu. Dlatego tez zdecydowalismy z ziutem ze raporty beda umieszczane w formie newsow i tyle.
Jezeli ktos bardzo chce to moge udostepnic src to sobie pogrzebie. Struktura bazy pod pozadne raporty/tabele/mecze jest zrobiona, trzeba dorobic tylko interface.
Ziutek - Wto Maj 18, 2004 5:43 pm
Webmajster juz powiedzial co mial do powiedzenia i mysle ze na tym konczy sie dyskusja...
Wszystko rozumiem vitez, ale wydaje mi sie ze ta scena to "grupa przyjaciol i pasjonatow q2". Dlatego tez wydaje mi sie, ze jako dobrzy przyjaciele wybaczycie nam to nieco malo czytelne rozwiazanie. Mozliwe ze z czasem uda nam sie to zrobic inaczej, bardziej czytelnie. Ja ze swojej strony moge za to obiecac, ze postaram sie z wami wytrzymac do konca ligi. Mysle, ze nie musze tego tlumaczyc, bo kazdy chyba sam wie, ze czasem "polaka poniesie"...
- edit -
Da sie zrobic tylko jedna rzecz vitez... rozlozyc raporty na poszczegolne newsy. Jeden news - jeden raport. Jesli to sprawi ze bedziesz spac spokojnie to moge to pozmieniac zaraz.
Tur!n - Wto Maj 18, 2004 8:27 pm
"grupa przyjaciol i pasjonatow q2" by Ziutek
ostro:) ok moze i pasjonaci w sumie... nie ma lepszej gry od q2... i nigdy nie bedzie... powstal ideal i nic tego nie zmieni... i ludzie grajac w 6 rok czy tam 3.5(ja ) sa tego doskonalym przykladme
ale grupa przyjaciol wiem ze w "-" to pisales ale i tak sie niezle usmialem hyhy czasem od tak dla relasku czlowiek wchodzi na speca no i uczy sie nowych hm... sposobow rzucania miesem
a wracajac...... mi sie tam stronka podoba:) (moze malo wybredny estem?) i ogolnie spelnia swoje zadanie wiec jus nie mieszajcie.....moglaby powstac jakas tabelka z wynikami i nic wiecej...
zimno jesta jak na ta pore roku co nie?
pozdrufka zdrufeczka Panowie i Panie:) a i rym dnia "Pekaes najlepsze jest"<---taki akcent
wegorz - Sro Maj 19, 2004 1:03 pm
juz coraz mnie niestety osób gra w q2 ja gram dopiero rok a juz servy swiecą pustkami i samymi fejami....a stronka jest dobra nie ma co tylko gdzie znikły wyniki z poprzednich meczy ?
Ziutek - Sro Maj 19, 2004 4:31 pm
na stronie "main" wyswietlane sa tylko 2 ostatnie newsy, jesli chcesz zobaczyc wszystkie newsy kliknij na "news"...
vitez - Czw Maj 20, 2004 11:42 am
To ja moze zaweze swoje pobozne zyczenia - juz nie czepiajac sie przejrzystosci, designu, czy screenow w raporcie, moglyby dzialac chocby niewyrazne - linki "raporty" i "tabela" i raporty w formie njusow po zniknieciu z glownej strony albo i na raz pojawialyby sie w linku "raporty wlasnie" (po cos on jest nie? ) :)
Ziutek - Czw Maj 20, 2004 1:55 pm
mysl taka przeszla tez przez moja glowe mysle ze to doskonale rozwizanie, ktore wdrozymy czym predzej na naszej stronie! jestes skarbnica wiedzy a tak serio to masz racje, sie zrobi (wiesz... my jestesmy fachowcami starej daty)...
Ziutek - Czw Maj 20, 2004 11:20 pm
lp/klan/m/pkt/w/r/p/zf/sf/net
1. [S] 2 8/0 2 0 0 69 6 +63
2. wn 1 4/0 1 0 0 34 8 +26
3. ewc 1 4/0 1 0 0 28 2 +26
4. pks 1 4/0 1 0 0 18 8 +10
5. 3m 1 0/4 0 0 1 8 18 -10
6. roa 1 0/4 0 0 1 6 18 -12
7. ews 1 0/4 0 0 1 2 28 -26
8. xm 2 0/8 0 0 2 8 85 -77
Grzdyl - Czw Maj 20, 2004 11:31 pm
przepraszam ale bardziej sie licza flagi zdobyte niz stracone...
Ziutek - Pią Maj 21, 2004 12:27 am
czyli wn przed ewc whatever
Kumanus - Pią Maj 21, 2004 10:13 am
brzydyl sie wypowiedzial na forum ctf'a wow ;]
Tur!n - Pią Maj 21, 2004 11:51 am
co w tym dziwnego? kumanus LOL
Ziutek - Pią Maj 21, 2004 8:29 pm
zamiast pisac durne posty skupcie sie na q2 ;p
Tur!n - Pią Maj 21, 2004 9:05 pm
tera matura a nie gUpie q2 ;p
|
|