Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - Ktory klan nie powinien byc w div1

ziomek - Sro Sty 12, 2005 11:39 pm
Temat postu: Ktory klan nie powinien byc w div1
moze i bedzie tylko 1 liga ale na wszelki wypadek jesli beda 2 to piszcie .Jesli ten topic uwazacie za niestosowny i bbezsensu to go usuncie
Kribol - Czw Sty 13, 2005 12:29 am

cos ty k. za jeden
PIELUCHA - Czw Sty 13, 2005 8:07 am

a czemu sta w ankiecie nie dodales ? :)
Grzdyl - Czw Sty 13, 2005 10:43 am

szczerze?

nam druga liga na reke... ;)

omen - Czw Sty 13, 2005 10:45 am

ewc! oni sa za dobzi na polska lige ;P
Grzdyl - Czw Sty 13, 2005 12:30 pm

dobzi ;)

to tak samo jak "żebro"...
i np drapie sie po "żeberku"
albo po "żebrze" ktore jest oczywiscie bardziej poprawna forma niz "żeberko"...

no ale podrap sie tutaj po zebrze przy znajomych... ;)

tak... nasz kochany jezyk polski... :)

Adolf - Czw Sty 13, 2005 1:03 pm

Ziomek - wyluzuj z tymi ankietami troche. To organizator ligi bedzie decydowal o tym kto gra w div1, a kto nie gra... my tutaj nie mamy nic do gadania, bo w naszych glosach jest tyle obiektywizmu, co w poczynaniach Orlana na coolnecie ;)
I pamietaj na przyszlosc zeby przed zalozeniem topicu troche pomyslec o tym czy on wogole jest przydatny, bo pisanie potem "jesli ten topic uwazacie za niestosowny i bezsensu to go usuncie" jest nie na miejscu. Przeciez nie bede usuwal polowy topicow tylko dlatego, ze komus przyszla ochote na zrobienie ankiety ... Anyway, zostawiam ten temat tutaj na jakis czas - z czystej ciekawosci :), tylko odrazu was informuje, ze ta ankieta nie bedzie raczej miala wplywu na decyzje wolfa dotyczace ligi :)

ziomek - Czw Sty 13, 2005 1:46 pm

ale zauwazylem ze wolf w podejmowaniu decyzji jest ulegly :D <bez obrazy>
Adolf - Czw Sty 13, 2005 1:58 pm

Bez manipulacji prosze :)
ziomek - Czw Sty 13, 2005 2:06 pm

heheh to tylko niemoralna propozycja :D :O
pyz - Czw Sty 13, 2005 2:17 pm

gay in sight.. Adi, shoot!

a specem od manipulacji (Orlanem) jestem ja (pozdro Z-F and Grzdyl, ją ją ją!)

Kazwa - Czw Sty 13, 2005 4:03 pm

A gdzie inv ? :)
WoLF - Czw Sty 13, 2005 5:27 pm

po to jest tamta ankieta zeby wyjsc z tej sytuacji...pks sie nie skarzy a Ty to ich adwokat?? wyloozuj :wink:
ziomek - Czw Sty 13, 2005 5:38 pm

nie skarrzy sie ale ktos wyjechal z tekstem czemu oni sa w div2
Qnik - Czw Sty 13, 2005 6:46 pm

do obory to dajcie :roll:
ziomek - Czw Sty 13, 2005 8:49 pm

vote yes qnik do obory |niechcesz to nie czytaj
szyna^ - Czw Sty 13, 2005 11:38 pm

roa powinno byc w 2giej
ziomek - Czw Sty 13, 2005 11:41 pm

heheh a jaki squad ? bo jak z toba to lepiej zeby w 1 :D
szyna^ - Sob Sty 15, 2005 1:05 am

ja sie nadaje do tarcia chrzanu teraz .
vitez - Sob Sty 15, 2005 3:07 am

Spudlowales z ta ankieta... to ja pisalem ze PKS nie powinno byc w div2 (choc po dzisiejszej przegranej z STa ... ;) ... kto wie).
Ale nie zamieniac ich z kims tylko dorzucic do juz istniejacej grupy w Div1.

Prezes_Kiler - Sob Sty 15, 2005 3:11 pm

IMHO ja bym zrobil 1div i kazdy z kazdym.
Bo tak są wątpliwości cz dana drużyna powinna być/niepowinna w danej dywizji...

Qnik - Sob Sty 15, 2005 3:13 pm

ja juz to proponuje od poczatku tematu 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Kazwa - Sob Sty 15, 2005 3:22 pm

Pieprzyc sprawy moralne z rape'ami rzedu 20:0 .. div1 i eot :) a noz jakies klany zablysna a inne okaza sie porazka .. Mamy taka mala ta scene, ze 1 dywizjowy cupik bedzie w sam raz
Qnik - Sob Sty 15, 2005 3:58 pm

No i jest good 8)
Prezes_Kiler - Sob Sty 15, 2005 4:40 pm

[quote="Kazwa"]Pieprzyc sprawy moralne z rape'ami rzedu 20:0 .. div1 i eot :) a noz jakies klany zablysna a inne okaza sie porazka .. Mamy taka mala ta scene, ze 1 dywizjowy cupik bedzie w sam raz[/quote]

Kazwuś :* jak zawsze dobrze mówi...

szyna^ - Pon Sty 17, 2005 1:44 pm

ja proponuje zeby tylko roa bylo w div2 ;> i bedziemy mieli 1sze miejsce ;P
Prezes_Kiler - Pon Sty 17, 2005 9:14 pm

jak dobrze pojdzie :D :D :D :D :D :D
szyna^ - Wto Sty 18, 2005 3:18 pm

Sta to do 0 takze cichutko prosze ;D
PIELUCHA - Wto Sty 18, 2005 4:55 pm

???
Prezes_Kiler - Wto Sty 18, 2005 6:19 pm

szynkers nie filozuj tylko q2 instalnij i zobaczymy 8)
Sensei - Sro Sty 19, 2005 6:19 am

Sta teraz kozaki bo DM-owcy doszli :lol:
Qnik - Sro Sty 19, 2005 7:15 am

a w x|m nie ma dmowcow ? 8)
Sensei - Sro Sty 19, 2005 7:22 am

Są ale my się tak z tym nie obnosimy...
Zresztą niezłe z nich burki bo wjadą na serv nabiją pełno fragów i później walą tekstami że w CTF-a grają lepiej od nas :shock:
No sorry...

Prezes_Kiler - Sro Sty 19, 2005 7:41 am

sta kozaki - rotfl , nie wiem o co biega :D
szyne chciałem sprowokowac zeby q2 włączał czasem ;s
ale spoko sensei ;d rozumiem ze chcesz być fajny...
bo dmowcy doszli - bez nich was minusujemy ? 8)
i przynajmniej u nas nie ma/niebyło jakichś fejków ;d
nie to żebym miał coś do xm ;d
buahha
pozdro

PIELUCHA - Sro Sty 19, 2005 11:10 am

jak to niewiele potrzeba -wyzszosc nad slabszym- by wzbudzic zlosc 8)
Grzdyl - Sro Sty 19, 2005 11:33 am

widze ze sta podskakuje juz do kazdego... ;)
jak was autobusy rozjada w lidze to dopiero zaczniecie spiewac cienkim glosem... ;)

Sensei - Sro Sty 19, 2005 12:09 pm

No i właśnie o tym mówie. Zjechali ostatnio pks jak słaby squad mieli i kozaczą :P
A kiedy nas zminusowaliście bo nie pamiętam?

PIELUCHA - Sro Sty 19, 2005 3:07 pm

ljezu przestancie ...wclanie nie skacza.....liga lada dzie ...to sie przekonamy...
Qnik - Sro Sty 19, 2005 3:24 pm

ta.. pieluch dobrze gada ;)
SiDq - Sro Sty 19, 2005 6:06 pm

Ale ten quake fajny :shock: ;p
WoLF - Sro Sty 19, 2005 8:54 pm

..nie no nie moge...Sensei ma racje...wejda burki z DM'a ...tak jak to widzialem wczoraj...staneli w 4 na defie przykleili sie kazdy w jednej pozycji..najebali fragow...a pozniej sie chwala ze kozaki :lol: :lol: :lol:
a zaden kurwa nawet nie ruszy dupy...i nawet nie wie co to grapple...i flaga:/ ...no ale Obuch i Broom (sorry jak pomylilem nicki) juz sie zaklimatyzowali i czaja:)) ich sie to nie tyczy :wink:

a stanac z ampem na defie i bronic...to prawie kazdy potrafi...gorzej jak sie nie ma ampy...prawda Ave :wink:

ziomek - Sro Sty 19, 2005 9:07 pm

wlasnie z ampa to kazdy kozak moze byc a bez ampy juz taki cfaniak nie jest.Pisze to ogolnie :oops:
vitez - Sro Sty 19, 2005 10:01 pm

Cytat:
..nie no nie moge...Sensei ma racje...wejda burki z DM'a ...tak jak to widzialem wczoraj...staneli w 4 na defie przykleili sie kazdy w jednej pozycji..najebali fragow...a pozniej sie chwala ze kozaki

To przeciwny team dal ciala bo jeden ladny quad i panowie rozbijaja sie jak kregle ;)

szyna^ - Czw Sty 20, 2005 1:41 pm

Jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa piernicze 1szy raz sie zgadzam z VItezem ;OOOOOOOOO jak to sie staUo.
SiDq - Czw Sty 20, 2005 2:15 pm

Me too :shock:
Kumanus - Czw Sty 20, 2005 3:42 pm

a ja nie .... bo dmowcy to kampy pierdolone :D wpada taki quader i zalozmy ze 3 z 4 trafia railem lub rocksem w tym koles z ampa .. i tracisz juz jakies 400 hp :) a potem cie dojezdzaja .. :D a ty z 2 na quadzie zdolasz wykonczyc .. no chyba ze moja teoria sie nie zgadza a quader ma wybitne zdolnosci :) :P
taki zart.. (nie chce mi sie klucic :> )

vitez - Czw Sty 20, 2005 7:34 pm

Cytat:
a ja nie .... bo dmowcy to kampy pierdolone :D wpada taki quader i zalozmy ze 3 z 4 trafia railem lub rocksem w tym koles z ampa .. i tracisz juz jakies 400 hp :) a potem cie dojezdzaja .. :D a ty z 2 na quadzie zdolasz wykonczyc .. no chyba ze moja teoria sie nie zgadza a quader ma wybitne zdolnosci :) :P

Chyba za malo grasz... albo nie na tym poziomie.
Ja na swojej kamperskiej pozycji zbyt wiele razy obrywalem w dupe od quadera by nie wiedziec co to znaczy.
Dobry quader potrafi :
- byc nabity jak dzika swinia przed atakiem na baze
- wejsc bardzo szybko i/lub niezauwazenie i/lub za plecami eskorty kumpli
- oddac pierwszy strzal = 1 rail w pysk od obrony mniej
- wyczyscic baze wroga i pilnowac techow w niej poki kumple nie przyjda i ich nie zabiora, po drodze FC zabierze flage i ktos tam jeszcze wrogiego PSa
Po wszystkim taki quader nadal/znowu nabity jak dzika swinka wraca pare sek przed next q na srodek i zabawa sie powtarza - zadna banda nawet nabitych i ze 100% aimem DMowcow nie poradzi na tego... tym bardziej ze za drugim razem juz ampa miec nie beda.
Poogladaj sobie demka z meczy idc, ewc, 1dt z Clanbase z zeszlego sezonu - zrozumiesz o co chodzi ;)
A nawet na FFA serwerach dobry quader w stylu sia, Jooz, BA czy ziut robi mielonke z kazdej ilosci skampionych DMowcow 8)

Prezes_Kiler - Czw Sty 20, 2005 10:47 pm

[quote="Grzdyl"]widze ze sta podskakuje juz do kazdego... ;)
jak was autobusy rozjada w lidze to dopiero zaczniecie spiewac cienkim glosem... ;) [/quote]

grdzylu z wami chętnie mozna pograc, konkretni ludzie przynajmniej :]

[quote="Sensei"]No i właśnie o tym mówie. Zjechali ostatnio pks jak słaby squad mieli i kozaczą :P
A kiedy nas zminusowaliście bo nie pamiętam?[/quote]

ktoś tu ma skleroze ? ;d
oka niewazne
za duzo tego było

co do postu Wolfa, jezeli to nie dotyczy Brooma i Obucha [a nie moze dotyczyc bo jeden z nich jest quaderem] a myq jest takim w sumie fc to to wogole nie dotyczy STa

A jezeli to nie dotyczy STa [z czym się zgadzam] to o czym sensei pierdoli ? ;d
pozdro sensi ;d, pooglądaj demka ;d

WoLF - Czw Sty 20, 2005 11:19 pm

nie dotyczy STa ;) dotyczy to wszystkie Pipy ktorzy stoja na defie..a pozniej sie nabijaja ze Ty masz malo punktow a ja zobacz.. wchuuuuj!!zreszta jak juz stoja na tym defie to mogli by miec troche pojecia..przynajmniej ps wyrzucac
p.s tak jak mowilem na obronie prawie kazdy moze stac... trudniej wyniesc flage :wink:

pozdro dla wszystkich najlepszych Defow na tej scenie...:))ktorzy maja o tym pojecie...kazdy wie kto to jest i oni tez o tym wiedza:)) pEaCe 4 ReaL

ja sam zaden kozak nie jestem..ale lubie pozycje Fc..i nadal sie ucze..hehe...jest to troche bardziej skomplikowane...ale jaka adrenalina:D:D:D...szkoda ze fps nie mam wiecej hehehe pi$

Sensei - Pią Sty 21, 2005 1:57 am

Cytat:
ktoś tu ma skleroze ? ;d
oka niewazne
za duzo tego było

Już nie wlewaj sobie za bardzo. Zresztą ostatnio co pamiętam to spierdoliliście w połowie mapy jak w pizde dostawaliście :wink:

Cytat:
co do postu Wolfa, jezeli to nie dotyczy Brooma i Obucha [a nie moze dotyczyc bo jeden z nich jest quaderem] a myq jest takim w sumie fc to to wogole nie dotyczy STa

A jezeli to nie dotyczy STa [z czym się zgadzam] to o czym sensei pierdoli ? ;d
pozdro sensi ;d, pooglądaj demka ;d

Tu się akurat mylisz bo widziałem jakiś czas temu ich obu i jeszcze jednego ich kumpla z Q2E jak to najebali fragów i później kozaczyli.

Kribol - Pią Sty 21, 2005 12:38 pm

dm'owcy cale zycie graja na fragi, wiec nalezy im to wybaczyc lub ignorowac ;/
pyz - Pią Sty 21, 2005 1:10 pm

i tak wpadnie faya, duke, krib czy omen albo inny SROM'owiec i DM'owców na defie pokona na fragi grając na środku ;o a że przeciętny gracz DM'a jest idiotą (podobnie jak przeciętny CTF'owiec, ale na DM'ie jest więcej dzieciaków i zaniżają średnią ;>), to już nie nasza wina, że chłopaki się podniecają score ;-) Zresztą, free for all ssie pałe, jedyne słuszne granie to klanówki ;-)
SiDq - Pią Sty 21, 2005 2:07 pm

Pyza piwo u mnie masz :) Zgadzam się się całkowicie z Tobą :shock:
Prezes_Kiler - Pią Sty 21, 2005 7:56 pm

hhehehe pyzu pojechał jak z gównem ;d
i w sumie cos w tym jest

pyz - Sob Sty 22, 2005 8:34 am

przecież ja nigdy słów nie szczędziłem, nazywam zawsze wszystko po imieniu :) (dlatego mnie do [S] wzięli, kiedyś tam)
white05 - Sob Sty 22, 2005 1:25 pm

Cytat:
cos ty k. za jeden

Jaki kribol grzeczny...tu mnie zaskoczyl ;)