Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

ctf.pl - Problem z q2.

Jiraya - Pon Mar 28, 2005 11:53 am
Temat postu: Problem z q2.
Czesc, moj nick wam pewnie nic nie powie ale nie o to chodzi.
Nie gralem dosyc dlugo w quaka i jak mi sie ostatnio zachcialo pograc wystapil nieoczekiwany blad, jak odpalam q2 albo mi wyskakuje ze pogram nie odpowiada albo uruchamia sie normalnie i po paru sekundach wyskakuje "Runtime error", a pozniej jak odpalam to zamiast tekstu sa hieroglify. Wczesniej na win 98 nie bylo takich problemow, dopiero na win xp sie pojawily takowe nie wiedziec czemu, moze macie jakies pomysly or wiecie czym to jest spowodowane i jak to usunac ? Moim zdaniem to cos w xp jest no ale ze sie nie znam na xp na tyle zeby to usunac to moze ktos z was bedzie sie znal.

Moj sprzet: athlon 1.4gb, ddr ram, riva tnt2, win xp prof sp2, sound blaste zwykly.

Z gory dzieki.
Pozdrawiam.

/Jiraiya

Prezes_Kiler - Pon Mar 28, 2005 11:59 am

powiedz jeszcze jakiego masz q2?
skąd?
czysty jakiś czy od jakiegoś kumpla?
proponuje zassać demko z idsoftware.com i dodać patcha 3.20+ctf
i wtedy zobaczyć czy gra. może to to..

Jiraya - Pon Mar 28, 2005 12:17 pm

Nie bierz mnie za jakiegos nooba jak to wlasnie zrobiles, mam orginalne q2 kupione razem z licencja w pierwszych miesiacach jak gra wyszla na rynek, patch 3.20 ktory nie zmienil sie od 4 lat (jak nie wiecej) oraz nocheat 2.35(taki jest uzywany or byl). Pozatym to mi dzialalo przez 2 lata niezmiennie bez problemow, dopiero ostatnio wystapil mi blad jak xp zainstalowalem i po dluzszej przerwie zachcialo mi sie zagrac.

/Jiraiya

chrom - Pon Mar 28, 2005 12:45 pm

nocheat 2.35 w00f ;) a ja myslalem ,ze najnowszy to 2.34 ;>
Adolf - Pon Mar 28, 2005 12:52 pm

To nie mysl, bo najnowszy to 2.40.
Anyway, zdarza sie pomylic :/

chrom - Pon Mar 28, 2005 1:24 pm

tak zdarza sie ;/ ale cos na 2.40 to duzo osob nie gra
Yokai - Pon Mar 28, 2005 2:39 pm

Witaj
tak szczerze mowiac to nie bardzo wiem w czym tkwi problem...:/..moge Ci doradzic jedynie 2 rzeczy: sprobuj sobie moze zalatwic od kogos jakiegos innego qfaka i sciagnij sobie ze stronki www.q2pl.org/ctf clienta 2.34..moze to nocheat cos kombinuje....ale mowie-to tylko moje domysly
..moze ktos inny bedzie wiedzial jak ci pomoc

ps. fajny avatar...jak masz jakiegos fajnego linka o Naruto z checia poczytam w wolnej chwili.. :)

Jiraya - Pon Mar 28, 2005 3:10 pm

Cytat:
sprobuj sobie moze zalatwic od kogos jakiegos innego qfaka

Sory ale jaki quake moze byc lepszy niz orginalny ?

Cytat:
sciagnij sobie ze stronki www.q2pl.org/ctf clienta 2.34

Sciagnolem juz kilkanascie wersji, starsze nowsze, ciagle to samo, i szczerze mowiac to nie wina nocheata bo bez nocheata tez sie cos chrzani, po zainstalowaniu bez patcha 3.20, z patchem, z klientami bez klientow, ciagle to samow, wiec watpie zeby to byl tego problem.

Cytat:
ps. fajny avatar...jak masz jakiegos fajnego linka o Naruto z checia poczytam w wolnej chwili.. :)

http://www.senpuu.net/ - tam masz wszystko o naruto, lepszej strony poza www.narutofan.com nie ma, ale naruto fan jest po angielsku, senpuu jest najlepsza polska z jaka spotkalem sie.

@chrom
Prosze Cie. Jak nie masz do powiedzenia nic zwiazanego z problemem to nie odzywaj sie.

PS: Inni ktorze nie maja nic na temat niech tez sie nie udzielaja bo zbytecznie beda sie trudzic.

Yokai - Pon Mar 28, 2005 3:30 pm

dzieki za adresy stronek-przejze napewno !

odnosnie tego co napisalem...wiesz-masz racje...oryginalny qfak chyba jest najlepszy..dalem tylko pomysl z innym zeby sprobowac dla porowniania...ja np. tesh uzywam xp sp2...a moj quak jest jakas zalosna okrojona wersja..ale niby wszystko dziala :wink:
skoro to nie wina clientow-to naprawde nie mam pojecia co to moze byc...osobiscie nigdy nie spotkalem sie z takim "czyms" :? ...
moze znajdzie sie ktos kto bedzie wiedzial

Jiraya - Pon Mar 28, 2005 3:34 pm

Ja tez sie nie spotkalem z tym wczesniej a z quakiem mam doczynienia z odkad quake 1 wyszlo z wiekszymi, mniejszymi przerwami. Bynajmniej pierwszy raz cos mi sie takiego zdarzylo. Myslalem ze to cos u mnie nie tak z q2 bo dawno nie gralem i tonami qurzu zaroslo. Ale widac to nie q2 tylko cos z windowsem skoro wszystko o czym wiedzialem nie poskutkowalo, zadna reinstalacja zaden inny client. Sproboje jeszcze sie pobawic z karta gfx bo pewnie tam lezy problem, ale nie wiem skad nagle sie to wzielo, wczesniej dobrze dzialalo a tu nagle klops.
Yokai - Pon Mar 28, 2005 3:36 pm

obys doszedl do tego o co w tym chodzi....w ostatecznosci zostanie Ci powrot do w98 :?
Nuclear - Pon Mar 28, 2005 8:59 pm

Witam
xp nie jest przyjazne starszym grą, a to mało fps, a to sie zawiesza, 98 to chyba nailepsza opcja do gry. Proponuje jeszcze przeskanowac viry, ostatnio tuz przed meczem w cb nie mogłem zagrac bo q2 nagle przestal mi sie uruchamiac, okazało sie ze mam vira. Kolejna sprawa zainstaluj Direct-x nie koniecznie najnowszego ale conajmniej versje 8.0 bo nowe clienty takie jak r1q2 (tak zwany syf) czy tez holywater (holigówno) nie chca dzialac bez mikro direct-syfu. Jeśli nadal lipa skasuj config.cfg z katalogu quake2/ctf i z quake2/baseq2 bo mozesz miec cos zjebanego w tym cfg. Jeśli masz swoj wlasny cfg sprawdz go. Jesli nadal nie dziala to znaczy ze orginalne gry sa nic nie warte, albo masz komputer do nieczego (prześli go do mnie poczta :>) a jak nie to skasuj queja :>.

Jiraya - Wto Mar 29, 2005 12:07 am

Eh widze ze ludzie zamiast pomyslec szukaja metado prob i bledow, jakbym byl ograniczony tak jak coponiektorzy "probojacy pomoc" to bym pewnie byl jeszcze na etapie instalacji q2.

Nuc wszystko to co napisales dawno sprawdzilem zanim napisalem posta na forum. Jakby tego bylo malo nawet format nie pomogl (myslac Twoim tokiem), a co do kompa to jest sprawny i nic mu nie trzeba, moze troche stary ale dziala dobrze wszystko tylko jedne q2 ma jakies problemy.

Liczylem ze ktos kto zna sie na win xp bedzie cos mogl powiedziec, ale sie przeliczylem i widze ze musze znowu liczyc na siebie samego.

Edit:
Cytat:
wedlug mnie to znak zebys nie zaczynal grac ;P

Wedlug mnie to znak zebys przestal byc marna podrobka prawdziwego Szyny drogi Vampirku :] byl jest i bedzie jeden Szyna -=FF=-Szyna. Juz lepiej bylo jak miales xywe Vampirek miales. Bez urazy :wink:

Tur!n - Wto Mar 29, 2005 7:52 am

hehe ja mialem identyczny problem z Riva na Xp hehe a solucja byla banalna :) zainstalowalem najnowsze sterowniki z nvidia.com :) ale pewnie juz to sprawdzales :) pozdrawiam
szyna^ - Wto Mar 29, 2005 9:32 am

Jiraya z tego co sie domyslam to wlasnie jestes z FF'ow a co do xwy Szyna to mam ja od malenkosci i w koncu nadszedl czas zebym gral pod wlasciwa a nie vampirkiem. :> Pozdrawiam a co do mego poprzedniego wpisu to przykro mi ze nie zauwazyles tam sarkazmu.

Ps. co do problemu z quakiem to mialem bardzo podobnie jak Ty i to jest wina wlasnie kompa bo na zadnej innej gierce mi sie nic nie dzialo tylko na quake2 - wiec po dluzszym czasie zmienilem kompa.

Jiraya - Wto Mar 29, 2005 10:18 am

Kumanus jak nadmienil turin wszystko co wymienili do tej pory ludzi co ty nazwales proba pomocy juz dawno zrobilem, (jak nadmienil turin sterowniki wszelkie dostepne na necie jakie zdolalem znalesc (z kilkanascie wersji chyba) sprawdzilem i dziwne zeby to byla wina sprzetu jak nadmienil szyna bo jakos na win 98 chodzilo normalnie ze starymi sterami a na xp z zadnymi nie chce chodzic wlasciwie. Pozatym swoja wulgarnosc zostaw dla siebie bo to ze inni toleruja to nie znaczy ze ja bede, a te "spierdalaj" wsadz se (w twoim stylu->) w zajebana dupe. A i jeszcze jedno Kumanus to ze im nie podziekowalem nie znaczy ze tego nie doceniam. A Swoja rade jak powiedzialem wyzej wsadz se. Nie lubie takiego tonu jak sie do mnie zwraca czlowiek ktory zna mnie zaledwie 2? dni i to z nie z rl. Dzieci wiecej szacunku maja od Ciebie. Jak mozesz to nie odzywaj sie wiecej do mnie prosze.

BTW Szyna nie jestem z FF i nigdy nie bylem, ale mam jedno zdanie co do niektorych xywek, dla mnie poprostu Twoja xywa jest podrobka, a do Ciebie nic nie mam w sumie. Co do sarkazmu to nie lubie ich, tak samo jak podtekstow i owijania w bawelne i innych z tym zwiazanych rzeczy, lubie jak jest cos jasno napisane bo uwazam sie za czlowieka prostego, nie lubie komplikowac zycia np sarkazmami, podtekstamy, ogolnie domyslami co ludzie mogli sobie myslec piszac cos innego tylko po to zebym mial sie domyslec o co im chodzilo. U know what i mean ;) ?

Yokai - Wto Mar 29, 2005 6:24 pm

Tomaszu...na Japoncow to mi tu prosze nie wchodzic :) :wink:

a tak powaznie Jiraya-podsumowujac topic..niestety chyba nie bardzo wiemy jak Ci pomoc. Teraz wszystko zalezy od tego jak bardzo Ci zalezy na q2..jezeli bardzo-zostaje format i come back do 98.... :? lub dalsze szukanie rozwiazania problemu

good luck

Jiraya - Wto Mar 29, 2005 11:22 pm

@Kumanus
Skoro wazniejsze jest dla Ciebie robienie z topiku gowna to prosze bardzo, ja chicalem uzyskac tylko informacji od ludzi inteligentnych i powaznych, do ktorych ty sie nie zaliczasz z tego co widze Kumanus, juz Yokai ktorego nigdy nie widzialem na q2 wiecej kultury, zrozumienia, powagi i zachowania przedstawia swoja osoba niz ty, jakbys byl kumanus inteligentni i nie uwazal ze ludzie ktorzy o cos sie pytaja sa zawsze wiekszymi lamami od was to bys czasem sie domyslili ze skoro czlowiek prosi o pomoc to znaczy ze wykorzystal wszelkie mu dostepne srodki i nie moze znalesc rozwiazania swojego problemu wiec szuka posrod innych ludzi, no ale z toba jest taki problem ze skoro jakis czlowiek ma problem i szuka pomocy u innych to nie zrobil nic w tym celu by samemu go rozwiazac i idzie na latwizne szukajac u innych. Pozatym Kumanus jak juz raz nadmienilem to ze nie podziekowalem to nie znaczy ze nie jestem wdzieczny, pozatym jeszcze nie skonczylem tematu mnie interesujacego, jak go skoncze to podziekuje tym co trzeba, tobie napewno nie, chyba ze za spierniczenie topiku swoimi glupimi i w wiekszosci wyssanymi z palca insynuacjami. Niech zgadne "bialy gangsta" ? sluchasz rapu, hip hopu i masz tak kolo 18? lat. Prawda jest taka ze pewnie nawet dla mnie nie dalbys rady, bo jak wiekszosc ludzi twego pokroju uwaza sie za lepszych od ludzi ktorych nie znasz, na dziendobry stawiasz ich na przegranej pozycji. Moze z czasem dorosniesz do takiego poziomu by szanowac ludzi za to kim sa nie zalerznie czy ich znacz czy nie. Btw Kumanus (piszac jak Ty, zanczy sie slepy i nie rozumiejacy co ludzie pisza) nie wiem czy zauwarzyles ale prosilem (to znaczy ze ludzie normalni rozumieja, of cors nienorlani nie) zeby nie pisac nie na temat, a ty piszesz nie na temat w duzej mierze. Kumanus na koniec powiem jedno uzywajac twojego stylu: zamknij ryja lamo. Aha jeszcze jedno, nie pisz nic wiecej bo bedziesz sie na darmo wusilal i robil z siebie blazna, przynajmniej w moich oczach. A jak masz cos jeszcze do mnie to zalorz nowy topik, najlepiej w oborze (chyba do wlasnie takiego prania brudow ona sluzy jak mniemam) to tam porozmawiamy jezeli juz tak chcesz byc elokwentny i mi czyms dogadac, wytknac moje bledy panie kumanus, a moze powinno byc lamus?.

BTW. Liczylem ze napisza tutaj ludzie ktorzy cos sie znaja i maja jakas wiedze w temacie win xp, ale jak narazie nie zaopserwowalem by cos tu napisali. Moze jeszcze zdaza sie odezwac mam nadzieje. Bynajmniej dzieki dla paru ktorzy cos probowali, cokolwiek pomyslec nad tym oraz pewnemu panu? (or dziecku?) za bycie soba czyli nikim.

@Wolf
Mysl sam za siebie a nie przytakujesz innym bo wydaje Ci sie ze maja racje. Aha i jakbys nie zawuarzyl, a widze ze raczej nie, Max to Orlen pisali w topiku jednym i tak zeby nie bylo nieporozumien, ja to nie Max.

@ADMIN FORUM
Prosilbym kolejne posty nie zwiazane z tematem skasowac. Uzasadniac chyba nie musze, jezeli tak to prosz PM to wytlumacze.

szyna^ - Wto Mar 29, 2005 11:55 pm

Jiraya musisz czlowieku troszke na luz wrzucic, fakt faktem ze ludzie chcieli Ci pomoc - bo przecierz nie wiadomo co juz sprawdzales a czego nie, a ponadto jak ktos juz cos napisal to odpisujesz posta wywyzszajac sie "myslisz ze juz tego nie zrobilem, noobie itp". Bezsens sam komplikujesz. A co do mego nicka to mam ta xwe od "zerowki" wiec nie bardzo od kogos probowalem ja podebrac tylko jest taka mozliwosc ze takowa xwke ma wiecej niz jedna osobka.
WoLF - Sro Mar 30, 2005 12:22 am

ehhh..masz i nie placz..moze to Ci pomoze :] chuc watpie :twisted: http://support.microsoft....id=1173&sid=167 i tak na powaznie...to wyluzuj z lekka...smiejesz sie czasem albo cus? keep it funky..
Grzdyl - Sro Mar 30, 2005 12:37 am

Jiraya...
to nie jest normalne zeby czlowiek poswiecil tyle czasu na pojechanie drugiego czlowieka... zamiast rzucac miesem pobaw sie kompem i uruchom q2...
nie dziala? najnowsze patche na grafe/ctf/nc...
zainstalowac jeszcze raz w innym katalogu... ;)
antyvir -> dobra rzecz...

pobawic sie...
a nie marnowac czas na rywalizacje typu: "kto glosniej powie KURWA!"...

gl

Jiraya - Sro Mar 30, 2005 12:47 pm

Cytat:
Jiraya musisz czlowieku troszke na luz wrzucic, fakt faktem ze ludzie chcieli Ci pomoc - bo przecierz nie wiadomo co juz sprawdzales a czego nie, a ponadto jak ktos juz cos napisal to odpisujesz posta wywyzszajac sie "myslisz ze juz tego nie zrobilem, noobie itp". Bezsens sam komplikujesz.

Szyna zacznijmy od tego ze nikogo nie wyzywalem, tylko stwierdzilem zeby mnie nie brali za nooba jak to bylo na poczatku, a wiekszym problemem jest to ze ludzie ktorzy chca pomoc komus zakladaja (prawie wszyscy) ze ten kto szuka pomocy jest noobem i nie zrobil prawie nic by samemu rozwiazac problem i ida na latwizne szukajac u innych (eh musialem sie powtorzyc). Co do prob pomocy jak pewnie nie zauwarzyles nie wywyzszalem sie tylko grzecznie mowilem ze to robilem co oni pisali, az jeszcze raz przeczytalem swoje posty zeby byc pewnym ze moze niechcacy sie wywyzszylem. Szyna nie chcem Cie obrazac ale czy Ty czytasz wszystkie posty ze zrozumieniem ? czy rozumiesz je tak jak chcesz, a skoro jedni sie czepiaja to Ty tez sie czepiasz.

Cytat:
A co do mego nicka to mam ta xwe od "zerowki" wiec nie bardzo od kogos probowalem ja podebrac tylko jest taka mozliwosc ze takowa xwke ma wiecej niz jedna osobka.

Szyna co do xywy to jak napisalem juz raz Ciebie jako osobe szanuje i nic do Ciebie nie mam, co nie zmienia faktu ze nawet jak masz ta xywe od dziecinstwa to nie zmienia faktu, ze na poczatku byl 1 szyna i dla mnie on jest jedynym w polsce szyna, reszta to podrobki obojetnie kim sa, pozatym nie byloby problemu jakbys gral od poczatku jako szyna a nie najpierw vampirek przez 4?lata nie wiem dokladnie ale dosyc dlugo.

Cytat:
ehhh..masz i nie placz..moze to Ci pomoze :] chuc watpie :twisted: http://support.microsoft....id=1173&sid=167 i tak na powaznie...to wyluzuj z lekka...smiejesz sie czasem albo cus? keep it funky..

Nie placze, jestem wyluzowany, smieje sie wiecej niz mozesz sobie to wyobrazic, anyway dzieki za linka, pozniej przeczytam to dokladniej, moze bedzie to pomocne w moim problemie :)

Wszelkie inne zale i ale jakies do mnie na PM pisac... chyba ze ktos jest tempy i nie rozumie to niech tu pisze.

@Grzdyl
To co napisales robilem juz. Nawet ktos wyzej o tym pisal. Anywa thnx Wojtek (dobrze pamietam imie?).

PS: Jak chcecie podyskutowac o czyms to zalorzcie jakis offtopic gdzies indziej, obora?, lub piszcie na PM. Ja tam zawsze z checia podyskutuje.

/Z powazaniem Jiraiya

Kribol - Sro Mar 30, 2005 1:47 pm

Wiesz nie wiem dlaczego ale sie ciesze ze Ci nie dziala =] nie odbierz tego zle.
-rc-AZES - Sro Mar 30, 2005 2:12 pm

A mi smutno, bo bym go pokaral na serwach, hehe :P
k@r@! haha! (c) levy

Kumanus - Sro Mar 30, 2005 4:18 pm

Cytat:
chyba ze ktos jest tempy i nie rozumie to niech tu pisze.

to jest forum my deer.

a to jaki jestem (madry/glupi...) nie tobie jest dane oceniac wiec pałuj sie zlotko...

Cytat:
jakbys byl kumanus inteligentni i nie uwazal ze ludzie ktorzy o cos sie pytaja sa zawsze wiekszymi lamami od was to bys czasem sie domyslili ze skoro czlowiek prosi o pomoc to znaczy ze wykorzystal wszelkie mu dostepne srodki i nie moze znalesc rozwiazania swojego problemu wiec szuka posrod innych ludzi

1 jakby babcia miala wasy to by byla zlodziejem
2 nie uwazalem cie za lame po prostu zirytowala mnie twoja postawa wobec ludzi ktorzy usilowali ci pomoc (niepotrzebnie)
3 nie oznajmiles wczesniej jakiego rodzaju czynnosci wykonales w celu uruchomienia gry.
Cytat:
Pozatym Kumanus jak juz raz nadmienilem to ze nie podziekowalem to nie znaczy ze nie jestem wdzieczny

Jak juz raz nadmienilem z twoich wypowiedzi mozna bylo odniesc zupelnie inne zdanie
Cytat:
Niech zgadne "bialy gangsta" ? sluchasz rapu, hip hopu i masz tak kolo 18? lat. Prawda jest taka ze pewnie nawet dla mnie nie dalbys rady, bo jak wiekszosc ludzi twego pokroju uwaza sie za lepszych od ludzi ktorych nie znasz, na dziendobry stawiasz ich na przegranej pozycji. Moze z czasem dorosniesz do takiego poziomu by szanowac ludzi za to kim sa nie zalerznie czy ich znacz czy nie.

zgaduj dalej. ;)

Cytat:
Btw Kumanus (piszac jak Ty, zanczy sie slepy i nie rozumiejacy co ludzie pisza) nie wiem czy zauwarzyles ale prosilem (to znaczy ze ludzie normalni rozumieja, of cors nienorlani nie) zeby nie pisac nie na temat, a ty piszesz nie na temat w duzej mierze.

piszesz zdaniami wielokrotnie^2 zlozonymi i czesem sie gubie czytajac 4 linijke tego samego zdania.
Cytat:
Kumanus na koniec powiem jedno uzywajac twojego stylu: zamknij ryja lamo. Aha jeszcze jedno, nie pisz nic wiecej bo bedziesz sie na darmo wusilal i robil z siebie blazna, przynajmniej w moich oczach.

to nie moj styl, jednak powszechnie stosowany i latwy do skumania.
ja w twoich oczach moge zrobic co najwyzej dziure ;)
Cytat:
A jak masz cos jeszcze do mnie to zalorz nowy topik, najlepiej w oborze (chyba do wlasnie takiego prania brudow ona sluzy jak mniemam) to tam porozmawiamy jezeli juz tak chcesz byc elokwentny i mi czyms dogadac, wytknac moje bledy panie kumanus, a moze powinno byc lamus?.

do obory nie zagladam ;o
a moze "fujara" ? :D

PurT - Sro Mar 30, 2005 5:09 pm

Witam
moja propozycja dzialania
najazd na ikonke q2 / prawy myszki -> wlasciwosci/
zgodnosc/ zgodnosc dzialania z win98 i powinno chulac
powodzenia

Jiraya - Sro Mar 30, 2005 5:44 pm

Dla jasnosci, powrot do win 98 nie wchodzi w rachube.

Kumanus skoro trzeba ci powtarzac kilkakrotnie zebys dostrzegl bo zrozumiec widze ciezko ci idzie:
Cytat:
nie pisz nic wiecej bo bedziesz sie na darmo wusilal

Kumanus - Sro Mar 30, 2005 6:21 pm

moze pisanie mnie nie meczy? a sprawia przyjemnosc ? pomyslales o tym ?
moze to ty jestes za malo inteligntny ? skore meczy cie pisane postow :D

Yokai - Sro Mar 30, 2005 8:13 pm

Koledzy...naprawde warto? :? z calym szacunkiem dla Was...ale poco te klotnie?
Jiraya - Sro Mar 30, 2005 8:33 pm

Yokai to on proboje pokazac ze jest lepszy, ja skonczylem z nim dyskusje pare postow wyzej.

EOT. Problem rozwiazalem. Admin moze zamknac topic.

WoLF - Sro Mar 30, 2005 9:17 pm

..przynjamniej jest ciekawie..takie wojenki sa dobre :twisted:
Adolf - Sro Mar 30, 2005 9:18 pm

Problem rozwiazany, wiec Jiraya juz nie jest potrzebny na forum :)
Nie potrzebujemy tutaj zwierzat.

Kumanus - Sro Mar 30, 2005 10:14 pm

jesli mozna tak powiedziec to flamewar'a wygralem :D fujara sie poddal i nieodpisuje :D hahah :) dziekuje .. oklaski nieco pozniej ;)
dziekuje za pomoc kolego i innym znajomy i chcial bym pozdrowic mame, tatusia, babcie, dziadka co nie chce mi pozyczyc auta oraz Przemka i Jarka (znajomi z podworka) papa :) rotfllol

Kribol - Sro Mar 30, 2005 11:37 pm

z niecierpliwoscia czekamy na kolejny wybryk tygryska :)
WoLF - Sro Mar 30, 2005 11:46 pm

heh..on sobie nawet dzis latal po serwach..ale jakos tako gral hmm bleee..niby na sofcie:))) pEaCe... Kumi yO ;) heh
Joseph - Czw Mar 31, 2005 7:09 am

@Kumans:
Cytat:
to jest forum my deer.

ahahaha :D zostaw jelenie w spokoju :D

szczekus - Nie Kwi 24, 2005 6:28 pm

co tu duzo mowic mam problemy z q2 od dluzeszego czasu wywalanie jaies glupie bledy wyskakuja po chinsku wieszanie kompa samo restart i kurna pisze ze jakis k.. blad aplikacji q2 nocheat :) help me stokrotki kto pomoze temu dam nagrode

ps: buziakczka :)

Kazwa - Nie Kwi 24, 2005 10:09 pm

hehe, mialam ten blad z nocheatem .. Wyskakuje, ze aplikacja wykonala niedozwolona operacje, czy cos takiego?
po prostu trzeba zmienic video w graphics i juz wszystko dziala :)
[najedz na software w graphics i daj strzaleczke w prawo, powinno Ci automatycznie wygenerowac jaki driver jest dla Ciebie najlepszy]

szczekus - Pon Kwi 25, 2005 6:40 am

dzieki kazwa :* kochana jestes :) a co do nagrody to chcesz z jezyczkiem czy bez :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D ale czy tobie tez sie zacinal caly komputer wis kompa jakies bledy co chwile itd ?? :arrow: :arrow:

JokE

Kazwa - Pon Kwi 25, 2005 8:24 am

E nie, takich powaznych problemow nie mialam z moim malenstwem ;) Nocheat tylko costam sie burzyl, ale naprawilam ..
Proponuje przeleciec komputer jakims AntyVirem + ad-aware ..

Btw. Nagrode od Szczeka przekazuje naszemu moderatorowi, za to, ze tak ladnie dba o czystosc na forum :P

szyna^ - Pon Kwi 25, 2005 12:13 pm

Z jezykiem po fajce Adolfa ;d
szczekus - Wto Kwi 26, 2005 2:24 pm

szyna zazdrosc brzydka cecha :D :D dobra nie bedziemy tu flame o ole robic .... o co ci mordka chodzila z tym czyszczeniem bo nie zabardzo zrozumialem ...... szynaja tam fujarek nie lubie jeykiem dotykac nie wiem jak ty (DooM) i nie wiem skad ci sie to wzielo ale nie wazne... hmmm pewnie trzeba formata strzelic :D .. szkoda ze mnie ne meczach z inv i roa nie bedzie .. z inv to bedzie ssanie na ekranie a roa bez szyny to takie drugie pks :] z 1 mastahem w squadzie a reszta grajaca w q2 jak im sie zdarzy .... ale i tak z roa bedzie ciezko bez vampa wiec i tak gl&hf papsa i jak ktos ma inne pomysly to podzielcie sie :)

ps:mialem na mysli grzdyla jak by sie kto nie domyslil :) grzdyl me hero ;)

luz - Sro Kwi 27, 2005 11:49 am

a ja mam pytanie, skad takie szczekusie sie biora? ;> w tej twojej miejscowosci zazdzilibym natychmiastowa kastracje mezczyzn, zeby sie nie powielali, slowo daje. ;)
Blade - Sro Kwi 27, 2005 4:27 pm

bosh luz no bez przesady on jest ode mnie z gdyni :(
kozako - Sro Kwi 27, 2005 9:10 pm

blade dobro jednostki sie nie liczy wiec uciekaj !
Joseph - Sro Kwi 27, 2005 9:28 pm

Szczeniak... kiedy ty się nauczysz pisać, co? Ty już w gimnazjum czy jeszcze nie ?;-)
Kumanus - Czw Kwi 28, 2005 6:31 am

nastepca matrix'a ? :)
luz - Czw Kwi 28, 2005 7:16 am

blade, wiesz stary... bez jader tez mozna zyc. ;D :)))

A podsumowujac, to kazda scena ctf miala swojego Skalara. ;)

Joseph - Czw Kwi 28, 2005 8:49 pm

ahahah Skalar :) Ten to był niezły :P
vitez - Pią Kwi 29, 2005 6:49 am

Cytat:

A podsumowujac, to kazda scena ctf miala swojego Skalara. ;)

Tylko czemu akurat nasza zostala pokarana co najmniej kilkunastoma Skalarami? :(