|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Reklama?
budzik - Pią Paź 21, 2005 1:39 pm Temat postu: Reklama? Witam.
Szukam potencjalnych klijentow w branzy Sprzetu Komputerowego. Mianowicie pracuje w Hurtowni... Ceny sa niskie, duzo promocji. cennika nie podaje, bo po co skoro co tydzien zmieniaja sie ceny . jezeli ktos jest zainteresowany walic do mnie na gg (1200853). lub na mail'a pksbudzik@gazeta.pl .
adres strony gdzie mozna znalezc zasoby : www.inter-es.pl .
na stronie nie ma podanych cen.
pozdrawiam.
pyz - Pią Paź 21, 2005 2:52 pm
to jak można sprawdzić ceny poza pisaniem do Ciebie na gg/maila i dzwoniąc do firmy? niegłupie IMO by było umieszczanie cennika na stronie, a myśle że jedna osoba spokojnie może taki cennik uaktualniać i wrzucać online, pomijając fakt że można takie coś połączyć z Waszą bazą danych ;>
budzik - Pią Paź 21, 2005 6:32 pm
Wiesz pyza to nie ja ustalam zasady w firmie. ja zeby aktualizowac ceny musze do pon (24.X) czekac na potwierdzenie mojego konta na serverach innych Hurtowni. a pozatym wyglada to tak ze zazwyczaj trafiaja do nas klijenci co kupuja np: 1000 wiatrakow do kompa. i dla nich cena wiadomo ze jest inna. przy zalozeniu ze ktos zamawia wiekrza ilosc czesci jest cena Hurtowa + 22% (vat). i taki klijent nie patrzy ile kosztuje 1 wiatrak. tylko trwa rozmowa co do ceny. ale jezeli masz jakies pytania co do czesci w jakich stoja cenach to zapraszam. i wole prowadzic indywidualna rozmowe. interesy to interesy. ja szanuje klijenta a on mnie.
innymi slowy mowiac, jezeli chce ktos cos kupic to sie postara zeby sie dowiedziec ile kosztuje. a nie ze zagladnie do cennika. tak to moga sklepy w stylu MediaMarkt robic.
pozdrawiam.
SiDq - Sob Paź 22, 2005 6:52 am
No to szukam lcd Budziol dam znać lada moment ; )
budzik - Sob Paź 22, 2005 8:41 am
spoko SiD. odezwij sie do mnie w pon. pracuje od 10. gg znasz.
shinoda - Sob Paź 22, 2005 8:05 pm
nie to zebym sie czepial... ale mam nadzieje ze nie wysylasz ludziom maili budziu albo chociaz przepuszczasz je przez worda :S
KLIENT zamiast "klijent"
tam byl jeszcze jeden blad ale co tam... niech Ci bedzie
sory za ot ;] chyba juz sobie sprzetu u Ciebie nie zalatwie...
pozdrawiam
budzik - Sob Paź 22, 2005 9:10 pm
piszac klijent bylem w slangu pisemnym. wielu graczy, ogolem ludzi tak robi. tak jak bym napisal kłejk i kazdy wie o co chodzi. ze wiem jak to sie pisze i ze tylko pisze slyszanym językiem. ale skoro to tak wszystkich razi to wybaczcie zmienie swoja ortografie na Hard Polski. czyli stosowal sie do wszystkich zasam pisemnej Polszczyzny...
czemu nie... mozemy pohandlowac.
aha wiem ze sie pisze duza litera na poczatku zdania ale mam nadzieje ze szinoda mi jedynki nie postawi.
pyz - Sob Paź 22, 2005 10:06 pm
przed 'że' stawiamy przecinek (znak interpunkcyjny: ,)
Prezes_Kiler - Nie Paź 23, 2005 1:39 pm
Cytat: | przed 'że' stawiamy przecinek (znak interpunkcyjny: ,) |
Pokaż mi tą regułę wsłowniku ;d
Otóż NIE MA takiej reguły.
, stawiamy oddzielając zdania składniowe [na początku ich często występuje "że"] ale nie ma zasady, że przed "że" stawiamy przecinek a przed kolejnym zdaniem składniowym, by je oddzielić od poprzedniego...
;d
pyz - Nie Paź 23, 2005 4:16 pm
gdzie napisałem, że to reguła?
let me rephrase:
"w tym wypadku należy użyć przecinka przed 'że', lub 'ale', oddzielając kolejne zdanie składniowe"
[edit]
na upartego przed 'ale' i 'że' można dać przecinki, również będzie poprawne
[/edit]
Prezes_Kiler - Nie Paź 23, 2005 6:45 pm
ja tu chce być fajny a ty kurcze zawsze coś wynajdziesz ;d
budzik - Nie Paź 23, 2005 8:46 pm
panowie. widze "," ze wam zalezy na mojej pisowni bardziej moz komu kolwiek innemu. hm... dzieki z gory "," ale obejdzie sie...
pozdrawiam Profesora Pyze i Doktora Killera.
Muniek - Nie Paź 23, 2005 9:09 pm
POmijając kwestię poprawnej polszczyzny i reklamy , pamietasz może Budziu taki utwór Roberta Chojnackiego "Budzikom śmierć" ? Zresztą co tu wymagać od branży muzycznej. Pozdrawiam.
budzik - Pon Paź 24, 2005 11:43 am
hehe... pamietam ta piesn... to byl zamach ale jak widac to sie nie powiodl wracajac do sprawy, pyzaty wiec cos chcesz sie dowiedziec o jakims urzadzeniu czy tylko chciales pokazac jaki z ciebie cudowny polak mam nadzieje ze nie Sidnej. ;-D Joke.
tylu graczy a nikt nie kupuje nic do kompa...?? nie chce mi sie wierzyc...
Kazwa - Pon Paź 24, 2005 9:40 pm
A to co za reklama?
A MOJ TATO MA SKLEP INTERNETOWY i TAKZE MA SPRZET Z HURTOWNII ;)
www.adapter.pl
;)
budzik - Wto Paź 25, 2005 8:08 am
no wiesz kazwa, ale to jest moja reklama hihi a sprzet bierze moze od nas?? zapytaj sie go... ;-*
dzisiaj przesrane w robocie musze zapieprzac po stronach z cenami i aktualizowac swoje... ale wejde i skrobne co jakis czas.
pozdro.
Kazwa - Wto Paź 25, 2005 10:05 am
Chyba incom ;)
budzik - Wto Paź 25, 2005 11:28 am
hehe... mam na waszej stronie konto zalozone i u was ceny sprawdzam hihi... ;*
budzik - Czw Paź 27, 2005 12:05 pm
mam do sprzedania monitory dotykowe, lub same maty pod LCD... ktos potrzebuje?? nie...??
sauron - Wto Lis 01, 2005 1:21 pm
interes smierdzi
budzik - Sro Lis 02, 2005 9:39 am
hehe tego tu jeszcze brakowalo... myslisz ze to ze ci moja firma 4 lata temu karty nie oddala to swiadczy tym ze mozesz mi psuc renome ty lamo jedna... i jestes w PKS a przeciwko mnie... masz przeje*pip* hihihi... i zebys wiedzial ze twojej karty juz nigdy nie odzyskasz... a reszta klijentow co kupili juz odemnie sa zadowoleni i gotowi do dalszej wspopracy... wiec jeden niezadowolony klijent. a ja mam narazie juz 14 zadowolonych. pokaz mi firme, sklep, lub cokolwiek gdzie wszyscy klijenci sa zadowoleni... moze Frazpc?? buhehehehe. czytam wasze forum i widze ze ludzie sie nie wypowiadaja zawsze spiewajaco o was. wiec czep sie swego ogona i pilnuj swojego "Interesu" bo ja na twoj do tej pory nic zlego nie powiedzialem... ;] hehe
POZdrawIAM
shinoda - Sro Lis 02, 2005 12:18 pm
swoj swojego gryzie? rotfl
btw. ... 1
budzik - Sro Lis 02, 2005 12:36 pm
nie shinoda to nie gryzienie... to dogryzanie... taka juz mamy slabosc od kad sie znamy z sauronem... wszystkie chwyty doswolone... no prawie wszystkie, byle bylo smiesznie... bo z zyciu codziennym juz jak dogryzasz to juz tak ze nie ma mozliwosci posmiania sie... nieprawdaz...
sauron - Sro Lis 02, 2005 3:01 pm
budzik hehe my nie sklep misiu pluszowy zreszta co ja sie bede znalem interes kiedy jeszcze klepales w klejka na single ;> i juz dawno temu wspolpracowal z nami ale sie zesral i tak mu juz zostalo hehehe
pis i bez fochow nie odpowiadasz za renome wiec wyluzuj
budzik - Sro Lis 02, 2005 3:19 pm
o jezu sauron jaki ty jestes zajebisty ;] hihi
budzik - Sro Lis 02, 2005 3:20 pm
juz wiem dlaczego cie do pks wciagnąlem... bo taki zajebisty jestes ze az mi stopa podryguje jak slusze... Sau-ron, Sau-ron... hehe
don't Foch ;P huehue
sauron - Sro Lis 02, 2005 3:20 pm
wiem wiem i tak wisisz 4heinekeny i flaszke (jak nie wiecej)
budzik - Sro Lis 02, 2005 3:23 pm
o ty wypominaczu... juz mi tyle razy to powturzyles ze chyba nie zapomne o 40-stki. i tak jakos tyle czasu bede oddawal... hihi...
sauron - Sro Lis 02, 2005 3:24 pm
bo podpierdalasz i zamiast wywiazac sie ze swoich obowiazkow to wolisz chodzic do kosciola.
budzik - Sro Lis 02, 2005 3:32 pm
w kosciele to raczej mnie nie widzieli dlugo... nie chodze do instytucji... gdzie biora pieniadze... na co?? na benzyne...
sauron - Sro Lis 02, 2005 3:34 pm
no tak... jako ksiadz zapomnialem dodac... i masz takie dziwne koneksje z [PKS]Priest, w ktore wole nie wnikac...
pamietaj wisisz wodke a to nie przelewki
budzik - Sro Lis 02, 2005 3:38 pm
wiem wiem... w twoim gronie za wodke sie zabija ludzi... ;]
sauron - Sro Lis 02, 2005 3:41 pm
jak ktos sie nie wywiazuje z interesow chuj tam wodke ale henki to byl biznes a biznes to rzecz swieta men
Adolf - Sro Lis 02, 2005 3:44 pm
Chcecie sobie pochatowac ? Do tego sa odpowiednie programy. Na forum sa tez inni ludzie i wyobrazcie sobie, ze nie interesuja ich wasze problemy. Dlatego to pierwsze ostrzezenie dla was zeby zaprzestac spamowaniu tego forum :)
sauron - Sro Lis 02, 2005 3:50 pm
kasuj kasuj cenne kB lecą
budzik - Sro Lis 02, 2005 3:53 pm
no wlasnie adolf o takich 3 groszych mowilem... a co tak naprawde ci przeszkadza... bo nie swiadom jestem... te cenne kB... jak to sauron powiedzial... przezywasz za bardzo tradycyjnie...
Adolf - Sro Lis 02, 2005 3:56 pm
Lol... Poprostu budziu robisz tutaj syf. Chcesz sobie pochatowac z sauronem to zrob to na GG. Nie chce zeby te forum wygladalo jak wasza ksiega gosci, wiec stfu.
budzik - Sro Lis 02, 2005 3:58 pm
i oczywiscie... nie wytrzymales prawda... musiale...
Cytat: | Nie chce zeby te forum wygladalo jak wasza ksiega gosci, wiec stfu. |
zapewne ci chodzi o ksiege pks.ctf.pl... no widzisz sam sobie robisz w nas wrogow... a pozatym wczesniej nie wpisywal sie sauron daj mu sie nacieszyc... jakies 5 min jeszcze i mu sie odechce...
sauron - Sro Lis 02, 2005 4:01 pm
budzik farmazonisz zobacz o czym jest to forum. nie jest to 'o dupie maryny' tylko konkretne forum tematyczne ani troche nie zdziwila mnie reakcja tutejszego "trzymam wszystko w ryzach" bo tak powinno byc
nacieszyc sie? lol
wiec adolf rispekt a budzik to lama hehe
budzik - Sro Lis 02, 2005 4:03 pm
lizesz dupe.
sauron - Sro Lis 02, 2005 4:04 pm
zauwaz, ze nie mam takiej potrzeby
EOT z mojej strony
Kazwa - Sro Lis 02, 2005 4:04 pm
Hehe .. Budziu, ja sie zgadzam z Rudolfem, spamujesz nam forum. W przeciagu 30 min, wszystkie tematy zrobily sie czerwone, nawet te najstarsze. A "wtracanie 3ch groszy" lol, on jest moderatorem tutaj, musi dbac o czystosc i brak spammingu na jego terenie. Myslisz, ze dlaczego Matrix ma tu bana [chociaz, wywiad jego dobrze dziala i wie wszystko na czas] ? Bo spammowal to forum, tak ze kazdemu robilo sie niemilo, czytajac jego autorstwa posty w kazdym z mozliwych tematow. Wiec, ku swemu dobru [i ogolu! :)], zaprzestan :P
shinoda - Sro Lis 02, 2005 4:30 pm
kazwa... nie wychylaj sie tak bo spadniesz z tej barierki :>
vitez - Sro Lis 02, 2005 7:15 pm
"spamowanie" sie pisze przez jedno m
pyz - Sro Lis 02, 2005 8:04 pm
voteban budzik
vote yes
p.s.
spamming ok, spammowanie nie ok
p.s.
Vitez, grats 1.4k postów
Kazwa - Sro Lis 02, 2005 8:10 pm
Sorry, zamyslilam sie .. postaram sie wiecej tego bledu nie popelnic. :/
szyna^ - Sro Lis 02, 2005 8:12 pm
Vote!
Prezes_Kiler - Sro Lis 02, 2005 8:45 pm
pyzu dobij do 1331 postów i zatrzymaj zegar ;]
shinoda - Sro Lis 02, 2005 8:46 pm
Cytat: | pyzu dobij do 1331 postów i zatrzymaj zegar ;] |
oczywiscie miales na mysli 1337 postow
budzik - Sro Lis 02, 2005 11:27 pm
dobra... zrozumialem swoj blad i basta... ;] vote to mozecie sobie wiecie... na coolnecie na mape zrobic. ;/
teraz to pewnie sie posypia propozycje jakiego tu super bana dac budzikowi... skoncu on strasznie zly i wogole jak on mogl tak ;p
i tak was lubie lamki ;$
Grzdyl - Pią Lis 04, 2005 12:58 pm
wy chyba macie za duzo wolnego w pracy...
ale to fakt ze takie pierdoly to wolno tylko pisac na naszej ksiedze gosci... dobijamy do 5k i trza to bedzie druknac... jest ktorys z was chetny do kopiowania i wklejania? antman stawia flache... ja 4 henki i ludzik bedziesz mogl przed 40 splacic dlug...
budzik - Pią Lis 04, 2005 2:03 pm
jezeli juz bym sie za to zabieral to bym to zrobil za darmo... a o moje dlugi sie nie martw...
Grzdyl - Pią Lis 04, 2005 2:45 pm
nie zebym sie martwil ale i tak wisisz flache za jubileuszowy wpis...
no ale fajnie... zrobisz za free to sie antek ucieszy
budzik - Sob Lis 05, 2005 6:44 pm
grzdylu zaczynasz naprawde przeginac... ale bede sobie siedzial cichutko i popatrze jaki z ciebie BANAN.
|
|