Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

archiwum - Najlepszy klan w historii ctf...? ([P] vs [S])

pyz - Sob Paź 02, 2004 12:59 pm
Temat postu: Najlepszy klan w historii ctf...? ([P] vs [S])
No więc ponad 20% głosów miało [P] i [S], zatem głosowaine proponuję teraz pomiędzy tymi dwoma klanami - poprzedni topic zamknięty został dyskusja zatem przeniesiona jest tutaj :-)
Adolf - Sob Paź 02, 2004 1:56 pm

Jako ze siedze na tej scenie juz troche dlugo, to moze napisze cos wiecej :)
Malo osob pewnie juz pamieta, jak [S] mialo swoj okres swietnosci, bo jakby nie patrzec, bylo to dosyc dawno temu. Wtedy bylo dosyc duzo klanow i mozna powiedziec, ze kazdy na swoj sposob byl dobry, ale wlasnie jak powstalo [S] to wszystko sie zmienilo, bo powstal pierwszy "kozak team", zbieranina najlepszych graczy z wszystkich klanow. Wtedy wlasnie zaczela sie hegemonia eSek i moglbym powiedziec, ze dosyc dluga dominacja na scenie. Nie pamietam juz dokladnie ile to trwalo, ale wiem ze [S] bylo nie do rozjebania przez 2 pierwsze ligi by malaklipsa i jeszcze kawalek czasu potem. Trzeba tez pamietac, ze [S] jako pierwsze zaczelo stosowac pseudo-teamplay, chodzi mi o komunikacje glosowa i jakies bardziej "zlozone" taktyki. Bo nie wiem czy wszyscy wiedza, ale wtedy scena polska byla bardzo zacofana - komunikatow praktycznie nikt nie uzywal, chociaz klipsa na swojej stronce, Capture The Flag, Not Frag, po samym wejsciu moda CTF w obrot, napisal bardzo dobry teamplay guide, tylko ze nikt tego raczej nie czytal, a tym bardziej sie nie stosowal do tego :) ... i tak przez parenascie dobrych miesiecy, [S] sobie ownowalo na scenie wszystkich, do czasu az sie pojawilo .. wlasnie [P], zalozone miedzy innymi przez jednego z czlonkow [S] - Polgrafa. Potem juz bylo tylko wlasciwie [P], przez 2-3 lata nie do pokonania praktycznie przez zaden klan. Oczywiscie, zdarzylo sie ze przegrywali, ale to byl wypadek przy pracy ;), no i nie z byle kim, bo z gumisiami i -Mn-. Moze to troche napisalem jakby gumisie i -Mn- wygrali fartem z [P], co oczywiscie tak nie wygladalo, ale trzeba pamietac, ze [P] potem sie jeszcze wzmocnilo i dalej byli nie do pokonania.
Wiec patrzac na to obiektywnie, najlepszym klanem ctf'a i najdluzej dominujacym na scenie bylo [P] i raczej trudno sie z tym nie zgodzic. Ale tak jak napisalem, trzeba pamietac o tym, ze [S] na poczatku tez dosyc dlugo bylo nie do rozbicia i udalo sie to dopiero [P].
Osobiscie zaglosowalem na [S], co chyba nie jest zaskoczeniem - zgodnie z glosem serca :) Ale gdybym nie siedzial w tym klanie tyle lat, to zaglosowalbym z cala pewnoscia na [P]. Po prostu z faktami sie nie dyskutuje :)

shinoda - Sob Paź 02, 2004 3:11 pm

Adi wzruszylem sie :roll:
ja zaglosowalem na [S] bo odkad gralem w q2 to pamietam, ze [S] wymiatalo, z opowiesci /bo sam wtedy nie gralme ctf tylko dm/ i pamietam kurzawe i polasa z cafe ktorego gralem :P ] peace [

FireBird! - Sob Paź 02, 2004 5:17 pm

[quote="shinoda"]Adi wzruszylem sie :roll:
ja zaglosowalem na [S] bo odkad gralem w q2 to pamietam, ze [S] wymiatalo, z opowiesci /bo sam wtedy nie gralme ctf tylko dm/ i pamietam kurzawe i polasa z cafe ktorego gralem :P ] peace [[/quote]

Ja zaglosowalem na [P] bo skrycie kochalem sie w Djsebie, nigdy go nie widzialem ale slyszalem, ze jest niesamowicie przystojnym mlodziencem. sam wtedy jeszcze gejem nie bylem ale pamietam ze na widok xywy [P] Djseba zawsze robilo mi sie cieplo kolo serca :P peace :D

PIELUCHA - Sob Paź 02, 2004 6:40 pm

lol firebird :shock:
PogromcaDziewic - Sob Paź 02, 2004 6:47 pm

[p] ower ;d nastepny post spamerski ;s
Dalej twierdzę że p najdłużej owznowało i to się liczy...

Ziutek - Nie Paź 03, 2004 2:42 am

po co ten topic?
Kumanus - Nie Paź 03, 2004 12:11 pm

Cytat:
[P], zalozone miedzy innymi przez jednego z czlonkow [S] - Polgrafa.

A w zyciu. Killer sam praktycznie go zalozyl, wiem bo wtedy zaczolem sie q2 interesowac :) a killah mnie uczyl :D moze potem ten kolo mu pomagal ale na pewewno zalozyl go Killer

Adolf - Nie Paź 03, 2004 12:17 pm

malo wiesz i w dodatku jestes glupi i lubisz czarnuchow
just stfu

pyz - Nie Paź 03, 2004 5:56 pm

kabanosku...

p.s.
ziut, dla mnie, tłumaczyłem Ci już to, nie pasuje to nie zaglądaj do niego

shinoda - Nie Paź 03, 2004 5:59 pm

Cytat:
Ja zaglosowalem na [P] bo skrycie kochalem sie w Djsebie, nigdy go nie widzialem ale slyszalem, ze jest niesamowicie przystojnym mlodziencem. sam wtedy jeszcze gejem nie bylem ale pamietam ze na widok xywy [P] Djseba zawsze robilo mi sie cieplo kolo serca :P peace :D

DJ byl spoko :-) byl w moim klanie DM'owym ;) :twisted:

Kumanus - Nie Paź 03, 2004 9:01 pm

Cytat:
malo wiesz i w dodatku jestes glupi i lubisz czarnuchow
just stfu

malo ? na cale szczescie jest wszechwiedzacy adolf, wrozka, stworca q2, mastah, wieczny gracz, super spec and rest o this shit, masz sie czym chwalic. A to ze lubie czarnuchow to moj wlasny bussines. Mozesz przyjac pozycje do zbierania ryzu :-P ;]

Kumanus - Nie Paź 03, 2004 9:02 pm

A ty pyziak trzymaj dupe bo w koncu zleci ze stolka i se krzywde zrobisz.
A kabanosek to ci w d*** wlazi. :> ;)

pyz - Nie Paź 03, 2004 10:24 pm

a tobie psia kiełbaska, stfu.
Mr. Kato - Nie Paź 03, 2004 11:06 pm

-Mn-:)
FireBird! - Pon Paź 04, 2004 7:02 am

[quote="Kumanus"]
Cytat:

A w zyciu. Killer sam praktycznie go zalozyl, wiem bo wtedy zaczolem sie q2 interesowac :) a killah mnie uczyl :D moze potem ten kolo mu pomagal ale na pewewno zalozyl go Killer[/quote]

Tak jak i pyz byl najpierw w [P] a pozniej w gumisiach.. ?

vitez - Pon Paź 04, 2004 8:11 am

A ja tak pokretnie... jednak na S . Bo najlepszy to wg mnie nie tylko "najsilniejszy". Ale tez z dobra tradycja i fajnymi ludzmi. P bylo tylko "wannabe fajne" a S jakos zawsze bylo fajne (nie liczac tego ze to ulubiency fejkow ;) , ale przyzwyczailem sie juz :P ).
Zaraz sie rzuca ze sie podlizuje wiec z gory powiem ze maszt wam w rufe :>

brzoza - Pon Paź 04, 2004 10:28 am

Cytat:
Zaraz sie rzuca ze sie podlizuje wiec z gory powiem ze maszt wam w rufe :>

Nie obiecuj misiu.

Magnus - Pon Paź 04, 2004 11:14 am

Vitez się podlizuje :wink:
kozako - Pon Paź 04, 2004 4:29 pm

mozej uz to pisalem ale napisze jeszcze raz uwaga !!! glosuje na S bo S bylo i jest a P nie jest o ! i S fajen jest a w P to bylo fe bo przychodzilo ich 4ech i grali P na reszte i oczywiscie nie bylo fajnie i teraz mam kompleksy i nie moge sie wysrac ;[
Pozdro sonia -..====..^-

Ziutek - Pon Paź 04, 2004 4:35 pm

jawnie
pozdro groszek .=.^

luz - Wto Paź 05, 2004 6:49 am

[quote="FireBird!"][quote="Kumanus"]
Cytat:

A w zyciu. Killer sam praktycznie go zalozyl, wiem bo wtedy zaczolem sie q2 interesowac :) a killah mnie uczyl :D moze potem ten kolo mu pomagal ale na pewewno zalozyl go Killer[/quote]

Tak jak i pyz byl najpierw w [P] a pozniej w gumisiach.. ?[/quote]

Z gumiolami to w ogole byla bajka. ;P

a jak chodzi o ten battle miedzy [P] vs. [S] ;) to trudno stwierdzic , a tez trzeba pamietac ze kazdy z owych klanow mial okres "zamrozen" i "odtajen" czyli BIG RETURN, a w zwiazku z postem Kumanusa, to mnie tez sie wydawalo ze [P] zostalo jak nie zapoczatkowane, to reaktywowane przez Killera :P , a to jeszcze bylo jak Subzero gral tam i hetman, Alienek itp itd... (oczywiscie moge sie mylic) ;) vote for [P].

Kumanus - Wto Paź 05, 2004 2:30 pm

heheh ;) wogole to se mysle ze "lepszy" to jedno znaczne slowo, a polowa sie wypowiada w stylu " bo ja mu lubie robic loda" , "bo lubie jak mnie posuwa" , "bo kocham ta pedalska atmosfere" :D tyle
brzoza - Wto Paź 05, 2004 2:52 pm

kabanos nie przeginaj
WoLF - Wto Paź 05, 2004 7:25 pm
Temat postu: heh
...no co do tych klanow to mam malo pojecia bo dlugo nie gram....ale i tak stawiam na [S] !!! moja pierwsza litera nazwiska to S..hehe lol....a co do czarnuchow to tez ich lubie.....hehehe ale czarny nie jestem:D:D.....ale to nic...kocham czarna muyke i pozdro dla KUMANUSA! hehe My niGGa!;)

ps...ale ten LUZ ma zdjecie....heheh...normalnie picus glancus pupcia szkl;anka..jami uLALALA...hahahahahahahahahahahaah :D w cipe:]]]

luz - Wto Paź 05, 2004 7:42 pm
Temat postu: Re: heh
Cytat:
ps...ale ten LUZ ma zdjecie....heheh...normalnie picus glancus pupcia szkl;anka..jami uLALALA...hahahahahahahahahahahaah :D w cipe:]]]

Zebys ty mial taka buzke jak ja, to by matka sie do ciebie przyznawala a nie przez pol zycia tlukla miotla po glowie i karmila z procy, a i lasek bys nie musial przykuwac do kaloryfera zeby sobie podotykac. ;]

A ktos powie ze bog nie ma poczucia humoru , jednym daje rozum, jednym behawioryzm, a jednym ani jedno ani drugie, smiejac sie z niego i wytkajac jego przywary. Takze wolf - zaakceptuj rzeczywistosc, wkoncu jestes "wyjatkowy", wlasnie na tym polega zlozna groteska boska przyjacielu...

WoLF - Wto Paź 05, 2004 7:50 pm

...heh czlowieku...a skad Ty mozesz wiedziec jak ja wygladam...:>:>:).....narcyzem jak Ty nie jestem i nie bede sie tu przechwalal, bo to nie jakies ogloszenia matrymonialne...i w sumie to tu same chlopaki ;) i co??niby mam foty im pokazywac??!! a co ja gej..heh nie to nie dla mnie:):) a laski i tak na mnie leca..hahaha

p.s....ah Ty Byku Ty..buhehe....narcyz jestes i TyLE!!

pozdro

luz - Wto Paź 05, 2004 8:09 pm

Cytat:
...heh czlowieku...a skad Ty mozesz wiedziec jak ja wygladam...:>:>:).....narcyzem jak Ty nie jestem i nie bede sie tu przechwalal, bo to nie jakies ogloszenia matrymonialne...i w sumie to tu same chlopaki ;) i co??niby mam foty im pokazywac??!! a co ja gej..heh nie to nie dla mnie:):) a laski i tak na mnie leca..hahaha

p.s....ah Ty Byku Ty..buhehe....narcyz jestes i TyLE!!

pozdro

Uzywasz slow ktorych nierozumiesz. ;)
Ja sie niczym nie przechwalam, poprostu komentuje twoje infantylne podejscie, ktore moze sie przejawiac tym ze jeszcze malo o swiecie wiesz.
Foty nie musisz dawac, bo w prawde mowiac, 99% osob czytajacych to, napewno to jebie jak wygladasz , ( w tym i mnie )
A jak chodzi o laski ... przytocze tobie cytat z "Granicy" Zofi Naukowskiej "coś co dla jednych jest sufitem, dla innych jest podłogą" :) ... uwazam temat za zamkniety.

WoLF - Wto Paź 05, 2004 8:14 pm

..zdjecie i tak masz spedalone.....i tyle ...to moje zdanie..a wyrazic je moge 8) nara...loozuj sie dalej
luz - Wto Paź 05, 2004 8:33 pm

Cytat:
..zdjecie i tak masz spedalone.....i tyle ...to moje zdanie..a wyrazic je moge 8) nara...loozuj sie dalej

A dziekuje, twoja opina zawazyla na dalszym moim zyciu.

ps: jak juz bozia tobie nie dala wczesniej rozumu, to juz tobie nie da. :)

kozako - Wto Paź 05, 2004 9:18 pm

lol piszecie tu co mniejwiecej 15 minut ja kan ircu ;]
Kala - Wto Paź 05, 2004 11:34 pm

bauhauauua WOLF rox =] Lubie tego typa sie nie pierdoli, tylko zamiata po calosci, a Ty mu przytaczasz cytaty z ksiazek lol.
luz - Sro Paź 06, 2004 7:47 am

Cytat:
bauhauauua WOLF rox =] Lubie tego typa sie nie pierdoli, tylko zamiata po calosci, a Ty mu przytaczasz cytaty z ksiazek lol.

Kala, skoro ty tez jestes zwolnnikem "takiej formy dyskusji", to albo jestes opozniony co do swojego wieku, albo poprostu nie przekroczyles magicznych trzynastu lat. ;P
Inaczej mowiac trzeba miec prezencje, ktora musi stac na jakims minimum, jak tego nie rozumiesz, to nie zrozumiesz - a w tym wypadku i Tobie wspolczuje. :D

ps: tyle dobrze ze wiesz, ze "Granica" to ksiażka... :P

WoLF - Sro Paź 06, 2004 8:55 am

....ja tam mam 20 lat i w glowie mam poukladane...ale jak widze taka fote...phi...jestes Boski EnriQue..i koniec

"jak tam Swierzak..moze ponapierdalamy sie troche..coo?" :wink:

...pozdro for Ziom's

P.S Kala..poprostu mysli to co ja..jak Cie widzi i koniec" hehe
<<PaLcie , PijCie...biErzCie z Tego WszyScy...tO coNajLepszE!!!>>

pyz - Sro Paź 06, 2004 10:53 am

WoLF, no offence - znam luza dłużej niż Ty wiesz co to internet zapewne, i zaufaj mi, że jego wygląd ma się nijak do charakteru - ogólnie się przyjęło, że picuś glancuś to jakiś sztywny śmieszny chłopiec - jakbyś poznał go na żywo albo chociaż przegadał z nim kilkaset godzin w swoim życiu (na necie), to byś zmienił zdanie, dlatego nie oceniaj człowieka po wyglądzie i się odpierdol już od niego. A jak chcesz komentować jego wygląda, to pokaż siebie - i Ciebie ludzie skomentują - jak nie to stfu.
Nuclear - Sro Paź 06, 2004 11:40 am

Heheheh..... Miłość rośnie wokół nas..... ;>
Porozmawiajmy kilkaset godzin :P

ps. haaaaaaaaaaahahhahhah rozwaliła mnie wypowiedz pyza

brzoza - Sro Paź 06, 2004 11:54 am

Jak bysmy nie mieli nic lepszego do roboty tylko gadac z luzem kilkaset godzin ;P
WoLF - Sro Paź 06, 2004 12:07 pm

..nie mam zamiaru z nim gadac 10000000000000000 godzin..buahahah.....koniec tematu.... :) pa...

no wlasnie wiec kto P czy S ?? :wink:
o to chyba tu chodzi :)

pyz - Sro Paź 06, 2004 12:21 pm

Znając kogoś kilka lat, rozmawiając z nim pół godziny dziennie, ile z nim rozmawiasz po roku, zakładając, że średnio w tygodniu 4 razy rozmawiasz? ;-)
Kumanus - Sro Paź 06, 2004 12:59 pm

Cytat:
kabanos nie przeginaj

eat me!
kabanos'a sobie znajdz
moje zdanie wiec mozesz mi naskoczyc

luz - Sro Paź 06, 2004 1:07 pm

Znize sie do twojego pozomu wolf i przeloze pewne rzeczy na twoj banalny jezyk:
Pyz chcial tobie powiedziec, ze majac taka mozliwosc, nie wysralibysmy sie na ciebie. ;)

Takze synu - STFU bo jestes naprawde za cienki.

pyz - Sro Paź 06, 2004 5:52 pm

Cytat:
Kumanus:
Cytat:
brzoza:
kabanos nie przeginaj

eat me!
kabanos'a sobie znajdz
moje zdanie wiec mozesz mi naskoczyc

sam mówiłeś, że możemy Ciebie nazywać kabanosem.
a naskoczyć... żebyś się nie zdziwił - miej na uwadze, że adminem forum jest member [S] i możesz go w końcu wkurwić, albo my możemy go poprosić, żeby kabanos stracił dostęp do forum, albo z Adolfem możemy nagminnie *PRZYPADKIEM* kasować wszystkie Twoje posty..

Synu, szanuj to, że daliśmy Ci możliwość wypowiadania się, bo to nie Ty pilnujesz by to chodziło, nie Ty płacisz za łącze, nie Ty kupiłeś sprzęt, nie Ty dbasz o bezpieczeństwo tego forum/servera, zachowuj się jak grzeczny człowiek a nie jak skurwysyn, który myśli, że mu się w sieci wszystko należy, bo jeśli mam być szczery - to nie należy Ci się tutaj *NIC* - wszystko jest *PRZYWILEJEM* który może Ci zostać w każdej chwili odebrany bez podania przyczyny, chyba, że płacisz za coś (płacisz za dostęp do internetu, a.k.a. "łącze", a nie za możliwość korzystania z zasobów sieciowych, keep it in mind, nigga.)

WoLF - Sro Paź 06, 2004 6:21 pm

8) keep it real nigga!
kozako - Sro Paź 06, 2004 8:10 pm

Pozdro Sonia -..====..^- HaU haU
Kumanus - Czw Paź 07, 2004 3:13 pm

sram na to. nie musze tu wchodzic,
wogole to wszystko bylo by ok gdybys nie robil sie taki wazny i nie pokazywal jaki to wielki jestes, mnie to juz wkurwilo.
nadal mam cie w dupie

pyz - Czw Paź 07, 2004 6:30 pm

czyli srasz na kaszuba i jego własność materialną w postaci sprzętu i na jego łącze? srasz na mookee jako admina forum? gratuluje rozumowania, dorośnij chłopczyku, dojrzej do pewnych kwestii a później wypowiadaj się.

p.s.
ważnością nazywasz uświadamianie ludzi, którzy nie są świadomi wielu kwestii? ok, good, miej mnie w dupie, ale jeszcze jedno złe słowo powiesz o którymś z moich znajomych a się wkurwie, zwłaszcza o kimś z osób dzięki którym taki śmieć jak Ty ma gdzie się udzielać.

Kumanus - Czw Paź 07, 2004 10:27 pm

dla mnie jestes arcy tepym czlowiekiem. nie obrazam innych, obrazam ciebie bo jestes arogancka swinia. (lagodnie)
Cytat:
sram na jego lacze
.. no kurwa (gdzie tak pisze) podupi mnie .. cos jeszcze genialnego potrafisz wymyslec ? twoje iq zamyka sie w systemie binarnym ? wez nie badz smieszny i zacznij kurwa myslec bo w ten sposobnigdzie nie dojdziesz.
I ty chcesz mnie straszyc ? pfff .. lodzika mi zrob.
p.s moze poniekad zachaczam o innych uzytkownikow tego forum ale nie to jest na moim celu... prawdziwym idiata jestes tylko i wylacznie ty sam, i chowasz sie za kaszubem, mookem itd .. liczysz ze ich wladza ci pomoze bo sam jestes 0 i nic nie zdzialasz ...
p.s2 jestem po raz 2 pijany wiec nie czepiac sie (dziala ? co pyz?[ja dpoiero 2 raz powoluje sie na ten fakt wiec to nie duzo w porownaniu do super extra ziomala jakim jest PYZ !!])
<< lekkim wezem z duzym poczuciem chumoru >>
4 my nyggaz

shinoda - Pią Paź 08, 2004 12:25 am

Cytat:
twoje iq zamyka sie w systemie binarnym ?

moje tez - w okolicach 10000011(bin) :wink:

humor i zahaczac nie piszemy przez "ch" :wink:
ale rozumiem ze to wina % :twisted:

vitez - Pią Paź 08, 2004 9:24 am

Kumanus - PLONK!
Grzdyl - Pią Paź 08, 2004 11:37 am

zauwazylem ze praktycznie wszyscy ktorzy bronia pyzy/atakuja ludzi ktorych smieszy jego wywyzszanie sie(badz probowanie zdominowania sceny - jak zwal tak zwal) to glownie ekipa z [S] lub ich male pieski ktore beda szczekaly tak jak [S] zechce zeby tylko (ci cudowni chlopcy z najlepszego i najbardziej znanego klanu w Polsce - lol again... ) mogly wyjsc z nimi na spacer... smutne to to takie...

rozumiem... solidarnosc klanowa... ale czy wy wszyscy jestescie slepi? zreszta do kogo ja to mowie... brzoza jest slepy i cieszy sie ze wrocil do klanu... z adolfem mozna o czyms tam pogadac ale jego bezsensowna slepa wiara w zgode w klanie psuje caloksztalt... kala jest wporzo... potrafi bezinteresownie pomoc i eS go przyjelo poniewaz jest dobry w tym co robi i "rozslawia" (kto wie ten rozumie) klan ale mi sie wydaje ze kali jest wszsytko jedno gdzie gra bo i tak ma to w dupie co inni o nim sadza... i jest mu wszystko jedno... porti... staly obecny milczacy... ale jak trzeba to potrafi stanac w obronie swojego klanu chociaz zupelnie nie jest zorientowany o co chodzi w tym konflikcie... ;) (porti wybacz ale tak to moim obiektywnym okiem wyglada) pyz i luz... sa cool... sa najmadrzejsi... wszystko im wolno... (przypuszczam ze sa jedynakami) potrafia przegadac ze soba kilka godzin dzien w dzien co na pewno wplynelo (niekoniecznie pozytywnie) na ich psychike... a.. no i jedyna ich rozrywka na serverach/forum jest pojazd po wszystkich po ktorych w danej chwili jezdza... (taka prawdlowosc - kiedy jestem na serverze i jest ktorys z tego zlotego duetu nie bylo dnia zeby nie padl jakis obrazliwy text pod moim badz pod adresem klanu... ) kribol... spoko koles... nie szuka poklasku... nie wypowiada sie kiedy nie musi... nie bierze udzialu w prywatnych wojnach innych osob... kazwa... musi przestrzegac zasady ze jak pyz cos mowi to pyz ma zawsze racje i musimy przytakiwac... ale pewnie cos tam knuje bo cwana z niej babka... ;) shi... tak jak krib... mozna z nim pogadac... fajnie sie z nim gra... ale raczej nie ma za duzo do powiedzenia w sprawie polityki eS bo gdyby cos tam mial to pewnie juz dawno by zareagowal..
do tego powinienem dopisac wasali eSek ale to juz calkiem inna historia...

no... tak to widze...
pozdrawiam myslacych samodzielnie...

Kumanus - Pią Paź 08, 2004 12:00 pm

chodzilo mi tylko o jeden bit :d ew 2 ;)
Nuclear - Pią Paź 08, 2004 12:30 pm

Nice report Grzdyl
Wujek Jamal - Pią Paź 08, 2004 1:07 pm

lol a o szefie Mal'u sie zapomnialo co ?:)
Adolf - Pią Paź 08, 2004 1:21 pm

Cytat:
zauwazylem ze praktycznie wszyscy ktorzy bronia pyzy/atakuja ludzi ktorych smieszy jego wywyzszanie sie(badz probowanie zdominowania sceny - jak zwal tak zwal) to glownie ekipa z [S] lub ich male pieski ktore beda szczekaly tak jak [S] zechce zeby tylko (ci cudowni chlopcy z najlepszego i najbardziej znanego klanu w Polsce - lol again... ) mogly wyjsc z nimi na spacer... smutne to to takie...

Jakby nie patrzec tutaj glownie siedzi "ekipa z [S]", wiec to chyba nie jest dziwne, ze szczekamy najglosniej ? A te wstawki z "najlepszym i najbardziej znanym klanem" sobie daruj, bo to jest tylko i wylacznie wymysl twojej chorej wyobrazni .. albo kompleks wyjezdzonego autobusu :/

Cytat:
rozumiem... solidarnosc klanowa... ale czy wy wszyscy jestescie slepi? zreszta do kogo ja to mowie...

Zal ci dupe sciska, ze w "najlepszym i najbardziej znanym klanie" wszyscy sie lubia i panuje dobra atmosfera ? Proponuje zebys jeszcze troche pospamowal ksiege gosci na swojej stronce, to moze w koncu "oldboye" z PKS sie tutaj wypowiedza, bo jak narazie to ich prosisz o to od paru miesiecy i jakos cie olewaja .. solidarnosc klanowa w koncu :/

Cytat:
brzoza jest slepy i cieszy sie ze wrocil do klanu...

A ma plakac ?

Cytat:
z adolfem mozna o czyms tam pogadac ale jego bezsensowna slepa wiara w zgode w klanie psuje caloksztalt...

A twoja slepa wiara w PKS psuje wizerunek polskiej sceny w Europie. No ale pewnie sie myle, bo PKS Rulz, a bugi w nocheat to norma :/

Cytat:
kala jest wporzo... potrafi bezinteresownie pomoc i eS go przyjelo poniewaz jest dobry w tym co robi i "rozslawia" (kto wie ten rozumie) klan ale mi sie wydaje ze kali jest wszsytko jedno gdzie gra bo i tak ma to w dupie co inni o nim sadza... i jest mu wszystko jedno...

Kala jest wporzo i dlatego jest w [S] ;)
btw. ta bezinteresowna pomoc to rzucanie Grzdylowi linkow do najnowszych warezow na GG, bo grzdyl niestety nie potrafi sie zarejestrowac na forum kalego ;-)

Cytat:
porti... staly obecny milczacy... ale jak trzeba to potrafi stanac w obronie swojego klanu chociaz zupelnie nie jest zorientowany o co chodzi w tym konflikcie... ;) (porti wybacz ale tak to moim obiektywnym okiem wyglada)

Bo Porti sie nie interesuje pseudo konfliktami. Zreszta .. nie chcialbys wiedziec, co on o tobie mysli :)

Cytat:
pyz i luz... sa cool... sa najmadrzejsi... wszystko im wolno... (przypuszczam ze sa jedynakami) potrafia przegadac ze soba kilka godzin dzien w dzien co na pewno wplynelo (niekoniecznie pozytywnie) na ich psychike... a.. no i jedyna ich rozrywka na serverach/forum jest pojazd po wszystkich po ktorych w danej chwili jezdza... (taka prawdlowosc - kiedy jestem na serverze i jest ktorys z tego zlotego duetu nie bylo dnia zeby nie padl jakis obrazliwy text pod moim badz pod adresem klanu... )

Pyz i Luz sa cool .. zgadzam sie :P

Cytat:
kribol... spoko koles... nie szuka poklasku... nie wypowiada sie kiedy nie musi... nie bierze udzialu w prywatnych wojnach innych osob...

Bo Kribola nie nauczyli pisac jeszcze ...

Cytat:
kazwa... musi przestrzegac zasady ze jak pyz cos mowi to pyz ma zawsze racje i musimy przytakiwac... ale pewnie cos tam knuje bo cwana z niej babka... ;)

Wydaje ci sie. Kazwa niczego nie musi przestrzegac. Wlasciwie to przewaznie ma inne zdanie niz reszta eSek.. tragedyja normalnie :/

Cytat:
shi... tak jak krib... mozna z nim pogadac... fajnie sie z nim gra... ale raczej nie ma za duzo do powiedzenia w sprawie polityki eS bo gdyby cos tam mial to pewnie juz dawno by zareagowal..

Straszne ... bo kazdy sie musi przekrzykiwac z Grzdylem :/

Cytat:
do tego powinienem dopisac wasali eSek ale to juz calkiem inna historia...

Bo wsrod nich sa ludzie z [PKS] ? :DDD

Cytat:
no... tak to widze...
pozdrawiam myslacych samodzielnie...

A ja to slabo widze, zreszta jestem slepy podobno.
btw. czasami jest lepiej wypisywac "cudze mysli", niz swoje .. pozbawione jakiekogokolwiek sensu :/

Kazwa - Pią Paź 08, 2004 1:48 pm

Grzdyl co do mnie to sie pomyliles ;) Nie mam za dobrych stosunkow z moim klanem i przewaznie mam odmienne zdanie niz reszta.
A z Pyzmenem ost sie ciagle kloce :evil:

shinoda - Pią Paź 08, 2004 1:49 pm

Cytat:
shi... tak jak krib... mozna z nim pogadac... fajnie sie z nim gra... ale raczej nie ma za duzo do powiedzenia w sprawie polityki eS bo gdyby cos tam mial to pewnie juz dawno by zareagowal..

ja tam tylko sprzatam :wink:

ale spoko, mam mozg wyciagam subiektywne wnioski i kiedys to wszytko zbiore do kupy i Was wszystkich zjebie rowno bo gowno wiecie :twisted:
i tylko po sobie jezdzicie. wiadomo ze nie ma ludzi idealnych i sie mozna zawsze dojebac. ale zeby non stop sie tyrac? w CB sie wszycy tyraja, tu sie tyraja - to taka zasada na forach internetowych? "siedze w domu to bedzie sie z kims tyral na necie" - moze o tym prace napisac na psychologii albo socjologii - czy gdzie tam to pasuje, taki temat.

anyway

>I'm biggest and the best, better than the rest<

peace

edit. no ja tez nie odbiegam od tej reguly czasem /zeby sie potyrac z kims/ damn :(

Sensei - Pią Paź 08, 2004 2:43 pm

Cytat:
w CB sie wszycy tyraja, tu sie tyraja - to taka zasada na forach internetowych?

No chyba tylko na tym. Normalnie na innym forum na którym przesiaduje to moderatorzy odrazu tłumią wszystkie tego typu konflikty i zamykają topic. Dbają o dobre imię forum...

Adolf - Pią Paź 08, 2004 2:51 pm

Sensei - za duzo na forum Bravo Girl przesiadujesz :/
szyna^ - Pią Paź 08, 2004 3:20 pm

ja troche w plecy z postami, ale w tamtej ankiecie nie bylo -ZIM-!
Grzdyl - Pią Paź 08, 2004 3:50 pm

prosze... bezsensowny flamewar... twoje argumenty to w wiekszosci naginanie rzeczywistosci...

i o najlepszym klanie... bo przeciez tak pyz zareklamowal S na forum CB...
i o ksiedze gosci pks-ow... bo nie od miesiecy tylko 3 razy skrobnalem pod koniec wrzesnia cos o tym zeby zaczeli sie udzielac na forum ale ich odpowiedz byla konkretna... powiedzieli ze nie ma po co logowac sie na forum bo tu ludzie tylko sie kloca miedzy soba...
w ogole czlowieku najwiekszy pojazd jest z ludzi z klanu [S] jesli chodzi o scene europejska a do pks-ow jakos nikt sie nei przypieprza... a konkretnie do 2 nowych graczy jore i karpo no ale przeciez oni sa z S wiec solidarnosc klanowa musi byc... jak oni sa z S to jada cale S... mam przytaczac tutaj jakie texty polecialy pod ich adresem?
i o linkach na warezownie od kali (szukalem rise of nations... 3 razy dostawalem linka ale niestety wszystkie 3 nie dzialaly ;) ale i tak jestem wdzieczny za to ze probowal) wiec adi nie uprawiaj demagogii bo jeszcze jestes za maly szczawik na to...
to ze pyz i luz sa cool to tylko ograniczone pole widzenia klanu S o ktorym juz wczesniej pisalem wiec nie bede sie dalej rozpisywal... a to ze nie jestescie obiektywni w ocenie klanu to tylko i wylacznie przypadlosc [S] w ktorym jako jedynym klanie na scenie nie ma rozmow o normatywnym zachowaniu... o byciu fair w stosunku do innych bo wy po prostu macie to w waszej boskiej i najlepszej na polskiej scenie Dupie...
co do przekrzykiwania drogi kolego to o ile mnie pamiec nie myli kiedy wybuchl moj konflikt z pyzmenem to wolalem zalagodzic jakos ta sprawe i wykonalem telefon z mysla ze moze z racji ze znamy sie dlugo dojdziemy do jakis konstruktywnych wnioskow... ale niestety pyzmen omamiony naglym (a moze nie) atakiem schizofrenii zaczal cos wykrzykiwac... wlaczyl mu sie tryb monologu uzewnetrznionego i niestety nie dalo sie dotrzec do niego z jakimkolwiek zdaniem wiec normalnie wylaczylem rozmowe zeby nie tracic pieniedzy na bezsensowne rozmowy z goraca linia umiejetnosci oratorskich Pana Pyzmena... wiec prosze konkrety a nie wypluwanie beznadziejnych zarzutow bo robisz to pod wiatr...
mowie nie bede sie wypowiadal co do wasali eSek ale 1 na pewno sie tu znajdzie i wystarczy tylko uwaznie sie przyjzec wypowiedziom czy to na tym forum czy na scenie cb...

Cytat:

by adolf...
btw. czasami jest lepiej wypisywac "cudze mysli", niz swoje .. pozbawione jakiekogokolwiek sensu :/

a przepraszam a to w jakim kontekscie? bo wszystkie moje mysli raczej sa trafne i tylko slepy nie widzi sensu w tym co napisalem...
ale podobno ty nie masz problemow z oczami i z wyciaganiem wlasciwych wnioskow wiec czezgos tu nie rozumiem...

i nastepnym razem... napisz cos sensownego zebym mogl sie wysilic otpierajac twoje argumenty bo szkoda czasu na takie "perdu pierdu" w twoim wykonaniu... albo sie wyspij... to ci powinno pomoc... a moze powinienes odstawic alkohol bo przeciez ludzie z S chodza ciagle nawaleni i szczyca sie tym na prawo i lewo...

Grzdyl - Pią Paź 08, 2004 3:51 pm

mal jest wporzo... ;)
Adolf - Pią Paź 08, 2004 4:11 pm

Eh... bla bla bla :/
Wiesz Grzdyl, z toba wogole nie ma sensu dyskutowac, bo podobnie jak Tygrysek, wszystko interpretujesz na swoj sposob. Wypisujesz pare stron jakiegos bezsensownego tekstu i piszesz to w takiej formie, jakbys ty mial zawsze racje, a my wszyscy sie tutaj mylimy :/ Szkoda slow po prostu - wpierw popatrz na siebie i swoje argumenty, a potem komentuj moje/innych .. whatever, to i tak nie ma sensu, bo pks rulz :/
Prawda jest taka, ze ty jestes tutaj pionkiem i kazdy dobrze to widzi, no moze procz tych matolkow z PKS, ktorym co chwile mydlisz oczy :D
btw. wracajac do tego co napisal pyz na stronie CB .. tak jak sam napisales, to reklama :/

Kazwa - Pią Paź 08, 2004 4:15 pm

Chyba sie pogniewamy Panie Grzdylu .. Malina jest w porzo i o nim nic nie napisales ..To ja nie jestem w porzo ? Osh ty dziadzie .. zniszcze Ci reputacje w grupie i Pani Kawie z anglika powiem, ze nie znasz podstawowych zasad gramatyki .. A Walenty dostanie tajemniczy telegram z prosba o ponowne sprawdzenie Twojej pracy z rachunku :wink:
Adolf - Pią Paź 08, 2004 4:30 pm

Wracajac do sprawy [S] a dwoch nowych, czyli karpo i jore.. To wiesz, mam gdzies opinie tych krzykaczy z CB. Przyjelismy ich do klanu na okres CB i tyle - nie widze w tym nic dziwnego. Jezeli nikt inny ich nie chcial, to chyba nie jest juz nasz problem ? A ludzie zawsze beda plakac tam, niezaleznie czy bedzie gral karpo/jore czy tez nie beda grali :/
Proponuje przeczytac posta Metalstorma i Bjorna - to sa ludzie dobrze obeznani ze scena i CB, wiec wiedza co pisza ..
btw. pks jest posmiewiskiem niestety - sprawa smoka i vidmo - tylko ze ty tego nie widzisz, bo dla ciebie czitowanie to norma :/ Ludzie nie komentuja, bo to nie wymaga komentarza :/

brzoza - Pią Paź 08, 2004 5:36 pm

Grzdylik wez sie odwafluj odemnie i od reszty [S], ja, jak i wiekszosc [S] nic ci nie zrobilem, nie uczestnicze w twojej wojnie z adolfem i pyzem (reszta [s] rowniez w niej nie uczestniczy) i mam to, szerze mowiac, w dupie. A ty swoja generalizacja razisz i mnie i innych czlonkow [S].

Ja tez cos powiem jesli chodzi o Jore i Karpo.

IMHO zgadzam sie czesciowo z tym ze to troche nie fair i jestesmy mocni dzieki nim, ale wydaje mi sie ze wiekszosc flamewaru ktory powstal na skutek tej akcji wynika z dawnych animozji pomiedzy graczami skandynawskimi. Jore i Karpo nie sa bogami, mysle ze nawet jesli beda grac z NQ z nami to mozemy dostac (bo zupelnie brak tp z nimi jest).
Nastepna rzecza ktora wywolala taka burze to jest fakt, ze pojawil sie "nowy" klan w CB, ktory ma szanse wygrac div2 "i to tak nie powinno byc", to ich bulwersuje. Bo jacys nowi nieznani goscie klepia ich klany, ktore mialy murowana pozycje (ale prawda jest taka ze ktos musi byc najlepszy _byc moze_ jest to [S] w tym sezpnie CB). Zwroc uwage ze wogole sie nie przyczepili do duka po meczu z bh czy zw. Flame wybuchl na nowo kiedy Jore i Karpo zagrali. Zreszta, wiemy obaj dobrze ze TIC bysmy pojechali nawet bez nich, a bylo tak ze naprawde nie bylo "Polskiego" squadu zeby zagral.
Jak chcesz znac moja opinie to wole grac bez Jurka i Karpia nawet jesli ma to oznaczac nie wejsce do playoffow.

A co do mojego "powrotu" do [S]. Wiesz loda adolfowi nie zrobilem zeby mnie znow "przyjal" poprostu chce sobie pograc w CB, a z nikim innym nie mam opcji.

I jeszcze raz apel. Oddziel Twojego flame z pyzem/adolfem od reszty S.

Aha, nie mam netu wiec nie musisz sie spieszyc z jakimis wywodami (ktore swoja droga chetnie poczytam). Przeczytam to forum dopiero w poniedzialek z pracy.

pzdr.

Magnus - Pią Paź 08, 2004 7:36 pm

[quote="brzoza"]

A co do mojego "powrotu" do [S]. Wiesz loda adolfowi nie zrobilem zeby mnie znow "przyjal" poprostu chce sobie pograc w CB, a z nikim innym nie mam opcji.

[/quote]

hrrr hrrrrr (ostentacyjnie odchrząkuje, dając coś do zrozumienia).

pyz - Pią Paź 08, 2004 8:10 pm

nie będe komentował steku bzdur, żal mi czasu.
a ty grzdyl nie dzwoniłeś do mnie z racji konfliktu "ty vs ja" tylko z racji tego, że nie lubiąc ciebie, jechałem po całym PKS, a monolog śmieszny uprawiałeś jednocześnie ze mną. Proponowałbym trzymać się bliżej faktów a nie "własnej wersji prawdy", eot pokemonie - nauczysz się pisać *prawde* to pogadamy.

Grzdyl - Sob Paź 09, 2004 12:46 am

no i mamy kilka wersji prawdy...
kazdy ma racje bo kazdy mowi pradwe...
tylko ktora prawda jest prawdziwsza...
to wiedza tylko i wylacznie ludzie bioracy udzial w tym bezsensownym flamewarze... ale nie ja go zaczalem i nie ja go skoncze...

PIELUCHA - Sob Paź 09, 2004 5:16 am

[quote="Grzdyl"] to wiedza tylko i wylacznie ludzie bioracy udzial w tym bezsensownym flamewarze[/quote]

mnie sie cos zdaje ze tego niewiedza nawet najstarsi gorale :D

pyz - Sob Paź 09, 2004 6:26 am

mówiłem, że pogadamy jak nauczysz się trzymać się faktów, "kilka wersji prawdy" świadczy o twojej prostocie, a taki gadaniem wręcz przypominasz mi andrzeja l., dlatego skończ trollu.
kozako - Sob Paź 09, 2004 6:56 am

andrzej listonosz ? ;d
Fil3T - Sob Paź 09, 2004 7:55 am

eee
[S] the best!!
Daje na nich
Ownowali cały plebz nieziemsko :>
Pamiętam, że pierwsza gra, w której stracili flage było z thc 18 : 1
A potem zaczęli dostawać w dupe, bo mieli modemy a porobiły się klany kafejokowców z pingami po 20-40 (np. mn), którzy wymiatali z raila i tyle.
Czyli dochodzimy do meritum Tepsa śmierdzi :>

edit.
Acha zapomniałem dodać, że nie z tego wymiatarskiego squadu nie widze teraz PRAWIE nikogo na tym 4um. Więc powstrzymajcie się od komentarzy typu "hahaha, wtedy wymiatali, teraz ale dostają po dupie, bo to po prostu inni ludzie....

Grzdyl - Sob Paź 09, 2004 10:24 am

ta...
ROJTER - Sob Paź 09, 2004 9:53 pm

Witam

Pozwole sobie wyjasnic kilka rzeczy.
1. Adolf, niestety nie masz racji, [P] załozył Killer, chyba że kłamał pisząc historie klanu. http://pfm.rogucki.com/historia.html
2. Któś, wspominał o miłości do DJ Seby, jedno z jego pierwszych zdjęć jakie udało mi się mu zrobić mozesz znaleźć tutaj http://pfm.rogucki.com/161099/reportaz.html.
3. Co do Luzera, to spoko gość ;) Pamiętam jak kiedyć na nocce w cafe musiałem zapeniać jego mame (jak, że byłem chyba najstarszy wiekiem), że mu się nic nie stanie, i prosze na jakiego przystojniaka wyrósł.
4. I tak z czystej ciekawości, czy którykolwiek z młodzieży miał kiedyś przyjemność/ nie przyjemność grania z [P], odnośnie oceny gry [P] vs reszta świata ? Zawsze staraliśmy sie, aby tego typu mecze były wmiare sprawiedliwe (najprostsza metodą była przewaga liczebna "reszty świata")
5. Aż człowiek z rożewnieniem czyta, jak ludzie mowią o walkach stoczonych prawie 5 lat temu (6.11.1999), mowie o pierwszej walce z [S]. Pamietam, ze bardzo obawialismy sie tego meczu, aż do momentu, kiedy Kurz zaczał sie denerwować i potem poszlo juz po naszej myśli.
6. Niestety w real life było mi tylko dane spotkać Krasnala ( w Gdańsku na 1 zjeździe CTF'a) i Slava ( w Gdańsku na 2 zjeździe CTF'a) z klanu [S] (choć w sumie Adolf mieszka jkieś 20 km'ow odemnie ;) ), ale mimo to pozdrawiam wszystkich graczy z klanu [S] i całą ekipe CTF'owa z która miałem styczność.

pozdrawiam

[P] ROJTER

Trigger - Nie Paź 10, 2004 2:25 am

grzdyl czuje sie urazony- slowem o mnie nie wspomniales w wywodach o S - co to sie porobilo wystarczy pol roku nie pograc i juz nikt nie pamieta... jak to sie mowi zle czy dobrze grunt zeby mowili ;].

ja pamietam rojter jak doszedles do P, poniewaz za cholere mi tam nie pasowales i to mnie zdziwilo wowczas ;)

bah a o KAI nikt nie pamieta a byl czas kiedy bylo filarem sceny blisko zaprzyjaznionym z S zreszta, moze dlatego ze KAI umieralo dlugo i w bolach i dla mlodszych graczy bylo raczej synoninem slabosci a nie potegi.. a szkoda troche ;]

PogromcaDziewic - Nie Paź 10, 2004 4:54 am

nooo, pamietam kai to były moje początki!!
Jak zacząłem grać na necie na modemie, jeden z pierwszych serverów na jaki wszedłem to był od CTF'a
i tam często kilku [KAI] wymiatało i póki nie wiedziałem że są klany itd to myślałem że to są bracia jacyś ;s
wogóle szkoda że serwis elczupi już nie działa, tam były linki do stron i nazwy klanow i trochę historii ;/

pyz - Nie Paź 10, 2004 10:05 am

ROJTER, mnie i Warriora znasz, kat'a chyba też, luz'a też znasz.. a my w [S] ;-) więc znasz więcej e[S]ek :>
szyna^ - Nie Paź 10, 2004 10:26 am

ja tak se ostatnio glowkowalem ze moze by sie przydalo jakos spotkac ?
pyz - Nie Paź 10, 2004 10:28 am

ok, ja mam koło domu duże boisko - możecie rozbić tam namioty :)
szyna^ - Nie Paź 10, 2004 11:18 am

mozliwe ze z kala cos zagadamy z tym zjazdem w Bialym..... ale nie wiem jeszcze jak to bezdie.
Grzdyl - Nie Paź 10, 2004 1:41 pm

i znowu bedziemy sobie dupy odmrazac na Bialostockich mrozach... ;)
ROJTER - Nie Paź 10, 2004 3:46 pm

Witam

Pyz, to walsnie potwiredza, ze nie siedze juz w temacie ;)
Trigger, wiem ze nia pasowalem, bylem po prostu za slaby to tego klanu, ale sie jakos wkrecilem ;)
Pyz skoro [S] to teraz chlopaki z [P], to biorac matematycznie [S] to [P], czyli porownanie jaki klan jest lepszy nie ma sensu ;) Ponieważ [P] vs [P] daje 2[P] vs ? ;) )

pozdrawiam

ROJTER

szyna^ - Nie Paź 10, 2004 6:52 pm

heheh Roj zamieszal ;P
Trigger - Pon Paź 11, 2004 12:30 am

roj nie jakosc gry mialem na mysli - powiedzmy "klimat".
ale akurat okazalo sie ze potrzebny byl tam ktos taki jak ty - ciut dojrzalszy i stabilniejszy - o ile pamietam sporo dobrego z tego wyszlo i klan pozyl troche dluzej ;p

vitez - Pon Paź 11, 2004 8:04 am

Cytat:
Ja tez cos powiem jesli chodzi o Jore i Karpo.

IMHO zgadzam sie czesciowo z tym ze to troche nie fair i jestesmy mocni dzieki nim, ale wydaje mi sie ze wiekszosc flamewaru ktory powstal na skutek tej akcji wynika z dawnych animozji pomiedzy graczami skandynawskimi. Jore i Karpo nie sa bogami, mysle ze nawet jesli beda grac z NQ z nami to mozemy dostac (bo zupelnie brak tp z nimi jest).

No nareszcie chociaz jedna osoba zauwazyla to samo co ja, i to jak milo ze to osoba z S.
Dojscie jore i Karpo OSLABILO S !
Tylko ci paranoicy na CB z klapkami na oczach maja po prostu alergie na Jore i karpo i gdziekolwiek sie oni pojawiaja tam musza byz zrugani.
I mimo ze kilkukrotnie pod danym raportem wpisywalem: spojrzcie na wyniki, oni nadal swoje.
A wyniki pokazuja jasno: dwa mecze S bez jore i karpo = 2 x rape. Mecz z Jore i karpo z klanem jednak wg mnie dosc srednim (na poziomie bh co najwyzej, nie NQ czy TuR) - wynik dosc rowny. Widac ze ci dwaj zepsuli zgranie S i oslabiaja ich raczej zamiast wzmacniac. Szczerze bym radzil - albo po 5 sparow z nimi vs inne klany przed kazdym meczem by sie zgrac, albo sobie ich darowac.

Natomiast co do "bycia posmiewiskiem CB" - to tu PKS o wiele ladniej sie pokazali z dwoma fejkujacymi nocheat graczami, dwoma forfeitami i banami. Nastepny taki wybryk i PKS sie zegna z CB a dodatkowo admini maja zalecenie by bylo ich co najmniej dwoch na kazdym meczu PKS bo to "klan podwyzszonego ryzyka" - jako jedyny w tym sezonie zasluzyl sobie na takie miano (w zeszlym byl to 1dt i idc za pingfejkowanie oraz X|M za brak NoCheat - w tym sezonie X|M sa godni pochwaly za postawe, trzymanie sie zasad, dogadywanie sie, znajomosc angielskiego i skonczyli wreszcie z pyskowaniem :> ) . I tu panuje zgoda - cale CB sie smieje z PKS, natomiast w sprawie dwoch graczy w S kilku tylko alergikow sie przychrzania podczas gdy reszta probuje ich uspokajac (np Bjorn) :) . Jest pewna roznica pomiedzy :cale CB" a "kilku niezadowolonych whinerow" , tylko Grzdyl jej nie zauwazy.

duke - Pon Paź 11, 2004 9:18 am

hehe, co do Jore i Karpo to zobaczycie ze w meczu z NQ, juz bedzie lepiej niz w meczu z TIC.
Adolf wpadl na dobry pomysl: przyjmiemy dla jaj jeszcze puksa lerppu i nikodemusa, wtedy admini cb sie poplacza co my tu odpierdalamy hehe.

duke - Pon Paź 11, 2004 9:20 am

lol, sory za stylistyke :(
luz - Pon Paź 11, 2004 11:45 am

grzdylu, grzdylu ... ;) usiadz wygodnie i przeczytaj to z godna uwaga. Wina nie lezy w twoim klanie jak dla mnie, bo i sa tam ludzie, ktorzy sa rowni ( np. zyz! ;) ) problem niestety jest w tobie. A zaraz napisze tobie dlaczego, bo pewnie z niecierpiliweniem czekasz na to. Zatem, wedlug mnie, nie odrozniasz pewnych rzeczy i traktujesz je zbyt "serio". Czy ty naprawde nie potrafisz odroznic gry FPP na ktorej sie wychowales, od realiow rzeczywistosci ? dosc znaczne roznice sa pomiedzy tymi "swiatami". Pewnie teraz jestes ciekaw jakie... totez tobie napisze. :) Przyjmijmy ze grasz sobie, na q2ctf1 w skladach 5v5 w red teamie, majac ampe , 97hp 137armoru, 160ps'u i 14s quada ( przykładowo :> ) i nagle wchodze na server i zamiast sie przywitac ladnie mowie , "grzdyl, buraku czesc" , a ty mowisz "jebaj sie" poczym wciskasz swoj NAJCZESCIEJ UZYWANY BIND czyli ":)" ( o ile wiem to widnieje to za kazdym razem trafienia railem ;D ) ... i teraz mozliwosci:
A) swiat gry QUAKE2: ja to tobie odpowadam "odpowiednio" i sie zaczyna ;) ...
B) swiat realny: dostajesz w ryj.

Czyli podsumowujac, uspokoj sie, bo to tylko gra a ty masz juz prawie dwadziescia lat... ;)

ps: wydaje mi sie ze naprawde nie jestes takim kretynem, swoj rozum masz i mysle ze faktycznie moj post do ciebie w jakis sposob przemowil i zakonczy wszelakie konflikty.

ps2: w przeciwnym razie, coz ;) FLAMWAR!

ROJTER! , teraz na legalu mozemy juz na piwo pojsc, a i dobrze pamietam wjazd matki do NIKO ;) jak zapewniales ze sie mna zaopiekujesz, jawnie jak TATA . :DDD

Kumanus - Pon Paź 11, 2004 12:06 pm

Cytat:
jak milo ze to osoba z S.

to teraz zrob chlopakom po lodziku - DZIOBAJ !!

brzoza - Pon Paź 11, 2004 12:13 pm

Kabanos STFU bo pojde po chrzan :)
pyz - Pon Paź 11, 2004 12:31 pm

duke, vote yes na pomysł adolfa :)
luz, hehe, lepiej olać - przemawianie nie daje skutku..
brzoza, szkoda chrzanu...

szyna^ - Pon Paź 11, 2004 3:32 pm

Luz to Ty taki straszny na real jestes ? ;/ jaaaaaaaa po po po po popuscilem ;D
luz - Wto Paź 12, 2004 9:32 am

Cytat:
Luz to Ty taki straszny na real jestes ? ;/ jaaaaaaaa po po po po popuscilem ;D

szynus co ty, ja jestem pacyfista, jawnie. ;)

Aluu - Wto Paź 12, 2004 10:48 am

Chcac wyjasnic pare zdan ktore tu padly wczesniej.

1) Nie wiem dlaczego Pyz nic nie napisal albo ja cos przeoczylem, nie chcialo mi sie tego calego flame wara czytac :)
Przed Gumisiami Pyz mial raczej lacze HPB co niestety utrudnialo znacznie gre, zostal do P przyjety Po rozpadzie/rozejsciu/zamknieciu
klanu Gumisie.

2) :) szmat czasu Rojter
btw wydaje mi sie ze Adolf i ty macie po trochu racji.
Z tego co pamietam (ale moge sie mylic to bylo juz pare lat temu).
Killer zalozyl jakies P, ktore dosyc szybko sie rozpadlo,
to P w ktorym mielismy okazje grac bylo jakby P reaktywacja starszego klanu.
Moge sie mylic, ale ja to tak pamietam.

3) Mecze z wyrownywaniem szans byly ciekawe :)
Z tego co pamietam zdarzaly sie i takie w ktorych pozyczalismy swoich do 2 druzyny zeby bylo fair
nie mowiac juz o przewadze ktora zadko kiedy byla mniejsza od 2 :)
Tu tez moge sie mylic poprostu to tak pamietam.
Nie bijcie za skleroze, wiem ze z czasem sie idealizuje swoje wspomnienia.

4)Z tego co pamietam z meczu P vs S (tego pierwszego) w skladzie S poza adolfem (i moze jeszcze 1 osoba ale wydaje mi sie ze tylko adolf)
nie bylo nikogo na modemie, stwierdzenie ze S zaczelo przegrywac z klanami LPB jest troche dziwne, S tez z czasem stalo sie klanem LPB.

5) Rojter skromny jestes, za slaby do P to raczej nie byles IMO :)

6)"i znowu bedziemy sobie dupy odmrazac na Bialostockich mrozach... "

Ostatnimi razy nie nazekales :D ale wtedy miales mnie i kojota w pokoju :D
A i PKS w pokoju obok :)

7) Troche moich wywodow, Kazdy z klanow wymienionych w 1 temacie byl na swoj sposob dobry, lepszy niz pozostale.
Kazdy z nich wniosl swoja czastke do swiata i sceny moim skromnym zdaniem z tego co pamietam.

[S] - pierwszy klan ktory opanowal scene q2ctf na dluzej, chlopaki byli nie do pokonania w swoim czasie.
Wydaje mi sie ze to im zawdzieczamy podstawy komunikacji (bindy z tekstami) oraz podstawy taktyk ctf.
Byli wzorem dla wielu graczy, to oni dyktowali jak sie powinno grac w ctf.

[Mn] - wydaje mi sie ze to pierwszy klan ktory stosowal komuniacje glosowa, chlopaki siedzieli w 1 caffe i krzyczeli sobie nawzajem
co sie dzieje na mapie, miedzy innymi dzieki temu wygrali z P, byla to swego rodzaju rewolucja w q2ctf.
Rowniez jako pierwsi pokazal ze srodek mapy (quad) jest wazny i trzeba go kontrolowac za wszelka cene.

[gumisie] - ktore zownowaly scene swoim zgraniem, co jak co ale ten klan wlasnie dlatego zapamietalem, typowy przyklad klany ktory udowodnil
ze kazdego nawet najsilniejszego przeciwnika mozna pokonac cwiczac wystarczajaco dlugo i przykladajac sie do tego.

[P] - przez pewien czas bylismy nr.1, mimo slabszych dni trzymalismy sie jakos, praktycznie do czasu rozpadu gumisi gralismy w jednym i nie zmienionym skladzie.
Wydaje mi sie ze wprowadzilismy pare nowosci na scene, rozpowszechnilismy zsynchronizowane ataki, wprowadzilismy graczy ze sceny DM,
rozwijalsmy pomysly innych klanow (Mn gumisi S itd.), moglbym pisac dlugo o swoim klanie ale jako ze jestem z nimi powiazany nie wypada mi tego robic.

[FF] - chyba najstarszy klan sceny q2ctf powstal prawie w calosci z rozpadu z wczesniejszego klanu ktorego nazwy juz teraz nie pamietam,
pokazali ze mimo rozdarc wewnetrzych problemow mozna trwac na scenie i dobrze sie bawic, organizowali turnieje i zjazdy, oczywiscie takze
pierwszy multiklan sceny ctf.

[GD] - wydaje mi sie ze pierwszy klan z prawdziwa historia, to bylo cos wiecej niz klan zeby to zrozumiec trzeba bylo ich znac.
Mimo ze nie przychodzi mi na mysl nic wielkiego co dokonali na scenie, trzeba ich wymienic poniewaz byli smietanka sceny.

[PnM] - ktorym zawdzieczamy portale i fora o tematyce ctf, swego czasu glowny przeciwnik S.

Tym punktem chcialem pokazac ze kazdy z klanow byl w czyms dobrym nie ma czegos takiego jak najlepszy klan, kazdy z nich wprowadzil cos swojego i byl w tym najlepszy
w swoim czasie, zarowno w skilu jak i w swoich dokonaniach.

Wszystko to co tutaj napisalem, to moje osobiste zdanie/ewentualnie opis tego co pamietam, moge sie mylic ale do tego chyba kazdy ma prawo :)

[P] Aluu
aka [P] Alienek
aka sonic Alienek
aka [DS] Alienek
aka [ROA] Alienek
aka [ROA] U-Bot
aka s2692
...

brzoza - Wto Paź 12, 2004 10:59 am

Cytat:
aka s2692

brzoza aka s2458 :D

P0rTi - Wto Paź 12, 2004 11:02 am

I oto post powyżej (Alienka) uważam za najberdziej sensowny i zrównoważony. Bardzo trafne spostrzeżenia Alienku, ja również w ten sposób to wszytko widzę/pamiętam.
AMEN.

vitez - Wto Paź 12, 2004 11:58 am

Taka mala dywagacja bedaca proba powiazania historii ktore wymienil Alienek z terazniejszosci - jak przeczytalem co napisal o gumisiach to od razu mi sie skojarzylo - ewc. Klan ktory tak samo pokazuje ze przez dlugie cwiczenie, przesiewanie skladu, taktyki, zgranie i zapewne rowniez przez znajomosc na zywo - obecnie jest zdecydowanym No.1, a nie ujrzysz w ich skladzie nikogo z dawnych No.1 .
Dodatkowo o gumisiach i Mn - Mn tylko pokazali ze quad moze byc przydatny... gumisie sciagneli to od nich ale w przeciwienstwie do nich cala swoja taktyke na wszelkie mozliwe mapy oparli o srodek i quada.
Wieksza zaleta Mn wg mnie byly niskie pingi z ich kafejki co pozwolilo pokazac przydatnosc raila - w czasach Mn oprocz nich, kilku P i kurza chyba nikt nie mial takiej celnosci, a trafienie FC "w locie" uwazano za ewidentny objaw cheatowania (a pamietam ze to kurz mnie uczyl "celuj w linke lub po jego trajektorii, odpalaj moment przed tym jak sie wrog pojawi w celowniku" , albo "nie skacz przy walce na raile - to ulatwia trafienie" - eh te nauki kurza :) ).

Edit:
zaslugi GD: zjazdy w Gorzowie (PnM, FF, THC, fallen - niektorzy z uczestnikow), configi i taktyki wielu obecnych klanow rowniez zawieraja elementy ich nauk.
Btw ciekawe ze nikt prawie o RoA nie wspomni... a swego czasu stawali w rowne szranki vs P, S, FF, swego czasu byli niepokonani majac keeta, Punga, to w RoA "wychowal sie " szyna.

[MoD]Vitez, amicus Vitez, RoA.Vitez, -=ff=-Vitez , [3M]Vitez, [S]Vitez, [CUP]Vitez 8) , never fakenick! (ciekawe czy jakiegos klanu nie pominalem ;) , kolejnosc chyba tez sie zgadza).

Kazwa - Wto Paź 12, 2004 12:55 pm

to teraz ja :
{NW}Kazwa, [D!]Kazwa [luz remember? :) ], -=ff=-Kazwa, 3m.Kazwa, z9^okonek [pozdro dla zwierzakow ;) ], [PKS]Kazwa, r0a.Kazwa, [S]Kazwa
;)

to byuy czasy ..

brzoza - Wto Paź 12, 2004 1:14 pm

a kazwa byla w PKSach ! uuuuaaaa :D :D
no offence grzdyl to taki branzowy dowcip ;P

pyz - Wto Paź 12, 2004 4:55 pm

o kurde, ja nie pamiętam kolejności, ale postaram się wymienić.....
[MoD][Pyzmen], slayer Pyzmen, amicus Pyzmen, (dl)Pyzmen, -=ff=-Pyzmen, RoA.Pyzmen, gumi$ Pyzmen, [P] Pyzmen, [S] Pyzmen

a pozatym to [P] Nok1a, [L] am3R! i pełno innych różnych wariacji tych ksywek.. no i też Sprite (Subzero swego czasu też grał pod taką ksywą) .. a tak to byłem gumi$ graffi też :D hehe

luz - Wto Paź 12, 2004 7:10 pm

akurat nie chce mi sie wymieniac wszystkich, ale jak widze, to nikt z was nie byl w FL ( freak legion ;P co przez jakis czas tez kosilo ) a ja bylem [;

kazwa, no tak jak mowisz, nie inaczej. :)

Trigger - Wto Paź 12, 2004 7:49 pm

O skoro sie taki wspominkowy topik zrobil to moze i ja ....
do licha ale mam dziurawa pamiec.
Wlasnie mi sie przypomnial inny ciekawy klan pierwszy moj "powazniejszy" klan mianowcie heh SK czyli silicon killers czy jak to tam szlo.
klan dosc ciekawy - liderem byl darius (kurde dobrze pamietam?) dosc wowczas znana postac moze nie tyle ze wzgledu na skill w q2 co na fakt bycia swego rodzaju animatorem sceny ctf, on sie chyba z killerem przyjaznil o ile pamietam (slynne configi dariusa kto je pamieta?)) a prawdziwym battle leaderem byl raptoros (pozniej w pnm?)
gral z nami kazam ktorego wiekszosc zna jako kazmiego wciagnalem tam portiego (pierwsza xywa portiego brzmiala portodo elmondo :P ) pozniej doszedl jeszcze karbon i mielismy zloty okres w grze klanu. nastepnie ja poszedlem do KAI (stary dobry sklad jeszcze) ciezko bylo sie dostac to byl grudzien 98. Jakis czas potem portek uderzyl do S. Ja sie przyjaznilem juz blisko z adolfem ale bylem wierny KAI jeszcze przez dlugi czas. Potem mialem przerwe jakis czas, wrocilem w bardzo dobrej formie wtedy wlasnie pyz tworzyl gumisie i staral sie wciagnac tez mnie i pio72 aka ciamka - mysmy sie wachali bo bylismy mocno wierni kai i nie wiedzielismy czy projekt pyza dlugo pociagnie ;p ostatecznie sie okazalo ze gumisie mialy sie dobrze przez jakis czas natomiast kai zaczelo podupadac. W koncu obaj odeszlismy. Mielismy dojsc do S ale jakos tak dziwnie wyszlo ze gralismy bezklanowo i znowu byla przerwa od q2 dluzsza. Znow wrocilem i to w niezlej formie ziut robil pierwsze ni! to teraz to juz drugie w sumie jest. Nawet mnie tam zaprosil ale mialem tak
badziewne pingi poza polska ze odmowilem. potem znowu mnie nie bylo troche i po powrocie trafilem ostatecznie do S. Zawsze bylem mistrzem fejkowania (vitez <3 me :P ) tzn grywalem prawie codziennie z inna ksywa + mialem ze 2-3 stale fejki (znajmi je kojarzyli) no a teraz to juz wogole jestem emerytem S rzadko grywam graplem ledwo powlocze i musze uwazac zeby sie z blastera nie postrzelic w noge ale ostro kibicuje naszym polskim klanom w cb;p

Trigger - Wto Paź 12, 2004 7:54 pm

a nie zle mowie :porti przed dlugo przed s poszedl do pnm ktore zreszta bylo paczka fajnych ludzi niezlych graczy -btw pare razy sie wybieralem do krasnala do szczecinia na weekend z wanna krwi ale sie niewybralem ostatecznie ;p
FireBird! - Wto Paź 12, 2004 7:59 pm

[/quote="luz"]akurat nie chce mi sie wymieniac wszystkich, ale jak widze, to nikt z was nie byl w FL ( freak legion ;P co przez jakis czas tez kosilo ) a ja bylem [;

[/quote]

a ja tez bylem :)

-rc-AZES - Wto Paź 12, 2004 10:13 pm

A o rc to juz nikt nie wspomni :?: :?: :!: :?: :)
PogromcaDziewic - Sro Paź 13, 2004 5:34 am

fajnie sie czyta twoje opowiesci trigg...
vitez - Sro Paź 13, 2004 6:29 am

Cytat:
(slynne configi dariusa kto je pamieta?))

Wszyscy ktorzy zajrzeli na download.ctf.pl do dzialu "inne" :)

pyz - Sro Paź 13, 2004 7:59 am

swoją drogą, download.ctf.pl ostatnio próbowałem odwiedzić - miałem z tym spore problemy ;p
vitez - Sro Paź 13, 2004 11:34 am

Cytat:
swoją drogą, download.ctf.pl ostatnio próbowałem odwiedzić - miałem z tym spore problemy ;p

SOA #1 : "U mnie dziala" :P

pyz - Czw Paź 14, 2004 7:22 am

Chodziło mi raczej o problemy z łączem ceron'a :-P
vitez - Czw Paź 14, 2004 8:28 am

Cytat:
Chodziło mi raczej o problemy z łączem ceron'a :-P

Bardzo sporadyczne. Jako posiadacz konta tam najczesciej korzystam z "lacza" cerona i moze ze dwa razy w miesaicu miewam problemy :P

-rc-AZES - Sob Paź 16, 2004 12:56 pm

a moze ktos sie nudzi i ma dobra pamiec ? to niech wypisze wszystkie klany pl ktore istnialy i istnieja :P
pyz - Sob Paź 16, 2004 1:09 pm

Ty lepiej nie rzucaj pomysłów ;)
brzoza - Sob Paź 16, 2004 1:39 pm

a moze sa w lesie ?
KrAiK - Sob Paź 16, 2004 2:25 pm

Alienek zapomniales o [SW] :o
shinoda - Sob Paź 16, 2004 4:38 pm

Cytat:
a moze sa w lesie ?

a moze sa w stodole?

vitez - Sob Paź 16, 2004 6:17 pm

Cytat:
Cytat:
a moze sa w lesie ?

a moze sa w stodole?

A moze schowali sie w studni?

-rc-AZES - Sob Paź 16, 2004 6:28 pm

Cytat:
Cytat:
Cytat:
a moze sa w lesie ?

a moze sa w stodole?

Chyba ne. :>

shinoda - Sob Paź 16, 2004 6:51 pm

Cytat:
Cytat:
Cytat:
a moze sa w lesie ?

a moze sa w stodole?

a moze sa w stodole?

:twisted:

Kribol - Sob Paź 16, 2004 8:27 pm

a może juz skończcie
pyz - Sob Paź 16, 2004 9:52 pm

a może a może?
brzoza - Nie Paź 17, 2004 10:29 am

sprawdzilem, jednak sa w lesie.
Blade - Nie Paź 17, 2004 1:28 pm

brzoza ma wtyki w lesie, wiec pewnie ma racje ;p
szyna^ - Nie Paź 17, 2004 2:11 pm

a moze gadacie bez sensu ? :>
vitez - Nie Paź 17, 2004 3:57 pm

A wrzucmy granaty do studni.... ROOOOJTEEEERR! ;)
ROJTER - Nie Paź 17, 2004 7:03 pm

Jestem ... jestem ... , tylko z quadem czy bez ?
DJ Seba bierzesz tego quada czy jest moj ?

BTW Tak wypisujecie wszystkie klany w których byliście kto mnie pobije (oczywiscie w negatywie)

1. [P] ROJTER - i tyle no moze jescze [P] NINAPOWER

PS: Aluu widze ze specjanie dla wpisu zalozyles konto ;) Dzis wlasnie wracalem z Warszawy i sentymentem opowiadalem zonie, jak w pewnej knajpie, zawsze po GameNight'ach zatrzymywalismy sie na hamburgery z Cykiem Koniem i Killerem ;)

pozdrawiam

[P] ROJTER

Aluu - Wto Paź 26, 2004 4:58 pm

:) Wydalo sie :)
zrobilem to tylko zeby napisac 1 posta ;]

Ogolnie tez sobie czasami wspomne stare dobre czasy q2 z kumplami,
ostatnio nawet znalazlem zdjecia na dysku ze zjazdow P :)
Az sie lezka w oku zakrecila.

Kraik pamietam o SW :) bardzo dobrze, ale wymienialem raczej klany ctf, a SW nigdy w to nie gralo ? :)

Co do RoA coz pominolem je jakos, chyba dlatego ze nie bylo wymieniane w poprzednim topicu, jezeli sie mysle bardzo przepraszam.

Mr. Kato - Pią Gru 03, 2004 12:21 pm

o, trochę spóźniony jestem, ale mam nadzieję, że wybaczycie:)
[QDA]Mr. Kato
[D!]Mr. Kato
[SK]Mr. Kato
[MoD]Mr. Kato
RoA.Mr. Kato

chyba tak;-)

o, jeszcze [L] alk4:), i może jeszcze kilka fejków w innych klanach like [k]:)

peeze.

PIELUCHA - Pią Gru 03, 2004 2:38 pm

[QDA] I [MOD] heheh :) )
ryq - Pią Gru 03, 2004 3:06 pm

hehe... w [k] to ja nawet kiedys bylem jak zaczynalem kariere w ctfa :lol: