Capture The Flag (ctf.pl)
Forum dyskusyjne CTF.PL

ctf.pl - SPGQ, czyli Slaskie Party Graczy Quake2. ;)

luz - Wto Kwi 12, 2005 8:03 am
Temat postu: SPGQ, czyli Slaskie Party Graczy Quake2. ;)
Moze cos nagramy i spotkamy sie w jakiejs knajpie, czy na jakiejs popijawie, gillek itp ;) ? nie licze ze ktos bedzie z zadupia i kranca Polski jechal ( pozdrawiam cale ewc z bialego :D ) zeby zjesc kielbaske i napic sie piwka, no chyba ze komus wybitnie sie nudzi. Proponuje takie cos zorganizowac dopiero po maturach i egzaminach. 0 kompow, 0 gry ;) normalne Free For All.

Pewnie myslicie dlaczego wlasnie "Slaskie" a nie syberyjsko-kamczatkowo-suwałskie? ... odpowiedz jest prosta: po co mamy jechac do was, jak wy mozecie przyjechac do nas. ;)

ps: To jest poki co TYLKO pomysl. ;>

Grzdyl - Wto Kwi 12, 2005 8:11 am

ja sie tam boje do luza jechac... zaraz jakis nazistow (adolf) skrzyknie i pozniej bede pociagany do odpowiedzialnosci za to ze chcieli "wykopac kogos z knajpy ale to dziwne bylo bo z servera sie udaje a tutaj nie!"... ;)

TERMIN!
ja zawsze i wszedzie ale musze wiedziec kiedy zeby uprzedzic kogo trzeba...
btw. w moim wypadku majowka odpada...

ponawiam prosbe o zmiany dennego opisu pod moja xywa...
Autobu[S] roX tylko dla [S]... :(

omen - Wto Kwi 12, 2005 8:32 am

ja bym chetnie pryjechal ;)
luz - Wto Kwi 12, 2005 8:52 am

Grzdylu, ja narazie dalem pomysl, bo miejsce jest - mianowicie okolice "Chechła", jakies 30km od Katowic, a 10km od Bytomia. ;) Znajduje sie tam "jezioro" czy jak kto woli "zbiornik wodny", pelno domkow do wynajecia, w poblizu sklepy z zaaopatrzeniem, jakies boiska do kosza, siatkowki, pilki noznej, mozliwosci wynajmowania kajakow, rowerkow wodnych itp itd. ;) co do terminu, to poczatek lipca, no bo wczesniej to jak mowilem matury, "egzaminy" do gimnazium ( :D ) , sesja... chyba ze wczesniej chcecie ;P

Omenu, tobie to bym nawet zaproszenie wyslal. ;)

SiDq - Wto Kwi 12, 2005 9:23 am

Ciekawe :wink:
Szwejos - Wto Kwi 12, 2005 1:11 pm

hehe luzu, ja jestem za, ale ... i tak bedzie zimna woda :P oczywiscie w wyrobach %
Joseph - Wto Kwi 12, 2005 1:22 pm

No to nie mieli się gdzie zjeżdżać tylko w jakimś kącie 500km ode mnie. A fuj!
szyna^ - Wto Kwi 12, 2005 2:04 pm

hm.... i tak chyba w tym roku mnie wyjebia wiec sie pisze na to ;> jakis dokladniejszy termin jak bedzie wiadomo to dam znac na bank... ps. minus musisz mniej wiecej obadac w jakiej cenie domki, ilo osobowe itp.. :P
Kumanus - Wto Kwi 12, 2005 2:23 pm

chechlo rlz :D woda jest jak narazie zimna :P ale bedzie ciepla juz w czerwcu :]
wiadomo nad woda wszystko drozsze ale nie daleko sa sklepy wiec zawitac tu i ówdzie nie ma problemu :)
ja na chechlo w 15 min na rowerze jade ;)
domki jak sie nie myle nie beda drogie tylko trzeba je zarezerwowac odpowiedni wczesnie...
ofkoz ja sie pisze :]

oConner - Wto Kwi 12, 2005 9:31 pm

heheh "syberyjsko-kamczatkowo-suwałskie" to mi sie najbardziej spodobalo :P No ale na piFFko czemu nie ;] Mam ptakolota wiec moge podjechac, ale termin musi byc zwarty by sie z pracy urwac ;]

p.s. Pefnie jakbym sie na 100% zdecydoal to 3-4 osoby do grata wcisne + jedna na dach ( ale ta musi juz se kupic gogle ochronne )...

luz - Sro Kwi 13, 2005 8:27 am

"ptakolotem" ? ;)

Narazie poruszylem temat, wynajecie domkow, jest to kwota nieduza, bo w koncu slask to nie jakas extra kraina turystyczna, nie czarujmy sie, ale przynajmniej jak wrocicie po "zdrowotnych kapielach" w Chechle, to juz w nocy nie bedziecie potrzebowali lampki do czytania ksiazek... ;) a wszelki wirusy atakujace was, bede odrazu padaly od promieniowania... Musimy jakies minimum ustalic, jakies conajmniej 20-30 osob. ;) Ja na dniach zapytam jakie sa koszta tych domkow, ale niesadze zeby bylo cos ponad, 80-100zl na dobe, domki "bez limitow osobowych" ;)

PIELUCHA - Czw Kwi 14, 2005 4:43 am

e tam jezioro...pewnie jakis dol po kopalni zalany woda ;)
moze zabrac wiecej ludzi do stolunia ? :P
w zasadzie ja bym sie w koncu tam wybral :) ale wiadomo nie kazdy moze...to miejsce dla wybrancow :)

Kazwa - Czw Kwi 14, 2005 12:33 pm

wtf .. zaden stolun nie wchodzi w rachube .. co z tym slaskiem?
Kumanus - Czw Kwi 14, 2005 12:46 pm

pieluch bo dostaniesz luzbana :)
fakt ze to nie jezioro ino zalew :) ale wyglada jak jakies jeziorko :P
z reszta i tak 3/4 bedzie tak pijana ze nie zauwazy roznicy :>

pyz - Pią Kwi 15, 2005 9:41 am

Piotruś, a ja dostane invite? ;) Wpadne w końcu Cię spić :D
ROJTER - Pią Kwi 15, 2005 6:58 pm

Jak sie umowicie to dajcie znac, moze zrobie maly nalot i odswierze sobie jak wasze facjaty wygladaja ;)

[P] ROJTER

luz - Pią Kwi 15, 2005 10:41 pm

pyzia, tobie to specjalnie laurkie ze strzalkami narysuje, jak masz do nas tarfic ;) ... myslcie myslcie, bo czas to akrat to co mamy. :P
Kribol - Pią Kwi 15, 2005 11:55 pm

..do myslenia potrzebna jest data przynajmniej dla mnie :)
luz - Sob Kwi 16, 2005 7:42 am

czyli pomysl sie przyjal? ;) conajmniej 20 chetnych znajdziemy? ;) jak tak to dzwonie, pytam, organizuje mieszkanie. A termin, to mysle ze koniec czerwca, poczatek lipca? wczesniej ja nie moge bo mam sesje, chyba ze uprzecie sie wczesniej, to moze byc, poczatek, srodek czerwca.

Pozdrawiam, luz. ;)

szyna^ - Sob Kwi 16, 2005 1:49 pm

dzwon i pytaj :P moze kogos z bialego jeszcze namowie ;>
omen - Sob Kwi 16, 2005 2:22 pm

szydercy przyjada ;-)
SiDq - Sob Kwi 16, 2005 6:46 pm

Pisze się :wink:
pyz - Nie Kwi 17, 2005 2:37 am

ja jak już na to wywiejewie będe jechał, to pojade i siłą Adolfa zaciągne, myśle że i o Triggera zahacze a po drodze wezme Poznań i Piłe ze sobą :P

luz, będziesz miał termin to.. "ruf mich an" :D

Joseph - Sro Kwi 20, 2005 7:38 am

Hm... z mojej Super Metropolii też by się może ze 4 osoby zebrały :)

Jestem na TAK :D

SiDq - Pią Kwi 22, 2005 11:52 am

luz'u ? i jak dzwoniłeś ? dowiedziałeś się coś :) ?
Tur!n - Pią Kwi 22, 2005 12:18 pm

Joseph zahacz o Lublin ;d to sie z wami wybiore ;)
luz - Pią Kwi 22, 2005 8:07 pm

jeszcze nie wdzonilem, ale zadzwonie na dniach . ;) spokoj, i zrobic mi tu liste immienna... ;D zainteresowanych.
Joseph - Pon Kwi 25, 2005 2:26 pm

Turin z Lublina? :) Bierzemy Matrixa? Pewnie parę ludzi by miało ochotę go zobaczyć na własne oczy :) :)

Ja bardzo chętnie pojechałbym jakby co.

f3jk - Sob Kwi 30, 2005 9:48 am

ja tez bym sie zabral :D , jos jak cos to najpier do moich drzwi pelzaj :D , chcialbym poznac niektore mordki :D , oczywiscie z full integracja :D (pifo, wino).

PEACE

Szwejos - Pon Maj 02, 2005 3:00 pm

luxa dzialasz cos z ta imprezka ? :) bo musze 2 urlopy wybrac :)
Joseph - Sro Maj 04, 2005 4:45 pm

Właśnie... czas leci. Rusza coś? Czy iii tam?
luz - Czw Maj 05, 2005 9:43 pm

A WIEC TAK ;) ... nie mialem czasu jeszcze sie tam przejechac, po kolosie z pipu ktory mam w niedziele wsiade w moje 4 kulka i przejade sie tam wybadac co i jak. Ale jak dostalem "niepewne" informacje, domki sa/beda ;) 6-10 osobowe, w cenie, 80/100zl za dobe. ;)

wszystko postaram sie wyjasnic, do 12 kwietnia. pozdrawiam. ;]

Kumanus - Pią Maj 06, 2005 8:57 am

luz ty tez ruszaj dupą;)
omen - Pią Maj 06, 2005 2:27 pm

chyba maja ;)

widac ze minus :P

Sub - Pon Maj 09, 2005 9:10 am

Witka,

Jak widze, organizacje 'luzna' :-) to mi się odechciewa.

Liczba miejsc : 83
12 domków kempingowych, cena: 50-100 PLN za domek, w domkach: aneks kuchenny, łazienka z prysznicem,
Opis obiektu:
bilard, świetlica wyposażona w sprzęt audiowizualny; w pobliżu: plac zabaw, boisko do siatkówki; najchętniej odwiedzany akwen wodny na Śląsku

--- tak czy inaczej, będziecie cały czas pić :)
W domku można spać do 10 osób (sprawdzone), tylko, że jest to raczej dyskomfort (podłoga itp.). Będe tam przejeżdać to zrobie wam fotki w wewn. Jeżeli myślicie na poważnie o przyjeździe, trzeba by już rezerwować. To jest raczej oblegane miejsce i ludzie lubią tam spędzać słoneczne dni.

W razie pytań, dzwońcie bezpośrednio do firmy, która wynajmuje domki: 032 3805415 . Ja raczej forum nie czytam, więc wam nie pomogę.

Pozdrawiam :_)

luz - Pon Maj 09, 2005 9:45 am

a ja dodam, ze subowi za to dalem, 20zl ;D bo mi sie nie chcialo jezdzic, i pytac, ale cala zaslugie i laury ja zbieram... ;) tak samo flaszki za podziekowania, za organizacje. ;)
szyna^ - Pon Maj 09, 2005 12:27 pm

Luz to te 20zl co Ci wyslalem poczta ?
Joseph - Sro Maj 11, 2005 6:56 pm

Cena 50-100zł?
Niezła rozbieżność ;) Z czego wynika? No ale ja tak myślę że Świdnik by sie w jednym pomieścił :) Może ciasno ale kogo to... :P

Decydujcie się ludziki i rezerwujemy... nie wiem czy już nie za późno :|

duke - Czw Maj 12, 2005 7:31 am

Joseph a co na to żonka? ; p
Yokai - Czw Maj 12, 2005 11:16 am

jos...ten domek "swidnicki" byl by raczej pusty :? ...zobacz ; tak naprawde kto by pojechal od nas; kaszub pracuje, bresoft tesh, andzin idzie do woja, sin ma to w dupie, sator pewnie by pojechal-ale pracuje, vasquez siedzi w anglii, maly pracuje, spido nie wiem, dante tesh raczej zapracowany, bandyta tesh widzialem ze gdzies pracuje wiec tesh niewiadomo, :? ...ja jakby co tesh odpadam-bede mial przejebana sesje...to jush pewne/no chyba ze mnie wyjebia-to moge jechac :wink: ...wiec zostaje jakby co wolf,fejk i Ty..troche malo...a jakos tesh nie widze ich checi do wyjazdu :)
szyna^ - Czw Maj 12, 2005 12:01 pm

Yokai zawsze to ktos ;] lepszy rydz niz nic :P
Yokai - Czw Maj 12, 2005 12:13 pm

no w sumie prawda... :wink: ...tylko ze gdybyscie sie we 2 z wolfem spotkali... to byscie sie pogryzli zapewne po ostatnich wydarzeniach..albo rowno najebali na zgode :wink: - vote odp. 2 :)
szyna^ - Czw Maj 12, 2005 3:38 pm

no proste ;d
Joseph - Sob Maj 14, 2005 12:53 am

duke... a kcesz w papę? ;)
postawi się przed faktem dokonanym hehe

goopki no... macie jechać i koniec

pyz - Nie Maj 15, 2005 4:50 am

jedziemy na wycieczke, bierzemy kota w teczke!
WoLF - Nie Maj 15, 2005 8:12 am

hmm....moze pojade...jak bedzie urlop :D

P.S...hmmm tylko ze ja nie pije...hehe :wink: ale kto wie :lol:

Yokai - Nie Maj 15, 2005 12:33 pm

taa? a to ci nowosc...a te pryty na przedszkolu to sie same oproznialy ? :D
WoLF - Nie Maj 15, 2005 1:02 pm

heh..to bylo kiedys..hehe..juz mam dosyc :D a Ciebei ostatnio pod klatka widzialem..spales :P i puste butelki obok Ciebei hehee ;)
Yokai - Nie Maj 15, 2005 1:08 pm

dowodow nie masz.... :D

ps. cicho bo sie wyda :wink:

Joseph - Nie Maj 15, 2005 6:46 pm

No ładnie ;) Ja to się mógłbym tam zeszmacić... nikt mnie nie zna ;) pojadę incognito... albo lepiej... powiem, żem Vitez... albo nie bo dzieciak mój ojca nie będzie miał.. to nie ;)

Jejejeje :D Jedziemy po zioło, jedzieeeemy po ziołoooo !

szyna^ - Nie Maj 15, 2005 8:50 pm

Lepiej nie podawaj sie za Viteza ;P za duzo wrogow ma :P
vitez - Pon Maj 16, 2005 6:51 am

Cytat:
pojadę incognito... albo lepiej... powiem, żem Vitez

A wziales pod uwage ze mnie tam znaja z widzenia (szczegolnie organizatorzy) i sprawa by sie rypla? :P

szyna^ - Pon Maj 16, 2005 10:23 am

Kurcze a myslalem ze Vitez sie do mnie przyczepi ale wyczul zarcik :)
pyz - Pon Maj 16, 2005 11:17 am

ja Viteza znam IRL i uważam, że jest spoko, a Wy macie problemy emocjonalne czepiając się go ciągle :)
vitez - Pon Maj 16, 2005 12:53 pm

Na zjazdach w Bialymstoku bylem wiele razy, za kazdym razem mialem dostawac wpierdol i jakos sie nie doczekalem ;) , wiec nie wiem o co wam z tymi wrogami chodzi. Ale na ten zjazd i tak sie nie wybieram - za bardzo sam bym chcial spuscic wpierdol paru osobom ;)
SiDq - Pon Maj 16, 2005 2:25 pm

owned : DDDDDDDDDDD Vitez niszczyciel : )))))))))))
WoLF - Pon Maj 16, 2005 3:58 pm

haha....bo tu wiekszosc to twarda zza monitora...ja moze przyjade..zobaczymy jak z urlopem :]] heh wjade z Pj'em jak cos i troche pobijemy..oj popijemy ;) :wink:
luz - Czw Maj 19, 2005 7:28 am

poczekam tylko na sporzadzenie listy chetnych i pewnych ktorzy sie tu do nas wybiora, ustalmy, ze minimum 20 osob przyjezdnych musi byc ;) wtedy rezerwuje, ustalony przez was termin i gitarra. ;) jak nie bedzie...sorry VI NE TU ;) pozdrawiam.
luz - Sro Maj 25, 2005 10:32 am

z braku zainteresowania sprawa zmuszony jestem do stwierdzenia ze pomysl raczej umarl, i nici z tego. ;) a chcialem dobrze. :P
szyna^ - Sro Maj 25, 2005 2:00 pm

bo zamuliles..[/url]
Ziutek - Nie Maj 29, 2005 8:56 am

cieta riposta wuja szyny ;p

a to ze pomysl umarl to fakt ;] bo sceny zasypia.. ;) as always... tak czy siak milego i wogole, zobaczymy sie pewnie niedlugo...