|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
ctf.pl - SPGQ, czyli Slaskie Party Graczy Quake2. ;)
luz - Wto Kwi 12, 2005 8:03 am Temat postu: SPGQ, czyli Slaskie Party Graczy Quake2. ;) Moze cos nagramy i spotkamy sie w jakiejs knajpie, czy na jakiejs popijawie, gillek itp ;) ? nie licze ze ktos bedzie z zadupia i kranca Polski jechal ( pozdrawiam cale ewc z bialego :D ) zeby zjesc kielbaske i napic sie piwka, no chyba ze komus wybitnie sie nudzi. Proponuje takie cos zorganizowac dopiero po maturach i egzaminach. 0 kompow, 0 gry ;) normalne Free For All.
Pewnie myslicie dlaczego wlasnie "Slaskie" a nie syberyjsko-kamczatkowo-suwałskie? ... odpowiedz jest prosta: po co mamy jechac do was, jak wy mozecie przyjechac do nas. ;)
ps: To jest poki co TYLKO pomysl. ;>
Grzdyl - Wto Kwi 12, 2005 8:11 am
ja sie tam boje do luza jechac... zaraz jakis nazistow (adolf) skrzyknie i pozniej bede pociagany do odpowiedzialnosci za to ze chcieli "wykopac kogos z knajpy ale to dziwne bylo bo z servera sie udaje a tutaj nie!"...
TERMIN!
ja zawsze i wszedzie ale musze wiedziec kiedy zeby uprzedzic kogo trzeba...
btw. w moim wypadku majowka odpada...
ponawiam prosbe o zmiany dennego opisu pod moja xywa...
Autobu[S] roX tylko dla [S]...
omen - Wto Kwi 12, 2005 8:32 am
ja bym chetnie pryjechal
luz - Wto Kwi 12, 2005 8:52 am
Grzdylu, ja narazie dalem pomysl, bo miejsce jest - mianowicie okolice "Chechła", jakies 30km od Katowic, a 10km od Bytomia. ;) Znajduje sie tam "jezioro" czy jak kto woli "zbiornik wodny", pelno domkow do wynajecia, w poblizu sklepy z zaaopatrzeniem, jakies boiska do kosza, siatkowki, pilki noznej, mozliwosci wynajmowania kajakow, rowerkow wodnych itp itd. ;) co do terminu, to poczatek lipca, no bo wczesniej to jak mowilem matury, "egzaminy" do gimnazium ( :D ) , sesja... chyba ze wczesniej chcecie ;P
Omenu, tobie to bym nawet zaproszenie wyslal. ;)
SiDq - Wto Kwi 12, 2005 9:23 am
Ciekawe
Szwejos - Wto Kwi 12, 2005 1:11 pm
hehe luzu, ja jestem za, ale ... i tak bedzie zimna woda oczywiscie w wyrobach %
Joseph - Wto Kwi 12, 2005 1:22 pm
No to nie mieli się gdzie zjeżdżać tylko w jakimś kącie 500km ode mnie. A fuj!
szyna^ - Wto Kwi 12, 2005 2:04 pm
hm.... i tak chyba w tym roku mnie wyjebia wiec sie pisze na to ;> jakis dokladniejszy termin jak bedzie wiadomo to dam znac na bank... ps. minus musisz mniej wiecej obadac w jakiej cenie domki, ilo osobowe itp..
Kumanus - Wto Kwi 12, 2005 2:23 pm
chechlo rlz :D woda jest jak narazie zimna :P ale bedzie ciepla juz w czerwcu :]
wiadomo nad woda wszystko drozsze ale nie daleko sa sklepy wiec zawitac tu i ówdzie nie ma problemu :)
ja na chechlo w 15 min na rowerze jade ;)
domki jak sie nie myle nie beda drogie tylko trzeba je zarezerwowac odpowiedni wczesnie...
ofkoz ja sie pisze :]
oConner - Wto Kwi 12, 2005 9:31 pm
heheh "syberyjsko-kamczatkowo-suwałskie" to mi sie najbardziej spodobalo No ale na piFFko czemu nie ;] Mam ptakolota wiec moge podjechac, ale termin musi byc zwarty by sie z pracy urwac ;]
p.s. Pefnie jakbym sie na 100% zdecydoal to 3-4 osoby do grata wcisne + jedna na dach ( ale ta musi juz se kupic gogle ochronne )...
luz - Sro Kwi 13, 2005 8:27 am
"ptakolotem" ? ;)
Narazie poruszylem temat, wynajecie domkow, jest to kwota nieduza, bo w koncu slask to nie jakas extra kraina turystyczna, nie czarujmy sie, ale przynajmniej jak wrocicie po "zdrowotnych kapielach" w Chechle, to juz w nocy nie bedziecie potrzebowali lampki do czytania ksiazek... ;) a wszelki wirusy atakujace was, bede odrazu padaly od promieniowania... Musimy jakies minimum ustalic, jakies conajmniej 20-30 osob. ;) Ja na dniach zapytam jakie sa koszta tych domkow, ale niesadze zeby bylo cos ponad, 80-100zl na dobe, domki "bez limitow osobowych" ;)
PIELUCHA - Czw Kwi 14, 2005 4:43 am
e tam jezioro...pewnie jakis dol po kopalni zalany woda
moze zabrac wiecej ludzi do stolunia ?
w zasadzie ja bym sie w koncu tam wybral ale wiadomo nie kazdy moze...to miejsce dla wybrancow
Kazwa - Czw Kwi 14, 2005 12:33 pm
wtf .. zaden stolun nie wchodzi w rachube .. co z tym slaskiem?
Kumanus - Czw Kwi 14, 2005 12:46 pm
pieluch bo dostaniesz luzbana :)
fakt ze to nie jezioro ino zalew :) ale wyglada jak jakies jeziorko :P
z reszta i tak 3/4 bedzie tak pijana ze nie zauwazy roznicy :>
pyz - Pią Kwi 15, 2005 9:41 am
Piotruś, a ja dostane invite? Wpadne w końcu Cię spić
ROJTER - Pią Kwi 15, 2005 6:58 pm
Jak sie umowicie to dajcie znac, moze zrobie maly nalot i odswierze sobie jak wasze facjaty wygladaja
[P] ROJTER
luz - Pią Kwi 15, 2005 10:41 pm
pyzia, tobie to specjalnie laurkie ze strzalkami narysuje, jak masz do nas tarfic ;) ... myslcie myslcie, bo czas to akrat to co mamy. :P
Kribol - Pią Kwi 15, 2005 11:55 pm
..do myslenia potrzebna jest data przynajmniej dla mnie
luz - Sob Kwi 16, 2005 7:42 am
czyli pomysl sie przyjal? ;) conajmniej 20 chetnych znajdziemy? ;) jak tak to dzwonie, pytam, organizuje mieszkanie. A termin, to mysle ze koniec czerwca, poczatek lipca? wczesniej ja nie moge bo mam sesje, chyba ze uprzecie sie wczesniej, to moze byc, poczatek, srodek czerwca.
Pozdrawiam, luz. ;)
szyna^ - Sob Kwi 16, 2005 1:49 pm
dzwon i pytaj moze kogos z bialego jeszcze namowie ;>
omen - Sob Kwi 16, 2005 2:22 pm
szydercy przyjada
SiDq - Sob Kwi 16, 2005 6:46 pm
Pisze się
pyz - Nie Kwi 17, 2005 2:37 am
ja jak już na to wywiejewie będe jechał, to pojade i siłą Adolfa zaciągne, myśle że i o Triggera zahacze a po drodze wezme Poznań i Piłe ze sobą
luz, będziesz miał termin to.. "ruf mich an"
Joseph - Sro Kwi 20, 2005 7:38 am
Hm... z mojej Super Metropolii też by się może ze 4 osoby zebrały
Jestem na TAK
SiDq - Pią Kwi 22, 2005 11:52 am
luz'u ? i jak dzwoniłeś ? dowiedziałeś się coś ?
Tur!n - Pią Kwi 22, 2005 12:18 pm
Joseph zahacz o Lublin ;d to sie z wami wybiore
luz - Pią Kwi 22, 2005 8:07 pm
jeszcze nie wdzonilem, ale zadzwonie na dniach . ;) spokoj, i zrobic mi tu liste immienna... ;D zainteresowanych.
Joseph - Pon Kwi 25, 2005 2:26 pm
Turin z Lublina? Bierzemy Matrixa? Pewnie parę ludzi by miało ochotę go zobaczyć na własne oczy
Ja bardzo chętnie pojechałbym jakby co.
f3jk - Sob Kwi 30, 2005 9:48 am
ja tez bym sie zabral , jos jak cos to najpier do moich drzwi pelzaj , chcialbym poznac niektore mordki , oczywiscie z full integracja (pifo, wino).
Szwejos - Pon Maj 02, 2005 3:00 pm
luxa dzialasz cos z ta imprezka ? bo musze 2 urlopy wybrac
Joseph - Sro Maj 04, 2005 4:45 pm
Właśnie... czas leci. Rusza coś? Czy iii tam?
luz - Czw Maj 05, 2005 9:43 pm
A WIEC TAK ;) ... nie mialem czasu jeszcze sie tam przejechac, po kolosie z pipu ktory mam w niedziele wsiade w moje 4 kulka i przejade sie tam wybadac co i jak. Ale jak dostalem "niepewne" informacje, domki sa/beda ;) 6-10 osobowe, w cenie, 80/100zl za dobe. ;)
wszystko postaram sie wyjasnic, do 12 kwietnia. pozdrawiam. ;]
Kumanus - Pią Maj 06, 2005 8:57 am
luz ty tez ruszaj dupą;)
omen - Pią Maj 06, 2005 2:27 pm
chyba maja
widac ze minus
Sub - Pon Maj 09, 2005 9:10 am
Witka,
Jak widze, organizacje 'luzna' to mi się odechciewa.
Liczba miejsc : 83
12 domków kempingowych, cena: 50-100 PLN za domek, w domkach: aneks kuchenny, łazienka z prysznicem,
Opis obiektu:
bilard, świetlica wyposażona w sprzęt audiowizualny; w pobliżu: plac zabaw, boisko do siatkówki; najchętniej odwiedzany akwen wodny na Śląsku
--- tak czy inaczej, będziecie cały czas pić
W domku można spać do 10 osób (sprawdzone), tylko, że jest to raczej dyskomfort (podłoga itp.). Będe tam przejeżdać to zrobie wam fotki w wewn. Jeżeli myślicie na poważnie o przyjeździe, trzeba by już rezerwować. To jest raczej oblegane miejsce i ludzie lubią tam spędzać słoneczne dni.
W razie pytań, dzwońcie bezpośrednio do firmy, która wynajmuje domki: 032 3805415 . Ja raczej forum nie czytam, więc wam nie pomogę.
Pozdrawiam :_)
luz - Pon Maj 09, 2005 9:45 am
a ja dodam, ze subowi za to dalem, 20zl ;D bo mi sie nie chcialo jezdzic, i pytac, ale cala zaslugie i laury ja zbieram... ;) tak samo flaszki za podziekowania, za organizacje. ;)
szyna^ - Pon Maj 09, 2005 12:27 pm
Luz to te 20zl co Ci wyslalem poczta ?
Joseph - Sro Maj 11, 2005 6:56 pm
Cena 50-100zł?
Niezła rozbieżność Z czego wynika? No ale ja tak myślę że Świdnik by sie w jednym pomieścił Może ciasno ale kogo to...
Decydujcie się ludziki i rezerwujemy... nie wiem czy już nie za późno
duke - Czw Maj 12, 2005 7:31 am
Joseph a co na to żonka? ; p
Yokai - Czw Maj 12, 2005 11:16 am
jos...ten domek "swidnicki" byl by raczej pusty ...zobacz ; tak naprawde kto by pojechal od nas; kaszub pracuje, bresoft tesh, andzin idzie do woja, sin ma to w dupie, sator pewnie by pojechal-ale pracuje, vasquez siedzi w anglii, maly pracuje, spido nie wiem, dante tesh raczej zapracowany, bandyta tesh widzialem ze gdzies pracuje wiec tesh niewiadomo, ...ja jakby co tesh odpadam-bede mial przejebana sesje...to jush pewne/no chyba ze mnie wyjebia-to moge jechac ...wiec zostaje jakby co wolf,fejk i Ty..troche malo...a jakos tesh nie widze ich checi do wyjazdu
szyna^ - Czw Maj 12, 2005 12:01 pm
Yokai zawsze to ktos ;] lepszy rydz niz nic
Yokai - Czw Maj 12, 2005 12:13 pm
no w sumie prawda... ...tylko ze gdybyscie sie we 2 z wolfem spotkali... to byscie sie pogryzli zapewne po ostatnich wydarzeniach..albo rowno najebali na zgode - vote odp. 2
szyna^ - Czw Maj 12, 2005 3:38 pm
no proste ;d
Joseph - Sob Maj 14, 2005 12:53 am
duke... a kcesz w papę?
postawi się przed faktem dokonanym hehe
goopki no... macie jechać i koniec
pyz - Nie Maj 15, 2005 4:50 am
jedziemy na wycieczke, bierzemy kota w teczke!
WoLF - Nie Maj 15, 2005 8:12 am
hmm....moze pojade...jak bedzie urlop
P.S...hmmm tylko ze ja nie pije...hehe ale kto wie
Yokai - Nie Maj 15, 2005 12:33 pm
taa? a to ci nowosc...a te pryty na przedszkolu to sie same oproznialy ?
WoLF - Nie Maj 15, 2005 1:02 pm
heh..to bylo kiedys..hehe..juz mam dosyc a Ciebei ostatnio pod klatka widzialem..spales i puste butelki obok Ciebei hehee
Yokai - Nie Maj 15, 2005 1:08 pm
dowodow nie masz....
ps. cicho bo sie wyda
Joseph - Nie Maj 15, 2005 6:46 pm
No ładnie Ja to się mógłbym tam zeszmacić... nikt mnie nie zna pojadę incognito... albo lepiej... powiem, żem Vitez... albo nie bo dzieciak mój ojca nie będzie miał.. to nie
Jejejeje Jedziemy po zioło, jedzieeeemy po ziołoooo !
szyna^ - Nie Maj 15, 2005 8:50 pm
Lepiej nie podawaj sie za Viteza ;P za duzo wrogow ma
vitez - Pon Maj 16, 2005 6:51 am
Cytat: | pojadę incognito... albo lepiej... powiem, żem Vitez |
A wziales pod uwage ze mnie tam znaja z widzenia (szczegolnie organizatorzy) i sprawa by sie rypla?
szyna^ - Pon Maj 16, 2005 10:23 am
Kurcze a myslalem ze Vitez sie do mnie przyczepi ale wyczul zarcik
pyz - Pon Maj 16, 2005 11:17 am
ja Viteza znam IRL i uważam, że jest spoko, a Wy macie problemy emocjonalne czepiając się go ciągle
vitez - Pon Maj 16, 2005 12:53 pm
Na zjazdach w Bialymstoku bylem wiele razy, za kazdym razem mialem dostawac wpierdol i jakos sie nie doczekalem , wiec nie wiem o co wam z tymi wrogami chodzi. Ale na ten zjazd i tak sie nie wybieram - za bardzo sam bym chcial spuscic wpierdol paru osobom
SiDq - Pon Maj 16, 2005 2:25 pm
owned : DDDDDDDDDDD Vitez niszczyciel : )))))))))))
WoLF - Pon Maj 16, 2005 3:58 pm
haha....bo tu wiekszosc to twarda zza monitora...ja moze przyjade..zobaczymy jak z urlopem :]] heh wjade z Pj'em jak cos i troche pobijemy..oj popijemy
luz - Czw Maj 19, 2005 7:28 am
poczekam tylko na sporzadzenie listy chetnych i pewnych ktorzy sie tu do nas wybiora, ustalmy, ze minimum 20 osob przyjezdnych musi byc ;) wtedy rezerwuje, ustalony przez was termin i gitarra. ;) jak nie bedzie...sorry VI NE TU ;) pozdrawiam.
luz - Sro Maj 25, 2005 10:32 am
z braku zainteresowania sprawa zmuszony jestem do stwierdzenia ze pomysl raczej umarl, i nici z tego. ;) a chcialem dobrze. :P
szyna^ - Sro Maj 25, 2005 2:00 pm
bo zamuliles..[/url]
Ziutek - Nie Maj 29, 2005 8:56 am
cieta riposta wuja szyny ;p
a to ze pomysl umarl to fakt ;] bo sceny zasypia.. as always... tak czy siak milego i wogole, zobaczymy sie pewnie niedlugo...
|
|