|
Capture The Flag (ctf.pl) Forum dyskusyjne CTF.PL |
|
archiwum - Pyz jest kompleksem....
Tur!n - Pią Lip 16, 2004 9:11 pm Temat postu: Pyz jest kompleksem.... Niejaki pyz
hm... zachowuje sie jak dziecko... daje bany... za nic... to ze ow osobnik nie lubi PKS nie onzacza ze moze od tak mnie z serva wypierdalac i dawac bana. Apeluje o zabranie mu admina takie "cos" nie powinno miec admina. Stary ktos mi tam mowil ze sie malo ruszasz a raczej ze na takiego wygladasz:) zejdz czasem z kompa i pojezdzij sobie na rowerq ale co tam masz jusz zatluszczenie serca? pozdro 4 all
Tur!n - Pią Lip 16, 2004 9:26 pm
aaa wuasne sie dowiedzialme ze Mistrz i Mastuch we wszystkim zbanowal jeszcze innego gracza PKS, mianowicie smoka. Pyzku Ty masz jakies leki co do Pks i starasz sie nas pozbyc? sluchaj to jest poczatkowe stadium choroby umyslowej... jeszcze jest czas! udaj sie do njablizszego psychiatryka w swojej wsi on cI na pewno pomoze! =) a i chcialme powiedziec ze jestes moim idolem! i w ogole jestes najlepszy !
duke - Pią Lip 16, 2004 9:43 pm
przynajmniej cos sie dzieje
Tur!n - Pią Lip 16, 2004 9:46 pm
po zachowaniu tego czlowieka moge sie spodziewac ze i tu strace kato pyz jestes nikim... internetowy bohater ale w sumie to jusz cos. Siedzi na servie i kadzi=) ze jakie to on ma "znajomosci" ze nikt mu nic nie moze zrobic. =) lolq
pyz - Pią Lip 16, 2004 9:54 pm
turin, jesteś taki tępy, że bana od kicka nie odróżniasz 'connection refused' != 'your ip address is banned' ... dorośnij, podszkol się troche, poznaj to w czym się obracasz, a potem się wypowiadaj
p.s.
mowa o bohaterach, a to Ty lecisz do swojego CL'a z płaczem, że ja Ciebie bije na servie :):):)
p.s.2.
rozmowa z Grzdylem via phone była baaaaardzo ekscytująca, pozdro 600 pks idole jejejeje chce być taki jak wy !!!
Tur!n - Pią Lip 16, 2004 10:00 pm
hm... a do kogo mam leciec do twojej mamuski? jusz za pozno zeby zmienic twoj charakter... jestes tym czym jestes... ban czy kick jeden chuj bezprawnie go dales. =) no to tyle... aaaa no tak zpoamnialbym Jestes Mistrzem!=) bede to czesto powtarzacz bo in real life czujesz sie chyba lekko niedowartosicowany. Po twoim zachowaniu stwierdzam. a tak poza tym to nic do ciebie nie mam ....
omen - Pią Lip 16, 2004 10:02 pm
hehe nice ;P
wiecie co? jutro z koza jade zabic babcie i kapturka bo sprzedaja brzydkie truskawki z bialego koszyczka w niebieskie plamki, aaa i osileka bo lapie muchy do podelka od zapalek i wyrywam im skrzydelka ... ;P
pyz - Sob Lip 17, 2004 12:46 pm
aj tam, scenujesz.. "to tylko kawałek pierdolonego ziemaniaka a Ty zachowujesz się jakbym krzywdził Twoją matke" - mam nadzieje, że zrozumiesz o co chodzi.
fakt, kopnąłem Cię bezpodstawnie, ale byłem pijany, a że PKS mnie śmieszy (dzięki CLowi).to Ci się oberwało A co zrobił CL? Oh, ah te teksty "PKS jest najlepsze, mecz PKS vs ewc to będzie o pierwsze miejsce" itp. itd. (Grzydl się ich wypiera, a ciekaw jestem ile osób się pod tym podpisze co ja napisałem, że tak Grzdyl pisał?)
Wracając do tematu Sm0ka.
Miał do mnie jakieś dziwn uprzedzenia chłopak, trudno, bywa. Graliśmy na euro-net, no i team Sm0ka obrywał, było ich 3 a nas 4 - żeby było równo - przeszedłem do jego teamu. A że Sm0k zarzucił na mnie focha, poszedł do przeciwnego teamu (i teraz ja byłem tam gdzie 3, i obrywali, a Sm0k tam gdzie 4 i wygrywali). Jak nazwiesz takie zachowanie, o wielki obrońco pokrzywdzonych vel Turinie? IMHO lamerskie zachowanie, jakby nie patrzeć - napisałem do węgorza, czy się zgadza na bana dla niego - powiedział, że nie ma nic przeciwko ale na 2~3 dni - a że akurat robiłem coś na euro-net to dopisałem do configa bana dla Sm0ka na dwa dni w formie nauczki. Jednakże szanowny kolega Sm0k jest za młody by zrozumieć swój błąd, jego reakcja na bana wyglądała tak (jest to log z rozmowy mojej ze Sm0kiem na gg, też wtedy piłem ). Wybacz ale po takim zachowaniu aż się prosi by dać kolejnego bana i to na dłużej :>
Także, mój idealny rozmówco, nim zaczniesz obrzucać obelgami i wysnuwać jakże mylne wnioski, zastanów się troche.
odnośnie tematu mnie w życiu codziennym - nie czuje się nikim, wręcz przeciwnie - na brak kolegów nie narzekam, sytuacje finansową mam dobrą, mam ładny dom i w ogóle oh ah eh, full wypas - nie czuje się nikim, wręcz przeciwnie
a mistrz.. miałem okres, kiedy byłem jednym z najlepszych, wtedy też grywałem w najlepszych klanach i wygrywałem większość meczy z klanem w którym grałem, grałem też w RP, co swoje to na q2 odklepałem, nie potrzebuje żadnych innych triumfów, teraz gram z przyzwyczajenia, a najbardziej lubie siedzieć z kolegami w loży szyderców (pozdro spece! :>)
Mam nadzieje, że ten długi i nudny post uświadomił Ci coś - jeśli nie - cóż, dorośniesz to może zrozumiesz
Trigger - Sob Lip 17, 2004 1:17 pm
teraz pyz zszedl na psy i jest w gorszym klanie :P
pyz - Sob Lip 17, 2004 5:06 pm
teraz pyz jest w fajnym klanie w którym się ciągle pije i fajnie się specuje :D
Magnus - Sob Lip 17, 2004 5:25 pm
picie nie powinno byc sensem zycia młodego człowieka
brzoza - Sob Lip 17, 2004 11:01 pm
pyz zapomniales przeprosic turina za bluzgi na niego i kicka... bo zes przegiol... a tak wogole to pks rulz!
vitez - Sob Lip 17, 2004 11:12 pm
Cytat: |
Miał do mnie jakieś dziwn uprzedzenia chłopak, trudno, bywa. Graliśmy na euro-net, no i team Sm0ka obrywał, było ich 3 a nas 4 - żeby było równo - przeszedłem do jego teamu. A że Sm0k zarzucił na mnie focha, poszedł do przeciwnego teamu (i teraz ja byłem tam gdzie 3, i obrywali, a Sm0k tam gdzie 4 i wygrywali). |
Hehe, GG Sm0k ;)
Za lamerskie zachowanie ja juz wieki temu banowalem i zawsze sie o to rzucali ("niech se gra jak chce, nie chcemy policjantow" gdy bana dostawala jakas lama co dochodzi do wygrywajacych/zmienia team do wygrywajacych/nie zalicza flagi/kradnie techy/przylepia sie hakiem do quada itp itd) , a ze ostatnio malo czasu mam (no i glownie na XS gram) to widze ze Pyz z nudow przejal paleczke - flaszka czeka Pyz i to niejedna :) .
brzoza - Nie Lip 18, 2004 12:08 am
vitez juz sie nie podlizuj... i tak cie nie lubimy!
Magnus - Nie Lip 18, 2004 7:46 am
no dobra mnie tez troche wkurza jak sie hakiem do quada przypinaja
ps Turin ma racje a pyz z vitezem blefuja
pyz - Nie Lip 18, 2004 3:35 pm
Mnie bardzo ciekawi brak odpowiedzi Turina na serie moich argumentów i wywodów, czyżby milczenie oznaczać miało przyznanie się do tego, że nie miało się racji ? :>
Tur!n - Nie Lip 18, 2004 5:16 pm
a wiec stary... mamy wakacje... nie siedze psed kompem all time... byles pijany? w sumie najlepsze wytlumaczenie... picie psed kompem... to ty chyba jestes ciagle pijany...wiesz bardzo przyjemnie jest byc wyrzucanym z serva...za nic... cusz... widocznie nigdy czegos takiego niedoswiadczyles.Ogolne gdy wracam z roboty i wlaze na qII zeby sie odstresowac/pograc/spedzic czas i w momencie gdy jakis element mi w tym przeszkadza bezpodstawnie to... zdeka sie irytuje:> sluchaj te twoje opowiscie na servie jak to was policja zlapala gdy jechaliscie chuj wie gdzie jaki ty to jestes bog jakie to ty masz chody wedlug mnie jestes zdeka dziwnny ale to moze tylko moja opinia... kurde nie masz ty komu sie zwieracz wUasne dla takoch jak ty sa numery 0 700...... wiesz urzeklo mnie twoje zycie. pozdro 4 all... aaa... i MISTRZEM JESTES! =)
pyz - Nie Lip 18, 2004 6:23 pm
ale czemu na konkretne argumenty odpowiadasz bredniami? i czemu unikasz odpowiedzi na pytanie? oj Turinek, czyżbym Cię zirytował?
Tur!n - Nie Lip 18, 2004 6:45 pm
na jakie pytanie czlowieczku? bo w twoim przeciekawym wywodzie cieszko sie takowego doszukac.. mistrzu moj
Tur!n - Nie Lip 18, 2004 6:59 pm
mistrz i mastuch znow pokazal ze jest.... jak to on okresla pijany( pijany--> chory na umsyle/w jego terminologii) bawi sie adminem i przerzuca mnie z jednego teamu do drugiego. Czlowieku jestes moim IDOLEM!!!!! mistrzem!!!! wszyscy powinni cIEBIE nasladowac bo jestes wzorem.! o wielki pyzmenie o najelpszy o najmadrzejszy... buhahaha zieja z ciebie lolq =)
M!ng - Nie Lip 18, 2004 7:30 pm
ojj pyz, jezeli byles pijany to trzeba bylo przeprosic i zostawic ta Sprawe, Smok.. nieiwem, moze i sie mogl zachowac chamsko, ale turin niesprowokowany napewno nie, i napewno niemailes powodu by go kickowac czy przezucac z teamu do teamu, A teraz tylko przerodzilo sie t ow klutnie, Admin kontra gracz, Jakos niewiem czemu czuje ze skonczy sie to jednoznacznie, o nieznaczy Slusznie.
Adolf - Nie Lip 18, 2004 8:51 pm
Turin jak narazie to ty tu pier** jakbys byl pijany. Wez sie zastanow nad soba.. Ludzie cie z servera wywalaja, pracujesz, nie mozesz sobie pograc i po co ci to wszystko ? Chesz walic glowa w mur ? Powiem ci, ze go nie rozwalisz :P
Tur!n - Nie Lip 18, 2004 9:14 pm
ludzie? jeden czlowieczek... pyz... i mam prawo sobie pograc nie uwazasz? jakby to byly jego servy to ok... moze mnie wypierdalac ale nie sa...wiec czlowieczek ma problem... niech on sie odemnie odpierdoli i bedzie l00z..
Kumanus - Nie Lip 18, 2004 9:38 pm
[quote="Adolf"]Turin jak narazie to ty tu pier** jakbys byl pijany. Wez sie zastanow nad soba.. Ludzie cie z servera wywalaja, pracujesz, nie mozesz sobie pograc i po co ci to wszystko ? Chesz walic glowa w mur ? Powiem ci, ze go nie rozwalisz [/quote] Najbardziej stronniczy post jaki widzialem - skasowac ;]
pyz - Nie Lip 18, 2004 10:09 pm
HAHAHA zaczęło się !!
mam nadzieje, że duke czyta uważnie co się dzieje
chciałbym pozdrowić moich wszystkich kolegów (zwłaszcza od 'cosiowania' )
a co do Ciebie Turin ... "urzekła mnie Twoja historia" ... "napisz do Kasi" ... "wybacz mi" ... "I'm sorry"
M!ng, turin mi zawinił teraz swoimi żalami i będe go męczył, mam nowego pokemona do bicia - w końcu nie ma Skalara ani żadnego człowieka jego pokroju, no to pokemon Turin się nawinął :>
Kumanus, skasuj siebie
Adolf - Nie Lip 18, 2004 10:12 pm
teraz to jest emilio, nie kumanus =]
vitez - Pon Lip 19, 2004 1:06 am
[quote="brzoza"]vitez juz sie nie podlizuj... i tak cie nie lubimy! :D[/quote]
Kto tu sie podlizuje? To pyz poszedl w moje slady a nie na odwrot :P
Magnus - Pon Lip 19, 2004 6:45 am
[quote="pyz"]
M!ng, turin mi zawinił teraz swoimi żalami i będe go męczył, mam nowego pokemona do bicia - w końcu nie ma Skalara ani żadnego człowieka jego pokroju, no to pokemon Turin się nawinął :>
[/quote]
Nie przeginasz? To już naprawde chore. A pokemona do bicia to mozesz se znalezc na "realu" jeśli nie mozesz znalezc dziewczyny.
Tur!n - Pon Lip 19, 2004 7:06 am
pyz wiesz co cI powiem... jestes chorym na umysle czlowiekiem ktory zatracil kontakt z rzeczywistoscia...zal mi ciebie idioto.. grubasq =) pulpeciq =) pyzq=) twoja matka musie miec zal do boga ze takie cos wychowala... ja pierdole =) ok pisz tu sobie co kcesz =) spasiony geju minimalnie za 3 dni bede mogl odpowiedziec na twoje "pierdolenie". aaaa no tak jestes mistrzem! Jakiego bicia? co ty mi grubasq mozesz zrobic?:> zastanow sie nad soba :> i zastanow sie nad tym co pierdolisz :>
Nuclear - Pon Lip 19, 2004 7:35 am
He hehe dzieje sie , a jak wam przeszkadza takie cus to poprostu zmiencie serw i juz. Mi tam sie znudzily te stare mapy i wkoncu zalozylismy wlasny serv i mamy w pizde innych map wiec jak co to do nas zapraszam na Xtreme Arena i nie bedzie problemu z adminami.
duke - Pon Lip 19, 2004 8:06 am
IN FLAMES niach niach ;]
tylko za malo osob :/, Adolf pisz wiecej
i gdzie Grzdyl? wogle co to za festyn : P
zmula poki co ;]
Kumanus - Pon Lip 19, 2004 8:18 am
deleate Me plz ... sam sie nie skasuje nia ma opcji ;/
grzdyla brakuje .. on zawsze nadawal posty najlepszej masci
pyz - Pon Lip 19, 2004 9:44 am
a ja się tarzam po ziemi ze śmiechu jak czytam tych ludzi cokolwiek nie napiszesz to wszystko łykną jak ciepłe bułeczki nadal nie rozumieją chyba o co chodzi z lożą szyderców
Budziu - Pon Lip 19, 2004 1:43 pm
po pierwsze... brzoza masz '+'
po drugie... pyza czasami ludzie maja zly dzien... moze smoku sie poklucil z kobieta. nic nie wiesz... to ze cie wqrzyl to ok ale teraz co robisz... ze ban na coolnet, prozak to czysta zemsta i pokaz sily... czyli ze masz pod soba te servery.nie chodzi mi o sile fizyczna.
po trzecie... strasznie zgapiles to "w moim klanie sie pije i jest ok" - cos takiego. stary od lat juz wiadomo ze tak bawia sie PKS'y. inne klasy sie ucza takiej zabawy. ty rowniez. nie rub z siebie extra kolesia w przyciemnianych okularkach. takich nikt nie lubi. a widze ze ciebie to juz coraz wiecej osob.
Adolf - Pon Lip 19, 2004 1:58 pm
Budziu nie przesadzaj :P Od dawna wiadomo, ze PKS to banda zjaranych psycholi, a jak pijecie, to tylko po to zeby zaliczyc zgon. W [s] sie pije z klasa ! I robi sie to juz tak dlugo, ze ty wtedy jeszcze nie wiedziales co to jest Q2, a ctf tym bardziej :P Zreszta dalej mam watpliwosci czy wiesz o co biega w ctf'ie :D
Budziu - Pon Lip 19, 2004 2:41 pm
banda to mozesz mowic sobie na swoje 's'... i gdybym byl zjaranym psycholem spalil bym ci juz dom... wiec nie porownoj mnie i moich ludzi do swoich. bo szczerze mowiac to twoi nic nie reprezentuja. no moze wiedza co to ctf ale nie wiedza co to imprezy. generalnie twoja ARMIA ADOLFIE to... i tutaj sobie sam dokoncz... ale szczerze...
Adolf - Pon Lip 19, 2004 3:17 pm
Nie badz smieszny :) [S] to jest klasa wyzej niz jakies glupie PKS i kazdy o tym dobrze wie. [S] to jest klan oparty na glebokiej tradycji i wzajemnym zaufaniu. Tu nie trafiaja ludzie, ktorzy nic soba nie reprezentuja, w przeciwienstwie do PKS, gdzie polowa to banda niewychowanych dzieciakow. I bede was nazywal banda psycholi, bo to co pokazujecie nie zasluguje na inne miano. Wiec nie proboj mi wmawiac, ze jest inaczej, bo ja dobrze wiem jak jest i dobrze o tym wiedza pozostali ludzie, ale co ja bede tobie tlumaczyl, jak ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.
Btw. o nasze "imprezy" sie nie martw :/
Budziu - Pon Lip 19, 2004 3:38 pm
no moze jestescie klasa ale chyba druga w PKP. i nie nazywaj nas glupkami skoro nie masz podstaw... czy ja cie wyzywam... chcesz to moge zaczac.
uwazam ze jestes rura i tyle. nie ma sensu prowadzic z toba rozmow bo nie odpowiesz nic konkretnego... tylko sie powtarzasz... poszukaj sobie znajomych.
Adolf - Pon Lip 19, 2004 3:53 pm
Mam podstawy .. Gralem z wami jeden sezon w CB i widze jak sie zachowujecie na serverach. Po za tym calkiem dobrze znam stara gwardie PKS i dobrze pamietam jacy oni byli i mam porownanie, jacy wy jestescie. Reszta nie wymaga komentarzy. A to ze ich/was nie znam IRL .. who cares ?:/
duke - Pon Lip 19, 2004 4:01 pm
ziomalsko <twisted> : P
brzoza - Pon Lip 19, 2004 4:13 pm
no panowie wiecej, wiecej! Bo narazie smieje sie przed monitorem a chcialbym spasc pod biurko!.... trole...
Trigger - Pon Lip 19, 2004 8:15 pm
dobry flamewar nie jest zly !=]
pyz - Pon Lip 19, 2004 10:35 pm
Adolf, święte słowa, stare PKS było wporzo, a to co jest to banda dzieciaków. Zresztą sama średnia wieku dawnego PKS a obecnego mówi sama za siebie.
Budziu, [S] było na długo zanim Ty dowiedziałeś się co to q2, a ludzie którzy grali w [S], to jak zaczynali, to byli starsi niż Ty będziesz za 5~8 lat, także nie wiem czemu Ty w ogóle dyskutujesz?
duke, brzoza, trg - kupcie Adolfowi i mi po 0.7 Jacka Danielsa, a potem nas wpuśćcie na forum będziecie mieli łaaaaadny show
brzoza - Pon Lip 19, 2004 10:55 pm
niewiedzialem ze Jack Daniels to napoj dla troli
pyz - Pon Lip 19, 2004 11:15 pm
stfu!
kozako - Wto Lip 20, 2004 8:35 am
Budziu mysle ze powinienes napisac co czujesz do Adolfa i Pyzmena wtedy bedzie co czytac i moze niektorzy podziela twoje zdanie a wtedy bedzie mozna wywalic ich z forum ;p
Budziu - Wto Lip 20, 2004 11:53 am
pyzmen ty lepiej nie pij... bo slyszalem ze haftujesz... i to nie wzorki na przescieradle.
adolf nie rób z siebie jakiegos guru q2... bylem w PKS w CB i wiem co to za ludzie... hahahaha rozsmieszyles mnie tym. jest jedna podstawowa rzecz dzieki ktorej poznaje sie ludzi... jest to rozmowa oko w oko a nie przez gg czy irc lub inne duperele. ty to znasz PKS ale chyba tylko Tag i graczy ktorzy maja go przed xywa.
Fakt oldboje byli i sa Spoko, ale ci nasi mlodzi powoli nabieraja krztaltow i zaczynaja sie z nich tworzyc osoby godne znajomosci. w przeciwienstwie do ciebie adolf lub pyza.
pyza, poznalem cie i wiesz jak to jest, czasami widzisz kogos 1-raz i wiesz ze ten koles jest, yyyy jak by to napisac... drętwy, z marnym poczuciem chumoru i nie pasujacymi do sytuacji textami. jednym slowem "idiot".
i co dostane teraz bana na wszystkich serverach? bo przeszedlem po godnosci jednego z kolesi ktrorych nie lubie. po prostu stary przyzwyczaj sie ze nie kazdy bedzie cie lubial i juz. to ze ktos cie jedzie wez sobie w piety albo mu odpowiedz a nie banujesz. jak tak dalej pujdzie to 70% ludzi na necie nie bedzie przez ciebie grac.
nie lubie cie i mowie ci to w prost, ale nie odgrywaj sie do mnie i do innych banem na ctf'ie to cios ponizej pasa.
omen - Wto Lip 20, 2004 1:40 pm
wiecej wiecej !!!
Ziutek - Wto Lip 20, 2004 2:25 pm
ja uwazam ze turin blefuje a dusia i koza maja racje
wy sie naprawde nudzicie zorganizujcie sobie jakas lige zule ;p
pyz - Wto Lip 20, 2004 3:32 pm
ROTFL !! Jakbym miał banować każdego, kogo nie lubie, to byście naprawde mieli przejebane. Pokaż mi przypadek gdy byłem trzeźwy i dałem komuś bana z miejsca za nic - choć jeden przypadek (potwierdzony screenem/condumpem/demem, a nie pierdoleniem pokemonów)
anyway, Adolf na gg mi dobrze skomentował - czytając Ciebie odechciewa się odpisywania, wypadałoby Ciebie FUT'nąć na pl.rec.humor, nadawałbyś się tam.
Budziu - Wto Lip 20, 2004 5:18 pm
wez nie zakrywaj sie pijanstwem. po pierwsze jak bys byl pijany to (jak pisalem wczesniej) bys haftowal czyli nie byl bys w stanie banowac. takie tlumaczenie to mozesz adolfowi na gg pisac.
Kumanus - Wto Lip 20, 2004 5:49 pm
pyz pije, a mi czasami lewa noga podskakuje i obija sie o sufit co powoduje dziwne drgania, co w polaczeniu z adminem na servach dawalo by bana ludzia ktorzy mi podskakuja <lol80tys>
pyz czasami twoje tlumaczenie sie jest "smieszne" <=> bez obrazy
pyz - Wto Lip 20, 2004 7:09 pm
Budziu, nie każdy ma tak słabą głowe jak Ty, że po pół litra wódki wymiotuje pod siebie i leży pod stołem Nie mierz ludzi swoją miarą bo Ci skali zabraknie...
Kumanus, Ty albo nie rozumiesz co ja pisze albo odpowiadasz na post z 1 strony?
Budziu - Wto Lip 20, 2004 8:54 pm
po 1. to jeszcze nigdy nie lezalem pod stolem.
po 2. jestem przekonany ze ty masz takie wspomnienia.
po 3. jestes podobny do shreka (nie obrazaj sie, a przynajmniej nie dawaj bana ;/)
po 4. mozemy sie zmierzyc na picie... ale ja do twojej jaskini nie przyjade.
po 5. i po 6. i po 7. to stary mowilem ci cos na temat kickowania bez powodu. ciezko to zrozumiec. zacznij sie zachowywac jak czlowiek a nie jak (cyt: "Paździoch Menda jedna"). jak taki nerwowy jestes to moze puzzle poukladasz albo znaczki zaczniesz zbierac...
Wujek Jamal - Wto Lip 20, 2004 9:05 pm
A ja bede pisal wierszem
popierdolcie sobie jeszcze;)
pyz - Wto Lip 20, 2004 11:20 pm
1, 2, 3, 4 <click>
5, 6, 7 - nie kopnąłem Cię, nie moja wina, że Twój klient quake2 jest za słaby i nie wytrzymuje nadmiaru informacji
Budziu - Sro Lip 21, 2004 6:57 am
pyza nie rob z huja cipki. zrobiles to naumyslnie. ok sorry za shreka
Kumanus - Sro Lip 21, 2004 7:03 am
nie ze odpo. na 1 strone ... po prostu cale twoje tlumaczenie jest w miare zrozumiale i nie wymaga mojego komentarza no poza faktem ktory juz skomentowalem (moze po prostu za pozno to napisalem?) sysko ;o
pyz - Sro Lip 21, 2004 10:38 am
Budziu, sprawdzałem wytrzymałość Twojego klienta. Bo wiesz, np Adolfowi quake się nie wysypuje, mi też nie Turin z tego co pamiętam też był twardziel i długo się trzymał aż w końcu sam wychodził z quake'a
Kumanus - Sro Lip 21, 2004 5:49 pm
od czego zalezy jak sie trzyma quake ?
czyli co zrobic zeby sie nie sypal ? ;]
xman - Sro Lip 21, 2004 6:58 pm
q + tab + enter ... ;D
i sie nie sypie hehe
Kumanus - Sro Lip 21, 2004 9:54 pm
a gdzie tylda ?
omen - Sro Lip 21, 2004 9:57 pm
[quote="Kumanus"]a gdzie tylda ?[/quote]
pojechala kopac kartofli.
pyz - Sro Lip 21, 2004 11:17 pm
Czy to koniec flamewar? ;/
kurde, szkoda, a taaaaaki długi topic o mnie
Budziu - Czw Lip 22, 2004 5:07 am
to ze nie bylo jakiegos pks przez wieczor to spowodu bardzo oczywistego. imprezowali a nie udawali glupa... co nie Pyzmen?
na ten topik to nie dlugo zaczna sie wpisywac inne osoby, i bedzie ich wiecej i wiecej... pewnie zaraz powiesz "fajnie byc popularnym". a w naszym tlumaczeniu tych co nie dażą sympatia twojej osoby... to bedzie w stylu "zawsze mozna napisac o tym prymitywie..."
brzoza - Czw Lip 22, 2004 6:35 am
omfg!... jacy wy kurwa fajni jestescie bo tak imprezujecie... no kurde .... zazdroszcze tez chce byc taki MTV... bo fajnie jest byc fajnym...
... "nie karmic troli"
Magnus - Czw Lip 22, 2004 6:41 am
No mi tez(tak jak brzozie) sie zrobiło troche przykro bo ja nie mam takich imprez fajnych.
Budziu - Czw Lip 22, 2004 9:23 am
to wszystko tlumaczy... nie jestescie PKSy hehehehe
Adolf - Czw Lip 22, 2004 11:16 am
no i kto tu karmi trolla, no kto brzoza ?:D
pyz - Czw Lip 22, 2004 1:06 pm
a ja się mało nie poszczałem ze śmiechu jak przeczytałem ostatnie 5 postów rotfl
duke - Czw Lip 22, 2004 1:35 pm
no ja wogle nie mam kasy i nie imprezuje ;[
duke - Czw Lip 22, 2004 1:37 pm
kolegow tez nie mam ;[
omen - Czw Lip 22, 2004 3:25 pm
napisz list do bravo
brzoza - Czw Lip 22, 2004 3:26 pm
Cytat: | kolegow tez nie mam ;[ |
dobra juz sie nie uzalaj... magnus cie przytuli...
Cytat: | no i kto tu karmi trolla, no kto brzoza ?:D |
No dobra ja... ale tylko tak odrobine... zobaczysz sie jeszcze podhoduje troche i bedzie troll jak sie patrzy...
Magnus - Czw Lip 22, 2004 3:49 pm
Ja nie musze nikogo przytulać mam swój komputer
duke - Czw Lip 22, 2004 7:19 pm
wiedzialem ze brzoza zablysnie swoim intelektem ;]
Grzdyl - Pią Lip 23, 2004 1:18 pm
No tak... Nie ma to jak byc na wakacjach i dostawac informacje o tytm ze S udowadnia swoje prostactwo na kazdym kroku... Gdybym zachowywal sie tak jak Pyz to nie musialbym wymieniac poszczegolnych "bohaterow" idiotycznych zachowan/wpisow/ripost tylko pojechalbym z gory na dol cale S bo przeciez klan to klan i (idac dalej niesamowity tokiem myslenia - nie do konca jestem przekonany o tym mysleniu - Pyzy pozwalaja pojechac wszystkich z Trigiem,Kala,Warriorem i Zelatorem... Bo przeciez klan to klan a jezeli jeden z jego czlonkow cierpi na popularna w kregach S chorobe zwana (z lac.) Burakus Pospolitus (czyt. Burak Pospolity) to i wszyscy musza byc burakami i prostakami (przypominam ze uzywam "toku myslowego" pyzy) ...
Ale poniewaz mam wiecej sprawnych neuronow ktore nie maja problemow z wysylaniem impulsow elektrycznych miedzy soba w przeciwienstwie do pyzy dlatego pojade tylko te osoby ktore na to zasluguja swoim bezsensownym zachowaniem...
Adolf... mi sie zdawalo ze ty jestes koles myslacy i zamiast popierac swojego kolege z klanu przemilczysz ta bezsensowna klotnie i nie bedziesz sie podpisywal pod idiotycznymi wpisami Pyzmena ... Zamiast podpisywac sie pod zachowaniem ktore z gory jest skazane na potepienie i swiadczy o niskim poziomie intelektu danego osobnika nie doszedles do wniosku ze lepiej przemilczec ALBO (bo innej sensownej opcji dla inteligentnej osoby za jaka zawsze ciebie uwazalem nie znalazlem) jezeli juz chcesz wziac czynny udzial w tym wyglupie pyzmena to moglbys (tak jak ciebie o to prosilem ale olales moja prosbe a zamiast tego stanales po stronie reprezentujacej Buractwo i na specu razem z pyza jechachales PKS) pogadac albo przynajmniej sprobowac przekazac temu egoiscie ze nie powinien sie tak zachowywac z wiadomych przyczyn... Bo on tylko psuje dobre imie S... Wiem ze to koles ktory dobrze gra... Dlugo gra i jest z wami od ho ho ho albo jeszcze dluzej... Ja tez go znalem... Mowie w czasie przeszlym bo pyzmena ktorego znalem kiedys lubilem i zachowywal sie normalnie... Nie pil dzien w dzien alkoholu i nie bede wyciagal jego brudow na swiatlo dzienne (ale to ze PKS jest ekipa ktora non-stop zazywa narkotyki jest przegieciem poniewaz zeby tak oceniac obcy klan najpierw trzeba uregulowac spreawe do tych rzeczy w swoim... zeby komus zwracac uwage trzeba byc lepszym... A S napewno nie nalezy do swietoszkow ani pod wzgledem alkoholu ani innych uzywek... ale poniewaz potrafie sie ugryzc w jezyk wiec nie bede ciagnal tego tematu... ) Wracajac do osoby pyzmena... Byl kilka razy w stoluniu... Wlasnie wtedy go poznalem... Spoko koles... Takier bylo moje zdanie na temat tego osobnika... Wpadl do wrocka i nocowal u mnie... Poniewaz jestem zyczliwym kolesiem a nie zadufanym w sobie narkomanem jak probuje mnie w tym swietle postawic ten koles... Jak mowie byl spoko kolesiem... Ale kiedy zaczal dojrzewac (nie fizycznie ale psychicznie - co pewnie jeszcze nie doszlo do skutku) cos mu odbilo i zaczal czesciej siegac po alkohol i inne zabawy na ktore mogl sobie pozwolic... Niestety pozniej (i mowie to z perspektywy kilku lat kiedy mialem "przyjemnosc" patrzec na to co sie z nim dzieje i jak sie zmienia) zaczelo mu odbijac i pewnie poniewaz w zyciu osobistym mu sie nie ukladalo zaczal w internecie tworzyc swoj idealny wizerunek kolesia ktory moze sobie na wszystko pozwolic poniewaz ma moc ktorej niestety nie ma w zyciu realnym... Odbilo mu... Ja to juz mowilem daaaaaaaaawno temu... Zanim jeszcze sie przyczepil do PKS ale patrzylem na to za co sie przyczepia do ludzi i zwreocilem na to uwage ze jezeli nie ma z nikim wojny (czyt. flamewara) to praktycznie nie pokazuje sie na necie poniewaz nie ma nic wartosciowego do zaoferowania swoja osoba... Jak sobie "poradzi" z "wrogiem" ktorego sobie stworzyl (a "poradzi" wiadomymi metodami - uzyje admina poniewaz inaczej madrzejszy koles bedzie go olewal i tym samym irytowal ) to szuka kolejnego wroga... Ale ostatnio Intelekt pyzy (w co trrudno uwierzyc) ewoluowal... Nasz drogi bohater doszedl do wniosku ze lepiej przyczepic sie do klanu i w ten sposob bedzie mogl kopac i wyzywac wieksza grupe osob bo tylko do tego uzywa komendy "say"... Obrazanie lub kopanie to jest esencja istnienia pyzy na serverach... Bez tego poprostu nie mialby po co przychodzic na coolnet/euronet/prozac i inne servery... Bo grac mu sie nie chce bo jest za leniwy... Z zycia realnego jego lenistwo przeszlo na internet...
Ostatnio glosny konflikt S z Jezusem i Tygryskiem... Oni niby byli kolesiami ktorzy do niczego sie nie przydaja i nic wartosciowego nie wnosza w nasza scene... Przyczepiliscie sie do starej ekipy a ZNOWU SIE TA SYTUACJA POWTARZA u siebie w ekipie nie widzicie kolesi ktorzy zachowuja sie dokladnie tak samo co u innych osob tepicie... Czy to ze koles kopie na prawo i lewo i uzywa jezyka tylko do obrazania, do tego siedzi caly czas na specu ..uwazacie ze to jest wartosciowe zachowane i ze zasluguje na to zeby miec ADMINISTRATORA NA FORUM (taki typ ma taka "wladze" ) oraz admina na serrvery? przeciez to jest smieszne co on robi i jak kompromituje wasz klan w oczach sceny... to juz kula bylby bardziej wartosciowym kolesiem w klanie od niego bo przynajmniej nie odzywa sie po to zeby klapac jadaczka tylko zeby powiedziec cos sensownego i wyrazic swoja opinie na temat... do tego gra czesciej i gra a nie truje dupe specom i nie uprzykrza gry grajacym...
Reasumujac...
Jezeli macie pretensje do mnie za to ze pisze PKS Rulz! (a uwazam ze mam do tego prawo jezeli w dwoch przeciwnych teamach PKSy sa na 1 miejscu) to rozwiazujcie swoje egzystencjonalne problemy z moja osoba a nie wyzywajcie sie na kolesiach z klanu...
Piszecie ze PKS jest banda malolatow i cpunow... Moze i tak ale potrafimy rozmawiac miedzy soba i wyjasniac wszelkie watpliwosci i uspokajac siebie nawzajem i temperowac nasz charakter... A nie ma takiej sytuacji jak w S ze kazdy jest gwiazdorem i "kazdy sobie rzepke skrobie"... Jezeli ktos sie niestosownie zachowuje to probujemy go naprostowac i najczesciej przynosi to zamierzone efekty...
Mala rada dla S... Jezeli nie potraficie poradzic sobie z takim prostakiem i burakiem jakim jest Pyz to razem z nim cale S pojdzie na dno...
P.S. Napisalem to wszystko jednym ciagiem myslowym bez zadnych przerw na papieroska i bez zadnych korekt... Znajac zachowanie zainteresowanych przyczepicie sie do jednego watka olewajac cala reszte ale juz sie do tego przyzwyczailem bo znam was od dlugiego czasu...
Szlag czlowieka trafia jezeli jest na wakacjach i docieraja do niego informacje ze za to co ja pisze i mowie obrywa sie wszystkim autobusom dookola...
Co do oldbojow cala ekipa jest aktywna i zostala poinformowana o tym co sie dzieje na scenie... Maja zamiar wrocic na forum a to tylko kwestia tygodni...
Na koniec powiem Aloha... Udanych wakacji i wlasnie znowu wyjezdzam... Dzisiaj przyjechalem i dzisiaj wyjezdzam bo od tego sa wakacje zeby korzystac ze slonca pieknych kobiet i swiezego powietrza poza domem...
Tym ktorzy mnie lubia mowie Papa...
Grzdyl - Pią Lip 23, 2004 1:20 pm
dlugi... zainteresowani niechg przeczytaja i sie przypieprza do tego ze mialem wymienic wszystkich co do ktorych mam pretensje a sie skonczylo na pyzie... bo tylko on daje dupy na scenie... :p
pozdro i narazie...
Magnus - Pią Lip 23, 2004 3:40 pm
Pozostaje nam czekac na równie blyskotliwą ripostę.
Budziu - Pią Lip 23, 2004 4:14 pm
nic dodać nic ująć...
swoj werdykt wydam po odpowiedzi drugiej strony...
Spidi - Pią Lip 23, 2004 5:55 pm
Nimo ze z pyzem nie przepadamy za soba to jestem po jego stronie ;]
znaczy odnosnie smoka czy tak tego kolesia co teamy zmienial, bo kazdy dobrze wie jak to wqurwia jak sie takiego typa widzi.
a co do tych waszych imprez i picia i jarania to co to za wyczyn wypic x litrow wody czy zjarac kilo trawy... na moje to bardziej sie chwali jak ktos w takim wieku nie pije nie cpa, to samo z tymi imprezami... na huj wydawac x kasy na jakas impreze jak mozna pozalegac na jakiejs domowce za freeko i to w owiele lepszym klimacie...
A co do pks'ow to fakt jest taki ze wiekszosc z mlodych za duzo kozaczy, a do s'kow trzeba sie przyzwyczaic :]
pyz - Pią Lip 23, 2004 8:35 pm
Nie będe ciągle pisać że to Grzdyla, bo wiadomo, będzie cytat + odpowiedź:
Cytat: | No tak... Nie ma to jak byc na wakacjach i dostawac informacje o tytm ze S udowadnia swoje prostactwo na kazdym kroku... Gdybym zachowywal sie tak jak Pyz to nie musialbym wymieniac poszczegolnych "bohaterow" idiotycznych zachowan/wpisow/ripost tylko pojechalbym z gory na dol cale S bo przeciez klan to klan i (idac dalej niesamowity tokiem myslenia - nie do konca jestem przekonany o tym mysleniu - Pyzy pozwalaja pojechac wszystkich z Trigiem,Kala,Warriorem i Zelatorem... Bo przeciez klan to klan a jezeli jeden z jego czlonkow cierpi na popularna w kregach S chorobe zwana (z lac.) Burakus Pospolitus (czyt. Burak Pospolity) to i wszyscy musza byc burakami i prostakami (przypominam ze uzywam "toku myslowego" pyzy) ... |
Powiedz mi mój drogi przyjacielu, od kiedy to jesteś myślicielem takim, by mówić za innych? Jechałem całe [PKS] bo nie lubie nikogo z [PKS], tylko odiego i faye, a faya na szczęście odszedł, odi nie wiem czy jeszcze w [PKS] jest ale mam nadzieje, że nie - z tego oto powodu, że clanleader utożsamia swój zacny klan z niesamowitą potęgą na CTFie, o potężnym skillu, o potężnym potencjale intelektualnym nie wspominając już o nieopisanych umiejętnościach i zasługach dla sceny, jest THE BEST Proszę mój wspaniały rozmówco, oto powód dla którego jechałem całe PKS (spytaj się fajki czy miał z mojej strony jakieś nieprzyjemności jako PKS, jeśli nie wierzysz :>)
Cytat: | Ale poniewaz mam wiecej sprawnych neuronow ktore nie maja problemow z wysylaniem impulsow elektrycznych miedzy soba w przeciwienstwie do pyzy dlatego pojade tylko te osoby ktore na to zasluguja swoim bezsensownym zachowaniem... |
Masz na to dowód rzeczowy w postaci badań?
[..wycięty stek bzdur..]
Cytat: | Wpadl do wrocka i nocowal u mnie... |
Dziękuje za dach nad głową
[..tutaj kolejny stek bzdur..]
Cytat: | to praktycznie nie pokazuje sie na necie poniewaz nie ma nic wartosciowego do zaoferowania swoja osoba... |
Ten człowiek, który nie ma sobą nic do zaoferowania i nie pokazuje się na necie (w Twoim mniemaniu net = quake2 + forum ctf.pl chyba?), żeby było śmieszniej - jest remote adminem w jednej z firm mieszczących się we Wrocławiu, ja nawet w Twoim mieście pracuje człowieku, nie znasz mnie, nie wiesz o mnie nic, więc odpuść sobie mówienie takich rzeczy. Coś tam pisałeś też o moim życiu osobistym - wiodło się bardzo ładnie, popsuło się jakoś pod koniec lutego, a teraz mam to głęboko, czyli Twoja teoria kolejna została obalona.. jedziemy dalej
Cytat: | Jak sobie "poradzi" z "wrogiem" ktorego sobie stworzyl (a "poradzi" wiadomymi metodami - uzyje admina poniewaz inaczej madrzejszy koles bedzie go olewal i tym samym irytowal ) to szuka kolejnego wroga... Ale ostatnio Intelekt pyzy (w co trrudno uwierzyc) ewoluowal... Nasz drogi bohater doszedl do wniosku ze lepiej przyczepic sie do klanu i w ten sposob bedzie mogl kopac i wyzywac wieksza grupe osob bo tylko do tego uzywa komendy "say"... Obrazanie lub kopanie to jest esencja istnienia pyzy na serverach... Bez tego poprostu nie mialby po co przychodzic na coolnet/euronet/prozac i inne servery... Bo grac mu sie nie chce bo jest za leniwy... Z zycia realnego jego lenistwo przeszlo na internet... |
ROTFL Powinieneś pisać powieści dla Tadka Drozdy, bo jego kawały robią się powoli nudne, Ty za to zdajesz się być u szczytu swych możliwości rozrywkowych
Cytat: | Ostatnio glosny konflikt S z Jezusem i Tygryskiem... Oni niby byli kolesiami ktorzy do niczego sie nie przydaja i nic wartosciowego nie wnosza w nasza scene... Przyczepiliscie sie do starej ekipy a ZNOWU SIE TA SYTUACJA POWTARZA u siebie w ekipie nie widzicie kolesi ktorzy zachowuja sie dokladnie tak samo co u innych osob tepicie... Czy to ze koles kopie na prawo i lewo i uzywa jezyka tylko do obrazania, do tego siedzi caly czas na specu ..uwazacie ze to jest wartosciowe zachowane i ze zasluguje na to zeby miec ADMINISTRATORA NA FORUM (taki typ ma taka "wladze" ) oraz admina na serrvery? przeciez to jest smieszne co on robi i jak kompromituje wasz klan w oczach sceny... to juz kula bylby bardziej wartosciowym kolesiem w klanie od niego bo przynajmniej nie odzywa sie po to zeby klapac jadaczka tylko zeby powiedziec cos sensownego i wyrazic swoja opinie na temat... do tego gra czesciej i gra a nie truje dupe specom i nie uprzykrza gry grajacym... |
Poprawka - Tygryska uczepiły się dwie osoby z [S], a że Tygrysek po banie na forum, dostał wjazd na konto Jezusa (przepraszam bardzo, ale konto osobiste to konto osobiste, prawda?), to i Jezus dostał - z punktu widzenia administratora - BARDZO poprawne zachowanie - znam wielu administratorów, i mówie tu o poważnych sieciach, lub o usługach świadczonych powszechnie w sieci wszystkim użytkownikom, i *KAŻDY* by tak samo postąpił - Ty Grzdyl tego nie zrozumiesz, jesteś, byłeś i prawdopodobnie będziesz zwykłym szarym zjadaczem chleba, użyszkodnikiem, marnotrawcą cennych bitów w sieci. Lepiej Ci powiem - Tobie się w sieci *NIC* nie należy, poza dostępem do łącza któremu płacisz TPSA i innym rzeczom zawartymi w umowie - jeśli będzie się komuś podobało to ma prawo Tobie zablokować dostęp do wszystkiego, nad czym on powierzoną opieke. Wyobraź sobie, że Internet to jest wirtualny odpowiednik świata - każda usługa, to coś w stylu domu, każdy dom ma swojego właściciela, pana, whatever - i jeśli on powie, że ktoś ma zakaz wstępu, to ma zakaz wstępu i koniec kropka - wszystko na temat "niesłusznego" banowania. Zacznij płacić za dostęp do serverów q2, zacznij płacić administratorowi maszyny na której stoi server, administratorowi samego servera, nie wspomne o adminach (:D:D:D), zacznij im płacić za to co robią a *POTEM* wymagaj.
Inny przykład - spójrz na o2.pl - czy za darmowe konto, masz prawo coś wymagać? Nie - dostałeś i się ciesz czym masz, w każdej chwili mogą Ci zablokować a Twoje żale powędrują do /dev/null momentalnie.
Cytat: | Reasumujac...
Jezeli macie pretensje do mnie za to ze pisze PKS Rulz! (a uwazam ze mam do tego prawo jezeli w dwoch przeciwnych teamach PKSy sa na 1 miejscu) to rozwiazujcie swoje egzystencjonalne problemy z moja osoba a nie wyzywajcie sie na kolesiach z klanu...
Piszecie ze PKS jest banda malolatow i cpunow... Moze i tak ale potrafimy rozmawiac miedzy soba i wyjasniac wszelkie watpliwosci i uspokajac siebie nawzajem i temperowac nasz charakter... A nie ma takiej sytuacji jak w S ze kazdy jest gwiazdorem i "kazdy sobie rzepke skrobie"... Jezeli ktos sie niestosownie zachowuje to probujemy go naprostowac i najczesciej przynosi to zamierzone efekty... |
"Urzekła mnie Twoja historia"
Cytat: | Mala rada dla S... Jezeli nie potraficie poradzic sobie z takim prostakiem i burakiem jakim jest Pyz to razem z nim cale S pojdzie na dno... |
Dobrze, że chociaż PKS jest zajebiste.
Cytat: | P.S. Napisalem to wszystko jednym ciagiem myslowym bez zadnych przerw na papieroska i bez zadnych korekt... Znajac zachowanie zainteresowanych przyczepicie sie do jednego watka olewajac cala reszte ale juz sie do tego przyzwyczailem bo znam was od dlugiego czasu... |
Myliłeś się, czyżby .. ZNOWU ?! Nieee, to nie możliwe!!
Cytat: | Szlag czlowieka trafia jezeli jest na wakacjach i docieraja do niego informacje ze za to co ja pisze i mowie obrywa sie wszystkim autobusom dookola... |
Śmiać się człowiekowi chce, gdy taki Wojtek G. będąc na wakacjach, dzwoni późnym wieczorem by wyjaśniać wirtualne spory Wakacje to wakacje, człowiek, nie marnuj czasu...
Cytat: | Co do oldbojow cala ekipa jest aktywna i zostala poinformowana o tym co sie dzieje na scenie... Maja zamiar wrocic na forum a to tylko kwestia tygodni... |
Tzn co mam się bać masowego nalotu na mnie?
Cytat: | Na koniec powiem Aloha... Udanych wakacji i wlasnie znowu wyjezdzam... Dzisiaj przyjechalem i dzisiaj wyjezdzam bo od tego sa wakacje zeby korzystac ze slonca pieknych kobiet i swiezego powietrza poza domem... |
Niektórzy w wakacje muszą pracować by podczas roku akademickiego móc odpuścić sobie prace
Cytat: | Tym ktorzy mnie lubia mowie Papa... |
A innych to masz już w dupie? Oj, czepiasz się mej kultury a sam ignorujesz osoby które są względem Ciebie obojętne :/
p.s.
to chyba najdłuższe dwa posty w historii forum ctf.pl rotfl
gacu$ - Pią Lip 23, 2004 11:27 pm
ja to chyba zaczekam na 1007 post viteza ;p
Pyz faktycznie mogłeś Turina przeprosic ale ja rozumim ze pod wpływem są ciekawsze rzeczy do robienia niż myslenie o przeproszeniu Turina ;p
Ja proponuje powołać komisje śledczą i Jan Maria rokita roztrzygnie kto ma racje.
Vote yes dla Pyza i Adolfa ;]
brzoza - Sob Lip 24, 2004 12:00 am
komisja sledcza na scenie ctf jest calkiem spoko pomyslem ;P tylko jest maly problem.. u nas wiadomo ze istnieje "grupa trzymajaca wladze" i nawet wiadomo kto do niej nalezy ;D wiec to raczej bylo by nudne zajecie...
Kala - Sob Lip 24, 2004 12:17 am
ha, ale fajnie MORE ! to i moze i ja cos napisze... ;>
duke - Sob Lip 24, 2004 8:50 am
ja Ziut i Brzoza jako jedyni (nie)sprawiedliwi mozemy byc w tej komisji : p
Icer - Sob Lip 24, 2004 9:49 am
ja tam pyz tak ogole do ciebie nic nie mam ale jak siedze nas pecu a ty wchdozisz zaczeynasz bezsensowno gadke to wiesz .. moze zebysmy normlanie pogadali to by bylo inaczej ale mozebedzie keidys taka okazja ;]
pyz - Sob Lip 24, 2004 1:37 pm
przed chwilą się przeraziłem...
doszedłem do wniosku, że gadka "Pyzmen i spółka" (stosując tok myślowy Grzdyla [1]) vs "Grzdyl i spółka" [2] przypomina swego rodzaju Lepperiade, albo nawet gadke Lepper vs Wiśniewski ...
w tym wypadku ja opowiadam się po stronie Michała W.
[1] - nie mogłem się powstrzymać ;>
[2] - czyt. PKS
mero - Sob Lip 24, 2004 2:35 pm
banda popaprańców z was i tyle :}
vitez - Sob Lip 24, 2004 10:28 pm
[quote="gacu$"]ja to chyba zaczekam na 1007 post viteza ;p
[/quote]
Juz byl ale w innym watku... tu nic ciekawego sie nie dzieje, jakies przydlugawe lektury :( .
Trigger - Sob Lip 24, 2004 10:58 pm
ale hot topic za to, zaraz 7 stron stuknie.
Trigger - Sob Lip 24, 2004 10:59 pm
rofl ale sie wbilem ;p
-=ff=-alien3 - Nie Lip 25, 2004 8:20 am
omg
tutaj nawet rokita z giertychem nie pomogą
a tak nawiasem mówiąc to tylko jasny sygnał upadku sceny q2ctf
zamiast grac na serwerach i pokazac kto jest lepszy to tylko
sie napier*lacie na forum , smutne :
Magnus - Nie Lip 25, 2004 8:30 am
wesołe a scena ctfa upada od 4 lat (chyba spada z dużej wysokości), zresztą takie kłutnie to już tradycja i opium dla mas
duke - Nie Lip 25, 2004 8:59 am
Mi tam sie podoba ;P az chce sie grac : P
pyz - Nie Lip 25, 2004 9:55 am
nuda coś ostatnio, piszcie coś
Trigger - Nie Lip 25, 2004 3:27 pm
tradycyjne:
CoŚ
:/
Kumanus - Nie Lip 25, 2004 6:57 pm
a mi sie wydaje ze kazdy powinien miec admina
Grzdyl - Wto Lip 27, 2004 1:47 pm
Jestem gdzies na wsi i znalazlem jedyna cafejke w promieniu kilkunastu kilometrow... Do tego bezplatna ale sa skoki napiecia i czasem sie wylacza komputer... Przez taki wlasnie skok skasowal sie caly text ktory tutraj napisalem... Ale bez zadnego pierdolenia i marnowania czasu na Pyze moge zreasumowac co chgcialem ci przekazac...
1. PYZ SLUCHAJ/CZYTAJ i MYSL/ZASTANOW SIE (to nie boli) nad tym co dana osoba chce przekazac...
2. Swoje zdanie na Twoj temat juz powiedzialem dlatego streszcze tylko ze JESTES GLUPI I Z TOBA NIE GADAM...
Grzdyl - Wto Lip 27, 2004 1:48 pm
i jeszcze raz pozdro i ladnej pogody zycze... [/u]
PogromcaDziewic - Wto Lip 27, 2004 3:12 pm
Spidi - Wto Lip 27, 2004 4:30 pm
grzdyl strzelil focha
omen - Wto Lip 27, 2004 6:05 pm
he he, ciekawo czy dojdzie do 10stron .. ; p
Wujek Jamal - Wto Lip 27, 2004 6:44 pm
pomożecie?
Magnus - Wto Lip 27, 2004 6:47 pm
pomożemy?
Spidi - Wto Lip 27, 2004 7:20 pm
ktos popsol forum bo jest 8 stron a 8 nie dziala
Spidi - Wto Lip 27, 2004 7:21 pm
o juz naprawilem ja to jestem pro
pyz - Wto Lip 27, 2004 7:28 pm
Cytat: | 1. PYZ SLUCHAJ/CZYTAJ i MYSL/ZASTANOW SIE (to nie boli) nad tym co dana osoba chce przekazac... |
*PLONK*
Cytat: | 2. Swoje zdanie na Twoj temat juz powiedzialem dlatego streszcze tylko ze JESTES GLUPI I Z TOBA NIE GADAM... |
A to ciekawe - jak tylko masz dostęp do sieci to wpadasz by coś napisać do mnie. Zdaje się, że nie dalej jak punkt wyżej, mówiłeś do mnie bym ja słuchał/czytał i myślał/zastanawiał się... Zatem, here's a piece of advice for you - start fixing world, by fixing yourself
p.s.
Spidi, nie nabijaj bezsensownie postów
p.s.2.
no niech Wam będzie - poprawiłem ;P
kozako - Wto Lip 27, 2004 7:34 pm
no wlasnie nie nabijaj ;p
Kazwa - Wto Lip 27, 2004 10:02 pm
Hmm .. a nie mowi sie : a piece of advice FOR you ?
vitez - Sro Lip 28, 2004 1:26 am
Cytat: | Hmm .. a nie mowi sie : a piece of advice FOR you ?
|
Vote yes!
Eee tzn tez bym napisal/powiedzial "for"
-=ff=-alien3 - Nie Paź 17, 2004 1:25 pm
mam maly przyczynek do dyskusji na forum
wlasnie dzis wszedlem na q2 zobaczyc czy jeszcze umiem w to grac
wszedlem na serwer coolnet pod xywka "aplikant"
gramy ctf2 i swoja obecnoscie zaszczycil nas rowniez pyz
http://republika.pl/alex8791/quake40.jpg
w pewnym momencie zmienil team
spoko walczymy dalej
z drugim gosciem (woody) zaczynamy go gonic a tu Pyz staje i zaczyna nawijac
no sorry winetou
gra to gra .... q2 to nie chat
pyz zginal
przeklenstwa normalne , zwlaszcza ze przegrali mape
tu czekam na raila i w tym momencie tekst
za to ze mnie zabiles jak gadalem to masz tu prezent - i ban
no lol .... n/c
I zeby nie bylo nieporozumien.
Nie chodzi mi o zadne tak ataki na pyza, krucjaty itd
Po prostu rozsmieszylo mnie to zachowanie
Zalosne do kwadratu.
pyz - Nie Paź 17, 2004 1:28 pm
przeczytaj to, sorry gościu ale Was było o 2 mniej, goniliście mnie ? wybiegliście zza rogu - daleko było Wam do mnie - zdążyłem napisać pół zdania nim którykolwiek do mnie strzelił, a co gorsza ja prosiłem ludzi odemnie by przeszli do Was - trochę kurwa szacunku kutasie gdy próbuje wyrównać team na Twoją korzyść.... 1 rakieta rozumiem - ale Wy mi wpakowaliście po 2 jak nie 3
Magnus - Nie Paź 17, 2004 1:51 pm
[quote="pyz"]przeczytaj to,trochę kurwa szacunku kutasie [/quote]
lol pyz, mówisz coś o szacunku?!
Koleś Cię zabił jak stałeś?! Takie rzeczy się zdarzają., witamy w prawdziwym świecie. To jeszcze nie powód na bana. Twoje zachowanie jest co nieco infantylne.
pyz - Nie Paź 17, 2004 2:05 pm
rozumiem, gdyby mnie zabił bo stałem sobie ot tak widzi mi się - ale stałem, bo pisałem, by wyrównali składy, ich było mniej i obrywali. no chyba, że wolisz magnus, abym potępiał tych, którzy starają się wyrównać teamy, to ja bardzo przepraszam, że jestem taki pusty i wydawało mi się, że q2ctf polega raczej na grze w równych składach (jak jest free 4 all), a nie total rape albo przewaga 2~3 graczy
szyna^ - Nie Paź 17, 2004 2:08 pm
Ee ? Pyz jest wporzo ;O
vitez - Nie Paź 17, 2004 3:56 pm
Gdybys a3 nie gral pod fejkiem to pewnie nie dostalbys bana co najwyzej przyjacielskie bluzgi . Wot nauczka :>
Nadal mam niezmienne zdanie odnosnie fejkow - vide moj podpis.
Wlezie se taki na serv i wali w co popadnie w dupie majac teamplaye, rowne sklady czy tez to ze ktos cos nagle musi napisac - i naparza rakietami bezkarny bo ma fejka.
Ale przynajmniej sie ujawniles - to sie chwali (pewnie sie przestraszyl bana na stale )
mero - Nie Paź 17, 2004 4:37 pm
a moze kazdy by mogl se tak kogos zbanowac zato ze go zabił ?
qurcze każdy niemoze :{
a jednak kazdego tak zabijaja, no i tylko Pyz banuje i placze ze to wlasnie jego zabili, a co z reszta ? w dupie ? pfi, zalosne
Kazwa - Nie Paź 17, 2004 5:46 pm
He .. a ja ost mialam okazje zobaczyc, jak szanowny Pan Vitez na ctf5 zbanowal jakiegos Madmaxa za to, ze zabil 2 osoby [w tym Viteza] za 1 railem na pingu 200!
Bo oczywiscie, mial zbota, jakby inaczej [wg Viteza]. Chociaz specujac wczesniej tego gracza, mozna byuo zauwazyc, ze wogole nie mial cela .. tym bardziej zbota. Po tym incydencie ktos kopnal Viteza .. a ten wrocil i mnie i shinode zbanowal [nie gupi kick, bo po co], chociaz byuo wiadomo, ze my nie mamy adminow na qlnecie i niemoglismy go wczesniej kopnac. Tragedia!
pyz - Nie Paź 17, 2004 5:50 pm
mero, gdybyś miał IQ większe niż 10, byś przeczytał to co ja napisałem w temacie do którego jest odnośnik w mojej poprzedniej wypowiedzi.
PogromcaDziewic - Nie Paź 17, 2004 5:52 pm
byłem , widziałem, były nierowne squady i pyzu ma racje że ledwo sie mapa zaczęła to było 3 czy 4:0
pisał kilka razy żeby wyrownac i został w tym czasie zabity
ales ist richtig !
w sumie ja nie wiem za co ban ale kicka sam bym chetnie dał
Me jest delikatny :]
p.s Vitez ty zawsze musisz wcisnąć 3 grosze [jak już cytujemy kazia to 12 groszy] odnośnie fejków co nie ? ;d
pyz - Nie Paź 17, 2004 6:01 pm
no bo nie lubie grać i robić rape, chujowe to jest - a bałwany tego nie rozumieją, a wielokrotne prośby nie działały to zaczniemy banować (; (i nie wmówicie mi, że nigdy nikogo nie prosiłem o to, aby nie zabijał ludzi którzy piszą) - czy Wy naprawdę nie widzicie w tej grze nic poza zabijanie i fragami?
-=ff=-alien3 - Nie Paź 17, 2004 6:20 pm
Cytat: | vitez Gdybys a3 nie gral pod fejkiem to pewnie nie dostalbys bana co najwyzej przyjacielskie bluzgi . Wot nauczka :>
Nadal mam niezmienne zdanie odnosnie fejkow - vide moj podpis.
Wlezie se taki na serv i wali w co popadnie w dupie majac teamplaye, rowne sklady czy tez to ze ktos cos nagle musi napisac - i naparza rakietami bezkarny bo ma fejka.
Ale przynajmniej sie ujawniles - to sie chwali (pewnie sie przestraszyl bana na stale ) |
nie chowam sie pod fake
tylko sie chwale
Ot przyczynek z real life
Chodzilo o to zaby zaczarowac przed ezgaminem
no i po egzaminie tez zostało
Kumanus - Nie Paź 17, 2004 7:26 pm
pyz q2 to gra - a nie mieszkanie ktore 3a sprzatac
mero - Nie Paź 17, 2004 9:45 pm
przezytalem przed napisaniem, IQ mam wieksze niz 10 i mimo wszystko jest to dlamnie zalosne zachowanie
brzoza - Nie Paź 17, 2004 11:49 pm
chyba jednak nie ma ich w lesie...
pyz - Pon Paź 18, 2004 6:12 am
mero, to ja przepraszam o wielki, że staram się aby gra była wyrównana na serwerze, ja wiem, że moje doświadczenie jest niczym przy twoim, nie wspominając o umiejętnościach, ale wybacz mi proszę ten mój nieszczęsny występek.
szyna^ - Pon Paź 18, 2004 11:13 am
Ej do czego to prowadzi te wasze klutnie ? bo ja juz was nie rozumiem....
mero - Pon Paź 18, 2004 11:27 am
nieprowadzi do niczego Szyna :} ale przecież wi tu taka dyskusja do niczego nieprowadzi.
Pyz co ma doswiadczenie i umiejetnosci do tego ze skomentowalem twoje zachowanie jako zalosne ? ono poprostu jest zalosne. Moiwsz ze starasz sie by bylo lepiej ? Ja równierz :} i dlatego komentuje twoje zachowanie jako zalosne.
pyz - Pon Paź 18, 2004 12:50 pm
jakoś mero nigdy nie widziałem byś zrobił cokolwiek dla sceny q2ctf pozatym tutaj chodzi o warunki do grania - sugerujesz, że 5v3 jest good, oraz jeśli ktoś próbuje doprosić się by wyrównano składy i go zabijają, to też jest ok, tak? czyli w takim razie, grajmy 3v5 i miejmy wszystko w dupie, najlepiej lock teams aby nie można było zmienić teamu i shutup wszystkim, żeby nie gadali bo zginą. uważasz, że to jest sensowne rozwiązanie? bo z tego co produkujesz się tak właśnie wynika.
mero - Pon Paź 18, 2004 1:13 pm
WoW! jak żeś to wydedukował ? Moje wypowiedzi niedotyczyły zachowania na servie, gry 5 na 3 czy zabijania stojacego. Nie wypowiedziałem swojego zdania na ten temat, za to widze ty dopisales zamnie ?. Moja wypowiedz dotyczyła jedynie ciebie. Nadużywania admina i żałosnego zachownania, niedoszukuj sie tutaj nic wiecej. Napisałem: "Moiwsz ze starasz sie by bylo lepiej ? Ja równierz :} i dlatego komentuje twoje zachowanie jako zalosne." - chodzi tu o twoje zachowanie i onic wiecej.
Kumanus - Pon Paź 18, 2004 3:59 pm
ot wlasnie
pyz - Pon Paź 18, 2004 4:05 pm
cóż, ban może i był za mocny, ale:
1. fake
2. byłem zły
3. nie powiedział nawet "sorry"
ale drogi misiu, powiedz no mnie, jak kogoś nauczyć, że coś takiego jest be? kickiem? ciekawe, bo jakoś mi się nigdy nie udało - a ban, owszem - działa - bo daje te pare minut na myślenie ofierze.
Magnus - Pon Paź 18, 2004 5:24 pm
Czyżby Vitez znowu wracał do swojej starej metody kickowania/banowania ludzi z dobrym rejlem?
brzoza - Pon Paź 18, 2004 5:33 pm
Nie to pyz przejal paleczke... teraz on jest "ten zly"
Kazwa - Pon Paź 18, 2004 6:07 pm
Magnus nawiazywal do mojego posta Brzozzzz ..
pyz - Pon Paź 18, 2004 6:21 pm
brzoza zbinduje sobie kopanie Ciebie:)
Magnus - Pon Paź 18, 2004 6:42 pm
A brzoza w ogóle nie wie o co chodzi.. a we!
brzoza - Wto Paź 19, 2004 1:09 am
ja nie wiem ?
jak to nie wiem... wiem wiem:
- pyz jest zly
- vitez tez jest zly ale teraz jest adminem CB i nie walczy z polskimi wiatrakami
- magnus jest dobry, chyba ze wstanie lewa noga
- kazwa to kobieta (sic!)
- adolf lubi kabanosy
- kabanos nie lubi pyza
i kolko sie zamyka
wiec co.. ja nie wiem ocb ? haha dobre sobie!
brzoza - Wto Paź 19, 2004 1:12 am
hmmm
a moze to kazawa jest zla, vitez lubi kabanosy, a pyz jest kobieta ?
... chyba jednak sie troche zgubilem.
vitez - Wto Paź 19, 2004 1:47 am
Cytat: | Nie to pyz przejal paleczke... teraz on jest "ten zly"
|
E tam przejal... zwykly pomagier
pyz - Wto Paź 19, 2004 6:42 am
stfu byatch
kozako - Wto Paź 19, 2004 12:35 pm
brzoza z jakiego ty lasu jestes ? jak mogles zapomniec o najwazniejszej rzeczy !!! Koza jest fajny ;d
brzoza - Wto Paź 19, 2004 12:44 pm
koza to jest tak oczywiste ze nie musze tego pisac.
bo fajnie jest byc fajnym
... a o czym my wogole w tym topicu rozmawiamy ?
aaaa "pyz jest kompleksem"
no ta... EVIL GERMAN TECHNO!
bandit - Czw Gru 16, 2004 12:18 am
Dla mnie alien ma racje a pyz blefuje... i tyle..:)
|
|