Zwrócił pan uwagę, że strasznie narzekamy? Ciągle słyszę, że to dziś szalenie niepopularne: narzekać.
Ale co robić, skoro jedyną dobrą rzeczą, jaką można powiedzieć o Polsce, jest to, że mamy bardzo przystojne dziewczęta. One może nie zawsze są mądre, ale przynajmniej dobrze wyglądają. To już jest coś, nie uważa pan?
Moj idol (patrz podpis) znowu pokazal klase .
Niezmiennie go uwielbiam za szczerosc i trzezwe spojrzenie na swiat oraz jak najbardziej popieram w ocenie obecnej sytuacji.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
od jakiegos czasu myslalem sobie co by nie postawic nowego topica-i zamieszczac w nim rozne artykuly-ale juz nie musze;p. Zawsze mozna sie dolowac z glupoty panujacej w naszym kraju..lub posmiac sie z tego.... dzis przeczytalem ten artykul-brawo for samoobrona
Samoobrona to nie jest problem. Problemem sa ludzie ktorzy na ta partie glosowali. Kazda grupa spoleczna ma odbicie w w jakies rzadowej partii. Najchetniej bym pobiegal z chaingunem trochem tu i tam ;d
Polska aka demokratyczna Bialorus heh.
no w zasadzie prawda. W konuc to ludzie wybrali to bydlo do sejmu, ktore mamy-rowniez samoobrone. Samej nie nalezy sie bac wraz ze swoim mulatem z wiochy-ale gdy ona + pis sie dorwa do wladzy...coz...mam zle przeczucia
nie no pewnie, niech pamieta-ja wcale nie mowie, ze nie...z tym ze, moglby ta wies reprezentowac ktos bardziej kompetentny
----------------
http://wiadomosci.gazeta....00,3087659.html
wladza w rekach ludu...szkoda tylko, ze jedynie w "ich" rekach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum